پس چرا سرعتش تغییری نمیکنه؟دلیلش چیه که سرغت بالا میدن؟نقل قول:
Printable View
پس چرا سرعتش تغییری نمیکنه؟دلیلش چیه که سرغت بالا میدن؟نقل قول:
چندتا دیگه هم الان زدمنقل قول:
در جواب بعضیها الان من پیام خصوصیم بستست باز شد جواب میدم
واسه اینکه هنوز کنترل درست و کار بلد نیستن با سیستمنقل قول:
دوست عزیز وقی سرعت دانلودت به 2 مگ در ثانیه با سرور خارجی رسید اونوقت حال کن:sq_2:نقل قول:
دان استریم من روی22000 هم میره و ازسرور داخلی مثل سایت تبیان بالای 2مگ در ثانیه دانلود میکنم اما سرعت دانلود ازسرورخارج از200kb/s بیشتر نمیشه :sq_11:
من کلا با مخابرات حال میکنم نصبت به خدمات دهی های ADSL دیگر .چون آدمایی که دارن واسه قسمت ADSL مخابرات کار میکنن هیچی سر در نمیارن
اقا دمت گرم .بهتر نیست استانهای دیگه رو -- کنی. بیخیال ما شونقل قول:
من براتیوزرنم رو فرستادم.چه فایده ای داره؟؟؟؟نقل قول:
رایگان از ساعت 1 هست باید مودم خاموش روشن کنم یا نه
نه نیازی نیستنقل قول:
أوستان
سرعت دانلود 1024 محدود الان که ساعات رایگانه چنده ؟
میخوام ببینم یوزرهایی که پسوردشونو دارم شما جزیی از اون هستین تا بهتون بگم راه های جلوگیریشونقل قول:
داداش من حرفم اینه که مرافب باشین من کاری ندارم آما کسایی هستن که اذیتتون میکنن منم دیگه راهنماییتون نمیکنمنقل قول:
پیغام خصوصیتو چک کنو در مورد پیشنهادم فکر کن :sq_4:
این حرفتون رو دیدم کلی خندیدم .نقل قول:
من کلا با مخابرات حال میکنم نصبت به خدمات دهی های ADSL دیگر .چون آدمایی که دارن واسه قسمت ADSL مخابرات کار میکنن هیچی سر در نمیارن
رئیس دیتای بابل خدای شبکه هست .جزء 5 نفر تو ایران بود که رفته بود چین برای آموزش شبکه . من تو عمرم یکی مثل این رو ندیده بودم .
یه چیز دیگه :
این راهی رو که واسعه ه ک شما داری میری خیلی دیگه د موده شده و بچه بازی شده و یش پا افتاده . انقدر نیا اینجا نگو فلان و فلان
در ضمن . یاز بودن پورت 80 تو شبکه داخلی خودش داستان ها داره ...! این جزء بی سوادی مهندسین شبکه نگدار
انقدر روترهای مخابرات سکیور شده هست که با بهترین برنامه ها هم دیکود نمیشه کانفیگش
شما خودت فکر کن ... ! خودش بزگترین ه ک ر هست =)))) . یه چیزی ازش دیدم که دارم این حرفو میزنم
شما فکر کن ... SolarWinds معمولی ترین برنامه ایی بود که تو کامپیوترش نصب بود .
تک تک کامند هایی که واسعه روتر زده رو با دلیل زده و نهایت امنیت رو توش رعایت کرده
دوستان هیچ کس یوزرشو به هیچ عنوان به کسی نده حرف اینو اونو بیخود گوش نکنین
داداش نمی خواد شما مراقب بچه های این بخش باشی اینجا ادم دلسوز که بچه ها رو راهنمایی کنن زیاد دارهنقل قول:
عزیزان راحت ترین راهی که شما ه ک نشین اینه که پسورد دیفولت مودم خودتونو از admin در بیارید و اونو تغییر بدید .
اینم تست من،سرویس شرکات رایان نواز:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
قبلا مودم 8811 داشتم الان 8951 گرفتم تنظیمش خودم انجام دادم توی حالت بریج وصل میشه ولی وایفای وصل نمیشه توی حالت ppoe وصل نمیشه ارور 651 میده چیکار کنم؟
از دیروز بعدازظهر تا الان درگاه پرداخت از بانک اختلال داره نه میشه تمدید کرد نمیشه گیگ خرید این چ وضعیه هر روز ی مشکل
واقعا هر روز یه مشکل !
الان 3 شبه که نصف شب یهو اینترنتم کامل دیسکانکنت میشه و صبح میبینم دانلود هام تا نصفه رفته ...
کی میخوان دست از سر این مشترکین بردارن آخه ...
پ.ن : دوست عزیز که تو پست بالایی سرعتتون 18.15 مگابیته (!) میتونم بپرسم کدوم سرویس رو خریداری کردید ؟
دوستان من 2 مگ 2 گیگ گرفتم طرح جدید ولی خیلی گرونه چون حدود 6 گیگ باید اضافه خریداری کنم ! همون سرویس 512 قدیم رو بگیرم سرعتش یکیه ؟ سرعت 512 قدیم من با همین 2 مگ ام فرقی نداره ... 450 هست دانلودم ... سرعتارو واقعی کردن یا نه ؟
والا برا ما که سرعتا مثل قبل شده شما همون 512 رو بردازی بهترهنقل قول:
من تازه 256 8 گیگ گرفتم سرعتم 400 تا هست یعنی بیشتر نمیشه
بالاتر نمیره ولی ممکنه تا 3 دوره که تمدید کردی پایین تر هم بیاد.برای من هم همینطور بود.دوشنبه میخوام انصراف بدم.نقل قول:
درگاه بانک درست شد
در ضمن
.................
من 1.4 گیگ داشتم ساعت 1.5 دانلود شبانمو زدم ساعت 6 تموم شد
فرداش دیگه وصل نشد
دوستم رفت دید حجم تمام شده
مگا ساعت رایگان تغییر کرده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان ، من در حال خاضر از پارس آفلاین سرویس میگیرم . از نظر سرعت و پایداری شبکه راضیم فقط تنها مشکلم گرون بودن سرویس هاشه .
الان تبلیغ 2020 مخابرات رو تو شهر دیددم . میخوام بدونم این داستانش چیه ؟
من سرویس اسمی 256 (با سرعت دانلود حدود 200) و تقریبا ماهی 6 تا 8 گیگ استفاده داشتم که حدودا در ماه 30 تومن برام آب میخورد . همچین سرویسی رو اگر بخوام از مخابرات بگیرم چقدر هزینشه ؟ با قرارداد سالانه هم مشکل ندارم ، چرا که گفتن پرداختش میتونه اقساط باشه .
و سوال دیگه اینکه ، پشتیبانی مخابرات چطوریه ؟ راضی هستین ؟
و سوال بعدی هزینه رانژه رو دوباره باید پرداخت کنم که بخوام از مخابرات بگیرم ؟
و سوال آخر اینکه شنیدم قطعی مخابرات بالاست . درسته ؟
پیشاپیش ممنون
کمترین سرعتش 400 برای 256سه ماهه 24 گیگ42000 .نقل قول:
8 گیگ ماهی 14000
در تکمیل توضیحات حسین جان بگم که وب گردی مخابرات شما رو زیاد راضی نمی کنه و فقط دانلود شبانشه که همه رو نمک گیر کرده پس حتما به این نکته توجه کنین که نیازتون دانلود هست یا وب گردی
دوستان الان من کجا باید برم تا ببینم چه قدر حجم ترفیکم مونده؟
ت سایتش که میرم فقط خرید داره که خرید سرویس و ترافیک داره. مالی که مسخرست. آمارش هم که سوابق و ریز مصرف. امنیت ه که رمز
کجا برم برای دیدن ترافیک مونده؟
برو تو قسمت ریز مصرف برو بعد دو تا تارخ داره تاریخ اولی رو یه روز ببر عقب بعد نمایش رو بزن هم ریز مصرف رو نشون میده و هم ترافیک باقیمانده
این آقایی که رفته اونجا واسه آموزش اونم اینکه جزء 5 نفر بود جالبه که مخابرات مازندران اینهمه قاراش میشهنقل قول:
پورت 80 قدیمی شده به قول خودت دموده شده و بیشتر آی اس پی ها پورت 80 رو بستن
جی دیدی بگو ببینم چه کاری انجام داد که بهش میگی ه ک ر
حرفت درسته داداش اما با داشتن یوزر خالی کسی نمینونه کاری بکنه maskot جاننقل قول:
دوستان من اومدم راهنماییتون کنم اما تا امسالی مثل بعضی ها هستن فکر میکنن که ............. بیخیال. با مخابرات حال کنین همتون یا حق
کسی نمیتونه شما رو -- کنه از یک راه میشه که باید یوزر و پسورد مودمتون رو عوض کنید من همین الان دیدم فقط 3 یا 4 تا اکانت یوزر و پس خودشون عوض کردن بقیه که حدود 40 الی 50 تا بود همه یوزر و پس مودمشون پیشفرض admin بود
برای تمدید دوره که 2روزه دیگه به پایان میرسه با کارت شارز کردم پول از کارت کم کرد ولی شارز نکرد چ باید کرد.....
مخابرات حتی یوزر و پسورد داشته باشید نمیتونی رویه سیستم خودت استفاده کنی فقط اون شماره میتونه استفاده کنه از خوبی های مخابرات.ولی شرکت دیگه امتحان کردم میشود.تنها کاری که میتونه بکنه پسورد عوض کنه و اذیت کنه .اگه هم میخواید کسی یوزر و پسورد سرچ نکنه با نرم افزار .پسورد admin عوض کنید .نقل قول:
نه عزیز. اینطور نیست. هرکی از مخابرات سرویس داشته باشه میتونه از اکانت بقیه کاربرا هم استفاده کنه و محدودیتی براش نذاشتن. من خودم تست کردم.نقل قول:
سلام دوستان
مخابرات خوزستان
قبلا مودم 8811 داشتم الان 8951 گرفتم تنظیمش خودم انجام دادم توی حالت بریج وصل میشه ولی وایفای وصل نمیشه توی حالت ppoe وصل نمیشه ارور 651 میده چیکار کنم؟
دیشب زنگ زدم مخابرات گفت مشکل از مودمه الان زنگ زدم میگه mac ادرست غیر فعاله فردا بردات درستش میکنیم!خودم نمیتونم درست کنم؟
توی تنظیمات مودم قسمتکلی تنظیم داره دوستان کسی میتونه بگه اینا چین و چجور تنظیمش کنم خیلی دوس دارم بدونم اگه مقاله ای دارید که همه رو کامل توضیح میده ممنون میشم بذارید استفاده کنیم چجور بهترین تنظیم رو داشته باشیم.
ی مشکل دیگه انتن وایرلس توی اتاق کامله همین که بیرون میرم انتن خیلی کم میشه اینو چه کنم؟اتفاقا بالا هم گذاشتمش
دوستان لطفا کمک کنید ببخشید سوالاتمو اینجا میپرسم خیلی خیلی تاپیک خوب و فعالیه و همه دوستان کمک میکنن
با تشکر