TP = Technical Previewنقل قول:
Printable View
TP = Technical Previewنقل قول:
خودش داره میگه که شما نسخه محلی دیگه ای روی سیستم دارید.نقل قول:
نسخه قبلی اگه بتا بوده از طریق کنترل پنل کاملا حذفش کنید و بعد از ریستارت،یکی از نسخه های نهایی که در صفحه های قبل هستند رو نصب کنید(هندی انگلیسی و آمریکایی تفاوتی با هم ندارند)بعد ریستارت،آپدیت،ریستارت
ميگم كه روي سيستم نسخه ٢٠١٤ بتا دارمنقل قول:
الان با ايپاد اومدم نميتونم بزارم
چيكار كنمش
اها باشهنقل قول:
كسپر پاك كننده كاملي داره
کاربر گرامی آقا محمد - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - براتون توضیح دادن که نسخه قبلی رو بطور کامل پاک کرده و نسخه نهایی کشور آمریکا رو نصب کنیدنقل قول:
فقط یادتون نره که اگه لایسنس شما تریال نیست، موقع حذف برنامه، تیک گزینه ی License زده بشه تا بعد از نصب نسخه ی جدید، لایسنس شما از دست نره
:n16:
بله دوست عزیز بعد اون پست دیدم پست ایشونو جواب هم دادم برای پاک کردن کامل از appremoveاستفاده کردمنقل قول:
برای من تریال هستش سریال پیدا میشه ؟
سریال که متاسفانه خیر، چون فعلا و یا شایدم بطور حتم کسپر دیگه از فعالسازی از طریق کلید اقدام نکنه و کاربرا رو به خریدن کد فعالسازی مجبور کنه که البته هنوز صددرصد معلوم نیست :n13:نقل قول:
شما نسخه ی 2013 رو نصب کنید، با کلید که بالای 150 روز هستش فعال کنید و حذف کنید و دوباره نسخه ی 2014 رو نصب کنید
فقط موقع حذف تو پست قبلی گفتم که تیک نگهداریه لایسنس یادتون نره
و اینم تاپیک مخصوص کلیدهای کسپر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان خبر ندارید این kav remover و kasper updater کی میخواد آپدیت شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من الان kis 2014 رو یه سری تنظیماتش رو تغییر دادم ولی مثل اینکه سازگار نبوده ، الان هر کاری هم میکنم درست نمیشه ، حتی پاک کردم ، دوباره نصب کردم ولی بازم درست نشد.این kav remover هم 2014 رو ساپورت نمیکنه.
بعدش این kasper updater هم 2014 رو ساپورنت نمیکنه.در این صورت نمیتونم آپ کنم کسپر رو.
توی فروم کسپر معلوم نیست اینا کی آپ میشن؟؟؟:n13:
سلامنقل قول:
برای آپدیت اون برنامه ها باید منتظر باشید که نسخه 2014 در سایت رسمی کسپر هم منتشر بشه.
شما کسپر رو دوباره کاملا حذف کن بعد از ریستارت،به پوشه program files برو و اگه پوشه kaspersky lab هنوز موجود بود پاکش کن(البته اگه محصول دیگری از کسپر ندارید)
و چون احتمال زیاد در پوشه های temp هم اثرات کسپر باقی مونده،از طریق برنامه ccleaner اون پوشه رو خالی کن.
بعد از ریستارت،کسپر رو مجددا نصب کن.
دوستان تو نسخه 2014 تنظیماتی برای اسکن بصورت کاستوم نداره؟ منظورم اینکه من هر چی گشتم گزینه ای نبود که فایل های زیپ شده رو اسکن بکنه یا نه. تنظیمات اسکنش خیلی ساده بود.مثه نسخه های قبلی کاستوم نمیشه کرد. یا من خوب نگشتم. اگه تو قسمت دیگه ای هست ممنون میشم کمکم کنید.
سلام
هنوز معلوم نشده نسه ی فینال ورژن 2014 کی رلیز میشه؟
رلیز شد چند مدت باید صبر کنیم واسه لایسنس راستی؟!!!:n02:
ممنون مرسینقل قول:
یه سری سایت هستن سریال فری میدن تبلیغاتی از اون سایتا بلد نیستید /.؟
برای من فعلا 12 روز مونده تا اون موقع ببینیم چی میشه
راستی دوستان این کسپر یه قسمت داره به اسم anti banerچرا بعضی سایتارو تبلیغاتشو نمیبنده باید ادرس اون عکسو بهش دستی بدیم؟
ممنون محمد جاننقل قول:
راستش اینکارا رو کردم ولی درست نشده متاسفانه
حالا معلوم نیست کی توی وبسایت رسمیش معرفی میشه؟
نخیر.سیاست کسپر در این هست که محصولی قدرتمند و آروم پیاده سازی کنه.برخی از تنظیمات تغییر و حذف شده.برای اسکن کامل باید security level رو روی high بذارید.اما تنظیماتی که جز به جز باشه نداره.نقل قول:
نسخه حال حاضر نسخه نهایی هست.در ادامه توضیح میدم.نقل قول:
فعلا در 2014 قسمت browse برای دادن key غیر فعال هست اما طبق گفته دوستان با آپدیتهای آینده فعال خواهد شد.برای دادن سریال طولانی مدت ابتدا 2013 رو با یک کلید چند ماهه نصب کنید و بعد از اکتیو شدن،از طریق کنترل پنل کسپر رو حذف و هنگام حذف،کلید فعالسازی رو حفظ کنید.و بعد 2014 رو نصب کنید.
برای تنظیمات وارد setting-->protection center-->anti banner-->configure blocked URLS شوید.در اینجا میتوانید آدرس سایتهایی که مدنظرتون هست رو وارد کنید.البته من طبق مثالش آدرس سایت کسپر رو زدم و کلا اون آدرس رو نذاشت بازکنه.نقل قول:
بهترین ابزار برای مقابله با بنرهای تبلیغاتی و پاپ آپها،استفاده از افزونه adblock و pop up block هست که برای مرورگر خودتون میتونید نصب کنید.در انجمن مربوطه پیدا کنید.
راه حلی بنظرم نمیرسه.نسخه های بتا رو نباید رو سیستم عامل های اصلی نصب کرد.نقل قول:
نسخه حال حاضر نسخه رسمی هست:
توظیحات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :The beta testing has started on 12 March 2013. This version has a Windows 8 like GUI design. The Final version was released on 3 August 2013 build 14.0.0.4651 in India & Russia, then on 13 August in the USA & 27 August in the UK.همونطور که میبینید و لینکهای دانلود هم در همین انجمن گذاشته شده بود،نسخه نهایی ابتدا در هند و روسیه و سپس در آمریکا و بریتانیا ارائه شده است.(این هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که اول از همه اومده بود)
اما چرا هنوز در تمام کشورها ور در سایت جهانی قرار داده نشده؟
جواب:
It hasn't been pulled due to a problem, version 2014 is released in Russia and India, other regions are soon to follow.کاملا توضیح داده شده که محصول هر منطقه باید یک مرجع کامل باشد تا درخواستهای پشتیبانی، کدهای فعال سازی، خریدهای اینترنتی محلی و...........با اون کاملا هماهنگ باشند.
there are regional language variations (english is similar but not completely the same everywhere plus all other languages to deal with), activation code differences and regional restrictions to implement, making sure support staff have the right resources to deal with support requests, regional marketing, digital downloads stores to update and retail physical products to manufacture to complete. so if you want everyone globally to wait until the same date you could be in for a long wait.
not to mention websites and online support articles to update in each locality.
بنابراین هنوز نسخه های مربوط به سایر کشورها کامل نشده تا در سایت جهانی یک نسخه واحد قرار بگیره.با توجه به توضیح خط اول،نسخه 2014 هیچ مشکلی نداره و فقط بصورت منطقه ای در حال ارائه شدن هست.اینجا هم که ایران،تو همه چیز غایب.نمایندگی رسمی و پشتیبانی فنی محلی هم نداریم تا منتظر نسخه Persian باشیم!!!.پس بدون هیچ ترسی از همون نسخه آمریکایی یا انگلیسی استفاده و آپدیت کنید.این محصول نهایی هست.
سلام من یک مدت کاسپر 2013 نصب کرده بودم لپتاپم خفه شد :n02:
اینقدر سرعتش اومد پایین که دیگه بزور ویندوز لود میشد ولی با تعجب توی نتایج تست ها ی کارایی دیدم اول شده !
خودتون ببینید :
یعنی از نود هم سبک تر !!!!
یعنی چی ! چرا نتیجه اینطوری شده ؟؟؟
مشخصات لپ تاپ شما چیه؟آیا تنظیمات رو دستکاری کردید؟نقل قول:
برای ویندوز 7 و 8 حداقل این سیستم پیشنهاد شده:
- Processor: 1 GHz or higher
 - 1 GB available RAM (32 Bit) or 2 GB available RAM (64 Bit)

من روی ویندوز 7 کسپر و روی 8 بیت دیفندر دارم.در استارت آپ کسپر کمی دیر بالا میاد ولی در دانلود و کارکردن با برنامه ها تفاوتی ندیدم.
مشخصات لپتاپم توی امضای من هست .نقل قول:
مشکل من هم توی استارت آپ بود و کمی هم توی کار کردن با برنامه ها .
نتیجه ی تست ها خیلی من را متعجب کرد یعنی کاسپر از نود سریع تره ؟ روی چه حسابی نتیجه ی تست ها اینطور اعلام شده ؟
فایل pdf برای آخرین تست رو نگاه کنید جزییات کامل تستها رو نوشته.نقل قول:
آغا من بدبختم بیچارم یکی به من بدبخت کمک کنه توروخدا
چن وختیه هیچ کدوم از عکسام باز نمیشه فایلهای وینرار و صوتی که از نت گرفتم و برنامه هایی که ذخیره کرده بودم هم همینطور سایز همشونم یکی شده ویندوز رو دوباره زدم بازم درست نشد ریکاوری کردم بازم نشد
حالا یکی به من بدبخت کمک کنه جون مادرتون
سوال شما با این تاپیک مرتبط نیست.در لینک زیر مشکلت رو عنوان کن:نقل قول:
------------------------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم قرار گرفت.دوستانی از نسخه های نهایی هندی یا آمریکایی یا بریتانیایی استفاده میکنند نیازی به دانلود مجدد ندارند.
سلام
دوستان من روی ویندوز 8 اینترنت سکیورتی 2013 نصب کردم و اکتیو با لایسنس بعد پاکش کردم لایسنس نگه داشتم بعد اینترنت سکیورتی 2014 نصبیدم لایسنس قبلی را که نشناخت حالا کانکت هم نمیشه که ترایل فعال کنم توی نتورک هم پر ..اااا کسی سرور تیکش برداشتم دیگه موندم چیکار کنم :n15:
آپدیت آفلاین 2014 هنوز نیومده؟؟؟
کلا اینترنت کانکت نمیشه یا کسپر؟از کدوم لینک دانلود کردید؟از لینک پست بالایی خودتون که I king I عزیز گذاشتند دانلود کنید.نقل قول:
برای اینکه لایسنس قبلی باقی بمونه،2013 رو نصب و اکتیو کنید و همینجوری که در حال کارکردن هست و بدون اینکه ببندینش یا پاکش کنید،2014 رو نصب کنید و بهتره که به اینترنت متصل نباشید.
خودش 2013 رو حذف و 2014 رو با همون لایسنس قبلی نصب میکنه.(برای من کاملا جواب داده)
از طریق کنترل پنل کسپر رو کاملا حذف کنید و هیچ چیز رو نگه ندارید.
------------------------------
نخیر.آخرین ورژن 2.0.1 هست که تا 2013 رو ساپورت میکنه.گفتند که نسخه جدید خواهد آمد.نقل قول:
دوستان
در ورژن 2014 قابلیت ضد سرقت هم گنجونده شده مثل نسخه ی که واسه موبایل های آندروید زده؟
راستی؛من بخوام لایسنس برای گوشی آندروید بگیرم(اگه مجانی باشه که چه بهتر) :n02: ؛ دقیقا باید چکار کنم؟
تو ایران اصلا نمایندگی نداره کسپرسکی به گفته ی دوستمون
دوستان
در ورژن 2014 قابلیت ضد سرقت هم گنجونده شده مثل نسخه ی که واسه موبایل های آندروید زده؟
راستی؛من بخوام لایسنس برای گوشی آندروید بگیرم(اگه مجانی باشه که چه بهتر) :n02: ؛ دقیقا باید چکار کنم؟
تو ایران اصلا نمایندگی نداره کسپرسکی به گفته ی دوستمون
محتوای مخفی: Click to view
کسپرسکی 2014 روی ویندوز 8 باگ داره ، حتی نسخه رسمی که از سایت نصب کردم
فعلا روی ویندوز 8 نصب نکنید...
نه تنظیماتش شد تنظیمات نسخه 2013 و نه باگ ها رسیدن به نسخه 2011 و 2012 :n02::n09:
نقل قول:
نمیدونم هنوز فعاله یا نه ولی برای ترجمه از گوگل ترنسلیت استفاده کنید
داداش من داری اشتباه میکنینقل قول:
روی پی سی من بسیار عالی و روان و بسیار سبک داره کار میکنه از 2013 خیلی بهتره
تنظیماهاش هم معرکه شده و خیلی خصوصیات خوب الان داره
واقعا عالی هست
فقط مشکل کلید هاش هست
فکری برای کلید دادن دادن کنید
من روی 2013 نصب کردم کلید چهارماه الان فعاله
ولی وقتی این کلید تمام یا بلاک شد تکلیف چی هست
تریال ریست هم اصلا بدرد نمیخوره هی تبلیغ و پیام میده
سلام عزیز دلنقل قول:
اول اینکه هر چیزی خلاف آن وجود دارد ، روی ویندوز 8 من قاطی می کرد و دوستان هم نصب کرده بودند مشکل داشت..فعلا بگذار و صبر کن چند روز بگذره و با دقت ببین هنوز روان هست یا خیر.
تنظیماتش که معرکه نشده ، چون چیزهایی ازش حذف شده :n02: ( معرکه بودن شما شاید روان و دم دست بودن تنظیمات باشه ولی من بحثم برای تنظیمات کلی بود)
فعلا روی ویندوز 8 نصب نشود بهتر هست ، چون یکم باگ ته کار مانده که باید برطرف بشود..باید دید نسخه یا سرویس پک بعدی که ارائه میشود این مشکلات رو حذف میکنه یا خیر !
و اینکه روان کار کردن ، وقتی معنی پیدا میکنه که به سوییت اینقدر فشار بیاری از نظر تنظیمات و باز و بسته کردن و ایجاد تنظیمات جدید و ورود و خروج به تنظیمات ، وقتی این مشکلات وجود نداشت و دیده نشد باید گفت روان کار می کنه . باگی که من گفتم برای تنظیمات و برخی منو ها که هنگ میکنه و هنگام استارت اپ هست.
والا من که رو ویندوز 8 همون نسخه اولیه 2014 رو نصب کردم و مشکلی هم ندارم
خیلی خوبه که مشکل ندارید.نقل قول:
فعلا منتظر سرویس پک بعدی هستم...نسخه 2014 برای کاربرانی که زیاد در جزییات نمی خواهند وارد بشوند عالی هست.
خارج از بحث :
کسی خبر از علی kases خبر نداره که چند وقتی هست کم پیدا هست ؟ :n15:
من رو ویندوز سون نصب کردم کل سیستم به هم ریخت برنامه های بالا نمی آمد ارتباط با اینترنت رو قطع کرد به سختی تونستم
ریمو کنم نمیدونم واسه من اینطوری بود یا دیگران هم این مشکل رو دارند
شما مشکلت چی بوده؟نقل قول:
علی حدود یک هفته هست فعالیتی نداشته.منم براش پیغام گذاشتم.منتظرشیم.جاش خالیه :n11:
من که سه بار 2014 رو نصب کردم با هیچکدوم مشکل نداشتم.فقط همونطور که hiidden hunter عزیز گفتن،جزییات تنظیمات برداشته شده.خیلی هاش مفید بودند.نقل قول:
درود بر همه دوستان
من دیشب نسخه 2013 کاسپر رو دانلود کردم...باید بگم این اولین باره که میخام از کاسپر استفاده کنم و در موردش هیچی نمیدونم و قبل از نصب چندتا سوال داشتم که ممنون میشم راهنمایی کنید.
1. ظاهرا بعد از نصب مهلت استفاده محدوده و باید این محدودیت را برداشت...شنیدم میگن نرم افزار تریال ریست اینکارو انجام میده ولی به انتی ویروس اسیب میرسونه بنابر این الان بجای استفاده از این نرم افزار باید چیکار کنم؟
2.برای دانلود آفلاین از نرم افزاری که توی سایت معرفی شده استفاده کنم یا اینکه از سایتهایی مثل ایران ست اپ دانلودش کنم؟ کدام روش بهتره با توجه به انکه اینترنت من محدود و سرعتش پایینه
3.در هنگام نصب کار خاصی لازمه انجام بدم یا نه؟تنظیمات خاصی نداره؟انتی ویروس قبلی من کومودو بوده و باهاش اشنایی دارم . میخام تنظیمات نسبتا حرفه ای برای کاسپر هم داشته باشم...مثلا اگه چیزی مثل hips داشته باشه میخام فعال باشه..
4.چجوری باید از ابدیت های کاسپر بکاپ بگیرم برای دفعات بعدی (این یکی از همش واجب تره)...ترجیحا بدون نرم افزار اگه بشه بکاپ ها رو برداشت بهتره (اگه این روش رو بگین بهتره)
5.بقیه سوالات رو بعدا ...:n02:
مبارکتون باشه :دینقل قول:
1- بله شما میتونید از لایسنس 30 روزه که تریال هستش استفاده کنید. توصیه ی ما به شما استفاده از کلید یا همان Key هستش که در تاپیک مخصوص خودش قرار داده میشه
2- بله از برنامه Kaspersky Updater استفاده کنید. این برنامه هم آپدیت های شمارو ذخیره میکنه تا در دفعات بعد ازش استفاده کنید و امکان بلاک شدن و غیرفعال شدن کلید شما نزدیک به صفر میرسه. چون از آپدیت آفلاین استفاده میکنید.
3- در هنگام نصب کار خاصی لازم نیست، شما فقط فعلا برای تستظف تنظیمات رو روی پیش فرض قرار بدین و بعد از مدتی با هماهنگیه دوستان و اطلاعات خودتون میتونید تنظیمات را روی حداکثر یا حداقل و یا Custom قرار بدین.
4- در جواب سوال 2 پاسخ داده شد
5- منتظریم :دی
** ویرایش **
دوستان نسخه جدید واسه پیور کی میاد؟
مرسی برادر بزرگوار...پیر بشی الهینقل قول:
فقط من قبل از اینکه پیام شما رو ببینم اقدام به دانلود ابدیت از سایت ایران ست اپ کردم... حالا بعدش میشه از این نرم افزاری که معرفی کردین بکاپ بگیرم دیگه؟ مشکلی که نداره؟چون من الان ابدیت اولیه رو توسط این نرم افزار نگرفتم دارم میگم.