xperia playنقل قول:
از یه جای دیگه هم دانلود کردم بازم نصب نشد فکر کنم مشکل از گوشی باشه :n02:
تو تبلت هم اگه تونستم امتحان میکنم میبینم میشه یا نه. اگه بتونم تا 1-2 روز دیگه تست می کنم.
Printable View
xperia playنقل قول:
از یه جای دیگه هم دانلود کردم بازم نصب نشد فکر کنم مشکل از گوشی باشه :n02:
تو تبلت هم اگه تونستم امتحان میکنم میبینم میشه یا نه. اگه بتونم تا 1-2 روز دیگه تست می کنم.
بعضی جاها دیددم نسخه .7.1 بود ولی حجمش پایین بود نصب نمیشد.خیلی گشتم تا اینو پیدا کردم که نصب شه.روی اندروید 2.2 به بالا نصب میشه
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4 Beta
رو HTC rhyme تست کردم ( Android 4.0 ) نصب شد
کسی هس که بیاد رو سرور مهران 1 let's play راه بندازیم ؟
که هم بچه ها یاد بگیرن و هم اونایی که ماینکرفت بازی نکردن جذب بشن
واسه سرور هم تبلیغی میشه
:n02:
فعلا نگیرید :دینقل قول:
تا الان همه سرور هایی که زدم در کل تست بوده :دی از این به بعد سرور یا نمیزنم یا بزنم دیگه آف نمی کنم :دی
__________________________________________________ _________
ماین کرافت 1.6 در حال ریلیز شدن :دی Pre Release اش اومد :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود فایل .jar ( کرک :دی) ( Soon )
wow !!نقل قول:
Mount اضافه شده به بازی!!!!
قالی اضافه شده !!!!
اسب هم اضافه شده!!
Hero نمیدونم دیگه چیه :دی
یه سگم هم باید اضافه کنن به بازی
ای ول
This is the 1.6 update change-log:
- Added Horses
- Added Donkeys, Mules
- Added Horse Armor
- Added Leads
- Added Carpets
- Added Hardened Clay, Stained Clay
- Added Block of Coal
- Added Name Tags (item)
- Added Hay Bales
- Texture packs are now “resource packs” that also can hold sound etc
- Food meter is now drained when healed by full food meter
- Removed Herobrine
فعلا بیاید سرور atabuy:
mc.atabuy.ir
اینا Herobrine رو چند بار حذف میکنن؟ :n09:نقل قول:
- Removed Herobrine
در ضمن ورودDonkeys - Mules به جمع حیوانات ماینکرافت مبارک باد. ( خدایی من از بدو ورود به ماینکرافت تو کف نبود خر بودم که اونم اومد:n02:)
از کل پلیرا 1/2 شون ادمین هستن.نقل قول:
فعلا بیاید سرور atabuy:
mc.atabuy.ir
خوب الان این تو سرور شما رعایت شده؟ ( atabuy) ؟نقل قول:
چه جنگی را افتاده اره همشو درست میگیم من بد از سورت نگفتم من خودم تو سروت دارم بازی میکنم ولی میگما یکم انگیزه بدین قانون نه اون قانون که تو میگی قانون یعنی اقا خونه ها روی حساب کتاب کنار هم باشه مثلا این منطقم مال بازار باشه که هر کسی ور نداره خونشا هر جا خواست بساز تو هم تو هم چه انگیزی هست خدایش من نه حرفیم نه سر در میارم این سرور سازیم خدا خیر بده به یه پسر خارجی که با دربه دری و ترجمه گوگل باش حرفیم یادم داد به هر کسی از ایرانی های عزیزی که سر در می اوردن گفتم مثل شما اقا مهران گفت شرمند دستون درد نکن واقعا دشمنی نیسی این بحثا بخاطر عوض کردن روند سرور سازی همین سرور ای خارجی همشون شهر ساختن تو شهر ساختی نه اونو خونه مغازه اینا همشون رو حساب هر کسی نمیتونه هر چیزی را بفروش بی اجازه مثل یه شهر راستکی با ادماش برخود میکنن از ساخت خونه گفت تا هر کار دیگی رو قانون خدایش اومدم تو سرور شما خوشحالو شاد که ایرانم سرور خفن زده ولی دیدم خوب سبک تکراری همیشگی خود ماین که تنها فرقت با بازی کردن تنهای این که میتونی به بچهای دیگه چیز بفروشی چیز بخری همین.بجای این همه پرتال یه شهر میساختی تموم اینارم سالن سالن میکردی میزاشتی توش ادم بیاد تو شهر تاب بخور انواع سالن بکس مبارزه با زانبی مسابقه قایق رانی مسابقه بهترین خونه این کارا بکن کجای حرفم بی منطقیه اخه ازت معذرت میخوام اگه ناراحت شدی دیگه هیچ چیزی در مورد سرو شما نمیگم ببخشید نمیدونستم ناراحت میشی.اینا همه سلیقه من اگر پول داشتم سرور دائمی میزدم تا طرحای خودم ولی هیچ کدم انتقادی نیست به تو این فکر من بود ولی سرور مال تو هرجورم عشقت داداش اداره کن دم شمام گرم که سور زدی برای ایرانیا اونم رایگان راستی سرور خارجی پولیم هست ما ایرانیا نمیتونیم بریم توش ورگنه سایتش هست عضو میشی بعد سرور را رو نشونت میده میتونی بری توش عضویتشونم تو سایتاشون پولیه
من الان رفتم تو سرور شما معلوم نیست چی به چیه.
بازم میگم سرور مهران تکه فقط پلیرشا پلیر خوبی نیستن.
--
این پستای پشت سر هم چرا ادغام نمیشن؟ :|
اولا سرور من نیست ! :n09:
دوما معلومه چی به چیه یه خورده دقت بنما میفهمی ! :n01:
سرور هم فقط pvp حال میده بقیه خاله بازیه ! :n08:
آقای laxer منظورتون از اینکه "پلیر هاش پلیر خوبی نیستن " یعنی چی ؟
مگه ایران چند تا پلیر Minecraft دلره .
رو هم جمع کنی اونایی که تو سرور بازی می کنن شاید به 40 تا نرسن . خیلی ها هم تازه با Minecraft آشنا شدن . حتی یه سایتی که بخواد از 0 ماینکرافت رو آموزش بده وجود نداره .
بیشتر دوستان خودشون از سایت های مرجع زبان انگلیسی با 1000 زحمت یاد گرفتن . فقط و فقط هم علاقه وجود داشته و الا هیچ
از نظر من نه تنها این پلیر ها آدم های خیلی خوبی هستن بلکه نابغه اند !
اصلا herobrine که میگن وجود نداره....یعنی چی که حذف شده؟؟
باز که سرور پرید!!!
یه سوال الان میخوام این بازی رو مولتی بزنم ولی هر سروری رو که تو بخش مولتی وارد میکنم مینویسه Client Is out of Date
این معنیش چیه؟
یعنی ورژن کلاینت شما ( بازی که نصب کردین ) از ورژن سرور قدیمی تره . احتمالا شما ورژن 1.5.1 یا قدیمی تر رو دارین
1 سوال
غیر از atabuy الان سرور دیگه ای هست؟؟
پایدار بمونه ، خیر !نقل قول:
لطفا حذف شود.
خوبه همین خاله بازیم خودمون بهتون یاد دادیم :) کل کلای بی مورد قد قدای اضافی و... رو بزارید کنار :*
همین سرور با نظمتون گفتیم پس چرا لگه مارو بن کردن :))
Notice ! : مایت کرافت 1.6 ریلیز شد متاسفانه فعلا کسی نمیتونه بازی کنه ( کرک ) فقط کاربرانی که بازی رو روی اکانتشون Premium خریدن میتونن دانلود کنن.
فعلا هم راهی برای کرک کردنش نیست
================================================== ===============
+ Added Horses
+ Added Donkeys, Mules
+ Added Horse Armor
+ Added Leads
+ Added Carpets
+ Added Hardened Clay, Stained Clay
+ Added Block of Coal
+ Added Name Tags (item)
+ Added Hay Bales
* Texture packs are now “resource packs" that also can hold sound etc
* Food meter is now drained when healed by full food meter
* You can’t destroy blocks with a sword in creative mode
- Removed Herobrine
================================================== ===============
خیلی چیزا اد شده :دی عالییههههههه :دی
راهه minecraft.jar هم کار نمیکنه :)
من demo رو بازی کردم زیاد محدود بود فقط راه رفتن معمولی داشت.
-
راستی دوستان بدون هاماچی هم میشه سرور زد ها وی پی اس هم نمیخواد :) (تست کردیم نگید نمیشه)
--
یه سوال: رو وی پی اس یک گیگ ( رم) چند نفر بدون لگ میتونن بازی کنن؟
آره میشه باید پورت ماینکرفت رو تو مودم باز کنی
اگه میشه واسه مولتی بازی کردن این بازی یه سرور ایرانی خوب بهم بگید؟
+
برای مولتی بازی کردن این بازی سرعت اینترنتم باید چقدر باشه؟
================================================== ========================================
ماین کرافت 1.6 فول کرک شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لینک مستقیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنید و سپس حالشو ببرید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
================================================== ========================================
چطوری نصب میشه؟ این که 416 کیلو بایت بیشتر نیستنقل قول:
فایل رو میریزی تو .minecraft که در appdata موجوده ، بازش میکنی بعد هم می زنی Play و صبر میکنی texture ها Dl شه :n09:نقل قول:
با تشکر از دوستان در ماینباز ،نسخه کامل و آموزش در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لانچر اصلی رو ول می کنی میری مجیک لانچر میگیری ؟ :n27:نقل قول:
1 - لانچر اصلی ؟؟؟ با لانچر اصلی می خواین تمام کاربرای ماینکرافت بدون اکانت بازی کنند ؟
2 - اونم که شما دادین لانچر اصلی نیست یه فایل جار سادست !
در ضمن مگه مشکل ML چیه ؟
با رفتن به این سایت و زدن سرعت اینترنتت و رم کامپیوترت بت میگه چند نفرو میتونی هاست کنینقل قول:
فک کنم هیتلر شکن بخواد :n02:
نقل قول:
همون jar ساده رو برای من بساز جلو خودم اون موقه بگو سادست :n27: یه کم دقت کنی لانچر اصلیه ولی Password نمی خواد یوزر رو میزنی میری :n09: اول دانلود کن بعد در بارش حرف بزن
================================================== ==============================
دانلود اینستالر ماین کرافت 1.6.1 لینک دانلود مستقیم :n02: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
================================================== ==============================
1 - مگه اون فایل جار رو خودت ساختی ؟
2 - دانلود کرده بودم که دارم میگم .
3 - برای بار N ام ! ماینکرافت 1.6.1 کلا مسیر دهیش عوض شده . پوشه bin حذف شده و به جاش Version اومده . Taxture pack هم حذف شده به جاش Resource pack اومده . و کلی تغییرات دیگه که باعث شده لانچر های قدیمی درست کار نکنن .
فعلا تنها لانچر آفلاین واسه MC 1.6.1 همون Magic launcher هستش .
اتمام حجت واسه دوستانی که هی PM می دن و یا تو انجمن می پرسن
هر لانچری به غیر از Magic launcher ورژن 1.1.6 برای ماینکرافت 1.6.1 ، مشکل داره . همون لانچر 1.5.2 هستش . تاکید می کنم دانلود نکنین
__________________________________________________ ________________________________
هنر نیستش برم فایل از تورنت دانلود کنم بدون امتحان کردن و بدون اینکه کامنت ها زیرشو بخونم که ملت دارن داد می زنن : "بابا مشکل داره این همون لانچر 1.5.2 هستش دانلود نکنین" بذارم رو سایت و یا از سایت ها دیگه کپی کنم بعد به دیگران گیر بدم اول امتحان کنین بعد در بارش حرف بزنین .
ماکه Crack لازم نداریم :n02: کسی که انجمن می زنه مرجع می زنه خودش باید ماین کرافت رو داشته باشهنقل قول:
بچه ها هم با همین دانلود کردن
Texture Pack کلا عوض شده به اون نمی گن مسیر
دیگه Texture Pack ای وجود نداره و اگه تکچر پک جدید هم بیاد یا با همون صدا های ماین کرافته یا می تونه صدای بازی هم عوض کنه
این 48 مگ رو دانلود کردی می فهمی
لانچر قبلی هم کار می کنه کی گفته که کار نمیکنه ؟ خیلی راحت کار می کنه اما ورژنش قدیمی هست یه دونه Notice میده که اینو دانلود کنید جدیده
وقتی میگی همون لانچر 1.5.2 هست دانلود نکنید اینو دانلود کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اجرا کن رفت توی 1.5.2 بعد بگو 1.5.2 ـه
این هم اینستالر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که باز هم آپدیت داره.
یه کم تحقیق کن بعد بیا پست بده توی فولدر .minecraft یه چرخی زدی هر چی دیدی پست دادی
---------
فایل هم ازز تورنت نیست کپی هم نیست :n08: لینک هارو نگاه کنی می فهمی
یکی نیست به خودت بگه 500 کیلو بایت هم دانلود نمی کنی بعد آپلود کنی بزاری همون لینک رو میزاری
-_- مشکل هم داشته باشیه خوب فیکس میشه خیلی ماین کرافت دوست داری برو بخرش بدون باگ بازی کن :)
فقط همین رو نصب کنم میشه بازی کرد؟ نیازی به کرک که نداره؟نقل قول:
بچه ها که راحت نصب کردن چند نفرم مثل این هیان ـه هون ـه چیه :دی hayyan میگن مشکل داره :دینقل قول:
من تست نکردم اما بچه ها تست کردن بهم گفتن درسته منم گزاشتم :n29:
منم تست می کنم بهت میگمنقل قول:
نقل قول:
1 - اولا گفتم مسیر دهی نه مسیر ! منظورمم کاملا واضح بود نیاز به توظیح نداره !
2 - اولا من که انجمنی ندارم . کی گفته هر کی در مورد یه بازی یه سایت زد باید حتما اون بازی رو خریداری کرده باشه ؟
3 - به اندازه کافی تحقیق کردم قیل از اینکه پست بدم .
من منظورم از لانچر 1.5.2 مربوط به همین فایل 48 مگیه که آپلود کردین .
شما این فایلی که گذاشتین دقیقا همون فایلی هستش که توی سایت های تورنت منتشر شده . هم مال شما رو دانلود کردم هم تورنت . حتی حجماشم فرق نداره . در موردش چی می خواین توضیح بدین ؟ خوب معلومه ! از تورنت دانلود کردین آپلود کردین رو یه هاست دیگه .
اگه فقط 4 پنج تا کامنت زیرشو می خوندین گفتن دانلود نکنین .