تو حساب کاربری برید به قسمت محصولات من و شماره های من رو انتخاب کنید.باقیمونده شارژ اصلی رو نوشته.نقل قول:
Printable View
تو حساب کاربری برید به قسمت محصولات من و شماره های من رو انتخاب کنید.باقیمونده شارژ اصلی رو نوشته.نقل قول:
:42:متشکرم عالی شد:42:نقل قول:
بسته یک مگ رو فعال کردم سرعت دانلود ۱۲۰هست قطعی و افت سرعت هم وجود نداره عالیه...
اینترنت رایتل انصافن جدا از سرعتش خیلی استیبل شده، پینگش هم زیر 200 ه من باهاش کانترم بازی کردم.
دوستانی که به نمایشگاه تلکام رفتن
از رایتل در مورد افزایش سرعت اینترنت نپرسیدن
ایرانسل و همراه اول سرعت رو 8 مگ بستن ولی رایتل تو همون 512 مونده
رایتل پهنای باندی نداره که بخواد سرعتارو باز بزارهنقل قول:
تو تلکام در این مورد بهشون گفتم بهونشون این بود که سازمان تنظیم بهشون اجازه نمیده.(در صورتی که با یکی از مسئولین سازمان تنظیم صحبت کردم خودشون در مورد باز گذاشتن سرعت همراه اول ایرانسل اطلاع داشتن و بهشون گیر نمیدن)
تو غرفه رایتل یه خانومه بهم گفت تماس تصویری رایتل محدد راه اندازی شده ولی گفت به کسی نگم!! (تنها دلخوشی رایتل به همین تماس تصویریه هنوز!!):n15:
غلط کرده :نقل قول:
نکته : تا اطلاع ثانوی این سرویس برای مشترکین حقیقی غیرفعال است.
:¥
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
من رسما از این تریبون نارضایتیمو از اینترنت رایتل اعلام میکنم.
۱۰ درصد اوقات غیر قابل استفاده میشه برام با این که تو منطقه پوشش حداکثری هستم .
تو ساعات اوج مصرف بی مصرف میشه، یه لیوان و ۱۰ تا نی ؟!
منظورتون اینترنتشه؟نقل قول:
خیلی عجیبه من خودم تو این 3 سالی که داشتم فقط موقعی که آنتن جایی ضعیفه اینترنت ضعیف میشه وگرنه هرجا هر ساعت تست گرفتم سرعت دقیقا روی سرعت اسمی بوده،
شما تو اون ساعاتی که میگید رو کامپیوتر هات اسپات کنید پینگش رو بگیرید ببینید چطوره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تو مشهدم چرا زده اصفهان؟
بعضی وقتا پینگ 2000 هم میشه .
آقایون مرورگری سراغ ندارید که صفحه خالی یا لودینگشloading سیاه باشه ؟ آخه من بیشترین زمان رو توی لودینگ loading page صفحات هستم هم چشامو نورش اذیت میکنه و هم باتری تبلت زودتر تموم میشه.
تایید میشهنقل قول:
بعلاوه من کلا رو شبکه mci هستم چون رایتل حتی در فضای باز بردش کمه و صدا قطع و وصل میشه!
اینقدر سنگ رایتلو به سینه نزنین
اقا رایتل نخرید مفتش گرونه
سلام
بخاطر نیاز به اینترنت پرسرعت و عدم دسترسی به adsl قصد داشتم رایتل بگیرم. (الان که از EDGE ایرانسل استفاده میکنم سرعت وحشتناکه دیشب 10 دقیقه طول کشید تا همین تالار رو باز کنه)
رفتم سایتش چون جدید اومده و منطقه ما هم حاشیه شهره شک داشتم اینجا پوشش بده. نقشه پوشش رایتل مثل نقشه مبین نت و ایرانسل واسه وایمکسشون بود یعنی مناطق رو با دورنگ مشخص کرده بودند یکی برای پوشش داخلی و اون یکی برای پوشش خارجی!! این یعنی چی الان؟ جدا از اینترنت 3G اگه بخوام فقط با سیمکارت رایتل تماس بگیرم باید از اتاق خارج بشم و برم تو حیاط وایستم :n04: اگه اینجوری باشه که حتی واسه مکالمه واراسال sms هم بدردم نمیخوره.
نه دوست عزیز، این رایتل خودشم قدرت نفوذ امواج شبکشو نمی دونه، من هم سبزوار و هم نیشابور از رایتل استفاده کردم، با این که تو نقشه پوشش حتی خود شهر پوشش کامل نیست، ولی به طور عملی تا فاصله ی ۲۵ کیلومتری خارج شهر آنتن میده، پس نگران پوشش نباشید، میتونید با گوشیتون شبکه ها رو جستجو کنید، اگه رایتل توشون بود، پوشش دارهنقل قول:
و یه نکته ی دیگه، اگه تو شهری هستین که ممکنه ایرانسل یا همراه اول تو دو سه ماه دیگه نسل سومشون رو راه بندازن دست نگه دارین بهتره، ولی بازم خودتون می دونید
Sent from my PAP5500DUO
تایید میشهنقل قول:
ممکنه بعضی از نقاط در نقشه نباشه ولی آنتن بده
ولی این به این معنی نیست که شما مثلا جایی بری که در فاصه چند صد کیلومتریش رایتل پوشش نداشته باشه و انتظار پوشش داشته باشی
امیدوار بودم رایتل بجای تبلیغ تو لالیگا! یه فکری بحال شبکه بکنه بجای اینکه رومینگ رو تبلیغ کنه.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
تایید میشهنقل قول:
خبر خاصی از سمتش منتشر نمیشه
و ایرانسل و همراه اول هم روز به روز دارن بیشتر پوشش میدن
و سرعتاشونم بالاست
رایتل یه اپراتور ورشکسته هست
من فکر نکنم تو دفترچه تلفنم به جز خودم کسی رایتل داشته باشهنقل قول:
تشکر من مشهدم(تقريبا حاشيه) چند هفته پيش يه sms تبريک از ايرانسل رسيد که شما ميتونيد از 3g استفاده کنيد. من هم براي اولين بار يه بسته خريدم رفتم نت. افتضاح بود سرعتش،دقت کردم اتصالم از نوع EDGE بود يعني حتي GPRS هم نبود از يکي از دوستان که تو ايرانسل کار ميکنه پرسيدم بايد سيمکارتم رو عوض کنم گفتش نه همه چيز مربوط به آنتن منطقه هست اگه قابليت 3g داشت ميتونستي استفاده کني بنابر اين حالا حالا ها خبري از نت پرسرعت نيست واسه منطقه ما ضمنا این چند تا پست آخری رو که خوندم کلا پشیمون شدم انگار اکثرا از رایتل شاکی هستند.نقل قول:
پیغام های ایرانسل بصورت گروهی و برای همه فرستاده مشن ولی متاسفانه بعضی ها فکر میکنن که مخاطب این پیامها شخص و منطقه خودشون هستنقل قول:
درضمن تکنولوژی ایج از gprs بهتر هست
Sent from my iPad using Tapatalk
نظر شخصی در مورد رایتل:نقل قول:
رایتل شاید سرعت خوبی داشته باشه ولی یکم تعرفه هاش نسبت به ایرانسل بالاست
این رو بگم که ایرانسل سرعتش از رایتل ظاهرا بهتره و در مورد ایرانسل هنوز نمیشه نظر داد
شما حالت گوشی رو روی WCDMA nly قرار بدید و ببینید پوشش نسل3 دارید یا نه
edgeنسل پیشرفته GPRSهست و من 256Kbسرعت گرفتم ازش.برای 3gهم باید تو محدوده 3gباشید.یعنی دکلی باشه تو محدوده شما که به 3gمجهز شده باشه.با 3g به سرعت 6مگ رسیدمنقل قول:
حدود یک ماه و بیست روز از ارتقای شبکه دو اپراتور بزرگ مخابراتی کشور به نسل های سوم و چهارم (۳G و ۴G) می گذرد. این روزها همه جا بین مشترکان حرفه ای و نیمه حرفه ای تلفن همراه بحث بر سر انتخاب اینترنت پرسرعت ایرانسل و همراه اول است.
ایرانسل ازدو ماه پیش که ارائه آزمایشی نسل سوم و چهارم خود را آغاز کرد محدودیتی برای سرعت مشترکان قرار نداد و قیمت بسته های جدید و قدیم خود را بر مبنای حجم مصرفی قرار داد و سرعت دسترسی به اینترنت نسل سوم خود را باز گذاشت.
این بدین منظور است که هر کجا بار شبکه کم بود سرعت شما زیاد و هر جای حجم استفاده از شبکه زیاد بود سرعت شما کم خواهد شد.
اما همراه اول ابتدا قیمت های خود را بر مبنای دو سرعت ۱۲۸ کیلو بیت بر ثانیه و ۱ مگابیت بر ثانیه قرار داد. اما با استقبال مردم از سرعت و قیمت ایرانسل همراه اول طرح های خود را از سایت برداشت و چند روز قبل از نمایشگاه ایران تلکام محدودیت سرعت خود را نیز لغو کرد.
در انسوی بازار اپراتورهای تلفن همراه، رایتل که هنوز در شوق و شعف اجرای رومینگ ملی و پوشش سراسری به کاربران خود مانده است، اصلا توجه به اتمام دوره انحصار خود و راه اندازی شبکه ۳G و ۴G ایرانسل و همراه اول ندارد.
البته این شرکت نه تنها به ۳G و ۴G شدن رقبا کاری ندارد بلکه هیچ توجهی به نظرات کاربران خود نداشته و به آنها نیز احترام نمی گذارد. قیمت های این اپراتور که قبلا بر مبنای ۳ سرعت ۱۲۸، ۵۱۲ و ۱۰۲۴ کیلوبیت بر ثانیه بود را از ماه های ابتدای سال به دو سرعت ۱۲۸ و ۱۰۲۴ کیلوبیت بر ثانیه تغییر داد و هنوز نیز بر ارائه خدمات دیتای خود مبتنی بر میزان سرعت پافشاری می کند.
نکته دیگر این است که شما با ۱۰ هزار تومان می توانید با حجم ۲ و ۲/۵ گیگابایت در ماه به ترتیب از اینترنت بدون محدودیت سرعت ایرانسل و همراه اول استفاده کنید، اگر مشترک دائمی و اعتباری رایتل باشید برای استفاده از سرعت ۱۲۸ کیلوبیت بر ثانیه (که از حداکثر سرعت تکنولوژی EDGE در نسل ۲/۷۵ نیز پایین تر است) با حجم ۱/۵ گیگابایت باید ۱۲ هزار و ۵۰۰تومان پرداخت کنید.
در حالی که خیلی از کارشناسان این حوزه فکر می کردند که همراه اول محدودیت سرعت خدمات دیتای خود را نگه دارد و در عرصه رقابت از رقیب جوان خود عقب بماند، اما این روزها شاهد این هستیم که همراه اول مانند ایرانسل ممحدودیت سرعت خدمات دیتای خود را برداشته و حتی در برخی مناطق می توان با سرعت ۴ مگابیت بر ثانیه به بالا از خدمات دیتای این اپراتور استفاده کرد.
امیدواریم همانطور که ایرانسل و همراه اول به نظرات و حقوق کاربران خود احترام گذاشتند، رایتل نیز برای خود و کاربران خود ارزش قائل شده و در بازار ۳G با دو اپراتور دیگر رقابت کند.
نوشته حامد قاسمی نراقی
دوستان گوشی هایی که wcdma only ندارن چجوری میشه ازشون 3جی گرفت؟
خواهش میکنم، تو مشهد هفته ی پیش که من بودم تنها جایی که خودش خود به خود رفت رو نسل سه منطقه سجاد شهر بود و بقیه ی جاهای مشهد اگه حالت گوشی روی 3g only باشه، میشه به نسل سه وصل شد، که البته در این حالت تا تجهیز دکل های نزدیکتون شاهد سرعت پایینی هستیننقل قول:
ولی رایتل همه جای مشهد، حتی اون مسافرخونه های پیچ در پیچ اطراف حرم هم آنتن میده
البته در مورد ایرانسل اگه نزدیک دکل باشی سرعت خوبی نصیبت میشه، وگرنه از ظهر که این بچه مدرسه ایا میان سرعت به شدت افت میکنه تا یک و دو ی شب
Sent from my PAP5500DUO
من الان تو خونه هستم تو هاشمیه مشهد 2-3 خط انتن دارم مثل رایتل با ابرانسل.اینترنتو تست کردم خیلی خیلی از رایتل بهتره در حد 1 مگ اون :| رایتل خدافظ ایرانسل سلام
گوشی من خود به خود رفت تو 3gنقل قول:
همچین چیزی نیست
مکان بلوار هاشمیه
امروز رایتل تو شهر ما یه انتن فعال کرد
اقا حدود 1 کلیومتر فاصله دارم حتی بیرون خونم انتن نمیده!!!!!
با ایرانسل تست کردم فضای بازش تا 5 کیلومتر جواب میده
تشکر من گوشیم قدیمیه حدود 5 سال پیش گرفتم و بدون سیستم عامل. این قابلیت رو نمیدونم داره یا نه توی منو ها که چیزی پیدا نکردم.نقل قول:
از همه دوستانی که سعی کردند من رو از اشتباه دربیارند سپاسگذارم. در اون مورد بی تقصیرم چون قبلا adsl داشتم و کلا طرف نت موبایل نمیرفتم اطلاعاتی نداشتم و از طرفی اسم gprs رو تو تبلیغات اپراتورها زیاد شنیده بودم فک کردم لابد اون سریعتره!
ضمنا اینکه ایرانسل پیام همگانی میفرسته خب کار اشتباهیه اونا خیلی راحت میتونند مکان تقریبی مشترک رو از طریق دکل ها پیدا کنند لذا اون پیام تبریک گمراه کننده :n24: رو فقط باید به مناطق بالای شهر میفرستاد
دوست عزیز مدل گوشی شما چیه؟نقل قول:
نقل قول:
اون قیمت بسته 1.5گیگ رایتل 12500تومان اشتباهه بلکه قیمت اون بسته 13500تومان هست
بدون مالیات عزیزم.نقل قول:
LG KE990 Viewty مثل بیشتر گوشیهای دوران خودش یه فریمورک به زبان جاوا داره و منو هاش هم خیلی ساده و مختصر.نقل قول:
ببین من تا حالا با این گوشی کار نکردمنقل قول:
اگر با ایرانسل مشکل داری تو تاپیکش سوال کن کاربرا راهنمایی می کنن
موفق باشید
در هر صورت از جیب شما کم میشه دیگه اون مالیات هم! ولی با 10تومن میشه بسته اینترنت 2گیگی ایرانسل خرید چیزی اضافی کم نمی کنه!نقل قول:
تست سرعت اینترنت یک مگ رایتل اهواز در فاصله ده متری با دکل زیاد سرعت جالب نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز اگه روی اون دکمه share this result کلیک کنید خودش بهتون عکس بهمراه سورس اش رو میدهنقل قول:
احتیاج نیست از صفحه عکس بگیرید و با سایز زیاد اینجا قرار بدید
در صورتی هم که عکستون سایز زیادی داشت اون رو داخل اسپویلر بزارید
با تشکر
اقا اسم رایتل توی سرچ گوشی پیدا میشه ولی روش میزنم no acces میده یعنی وصل نمیشه به شبکه رایتل مشکلش چیه؟
و اینکه فقط بیرون شهر و اطراف شهر که مناطق مسکونی نیس اسم رایتل توی سرچ نمایش داده میشه و توی خود شهر اصلا اسمش نمیاد!!!
یعنی انتنشو بیرون شهر نصب کردن؟!!!!!!
با سیم کارت رایتل سرچ می کنی یا می خوای از رومینگ استفاده کنی؟نقل قول:
دوستان کسی سایتی،شخصی چیزی میشناسه ک مثه شارژ ایرانسل و همراه اول،شارژ رایتلو با تخفیف بده؟