درسته ماله من هم ساله قبل همون معدل کل دیپلم بودنقل قول:
شما امسال هم ثبت نام کردید ؟!
Printable View
درسته ماله من هم ساله قبل همون معدل کل دیپلم بودنقل قول:
شما امسال هم ثبت نام کردید ؟!
ویرایش شد........
هیشکی جواب منو نمیده
لطفا راهنمایی کنید
نقل قول:مگه بیکاری داداش،برو واسه حال کردن یه کاره دیگه انجام بده،ماشالله تو این مملکت اسباب سرگرمی برای جوونا زیاده که!:31:نقل قول:
ولی جدا از شوخی بعید میدونم مشکلی پیش بیاد،چون زمانی سنجش به شرایط شما رسیدگی میکنه و یا به عبارتی واسش مهمه که 1. قبول شده باشین و 2. مراجعه کنین واسه ثبت نام
این نظر منه،اگه با سازمان سنجش تماسم بگیری مطمئن تر میشی
پس قضیه حله !نقل قول:
من هم معدلی که سال قبل خودش وارد شده بود رو میزنم
سلام .
لطفا بگین تاریخ ادبیات:کتاب درسی-رمزینه-کتاب همایش هامون سبطی؟؟؟؟؟؟؟؟؟کدوم بهتره؟؟؟؟؟؟کمک...
وهمین طور کسی شیمی3 مبتکران تست بهمن بازرگانی که2جلد شده داره؟؟؟کدوم شهره؟؟؟اگه امکان داره عکس دو جلد رو بذاره!!!یه دنیا ممنون میشم!!!!!!!!!!خواهش...فوری...
ممنون
آره.تو دفترچه اینج وری نوشته:نقل قول:
در رديف 11 : داوطلب بايد معدل كل ديپلم نظام جديد و يا ديپلم نظام قديم خود را در اين محل درج نمايد
دوستان پدر من 31ماه جبهه بوده.کارت ایثار هم داره.میتونم از سهمیه اش برای ثبت نام استفاده کنم؟اگه آره چجوری؟
منم پارسال معدل کل دیپلم + معدل کتبی دیپلمو زدم
میری به سایت ایثار به آدرس زیرنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میزنی ثبت نام کنکور. بعد کد ایثارگری (جانبازی یا آزادگی) و کد ملی داوطلب رو وارد میکنی. میری توی پنل بعد کد رهگیری رو با وارد کردن مشخصات مثل شماره پرونده (همون شناسه ثبت نام کارت اعتباری) دریافت میکنی. کارت رو چاپ میکنی و تا زمان کارت ورود به جلسه. برای موقعیه که سهمیه ات اعمال نشده باشه و میبری بنیاد تا پیگیری کنن. خب کد رهگیری رو از داخل کارت در میاری (12 رقمیه). توی فرم ثبت نام سنجش هم سهمیه شاهد رو انتخاب میکنی و کد رو وارد میکنی. همین دیگه!:31: موفق باشی:11:
ویرایش شد .....
ویرایش شد .....
حاجی ما که بیخیال شدیم.شد هزارتوی فیلم هری پاتر و جام آتش!نقل قول:
همینجوری بدون سهمیه ثبت نام کردم رفت
نمیدونم رفیقنقل قول:
خودمم واقعا قاطی کردم
پستاییم که در این رابطه دادمو از مدیریت خواستم تا پاک کنن
بهتره هرکی شک داره که چی باید وارد کنه زنگ بزنه سازمان سنجش
من که قاطی کردم و دیگه اظهار نظر نمیکنم
شاید واسه من اشتباهی اتفاق افتاده باشه یا خودمم اشتباهی بکنم
خلاصه معذرت
شما که برنامه نویس هستین چرا!!:19:نقل قول:
سخت نبود که!
شما که سهميه دارين اخه چرا استفاده نمي کنين؟نقل قول:
دوستان این قضیه عوض شدن نظام و کتابا سال دیگه خیلی فکرمو مشغول کرده ! میخواستم بپرسم که من واسه درسای تخصصی من میتونم با همین کتابایی که دارم مثل رمزینه و گاج و اینچیزا ، درسایی که سال دیگه عوض میشه رو بفهمم ؟
رفیق قبلا هم بهت گفتم،انقد به سال بعد فک نکن،انشالله قبولینقل قول:
درکل سوالتم زمانی میشه جواب درست بهش داد که 1 مهر 91 باشه و کتابا دستمون تا بفهمیم چقد تغییر داشته اما درکل زیاد تو دروس تخصصی نمیتونم کتابو تغییر بدن،چون کلیات یکیه ،نمونش مثه دیف امسالمون باشه،مگر اینکه کلا بیان سر فصلاو ... رو تغییر بدن که .......
باید منتظر موند
ممنون که دلگرمی میدی ! قبول که هستم ولی یکم انتظارم زیاده از جایی که باید قبول شم !نقل قول:
ا همين امسالو بچسبيد اينقد به سال بعد فك نكنين خيلي سخت
انسان در هر كاري كه اشتياق داشته باشد توفيق مي يابد . ( چارلز شواب )
انتظارت هرچقد باشه بازم قابل اجراست،تا الان بیکار نبودی که،4 ماه تمیز مونده تا کنکورنقل قول:
تو این مدت میشه خیلی کارا کرد،باور کن واسه خودت میگم،حتی اگه یکمم به سالبعد فک کنی،شل میگیری امسالو،شاید بگی نه امکان نداره،من تلاشمو میکنم،اما بازم ...
انشالله همه بچه های پی سی ورلد که درس خوندن واقعا،امسال قبول شن
آمین:40:
دوستان راست میگن اصلا واسه ساله بعد فکر نکنید !
من هم همین اشتباه رو سال قبل کردم و رشته شبانه که قبول شده بودم رو نرفتم و فکر کردم اگه یک سال بمونم میتونم روزانه قبول بشم که متاسفانه تا حالا میانگین ترازم 100 تا هم نسبت به پارسال کمتره و موندم چطوری برسم !!:41:
دوستان من سال سومم، براى تابستون پيش چه درس هايى كلاس بگيرم؟ شما توصيه ميكنيد الان من چيكار كنم؟ نگران آيندم هستم، احساس بديه
اين كتاباي مبحثي ادبيات كه تو بازاره طبقه بندي شده هست(مثلا قرائت سبطي ) ؟
يعني ميشه هر درس ادبيات رو با اين كتابا مبحثي خوند ؟
ويرايش .. پست اضافي ...
منظورت رو دقیقا متوجه نشدم ولی کتاب های مبحثی فقط مبحی هستن و درسی به درس نیستن به جز یکی دوتاشون ملا املای خیلی سبز درس به درس هم هست و لغت های مهم رو درس به درس کردهنقل قول:
ولی قرابت معنایی سبطی اینطور نیست و موضوعی هست ؛ اولش که یه ذره در مورد شعر و معنی و ... توضیح داده بعدش ابیات مهم در موضوعات مهم رو نوشته که آدم با خوندنشون روی ابیات دیگه هم مسلط بشه
نقل قول:
شما باید در اون دوران دروس تخصصی را بخونید -مفهمومی بخونید....
واگردر دروس تخصصی ضعفی دارید برطرف کنید.....
این کار باعث میشه که در پیش کارتون راحتتر بشود.وبدون مشکل ادامه بدید درس ها رو ....
در مورد کلاس هم بستگی به سطحتون داره و رشته شما!!!
ولی سعی کنسد کلاسی برید که استادش بتونه خوب و مفهموی تدریس کند نه هر کلاسی
موفق باشید
بسیار متشکر از این همه دلگرمی ! دوستان دیشب موقع خواب یه فکری به سرم زد . من از قبل قرار بود تا عید درسای پایه رو جمع و جور کنم و بعد عید پیش رو بخونم. به خودم گفتم بر عکسش بهتره یعنی پیش رو تا عید خوب بخونم بعد عید درسای پایه رو بخونم . اینجوری بهتره چون من الان پیش رو بخونم دوباره واسه امتحان های ترم دوم باید بالاجبار درسای پیش رو بخونم پس اون موقع فقط یه مرور کنم کافیه . بین فروردین و امتحانای ترم دوم هم درسای پایه رو بخونم بعد امتحانا ی ترم دوم دوباره پایه رو دوره میکنم . اینجوری به نظرم خیلی بهتره ! یه عالمه امیدوار شدم که میتونم تمومش کنم :دی
نقل قول:
ببين داداش مثلا من ميام توي شيمي انتروپي رو مطالعه ميكنم بعد از رو كتاب بهمن خان انتروپي رو راحت پيدا ميكنم و از اون جا هم ميخونم ....ادبيات رو ميتونم يه قسمتي از مثلا ادبيات 2 رو مطالعه كنم بعد بيام سراغ اين كتابا اين طوري پيدا كنم اون بخش رو ...
يا توضيحاتش كليه و تفكيك سالي و درسي نشده ؟مرسي
الان دقیقا گرفتم :31:نقل قول:
نه داداش بین کتابایی که من دارم فقط املای خیلی سبز اینطوریه . اصولا فلسفه مبحثی خوندن ادبیات هم کلا جدا از درس به درس خوندنه و هیچ لزومی نداره که اصلا بخوای این کار رو بکنی
تو ( تا اونجایی که بادمه سوم بودی ) سعی کن تا مهر ماه سال بعد کتاب قرابت معنایی سبطی رو تموم کنی فقط بعد از اون درس به درس از روی خیلی سبز یا کلک معلم ادبیات رو تست بزنی توی قرابت معنایی کم نمیاری
واو...سبطي رو تموم كنم و از مهر تست بزنم ؟:31:نقل قول:
زيست رو كي تموم كنه ؟
تجربياش به من بگن چطوري تو تابستون دو تا زيست رو خوردن به بقيه درسا هم رسيدن :41:
تست هاي خيلي سبز زيست هم يه طوريه كه بايد كلي وقت فقط واس اونا بذاري ...:41:
كلا نگران تابستونم ...:20: جوري كه انقدر برام دغدغه شده كه داره به درس الانم اسيب ميزنه :19:
خب پيشنهاد ميكنيد چه درس هايى رو توى تابستون پيش بخونم؟ پايه رو به طور كامل ببندم؟ چند تا درس پيش رو هم بخونم؟نقل قول:
سلام One Minute جاننقل قول:
بهترين برنامه اي كه تابستون ميتوني اجراش كني :
خيالت رو بابت شيمي 2 با 3 راحت كن!
رياضي پايه + آمار + هندسه پايه هم ببند؛
يه چيزي بگم، اكثر كتاباي كمك درسي رياضي پايه، فصل هاي تركيبات و ماتريس سال دوم رو ندارن، چون تو كتاباي گسسته و تحليلي شون ميارن معمولا! ولي تركيبات يا همون آناليز تركيبي + ماتريس سال دوم رو هم بخون چون خيلي كمكت ميكنه!
از جبر هم : استدلال رياضي + مجموعه ها (احتمال لازم نيست! با گسسته بخونش بعدا)
تو فيزيك اگه ميخواي قوي شي بايد يه كمي پيش خواني كني! سينماتيك با ديناميك رو شما سال دوم ميخوني و بقيه ش رو وقتي رفتي پيش،ميدوني چرا؟ اونقدري سال دوم واست گذاشتن كه پيش نياز سال سومت باشه تا ايشالله بعد سال چهارم ادامه شو بخوني،ولي تو اين كارو نكن،اندازه گيري و بردار + سينماتيك + ديناميك + كار و انرژي رو كامل ببند! (پيش رو كه شروع كردي هم اين فصلاي خيلي مهم رو مسلطي هم خيلي خوب دوره ميكني!)
بعدشم به ترتيب الكتريسيته ي ساكن- جاري - مغناطيس - القا الكترومغناطيسي - نور و شكست نور - ويژگي هاي ماده و فشار - گرما و قانون گازها - ترموديناميك!
از عموميا هم عربي رو حتما ببند! بقيه ش با خودت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فكرت رو اختصاصي باشه!
بله بهتره سبطی رو تموم کن تا آخر شهریور :20:نقل قول:
بستگی داره با برنامه قلمچی جلو بری یا گزینه دو ؛ اگه با گزینه دو بخوای بری ( برای همه کسایی که میخوان گزینه دو جلو برن ) توصیه من اینه
عربی + زبان رو هم تموم کن البته منظورم اینه که زبان پیش دانشگاهی رو به صورت گرامر و یادگیری اولیه لغت هاش تموم کن ( کار دو هفتس ) همینطور شیمی 3 ( شیمی 2 خیلی لازم نیست )
زیست 1 فصل 1و2 + زیست 2 فصل 5و6و7و8 در تابستان به تسلط برس .
مهمترین درسای تابستون همون عربی و شیمی هستن بقیه درس ها رو میشه با برنامه آزمون ها خیلی خوب مسلط شد و دوره کرد
برادرا و خواهرای عزیز، پسر داییم اومده خونمون و اونم مثه ما امسال کنکور داره ولی متاسفانه تا الان نخونده،منم هرچی میگم افاقه نمیکنه و تاثیری رو روحیش نداره و فک میکنه دارم امیدوارش میکنم
یدفه یاده اینجا افتادم
اساتید یه راهنماییش بکنن،حرف منو که گوش نداده،خواهشا امیدواری کاذبم بهش ندین(با اصرارخودش این یه تیکرو نوشتم)
آیا امیدی هس یه رشته خوب قبول شه؟
چه چجوری باید تو این 4 ماه باقی مونده درس بخونه؟
خواهشا اساتیدیم که مدتی بود تو بحثا شرکت نمیکردن هم نظراشونو بدن که هم سوال پسر دایی منه و هم خیلیای دیگه که تا الان بیخیال بودن
دم همگی گرم
دوستان یه سوال:
من پارسال کنکور دادم و انتخاب رشته کردم و قبول شدم ولی نرفتم!امسال هم میتونم کنکور بدم؟؟
بی زحمت اون سوال مارو درباره گسسته رمزینه جواب بده :دی !نقل قول:
میشه رشته و معدلشو هم بگی ؟نقل قول:
سلام کسی از دوستان از قرص خاصّی برای بیدار موندن استفاده می کنه؟
چند وقته موقع درس خوندن خوابم می گیره