مرسی!این نمیدونستم!برم امتحان کنم ببینم چی میشه!
Printable View
مرسی!این نمیدونستم!برم امتحان کنم ببینم چی میشه!
نقل قول:
بدبختانه اینترنتم داغون شده وگرنه فیلم آموزش رو یه جایی برات آپلود میکردم تا خوب یاد بگیری هر چند با آزمون و خطا خودت میتونی با 1 ساعت تمرین ضربات آزاد خوبی بزنی
امتحان کردم خیلی بهتر شد حداقل چند تایی گل زدم!!
گزارش فارسی این بازی اومده که بشه دانلودش کرد؟(گزارشگرش مهم نیست)
تشکر.
دوستان در بخش فوتبال لایف که بازی کن میسازی چطوری میشه قدرت بازی کن افزایش داد؟
من یه مشکل عجیب با PES2012 دارم.
کامپیوتر همه ضربه های ایستگاهی پشت محوطه جریمه رو گل میکنه!!! چرا؟؟؟؟
از پچ 1.3 کونامی و DLC ورژن 2 استفاده میکنم (کلاً اعتقادی به پچ PESEdit ندارم و با ادیت رسمی بیشتر حال میکنم)
بعد از نصب پچ و آپدیت های کونامی یه مقداری بازی وضعش بهتر شده ولی بازم روی اعصابه :10:
خداییش کونامی هر سال داره بازی رو 360 درجه تغییر میده. بابا یادش بخیر قبلاً با بچه ها میشستیم PES بازی میکردیم و عجب حالی میداد ولی الان ماهی یه بار با زور PES2012 رو بازی میکنم. تازه حالا قدر 2011 و 2010 و 2009 رو میدونم. ولی هنوز حس میکنم نسخه 2008 گرافیک باحال تری داشت. مخصوصاً گرافیک پیراهن بازیکن ها که همش shader بود و میدرخشید:8:
دوست عزیز سلام.نقل قول:
منم همین مشکلو داشتم دیگه اعصابم ریخت به هم .حتی رفتم سراغ فیفا(به توصیه یکی از دوستان)واقعا انگار داشتم عروسک های خیمه شبازی رو جابجا میکردم(ÖZILرو اون اول نشناختم باخودم فکر میکردم رئال کی رو تازگی ها خریده.)
سریعا پاکش کردم ودوباره pesنصب کردم.(البته به نظر من کسی که فیفا بازی میکنه دلایل خاص خودشو داره.)
خلاصه پچ 2.5 pesedit رو ریختم بازی متحول شد. واقعا طوری که از ریجینال به سوپر استار کوچ کردم وخیلی فاز میده........
من مخالف حرف شما هستم به دو دلیل اونم اینکه واقعا هوش مصنوعی به این باحالی .بازی 2012روخیلی قشنگتراز نسخه های قبلیش کرده......
پاس های که با جهت میشه داد واقعا بازی رو خیلی واقعی تر کرده.ودرکل بازی خیلی حرفه ای تر شده.......
دوستان .
من فرانسه کلاسیک رو ازاد کردم اونم بخاطر زیدان ولی زیدان قیافش درست نیست اگه دوستان pesباز حرفه ای میتونن در این زمینه کمک کنن ممنون میشم.
نقل قول:
منم همین سوال رو دارم
ظاهرا چاره ای نیست،البته یکی از دوستان میگفت میشه فلش رو برد رو سر دروازه بان و دروازه بان رو تا وسط دروازه آورد تا بتونه به موقع به توپ برسه
ولی بطور کلی این یه ایراد خیلی بزرگه
یه ایراد دیگه که اساسی تو ذوق میزنه اینه که من جام جهانی بازی میکنم یهو میبینم ایرلند رسیده فینال، برزیل تو گروهش چهارم شده با 8 تا گل خورده و 2 تا گل زده !!!
یا مثلا ایران رو با فرانسه همگروه کرده بودم، ایران فرانسه رو 3-1 زده بود !!!
یا نتایج بازیهای چند تا از گروهها رو که دیدم بیشتر بازیها 3-3 یا 4-4 شده بود !!!
کونامی اساسی تو این نسخه طبیعت فوتبال رو برده زیر سوال،اکثر تنظیمات بازی غیر طبیعی هستن
بابا کجاش طبیعی شده!!!نقل قول:
آدم همینجوری مثل آب خوردن از کامپیوتر دریبل میخوره و دفاع کردن کار حضرت فیله:13:
ما هر چی میزنیم میخورده به تیرک دروازه بعدش کامپیوتر هر چی میزنه گل میشه!!!!:41:
ایستگاهی های کامپیوتر همش گله!!
بعضی مواقع گل زدن به شکل عجیبی سخت و غیر ممکن میشه:18:
در کل من هیچ وقت سراغ فیفا نمیرم و نخواهم رفت. بحث ما سر ایرادهای این بازیه:41:
انتظار بیشتری از کونامی داشتم.
ساکر هست دیگه:31::27:نقل قول:
من کسی بودم که تا سال 2010 با طرفداران فیفا درگیری لفظی و حتی فیزیکی پیدا میکردم
ولی دیدم واقعا فیفا پیشرفت کرده
با همه ی احارامی که واسه هموطن های عزیز ساکر باز دارم ولی من هیچ وقت عاشق هیچکدوم نمیشم هر کدوم بهتر بود بازی میکنم
این چند ساله خیلیا از ساکر به فیفا هجرت کردند
من هم خوب موقعی هجرت کردم چون ساکر 10 خیلی هم بد نبود:13:
شاید حق با شما باشه ولی من که هیچ مشکلی ندارم.....البته بعداز ریختن پچنقل قول:
برای دفاع من از این روش استفاده میکنم.
دکمه های پاس +سرعتو میگیرم وقتی به بازیکن حریف نزدیک شدم بازدن دکمهL1 توپ رو از بازیکن میگیرم (پاس و سرعتو ول نکنید )البته اون اولا بعضی وقت ها خطا میشد ولی کم کم بهش عادت کردم.
اگه زیاد سخته گل بزنی بهتره ترکیبتو عوض کنی و از یه مهاجم سر زن مثل بنزما استفاده کنی وبا بردن توپ به گوشه ها وسانتر کردن (موقع سانتر L2رو نگه دار وسانترو بزن )مطمئن باش به گل میرسی.
در مورد ضربات ازاد حریف من جهت خالی دروازه رو میگیرم ومربع رو چند بار میزنم اینجوری کمتر گل میخورم.
(توی 5الی 10ضربه ازاد اخیر حریفهام فقط یه گل خوردم اونم pirloزد که نمیدونم چرا راموس توی دیوار دفایعی هیچ عکس عملی انجام نداد وتوپ از بالای سرش رد شد):18:
شرمنده دوستان کسی هست یه راهنمایی کامل برای تمرین دادن بازیکنای ضعیف تو مستر لیگ بکنه
دوستان کسی نیست جواب من بده؟
چطوری تو فوتبال لایف یه بازی کن که میسازی رو میشه تقویت کرد؟
تمرین دادن خاصی برای بازیکنان در نظر گرفته نشده .نقل قول:
ولی در هر بازی چند دقیقه آخر بازی بازیکن ضعیفتو بفرستی زمین و باهاش خوب بازی کنی به نظر من پیشرفت میکنه
ضمنا زیاد با speed تمرین نکن که خسته میشن و پیشرفت نمیکنن سعی کن در هر بازی تمرینتو عوض کن
من تمرینات رو بصورت چرخشی انجام میدم.نقل قول:
البته بعضی وقت ها بین speed و powerچند باری جا بجا میشم.
یا بعد هر تمرینی که دادی ببین کدوم افت داشته اونو اعمال کن
اگه خیلی حوصله داری یکبار برو بکام لیگ بعد ترتیب تمرینات تیم رو که برات میزاره یادداشت کن وبعد تو مستر اعمالشون کن.......:26::26::26::26::26::26::::thumbsup:
پچ 2.5 رو نصب کردم الان موقع باز کردن بازی این خطار ونشون میده
the dynamic library rld.dll failed to initialize (E5)
چیکار باید بکنم
سلام فکر کنم برای استفاده از این پچها باید بازی رو دوباره نصب وپچ رو بریزی.نقل قول:
حتما شما میخواستی از روی سیوت بازی کنی اما بخاطر تغییرات که پچ داده بازی ارور میده . البته فقط حدس میزنم.:41:
---------- Post added at 11:51 AM ---------- Previous post was at 11:48 AM ----------
دوستان من فیس زیدان رو پیدا کردم ولی نمیدونم چکارش کنم.......
دو تا فایل هستش یکی مو ودیگری فیس هستش با پسوند bin
بازی رو حذف کردم حتی سیو هارو و دوباره نصب کردم ولی بازم نشد که نشد:41:نقل قول:
نقل قول:
آنتی ویروست فایل rld.dll رو پاک میکنه،آنتی ویروست رو غیر فعال کن یا اینکه در تنظیمات انتی ویروس اون فایل رو بذار در لیست exeption تا دیگه گیر نده بهش
شما الان برو اون فایل رو از بخش قرنظینه آنتی ویروست در بیار بعد کارهایی که بالا گفتم رو انجام بده
خیلی ممنون ولی من اصلا انتی ویروس یوخومدینقل قول:
---------- Post added at 12:53 PM ---------- Previous post was at 12:51 PM ----------
برا استفاده بهتر از ضربات ازاد میتونین از یار کمکی استفاده کنین بعدش با پاس اون وبه هم ریختن دیوار دفاعی میتونین شوت کنین وبره گل
من که خودم همیشه این کارو میکنم وهمیشه هم گل میشه
دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه چطوری زیدان رو با فیس اصلی یازی کنیم ؟
نقل قول:
mediafire.com/?nojdazl26wsojcy
Pass: urumchi
این فایل رو بریز تو پوشه نصب بازی پیش بقیه فایلها
سلام من خودم امروز بلاخره تونستم بازیدان بازی کنم....نقل قول:
اول رفتم تو گوگل گشتم تا فیس زیدان رو گیر اوردم....
بعد تیم کلاسیک فرانسه رو ازاد کردم.
(پچ 2.5 دارم.)
بعد از توی ادیت رفتم برای ادیت بازیکن وفرانسه کلاسیک وزیدان. وقتی زیدان روانتخاب میکنی منویی باز میشه که قدرت و .....میتونی دست کاری کنی.اخرین گزینه گزینه کپی هستش اونو انتخاب کن وبعد باید یه بازیکن انتخاب کنی مثلا اینتر ویه بازیکن دقیقا یادم نیست pilo,poloبودش رو انتخاب کن.اینجوری اون بازیکن قد وقدرتش مثل زیدان میشه.
بعد رفتم محل نصب پچ تو پوشه ها گشتمkitseهمچین چیزی یه پوشه برای فیس بود اونجا سری آ و اینتر روانتخاب کردم. واون بازیکن که اول اسمش p بود اسمشو بصورت کلی کپی کن وبروی اون فیس زیدان که قبلا گرفتی پس کردم (فایل فیس و مو جدا از هم هستند)حالا فایل فیس زیدان رو که اسمشو تغییر دادی جایگزین فایل اصلی اون بازیکن میکنی .
اینجوری وقتی بری ایتنر انتخاب کنی وبری روی زیدان میبینی که فیسش هم درست شده.
من که اینجوری تونستم با زیدان بازی کنم.
برای اینکه اسمشو بگه دیگه خودت میدونی کجا باید بری
هووووووووو انگشتام تاول زد اگه خوشت اومد تشکر یادت نره........
مرسی داداش چوخ یاشانقل قول:
دوستام پچ 2.6 همین الان ریلیز شد :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا
لینک مستقیم با دوستان :11:
ای بابا کلی صبر کردم واسه پچ جدید دیدم دیگه خبری نیست رفتم 2.5.1 رو دانلود کردم حالا 2.6 اومد :grrr:
تازه با سیستم قبلی آشنا شده بودم و راحت بازی میکردم حالا این پچ جدید اومده همه چیزو بهم ریخته
وقتی توپ به پای یکی از بازیکنها میخوره و کمونه میکنه یا کلا توپهای سرگردون بازیکن من که نزدیک توپه اصلا سراغش نمیره و انقدر لفتش میده تا یک بازیکن حرف بیاد سراغش و بدجور روی اعصابه
------------------------
این عادیه و منم این مشکل رو دارم . بازیکنا یهو بعد از تکل چند ثانیه تلو تلو می خورن که خیلی بده :31:نقل قول:
اما پچ 2.6 نسبت به 2.5.1 از لحاظ گیم پلی فرقی نکرده و فقط یه سری نقل و انتقالات و چهره ها آپدیت شده . اگه حجم و زمان نداری دانلود هم نکردی نکردی زیاد مهم نیست :46:
سلام به همه
میخواستم یکم راهنماییم کنید
فرق پچ 2.5 و پچ 2.6 تو چیه ؟؟؟
کدوم بهتره ؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
PES Edit یکی از معتبرترین گروه هایی است که آبدیت ها یا به عبارت دیگر Patch های تکمیلی را برای بازی محبوب PES ارائه می کند. چند سالی است که با ارائه نسخه های مختلف این گروه آبدیت های متعددی را در طول یکسال به کاربرانش به صورت رایگان عرضه می کند تا نقاط ضعف این بازی محبوب را تا حدود زیادی پوشش دهد ؛ برای نمونه تغییراتی که در سیستم ساختاری تیم ها داده می شود یا آخرین نقل و انتقالات و یا تکمیل نام تیم ها به درستی و چهره ها از جمله مواردی هستند که گروه PES Edit آن ها را مورد ویرایش خود قرار می دهد. ورزشگاه های جدید اضافه می شوند و نام بازیکنان در تمامی کشورها به صورت صحیح درج می شود ؛ حتی بازیکنان قدیمی مانند مارادونا یا پله و یا زیدان به واسطه تغییرات ارائه شده از سوی این گروه با چهره های اصلی قدم به زمین ورزشگاه می گذارند. در حال حاضر Patch 2.6 عرضه گردیده که علاوه بر دارا بودن آبدیت رسمی Konami بسیاری از نقاط ضعف PES 2012 را برطرف کرده است.
در زیر مواردی که در این نسخه مورد بازبینی قرار گرفته اند و از سوی گروه PES Edit معرفی شده است را می توانید مشاهده نمائید.
New Features:
New faces: more than 200 new faces added and optimized
New kits: Cottbus, Croatia, Eintracht Frankfurt, Fürth, Freiburg, Gladbach, Ingolstadt, Inter, Italy, Kaiserslautern, Karlsruhe, Newcastle, Nürnberg, Paderborn, Rostock, St. Pauli, Stuttgart, Tunisia, Union Berlin, West Ham
Fixed online mode problems which occured in the last version
Transfers: Lots of winter transfers until 07/01/12, more than 30 new players created
سلام
دوستان پچ لیگ برتر ایران و یا حداقل تیم های ایرانی برای این نسخه 2012 اومده ؟!!
2.6 یه سری چهره های جدید و نقل و انتقالات جدید رو هم داره . کلاً جدید تره ! 2.6 رو دانلود کن :31:نقل قول:
اخه من نمیدونم چرا پس ادیت نمیاد یه پچی که مکمل پچ قبلی باشه بده بیرون که دیگه این همه نشینیم دانلودش کنیم و یه حجم کم رو دان کنیم و بریزیم رو پچ قبلی
حالا کسی شماره اعضای پس ادیت رو نداره من اینو بهش بگم دی!
ببخشید دوستان پچ واسه ایکس باکس نداریم
سلام
می خواستم بپرسم طریقه استفاده از ترکیب های 2 و3 و4 چجوریه و چکار باید کرد که همش تنظیم بشه و باچی وسط بازی باید فعالش کرد؟
دوم هم اون گزینه که توی قسمت ترکیب نوشته coach چکار میکنه ؟ وقتی روشنش میکنی دیگه
کنترل بازیکنا دستت نیست / تنظیم خاصی باید انجام داد یا نه - خود کامپیوتر کنترلو دست میگیره؟
ممنون
آقا این چه وضعشه...هرتیمی رو جلوی بارسلونا میگیرم کمه کمش 3تا رو شاخشه مخصوصا وقتی تیم مقابل بارسلونای جناب کامپیوتر باشه.انواع و اقسام ترکیبا رو چیدم.بازیم هم نمیگم حرفه ایه اما اونقدا هم بیق نیستم که پدرو ورداره از پیش 18 خودشون تا 18 ما همه رو دیریبل بده..یه بار آبیدال شد خسرو حیدری کل طول زمین رو کورس بست و همه رو محو کرد آخرسر هم یه سانتر کرد و...
یعنی هیچ تیمی پیدا نمیشه که یقه این بارسا رو بگیره؟
واقعا این نسخه کنامی مزخرفه...هرچند به مزخرفی نسخه 2009 نیست!
چطور میشه یه تیم جدید ساخت و پیراهن و رنگ هوادرارو عوض و یا ادیت کرد؟
قبلا تیم های دیگه که گزینه استریپ(ادیت پیراهن) فعال بود میشد ولی الان بعد زدن پچ دیگه نمیشه
آره واقعآ نمیشه دووم آورد جلوی بارسا ! من غیر از بارسا یه بار با میلان قهرمان CL شدم که اونم واسه این بود که به بارسا نخوردم ! ( رئال تو نیمه نهایی حذفش کرد... دمش گرم:31: )نقل قول:
فکر کنم رئال و چلسی فقط می تونن جلوی بارسا رو بگیرن اونم اگه ترکیب خوب بچینینقل قول: