[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه اشتباه نکنم سهمیه زیر 23 و امید حساب میشه
Printable View
اگه اشتباه نکنم سهمیه زیر 23 و امید حساب میشه
فکر کنم چون بازیکن تیم ملیه جزو سهمیههای "لیگ" حساب میشه!نقل قول:
با این حساب باید از این به بعد فکر بازیکنای "امید" و "خارجی" باشیم
خوب انصاري فرد هم كه اومد. ايشالا كه خريد خوبي باشه و موفق باشه تو پرسپوليس
اميدوارم ديگه خلعتبري رو نخرن وگرنه ديگه هيچي!!
فقط خدا كنه مديريت و سرمربي بتونن تيم رو آرون نگه دارن و نذارن صداي اعتراض كسي از نيمكت نشيني در بياد. اگه چندتا بازي اول نتايج خوبي بگيرن و ببرن جو خيلي عالي ميشه
با توجه به خريدهامون و مخصوصا خريد قاضي و انصاري فرد و همچنين بودن زائد به نظرم بهتره 2 مهاجمه بازي كنيم
يه همچين تركيبي جالب ميشه:
.......................... گردان ...........................
پولادي ........حسيني .........بنگر ...........ماهيني
................... هافبك دفاعي(پله!) .................
رضايي ................ نوري .................... كريمي
.............. زائد ......... انصاري فرد(قاضي) .........
البته ميشه مثلا جاي كريمي و نوري رو عوض كرد و به جاي نوري هم كاظميان يا نوروزي يا حتي علي عسگر رو گذاشت
نقل قول:
ببین کار تیم به کجا کشیده که یک روز اومدن خلعتبری برای ما ارزوی بود الان باید دعا کنیم نیاد. ولی تمدید با کاظمیان اشتباه بود. اگر قرار بر اومدن خلعتبری باشه
شاید با این تفاسیر دیگه با زاید قرار داد نبندن.با این شرایط و خرید دو تا مهاجم تقریبا هم کلاس و کمبود در خط هافبک شاید دو تا از سهمیه خارجی رو روی هافبک سرمایه گذاری کنن.البته دوست ندارم زاید بره و خیلی خاطرات خوبی باهاش داشتیم
این تیم یک مربی با شخصیت کاریزماتیک لازم داره. به نظرم این شخصیت رو دنیزلی نداره و بازیکنهای معمولی توی نیم فصل قبل برای ما مشکل ایجاد میکردن چه برسه به اینها
نمیدونم درسته بگم یا نه ولی علارغم علاقه ای که به دنیزلی دارم ولی با اومدن دایی مخالف نیستم. به نظرم از لحاظ دانش فوتبال و شخصیت دوست داشتنی کسی نتونه جای دنیزلی رو بگیره ولی ...
شاید اگر قرار شد دنیزلی بمونه تیم نیاز به یک سرپرست گردن کلفت نیاز داره تا خاشیه های تیم رو جمع کنه
با توجه به این بازیکنها به نطرم دیگه باید با دو مهاجی کار کنیم و از قاضی با توجه به توانایی شوت زنی که داره یک مقدار غقب تر از انصاری فرد استقاده کنیم
ولی همچنان مشکل هافبک دفاعیمون پا بر جاست با پله که توافق نکردن و رفتن سراغ یک بازیکن دیگه
نمیدونم چرا همیشه باید یه جای کار بلنگه.
اول که دنیزلی نمیاد و گم و گور شده. انگار که نیم فصل طلایی ای رو با پرسپولیس گذرونده و حالا داره ناز می کنه(قبلا هم گفتم که استیلی تو نیم فصل اول با اون همه فشار امتیاز بیشتری نسبت به دنیزلی آورد)
دوم اینکه سامان آقازمانی که نمی دونم در حد بازیکنهای تیم های آخر لیگ هم شاید نباشه رو باهاش قرارداد بستن.
سوم هم اینکه تیم تا می تونه داره مهاجم جذب می کنه و یکی از مهمترین قسمت ها یعنی هافبک فراموش شده.
بچهها یه جوک برای تغییر فضا، امیدوارم تایید بشه/
خبر فوری، بعد از مذاکرات طولانی فتحاللهزاده با برادر کریم انصاریفر در نهایت "برادر کریم انصاریفر" به استقلال پیوست! :دي
کم آوردن در رقابت خرید انصاری فر قضیه گربه و گوشته
تا پارسال خریدای سپاهان و استقلال از بخش درآمد زایی این دو باشگاه تامین می شد!!!!!!حالا پرسپولیس داره از بیت المال خرج می کنه!!!!
پژمان نوری و مازیار زارع امروز رسما به تیم ملوان رفتن یک خبری روی ورزش3 اومده بود که با خریدن کریم انصاری فرد احتمالش هست ایمون زاید از تیم کنار بزارن که بدجور ناراحتم کرد بعد چند سال که هر چی بازیکن درجه 3خارجی بود به پرسپولیس اومد 2تا بازیکن تراز اول به تیم آوردیم که اسمیر آودوکیج که دوازه بان مطمئنی بود به اون صورت از دست دادیم حالا هم که این شایعه درباره ایمون زاید در آوردن خدا کنه حقیقت نداشته باشه :41:یک خبری از اطرافیان شنیده بودم که احتمال داره علی دایی سرمربی این فصل پرسپولیس بشه که با خرید کریم انصاری فرد که بازیکن مورد علاقه علی دایی هستش احتمالش هم به نظرم کم نیست
آیا برای حل مشکل پدرزنشون باید ایشون برن آمریکا؟
مگه این بابا فکوفامیل نداره؟
کمکم دارم احساس میکنم داره بهمون "توهین" میشه.
در صورت بازگشت دنیزلی به تیم،
این مرخصیها میتونه طی فصل بعد هم ادامه پیدا کنه!
محتوای مخفی: پس از تمدید مرخصی دنیزلی به آمریکا سفر کرد!
چند روز قبل خبرهایی به گوش میرسید مبنی بر اینکه بازیکنی برزیلی برای مذاکره با پرسپولیس وارد ایران شده و این همان بازیکنی است که سردار به خاطر او به دوبی رفته بود. Roberto De Souza Rezende اهل کشور برزیل است و 27سال سن دارد، این بازیکن فوتبال حرفه ای خود را با تیم برزیلی Guarani شروع کرده و تا سال2005 در این تیم 62بازی انجام داده است. سپس به تیم اسپانیایی CeltaVigo پیوسته و تا سال2009 در این تیم بازی کرده. سرانجام سال2009 به تیم پرتغالی Marítimo تیمی که در لیگ برتر پرتغال حضور دارد پیوسته و تا همین اواخر هم برای این تیم به میدان میرفته. این هافبک دفاعی طی 73بازی برای تیم Marítimo در لیگ پرتغال 1گل به ثمر رسانده است!محتوای مخفی: عکس
خوب سهمیه لیگ برتری به پایان رسید با 6 خرید خوب و یک خرید ...
اما یکسری مشکل هست:
4 دفاع راست داریم!(علی عسگر_مهدوی کیا_ماهینی_خانزاده) ترافیک به شدت زیاده
1 دفاع چپ (پولادی) که واقعا کمه
بدون هافبک دفاعی(مگه اینکه اقا زمانی به حساب بیاد)
1 هافبک بازی ساز (محمد نوری) که کمه واقعا
3 مهاجم نوک شبیه هم!
خدا را شکر همه چی داره درست میشه
با این بازیکنایی که سردار گرفته ی فصل رویایی در پیش داریم
انشااله
مرجع خبری پرسپولیس: مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: علی کریمی هدیهای در روز عید مبعث به هواداران پرسپولیس بود. محمد رویانیان در خصوص پیوستن علی کریمی به پرسپولیس اظهار داشت: همانطور که پس از حرف و حدیثهای فراوان بارها اعلام کردیم کریمی جزئی از باشگاه پرسپولیس است و پس از اینکه این بازیکن استراحت خود را انجام داد امروز با او وارد مذاکره شدیم. وی افزود: کریمی در روز عید مبعث قراردادش را با پرسپولیس تمدید کرد و این هدیه کوچکی بود در کنار بازیکنان خوب دیگر به تک تک هوادارن پرسپولیس که من امیدوارم این بازیکنان را در طول سال جاری مورد حمایت قرار دهند. رویاینان خاطرنشان کرد: خوشبختانه انگیزه کریمی برای خدمت به پرسپولیس و تیم ملی فوتبال کشورمان 10 برابر گذشته است و این برای من جای خوشحالی دارد. امیدوار هستم همه بازیکنان پرسپولیس در فصل جاری انشاءالله با بازیهای خوب و هوادارپسند دل مردم را شاد کنند. همچنین از علی کریمی هم انتظار داریم که مثل همیشه با قدرت و با تکنیک در کنار تیم باشد و از تعصب و غیرت خود مثل همیشه برای موفقیت پرسپولیس استفاده کند. کریمی یک پرسپولیسی تمام عیار است.
حضور کريمي را به پرسپوليسيها تبريک ميگويم
محمد رويانيان در گفتوگو با خبرگزاري فارس در خصوص پيوستن علي کريمي به پرسپوليس اظهار داشت: همانطور که پس از حرف و حديثهاي فراوان بارها اعلام کرديم کريمي جزئي از باشگاه پرسپوليس است و پس از اينکه اين بازيکن استراحت خود را انجام داد امروز با او وارد مذاکره شديم.
وي افزود: کريمي در روز عيد مبعث قراردادش را با پرسپوليس تمديد کرد و اين هديه کوچکي بود در کنار بازيکنان خوب ديگر به تک تک هوادارن پرسپوليس که من اميدوارم اين بازيکنان را در طول سال جاري مورد حمايت قرار دهند.
روياينان خاطرنشان کرد: خوشبختانه انگيزه کريمي براي خدمت به پرسپوليس و تيم ملي فوتبال کشورمان 10 برابر گذشته است و اين براي من جاي خوشحالي دارد. اميدوار هستم همه بازيکنان پرسپوليس در فصل جاري انشاءالله با بازيهاي خوب و هوادارپسند دل مردم را شاد کنند.
همچنين از علي کريمي هم انتظار داريم که مثل هميشه با قدرت و با تکنيک در کنار تيم باشد و از تعصب و غيرت خود مثل هميشه براي موفقيت پرسپوليس استفاده کند. کريمي يک پرسپوليسي تمام عيار است.
ورزش3
مرجع خبری پرسپولیس: بدنساز جدید پرسپولیس گفت با توجه به فعالیتم در امور بدنسازی تقریباً با خیلی از بازیکنان پرسپولیس رفیق و آشنا هستم.فرهاد چیذری درباره حضورش به عنوان مربی بدنساز پرسپولیس اظهار داشت: بسیار خوشحال هستم که مورد اعتماد باشگاه پرسپولیس قرار گرفتهام، من 41سال سن دارم و ورزش را در عرصههای مختلف و گذراندن دورههای بدنسازی آغاز کردهام. وی افزود: شروع ورزش من با احمدرضا عابدزاده بود، البته خودم در رشتههای رزمی فعالیت داشتهام. پس از گذشت چند مدت در سال 1380 به رشته بسکتبال و بدنسازی رو آوردم. من در تیمهای مهرام، پتروشیمی بندر امام، صنام و چند تیم دیگر فعالیت کردهام . چیذری عنوان کرد: من از قدیم با قرمزپوشان دوست و آشنا هستم و میتوانید از آنها بپرسید که مرا میشناسند یا خیر، سابقه من در عرصه بدنسازی پاسخگوی سؤالات شما است. البته باز هم میگویم همه بازیکنان نسل جدید و حتی نسل قدیم مانند اسطورهای به نام عابدزاده من را میشناسند. وی در پایان خاطرنشان کرد: به مدت یک سال با پرسپولیس به توافق رسیدهام و امیدوار هستم زیر نظر کادر فنی بتوانم کار خودم را به بهترین شکل در این تیم بزرگ به نمایش بگذارم. من این را میدانم که دوران بدنسازی یکی از سختترین و حساسترین دورهها پس از بازیها مخصوصاً در تیم بزرگ پرسپولیس که هواداران بسیاری دارد.
توافق اوليه رويانيان با متسو انجام شد
محمد رويانيان امشب با برنو متسو در جلسهاي شرکت کرد و به توافق اوليه رسيد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منبع خبر:
مسئولان باشگاه پرسپوليس پس از اينکه با مصطفي دنيزلي به بنبست خوردند با سه گزينه خارجي وارد مذاکره شدند.
از همينرو محمد رويانيان پس از اين که سفري به خارج از کشور داشت با متسو به توافقهايي رسيده بود، تا اينکه اين مربي فرانسوي بامداد امروز وارد تهران شد و امشب در دفتر مديرعامل باشگاه پرسپوليس با محمد رويانيان به گفتوگوي مستقيم پرداخت.
گفته ميشود توافقات اوليه مابين طرفين شده است اما بايد تکليف دنيزلي مشخص شود و طرفين خواستههاي يکديگر را بررسي کنند.
متسو ابراز علاقه کرده که دوست دارد در پرسپوليس مربيگري کند. براي انجام اين مذاکره با برخي از بازيکنان با تجربه پرسپوليس نيز مشورت گرفته شد.
------------------------------------------------
خیلی خوشبین نیستم به حضور متسو یعنی اصلاً ناراحت هم شدم اگه دایی میومد بهتر بود یکی باید به رویانیان بگه الآن وقت آوردن مربی خارجی نیست تو این زمان کم الآن می تونستن از گزینه داخلی استفاده کنن حتی پیوس!!!خیلی نگرانم برای فصل آنیده
فکر نمی کنم از نظر فنی خیلی قوی باشه
کلی زمان می بره تا با شرایط مچ بشه
فکر نمی کنم بتونه از عهده مدیریت این همه ستاره بر بیاد
بالاخره دلالها کار خودشونو کردن و متسو را به فوتبال ایران قالب کردن.امیدوارم این مربی بتونه تلاش های سردار رو به نتیجه برسونه.هر چند اصلا احساس خوبی با اومدنش ندارم.
مرجع خبری پرسپولیس: ناصر صادقي با بيان اين كه احتمال بازگشت دنيزلي به پرسپوليس 10 درصد است، گفت: نتيجه نگرفتن پرسپوليس در فصل گذشته به حضور يك جوان 25 ساله باز ميگشت. مشاور مصطفي دنيزلي در پرسپوليس با بيان اين كه احتمال نيامدن دنيزلي به ايران 90 درصد است، گفت: رويانيان خيلي تلاش كرد كه دنيزلي را به پرسپوليس باز گرداند، اما در تماسي كه اين مربي با مدير عامل پرسپوليس داشت، به او گفت كه به دليل برخي از مشكلات كه احتمال دارد حل نشوند، نميتواند به ايران بازگردد و در واقع احتمال حضور دوباره اش در پرسپوليس 10 درصد است. وي ادامه داد: دنيزلي با گفتن اين مطلب در واقع دست رويانيان را براي مذاكره با ساير مربيان باز گذاشت و مديرعامل پرسپوليس هم حق دارد كه اين كار را انجام دهد. رويانيان ميخواهد كه دنيزلي برگردد، اما به نظر ميرسد كه مشكلات دنيزلي حل نشدني است. صادقي در ادامه با بيان اين كه احتمالا دنيزلي تا پايان هفته به ايران خواهد آمد، گفت: دنيزلي براي روشن شدن تكليفش و احتمالا جمعآوري اسباب و اثاثيه به ايران بر ميگردد، ولي همان طور كه گفتم احتمال حضورش در پرسپوليس خيلي كم است. مشاور دنيزلي در پرسپوليس در فصل گذشته در ادامه گفت: وقتي دنيزلي به پرسپوليس آمد رويانيان امكانات زيادي در اختيارات او قرار داد، اما دليل اصلي نتيجه نگرفتن پرسپوليس و دنيزلي حضور يك جوان 25 ساله در تيم بود كه البته شايد در اين ميان شخص دنيزلي هم تقصير داشت. وي از معرفي اين جوان خودداري كرد. صادقي با رد خبر سفر دنيزلي به امريكا گفت: برخي رسانهها اعلام كردهاند دنيزلي به امريكا رفته كه اين خبر صحت ندارد. بايد بگويم او پدر همسرش را براي ادامه مداوا به امريكا فرستاده است ولي خودش در تركيه است.
این تیم حیفه خیلیم حیفه
بعد از مدتها یه دلیل واسه خوشحالی پیدا کرده بودم...
دنیزلی که گفته نمیتونه بیاد
دایی هم اگه بیاد بهخاطر اختلاف با کریمی حاشیه است
متسو هم که دفاعی بازی میکنه
به نظرتون بهترین مربی واسه این تیم کی میتونه باشه؟
مرجع خبری پرسپولیس: اگر دوستان از بازگشت دنيزلي در تاريخ جديد مطمئن باشند، 5 روز ديرتر شروع كردن با او ميتواند به مراتب بهتر از زودتر شروع كردن با مربياني باشد كه در مورد موفقيتشان در پرسپوليس، اما و اگرهاي زيادي وجود دارد.
1- شنبه شب موعود هم آمد و گذشت و همچنان خبري از مصطفي دنيزلي نشد تا تكليف كادر فني سرخپوشان كماكان مجهول باقي بماند. داستان امسال پرسپوليس، در نوع خودش حكايت جالب و منحصر به فردي است؛ ميلياردها تومان صرف خريد بهترين ستارههاي ايران كردهاند، اما هنوز وضعيت گلوگاه اصلي باشگاه روشن نيست. بازيكناني كه اين روزها تمريناتشان را در درفشيفر استارت زدهاند و قرار است اميد اصلي قرمزها براي فصل آينده باشند، به هيچ وجه تمركز كافي را ندارند و مدام از همديگر سراغ سرمربي را ميگيرند. در لحن و گويش خيلي از آنها كه اساسا به شوق حضور زير نظر يك مربي تراز اول به اين باشگاه نقل مكان كرده و يا همان جا ماندهاند، ميتوان بيم و نگراني ناشي از نيامدن دنيزلي را به وضوح حس كرد. اين دلشورهها به ويژه آنجا اوج ميگيرند كه هر لحظه خبري تازه از مذاكرات جدي باشگاه با چند گزينه نه چندان موجه و به خصوص توافق با علي دايي به گوش ميرسد. ظاهرا تقاضاي تازه دنيزلي در مورد تمديد 5 روزه مرخصياش، ترديدهاي كادر مديريتي پرسپوليس را در مورد ادامه اين همكاري افزايش داده و باعث شده آنها جديتر از قبل به صرافت يافتن يك مربي جديد بيفتند. اين در حالي است كه به نظر ميرسد اگر دوستان از بازگشت دنيزلي در تاريخ جديد مطمئن باشند، 5 روز ديرتر شروع كردن با او ميتواند به مراتب بهتر از زودتر شروع كردن با مربياني باشد كه در مورد موفقيتشان در پرسپوليس، اما و اگرهاي زيادي وجود دارد. فراموش نكنيم فصل قبل پرسپوليس استيلي زودتر از همه تيمها شروع كرد، اما عاقبت آن انتخاب عجولانه چه شد؟ در راس آلترناتيوهاي افندي، علي دايي ايستاده است؛ مردي كه هر لحظه ممكن است خبر جايگزينياش با مصطفي دنيزلي مخابره شود و همه خريد و فروشهاي اين روزها را تحت تاثير قرار بدهد. آيا شهريار به پرسپوليس بازخواهد گشت؟
2- حضور دوباره علي دايي در جمع سرخپوشان، ميتواند بيش از پيش نشان دهنده حلقه بستهاي باشد كه فوتبال ايران در آن دست و پا ميزند و دور خودش ميچرخد. امير قلعهنويي كه 9 سال زودتر از علي دايي وارد دنياي مربيگري شد، اخيرا چهارمين بازگشتش به نيمكت استقلال را تجربه كرده چه بسا اگر عمر مربيگري شهريار هم مثل امير از يك و نيم دهه تجاوز كند، تعداد آمد و شدهاي او در پرسپوليس نيز به همين تعداد برسد. در اين ميان پرسش مهم ميتواند اين باشد كه فلسفه اين رفت و برگشتهاي مكرر در مكرر چيست و چه سودي از رهگذر پيمودن اين چرخه تكراري عايد فوتبال ما ميشود؟ اگر داييها و قلعهنوييها خوب هستند، چرا ميروند و اگر به اندازه كافي نميتوانند مفيد باشند، چرا مدام سوداي بازگرداندنشان را در سر ميپرورانيم؟ وجه جالبتر ماجرا اين است كه اخيرا اين قبيل بيا و بروها جنبه تيمي و مينيبوسي هم به خودشان گرفتهاند؛ قلعهنويي بلافاصله بعد از حضور در استقلال، يك دوجين بازيكن خودش را به باشگاه بازميگرداند و در مورد پرسپوليس هم از مدتها قبل به طور جدي اين شايعه وجود داشته كه ليست وروديها و خروجيها با سليقه دايي تنظيم ميشده است! واقعا اين همه دور باطل زدن و آزمودهها را آزمودن به خاطر چيست؟ به خاطر اين است كه يك جام پردردسر بگيريم كه پشت آن يا پر است از حيله و ابهام و يا در بطن تصاحبش، يك دنيا تنش و درگيري و جنگ اعصاب به چشم ميخورد؟ اين امير قلعهنويي كه امروز به استقلال بر ميگردد، چقدر توانست با آخرين جامي كه براي آبيها گرفت، فوتبال اين باشگاه را به پيش ببرد و به هوادارانش لذت بدهد؟ آيا جز اين بود كه يك هفته بعد از همان قهرماني در ليگ هشتم، ماجراي CD جنجالي «آبياستقلالي» و اختلافات حاد درون مجموعهاي به ميان آمد و از يك ماه بعدش، داستانهاي تكراري لزوم كسب افتخارات «پاك» مطرح شد؟ همين علي دايي كه امروز ظاهرا ميخواهند به پرسپوليس برش گردانند، با فتح آن دو جام حذفياش چقدر تاثير مثبت روي فضاي حاكم بر اين مجموعه گذاشت؟ مگر نه اينكه بلافاصله بعد از آن موفقيتها و از همان سكوي جشن قهرماني، درگيريها آغاز شدند و پرسپوليس تاواني به سنگيني از دست دادن يك فصل كامل و تحمل يك سال تنش و عذاب بابت اين همكاري پرداخت؟ پس چرا حالا آقايان دوباره ميخواهند همان قصهها را تكرار كنند و ميراثي كليشهاي براي اخلافشان به جا بگذارند؟
3- حق تيمهاي بزرگ اين مملكت مثل تيم ملي، پرسپوليس، استقلال، سپاهان و تراكتورسازي اين است كه لابهلاي ميلياردها تومان مخارج ساليانهشان بابت جذب بازيكن و اردو و سفرهاي دور و نزديك و تهيه خوراك و پوشاك، سهمي نيز براي استخدام دانش روز فوتبال كنار بگذارند و از رهگذر همجواري با مربيان بزرگ و كارآمد دنيا، به پيشروي حياتي مجموعه محبوب و مهمشان كمك كنند. باشگاه پرسپوليس، امسال در يك بزنگاه كمنظير تاريخي قرار گرفته است. اين همه اميد و آرزويي كه در پرتو فعاليتهاي وسيع نقل و انتقالاتي در اين باشگاه به وجود آمده، نبايد سركوب شوند. پس از جذب اين ستارهها، توقعات از تيم بالا رفته و مردم نخواهند توانست حتي اولين ناكاميها را با مربياني كه به آنها اعتقاد كامل ندارند، تحمل كنند. شكست احتمالي اين فصل پرسپوليس، به يك دلسردي سراسري كمسابقه خواهد انجاميد كه ميتواند اين باشگاه را چند سال عقب بيندازد. همه اينها نشان ميدهد مديران پرسپوليس بايد با چشمان باز و وسواس كامل در مورد آينده نيمكتشان تصميم بگيرند. مصطفي دنيزلي كه هنوز رسما تحت قرارداد قانوني سرخپوشان است، جزو معدود گزينههاي توانمندي به شمار ميآيد كه نه تنها به صرف زمان براي تطبيق با اتمسفر پرسپوليس نيازي ندارد، بلكه به اتكاي اعتبار و محبوبيتش، از چند كوپن براي هضم ناكاميهاي احتمالي نزد هواداران و منتفدان نيز بهره ميبرد. او كسي است كه با تيمي به مراتب ضعيفتر از اين، در كورس فشرده ليگ ششم تا شب آخر قهرمان ايران بود و چهبسا اگر همان روزها يكي مثل ميثاق معمارزاده در تيمهاي حريفش پيدا ميشد(!) پرسپوليسيها ميتوانستند يك سال زودتر جشن قهرماني ليگ را برپا كنند. فرصت هنرنمايي با اين تيم خوب را نبايد از افندي گرفت؛ اين يك ظلم چندجانبه است كه دودش در درجه اول به چشم خود پرسپوليس خواهد رفت.
4- پرسپوليس امسال، مستعد آزمودن يك هيجان شگفتانگيز است. كاش با درايت بيشتر، اين هيجان خودش را به شكل حضور گسترده و مشتاقانه تماشاگران و ايجاد طراوت و نشاط در سطح جامعه نشان بدهد، نه با واكنشهاي خشمگينانه و زيانبار و نه با شعلهور شدن آتش اختلافي ديگر.
خوب طبق خبر سایت گل باید متسو رو سرمربی فصل بعد پرسپولیس بدونیم!
هنوز چیزی مشخص نیست
باید منتظر اومدن دنیزلی به تهران باشیم و ببینیم اون موقع چه اتفاقی میفته
رویانیان برای اینکه عقب نیفته داره با چند مربی همزمان مذاکره میکنه و این کار هر مدیر عاقلیه و خوشحالم که اینقدر قدرت داره که سریع امثال متسو و کالدرون رو به ایران بکشونه
همه دوست داریم دنیزلی به ایران برگرده حتی اگر 10 روز دیگه بیاد اما اگر نشد
به نظر من همین متسو مربی خوبیه
صد در صد از دنیزلی به روزتره اما دنیزلی از روحیات خاص مردم منطقه شناخت داره و به همین خاطره که اینقدر محبوبه
سلام /
من فکر میکنم تمدید قرار داد کریمی پالس مثبتی هست در این راستا که این فصل خبری از علی دایی در پرسپولیس نخواهد بود و از این بابت جای نگرانی نیست ، علی دایی هم نباید گول فریادهای اعتراضی - تشویقی تماشاگران در زمان استیلی رو بخوره ، دایی نماد و سمبل و برند اعتراض به مدیر نامدبری بود که عملکرد منفی ای داشت والا چه کسی قریب به 1/5 فصل کابوس وار با دایی رو از یاد برده و حاضر به چشیدن مجدد طعم این خاطرات هست ؟
عدم حضور دنیزلی در این فصل قطعا من رو خوشحال میکنه ، چون به نظرم دنیزلی بهتره خاطره ی خوب پرسپولیس قدیمش رو خراب نکنه برای طرفداران ، کما اینکه با وجود نتایج ضعیف نیم فصله ی وی تماشاگران هیچ اعتراضی نکردند به اون و تصمیم گرفتند به احترام گذشته ی رنگی ، حال " سیاه رنگ " رو به فراموشی بسپرند اما اون تراژدی ای که عامل ایجادش احساسات طرفداران هست مطمئنا ناکامی دوباره رو تاب نخواهد آورد و به تعبیری => چشم پوشی از ناکامی "دو بار" تکرار نمیشه ...
مضافا اینکه باز هم به نظرم دنیزلی چیز زیاد دیگه ای برای اضافه کردن به تیم نداره .
اما گزینه ی متسو ؛
از دید من متسو علاوه بر اینکه یک نام معتبر هست ، عملکردش قابل دفاع هست به خصوص در امارات و علی الخصوص در تیم ملی امارات و با وجود اون اکثریت مطلق بازیکن کاملا متوسط که تونست تیمی منسجم رو شکل بده /
نکته ی خوب دیگه آشنایی متسو از فوتبال آسیا و برگ ارزنده ای همچون داشتن قهرمانی آسیا در کوله بارش هست /
و اینکه به نظر من چون شخصیت کاریزماتیکی داره توانایی کنترل ستاره های پرسپولیس این فصل ( که لقب کهکشانی های استقلال رو رسما مصادره کرده ) رو خواهد داشت .
در مورد اینکه دوستان به تفکر دفاعی متسو اشاره کردند فکر میکنم بد نیست یک مقایسه ای داشته باشیم و قبلش یک مقدمه :
مربیان برای پیاده کردن افکارشون نیاز به ابزار مناسب دارند ، ابزار مناسب هم بدور از واژه پردازی های شکیل یعنی صرفا بازیکن ( صرفا در مورد مسائل فنی مینویسم ) /
مقایسه : اگر گواردیولا ( به عنوان سمبل گرایش به فوتبال تهاجمی در دنیای امروز ) سرمربی یک تیم فاقد ابزار مناسب برای ایجاد و پیاده کردن یک ساختار هجومی مناسب باشه ، آیا میتونه فوتبالی نظیر بارسلونا ارائه بده ؟
ببینید عمده ی دوره ی مربیگری متسو در آسیا در امارات گذشته ، کشوری که در سطح ملی با کمال احترام دارای کم استعداد ترین بازیکنهاست و در عرصه ی باشگاهی هم اگر بازیکنان کشورهای دیگه نباشند با لیگ 12 تیمی فاقد کیفیت هستند ( با اینکه زیرساختهای حرفه ای برای فوتبال حرفه ای در لیگ امارات " کاملا " مهیاست )
خیلی به جزئیات مثال نمیپردازم ، ولی مطمئنا متسو یا هر شخص دیگه ای با مهره هایی که در پرسولیس خواهد داشت بدنبال پیاده کردن تفکرات دفاعی نخواهد بود .
................
در مورد انصاری فرد من با علیرضا ی گرامی کاملا موافقم ؛ به نظرم این خرید علاوه بر اینکه " شاید " تیم رو از آوردن بازیکن مفید تری مثل خلعتبری محروم کنه ، اونقدر ها هم که " گفته میشه " بازیکن خوبی نیست .
وقتی گمانه زنی ها در مورد قیمت انصاری فرد رو در سایتها و مطبوعات دیدم ، یاد یک نوشته ی کوتاهی افتادم که چند وقت پیش خونده بودم :
یک مطلبی بود در اعتراض به قیمت های کاذب برخی بازیکنان که تصویری از ایران پرستاره ی 98 انداخته بود با فوق ستارگانش نظیر عابدزاده ، خاکپور ، ، پیروانی ، شاهرودی ، باقری ، عزیزی ، دایی ، مهدوی کیا و ... که تک جمله ی درخشانی با این مضمون زیر این تصویر به شدت انسان رو به فکر فرو میبرد و متاثر میکرد :
" اگر این بازیکنان در لیگ امروز حاضر بودند ، چه قیمتی داشتند " ؟
به هرحال من امیدوارم انصاری فرد در پرسپولیس موفق باشه ، بعد از محسن خلیلی خاطرات خوبی از خط حمله ی پرسپولیس نداشتیم تا این اواخر که زاید تا حدودی نگرانیها رو کاهش داد ، اما این ترافیک عجیب در خط حمله ی پرسپولیس که با اضافه شدن خلعتبری بیشتر هم میشه ، میتونه تیم رو در فصل آتی دچار حاشیه بکنه .
مرجع خبري پرسپوليس: مدیرعامل باشگاه پرسپولیس تهران گفت: علی فتح الله زاده برود فکر تخلفات خودش باشد که قول ها و چک هاي الکی به بازیکنان می دهد. محمد رویانیان افزود: من برای بستن قرارداد با بازیکنان از همه مدیر عامل های باشگاه های فوتبال ایران منظم تر و بهتر هستم متأسفانه بعضی از مدیر عامل های باشگاه ها حرف زدند و من گذاشته ام سر موقع جواب آنها را بدهم، پاسخ اتهامات این افراد را محکم خواهم داد. وی ادامه داد: چند سال است که مدیر عامل های باشگاه های فوتبال ایران تخلف می کنند از این تخلفات مدرک دارم و علیه آنها اعلام جرم خواهم کرد.
*فتح اله زاده برود فکر تخلفات خودش باشد! رویانیان در مورد فتح الله زاده مدیرعامل باشگاه استقلال تهران تصریح کرد: علی فتح الله زاده و دیگر دوستان بروند فکر خودشان را بکنند این قدر که قول های بی خودی می دهند و چک های الکی می کشند و خالی بندی می کنند و سپس کری می خوانند. وی ادامه داد: اگر مسئولان و مدیر عامل ها این بحث میلیاردی را ادامه بدهند با آنها برخورد جدی می کنم چراکه حرف های مفت و الکی می زنند. رویانیان اضافه کرد: چندین بار درباره قرارداد بستن با بازیکنان حرف زدند از آنها می خواهم که سرجایشان بنشینند چون این مسائل به آنها ربطی ندارد. وی اظهار داشت: چرا این مدیرعامل ها به حاشيه ها دامن مي زنند و جو می دهند که رویانیان به بازیکنان پول میلیاردی داده است اصلاً این طور نیست اشتباه می کنند که این حرف های الکی را می زنند.
*بازيکنان عاشق من هستند! رویانیان در مورد رمز اصلی قرارداد بستن بازیکنان با پرسپولیس گفت: بازیکنان با پرسپولیس قرارداد می بندند چون رویانیان خوش تیپ است، خوب حرف می زند و در ضمن جذبه دارد و بازیکنان او را دوست دارند رویانیان شخصیت دارد و حتی بازیکنان او را می بینند عاشقش می شوند و سپس با پرسپولیس قرارداد می بندند.
*شايد به بازيکنان هواپيما بدهم! وي درباره دادن یک دستگاه ماشین به بازیکنان زمان قرارداد بستن افزود: ماشین چیزی نیست که به بازیکنان بدهم تا آنها با پرسپولیس قرارداد ببندند اگر پول داشته باشم هواپیما هم به آنها می دهم.
*تيم ما زميني است کهکشاني نيست! رویانیان در مورد بستن تیم کهکشانی پرسپولیس برای سال آینده تأکید کرد: تیم فوتبال پرسپولیس برای سال آینده اصلا ً کهکشانی نیست و کاملاً بازیکنان زمینی هستند. مديرعامل باشگاه پرسپوليس افزود: به زودی سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس تهران را مشخص می کنیم با دنیزلی یا یک مربی خوب تر از دنیزلی به توافق نهایی خواهیم رسید.
*دايي را با کسي مقايسه نمي کنم! وی در مورد علی دایی گفت: از نظر من علی دایی یکی از بزرگان فوتبال آسیا است و من دایی را دوست دارم و باید درباره سرمربی شدن او برای پرسپولیس فکر کنم، دایی خودش ارزش دارد من دایی را با هیچ کس مقایسه نمی کنم چون ایران را با دایی می شناسند. مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در مورد غرامت دنیزلی به باشگاه پرسپولیس گفت: دنیزلی هنوز با ما قرارداد دارد ولی این قرارداد به شرط است و توافقی که صورت گرفته است باید خودش مالیاتش را پرداخت کند و در ضمن اگر لازم باشد بخشی از پول هایي که از باشگاه پرسپولیس را گرفته باید به باشگاه برگرداند چون قرارداد با دنیزلی 6 ماه دیگر باقی مانده است. رويانيان در مورد قرارداد بستن با سرمربی فصل آینده پرسپولیس اظهار داشت: امروز، فردا یا پس فردا جلساتی با مربیان خوب ایران و دنیا داریم که امروز سه شنبه 30 خرداد با متسو جلسه داشتیم با دنیزلی و دایی نیز جلسه می گذاریم جلسه با دنیزلی خارج از ایران است و نمایندگان من به ترکیه می روند.
به نظر من برنگشتن دنیزلی ربطی به مشکلات شخصی خودش نداره.این وسط افرادی هستند(امثال همون جوون 25 ساله) که نمیگذارن دنیزلی بیاد یا شایدم دنیزلی حضورشو تو پرسپولیس منوط به اخراج این افراد از باشگاه کرده. اینم مطمئن باشد همین افراد امسال هم مانع از موفقیت پرسپولیس حتی با متسو خواهند شد.و یه چیز دیگه به نظر دوستان منظور صادقی از جوان 25ساله کی بود؟که نذاشت پرسپولیس نتیجه بگیره.نقل قول:
مثل اینکه افسانه دنیزلی تموم هست ...
برونو متسو توافق کردن !!
درود.
یکی از چیز هایی که من رو میترسوند، یکی عملکرد نچندان مناسب متسو در تیم های عربی و یکی هم اینکه ایشون تفکرات دفاعی دارند و وقتی خبر اینکه خلعتبری هم 5 شنبه با پرسپولیس قرارداد میبنده رو خوندم، دیگه گفتم واویلا از این همه ترافیک و اندیشه دفاعی.نقل قول:
اما بیراهه نریم، چیزی که بعدش من رو آروم کرد، دقیقا حرف شما هست و یه مثال. حرف هر دومون هم دقیقا بر میگرده به شرایط و ابزار. حالا اگه بخوایم یکم دیگه به جزئیات مثالت بپردازیم :دی مثلا چیزی هست که من رو آروم و امیدوار به آینده کرد :
مقایسه کنید مورینیو چلسی و اینتر (دیگه بازی با بارسلوناش در خاطر همه هست) رو با مورینیو رئال مادرید . توی هر 2 اندیشه های مورینیو بود، ولی این کجا و آن و کجا !؟ :دی { واسه اولین بار یه نکته مثبت از این رئال توی زندگیمون به دردم خورد :دی )
متسو هم اینجا علاوه بر اینکه ابزارش رو داره ، باید بدونه توی فضایی هست که طرفداراش بازی هجومی فقط میخواند از تیم و وقتی تیمشون هجومی باشه، ورزشگاه رو هم واسش پر میکنند. امیدوارم این نکته مایه امیدواری باشه که بدونه کجاست و چه انتظاری ازش هست و بدونه توی چه تیم بزرگیه ، و گرنه یا موفق نخواهد بود و یا جایگاهش لرزون میشه و مثالشم همین کرانچار پرسپولیس و کرانچار سپاهان .
نمیدونم چرا ولی هر قدر تلاش می کنم ، در آخر نمیتونم حس خوبی نسبت بهش داشته باشم. شاید وقتی تمرینات و جذبه و بازیش رو دیدم، نظرم به کل عوض بشه.
شاد و پیروز و سربلند باشید.
به نظرم با توجه به اینکه کریمی اومده
و ما جسته گریخته خبر از اختلافش با دنیزلی میشنیدیم
و اینکه تیم هم خیلی بازیکنای خوبی گرفته
خب دنیزلی بره خیلی هم بد نیست...
یعنی حتی بنده بعد از اینهمه نازی که کرد، تا حدودی موافق هم هستم بره :دی
من یادم نمیاد مربی خارجی در بدو ورودش به ایران(برای بار نخست)موفق بوده باشه زمان میبره تا با شرایط مچ بشه اگه متسو یک ماه قبل میومد شاید امید اندکی بود اما الآن باید بیاد با شرایط فرهنگی ایران آشنا بشه بعد بازیکنان را بشناسه کار بدنسازی و بازی تدارکاتی هم که هست
به نظر من بهترین گزینه یک مربی ایرانی بود حتی درخشان یا پیروانی
مرجع خبری پرسپولیس: مهدی مهدویکیا دقایقی قبل در جلسهای با رویانیان قراردادش را به مدت یکسال با سرخپوشان سفید امضا کرد. مهدی مهدویکیا هافبک با اخلاق تیم فوتبال پرسپولیس دقایقی قبل در جلسهای با رویانیان شرکت کرد و قراداد خود را به مدت یک سال دیگر سفید امضا کرد. رویانیان در این باره گفت: مهدویکیا مرد با اخلاق فوتبال کشورمان است که باید الگوی فوتبالیستهای جوان ما باشد او سرمایه باشگاه است و ما افتخار میکنیم موشک فوتبال کشورمان یک سال دیگر در پرسپولیس ماند.
مرجع خبری پرسپولیس: هافبک تکنیکی تیم ملی فوتبال ایران به مسئولان باشگاه پرسپولیس پیغام داد در صورت عقد قرارداد با برونو متسو فرانسوی به این تیم نخواهد پیوست. به گزارش مرجع خبری پرسپولیس؛ محمدرضا خلعتبری که فصل گذشته در تیم فوتبال الغرافه قطر زیر نظر برونو متسو فرانسوی بازی می کرد با این مربی دچار اختلاف عمیق شده و در نهایت از این تیم کنار گذاشته شد. پس از آن بود که خلعتبری راهی امارات شد و ستاره تیم دیگو مارادونا در لیگ این کشور و جام خلیج پارس لقب گرفت. متسو البته پس از کنار گذاشتن خلعتبری خودش نیز چندان در تیم قطری دوام نیاورد و از سمت خود برکنار شد تا مدت همکاری اش با فرهاد مجیدی، دومین مهاجم ایرانی تیم قطری هم چندان طولانی نشود! به همین خاطر محمدرضا خلعتبری در آخرین تماس به مسئولان باشگاه پرسپولیس پیغام داد که اگر برونو متسو فرانسوی به عنوان جانشین مصطفی دنیزلی در این تیم انتخاب شود، به جمع سرخپوشان پایتخت نخواهد پیوست و به سایر پیشنهاداتش فکر می کند. گفتنی است، پیش از این قرار بود خلعتبری روز پنجشنبه قرارداد خود را با پرسپولیس امضا کند اما با ورود برونو متسو به تهران معادلات به کلی تغییر کرد.
مهاجم ملی پوش پرسپولیس در گفتگو با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس با ذکر مطلب فوق افزود: می خواهم یک بازیکن مثمرثمر برای پرسپولیس باشم. رقابت یک مساله عادی و قطعی در فوتبال است و اگر نباشد یک تیم خوب درست نمی شود. آنچه اهمیت دارد این است که رفاقت و رقابت کنار هم باشد تا شرمنده هوادارانمان نشویم.
وی در ادامه تصریح کرد: باشگاه در حال ساختن یک تیم قدرتمند است. خوشحال هستم که هواداران هر جا مرا می بینند می گویند پا قدم تو خوب بود و بعد از تو بود که بازیکنان بعدی هم آمدند. به امید خدا با این تیم خوبی که ساخته شده است با قدرت برای گرفتن جام می رویم تا دل هواداران را به دست بیاوریم.
قاضی درباره آخرین وضعیت خود نیز گفت: من تحت نظر آقای دکتر فرید رئیس کمیته پزشکی باشگاه پرسپولیس هستم. با هماهنگی باشگاه تمرینات خودم را براساس برنامه ایشان شروع کردم. برنامه های آب درمانی و فیزیوتراپی هم دارم. قرار است شنبه دوباره توسط دکتر معاینه شوم و خودم را آماده می کنم تا هر چه سریعتر تمرینات را از سر بگیرم.
fc-perspolis.com
سلام
آقا تو تیم چه خبر شده ؟
چرا باز با بازیکن هایی که فصل پیش افتضاح بودن 2باره دارن قرار داد میبندن ؟
پولشون اضافی اومده ها !!!!
کد خبر : 973614 زمان ارسال : چهارشنبه 1391/03/31 10:45
با رفع مشکلات مالي
فشنگچي با پرسپوليس به توافق رسيد
اميرحسين فشنگچي به مدت يک سال ديگر با پرسپوليس به توافق رسيد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اميرحسين فشنگيچي هافبک تيم فوتبال پرسپوليس به دليل مشکلات مالي چند مدتي بود که با مسئولان باشگاه به توافق نرسيده بوده اما پس از جلسهاي که شب گذشته با رويانيان برگزار کرد بالاخره اين بازيکن با قرمزپوشان به توافق رسيد و با عقد قرارداد يکساله در جمع قرمزپوشان ماندني شد.
فشنگچي امروز در تمرين پرسپوليس حضور پيدا خواهد کرد.
خب البته بین فشنگچی و معدنچی من هم بودم فشنگچی رو انتخاب میکردم ؛ این تمدید قرارداد به نظرم به عدم توافق با خلعتبری مربوط خواهد شد ...
زارع: گزينه اول پرسپوليس دنيزلي است
قائم مقام باشگاه پرسپوليس تهران اعلام کرد که همچنان گزينه اول اين باشگاه براي سرمربيگري فصل آينده مصطفي دنيزلي است.
جمشيد زارع در گفت و گو با ايرنا، در خصوص آخرين وضعيت سرمربيگري تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: همچنان گزينه اول باشگاه دنيزلي است ومامنتظر روشن شدن تکليف اين مربي هستيم.
وي ادامه داد: بايد جلسه اي با دنيزلي برگزار کنيم و در صورت توافق ، او همچنان به عنوان سرمربي در پرسپوليس کار خود را ادامه خواهد داد.
قائم مقام باشگاه پرسپوليس در ادامه گفت: در صورتي که با دنيزلي به توافق نرسيم و حضور او منتفي شود، مذاکرات خود را متسو و ساير گزينه ها ادامه خواهيم داد.
وي در خصوص اينکه آيا کالدرون نيز در ميان گزينه هاي باشگاه پرسپوليس براي هدايت اين تيم در فصل آينده است، تصريح کرد: از اين موضوع بي اطلاع هستم.
گفته مي شود، متسو نيز از ليست باشگاه پرسپوليس براي هدايت اين تيم در فصل آينده خارج شده است.
طبق شنيده هاي اخير محمد رضا خلعتبري يکي از بازيکنان مد نظر باشگاه پرسپوليس اعلام کرده در صورت حضور متسو با پرسپوليس قرارداد امضا نخواهد کرد.
ورزش3
مرجع خبری پرسپولیس: برونو متسو می خواهد یک قرارداد 2 ساله که سال دومش مشروط است به ارزش 2.5 میلیون دلار با پرسپولیس امضا کند. متسو البته در آخرین تجربه مربیگری اش هم یک قرارداد 5.5 میلیون دلاری با باشگاه الغرافه قطر امضا کرده بود اما در نهایت حضورش در این تیم ثمر بخش نبود و اندکی پیش از رویارویی با پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا از سمت خود برکنار شد. اگر پیشنهاد 2.5 میلیون دلاری متسو به پرسپولیس حقیقت داشته باشد، رقم قرارداد این مربی فاصله چندانی با مبلغ قرارداد کارلوس کی روش سرمربی تیم ملی ایران (6 میلیارد تومان) و سرمربی سابق تیم های ملی پرتغال و باشگاه رئال مادرید اسپانیا که سال ها به عنوان دست راست الکس فرگوسن در منچستر یونایتد فعالیت می کرد ، ندارد!