من ندیدم جایی لاین آپ اومده باشه ، ولی فکر میکنم تا 1 ساعت دیگه ترکیب اعلام بشه که میتونی از لینک زیر دنبال کنی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
من ندیدم جایی لاین آپ اومده باشه ، ولی فکر میکنم تا 1 ساعت دیگه ترکیب اعلام بشه که میتونی از لینک زیر دنبال کنی :
ترکیب دو تیم:
APOEL (4-2-3-1): Chiotis; Poursaitides, Paulo Jorge, Oliveira, Boaventura; Helder Sousa, Nuno Morais; Charalambides, Trickovski, Alexandrou; Ailton
Real Madrid (4-2-2-2): Casillas; Arbeloa, Ramos, Pepe, Coentrao; Khedira, Sahin; Ozil, Ronaldo; Benzema & Higuain
خیلی جالبه در چنین بازی به شاهین و از طرف دیگه همزمان به هیگواین و بنزما بازی داده شده ... باید جالب باشه!
خوب دوستان موفق شدیم بازیرو 3-0 تموم کنیم...! بیست دقیقه آخر بازیرو واقعا عالی بازیکردیم و من به شخصه از بازی خیلی لذت بردم..اگر بازی 10 دقیقه دیگه ادامه داشت 5-0 یا شاید هم بیشتر تموم میشد ، آخر بازی رئال؛ کلا بازیرو در دست گرفته بود و هم از سمت اوزیل و هم از سمت رونالدو شدیدا حمله میکرد.از نکات قابل توجه این بازی فیکس شدن نوری ساهین بود که واقعا حال کردم از این حرکت مورینیو .انصافا بد هم بازی نکرد حداقل نشون داد که کمتر از ژابی آلونسو نیست ! آخر بازی هم با استبان گرانرو تعویض شد که بیشتر برای کنترول کردن بازی این تعویض ها صورت گرفت...کاکا و بنزما به نظر من بهترین های امشب بودند..مارسلو هم خوب بازی کرد چند تا پاس خوب از جمله پاس گل کاکا رو داد..همکاری اوزیل و کاکا و حرکات نمایشی رونالدو هم دیدنی بود مخصوص روی گل سوم و ضد حمله فوق العاده سریع و اضافه شدن اوزیل...! فقط کمبود دی ماریا احساس میشه ...
دوستانی که بازی رو ندیدن چیزه زیادی از دست ندادن :31:
تیم مثل همیشه فوق العاده بود و یک بازی کاملا تمرینی انجام داد (28 شوت در مقابل 0 شوت اپوئل !!!)
اگه بازی برگشت سال قبل بارسا و ارسنال یادتون باشه جریان این بازی هم مثل اون بازی بود :27:
با اینکه 3 گل زدیم ولی متاسفانه حداقل 2 گل 100 درصد دیگه رو نزدیم که اپوئل هم به جمع 5 تایی ها بپیونده !!
واقعا من نمیدونم اپوئل چه نقشه ای داشت ؟! تو زمین خودش که اینجوری اتوبوسی دفاع میکرد حتما تو سانتیاگو هم می خواست 18 چرخی دفاع کنه !! واقعا مربی اش فکر میکرد جلوی رئال مادرید:40: 2 بازی گل نمیخوره تا کار به پنالتی بکشه ؟!
با دو گل از کریم و یک گل کاکا 3-0 بردیم :31:
این هم تیم شگفتی ساز :20:
برد ديرهنگام و پرگل رئالمادريد برابر آپوئل
سه گل ديرهنگام برد رئال مادريد را در خانه آپوئل نيکوزيا رقم زد تا از همين حالا رئال را در نيمهنهايي ببينيم.
قبرسیها امیدوار بودند بازی را به تساوی بکشانند و نتیجهای تاریخی کسب کنند اما کیفیت رئال مادرید بالاتر از آن بود که مقابل چنین رقیبی تسلیم شوند.
این بزرگترین بازی تاریخ آپوئل بود و آنها در همان ابتدای بازی فشار بسیاری روی دروازه مردان ژوزه مورینیو آوردند.
اما مادرید بهسرعت اوضاع را به شرایط عادی برگرداند. آنها پشت سر هم حمله میکردند و قبرسیها به خوبی با حملات آنها مقابله میکردند. با این حال در دقیقه 33 چیزی نمانده بود که مادرید به گل برسد. نوری شاهین توانست دیونیسیوس چیوتیس، دروازهبان حریف را فریب دهد و توپ را برای کریم بنزما بفرستد که کسی او را مهار نکرده بود اما او بهشکلی باورنکردنی توپ را از روی دروازه به بیرون زد.
در ادامه نیمه اول اتفاق خاصی نیفتاد. آیلتون در خط حمله آپوئل تنها و تنهاتر شد و رئال هم نتوانست موقعیت خاصی خلق کند.
رئال در نیمه دوم فشار حملات را بشیتر کرد. مسعود اوزیل، شاهین و سامی خدیرا در میانه میدان مثلثهای فوقالعادهای را تشکیل میدادند.
آمار بازی در دقیقه 64 گویای همه چیز بود: 416 پاس بهمقصدرسیده برای رئال مادرید، در مقابل تنها 94 پاس کامل برای آپوئل. با این حال تا دقیقه 74 طول کشید تا مادرید به گل برسد. کاکا که در دقیقه 64 جانشین گونسالو ایگواین شده بود توپی خطرناک از سمت چپ فرستاد که با ضربه سر بنزما از فاصله چهارمتری وارد دروازه حریف شد.
آپوئل دیگر خسته شده بود و هفت دقیقه بعد گل دوم را خورد. مارسلو پس از یک و دو با کریس رونالدو از کنار میدان به پیش تاخت، توپ را به سمت دروازه فرستاد و کاکا با خونسردی با بغل پا گل دوم را زد.
مادرید در دقیقه 90 کار را تمام کرد. رونالدو با حرکتی انفجاری به پیش رفت، در نزدیکی محوطه جریمه توپ را به اوزیل سپرد و با پاس او بود که بنزما گل دوم را زد.
سلام. برد رو تبریک میگم. قبل از بازی کلی استرس داشتم که نتیجه چی میشه. فکر میکردم آپوئل تیم خطرناکی باشه، اما واقعاً نبود. هیچ حرفی واسه گفتن نداشت. اول بازی یه کم فشار آورد، ولی رئال زود بازی رو تو چنگ گرفت.
اگه آپوئل تا دقیقه ی 75 مقاومت کرد، فقط و فقط به خاطر دفاع چندلایه و عالی و البته خوش شانسی بود. فقط به ضدحمله امید داشتن که واقعاً تو انجامش ناتوان بودن، چه از عمق و چه از کناره ها. خیلی ضعیف عمل میکردن. از اون بازی هایی بود که کلیدش زدن گل اول بود، و مشخص بود که با وجود دفاع عالی آپوئل، بالاخره این اتفاق می افته و افتاد. بازی کاملاً یک طرفه بود و بعد از دقیقه ی 15-20 کلاً بازی دست رئال بود. آپوئل انصافاً در حد و اندازه های رئال که چه عرض کنم، حتی در حد و اندازه های یه تیم درجه 2 اروپایی هم نبود.
بازیکن ها؛
شاهین عالی بود. از پاس های دقیق و هوشمندانه ش لذت بردم.
کریس شب خوبی نداشت، ولی بازم با جون و دل در خدمت تیم بود و روی گل ها تأثیر داشت. یه فرصت عالی گیرش اومد که با بدشانسی و واکنش عالی دروازه بان، سوخت. دیگه زیادی داره از خود گذشتگی میکنه. یه صحنه خودش تو موقعیت خیلی خوبی واسه گل زدن بود، اما به جای ضربه زدن پاس داد و موقعیت از دست رفت.
کاکا 30 دقیقه بیشتر بازی نکرد، اما خیره کننده ظاهر شد. وقتی اومد تو بازی، موتور رئال یهو روشن شد. از اون سانترهای فوق العاده اش که تو میلان زیاد میدیدیم، چند چشمه نشون داد. اوزیل هم با اضافه شدن کاکا انگاری راه افتاد. به نظر من که بهترین بازیکن زمین بود.
مارسلو روی گل دوم عالی کار کرد. گل دوم حاصل سماجت مارسلو بود. کلاً مارسلو وقتی فشار روش نباشه، عالیه. اما وای به روزی که زیر فشار بازی سوتی بده.
با این اوصاف فکر میکنم صعود رئال حتمیه و یه برد پرگل در سانتیاگو برنابئو پیش رو داریم، مگر اینکه معجزه ای اتفاق بیفته که خیلی بعیده. در این صورت امیدوارم رئال بی خیال برد پرگل بشه. امشب دلمون واسه آپوئل سوخت. :20: هم واسه خودش، هم واسه طرفداراش، هم واسه سرمربیش. از قیافه ی سرمربی و تماشاگرها میشد همه چیز رو خوند، به خصوص اواخر بازی.
:40::40::40::40::40:
برد ديرهنگام و پرگل رئالمادريد برابر آپوئل
سه گل ديرهنگام برد رئال مادريد را در خانه آپوئل نيکوزيا رقم زد تا از همين حالا رئال را در نيمهنهايي ببينيم.
قبرسیها امیدوار بودند بازی را به تساوی بکشانند و نتیجهای تاریخی کسب کنند اما کیفیت رئال مادرید بالاتر از آن بود که مقابل چنین رقیبی تسلیم شود.
این بزرگترین بازی تاریخ آپوئل بود و آنها در همان ابتدای بازی فشار بسیاری روی دروازه مردان ژوزه مورینیو آوردند.
اما مادرید بهسرعت اوضاع را به شرایط عادی برگرداند. آنها پشت سر هم حمله میکردند و قبرسیها به خوبی با حملات آنها مقابله میکردند. با این حال در دقیقه 33 چیزی نمانده بود که مادرید به گل برسد. نوری شاهین توانست دیونیسیوس چیوتیس، دروازهبان حریف را فریب دهد و توپ را برای کریم بنزما بفرستد که کسی او را مهار نکرده بود اما او بهشکلی باورنکردنی توپ را از روی دروازه به بیرون زد.
در ادامه نیمه اول اتفاق خاصی نیفتاد. آیلتون در خط حمله آپوئل تنها و تنهاتر شد و رئال هم نتوانست موقعیت خاصی خلق کند.
رئال در نیمه دوم فشار حملات را بیشتر کرد. مسعود اوزیل، شاهین و سامی خدیرا در میانه میدان مثلثهای فوقالعادهای را تشکیل میدادند.
آمار بازی در دقیقه 64 گویای همه چیز بود: 416 پاس بهمقصدرسیده برای رئال مادرید، در مقابل تنها 94 پاس کامل برای آپوئل. با این حال تا دقیقه 74 طول کشید تا مادرید به گل برسد. کاکا که در دقیقه 64 جانشین گونسالو ایگواین شده بود توپی خطرناک از سمت چپ فرستاد که با ضربه سر بنزما از فاصله چهارمتری وارد دروازه حریف شد.
آپوئل دیگر خسته شده بود و هفت دقیقه بعد گل دوم را خورد. مارسلو پس از یک و دو با کریس رونالدو از کنار میدان به پیش تاخت، توپ را به سمت دروازه فرستاد و کاکا با خونسردی با بغل پا گل دوم را زد.
مادرید در دقیقه 90 کار را تمام کرد. رونالدو با حرکتی انفجاری به پیش رفت، در نزدیکی محوطه جریمه توپ را به اوزیل سپرد و با پاس او بود که بنزما گل دوم را زد.
خوب تبریک میگم این برد رو و واقعا رئال نشون داد فرق یک تیم با سابقه و پر افتخار و حرفه ای با یک باشگاه معمولی تا چه حده به همه دوستان رئالی این برد رو تبریک میگم به امید دیدار برگشت پر گل
طبق پیش بینی ها بازی آسان و البته یکطرفه ای رو شاهد بودیم .
دلیل حضور کوئنترائو در این بازی حداقل به جای مارسلو رو درک نمیکنم ، چون آپوئل تیمی نبود که بخواد و یا بتونه به رئال فشاری وارد بکنه .
و دیدیم که با حضور مارسلو چقدر قدرت تهاجمی تیم افزایش پیدا کرد .
کاکا هم داره به تعویض طلایی ما تبدیل میشه کم کم ، با ورودش و یک پاس گل و یک گل نشون داد میتونیم خیلی روش حساب کنیم در ادامه ی راه .
کریم مثل همیشه عالی بود ، اوزیل درخشان و کریس هم با اینکه نه گل زد و نه پاس گل داد ، ولی فوق العاده بازی کرد .
+
بازی کردن کریم و هیگواین به صورت همزمان همیشه جواب نمیده ، به مورینیو اعتماد داشته باشیم پس . :20:
.
مورینیو: کار صعود را تمام کردیم
سایت گل- ژوزه مورینیو مربی پرتغالی رئال مادرید بعد از برد 0-3 تیمش در دیدار رفت مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا مقابل آپوئل نیکوزیا به شدت خوشحال بود و اکنون تیمش را در مرحله نیمه نهایی این رقابتها می بیند
درپایان این مسابقه مورینیو به خبرنگاران گفت:« ما باید برای پیروزی بازی خوبی را ارائه می دادیم. ما برای آنکه جلوی ضدحملات بازیکنان حریف را بگیریم در خط دفاع منسجم بودیم و استفاده خوبی از توپ بردیم و با گلزنی دراین دیدار، صعودمان به دور بعد را مسجل کردیم.»
مربی پرتغالی رئال درادامه درمورد تیم حریف هم صحبت کرد و گفت:« آپوئل با قدرت و توان خودش خیلی خوب بازی کرد. آنها از قدرت اقتصادی و فوتبالی مشابهی با تیمهای دیگر لیگ قهرمانان اروپا بهره نمی برند ولی سازماندهی خیلی خوبی داشتند.»
طبق گزارش منتشره در روزنامه مارکا،مورینیو درادامه درمورد نوری شاهین گفت:« ما از او راضی هستیم. شاهین پسر فوق العاده ای است که برای پشت سرگذاشتن روزهای سختی که ناشی از فشار حضور در رئال مادرید است، به شدت تلاش و مبارزه می کند. او همیشه می خواهد ثابت کند که برای بازی کردن به اینجا آمده .ما می دانستیم که برای مدت زیادی توپ را در اختیار خواهیم داشت و از همین رو فکر کردم که الان روز مناسبی برای اوست که برای تیم به میدان برود.»
آقای خاص ترجیح داد تا درمورد اتفاقاتی که در بازی با ویارئال رخ داد صحبتی نکند و ترجیح داد تا ورق را برگرداند:« ما به بهترین نحو ممکن کارمان را انجام دادیم. در طول مسیر اتفاقات عجیب و غریبی برای ما می افتد و ما نمی خواهیم درمورد مسائل گذشته صحبت کنیم.»
مورینیو در بخش دیگری از صحبتهایش با ابراز رضایت از بازی کاکا و مارسلو گفت:« می دانستیم که بازی سختی را داریم و لی با به میدان فرستادن کاکا و مارسلو، تیم ما به بازی تاثیرگذارش ادامه داد. ما جدی و خوب بازی کردیم و این نشان دهنده احترامی بود که برای آپوئل نیکوزیا قائل هستیم.»
مورینیو ادامه داد:« دوست دارم در بازی برگشت برنابئو هم با همین احترام مقابل حریف قرار بگیریم.آنها مهمترین تیم این دوره از رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا هستند.»
[PHP]http://www.goal.com/iran/news/2675/%DA%86%D9%85%D9%BE%DB%8C%D9%88%D9%86%D8%B2%D9%84%D B%8C%DA%AF/2012/03/28/2996628/%D9%85%D9%88%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%B5%D8%B9%D9%88%D8%AF-%D8%B1%D8%A7-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%DB%8C%D9%85[/PHP]
پرس به رختکن رفت و از مورینیو وبازیکنان تشکر کرد
سایت گل- رئال مادرید دیشب توانست تا در دور رفت مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا ، در قبرس ، آپوئل نیکوزیا را از پیش رو بردارد. این برد شادی و خوشحالی فراوانی را در رختکن تیم به همراه داشت.
حتی فلورنتینو پرس، رئیس باشگاه مادریدی هم از این برد بسیار خوشحال بود و بعد از اتمام مسابقه ، به رختکن رئال رفت و برای ده دقیقه ای در رختکن بود از بازیکنان و مورینیو به خاطر این بازی خوب و مسجل کردن صعود تیمشان به مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا تشکر کرد
طبق گزارش منتشره در مارکا،فلورنتینو به خوبی می داند که تیمش برای کسب دو جام قهرمانی مهم مبارزه می کند و از همین رو می خواهد در این روزهای سخت در کنار مورینیو و شاگردانش باشد و به آنها انرژی و روحیه داده تا بتواند قوای آنها را منسجم کند.
[PHP]http://www.goal.com/iran/news/2675/%DA%86%D9%85%D9%BE%DB%8C%D9%88%D9%86%D8%B2%D9%84%D B%8C%DA%AF/2012/03/28/2996663/%D9%BE%D8%B1%D8%B3-%D8%A8%D9%87-%D8%B1%D8%AE%D8%AA%DA%A9%D9%86-%D8%B1%D9%81%D8%AA-%D9%88-%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D9%88%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C%D9%88-%D9%88%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C%DA%A9%D9%86%D8%A7%D 9%86-%D8%AA%D8%B4%DA%A9%D8%B1-%DA%A9%D8%B1%D8%AF[/PHP]
تبریک بابت برد خوب به همه رئالی ها
عکس روز: کاسیاس و دوستان در قبرس
سایت گل- ایکر کاسیاس دروازه بان باتجربه رئال مادرید به دنبال آن بود تا پیغام اتحادی که در رختکن رئال وجود دارد را به گوش دیگران هم برساند و نشان دهد که چه جو دوستانه و خوبی در اردوی مادریدی ها حکمفرماست.
از همین رو او این عکس را در صفحه فیس بوکش قرار داده و زیرش این پیغام را نوشته:« اندکی قبل از بازگشت به مادرید. ما در بازی رفت مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا مقابل آپوئل قبرس به پیروزی رسیدیم. عکس خوبی برای آنکه در برنامه ها و یا روزنامه ها به چاپ برسد. تشکر از تمام مادریدی ها.»
[PHP]http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2012/03/28/2996840/%D8%B9%DA%A9%D8%B3-%D8%B1%D9%88%D8%B2-%DA%A9%D8%A7%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%B3-%D9%88-%D8%AF%D9%88%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D9%82%D8%A8%D8%B1%D8%B3[/PHP]
به گزارش نشریه بیلد، مورینیو ابتدا در سال 2009 تلاش کرد این بازیکن را برای اینتر بخرد اما این انتقال هرگز رخ نداد.
سایت گل- مسوت اوزیل، هافبک رئال مادرید، اعلام کرد بعد از جام جهانی 2010 می توانست به اینتر بپیوندد اما ترجیح داد به پیشنهاد رئال پاسخ مثبت بدهد.
به گزارش نشریه بیلد، مورینیو ابتدا در سال 2009 تلاش کرد این بازیکن را برای اینتر بخرد اما این انتقال هرگز رخ نداد. مدیران اینتری ها یک سال بعد برای خرید این ملی پوش آلمانی پیشنهادی 25 میلیون یورویی به وردربرمن ارائه داد اما اوزیل به دنبال رفتن به سانتیاگو برنابئو بود و با انتقالی 15 میلیون یورویی به مورینیو ملحق شد.
او در گفتگو با نشریه اشپورت بیلد گفت:" اینکه در سال 2010 از چند باشگاه اروپایی پیشنها داشتم، حقیقت دارد. از جمله از اینتر. اما تصمیم من برای رفتن به رئال کاملا درست بود. رئال بهترین باشگاه دنیاست و دوست دارم دوران بازی ام را در این باشگاه به پایان برسانم.
من تنها 23 سال دارم و هنوز به دوران اوج بازی ام نرسیده ام. می توانم حتی بهتر از این شوم. من تنها روی بازی در رئال و تیم ملی تمرکز کرده ام زیرا می توانیم امسال تاریخ ساز شویم.
رئال می تواند قهرمان لا لیگا و چمپیونزلیگ شود و در تابستان هم با آلمان در یورو حضور خواهم داشت."
ستاره ترک تبار رئال سپس در مورد لیونل مسی صحبت کرد و این ستاره آرژانتینی را مورد ستایش قرار داد.
" دیدن بازی مسی مقابل لورکوزن واقع فوق العاده بود. او مانند بسیاری از بازیکنان بارسا در سطح بالایی است.
اما ما (بازیکنان رئال) با هم به عنوان یک تیم پیشرفت کرده ایم و این را می توانید در لالیگا ببینید. ما در صدر قرار داریم."
رئال در حال حاضر با 6 امتیاز اختلاف نسبت به بارسا در صدر جدول لا لیگا قرار دارد.
P.S:
همه میدونیم که رسانه ها درباره اعتراض مربی ما به داوری چه واکنشی نشون میدن. اما حالا جالبه که مثلا همون آرسن وینگر هم نزدیکه به دلیل اعتراض به داوری محروم بشه. یا بارسلونا که پارو از داوری هم فراتر گذاشته و میخواد به دلیل زمین چمن سن سیرو، ازشون شکایت کنه.
منزس: ميخواهم کاکا در پيش فصل با رئال باشد
مربي 49 ساله تيم ملي برزيل در صحبتهايي گفته که بازي ساز رئال بايد در تابستان آينده با هم تيمي هايش به تمرين بپردازد.
مانو منزس سرمربی تیم ملی برزیل در صحبتهایی از دلایلش برای کنار گذاشتن نام ریکاردو کاکا در لیست جدید اعلام شده برای بازیهای المپیک گفته است.
این درحالی است که کاکای 29 ساله یکی از ستاره هایی است که نامش را درلیست 52 نفره و ابتدایی منزس برای بازیهای المپیک نمی بیند و همین موضوع انتقادات زیادی را به همراه داشته است.
کاکا در هفته های اخیر در اوج روزهای فوتبالی اش در رئال بوده و منزس در صحبتهایی اعلام کرده که دلیل عدم دعوت از کاکا این بوده تا این ستاره برزیلی به صورت تمام و کمال در اردوی پیش فصل تیم رئال حاضر باشد تا بدین ترتیب از مصدومیتهای جدید دوری کرده و بتواند در جام جهانی در خدمت برزیل باشد.
منزس در صحبتهایی به آرنا سپورتی وی گفت:« فکر می کنم که کاکا می تواند نقش بزرگی را در جام جهانی 2014 به دوش بکشد. به نظر من برای آنکه این اتفاق بیفتد، رقابتهای فصل بعد خیلی مهم خواهد بود.در فصل 3-2012 ما می توانیم بگوئیم که آیا کاکا می تواند در یک جام جهانی دیگر بازی کند یا نه و اگر این طور باشد، اردوی پیش فصل قطعا برای او مهم خواهد بود. اردوی پیش فصل تیمها در اروپا هم دقیقا همزمان با برگزاری بازیهای المپیک است.»
سرمربی تیم ملی برزیل ادامه داد:« برای همین کاکا را به رادوی تیمم برای بازیهای المپیک دعوت نکردم. من باور دارم که او می تواند در جام جهانی حضور داشته باشد و از همین رو فصل بعد رقابتها برای او خیلی حساس و سرنوشت ساز خواهد بود. پس من باید به او اجازه دهم که او کارهایی که باید را انجام دهد.»
مربی 49 ساله تیم ملی برزیل درادامه به این نکته اشاره کرد که روبینیو به خاطر نمایش ناامید کننده ای که در کوپا آمه ریکا2011 داشت به ترکیب تیم ملی برزیل برای بازیهای المپیک دعوت نشد:« روبینیو در تیم دونگا و همچنین تیم من بازیکن ثابت بود و زمانی که در تورنمنتی مثل کوپاآمه ریکا موفق نمی شوی، بازیکنان مسئولیت این ناکامی را بردوش می گیرند. من فکر کردم که بهترین راه این است که در تیم ملی مدتی به روبینیو استراحت بدهیم، چون او به عنوان یکی از بزرگترین بازیکنان تیم، مسئولیت بیشتری را بردوش دارد.»
البته منزس درادامه یادآوری کرد که روبینیو هنوز در برنامه های او جا دارد و گفت:« من معتقدم که ما هنوز می توانیم روی روبینیو حساب باز کنیم؛چون او بازیکن باتجربه ای در تیم ماست که اکثر بازیکنانمان بازیکنان جوانی هستند.»
گزارش روز: مورینیو،مربی فصل بعد منچسترسیتی
سایت گل- روزنامه اسپورت کاتالونیا، گزارشی جنجالی را منتشر کرده و طبق گفته های خوسه آنتونیو آبه یان در برنامه پونتو رادیو، این مربی پرتغالی درنظر دارد تا با پایان یافتن رقابتهای این فصل لالیگا، نیمکت مربیگری رئال را ترک کند
این روزها شایعات متعددی درمورد جدایی آقای خاص از رئال به گوش می رسد و دراین گزارش به این نکته اشاره شده که مورینیو را در فصل آینده برروی نیمکت مربیگری سیتی خواهیم دید
طبق صحبتهای آبه یان، مورینیو از هم اکنون تصمیمش برای جدایی از رئال را به فلورنتینو پرس ، رئیس باشگاه مادریدی هم اعلام کرده. فشارها برروی این مربی پرتغالی، انتشار اخباری مبنی بردرگیری و اختلاف او با کاسیاس، در رسانه های مختلف مادریدی، باعث شده تا مورینیو تصمیم به جدایی از رئال بگیرد
روزنامه دیلی میرر انگلیس هم در گزارشی به این نکته اشاره کرده که سران سیتی آماده اند تا مبالغ هنگفتی را برای جدایی مانچو و روی کار آمدن مربی پرتغالی در تیمشان بپردازند.
طبق گزارش پونتو رادیو، بعد از جدی تر شدن خبر جدایی مورینیو از رئال، اکنون نام گزینه های متعددی برای هدایت کهکشانی ها مطرح شده که یواخیم لو و رافا بنیتس در اولویت اصلی هستند.
باز هم روزنامه معروفی که همه رئالیها میشناسنش خبر تازه ای رو از خودش در آورده.همونطور که همه خبر داریم این روزنامه تا حالا کل تیم رئال رو برای فصل بعدی به چند تیم مختلف ترانسفر کرده که مورینیو بیشتر از همه ترانسفر شده:31:
تو خود حدیث مفصل بخوان از این " مهمل " !نقل قول:
سایت گل- روزنامه اسپورت کاتالونیا، گزارشی جنجالی را منتشر کرده و
مورينيو مانع فروش کاسياس
مورينيو، سرمربي رئال، علي رغم اختلافاتي که با ايکر کاسياس، دروازه بان تيمش داشت، در تابستان گذشته مانع فروش او شد.
این در حالی است که در چند روز اخیر شایعاتی در مورد فروش کاسیاس توسط مورینیو با بالا گرفتن اختلافات آنها منتشر شد.
با این وجود منابع نزدیک به باشگاه رئال و مورینیو در گفتگویی اعلام کردند که مورینیو هیچ علاقه ای به از دست دادن کاسیاس که برای یک دهه شماره یک رئال است، ندارد.
در واقع مدیران رئال ترجیح می دهند به قیمت از دست دادن مورینیو، ترجیح می دهند کاسیاس را حفظ کنند.
اختلاف مورینیو و کاسیاس از زمان تماس گرفتن این بازیکن با بازیکنان بارسا بعد از ال کلاسیکو آغاز شد و باعث شد تا آقای خاص از او در دیدار مقابل گالاتاسرای در جام سانتیاگو برنابئو استفاده نکند.
ضمن اینکه سرمربی پرتغالی بارها در صحبت هایش از شماره یک تیمش تنها با عنوان "دروازه بان" یاد کرده است.
او حتی در دیدارهایی که کاسیاس با درخشش اش نقش مهمی در پیروزی رئال ایفا می کند، چندان علاقه ای به صحبت کردن در مورد او نشان نمی دهد. برای مثال او بعد از دیدار مقابل لیون در چمپیونزلیگ گفت:" او مانند هر دروازه بانی که برای یک تیم مهم بازی می کند، چند واکنش خوب داشت. این کاری است که او باید انجام دهد."
بنا بر منابع نزدیک به کاسیاس، او چندان قوانین و متدهای مورینیو موافق نیست و با او ارتباط صمیمانه ای ندارد.
حتی بعد از ماجرای درز کردن درگیری لفظی مورینیو و راموس به رسانه ها که مشخص شد توسط کاسیاس اتفاق افتاده، مورینیو تصمیم گرفت بازوبند کایپتانی را کاسیاس بگیرد اما در نهایت این تصمیم را هم اجرایی نکرد.
شایعاتی در مورد خرید یک دروازه بان جدید نیز منتشر شده و نام هایی مانند مانوئل نویر و تیبوت کورتویس منتشر شده اما حتی اگر این اتفاق هم رخ دهد، در صورت حضور کاسیاس در سانتیاگو برنابئو، مطمئنا آنها فرصت چندانی برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی نخواهند داشت.
تاسيس آکادمي فوتبال توسط رئال مادريد در چين
باشگاه رئال مادريد سال آينده در گوانگجو آکادمي فوتبال خود را افتتاح خواهد کرد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، مالک باشگاه چینی گوانگجو اعلام کرد، این باشگاه بزرگ اسپانیایی سال آینده براساس قراردادی با باشگاه گوانگجو اورگراند صدرنشین لیگ برتر چین، در جنوب این کشور این آکادمی را تاسیس خواهد کرد.
رئال مادرید که رکورد 9 بار قهرمانی اروپا را در اختیار دارد، همانند شماری از تیم های رده بالای اروپایی برای ترویج نام تجاری خود در چین که رشد که سریعی دارد تلاش می کند.
این آکادمی فوتبال در شهر گوانگجو در اولین سال فعالیت خود 3 هزار بازیکن را جذب می کند و از همان تکنیک های آموزشی مورد استفاده در رئال مادرید اسپانیا بهره خواهد گرفت.
فرناندو سانچز مربی تیم جوانان باشگاه رئال مادرید به عنوان مدیر فنی این آکادمی منصوب شده است.
روزنامه چاینا دیلی به نقل از سانچز نوشت: ما یک تیم مربیگری بلندپایه را به چین اعزام می کنیم و سیستم های گزینش، آموزش و ارزیابی و یک سازوکار رقابتی با همان استانداردهای مورد استفاده در اسپانیا ایجاد خواهیم کرد.
وی افزود ما به مربیان چینی در مدارس آموزش می دهیم و بازیکنان و مربیان برجسته را برای گذراندن آموزش های جامع تر در رئال مادرید انتخاب خواهیم کرد.
مورينيو:بهترين کيفيت اوساسونا اين است که آنها سبک خود را دارند
مورينيو در کنفرانس مطبوعاتي قبل از بازي درباره ي شرايط بازي و بازيکنان صحبت کرد.
مورینیو در کنفرانس مطبوعاتی و قبل از سفر با پامپلونا برای دیدار با اوساسونا درباره ی این تیم گفت:" من مطمئنم اوساسونا در مقابل ما مثل همیشه بازی میکند. آنها تهاجمی بازی میکنند و به حمایت هواداران خود در پامپلونا رقیب سر سختی برای ما هستند. اما ما میخواهیم در آن بازی پیروز شویم زیرا ما برای اهدافمان به آن نیاز داریم. ما 9 بازی دیگر پیش رو داریم و این اولین آن است و ما باید پیروز شویم. ما فقط باید خوب باشیم."
"فصل پیش ما شایسته ی باخت در آنجا بودیم . من به یاد دارم که گفتم آنها از ما بهتر بودند و توپ را سریع بع جریان میانداختند اما نمیخواهم بگویم آنها انگیزه ی بیشتری دارند.آنها بازی را به شدت بیشتری نسبت به ما شروع کردند. ما داوری شبیه به فصل قبل داریم و امیدوارم او قضاوت خوبی داشته باشد. من میدانم که باید مقابل آنها با تمام قوا بازی کنم زیرا آنها سبک خود را دارند. این بهترین کیفیت آنهاست . آنها میدانند چه کنند برای همین انتظار میرود که بازی سختی پیش روی آنها داشته باشیم."
"لیگ در معرض خطر و یک تیم به طور متوسط در بازی های خانگی بهتر عمل میکند. در حالت معمولی بازی های خانگی راحت تر هستند اما برای ما همه ی بازی در لیگ شرایط یکسان دارد و مهم هستند. 9 بازی دیگر مانده اما باید به این بازی تمرکز کنیم تا امتیازات لازم برای قهرمانی را کسب کینم. ما بعد از بازی سه شنبه استراحت کرده ایم و دوست داشتیم بیشتر استراحت کنیم و مثلا یک شنبه بازی کنیم اما به ما گفته اند این غیر ممکن است."
"خدیرا مریض است و نمی تواند فردا ما را همراهی کند. ما این را صبح فهمیدیم و حالا باید فکر کنم چه کار کنم. دی ماریا هم در لیست هست حالا باید ببینیم که فیکس میشود یا نا."
"من اعتقاد دارم واران از لوران بلان بهتر خواهد شد زیرا او سریع تر است .او با هوش و آرام است. واران تمام مشخصه های او دارد و سریع تر هم هست. با تمام احترامی برای بلان قائلم اما به نظرم او همچنان یک بچه است ، این باور من است . من انتظار دارم زمانی که او به سن 27 یا 28 سالگی میرسد او بهتر از لوران خواهد شد."
"من هیچ همراهی ندارم و آنهایی که میگویید جزو همراهان من هستند وجود ندارند. آیتور کرانکا و روی فارو بعد از من هستند. در فوتبال اطرافیان یا همراهانی وجود ندارند. افرادی که درباره ی رابطه ی من و کاسیاس میگویند درست نیست. من هیچ مشکلی با او یا دیگر بازیکنان تیم ندارم."
"فصل قبل ، بعد از مرحله ی نیمه نهایی لیگ قهرمانان ما گفتیم که ما فکر میکنیم با قلب باز و شما تعداد زیادی از ما را کشتید. شما ما را دوباره مورد انتقاد قرار دادید وقتی که امسال ما از داور انتقاد کردیم و از جام حذفی حذف شدیم. ما میخواستیم بعد از بازی با ویارئال از اختلاف دوری کنیم و همین تنها دلیل سکوت ما بعد از آن بازی بود و ما فکر میکردیم بهترین کار را انجام میدهیم اما دوباره مورد انتقاد قرار گرفتیم. ما مشکلی نداریم و شما مشکلات را ایجاد میکنید. شما نمی توانید ما را متهم به بحث و جدال در این زمان کنید چون ما باز هم سکوت میکنیم. من نمیدانم شما بر روی من یا رئال زوم کردین اما دائما از ما انتقاد میکنید. اما ما همچنان معتقدیم ما در مسیر درست گام بر میدایم و نه من و نه بازیکنان من چیزی به داور نگفته ایم."
پیش بازی: اوساسونا - رئال مادرید؛ کهکشانی ها به دنبال پایان دادن رکورد6 بازی شکست ناپذیری میزبان
ژوزه مورینیو و شاگردانش به دنبال آن هستند تا با کسب سه امتیاز بازی شنبه شبشان، صدرنشینی مقتدرانه شان را ادامه دهند.
ترکیب احتمالی
Fernandez
Raitala, Roversio, Flano, Damia
Punal, Nekounam
Cejudo, Garcia, Lamah
Nino
Casillas
Arbeloa, Varane, Ramos, Marcelo
Khedira, Alonso
Ozil, Kaka, Ronaldo
Benzema
سایت گل- مارک برترا درجریان این بازی روی نیمکت ذخیره ها خواهد نشست. کیکه سولا و مسعود شجاعی همچنان مصدومند ولی جواد نکونام بعد از پشت سرگذاشتن یک جلسه محرومیت از حضور در ترکیب اوساسونا، آماده بازگشت به ترکیب تیمش است.
رئال دراین بازی خوسه کایخون (مصدومیت از ناحیه قوزک پا)، ریکاردو کاروالیو و لاسانا دیارارا به دلیل مصدومیت در اختیار نخواهد داشت ولی آنخل دی ماریا که از ماه فوریه تاکنون از میادین ورزشی به دور بود، دراین بازی قادر به همراهی رئال خواهد بود.
مسعوت اوزیل و ژوزه مورینیو هم دوران محرومیتشان را سپری کرده اند. آنها بعد از اخراج در دیدار با ویارئال، در بازی با رئال سوسیداد غایب بودند و دراین بازی مورینیو روی نیمکت قرار خواهد گرفت و اوزیل هم آماده حضور در ترکیب رئال است.
رافائل واران هم در غیاب په په که دومین جلسه محرومیتش را پشت سر می گذارد، در قلب خط دفاع رئال به میدان خواهد رفت.
خطرات کارت زرد در پامپلونا مشهود است . مورینیو محرومیتش را پشت سر گذاشته اما در مرحله سخت لیگ ، راموس ، ژابی و کریستیانو را در خطر می بیند چرا که فقط یک مرحله تا پنج کارته شدن فاصله دارند و اگر شنبه برابر اوساسونا کارت بگیرند ، بازی در برنابئو با والنسیا را از دست می دهند . پس از آن نیز رئال باید به زمین های اتلتیکو ، اسپورتینگ و بارسلونا برود .
کریستیانو فقط چهار کارت زرد در لالیگا گرفته است . آخرین کارت زرد او در روز 28 ژانویه توسط ایتورالده برابر ساراگوسا بود و از همین رو رونالدو سعی می کند تا جایی که می تواند خطا نکند . از آن زمان به بعد فقط 8 خطا انجام داده است .
راموس دور دومش است که در آستانه پنج کارته شدن است. دفعه قبل بازی با ساراگوسا در برنابئو در هفته 21 را از دست داد . سپس سه هفته پیاپی برابر لوانته ، راسینگ و رایو کارت گرفت و در ال مادریگال نیز دو کارت زرد گرفت که کمیته یکی را بخشید .
ژابی نیز برای دومین بار در آستانه 5 کارته شدن است. دفعه قبل در هفته پانزدهم در ال مولینون بود که این اتفاق برای او رخ داد . از آن زمان برابر بارسا ، رایو ، ویارئال و سوسیه داد کارت گرفت .
این سه باید خیلی مواظب باشند . این سه در کنار کاسیاس ، بیشترین دقایق بازی را در تیم داشته اند . کوئنترائو هم چهار کارته است اما در رینو فیکس نخواهد بود . ایگواین و کاکا نیز دو کارت زرد تا محرومیت فاصله دارند.
آیا می دانستید؟
- اوساسونا که در رده ششم جدول قرار دارد، در شش بازی اخیرش شکست نخورده و به سه تساوی و سه شکست دست یافته.
- اوساسونادر رقابتهای این فصل تنها در دو دیدارخانگی شکست خورده که این شکستها مقابل اتلتیکومادرید و راسینگ سانتاندر بوده.
- اوساسونا و راسینگ بیشترین تساوی ها را در رقابتهای این فصل به دست آورده اند .این دو تیم در طول فصل به 13 تساوی دست یافته اند.
- رئال مادرید در سه سفر اخیرش به زمین اوساسونا، دو بار شکست خورده و آخرین برد آنها در رینو د ناواررا، در ماه می سال 2008 به دست آمد.
- میانگین گل رئال در هر بازی 3.3 گل است که این بهترین آمار گلزنی در لالیگاست.
- کریس رونالدو در جریان دیدار تیمش مقابل رئال سوسیداد که بابرد 1-5 رئال به پایان رسید دو گل به ثمر رساند و بازیکنی است که در سریع ترین زمان ممکن توانست به رکورد 100 گل برای رئال دست یابد و در 92 گلی که برای رئال برگزار کرده، 101 گل به ثمر رسانده.
رقابت شانه به شانه
اسپانیا - لالیگا (LIGA) 2011/11/6 رئال مادرید 7 - اوساسونا 1
اسپانیا - لالیگا (LIGA) 2011/1/30 اوساسونا 1 - رئال مادرید 0
اسپانیا - لالیگا (LIGA) 2010/9/11 رئال مادرید 1 - اوساسونا 0
اسپانیا - لالیگا (LIGA) 2010/5/2 رئال مادرید 3 - اوساسونا 2
اسپانیا - لالیگا (LIGA) 2010/1/4 اوساسونا 0 - رئال مادرید 0
کد:http://www.goal.com/iran/match/63221/%D8%A7%D9%88%D8%B3%D8%A7%D8%B3%D9%88%D9%86%D8%A7-vs-%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84-%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%AF/preview
سلام
کسی لیست کانال هایی که بازی امشب رو پخش میکنند داره؟ Hotbird / W3 / Arabsat
ممنونم.
-----------------------------------------------
مرجع خبری رئال مادرید: لیست بازی با اوساسونا اعلام شد.
خوزه مورینیو نام 19 بازیکن ( 18 بازیکن اصلی به همراه مخیاس از کاستیا) را برای بازی مقابل اوساسونا اعلام کرد. دی ماریا و ژابی آلونسو دوباره به لیست بازگشته اند. کارولیو ، لاس و خدیرا به دلیل مصدومیت و په په به دلیل محرومیت و کایخون به دلایل فنی از لیست دور مانده اند.
دروازبانها: کاسیاس ، آدان ، مخیاس
مدافعان: آلبیول ، راموس ، مارسلو ، کونترائو ، واران ، آربلوا
هافبکها: ژابی ، شاهین ، گرانرو ، کاکا ، اوزیل ، آلتین تاپ ، دیماریا
مهاجمان: رونالدو ، بنزما ، هیگوائین
تو این سایت که هیچ شبکه ای رو ننوشته :19:نقل قول:
سلام
کسی لیست کانال هایی که بازی امشب رو پخش میکنند داره؟ Hotbird / W3 / Arabsat
ممنونم.
فقط ntv spor هست که اون هم تو ترکست 42 درجه قرار داره که بدون استثنا تمام بازی های رئال و بارسا رو از اول فصل نشون داده و امشب هم قراره نشون بده
اصلا فایده نداره ! ترکست نداریم ! W3 هم مشکل پیدا کرده...! اینترنت هم این چند روزه ندارم بازیرو ببینیم...! شبکه سه رو هم خدا لعنتش کنه...! یک سری سریال مسخره داره پخش میکنه ....اونوقت بازی به این مهمی رو پخش نمیکنه !نقل قول:
مرجع خبری رئال مادرید: امشب دیدار حساس بین رئال و اوساسونا برگزار میشود.
رئال و اوساسونا در سومین بازی خود در 7 روز خود ( بازی قبلی مقابل آپوئل و سوسیداد) به مصاف هم میروند . اوساسونا که 6 امتیاز را در دو بازی اخیر خود از دست داده است در این فصل فقط دو بار در خانه باخته ( یکبار مقابل بارسا بوده.) . رئال که برای قهرمانی نیاز به 3 امتیاز این دیدار دارد اوساسونا هم برای حضور در لیگ اروپا میجنگد.
رئال که به تازه گی به رکورد 19 بازی بدون باخت دست پیدا کرده در سدد ادامه دادن این رکورد است. مورینیو هم نام 19 بازیکن را در لیست بازی قرار داده که بازگشت دیماریا و ژابی و نبود کایخون از مهمترین نکات آن است که احتمالا با خط خورد مخیاس از لیست 18 بازیکن دیگر در ترکیب و نیمکت قرار میگیرند.
در تیم اوساسونا رائول گارسیا بهترین گلزن این تیم است. جواد نکونام هم با 5 گل زده بعد از 1 هفته غیبت به ترکیب بازگشته . مهاجم این تیم هم یعنی ایبراهیما هم به دلیل مصدومیت غایب است. مسعود شجاعی ، کیکو سولا و برتان هم دیگر مصدومان اوساسونا هستند.
5-1 بردیم
هم تبریک واسه برد هم تبریک واسه صدمین گل فصل لالیگایی :11:
گلها رو بنزما 7 رونالدو 37 و 70 هیگواین 40و 77 به ثمر رسوندن
مرجع خبری رئال مادرید: رئال توانست با یک بازی زیبا فاصله را موقتا به 9 امتیاز افزایش دهد
رئال مادرید توانست با ارائه ی یک بازی فوق العاده اوساسونا را در خانه ی خود و در مقابل هواداران خود شکست سنگینی دهد تا جوابی محکمی به کری خانی های نکونام و یارانش را بدهد. در این بازی که رئال با یک سورپرایز و آن حضور آلبیول در ترکیب اصلی بود بازی را آغاز کرد. در همان ابتدا ی بازی سرخیو با خطای خشن خود یک کارت زرد گرفت تا اوساسونا نشان دهد بازی را جدی و خشن آغاز کرده اما این رئال بود که در دقیقه ی 7 بازی روی سانتر عالی رونالدو و شلیک تماشایی کریم بنزما توپ را به گوشه چپ دروازه چسباند تا رئال با خیال آسوده تر به بازی ادامه دهد. سپس به دلیل اعتراض بیش از حد مربی اوساسونا به داور ،داور او را از زمین اخراج کرد.
در ادامه بازی کمی متعادل شد اما باز هم رئال با برتری نسبی که داشت توانست روی پاس خوب ژابی و ضربه ی فوق العاده ی رونالدو از پشت محوطه به گل دوم برسد . اما رئال دست بردار نبود و کار را در همان نیمه ی اول تمام کرد و روی همکاری اوزیل و گرانرو ، هیگوائین با دروازبان تک به تک شد و با یک چیپ عالی کار را تمام کرد.
در همان دقایق ابتدایی نیمه ی دوم روی غفلت مدافعان این نینو بود که با ضربه ی سر یکی از گل ها را جبران کرد. اما رئال که هنوز سیراب نشده بود باز هم برتری خود را به حریف دیکته کرد و این بار از روی خطایی که نکونام روی رونالدو انجام داده بود ، این خود رونالدو بود که با یک ضربه ی زمینی روی خطا گل چهارم رئال و دوم خود را به ثمر ساند. تنها 7 دقیقه ی بعد اینبار بازهم رونالدو پس گل داد تا ستاره ی بیچون و چرای این بازی باشد. گل پنجم روی سانتر عالی رونالدو و ضربه ی سر هیگوائین به ثمر رسید تا رئال دیگر به فکر باری های آینده ی خود بیفتد. سپس مورینیو با تعویض های خود سعی در حفظ نتیجه داشت که کونترائو ، واران و دیماریا جای اوزیل ، هیگوائین و بنزما را گرفتند. در ادامه رئال باز هم نسبت به حریف خود برتر بود و موقعیت های خوبی داشت که بهترین آن توسط کونترائو از دست رفت. در دقیقه ی 90 هم لاماه به دلیل خطا و بحث با داور دو کارت زرد گرفت و از بازی اخراج شد تا شب نکونام و یارانش تیره و تار تر شود.
بازی رو که به لطف دوستان شبکه ۳ و به خاطر برنامه های مهمتر!!!! شبکه ۳ ندیدیم.
اما امروز گلهای بازی رو دانلود کردم و دیدم.گل بنزما تقریبا شبیه گل فان باستن به شوروی بود و خیلی قشنگ زده شد.البته از پاس عالی و حرکتهای فریب دهنده رونالدو و همچنین عدم پرس صحیح بر روی رونالدو(البته این نکته خوبی برای رئال بود.دستشون درد نکنه:31:) هم نباید گذشت.
گل دوم رونالدو هم که یه گل فوق العاده بود.نمیدونم منظور رونالدو از زدن روی رون پاش نشون دادن قدرت عضلش بود یا یه قراری بین خودشون بود که روی نیمکت هم انگاری کونترائو همین کار رو انجام داد:31:
گل سوم هم که روی همکاری تیمی فوق العاده و یه پاس خوب هیگواین حریف رو چیپ کاری کرد و گل سوم رو زد.
گل چهارم هم خوب بود چون با خطای مستقیم نکونام روی رونالدو بدست اومد و حتی فکر کنم ضربه رونالدو بدون برخورد به دیوار دفاعی هم وارد دروازه میشد.البته اظهار نظر قطعی در این مورد سخته و البته من دلیل اعتراض دروازه بان اوساسونا رو نفهمیدم.
گل پنجم هم که روی پاس فوق العاده رونالدو که لقمه رو حاضر و آماده برای هیگوآین گذاشت بدست اومد.
رونالدو علاوه بر دو گلی که زد دو تا پاس گل هم داد و هر دو هم با پای چپ که نشون میده پای غیر تخصصیش هم بر عکس خیلی از بازیکنهای فوتبال توانایی زیادی داره.
نکته آخر هم اینکه داشتم سایت گل رو میدیدم و البته سیاستهای این سایت برای همه ما معلومه.چیزی که جالب اومد به نظرم این بود که تیتر زده کمک نکونام به بارسا:راموس محروم شد! درسته که به خاطر خطا روی نکو،راموس کارت گرفت اما من ربطش به بارسا رو نفهمیدم.درسته که بازی بعدی با والنسیاست که تیم سرسختی هم هست و راموس هم مدافع مطمئنی نشون میده اما مطمئن هستم که مورینیو کاری میکنه که نبودش به چشم نیاد.شاید هم من گیرایی پایینی در این مورد دارم که منظور سایت گل رو نمیفهمم:31:
مرجع خبري رئال مادريد : کریستیانو در زمین هایی که جو علیه او باشند بهتر می شود . در دقیقه شش ، یک حرکت عالی کرد . با تغییر روند بازی از جناح چپ ، توپ را به جناح مقابل رستاد تا بنزما دروازه حریف را باز کند . بازیکن پرتغالی از آن جا هشدارش را داد . سه بار هم به دروازه آندرس فرناندز هجوم برد که دفعه چهارم توپش مبدل به گل شد .
کریستیانو با حرکات هجومی خود اوساسونا را قورت داده بود . در 42 صحنه شرکت داشت . 63 پاس در ده بار حضورش در محوطه جریمه حریف داد و روی چهار گل نقش داشت تا تیمش به رکورد صد گل در لالیگا برسد .
بنزما و هیگوائین به خوبی با کریستیانو همکاری داشتند . این مثلث مرگبار به رکورد 99 گل رسیدند . بازیکن پرتغالی به هر دویشان کمک کرد که گل زنی کند هر چند که بازی یک صحنه بد هم داشت : زمانی که هیگوائین داشت دروازه خالی را باز می کرد ، کریستیانو رفت و توپش را خراب کرد ...
بازیکن پرتغالی روی گل پنجم ، حرکتش تماشایی بود و به خوبی حریف را گم کرد . روی گل چهارم نیز کارش تامل بر انگیز بود .
مرجع خبري رئال مادريد : یک سایت هواداری اسپانیایی به بازیکنان رئال برابر اوساسونا نمره داده است .
کاسیاس 8 : زیاد فرصت نداشت اما خوب بود . به خصوص روی شوت نکونام که می توانست بازی را 2-3 کند ، واکنش زیبایی داشت .
آربلوا 7 : از سطح تیم پائین تر بود . گل اوساسونا روی اشتباه مسلم او بود . به غیر از آن مطمئن بود .
راموس 8 : تقریبا همه توپ های مقابلش را زد البته نکته منفی این بود که کارت زرد گرفت و بازی با والنسیا را از دست داد .
آلبیول 8 : عملکردش برابر اوساسونا قابل تقدیر بود . مورینیو به او اعتماد کرد و پاسخش را دید . مربی از کارش تمجید کرد .
مارسلو 8 : بسیار پر تحرک بود و همچون یک خنجر عمل کرد . در حرکات هجومی خوب بود .
ژابی 8 : بسیار خوب رئال مادرید را هدایت کرد . دوباره همان بازیکن اول فصل شده و از نظر بدنی ریکاوری کرده است .
گرانرو 7 : در میانه زمین شگفت انگیز بود . دفاع کرد ، حمله کرد ، پاس گل داد ...
اوزیل 8 : به خوبی دفاع کرد و در میانه زمین جنگید . وظیفه اش را انجام داد . ندرخشید اما جنگید .
هیگوائین 9 : تقریبا از همه موقعیت هایش گل زنی کرد . به خوبی با هم تیمی ها هماهنگ بود .
رونالدو 9 : لیدر خط حمله رئال بود . گل زد ، پاس گل داد و بازیسازی کرد .
بنزما 9 : یک گل شگفت انگیز زد تا کار را آسان کند . به خوبی با هم تیمی ها پاسکاری می کرد .
مرجع خبري رئال مادريد : جدا از بازی زیبا در روز شنبه برابر اوساسونا ، هواداران رئال با یک اتفاق خوب مواجه شدند که آن بازگشت دی ماریا به ترکیب تیم بود .
در دقیقه 80 ، دی ماریا جای اوزیل به زمین آمد . بازیکن آرژانتینی از 18 فوریه و بازی با راسینگ فرصت حضور در ترکیب را پیدا نکرده بود اما بالاخره پس از 42 روز به ترکیب اضافه شد .
او زیاد پا به توپ نشد اما سعی کرد که جنگندگی و سرعت همیشگی خود را داشته باشد .
گروه 99؛رئال ویرانگرترین خط حمله اروپا را دارد
سایت گل - کریستیانو رونالدو ، گونزالو ایگوائین و کریم بنزما در این فصل هر رکوردی بود را دارند می شکنند .
به گزارش گل به نقل از مرجع خبری رئال مادرید این سه روی هم در این فصل 99 گل زده اند ... آن هم در حالی که نزدیک به دو ماه تا آخر فصل باقی مانده است . کریستیانو در رسیدن به این رکورد نقشی کلیدی داشته است . در مجموع 47 گل زده که 37 تا از آنها در لالیگا بوده اند . او رکورد 40 گل فصل قبلش را در رقابت با مسی دارد می شکند . این دو فاصله زیادی با دیگر کاندیدها نظیر بنزما (17 گل در لالیگا ) و ایگوائین (20) تا دارند .
ال پیپیتا از نظر تاثیرگذاری آمار فوق العاده ای داشته است . به طور میانگین برای هر گل ، نیم ساعت کمتر از بنزما نیاز داشته و همچون سال 2008 باز هم با درخشش در پامپلونا ، صدمین گلش در رئال را زد تا نامش را در تاریخچه باشگاه به ثبت رساند در اروپا ، فقط مثلث هجومی بارساست که تا حدودی به این آمار نزدیک است که آنها هم به لطف مسی به این رکورد رسیده اند . این بازیکن آرژانتینی در این فصل در تمامی تورنمنت ها 55 گل زده و سسک (15) و الکسیس (11) دیگر گلزن های بارسلونا هستند . در مجموع ، این سه روی هم 81 گل زده اند .
در خارج از لالیگا هم بایرن آمارش با فاصله ، پس از دو تیم قرار دارد . ماریو گومز با 37 ، روبن با 16 و ریبری با 14 گل ، مثلث هجومی باواریایی ها را تشکیل می دهند که روی هم 67 گل زده اند .
مثلث هجومی سیتی با 58 گل (آگرو 24 ، بالوتلی و ژکو هر کدام 17) و مثلث هجومی یونایتد با 50 گل (رونی 28 ، چیچاریتو 12 و ولبک 10) در رده بعدی هستند
[PHP]http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2012/04/01/3007422/%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87-99%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84-%D9%88%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DA%AF%D8%B1%D8%AA%D 8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%AE%D8%B7-%D8%AD%D9%85%D9%84%D9%87-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7-%D8%B1%D8%A7-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF[/PHP]
تیمی که از رئال 13 گل خورد
سايت گل - اوساسونا از رقباي سنتي رئال مادريد است و ورزشگاه خانگي آنها همواره قتلگاهي براي كهكشانيها بوده است. اما رئال مادريد با ژوزه مورينيو در اين فصل دو بازي به ياد ماندني را مقابل اوساسونا تجربه كرده است.
آنها در بازي رفت 8 گل و در بازي برگشت در ورزشگاه خانگي اين تيم 5 گل به ثمر رساندند و البته آنقدر با تسلط بازي كردند كه جايي براي هيچ اما و اگري باقي نماند. اين در حالي بود كه جواد نكونام كه از طرفداران بارسلونا محسوب ميشود قبلا به چابي كاپيتان بارسلونا قول داده بود هم تيميهايش رئال را در اين ورزشگاه متوقف ميكنند تا بارسلونا بتواند به قهرماني اميدوار باشد.
آنها همچنان شانس خوبي براي ليگ اروپا دارند اما به اين شرط كه از زير آوار اين شكست به سلامت بيرون بيايند
[PHP]http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2012/04/01/3006189/%D8%AA%DB%8C%D9%85%DB%8C-%DA%A9%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84-13-%DA%AF%D9%84-%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%AF[/PHP].
.
.
پی نوشت : 30 بازی در لالیگا و 100 گل !!! با میانگین 3/3 گل در هربازی ! به کجا داریم میریم ؟ :5:
8 بازی باقی مونده که به فرض محال تیم در هر بازی فقط 1 گل بزنه ، رکورد جان توشاک منهدم میشه :31:
+
به قول فامل دور در مجموعه ی کلاه قرمزی : نکونام الان چیجوریه ؟ :27:
گل بسیار زیبایی که کریم بنزما به اوساسونا زد یاد آور گل افسانهای مارکو فان باستن هلندی به شوروی در یورو 88 بود.
تغيير در لوگوي باشگاه رئال مادريد
باشگاه رئال مادريد اخيرا تصميم به مشارکت با اميرنشين راس الخيمه براي تاسيس مجتمع تفريحي –توريستي گرفت.
به گزارش خبر آنلاین، این مجتمع در سال 2015 افتتاح خواهد شد و شامل یک ورزشگاه ده هزار نفری و دو هتل خواهد بود.
اما نکته مهم در طراحی این مجتمع تغییر آرم باشگاه رئال مادرید است و دیگر صلیب کوچکی که در بالای تاج باشگاه دیده می شد، به چشم نمی خورد. البته این اولین بار نیست که آرم باشگاه تغییر می کند.
پیش از این بخاطر سقوط خاندان سلطنتی درسال 1931 ، تاج و صلیب از آرم این باشگاه برداشته شدولی در سال 1941 و در پایان جنگ داخلی به آن اضافه شد.
مسئولان مادرید هنوز توضیح رسمی در این زمینه نداشته اند.
ما هم بعد از یک سفر طولانی به KISH ISLAND برگشتیم و مقتدر مثل قبل به فعالیت مون ادامه میدیم
تصاویر : غلبه کاکا به ژابی در تست رانندگی بهینه
ژابی فقط بلده گاز بده:31:
بازیکنان رئال مادرید در یک تست رانندگی "بهینه" با خودروی آئودی Q5 در خیابان های مادرید شرکت کردند که کاکا توانست که با میانگین 6.7 لیتر مصرف ، برنده شود .[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهینه بودن یکی از فاکتورهای موفقیت ، نه تنها درون زمین بلکه در رانندگی است . ریکاردو کاکا و ژابی آلونسو ، بازیکنان رئال مادرید هم می خواستند این را اثبات کنند که که در تست رانندگی محیط زیست در خیابان های مادرید با خودروی آئودی Q5 "هایبرید" حضور یافتند .
این خودرو دارای مخزنی است که با تکنولوژی " هایبرد " می تواند بهترین عملکرد و حداکثر ذخیره سوخت را داشته باشد . این خودرو می تواند بدون اسراف سوخت ، خیلی سریع به سرعت 100 کیلومتر در ساعت برسد .
برنده این نبرد کاکا بود که میانگین 6.7 لیتر مصرف انرژی را نشان داد . کاکا می گوید :""هایبرید ها ، خودروهایی برای آینده هستند . "
در طول این تست ، بازیکنان رئال مادرید با سرخوشی در مورد رئال مادردی ، اسطوره هایشان و اهدافشان در این فصل صحبت کردند . هر دو می گفتند :" رختکن ما خیلی صمیمی است . " و افزودند که :" هدفمان بردن چمپیونزلیگ است . " در مورد اسطوره های کودکی ، ژابی آلونسو گفت که با این که سابقه بازی برابر زیدان را داشته ، دوست داشته که با وی هم تیمی باشد . کاکا نیز یادآوری کرد که اسطوره اش ، هموطنش په په بوده است .
منبع:مرجع اخبار رئال
مرجع خبري رئال مادريد : تیم مورینیو می خواهد رکورد 107 گل لالیگایی که رئال مادرید توشاک در فصل 90-89 به ثبت رساند را ویران کند . در حالی که هشت هفته باقی مانده ، رئال مادرید فعلی توانسته چهارمین رکورد گلزنی برتر تاریخ را ثبت کند . با میانگین فعلی ، رکورد تیم می تواند جاودانه تر از همیشه شود : 3.33 گل در هر بازی . این رئال مادرید با این روند می تواند لالیگا را با 126 گل تمام کند . یک اتفاق تاریخی در طول تورنمنت . یک آمار ویرانگر و بی همتا . دومین رکورد برتر تاریخ لالیگا را بارسلونا در فصل 09-08 کسب کرد که 105 گل زدند . رئال مادرید مورینیو در فصل گذشته پنج گل تا رکورد فاصله داشت ، همین طور تیم پلگرینی در فصل 10-2009 . هر دو تیم لالیگا را با رده دومی به پایان رساندند اما امسال شرایط فرق دارد .
ترکیب فعلی رئال مادرید ، بهترین میانگین گلزنی تاریخ را دارد . دمین میانگین برتر مربوط به فصل 60-59 بود که رئال 3.06 گل در هر بازی زد (92 گل در یک تورنمنت 16 تیمی) . رکورد فعلی با رکورد دسته کرکس ها فاصله زیادی دارد . تیم توشاک با میانگین 2.81 گل در هر بازی در لیگ 20 تیمی ، ششمین میانگین برتر تاریخ رئال را داشت .
اما گلزن ترین تیم تاریخ لیگهای بزرگ ، استون ویلاست که در فصل 31-30 توانست فصل را با 128 گل تمام کند . در ایتالیا ، تورینو رکورد دار است . آنها در فصل 48-47 به رکورد 125 گل رسیدند . راسینگ پاریس در فصل 60-59 در لیگ فرانسه 118 گل زد در حالی که بایرن مونیخ در سال 1972 ، بوندسلیگا را با 101 گل به اتمام رساند .
کریستیانو می تواند 46 گله شود
کریستیانو حالا نامش را در کتاب گلزنان بزرگ تاریخ باشگاه ، هم ردیف بزرگانی نظیر نیستلروی ، رائول ، رونالدو نازاریو ، زامورانو ، هوگو سانچز ، خوانیتو ، سانتیانا ، پوشکاش ، دی ماریا ، پاهینیو ، پردون ، باریناگا و آلدای قرار داده است . اما هنر بازیکن پرتغالی فقط این نبوده است . او در حال حاضر در لالیگا 37 گل زده که با این روند می تواند فصل را با 46 گل تمام کند . او می تواند رکورد فصل گذشته خودش که در 29 بازی 40 گل زد و رکورد 38 گل هوگو سانچز و زارا را شکست ، جا به جا کند . هشت هفته رویایی پیش روی کریستیانوست .
مثلث آتش روی روند شکستن رکورد اتوئو - مسی - هانری
کریتسیانو (37 گل در لالیگا ، شش گل در چمپیونزلیگ ، سه تا کوپا و یکی سوپرکاپ) ، بنزما (17 تا در لالیگا ، هفت تا در چمپیونزلیگ ، سه تا در کوپا و یکی در سوپرکاپ ) و هیگوائین (20 تا در لالیگا ، سه تا در چمپیونزلیگ و یکی در کوپا) روی هم 99 گل زده اند تا رکوردی تاریخی را در فوتبال اسپانیا ثبت کنند . رکورد پیشین مربوط به بارسلونا در فصل 09-2008 بود که مسی (38) ، اتوئو(36) و هانری (26) صد گله شدند . رکورد دیگری که با توجه به نه بازی رسمی پیش رو (هشت تا در لالیگا و حداقل یکی در چمپیونزلیگ) به علاوه سه تای احتمالی دیگر در نیمه نهایی و فینال چمپیونزلیگ شکسته خواهند شد . در تاریخ رئال هیچ مثلثی چنین آماری ثبت نکرده بود ...
رکورد دار بردهای تاریخ : 1500
برد رئال مادرید در پامپلونا ، 1500مین پیروزی تیم در تاریخ لالیگا بود . رئال مادرید به 981 برد در خانه و 519 برد در خارج از خانه دست یافته است . 585 بازی را با با فاصله بیش از یک گل برده ، 408 تا را با بیش از دو گل ، 243 تا بیش از سه گل ، 144 تا بیش از چهار گل ، 67 تا بیش از 5 گل ، 29 تا بیش از شش گل ، شش تا بیش از هشت گل و دو تا بیش از 9 گل برده است . رئال مادرید بیشترین شکست ها را به اسپانیول (91) ، اتلتیک (82) و والنسیا (81) تحمیل کرده است . هیچ تیم دیگری در اسپانیا به رئال می رسد . بارسلونا 71 ، اتلتیک 278 ، اتلتیکو 388 و والنسیا 395 برد با رئال فاصله دارند .
گلزنی رئال در 40 بازی پیاپی
رئال مادرید مورینیو ، 40 بازی پیاپی است که دروازه حریفان را باز می کند . رکوردی فوق العاده که فقط دو بار مشابه آن در تاریخ باشگاه تکرار شده است : 1989 و 1985 . آخرین باری که رئال مادرید نتوانست به تیمی گل بزند ، بر می گردد به راسینگ - رئال مادرید در 21 سپتامبر . آن بازی با تساوی بدون گل تمام شد . اتفاقا رئال در بازی قبلش برابر لوانته هم موفق به گلزنی نشده بود .
اما پس از آن ، آمار گلزنی رئال وحشتناک بوده است . این فصل ، تیم در 30 تا از 47 بازی خود بیش از سه گل زده است . شانزده بازیکن در ترکیب به گل رسیده اند (رونالدو ، بنزما ، هیگوائین ، کایخون ، کاکا ، دی ماریا ، راموس ، اوزیل ، مارسلو ، خدیرا ، ژابی ، واران ، شاهین ، په په ، آلتین توپ و خوسلو) .
رئال مادرید در چهار تورنمنتی که در آن در این فصل بازی کرده 145 گل زده است . فقط این نفرات موفق به گلزنی نشده اند : کاروالیو ، کوئنت رائو ، آربلوا ، آلبیول و گرانرو .
و حالا پیشنهاد برای سرجیو آگرو
مورینیو موافقیت کرد : 10 میلیون به علاوه هیگوائین برای سیتی
مانچینی تصمیم این بازیکن را پذیرفته چرا که آگرو به اطرافیانش گفته که می خواهد به رئال برود
مورینیو ، آماده نسخه دومش برای فصل نقل و انتقالات
اعتقاد دارد که تیم نیاز به خرید دفاع راست با دید تدافعی دارد
گلن جانسن از لیورپول و کایل واکر از تاتنهام را ترجیح می دهد
فرناندس برزیلی منتفی است چرا که قیمتش بالاست
کریستیانو :" در مسیر درستی برای لالیگا و چمپیونزلیگ هستیم "
مربی پرتغالی در گفتگویی با یک روزنامه ایتالیایی به صحبت درمورد موفقیتهایش درعرصه مربیگری اش در کشورهای مختلف پرداخته
سایت گل- ژوزه مورینیو، مربی پرتغالی رئال مادرید در گفتگو با روزنامه کوریره دلاسری ایتالیا در صحبتهایی اعلام کرد که هنوز دو سال دیگر از قراردادش با رئال مادرید باقی مانده و هیچ وقت در صحبتی نگفته که در اسپانیا نخواهد ماند.
او همچنین درمورد انتقادات و فشار موجود صحبت کرده و گفته:« دشمن داشتن برای رسیدن به اوج، لازم و واجب نیست ولی بهترین راه برای رسیدن به اوج است. به ویژه وقتی که در شرایط موفقیت آمیزی هستی و ممکن است به فکر ریلکس کردن بیفتی.»
مورینیو درادامه صحبتهایش اعلام کرد که رئال در شرایط خوبی است:« ما صدرنشین جدول لالیگا هستیم و شانس زیادی برای حضور در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا داریم.»
آقای خاص درمورد اهداف آتی اش گفت:« من تنها مربی ای هستم که توانسته ام با سه تیم مختلف در لیگ قهرمانان اروپا به قهرمانی برسم. می خواهم تنها مربی ای باشم که در سه لیگ سخت فوتبال دنیا، یعنی لیگهای انگلیس، ایتالیا و اسپانیا هم به قهرمانی دست یافته باشم.در سالهای آتی هم هدفم موفقیت با تیم ملی پرتغال خواهد بود.
مورینیو درمورد انتقاداتی که از او به عمل می آید هم صحبت کرد:« من به این انتقادات عادت کرده ام. در دنیای فوتبال اگر بگویم که فلان چیز سفید است یا اینکه بگویم فلان چیز سیاه است از من انتقاد می کنند. اگر بعد از یک بازی صحبت کنم، از من انتقاد می شود و اگر ساکت بمانم هم از من انتقاد می کنند. گاهی وقتها احساس سردرگمی می کنم و نمی دانم که باید چه کنم. همیشه از من انتقاد می شود.»
مورینیو درادامه به این نکته اشاره کرد که گاهی وقتها مطمئن نیست که مورد احترام قرار می گیرد ولی درعین حال اطمینان دارد که مورد احترام بازیکنانش و خانواده اش است.
با تمام این صحبتها مورینیو در ادامه حرفهایش که روزنامه مارکا هم به بازتاب آنها پرداخته گفت:« من یک برنده هستم و خاص بودن در دنیای فوتبال به معنای قهرمانی است. در طول ده سال اخیر هیچ کسی مثل من نبوده.مردم، بازنده هارا فراموش می کنند.از دوران کودکی رقابت کردن را دوست داشتم و از نظر من همه چیز مثل یک رقابت بود؛ حتی مسائل ساده و پیش پا افتاده . زمانی که خودت را در یک رقابت می بینی، می خواهی ببری، فکر می کنم که این چیزی است که با آن به دنیا آمده است. »
مورینیو درمورد این رقابت گفت:« همیشه سعی می کنم که برای خودم اهداف سختی تعیین کنم تا همیشه با خودم رقابت کنم.»
مورينيو پيشنهاد مبادله ايگواين و آگرو را تکذيب کرد
خوزه مورينيو خبرهاي برخي رسانه ها مبني بر پيشنهاد مبادله گونزالو ايگواين با سرخيو آگرو را رد کرد و گفت: مطبوعات با طرح چنين مطالبي براي بي ثبات کردن رئال مادريد تلاش مي کنند.
به گزارش ساکرنت، برخی مطبوعات روز سه شنبه گزارش دادند که قرار است باشگاه رئال مادرید در فصل تابستان پیشنهاد مبادله ایگواین را با آگرو ارائه کند. آگرو که در این فصل در ازای 38 میلیون پوند از آتلتیکو مادرید به منچسترسیتی پیوسته تا این هفتته 17 گل برای این تیم به ثمر رسانده است.
با این حال مورینیو در نشست خبری پیش از دیدار برگشت با آپوئل نیکوزیا گفت: شما (رسانه ها) می خواهید تیم را بی ثبات کنید. هفته گذشته من با (منچستر) سیتی قرارداد بستم، کاسیاس به شالکه رفت و ایگواین به مالاگا.
سرمربی رئال مادرید در پاسخ به سوالی درباره موضوع آگرو و ایگواین گفت: خبر صفحه نخست (روزنامه) آس اشتباه است. اگر شما از من می خواهید نظرم را درباره یک مطلب اشتباه و غلط بدهم بهتر است موضوع را فراموش کنید.
'' امیلیانو بوتراگنو'' یکی از مدیران باشگاه رئال مادرید هم پیشنهاد مبادله ایگواین و آگرو را رد کرد.
وی به وب سایت باشگاه رئال مادرید گفت: به نظر می رسد نمی توان جلوی پخش شایعات را گرفت. اما ما از حضور ایگواین در تیم خود خوشحال هستیم. او در 20 دیدار لیگ 24 گل به ثمر رسانده است . فراموش نکنید که من زمانی با 19 گل ، گلزن برتر لیگ بودم.
بوتراگنو افزود: او یک مهاجم در کلاس جهانی است. ما اصرار داریم که او برای سالهای زیاد در رئال مادرید بماند. او زمانی به رئال پیوست که بسیار جوان بود. همان زمان ما او را به عضویت تیم درآوردیم.او همیشه مسئولانه و موثر عمل کرده است، چه در ترکیب تیم قرار گیرد و چه قرار نگیرد.
رئال مادرید ، مدعی تر از همیشه برای چمپیونزلیگ در شرط بندی ها
فاصله رئال مادرید و بارسلونا دارد کوتاه تر می شود . نه تنها درون زمین ، بلکه در شرط بندی ها . در حال حاضر رئال مادرید شانس بالایی برای رسیدن به نیمه نهایی چمپیونزلیگ دارد و بارسا با توجه به تساوی 0-0 در سن یرو کارش مشکل خواهد بود .
تا پیش از آغاز مرحله یک هشتم بارسلونا بخت اصلی بود . مدافع عنوان قهرمانی شانس 2.30 به 1 بود در حالی که رئال مادرید شانسش 3.60 به 1 بود . حالا فاصله کم شده است .
در حال حاضر فاصله 0.8 کم شده است یعنی شانس بارسلونا 2.20 به 1 است و شانس رئال مادرید 2.62 به 1 .
در مورد این که چه کسی آقای گل می شود شانس مسی خیلی بیشتر است : 1.3 به 1 و ماریو گومز با 3.4 به 1 در رده بعدی است .
مورينيو: ديدار بارسا و ميلان را تماشا نخواهم کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرمربي تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا اعلام کرد که ديدار تيم رقيب خود بارسلونا مقابل ميلان را تماشا نخواهد کرد.
مورینیو سرمربی تیم فوتبال رئال مادرید در خصوص دیدار تیم های بارسلونا و میلان اظهار داشت: این بازی را تماشا نخواهم کرد . می خواهم بازی مارسی و بایرن مونیخ را تماشا کنم زیرا در صورت صعود با یکی از این تیم ها بازی خواهیم کرد.
وی ادامه داد: به طور حتم بازی تیم های بارسلونا و میلان دیدار بزرگ و با اهمیتی خواهد بود اما به هیچ عنوان این دیدار را تماشا نخواهم کرد.
بارسلونا امشب در نیوکمپ به مصاف آ ث میلان می رود. دردیداری دیگر در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا تیمهای بایرن مونیخ و مارسی مقابل یکدیگر قرار خواهند گرفت.
مورينيو پيشنهاد مبادله ايگواين و آگرو را تکذيب کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوزه مورينيو خبرهاي برخي رسانه ها مبني بر پيشنهاد مبادله گونزالو ايگواين با سرخيو آگرو را رد کرد و گفت: مطبوعات با طرح چنين مطالبي براي بي ثبات کردن رئال مادريد تلاش مي کنند.
به گزارش ساکرنت، برخی مطبوعات روز سه شنبه گزارش دادند که قرار است باشگاه رئال مادرید در فصل تابستان پیشنهاد مبادله ایگواین را با آگرو ارائه کند. آگرو که در این فصل در ازای 38 میلیون پوند از آتلتیکو مادرید به منچسترسیتی پیوسته تا این هفتته 17 گل برای این تیم به ثمر رسانده است.
با این حال مورینیو در نشست خبری پیش از دیدار برگشت با آپوئل نیکوزیا گفت: شما (رسانه ها) می خواهید تیم را بی ثبات کنید. هفته گذشته من با (منچستر) سیتی قرارداد بستم، کاسیاس به شالکه رفت و ایگواین به مالاگا.
سرمربی رئال مادرید در پاسخ به سوالی درباره موضوع آگرو و ایگواین گفت: خبر صفحه نخست (روزنامه) آس اشتباه است. اگر شما از من می خواهید نظرم را درباره یک مطلب اشتباه و غلط بدهم بهتر است موضوع را فراموش کنید.
'' امیلیانو بوتراگنو'' یکی از مدیران باشگاه رئال مادرید هم پیشنهاد مبادله ایگواین و آگرو را رد کرد.
وی به وب سایت باشگاه رئال مادرید گفت: به نظر می رسد نمی توان جلوی پخش شایعات را گرفت. اما ما از حضور ایگواین در تیم خود خوشحال هستیم. او در 20 دیدار لیگ 24 گل به ثمر رسانده است . فراموش نکنید که من زمانی با 19 گل ، گلزن برتر لیگ بودم.
بوتراگنو افزود: او یک مهاجم در کلاس جهانی است. ما اصرار داریم که او برای سالهای زیاد در رئال مادرید بماند. او زمانی به رئال پیوست که بسیار جوان بود. همان زمان ما او را به عضویت تیم درآوردیم.او همیشه مسئولانه و موثر عمل کرده است، چه در ترکیب تیم قرار گیرد و چه قرار نگیرد.
---------- Post added at 12:17 AM ---------- Previous post was at 12:14 AM ----------
مورينيو:هرکاري که مي کنم از من انتقاد مي شود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مورينيو، مربي پرتغالي رئال مادريد در گفتگو با روزنامه کوريره دلاسري ايتاليا در صحبتهايي اعلام کرد که هنوز دو سال ديگر از قراردادش با رئال مادريد باقي مانده و هيچ وقت در صحبتي نگفته که در اسپانيا نخواهد ماند.
او همچنین درمورد انتقادات و فشار موجود صحبت کرده و گفته:« دشمن داشتن برای رسیدن به اوج، لازم و واجب نیست ولی بهترین راه برای رسیدن به اوج است. به ویژه وقتی که در شرایط موفقیت آمیزی هستی و ممکن است به فکر ریلکس کردن بیفتی.»
مورینیو درادامه صحبتهایش اعلام کرد که رئال در شرایط خوبی است:« ما صدرنشین جدول لالیگا هستیم و شانس زیادی برای حضور در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا داریم.»
آقای خاص درمورد اهداف آتی اش گفت:« من تنها مربی ای هستم که توانسته ام با سه تیم مختلف در لیگ قهرمانان اروپا به قهرمانی برسم. می خواهم تنها مربی ای باشم که در سه لیگ سخت فوتبال دنیا، یعنی لیگهای انگلیس، ایتالیا و اسپانیا هم به قهرمانی دست یافته باشم.در سالهای آتی هم هدفم موفقیت با تیم ملی پرتغال خواهد بود.»
مورینیو درمورد انتقاداتی که از او به عمل می آید هم صحبت کرد:« من به این انتقادات عادت کرده ام. در دنیای فوتبال اگر بگویم که فلان چیز سفید است یا اینکه بگویم فلان چیز سیاه است از من انتقاد می کنند. اگر بعد از یک بازی صحبت کنم، از من انتقاد می شود و اگر ساکت بمانم هم از من انتقاد می کنند. گاهی وقتها احساس سردرگمی می کنم و نمی دانم که باید چه کنم. همیشه از من انتقاد می شود.»
مورینیو درادامه به این نکته اشاره کرد که گاهی وقتها مطمئن نیست که مورد احترام قرار می گیرد ولی درعین حال اطمینان دارد که مورد احترام بازیکنانش و خانواده اش است.
با تمام این صحبتها مورینیو در ادامه حرفهایش که روزنامه مارکا هم به بازتاب آنها پرداخته گفت:« من یک برنده هستم و خاص بودن در دنیای فوتبال به معنای قهرمانی است. مردم، بازنده هارا فراموش می کنند.از دوران کودکی رقابت کردن را دوست داشتم و از نظر من همه چیز مثل یک رقابت بود؛ حتی مسائل ساده و پیش پا افتاده. زمانی که خودت را در یک رقابت می بینی، می خواهی ببری، فکر می کنم که این چیزی است که با آن به دنیا آمده است.»
مورینیو درمورد این رقابت گفت:« همیشه سعی می کنم که برای خودم اهداف سختی تعیین کنم تا همیشه با خودم رقابت کنم.»
دوستان شک نکنید تنها تیمی که میتونه بارسا رو با کله به زمین بزنه (که امیدوارم به زودی بزنه )همین رئال خودمون هست و لا غیر !!!:31:
یکم مشکل خط دفاع مون حل بشه دیگی تیمی جلودارمون نیست .
البته یه مسئله ای که نگرانم کرده فشردگی بازی ها تو این ماه هست که میترسم ضربه جبران ناپذیری بزنه
این برنامه بازی ها تو این ماه هست که البته بازی مرحله بعد لیگ قهرمان که تو روزهای 17-18 اپریل و برگشت تو 24-25 اپریل رو ننوشته
1-اپوئل که هیچی !!
2-والنسیا تو بازی رفت بسیار خطر ناک نشون داده :18:
3-اتلتیک رو هم همیشه باید جدی گرفت !
4-اسپورتینگ رو میشه راحت برد
5-مرحله بعدی در لیگ قهرمانان (بایرن)
6-ال کلسیکو !
7-بازی برگشت مرحله بعدی لیگ قهرمانان (بایرن)
8-سویا رو هم متوسط میشه حساب اورد .:31:
9-بیلبائو رو هم نباید دست کم گرفت (مخصوصا بعد از کاری که با منچستر کرد )
10-گرانادا هم حریف سختی نمیتونه باشه
یعنی تو 32 روز باید 10 بازی انجام بدیم که 6 تاش بازی سنگین و سخت محسوب میشه