آقا واسه کی تمام کمال ترافیکشو فرستادن>؟
Printable View
آقا واسه کی تمام کمال ترافیکشو فرستادن>؟
حجم من رو برگردوندن
این ادرس سایت چک کردن ترافیک باقیمانده ریز کارکرد و شارز کردنش چی بود من پاکش کردم؟چی چی goldnet؟
این طرح"آشنای خانواده" همون بعثت خودمون نیست؟!:n13:
اینم دلیلاش: سه ماه است، ماهی پنج گیگ میده، شبانه رایگان از 1 تا 7، سرعت هم چه 10 مگ بگیری چه 512 یکی هست و فرقی نمیکنه!قیمتش رو فقط یادم رفته و 5-4 گرون تر یا ارزون تر از بعثت هست.:n01:
دوست عزیز اون چیزی که شما می گی خانواده نیست طرح اشنای خانواده فقط یک گیگ حجم اولیه دارهنقل قول:
از من 1 گیگ خوردن دو گیگ اضافه کردن LOL:n19:
گفتم که این ساده ترین روشش این هست که می تونن از طریق مک آدرس بفهمن اونهایی هم که به همین جرم گرفتن خیلی حرفه ای تر از من و شما بودن و بعد از کلی کلاهبرداری تونستن بگیرنشون ولی یه ضرب المثل هست که می گه یه بار جستی ملخک ..... :n24:نقل قول:
خلاصه این نیست که یه مک عوض کنید و با خیال راحت بشینین کارتونو انجام بدین
6 ماه به بالا بگیری شبانه میدن (شایدم به خاطر هفته مخابرات به سه ماه هم بدن)نقل قول:
گیگ اضافه هم گول نخورید لطفا
مثلا 15 گیگ بگیری:
5 گیگ اول 4 تومنیه میشه 20 تومن
5 تای بعدی 3 تومنی میشه 15 تومن
5 تای بعده که میشه دونه 2 تومن مجموعا 10 تومن
یعنی 15 گیگ میشه 45 تومن نه 30 تومن
تازه 6% مالیات هم اضافه میشه
اینا گرگ تر از این حرفان!
بچه ها یک چیزی میدونستید خود مخابرات به کارکنانش ADSL نامحدود میده ؟:n28:
اگه کسی پارتی تو مخابرات داره می تونه ADSL نامحدود داشته باشه:n23:
حالا کسی پارتی داره که پارتی من هم بشه:n02:
نه عزیزم نمیده 3مگه حجمیه با دانلود شبانه ماهیم 1.5 گیگ داره!نقل قول:
راهی نیست بشه توی مخابرات استخدام شد ؟ خیر سرمون لیسانس کامپیوتر شدیم بعد کیا رو میبرن اونجا استخدام میکنن :n27:نقل قول:
نگران نباش فعلا دارن تعدیل نیرو میکنن نندازمون بیرون کار کردن!نقل قول:
نقل قول:
آرمین جان شما تو مخابرات کار می کنی؟
طرحش چه جوریه ؟
دانلود رایگان شبانه داره؟
طرح نامحدود نداره؟
نقل قول:یعنی جواب هر 4 تا سوالت تو همین یه خط بود!نقل قول:
یکم دقت ...
دوست عزیز من میدونم که مخابرات به کارمنداش 3 سطح adsl میدهنقل قول:
ولی نمیدونم طرح هاش چه جوریه
فقط می خواستم بدونم
من نه د دی کارمیکنهنقل قول:
والا طرحشو نمیدونم هنوزم نگرفتم چون بعثت دارم !
دانلود شبانه اون طور که گفتن مثل این که داره
طرح نامحدودم نه فک نکنم
بعدش مخابرات معلوم نیست چ ریگی تو کفششع چون مجانی تو این دوره کسی چیزی نمیده بعدا 3-4 برابر فک کنم از حقوق کم کنن
والا اون 3 سطح رو نمیدونم شاید یک سطحش ماله کسایی که تو بالا ها هستن مثلا مدیریت مخابرات یا هیئت مدیره
بعدش 4 تا سوال نبود گفتن شنیدن نامحدود میدن که منم جوابشونو دادم اون 4 خط ماله سوال بعدیه که الان دیدم ج دادم!:n06:
الو .......نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوستانی که واردن یه راهنمایی بکنن ببینم این کار شدنیه یا نه؟
چندسالی هست که خونمون رو عوض کردیم و از اون موقع خط تلفن خونه قبلیمون بلا استفاده مونده حالا من میخوام برم دفتر خدمات یه adsl برای اون خط بگیرم ولی نمیخوام بگم جابجا کنن و خط رو بیارن خونه جدیدمون
ولی از اون طرف میخوام در حالی که مودم روی همین خط جدیدمون وصله از adsl اون خط هم استفاده کنم
میشه؟
ضمنا اگه رمز کانکشن رو از تو سایت عوض کنم دیگه کسی میتونه رمزم رو بزنه؟ با توجه به اینکه با این وضعیت اون خط قدیمی به هیچ مودمی وصل نیست
در مورد سوال اول بله میشه فقط باید این خطی که می خوای مودمو بهش وصل کنی چراغ ADSL داشته باشه یعنی روش اینترنت فعال کرده باشی بعد می تونی هر اکانتی که از مخابرات داری باهاش کانکت شینقل قول:
در مورد سوال دوم هم اگه رمز کانکشن و رمز مودمتو عوض کنی هیچ کس نمی تونه از اکانتت استفاده کنه
رو خط فعلی که adsl وصلهنقل قول:
بعد همزمان میشه استفاده کرد؟
مودم به خط فعلی وصله، کانکشن بریدج میذارم، اون خط دیگه هم adsl رو فعال میکنم، حالا با دو تا سیستم به هر دو تا وصل میشم (با یه مودم)
افت سرعت نداره؟
2 گیگه ما رو که دزدیدن:n13:
دوستان متخصص یکی به این سوال من جواب بده:n01:
من می خوام برم یک خط تلفن دیگه بگیرم :n09:
من تو منطقه فیبر نوری هستم :n29:
حالا سوال می تونم یک خط بگیرم که فیبر نوری نباشه ؟:n13:
که برم از یک جای دیگه اینترنت بگیرم :n20:
روی حالت بریج می تونین به هر دو کانکشن وصل بشید البته روی دو تا سیستم جدا و با یک مودمنقل قول:
در مورد افت سرعت باید ببینید خطی که به مودم وصله تا چه سرعتی رو ساپورت می کنه دوستان که می گن اونایی که فیبر نوری هستن همون 2 مگ مخابرات رو هم بهشون نمی ده و 1.5 مگ ساپورت می کنه ولی تا اونجایی که من تست کردم یه اکانت 2 مگ و یه اکانت 1 مگ رو براحتی استفاده کردم و افت سرعتی هم نداشته
حالا بازم شما این اطلاعاتی که توی تنظیمات مودمت هست رو بزار اینجا تا ببینم خط شما تا چند مگ ساپورت می کنه
SNR Margin
Line Attenuation
Data Rate
Max Rate
نقل قول:
ساده ترین و سریع ترین و مطمئن ترین روش دریافت جوابتون همینه که به خود مخابرات تماس بگیری و از خودشون بپرسی
ولی من بعید می دونم چون جایی که فیر نوری کشیدن دیگه سیم مسی ها رو جمع کردن
معمولا اگه توی یه منطقه باشید که اونجا یا فیبر هست یا کابل مسی.نقل قول:
یعنی به اینصورت که یه منطقه یا به تجهیزات کابل مسی و یا فیبر نوری مجهز است.
یعنی توی یک خیابان افرادی که اونجا خط تلفن دارند یا همه فیبر نوری هستند و یا مسی. نمیشه من کابل مسی باشم و همسایه بغل هم فیبر نوری.
قطعا نمیتونید. زمانیکه میگن این منطقه فیبره نوریه . منظورشون ارتباط کافوی محله شما به مرکز مخابراتیه. هر خطی از این کافو بیرون بیاد رو فیبره.نقل قول:
خط منم فیبر نوری هستنقل قول:
اینایی که گفتی رو پیدا نکردم فقط همین دو تا شبیهش بود!
Line Rate - Upstream (Kbps): 767 Line Rate - Downstream (Kbps): 3071
نقل قول:
قاعدتاً نباید مشکلی داشته باشی خط شما تا سرعت 383 کیلوبایت می تونه دانلود داشته باشه
ولی بازم چون خط شما فیبر نوریه برای اطمینان می تونی اکانت یکی از دوستان و یا آشنایانتونو که توی استان خراسان رضوی و از مخابرات اینترنت داره رو بگیرین و یه تست بکنید و بعد اقدام به خرید اینترنت برای اون خط تون بکنید.
نه از این خبرا نیست . من خواستم شارژ کنم 10 گیگ رو حدا 37 تومن حساب می کنه . :n30:نقل قول:
تشکر .....نقل قول:
خواهش میکنم اگر کسی میتونه کمک کنه دریغ نکنه.نقل قول:
اینجا مسول مخابرات ما یه یارویی هست که همه کاره خودشه. یعنی کلا مخابرات ما یه کارمند داره که همه کاره خودشه.
اصلا هم پیگیر نیست. هی میگه ما تجهیزات نداریم و...
درسته دیگه : 5 تا 4 تومن برای 5 گیگ اول که میشه 20تومننقل قول:
5 تا 3 تومن برای 5 گیگ دوم 15 تومن که میکنه بعبارتی 35 تومن بعلاوه 6 درصد مالیات بر ارزش افزوده میشه 37100 تومن.
ممنون از شما و همچین از دوست قبلی که پست منو نقل کردند,نقل قول:
خب پس اینطوری باشه که همین طرح بعثت رو با 4200 تومان یکماه یکماه(اگر یکماه های بعدی طرح وجود خارجی داشته باشه)تمدید میکنیم حداقل شبا که دانلود رایگان داره.
من طرحم رو به اتمامه کسی طرح دیگه ای پیشنهاد داره یا اینکه همین کارو کنم؟؟
منم همین کار رو میکنمنقل قول:
اون 2 مگ یکم وسوسه انگیز بود ولی من دیگه به اینا پول قلمبه نمیدم تا جا داشته باشه همین بعثت رو تمدید میکنم
دوستان من فقط میتونم از سرور های ایران دانلود کنم! بقیه سرعت افتضاحه:n29:
من که چند وفته قید دانلود رو زدم.
به نظرم روشن گذاشتن پی سی ارزش 1500 مگ دانلود رو نداره واسه 6 ساعت.
دوستان ببینین می تونین کسی مشکل من رو حل کنه
من الان خونمون 3 تا خط تلفن داره که پیش شماره یکی 892 و اون دوتای دیگه که جدیدا گرفتیم 867 هستش
حدود 3 سال هستش که روی 892 adsl دارم
چهار روز پیش زنگ زدم که برای خط دیگه تلفن adsl بگیرم همه چیز به خوبی پیش رفت و بعد از 2 روز یک خانمی زنگ زد که گفت خط شما اکتیوه و الان می تونین کانکت بشین
منم شاد و خوشحال مودم 892 رو برداشتم رفتم زدم به 867 ولی این چراغ لامصب ثابت نمیشه زنگ زدم پشتیبانی یک کارایی گفتن ولی هیچ کدوم فایده نکرد از آخر هم که زنگ زدم رده بالاییشون گفت که خط شما نویز زیاد داره باید مودمت رو برداری بیا احمد آباد تا برات کانفیگش کنیم بعد ببری تا بتونی کانکت بشی
به نظر شما چنین چیزی درسته؟
یعنی اونا از کجا می فهمن که خط من نویز داره یا نه؟
خلاصه هر کی راه حلی داره رو کنه و گرنه مجبورم این همه راه رو برم احمد آباد
قبلش هم یک چیزی بگم که از اسپلیتر و اینکه مودم رو ببری اول خونه امتحان کنی همه ی این کارها رو کردم یک چیز جدید بگین
سرعت دانلود در حد دایال آپ (زیر10)هم اکنون.نقل قول:
بله سرعت افتضاحهنقل قول:
ای بر پدرشون لعنت! سرعت dial up شده! همین صفحه رو به زور وا کردم!
آخ گفتی سرعت دانلود من خوبه ولی بروزینگم مزخرف اه این صحرو نزدیک 15 مینه دارم سعی در باز کردنش میکنم! هی رفرش میکنم تا جونش کنده شد بالاخره بالا اوومد فک کردم از ویندوزمه ک 2 ساعت پیش عوض کردم نگو ....!نقل قول:
اینم عکس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]