6940 نداریم اصلا!منظورش 6490 بوده.جدی نگیر!
Printable View
6940 نداریم اصلا!منظورش 6490 بوده.جدی نگیر!
آقا کسی نیست من رو راهنمایی کنه؟نقل قول:
سلام والا من بلد نیستم رفیق وگرنه تا الان جواب میدادم بهتنقل قول:
دوستان من 6080 دارم
از کجا باید بفهمم برای کارت گرافیک آپدیت جدید اومده یا نه؟
فکر کنم با restore your computer to earlier time بتونی ، البته اگه ازت پسورد نخوادنقل قول:
کسی میدونه اگه سی دی ریکاوری خراب بشه چه جوری میشه از سایت اچ پی یا مایکروسافت به دستش اورد.؟
اگه الان با خود ویندوز ریکاوری بگیرم کارایی داره؟
با کدوم برنامه دیگه ای ریکاوری بگیرم بهتره؟
نمی دونم از کجا می تونی پسورد قبلیت رو پیدا کنی اما میتونی از داخل ویندوز یه اکانت (یوزر) با دسترسی ادمین بسازی و بعد بری توی اون ( با اون لوگین کنی) بعد از قسمت یوزر اکانت (همون جایی که اکانت جدید رو ساختی) بری پسورد یا خود اکانت قبلیت رو پاک کنی.نقل قول:
فکر نکم hp برای دانلود بزاره. به ماکروسافت که ربطی ندارهنقل قول:
اونم میشه و بهتر از هیچیه
فرقی نداره. با همون نرم افزار خودش بگیر
ولی کلا بیخیال ریکاوری شو.من 4 ساله لپ تاپ دارم و اصلا با ریکاوریش حال نکردم.هر بار یه ویندوز جدید ultimate میریزم و حالشو میبرم.
سلام به همه
آقا اینو چکارشم کنم ( به عکس بنگرید ) :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صبح هر روز که روشن می کنم لپ تاپو این میاد ريال خاموش و روشن می کنم اکی می شه ، فقط روزی یه بار میاد ف اونم صبحها !!!!!
سلام چیزی که نوشته انگار 1برنامه روش نصب کردی یا اپدیت سخت افزارت ناقص بوده که ایطوری شده بهتره ریستورش کنی احتمالا درست میشه :31:نقل قول:
چراغ دور تاچ پد خاموش شده
چطوری روشنش کنم ؟
چندتا چیز اضافه از StartUp پاک کردم ویندوز که بالا اومد اینجوری شد
سلام دگمه fn+space بزننقل قول:
از دوستان کسی میدونه برای بایوس کدوم درایور باید نصب بشه؟
اسم درایوی که باید نصب بشه توی swsetupچیه؟
نقل قول:
دکمه Fn+Space رو بزن
الان وقتی لپ تاپ روشن کردم قبل از اینکه ویندوز بالا بیاد و بعد از مارک اچ پی یه ارور داد که مربوط به فن های لپ تاپ بود( 908 بود احتمالا) و بعد 15 ثانیه لپ تاپ خاموش شد و وقتی دوباره روشن کردم ویندوز بالا اومد
دوستان کسی میدونه مشکل از کجاست؟!
دوستان من یه 6050 دارم میره رو sleep دیگه روشن نمیشه و باید خاموش روشن کرد . چیکار کنم؟(به چه روشی از sleep در بیارمش)؟
میشه یه کاری کرد که در لپ تاپ بسته باشه ولی رو اسلیپ نره؟ یعنی روشن باشه؟
باید بری پاور اپشن و از سمت چپ گزینه دوم یا سوم رو انتخاب کن. اونجایی که عکس لبتاپ کشیده روی گزینش کیلیک کن و do nating رو انتخاب کننقل قول:
---------- Post added at 03:40 PM ---------- Previous post was at 03:39 PM ----------
از دوستان کسی میدونه برای بایوس کدوم درایور باید نصب بشه؟
اسم درایوی که باید نصب بشه توی swsetupچیه؟
کسی میدونه چرا نمیشه گرافیک سوییچ کرد؟؟
6199
خودم درستش کردم:31::8:
منوجه شدم که از کارت گرافیک ATI ، چون وقتی روی گرافیک اینتل باشه ، اون صفحه ی آبی رو نشون نمیده ، ولی وقتی سوئیچ می کردم بلافاصله اون صفحه ی آبی میومد ، امروز جدیدترین آپدیت درایور ATI رو دانلود کردم ( از خود سایت ) ، بعد ریستارت کردم ... حالا دیگه اون صفحه ی آبی نمیاد ، ولی این ارور رو به محظ اینکه یه برنامه ی جدید باز می کنم می ده :نقل قول:
Display driver AMD driver stopped responding and has successfully recovered
مشکل چیه ؟ راهنمایی کنید لطفا ؟
سلامنقل قول:
فهمیدم که از درایور ATI هست ، چون هر موقع روی گرافیک اینتل هست ، مشکلی ایجاد نمی شه ...
به همین خاطر جدیدترین درایوری که توی سایت اچ پی بود برای ATI رو دانلود و نصب کردم ...
دیگه اون صفحه ی آبی نمیاد ولی ، این پیغام هر 90 ثانیه یکبار میاد :
Display Driver AMD driver stopped responding and has successfully recovered
چه کنم ؟ مشکل کجاست ؟
این نوشته مشکل حل شده دیگه الان مشکل چی هست؟نقل قول:
مشکل حل نشده بدترهم شده !!!نقل قول:
بعد3دقیقه که این پیغام میاد،سیستم کلا هنگ میکنه !!!
چه طور باید با استفاده از دی وی دی های بک آپی که گرفتم ، ریکاور کنم دستگامو ؟
هیچ کاری نمیتونم کنم ، نه سوئیچ کنم نه دو تا برنامه باز کنم ... سریع هنگ می کنه
مدل لب تاپ چی هست؟نقل قول:
برو تو device manager کارت گرافیک radeon رو uninstall کن بعد هرچی برنامه amd یا ati هست پاک کن هرچی فولدر مربوط به amd هست پاک کن حتما بایدپاک کنی از درایو c بعد هم اخرین درایو کارت گرافیکتو از سایت hp دانلود کن و نصب کن مشکلت حل میشه به شرطی که همه کارایی که گفتl, انجام بدی یعداز نصب اگه catalyst control center نیومد اون فایل که دانلود کردیو دوباره نصب کن
کسی میدونه برنامه recovery manager با نصب یا دیلیت کدوم درایو یا برنامه انجام میشه؟
ممنون از جوابت ( مدل لپ تاپم 6080 )نقل قول:
ولی متاسفانه الان دیدمش
صبح بردم گارانتی
دیگه اعصابم خورد شده بود
امیدوارم زود اکی بشه ، کارام همش عقبه :41:
این اولین باره که با این لپ تاپ به مشکل بر خوردم ، ولی چیزی از ارزش های این لپ تاپ و این سری کم نمی شه ...
(ضمنا دیشب ریکاوری کردم و به حالت کارخانه در اومد ( محتویات سایر درایوهام پاک نشد ، این واسه دوستانی که سئوال کرده بودن ) اما مشکلم حل نشده بود )
ممنون
تا فردا ببینیم چی می کنند برادرای گارانتی هماهنگ !!!
فعلا
کاش اینکاری که من گفتم انجام میدادی داداش مطمینم مشکل سویچت حل میشد خبرشو بهمون بدهنقل قول:
کسی میدونه برنامه recovery manager با نصب یا دیلیت کدوم درایو یا برنامه انجام میشه؟
سلام دوستان
بالاخره 6070 رو خریدم پریروز.فقط یه سوال.ت devise manager قسمت usb ها چرا این همه درایور داره!دو تا usb3.0 دو تا intel c200 .بعد چهارتادیگه هم هست که دوتاش نوشته generic usb و دوتاش هم usb root hub .اینا چه فرقی با هم دارن؟منظورم به جز usb3.0 هاست.راستی می دونید چه جوری می شه کاری کرد که بازی با gamepad اجرا بشه؟تو xp راحت بود.تو سون هر کاری کردم نشد که نشد!فکر کنم باید از setting بازی این کار رو کرد نه؟ولی اینم هر چی گشتم تو بازی mwf 3 نشد و باsetting هم راه به جایی نبردم!
راستی با fingerr print می شه رو فولدر یا فایلها هم pass گذاشت؟
سلامنقل قول:
متاسفانه بردم هماهنگ ، همون روز به اپراتور خانومشون گفتم که مشکل از ati ، صفحه آبی میاد و ... ، اونم ورداشته فقط نوشته صفحه آبی بالا میاید !!! امروز بعد 48 ساعت رفتم ، گفتن اکی شده ، زدم تو شارژ ، دوباره روشنش کردم ، دوباره صفحه آبی اومده !!! گفتم خسته نباشید !! میگن بایوس آپدیت کردیم ...
بعد 45 دقیقه اون پشت ور رفتن ، اومدن می گن ما با یه هارد دیگه سیستم رو بالا آوردیم ، و هیچ مشکلی با سوئیچ نداره و ...
دوباره ریکاوری رو انجام داد ، و تمام فایل ها پاک شد ، وقتی ریکاوری کامل شد ، یه مرحله میاد برای نصب نرم افزار ها ، که گفت طول میکشه ببر خونه انجام بده اکی میشه ، منم برداشتم آوردم خونه
دوباره روشنش کردم و از همون مرحله که یکمش رفته بود ادامش شروع شد ، ولی وسطا ارور داد که incomplete شده ، و فقط گزینه retry داشت ، منم زدم !! دوباره اومد و شروع به ریکاوری کرد ولی دیگه مرحله مربوط به نصب نرم افزارها بالا نیومد ، دوباره ویندوز کارخانه بالا اومد ، و همون مشکل و پیغام سابق !!!!!!
دیگه زدم ب سیم آخر یه ویندوز ultimate نصب کردم روش ، همه دراوها رو پاک کردم ، و دوباره آخرین ورژن کارت گرافیک رو نصب کردم ، ودوباره همون مشکل و همون پیغام !!!!!
دی وی دی ریکاوری هام هم که مشکل بوت داره انگار ، بوت نمیش ه ( اون قبلی هایی که ریکاوری می کردم ، انگار از اون درایو ریکاوری که خود اچ پی داره استفاده می کرده ) !!!
هیچی خلاصه اوضاع خرابه !!
الان روی اینتل که هیچ پیغامی نمی ده
کاری که من گفتمو انجام بده داداش از اول نباید میدادیش دست اونا کاری که من گفتمو اجام بده 100 درصد درست میشه داداشنقل قول:
ویرایش .
کسی میدونه چرا رم در حالت عادی 25نا35 درصد درحال کارکردن هست:20:
اون میزان رم را خود ویندوز سون و نرم افزارهای درحال اجرا اشغال می کنند و طبیعی هست :20:نقل قول:
ویرایش .
داداش یکم واضح تر بگو دگمه رو کیبوردش کارنمیکنه؟؟نقل قول:
اسم برنامش اینه : HP Wireless Assistantنقل قول:
اینم لینکش :
کد:ftp://15.192.45.21/pub/softpaq/sp49001-49500/sp49018.exe
چرا دوست عزیز کار می کنه و چراغش آبی میشه و بلوتوثش هم روشن می شه ولی وایلس نه و همچنان اون ضرب در قرمز روی کانکشن اون پایین جای ساعت وجود دارهنقل قول:
ویرایش .
مرسی دوستان این یکی کار کرد :26::thumbsup: