سلام من با Sis Sandra مشخصات ویندوز رو گرفتم Product key که Sandra میزنه با product key که پشت لپتاپ لیبل خورده فرق داره. چه جوری بفهمم ویندوزش اصیه یانه؟سایت ماکروسافت امکانی داره ؟
Printable View
سلام من با Sis Sandra مشخصات ویندوز رو گرفتم Product key که Sandra میزنه با product key که پشت لپتاپ لیبل خورده فرق داره. چه جوری بفهمم ویندوزش اصیه یانه؟سایت ماکروسافت امکانی داره ؟
تو پاور مننجمنت نشد اما با fn تونستم زیاد کنم. مرسی از راهنماییتوننقل قول:
1520 وقتی اون را مستقیم به برق میزنید نور صفحه زیاد تر میشه
شما با کلید های
fn+بالا و پایین نور ور کم و زیاد کن
یا تو پاور منیجمت میتونی اون را تو حالت های مختلف تنظیم کنید
دوستان عزیز اگه توی بازی بین زدن دکمه های کیبورد و عملکرد اون فاصله باشه مثلا وقتی کلید رو میزنی یک ثانیه بعد رو صفحه اثر کنه مشکل از کجاست؟
امروز زنگ زدن و گفتن اشكال از چيپ vga هست و گير نمياد و بايد تعمير بشه! پولش هم 110 تومن ميشه!نقل قول:
چيكار كنم؟ :41:
مشکل از اینه که سیستم مشغوله و سنگین عمل میکنه .. وقتی بار روی CPU زیاد باشه و یا گرافیک ضعیف باشه و با فریم ریت پایین کار کنه این مشکل پیش میادنقل قول:
دوستان عزیز اگه توی بازی بین زدن دکمه های کیبورد و عملکرد اون فاصله باشه مثلا وقتی کلید رو میزنی یک ثانیه بعد رو صفحه اثر کنه مشکل از کجاست؟
والا چی بگم ؟ صبر کنید !نقل قول:
امروز زنگ زدن و گفتن اشكال از چيپ vga هست و گير نمياد و بايد تعمير بشه! پولش هم 110 تومن ميشه!
چيكار كنم؟
سلام دوستان
دیروز لپ تاپم سقوط آزاد کرد!! تو کیف بود ولی گوشش خورد زمین شد آنچه باید میشد!!
سری fw سونی دارم ، سمت پاورش شل شده (نشکسته از جاش در نیومده ) ولی هم لپ تاپ هم چراغش روشن میشه به لولا ظاهرا چیزی نشده ولی موقع باز کردن یه صدایی میده (تق!)
اساتید راهنمایی کنند که من این شازده رو کجا ببرم؟ هزینه های وارده رو میتونین تخمین بزنین؟
عجبنقل قول:
شاید بشه با چسب و وصله زدن درستش کرد ولی اگر همه چیز سالم باشه ، چون ضربه خورده تا ابد از گارانتی خارجه :13:
و نیز اگر کاور زیری و رویی بخواد عوض بشه ، با دستمزدش حدود 80 به بالا و تا 150 تومن هم آب میخوره ! اگر اصلیش گیر بیاد !
میشه خودت با چسب و اینا بشینی درستش کنی ! به صرفه تره ! ولی بهتره ببری گارانتی و اونا چک کنند تا آسیب دیگری ندیده باشه
اون تق تق مال در درفتگی لولای lid هست ... lid = در لپ لپ
این مشکل واسه یکی از دوستای منم اتفاق افتاد.نقل قول:
اولش فقط یکم قسمت باطریش شل شده بود ولی 2 سه روز بعد وقتی داشت لب تابش رو باز میکرد یه دفعه
lcd از بدنه جدا شد :18:.
مراقب باش.
من به عینه دیدم لپ تاپ دل ووسترو دوستم خورد زمین ، اومد با LCD بلند کنه انگار تهش باز بود ... همه چیز با هم ریخت بیرون روی زمین ...نقل قول:
ببینید وقتی اتصالت زیر باز بشوند شاسی لپ تاپ از بین میره ... هه چیز می پاشه بیرون :دی
سلام دوستان
من یک acer 5230 extensa دارم که wlan اش نصب نمیشه
چراغشم روشن نمیشه .. درایور های روی cd رو امتحان کردم نشد. سیستم عاملم xp هستش
ممنون میشم اگر کسی میدونه کمک کنه
ممكنه از تو بايوس Disable شده باشه ، حتما چك كنيد (چون LED مربوط به وايرلس روشن نميشه )
يا ممكنه كارت وايرلس مشكل داشته باشه وگرنه درايور هم نصب نباشه چراغش روشن ميشه
دوست عزيز مشکل حل شد.. انقدر درايور دانلود کردم يکيش کار داد..
چراغشم وقتي نصب شد روشن شد...
ممنون
دوستان hp dv5 1070 هم چراغ داره وایرلسش؟
سلام دوستان :40:
دوستان میخواستم راهنمایی کنند که آیا به راحتی میشه مدل HP-Compaq Pavilion DV5-1299را به وینوز7 آپگرید کرد؟
و لطفا اگر میشه نحوه آپگرید به این ویندوز را توضیح بدین.
راستش این مشکل برای یکی از دوستان عزیزم پیش اومده و سوال از طرف ایشان بود.
از زحمتی که میکشید ممنونم :11:
نقل قول از اون دوست عزیز :
نقل قول:
بعد اگه بخوام به ویندوز 7 آپگرید کنم باید هزینه ای بپردازم یا مجانی هست چون توی سایت اچ پی نوشته بود Free Upgrade to windows seven ولی واردش که شدم نوشته بود purchase upgrade ?
سلام دوستان :40:
با عرض معذرت از اینکه مزاحم دوستان میشم.
یکی از دوستان یک لب تاب مدل HP-Compaq Pavilion DV5-1299 خریده و یک سوال داشت خواستم از دوستان خواهش کنم اگر میتوانند به این دوستمان کمک کنند.
ممنونم :11:
نقل قول:
اگه بخوام به ویندوز 7 آپگرید کنم باید هزینه ای بپردازم یا مجانی هست چون توی سایت اچ پی نوشته بود Free Upgrade to windows seven ولی واردش که شدم نوشته بود purchase upgrade ?
دوستان این فرق سیستم عامل داس و مثلا Vista چیه؟یعنی لپ تابی که سیستم عاملش داسه نمیشه روش ویندوز نصب کرد؟
نقل قول:
نه دوست من لپ تاپ های N SERIES یا DOS تنها تفاوتی که دارن اینکه سیستم عامل اوریجنال ندارن و شما قادر خواهید بود هر سیستم عاملی روش نصب کنید
و لپ تاپهایی که سیستم عامل دارن علاوه بر قابلیتی که مثل سری DOS دارن یه سیستم عامل اوریجنال مختص خودشون دارن مثلا VISTA HOME BASIC
شما رو لپ تاپ های DOS هرسیستم عاملی که دوست دارید می تونید نصب کنید و هیچ محدودیتی نداره
\نقل قول:
رجیستر جان لطفا منو راهنمایی کن که مشکل از کجا میتونه باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز برای upgrade ویستا به 7 ( بسته به نوع ویستا) پول میخواد. اون free هم منظورشون چیز دیگست. (اگه خواستی بهت میگم).نقل قول:
من به چی شما کمک کنم ؟ خوب پستت نه سر داره و نه ته ! آدرس هاشو بده بیاد دوست مننقل قول:
موفق باشید
سلام دوستان
من یک لپ تاپ 1330 دارم .
همونطور که میدونید یکی از مشکلات این لپ تاپ دمای بالای GPU هست که معمولا باعث سوختن کارت گرافیک میشه. من یک مقدار در این مورد سرچ کردم. در سایت زیر دمای ایده آل برای GPU رو نوشته:
ولی من سر در نیاوردم و آخر متوجه نشدم کدام ورژن بایوس و کارت گرافیک رو باید نصب کنم که دمای جی پی یو پایین بیاد و نسوزه.کد:http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=266624
الان با نرم افزار CPUID Hardware Monitor دمای جی پی یو بین 61 تا 68 درجه سانتیگراد هست.خوبه یا بده؟
کارت گرافیک این لپ تاپ ها هم GF 8400M GS هست.
ویندوز ویستا 32 بیتی.
یک سال پیش خریدم با گارانتی زیگورات که هنوز یک ماه به گارانتیش مونده. هنوز مشکلی برام پیش نیومده ولی احتمال زیاد پیش میاد. برای جلوگیری باید چه کاری کنم؟ ورژن A15 بایوس و ورژن 7.15.11.7644 کارت گرافیک رو هم قبلا دانلود کرده بودم و نصب کردم.
سلام دوستان
نماز روزتون قبول
من توشیبا A200-AH6 دارم چند وقته که دی وی دی رامش کار نمیکنه
بعد از اینکه سی دی یا دی وی دی رو درونش میذارم حدود 2 تا 3 دقیقه زور میزنه تا بخونتش ولی نمیتونه و همینکه روی درایوش دبل کلیک کنم یا راست کلیک بعدش اوپن کنم درش باز میشه
میشه بفرمائید مشکلش چی میتونه باشه
نقل قول:
با سلام
اپتیک لنز شما یا ضعیف شده یا کثیف بهتره با پمبه الکلی کمی روی لنر رو تمیز کنید ببیند مشکل حل میشه ی نه اگر نشد بدونید که ضعیف شده و باید یا لنر رو عوض کنید یا کل DVD رو
جناب رجیستر این دیگه سرو ته دارهنقل قول:
لطفا راهنمایی کنید!!
ممنون از راهنماییتوننقل قول:
با سلام اگه میشه در مورد lightscribe یکی از دوستان که وارده یه توضیحی بده
خواهشا به صورت قدم به قدم باشه
همچنین بگید روی هر سی دی میشه یا نه
اصلا اینجا کسی می دونه light scribe چیه؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا ندونن دوست من ، مگه اين تكنولوژي از مريخ اومده ؟؟!!نقل قول:
Light Scribe یک تکنولوژی جدید برای ضبط کننده های دیسک های نوری است که امکان ایجاد برچسب(Label) هایی به صورت متنی یا گرافیکی را بر روی دیسک ها مهیا میکند. در واقع این برچسب توسط لیزر به صورت یک عکس خاکستری بر روی سطح خارجی دیسک ها نگاشته می شود. این قابلیت توسط شرکت HP طراحی شده است و هم اکنون بر روی ضبط کننده های تولید این شرکت وجود دارد.
هدف تکنولوژی LightScribe حک کردن یک برچسب توسط کاربر بر روی دیسک است که نیاز به چسباندن برچسب های کاغذی را بر سطح خارجی آن ها رفع ميكند. برای چنین کاری باید از دیسک هایی که از این تکنولوژی پشتیبانی می کنند استفاده بشه به گونه ای که بعد از ذخیره کردن اطلاعات در سطح داخلی دیسک، برای چسباندن بر چسب باید دیسک از طرف سطح خارجی آن درون writer قرار گیرد که لیزر بر اساس طرح یا عکسی که به آن داده می شود برچسب را بر روی دیسک حک كنه.
سطح دیسک های LightScribe از نوعی رنگ که در برابر حد مشخصی از نور یا اشعه، از خود واکنش نشون ميده پوشانده شده . این رنگ با جذب 780nm از اشعه مادون قرمز تابیده شده توسط لیزر، تغییر رنگ پیدا می كنه.
در ابتدا دیسک های LightScribe فقط به صورت تگ رنگ عمل می کردند یعنی برچسب ها فقط با رنگ خاکستری نگاشته می شد ولی از سال 2006 به بعد این نوع دیسک ها در رنگ های مختلفی در دسترس قرار گرفتن. در واقع هم اکنون نیز عمل قرار دادن برچسب به صورت تک رنگ صورت می گیرد اما زمینه دیسک ها با رنگ های مختلفی تولید می شه که باعث رنگی جلوه دادن برچسب ها می شه.
در حال حاضر امکان write مجدد یک برچسب بر روی دیسک ها فراهم نیست اما می توان بر روی برچسب فعلی دیسک، متن یا عکس دیگری را اضافه کرد.
اين هم يك نمونه ساخته شده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوباره سلامنقل قول:
می شه به سوال من جواب بدید؟
در مورد دما باید بگم که برای لب تاب هایdell دمای ایده آل 60 تا 65 درجه هست.نقل قول:
ولی به معنی این نیست که ثلا لب تابی که درجه حرارتش 75 خرابه.
درجه حرارت به performence سیستم هم بستگی داره.
مثلا اگه رو لب تابت mac afee نصب کنی درجه حرارت لب تابت بالاتر میره.
در مورد درایور ها هم باید بگم معمولا درایور های جدید بهتر از قبلی ها مچ میشن. البته زیاد فرق ندارن.
در کل اگه سیستم ویروس نداشته باشه و نرم افزار های سنگین روش نصب نباشه 60 تا 65 خوبه.
(اگه دوست داری دمای لب تابت پایین باشه همین که روشنش کردی دماش و نگاه کن :31:)
نقل قول:
سی دیش از کجا گیر میاد رو سی دیای معمولی هم میشه؟؟
برای رایتر ضرر که نداره؟آخه مال لب تابمه
نقل قول:
اگه بخوام به ویندوز 7 آپگرید کنم باید هزینه ای بپردازم یا مجانی هست چون توی سایت اچ پی نوشته بود Free Upgrade to windows seven ولی واردش که شدم نوشته بود purchase upgrade ?
سلام دوستان :40:نقل قول:
از راهنمایی شما و سایر دوستان ممنونم :11:
اگه میشه لطف کنید توضیح بدید که این پول رو چطوری میشه پرداخت کرد؟
و یک مساله دیگه اینکه موقع لوگ این به ویندوز(با نوت بوک) یا باید پسورد داد یا با اثر انگشت لوگ این کرد.
نمیشه توی رجیستری دستکاری کرد که تا هر دو رو نگیره لوگ این نکنه؟
ممنون از لطف همه دوستان عزیز
دیسک اش مارک HP هست ... من پک 100 تایی اش رو خریدم از آشنا دونه ای 500 در اومد یعنی 50.000 توماننقل قول:
سی دیش از کجا گیر میاد رو سی دیای معمولی هم میشه؟؟
برای رایتر ضرر که نداره؟آخه مال لب تابمه
تک فروشی اش حدود 700 تا 800 هست
نه ضرری نداره ... کسی گفت ضرر داره ؟ از قابلیت های بسیار خوب لپ تاپ های اچ پی هست
اگه میخواید 7 نصب کنید چرا میخوای پول بدی؟ یه dvd از بازار بگیر بعدش هم نصب کن.نقل قول:
ولی اگه میخوای ارجینال نصب کنی باید حسایب paypall داشته باشی. تازه در این صورت هم هیچ تضمینی وجود نداره چون مایکروسافت ایران رو تحریم کرده. (البته با ip changer و proxy میشه حلش کرد ولی قیمتش زیاده و به نظر من نمی ارزه).
اول از همه سلام
من لپ تابمو که روش ویندوز 64 بیتی بود فرمت کردم تا ویندوز 32 بیتی نصب کنم نتونستم چه جوری اونو به تنظیم کارخانه برگردونم؟؟؟؟؟(فقط سیو فرمت کردم درایو دی که مال ریکاوری است فرمت نشده اگرم ویندوز خودشو نصب کنم اف 8 که می زنم اصلا ریپایر ویندوز نم آره.........) لطفا راهنماییم کنید
سلام دوستان :40:نقل قول:
ببینید این دوستمان لب تاپش از نوع hp pavilion dv5 1299ee هست.
ویندوز هم Microsoft Windows Vista Home Premium SP2 هست.
حالا مشخص شد که نمیشه به ویندوز7 آپگرید بکنه به این راحتیها ؛ ولی اگر کسی از دوستان میتونه به این دو تا سوال این دوستمان هم جواب بده :
1- آیا راهی هست که با دستکاری در رجیستری در هنگام لوگ این به ویندوز هم اثر انگشت رو بخواد هم پسورد و فقط با گرفتن هردو به ویندوز لوگ این کنه؟
2- آیا راهی هست که با دستکاری در رجیستری تشخیص چهره رو هم به لوگ این اضافه کرد و در هنگام لوگ این فقط با گرفتن اثر انگش و پسورد و تشخیص چهره به ویندوز لوگ این کنه؟(یعنی هر سه تا را برای login بخواد)
ممنون دوستان و شرمنده که زیاد مزاحم میشم :11:
علیکم السلام و رحمه الله و برکاتهنقل قول:
1- شما اصلا برند و مدل لپ تاپت را ذکر نکردی ! :27:
2- دوست عزیز وقتی پارتیشن C را بزنی همینطوری فرمت کنی ، MBR ها هم از بین میره ... بعد چطوری میخوای ریکاوری را بیاری بالا ؟ بستگی به لپ تاپت داره که ریکاوری ات با F10 (برای سونی) و یا با F11 (برای اچ پی) و یا با (CTRL+F11 برای دل ) و یا (F9 برای سونی) موقع بوت بیاد بالا
3- برای ویندوز Repair که دکمه F8 می خواد بعد از بوت و قبل از لودینگ ویندوز باید بزنی که در ضمن ریکاوری نیست منوی Safe , command prompt را برای ویندوز میاره
موفق باشی
سلام دوستان یه سوال داشتم
لپ تاپم مشکل داشت. دادم واسم ویندوز لپ تاپم رو عوض کردن.
اما حالا که اومدم یه new connectionبسازم دیدم میگهmodem device is missing!!!
این الان منظورش چیه خود مودم که باید هنوز اون توو باشه؟
راستی از اول که خریده بودمش خوب بود.میدونم که احتیاج به مودم اکسترنال نداره.
چی کار باید بکنم؟لطفا راهنمایی بفرمایید
سلام به دوستان 2 تا مشکل دارم:
یکی این که بعضی اوقات صدای لبتابم قطع میشه و تاید ری استارت کنم امشبم 2 بار ری استارت کردم بازم صداش درست نشد. (سونی ویو سری sr240/nb)
دوم اینکه بولوتوثش مشکل داره نه چیزی بهش ارسال میشه ونه میتونه چیزی ارسال کنه البته اینترنت وایرلس وصل میشه ها.
ممنون
ویندوز رو تعویض و اخرین نسخه ی درایواتون رو نصب کنید حل می شهنقل قول:
نقل قول:
مدل لپ تاپتون و چه ویندوزی نصب کردید