از این touchwize خیلی بدم اومده. اصلا حال نمیده گشت و گذار تو گوشی. میخام sensation بگیرم.
من 900 خریدم. عربی نیست. برای کشورهای اروپایی ساخته شده.
شما چندیخای؟ هفتصد و پنجاه قیمت گفتن
از این touchwize خیلی بدم اومده. اصلا حال نمیده گشت و گذار تو گوشی. میخام sensation بگیرم.
من 900 خریدم. عربی نیست. برای کشورهای اروپایی ساخته شده.
شما چندیخای؟ هفتصد و پنجاه قیمت گفتن
تایید میشه تاچ ویز مفت نمیارزه 1 ساعت باش کار کردم حالم بهم خوردنقل قول:
با سلام یک سوال داشتم که تا آخر سال صبر کنم قیمتش به500 هزار تومان با گارانتی ماکروتل می رسد یا نه ؟
باز هم ممنون از شما
سلام به همهنقل قول:
نه برادر من گالكسي 1 هنوز به اين قيمت نرسيده انتظار دارين 2 به اين قيمت برسه
---------- Post added at 07:29 AM ---------- Previous post was at 07:26 AM ----------
شما با چه گوشيايي كاركردي كه از تاچ ويز حالت بهم خوردهنقل قول:
بابا كلاس نزارين ماكه ميدونيم چه خبره
اگه انتقاد دارين از تاچ ويز دليلشو بگين
وگرنه بهم خوردن حالتون حرفيه كه مثل نظرتون نسبت به تاچ ويز از خودتون در اومده و حرف بيخودي بيش نيست:5:
سه روزه خریدی اونم 900خریدی؟عجیبا غریبانقل قول:
الان شد چهار رو ز :D
Touchwize خوشم نمیاد چون:
اصلا visual effect ِا 3d نداره.
Skin نداره.
option ها برای personilize کردنش کم هست.
گوشی من برای اروپا ساخته شده. افتخار میکنیم که عربی نیست D::)))))))))))))))
کسی میخاد بدم.
با HTC Sensation هم تاق میزنم
برادر شما از كاستو رام استفاده كن بعد ببين انتظاراتت رو برآورده ميكنه يانهنقل قول:
وقتي كسي اندرويد ميخره بخاطر همينه كه هر جوري دوست داره گوشيش رو تنظيم بكنه اينايي كه شما گفتين ايراد نيست سليقه شخصي شماست
از كاستو رامهايي كه درست كردن استفاده كنيد سيستم گوشي كاملا تغير ميكنه و تنظيمات كل گوشي رو ميتونين به دلخواه تنظيم كنين
تایید میشه
عزیز دل گویا اطلاعاتتون کمه و نظر شخصیتون رو دارین به حکم ایراد روی این گوشی میزارین.
نکنید این کار رو
در ضمن بنده چیزی به نام عربی نه دیدم نه شنیدم
در حال حاضر دو رام اورژینال داریم که یکی اروپا و یکی خاور میانه است
تازه خاور میانه هم ربطی به آقایوون عرب نداره.تمام زبون های خاور میانه و شمال آفریقا رو پوشش میده.
یکم تحقیق کن جانم:21:
اینهمه لانچر داره اندروید ! واقعاً کسی که بخاد گوشیشو بخاطر لانچر مسخره سامسونگ بفروشه موجودیست عجیب :دی
سلام به همه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه برادر من گالكسي 1 هنوز به اين قيمت نرسيده انتظار دارين 2 به اين قيمت برسه
---------- Post added at 07:29 AM ---------- Previous post was at 07:26 AM ----------
یکی کمکم کند آخه گالکسی تب یک میلیون و 200 وارد ایران شد اما الان 570 هزار تومان است اگر رقیبی برای این پیدا بشه مثلا آیفون5 و یا گالکسی 3 مطمئنا قیمت این به 500 تا 550 می رسد.
واقعااااااااااااااااااااا اااااااااااا؟ :Dنقل قول:
مرسی امشب قصدش رو داشتم. منتها انگار چندتا هست. نمیدونم کدومو و چطوری انجام بدم. میشه کمکم کنی؟
---------- Post added at 09:17 PM ---------- Previous post was at 09:15 PM ----------
همینووووو بگووووو. خودمم هم موندم چرااا ( اما بکسی نگو، خداییش لاچر سامسونگ خیلی زشته. اصلا انگار تغییری تو اندروید خام نداده)نقل قول:
سلام دوستان من یه سوالی داشتم
چطور میتونم گوشی رو از طریق usb به کامپیوتر وصل کنم نرم افزار kies رو هم گرفتم اما باهاش اشنایی ندارم
از notification هم که فعال میکنم بعد چند ثانیه در حین کپی فایل غیر فعال میشه دوباره
ممنون میشم اگر راهنماییم کنید
کسی نیست جواب پست قبلی ما را بده
---------- Post added at 12:57 AM ---------- Previous post was at 12:55 AM ----------
یک سوال دیگر داشتم بین گوشی گالکسی 2 و تبلت اچ تی سی flyer کدام بهتر است ؟ برای من وب گردی و کیفیت صفحه نمایش و سرعت خیلی برام مهمه
این دوستمون به قوله خودش 4روز گرفته900 نومن حتما هم زیر850نمیخواد بده.بعد تو بازار نو گذاشته در گرونترین حالت780.ما هم این وسط ... هستیم داداشنقل قول:
آخه نمیدونم چرا این سوالو بارها پرسیده شده و بعضا بازهم پرسیده میشه؟مگه مدیرعامل شرکت سامسونگ یا سونی یا مدیر فروش این شرکتا هم اینجا عضویت دارن.قیمت اجناس به 1001 عامل بستگی داره.که نه دست بچه های اینجاس و نه کسی از آیندش خبر داره حالا هی باز بپرسیدنقل قول:
اگه غیر این باشه که ضرر میکنم. راستی من میخام بدم که htc Sensation بخرم چون اصلا از touchwize خوشم نیومد و htc sense میخام. نظرتون چیه؟نقل قول:
اقا ما اومدم این تاپیک یکم کار خیر کنیم و یکم مطالب مفید بزاریم برای گوشی,ولی اونقدر اومدن و گفتن که گوشی فلان و فلانه که حالمون رو کلا گرفتن...
دوستان هر چیزی که تو این دنیا وجود داره و ساخت دست بشره مطمین باشید که توش یه ایرادی هست و گالاکسی اس 2 هم خارج ازین محدوده نیست...هر کسی یه سلیقه ای داره برای خودش . کارخونه سازنده هم نمیتونه یه چیزی بسازه که کله افراد دنیا رو راضی کننه(هر کسی بلاخره میاد و یه ایرادی میگیره به محصول)
ایفون و هر گوشی دیگه هم اول کارشون خیلی مشکلات داشتن و بعدا رفع شده ایراداتشون پس مطمین باشید که اینم مشکلاتش حل میشه...
کسی هم مجبور نیست که گوشی شو نگه داره وقتی که ازش خوشش نمیاد و راضی نیست ...
پس خواهش میکنم که نیاین اینجا و ایرادات کوچیک و قابل حل گوشی رو اینقدر بزرگ کنن که وقتی یه نفر که اشنایی نداره و میاد اینجا رو میبینه بزاره در بره از این گوشی...
پس خواهشن ازین به بعد بیاین به حاشیه نپردازیم و 4تا چیز درست و حسابی بهم یاد بدیم...
ببخشید که خیلی چرت و پرت گفتم :دی
اینم از رام 2.3.4 که فارسی شده ( عربا درستش کردن)
منبع :1 - ابتدا فايل CF-Root-SGS2_XX_OXA_KG1-v4.1-CWM4.zip رو از لینک زیر دانلود و اكستركت كنين .کد:http://174.122.24.220/~ce4arab/vb7/showthread.php?t=337732
2 - بعد از اكستركت كردن با برنامه odin و انتخاب فايل از PDA اين فايل رو روي گوشي نصب ميكنين(گوشی رو به حالت دانلودینگ ببرید)کد:http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=651559&d=1310388033
3 - رام مورد نظر رو از اين لينك دانلود كرده
کد:
4 - بعد از دانلود فايل مورد نظر رو داخل SD گوشي كپي كنين و بعد گوشي رو به حالت ريكاوري مود ببرين و Install zip from Sdcard
را انتخاب كرده .
5 - فايل زيپ مورد نظر DR.AKRIM_I9100XXKG1_Full Arabic_Signed.zip رو از روي گوشي انتخاب كرده .
6 - در مرحله بعد yes - install DR.AKRIM_I9100XXKG1_Full Arabic_Signed.zip را تاييد كرده و تا پايان نصب صبر كنين
7 - در انتها Go Back رو انتخاب كرده و سپس Reboot System Now رو انتخاب كنيد .
با تشکر از جناب ebliss در انجمن موبایلستان
موفق باشید
هیچ کدومنقل قول:
یک سوال دیگر داشتم بین گوشی گالکسی 2 و تبلت اچ تی سی flyer کدام بهتر است ؟ برای من وب گردی و کیفیت صفحه نمایش و سرعت خیلی برام مهمه
چون فلایر یه تبلت هست و این یه گوشی اصلا مقایسه شون درست نیست
نه من منظورم این است که کدام از این ها از همه بهتر است از همه لحاظ
لطفا بیاید توی اینجا و نظر بدهید
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6283803#post6283803
برای دوستانی که با وی پی **ان مشکل دارن برای وصل شدن به مارکت یه راه دیگه پیدا کردم که باید با وایرلس به کامپیوترتون وصل شید : ( یعنی باید گوشی با وایرلس کامپیوتر به اینترنت وصل باشه.من با GPRS تست نکردم,شاید اونم بشه)
اول با کامپیوتر تون به وی پی **ان وصل بشید
بعد به سایت زیر برید تا ادرس ip تون رو پیدا کنید(همون بالا صفحه بزرگ زده)
حالا تو گوشیتون به قسمت تنضیمات وی پی **ان برید (مسیر settings/wirelees and network /v*p*n seettings)کد:http://www.whatsmyip.org
روی add v*p*n بزنید و نوعش رو انتخاب کنید و اسمشم هرچی دوست دارید بزارید
حالا تو قسمت set v*p*n server ادرس ip که قبلا ازون سایت پیدا کردید رو وارد کنید و تیک encryption رو هم اگه سرویس دهندتون میخواد رو بزنید و در اخر سیو کنید .
حالا برید تو لیست وی پی *ان هاتون و رو این جدید که ساختید بزنید و وصل شید و لذت ببرید
موفق باشید :11:
من wi-fi ندارم و میخام وصل شم به اینترنت با مودم کامپوترم. اما اجازه نمیده با USB به اینترنت برم. فقط میتونه به kies وصل شه و اطلاعات گوشی رو بخونه. تو خود گوشی هم فقط گذینه wi-fi داره. لطفا کمکم کنید
سلام عزیزان
من یه مشکلی با gps دارم.متاسفانه نمیتونم وصل بشم.چطوریاس کسی وصل شده؟
یکی help بده لطفا:41:
دوستان کسی از شیراز قیمت نداره؟بدون گارانتی؟
برای دوستانی که کابل usb on the go میخوان:
میتونید کابل n8 رو تهیه کنید و با یکم سوهان کاری که تو شکل زیر نشون داده شده کاری کنید که به گالاکسی اس 2 هم بخوره و الکی پول بیشتر ندید برای این کابل(ماله n8 حدود 12-13 تومن هست قیمتش)
موفق باشید دوستان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این کابل اورجینال گالاکسی چنده قیمتش حالا ؟! اصلا اومده بازار ؟
کسی میدونه طور میشه از طریق USB نه Wi-Fi به اینترنت وصل شد با گلکسی اس 2؟
گذینه Rethering رو فعال میکنم اما تو کامپیوتر کانکشن ایجاد نمیشه. کسی میتونه کمک کنه؟
سلام دوستان
هفته دیگه میرم حج و میخوام تونجا یه gs2 بخرم! فقط چندتا سوال دارم:
1- از کجا بفهمیم cpu ی استفاده شده exynos یا tegra2؟ چون می دونید که با دوتا سی پی یو تولید میشه و اینکه آیا عربستان کدومش رو میگیره؟
2- با چه قیمتی از اونجا بخرم خوبه؟
3- الان سیستم عاملش 2.3 یا خودشون 2.4 زو نصب کردن روش!؟ یا برای آپدیت کردنش راهی هست که مثلا رسمی باشه خودمون نخوایم قفلی چیزی بشکنیم؟ مثلا نوکیا به سایتش وصل بشی آپدیتش کنی!؟
4- مصرف باطریش خیلی زیاده؟ چون من باطری برام مهمه!!!
5- عربستان بخرم عربیه؟ برا فارسی شدن مشکلی نداره؟
ممنون دوستان
دقیق نمیدونم چنده ولی مطمین باش که ازین قیمتا(منظورم خودتون بسازیده) بیشتر میشه...نقل قول:
این کابل اورجینال گالاکسی چنده قیمتش حالا ؟! اصلا اومده بازار ؟
من هرچقدر گشتم چیز درست و حسابی گیر نیاوردم براتون(بازم میگردم حالا) ...نقل قول:
کسی میدونه طور میشه از طریق USB نه Wi-Fi به اینترنت وصل شد با گلکسی اس 2؟
گذینه Rethering رو فعال میکنم اما تو کامپیوتر کانکشن ایجاد نمیشه. کسی میتونه کمک کنه؟
گزینه Tethering برای اینکه از اینترنت موبایلتون روی کامپیوتر استفاده کنید نه برعکس که شما میخواید...
بچه ها من سوم باید بیام تهران و گوشی هم میخرم
حالا از کجا بخرم؟
به چه نکاتی توجه کنم و چه چیزایی رو تست کنم؟
این جعبه بزرگ و کوچیک چی شد آخرش؟ فرق دارن با هم؟
و اینکه قیمتش چنده با گارانتی؟
ممنون:X
ویرایش:
این pink spot(همین بود دیگه؟: دی)و حلال خاکستری و... صفحه رو چطوری چک کنم؟
بچه ها لطفا جواب بدین..عجله ایه...!!
فعلا مدل تگرا2 نیومدهنقل قول:
1- از کجا بفهمیم cpu ی استفاده شده exynos یا tegra2؟ چون می دونید که با دوتا سی پی یو تولید میشه و اینکه آیا عربستان کدومش رو میگیره؟
آندورید 2.4 کلا نیومده همه 2.3 هست بره آپدیت هم بله بصورت کاملا رسمی از طریق برنامه Kies که خود ساموسنگ میده بیرون (یه چیزی مثل نوکیا پی سی سویت) میتونید آپدیت کنیدنقل قول:
3- الان سیستم عاملش 2.3 یا خودشون 2.4 زو نصب کردن روش!؟ یا برای آپدیت کردنش راهی هست که مثلا رسمی باشه خودمون نخوایم قفلی چیزی بشکنیم؟ مثلا نوکیا به سایتش وصل بشی آپدیتش کنی!؟
رو رام فعلی خیلی خوب نیست ولی با اومدن آپدیت های جدید بدون شک بهتر میشهنقل قول:
4- مصرف باطریش خیلی زیاده؟ چون من باطری برام مهمه!!!
خیرنقل قول:
5- عربستان بخرم عربیه؟ برا فارسی شدن مشکلی نداره؟
خیلی راحت با نصب یه رام خاور میانه میتونید فارسیش کنید
زیارتتون هم قبول باشه ....
---------- Post added at 01:33 PM ---------- Previous post was at 01:30 PM ----------
کدنقل قول:
به چه نکاتی توجه کنم و چه چیزایی رو تست کنم؟
رو بزن و همه جا رو تست کنکد:*#0*#
بعد نوتیفیکشن بار رو بده پایین و ببین حاله زرد دیده میشه یا نه
دوربین هم یه تستی بکن
اینا همش حرف های بازارهمگه میشه یه شرکت با ساخت یه گوشی در کیفیت های متفاوت اعتبار خودشو بیاره پایین ؟نقل قول:
این جعبه بزرگ و کوچیک چی شد آخرش؟ فرق دارن با هم؟
با گارانتی حدود 910نقل قول:
و اینکه قیمتش چنده با گارانتی؟
بدون گارانتی تا زیر 800 هم دیده شده
---------- Post added at 01:33 PM ---------- Previous post was at 01:33 PM ----------
در مورد خرید هم از هر کجا میگیری فقط از پاساژ کلاهبردارا (علایدین ) نگیر .....
به نظرتون پایتخت خوبه واسه خرید؟
نـــــه... پایتختیا گرون بازن... بازار موبایل بهتره یا اگه هواتو داری که تو پاچت نکنن علاالدین هم میشه چند نفر منصف گیر آورد...
پس میرم بازار موبایل...: دی
راستی رم 8گیگ باهاشه؟ از فروشنده بخوام؟
کسی میدونه تو اصفهان چه قیمته؟؟؟
واسه این میپرسم چون اصفهان همیشه همه چیز گرون تر بوده...
به نظرتون الان برم n8 بخرم یا صبر کنم تا قیمتش 500 هزار تومان بشه بعد بخرم چند مدت طول می کشه؟
بعید میدونم باشه ، مال پارس مایکروتلم نداره ...نقل قول:
پس میرم بازار موبایل...: دی
راستی رم 8گیگ باهاشه؟ از فروشنده بخوام؟
یه دو سال باید صبر کنی تا قیمتش بشه 500 ...نقل قول:
به نظرتون الان برم n8 بخرم یا صبر کنم تا قیمتش 500 هزار تومان بشه بعد بخرم چند مدت طول می کشه؟
اگه میخوای 500 خرج کنی میتونی گالاکسی 1 بگیری ... چون این حالا حالا ها به 500 نمیرسه
سلام دوستان گوشي من ورژن لهستان هست Poland
و پشت گوشي MADE BY SAMSUNG زده
ميخواستم بدونم ممكنه كره اي و اصل نباشه؟
در مورد زردي صفحه اگه رزولشن صفحه رو پايين ترين حالت قرار بدي و صفحه هم خاكستري باشه يه مقداري اين مسئله مشخص ميشه و در مورد دوربين هم احساس مي كنم اون هاله قرمز رو توي عكس هاي زمينه سفيد ميندازه البته مثل بعضي عكس ها كه قرمزي زياد مشخصه نيست
خواستم بدونم بچه هايي كه اين مشكلات رو داشتن وقتي آپديت كردن به 2.3.4 تغييري هم ايجاد شده چون بعضي ها تو XDA نوشته بودن با آپديت بيشتر مشكل هاشون حل شده
ورژن را من : XXKF2 هست كه رام اصلي گوشي هست و ميخوام بدونم چه آپديت ها و دستكاري هايي هست كه براي گوشي انجام بدم خوبه مثل افزايش كيفيت دوربين و ...
دوستان سلام
من حدود 15 روز دیگه میخوام یا galaxy S II یا HTC Sensation بگیرم ولی توش موندم کدوم رو بگیرم
چشم گالاکسی رو میگیره ولی از toch wize زیاد خوشم نمیاد و فکر کنم sense بهتر باشه
اگه میشه راجب به کاستو رام یه کم توضیح بدید و بگید کار باهاش چجوریه یعنی همه می تونن استفاده کنن ( از مبتدی تا حرفه ای )
بدون شک اصله حالا ممکنه قطعاتش در چین و تحت نظارت مستقیم سامسونگ مونتاژ بشننقل قول:
ميخواستم بدونم ممكنه كره اي و اصل نباشه؟
در مورد زردي صفحه اگه رزولشن صفحه رو پايين ترين حالت قرار بدي و صفحه هم خاكستري باشه يه مقداري اين مسئله مشخصزردی صفحه رو نمیدونم ولی قرمزی دوربین 100 درصد نرم افزاریه و با اپدیت حل میشهنقل قول:
ميشه و در مورد دوربين هم احساس مي كنم اون هاله قرمز رو توي عكس هاي زمينه سفيد ميندازه البته مثل بعضي عكس ها كه قرمزي زياد مشخصه نيست
رام 2.3.3 خاور میانه یا 2.3.4 اروپا رو بزن ...نقل قول:
ورژن را من : XXKF2 هست كه رام اصلي گوشي هست و ميخوام بدونم چه آپديت ها و دستكاري هايي هست كه براي گوشي انجام بدم خوبه مثل افزايش كيفيت دوربين و ...
از نظر سخت افزاری و بنچ مارک گالاکسی خیلی سر ترهنقل قول:
من حدود 15 روز دیگه میخوام یا galaxy S II یا HTC Sensation بگیرم ولی توش موندم کدوم رو بگیرم
چشم گالاکسی رو میگیره ولی از toch wize زیاد خوشم نمیاد و فکر کنم sense بهتر باشه
پردازنده گرافیکی و رمش هم خیلی از سنسشن بهتره
حافظه داخلی 16 گیگ داره
یو اس بی OTG داره یا به عبارتی میشه بهش فلش مموری وصل کرد
کیفیت صفحه اش یه سر و گردن بالاتره
باریکتره
و .....
در حالیکه سنس قابلیت نرم افزاری هست و حتی ممکنه یه روزی رام سنس بره گالاکسی کوک بشه .....
کاستوم رام یعنی رام کوک شده یعنی رامی که دولوپر ها دستکاریش میکنن تا قابلیت های بهتری داشته باشه ...نقل قول:
اگه میشه راجب به کاستو رام یه کم توضیح بدید و بگید کار باهاش چجوریه یعنی همه می تونن استفاده کنن ( از مبتدی تا حرفه ای )