جفتشون فکر کنم 48 ماهه باشن
سی میلیون میشه برجی 950
چهل میلیون یکی از بچه ها گرفته برجی نردیک 1.300
خیلی زوره این همه باز پرداخت
Printable View
جفتشون فکر کنم 48 ماهه باشن
سی میلیون میشه برجی 950
چهل میلیون یکی از بچه ها گرفته برجی نردیک 1.300
خیلی زوره این همه باز پرداخت
یکی از دوستان گفته بود 800 تومن الان 950 یه خورده بالاستنقل قول:
سوال ما ج نداره؟؟؟؟نقل قول:
سلام
دوستان کدوم بانک حساب باز کنم؟
میخوام اون بانک خدمات اینترنتیش خوب باشه و کار کردن با خدماتش راحت باشه
یه حساب ملی دارم خیلی ازش راضیم
میخوام یه بانک دیگه هم حساب باز کنم
بانک سینا چطوره؟
بااینترنت بانک ملی خداییش راضی هستی؟؟هیچی نداره که!!!!!!همش ارور میده.نقل قول:
پس باخصوصی ها ارنکردی نمیدونی چیوازدست دادی برو پاسارگاد بازکن یابهترش سامان خیلی خوش دست شده تونسخه جدیدش.این دوتاازنظرمن عالین همه چی هم دارن
اگه چک به اسم شخص دیگه ای باشه ولی من ببرم بانک بهم پول میدن یانه؟یعنی حامل نوشته نباشه فقط اسم شخص دیگه ای باشه
چک بانک ملی دارم
کسی اطلاعاتی از شرایط دستگاه پز نداره مال کدوم بانک بهتره. آینده یا پاسارگاد و آیا مهر بایدداشته باشم برای گرفتنش
نقل قول:
بانک که اینترنتش خوب باشه ملت و پاسارگاد عالین. امااگر از لحاظ سود روز شمار بخواهی آینده و دی 19 درصد میدن که با آینده توی پیشخوان مجازی میتونی کار کنی. ز اینترنت بانک دی هم اطلاعاتی ندارم.
اماهمراه بانک ملت و پاسارگاد هم خیلی عالین.
طراحی سایت بانک ملت قسمت اینترنتیش مزخرفه اگه کاربری باشید که باراولتون باشه کاملا گیج میشید سایت باید دسترسی به قسمتهای مختلفش اسون باشه نه اینکه برای هرکاری ازیه منوی کشویی فقط استفاده کنیدنقل قول:
شایدامکانات خیلی زیادی داشته باشه که بقیه سایتاهم دارن ولی طراحیش بنظرمن خوب نیس
سلامنقل قول:
روز شمار یعنی میزان سود بر اساس میزان پولتون در روزهای هر ماه حساب میشه و آخر هر ماه پرداخت میشه و هر وقت هم که بخواهی میتونی از حسابت پولتو برداشت کنی. البته بعضی از بانکها حداقل موجودی دارن مثلا می گن تا 50 تومن پول شما نباید کمتر بشه.یامثلا می گه از 10 میلیون نباید کمتر بشه تا مثلا سود 23 درصد پرداخت کنه.
بعضی از بانکها از روی سپرده بلند مدت 5 ساله مقداریشو بهتون وام میدن مثلا بانک سینا 10 میلیون میزاری 9 میلیون بهتون وام میدن روی همون 10 میلیون هم سود 20 درصد میده و روی وام 25درصد سود میگیره یا مهر اقتصاد هم روی 10 میلیون فکر کنم 9 میلیون میده ولی سود 22 درصد می گیره.
ولی امکانتاش خوبه اوایل که اینطوری نبودنقل قول:
بانک سامان به نظرتون خوبه؟یا صادرات؟بانک اقتصاد نوین؟
از نظر اس ام اس بانک و اینترنت بانک
نگفتم ملت امکاناتش بدهست خیلیم خوبه فقط طراحیش افتضاح هست برای همین کلاحسابموبستم!!!!!
بانک سامان خیلی خوبه مثل پاسارگاد هست البته ازش حتی بهترهم هست ازبانک سامان هم میتونید برای کارگزاری هم استفاده کنید سیستمشون خیلی روان هست.اس ام اس ورودوخروج هم خیلی میده طوریکه مزاحم میشه بعضی اوقات.پاسارگاد هم همینطور
اینترنت بانک صادرات کاملا شبیه بانک ملی هست کپی همدیگه هستن یه دستگاه هم بهتون میدن که من چندسال پیش 16 تومن خریدم الان 50 تومن هست قیمتش!!!!!!ملی که وضعش خیلی خراب هست هیچی نداره سمت دولتی ها اصلانرید
سایت اینترنتی اقتصادنوین کاملا جذاب طراحی شده امکاناتش خیلی خوبه درحد همون پاسارگاد وسامان هست
اقتصادنوین-پااسرگاد-سامان اس ام اس ورود وخروج وکم وزیادشدن پول از حساب روهم میدن
بین سامان و اقتصاد نوین هم از ظر کارمندا و ایترنت بانک کدوم بهتره؟نقل قول:
درمورد وام هم از بانکای زیرپرسیدم اینجوری بهم ج دادن:نقل قول:
پاسارگاد: 28 درصدکارمزد بازپرداختشون هست و70 درصد پول رو وام میدن.مدت زمان بازپرداختش حداکثر 3 ساله
سامان:27 درصدکارمزد بازپرداختشون هست و80 درصد پول رو وام میدن.مدت زمان بازپرداختش حداکثر 5 ساله
ملی:برای پولای زیر 5 میلیون 15 درصد کارمزد دارن و بالای 5 میلیون 24 درصد کارمزد میگیرن 3-5سال مدت بازپرداختش هست 60 درصد پول روهم وام میدن
بااین شرایطی که شماگفتین تصمیم اولم بخاطر مبلغ بیشتری که سامان میده میخاستم اونو انتخاب بکنم الان مهراقتصاد بنظرم بهتر هست
چندتاسوال دارم:
کسی تونسته اینطوری وام بگیره یااینکه تبلیغ الکی هست وپاسکاری کردن داره باز؟؟؟؟؟؟ضامن نمیخاد درسته؟؟؟چندروز بعدافتتاح حساب میشه درخواست داد وچندروز طول میکشه که بدن؟؟؟
مهر اقتصاد که گفتین سود 22 درصد میگیره اطمینانی هست؟بانک هست؟؟؟؟؟
داداشای گلم تجربه ای چیزی دارین بدین خیلی گیرم همین روزا یخورده میخام وام اینطوری بگیرم حوصله و روی گردن کج کردن پیش مردم واسه ضامن روندارم
کارمندای جفتشون کاملا توجیه شده هستن قبل استخدام چندماهی روتو شعبه مرکزی تهران اموزش میبینن درمورد بلوک کردن مانده حساب هم جفت سامان واقتصاد نوین چیزی از پولتون رو گرو نگه نمیدارن که خیلی خوبه.سود کوتاه مدت سامان بین خصوصی ها بیشتره والبته برای کارگزاری هم مناسب تر هست.اینترنت بانک هم سامان بنظرم بهترهست راحتتر میتونی باهاش ارتباط برقرار بکنی سامان بایدیخورده کارکنی ولی خوبه.
نظر آخرم همه جوره الان بانک سامان هست خیلی خوب شده چندسال پیش خوب نبود.
من سه تا حساب دارم بانک ملت به خطر اینکه پشتیبانی از طریق ایمیل که اصلا جواب نمیدن.کوتاه مدتشم که پول رو تو حساب بلوکه میکنه قرض الحسنه هم همینطور میخوام هر سه تا رو ببندم برم سامان
سامان کوتاه مدت ویژه اش رو بگیر البته قبلش ازکارمنده بپرس قشنگ امارهمشوبگیر.کارتم همون لحظه میدن
یه نکنه جالبی که ممکنه برات پیش بیاد توی ملت شایدبهت اجازه ندن که حسابتوببندی معمولا اینا اینطوری هستن.ملت فقط موقع حج رفتن بکارادم میاد غیراین هیچ خاصیتی ندارن.برای من همینقدرکاربرد داره نه بیشتر.
من قبلا میخواستم حسابمو ببندم هی یارو میگفت بزار 10 تومن باشه برای قرعه کشی منم زیر بار نرفتم و برای اینکه خلاص بشم گفتم که اصلا برای هم 10 تومن میخوام حسابمو ببندم بستم الانم اگه نزارن فوقش میرم ازشون شکایت میکنم مندست به شکایتم عالیه همون لحظه شکایت میکنم.اینترنتبانک سامان و دیدم خیلی جالبه از ملت .نقل قول:
بانکی باشه آدماش آدم باشن نه مثل ملت که نزدیکه با مردم دعوا بیفتن اونم شعبه های مرکزی.
ملت دولتیه مثل نت مخابارت بیکیفته ولی خصوصی ها مثل اینترنتهای خصوصی با کیفیت و عالی
هر چیزی که میخوایم بگیریم به نظرم باید خصوصی باشه چون یه نفر هست کارمندا ازش حساب ببرن
بانک مهر اقتصادنوشته بالاش اما هنوز به شتاب وصل نیست.مطمئن هست مال بسیجیان هست.نقل قول:
از توی موسسات هم موسسه کوثر و موسسه ثامن هم همینطور وام میدن اما باز پرداختشون نمیدونم چند درصد هست.
از توی موسسات یه خورده پیچیدگی داره چون چک میدن باید بری جای دیگه پولتو بگیری ولی بانکها احتمالا اینطوری نیستن.
موسسه ثامن دو روز بعد از افتتاح حساب می تونید وامتون رو تحویل بگیرید. زمان تحویل در هر بانکی فرق داره.
چرا ازخود بانکها مثلا سینا سوال نکنید و میزان اقساط ماهانه رو هم ازشون بپرسید ببینید می تونید هر ماه اونو بپردازید اگر از موسسه هم میخواهید بگیرید از مهر اقتصاد سوال کنید که باز پرداختش کمتر هست
حدود سه سال هست كه با بانك ملت كار ميكنم و ازش راضي هستم.طراحيش هم از نظر من مشكلي نداره.شايد كسي با يك بانك ديگه كار كرده باشه و توقع داشته باشه ملت هم شبيه همون باشه!
تقريبا همه همكارها و هم صنف ها هم توي ملت حساب دارن و خيلي راحت ميشه پول جابجا كرد
واسه حساب شخصي كه مبلغ زيادي هم توش نباشه شايد بانكهاي ديگه خوب باشن ولي واسه حسابهاي كاري كه نيازي به جابجايي زياد پول باشه ملت از بقيه يك سر و گردن بالاتره.الانم كه سقف حواله اينترنتيش رو تا 400ميليون افزايش داده :n05:
سلام. این چه مسخره بازی هست که راه افتاده؟ من الان میخوام از کارت ملی خودم به کارت ملت کس دیگه ای پول واریز کنم ولی نمیشه.
مگه نه اینکه همه کارت ها باید به هم متصل باشن؟ راه حل چیه؟ خیلی مسخره شده.
آقایون من 10 سال ملی داشتم
ولی دیگه نمیخوام حتی شعبه بانک ملی هم به چشمم بخوره
همه کلاهبرداری ها رو بانک ملی رواج داده
خیلی راحت از حسابم 850 برداشت شد شکایت کردم کلی زحمت و دردسر شد برام به جایی نرسید
به هیچ عنوان سراغ بانک ملی نرید
بهترین بانک ها:
ملت
سامان
سپه
پاسارگاد
تا سقف چند میلیون میشه پول کارت به کارت کرد؟
از اینترنت بانک میخوای واریز کنین یا درگاه اینترنتی بانک ملی؟نقل قول:
فرقشون رو چیه؟ من همیشه معمولی از سایت بانک ملی:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میریختم. البته اکثرا ملی به ملی بود و قدیم ملی به ملت و دیگر کارت ها. الان دیدم میگه ملی به دیگر کارت ها نمیشه. چیکار باید کنم تا بشه؟ میخوام اینترنتی کارت به کارت کنم.
خوب باید بری انتقال وجه شتابینقل قول:
اینترنت بانک کلا با خدمات اینترنتی با نک فرق داره مثلا برای خدمات اینترنتی بانک چنتا عملیات خرید شارژ و پرداخت قبض و نمایش موجودی و سه گردش آخر و انتقال کارت به کارت فقط با همون بانک هستش ولی اینترنت بانک کلا قضیهش فرق داره امکانتاش جداست.شما اگه از گزینه اول تو این صفحه استفاده میکنی قسمت پایین برای گیرنده نوشته فقط بانک ملی
اگه از اینترنت بانک استفاده میکنید که حتما مشکل داره باید برید شعبه براتون درست کنه
دوستان کسی اطلاع داره از کدوم بانک میشه راحتتر درگاه پرداخت اینترنتی واسه یه سایت گرفت ؟؟؟
بدون اینکه گیر بده چه چیزی داره تو سایت فروش میره.اصلا داریم همیچین چیزی مردم؟ :n02:
ملت اصلا گیر نمبدهنقل قول:
از پشت دستگاه atm تا سه میلیون میتونی کارت به کارت کنینقل قول:
از پشت دستگاه pinpad که داخل بانکه میتونه تا 15 میلیون تومن کارت به کارت کنی
850 هزار تومن؟ برای چی برداشت شد؟نقل قول:
اقا من شنیدم اگه بانک صادرات یه اپل بخری وام میدن....ایا صحت داره؟؟؟
سلام
برگشت زدن چک هزینه داره؟چند روز زمان میبر هتا جوابش بیاد؟
کلا چجوریه؟
بانک کشاورزی
سلام دیروز بلاخره کارت خوان سیار بانک ملی برامون اومد ولی جالب اینکه بدون سیم کارت بود! در صورتی که بانک تجارت هم سیم کارت میده هم تا دو سال شارژ میکنه
حالا موندم که بانک ملی هم میده ولی شعبه ما مارو پیچونده یا کلا نمیده؟
ما كه كارتخوان سيار ملت گرفتيم چيزي روش ندادن.شارژش هم زياد مهم نيست.مصرفش خيلي كمه.حالا ميگن دوسال شارژ ميكنه فوقش بشه 20تومن
دوستان الان مشخصا سایتی برای انتقال وجه اینترنتی شتاب به شتاب وجود داره؟
هیچ بانکی چنین مجوزی ندارهنقل قول:
هر بانکی از درگاه خودش مجازه اونم با دادن یوزر و پس ورد برای هر کاربر
مجوز ندارن یا نمیخوان؟نقل قول:
یوزر پس منظورتون چیه؟
من اگه برای حسابی که تو ملی دارم یوزر پس بگیرم بازم نمیتونم مثلا از ملت بریزم به تجارت؟
اره به هر بانکی میتونی حواله کنی به هر کارتی میتونی واریز کنی کلا یعنی همه چیز.برو بگو میخوام اینترنت بانکم رو فعال کنمنقل قول:
دوست عزیز شما به سوال ایشون دقت نکردی. چیزی که می خوان امکان پذیر نیست اگر ملت رو فعال کنن نمی تونن از ملیشون به تجارت کارت به کارت کنم.نقل قول:
منظور از یوزر پس اینه که طبق بخشنامه بانک مرکزی هیچ بانکی مجاز نیست با صرف اطلاعات کارت انتقال وجه شتابی انجام بده حتما باید لاگ این (log in) وجود داشته باشه
درود
به نظر دوستان سودی که بانک در ماه واسه سپرده میده رو تو چه تاریخی بندازم بهتره؟؟؟
مثلا آخر هرماه یا وسط هر ماه یا اوایل هر ماه؟؟؟؟