من تو تمام خونه ها حتی اون قسمتی که اجازه نمیدادن رفتم (بجز =خانه زاک و کشیش که نمیشه رفت)میخواید سیومو بزارم؟
Printable View
من تو تمام خونه ها حتی اون قسمتی که اجازه نمیدادن رفتم (بجز =خانه زاک و کشیش که نمیشه رفت)میخواید سیومو بزارم؟
این سوالتو من میتونم جواب بدم.نقل قول:
هر فصل 3 تا محصول داره که بهشون دسترسی نداری.
شما باید از هر محصول (یعنی تمام محصول هایی که داخل start گذاشته) 100 عدد بفروشی تا اون سه محصول باز بشن و اونا رو از همون سوپر مارکت به راحتی میتونی تهیه کنی.
موفق باشی.
یه سوال ازت داشتم این گل مهتاب همون گل زرد رنگی هستش که تو فصل بهار جلوی خونه ی نجار رشد میکنه؟؟؟؟
و این غذا هارو باید خودم تو آشپزخونه تهیه کنم دیگه چون نمیشه این غذا هارو خرید.اگه بخریم خودش نوش جان میکنه.
درسته؟؟؟
نقل قول:
فكر نكنم اشتباه گفته باشم عزيزم اطلاعاتت رو بيشتر كن ann مادر mari هستش:46::46::46:
ممنون.نقل قول:
گل مهتاب نمیدونم کدومه ولی اسم خارجی اش می شه :moon drop flower خودت اطلاعاتشو نگاه کن.
بله باید خودت درست کنی. :46:
خونه ی کشیش می شه رفت .نقل قول:
البته اسمشو نمیشه گذاشت خونه.هر وقت خطایی ازت سر زد میری تو در اونجا باز می شه
و توبه می کنی.
سیوت به درد من که دارم تو ps2 بازی می کنم نمی خوره:19:
بچه ها چند تا نکته شاید بدردتون بخوره:
1-تو فصل پاییز سعی کنین همه چیز رو ذخیره کنین.
2-تو فصل پاییز بهترین غذا هارو درست کنین.
3-اگه بچه دار شدین به بچه تون سیب یا عسل یا شیر بدهین.
شما با ps2 همون harvest moon پلی استیشین 1 رو بازی میکنی یا مال ps2 رو؟؟؟؟نقل قول:
خوب معلومه مال ps1 رو
harvest moon back to the nature
ps2 بازی های ps1 رو مثل psp اجرا میکنه ؟؟نقل قول:
یا نه ps2 یه ورژن back to nature برای خودش داره؟؟؟
بله اجرا میکنه.
آلبته لازم به ذكره كه مموري كارت پلي استيشن يك هم به پلي استيشن دو مي خوره ...
لطف می کنید این کار را انجام دهید . من با کامپیوتر بازی می کنم بدردم می خورهنقل قول:
كسي از دوستان سيو نسخه ي نينتندو 64 رو واسه كامپيوتر نداره ؟
سلام رفتن به این اطاق کاری نداره باید با دکتر دوست بشی بعد می تونی بری طبقه بالانقل قول:
دوست عزیز این خونه ی دکتر که نیست.خونه ی anna زن basil هستش مادر maryنقل قول:
آقای sanka من چند صفحه پیش خوندم که شما نوشته بودین تمام کاغذ های پرینت شده رو بدست آوردین.
میشه بگین کجا و چطوری بدستشون آوردین؟
سیو بازی رو می شه برای من بزارید !
برای pc !
مرسی !
سلام . من به خاطر این تاپیک عضو انجمن شدم ، سالها پیش که این بازی رو انجام می دادم با کد گیم شارک تونستم وسایلی مثل پاکت استیشن ، فلوت ، قیچی باغبانی رو بدست بیارم ولی چون با گیم شارک بودن کار نمیکردن ، نشون به این نشون که پاکت استیشن یه شکل مثلثی داره با دکمه های سبز (اون پاکت استیشن که می گن سخت افزاره یه چیز دیگس و یه کنسول بازیه!) من مطمئنم که اینا وجود دارن و فکر میکنم شهر هم وجود داره .
کاغذ اول رو در معدن زمستانی با fishing pole میتونی بدست بیاری.کاغذ دوم هم باید با همین قلاب و در اسکله بعد از گرفتن کاغذ اول بدست بیاری.همه کاغذها رو باید با همین قلاب بدست بیاری.کاغذ سوم رو باید 3 نوع غذا رو که sashimi و grilled fish و sushi هستند رو درست کنی و در کوله پشتی همراه داشته باشی و با این غذاها در ابشار ماهیگیری کنی.کاغذ چهارم هم باید بیش از 200 تا ماهی بفروشی و بعد از اسکله ماهیگیری کنی.کاغذ پنجم رو باید فقط در فصل تابستان و در اسکله بعد از اینکه چند تا ماهی به عنوان طعمه در دریا انداختی میتونی بدست بیاری.کاغذ ششم که اخرین کاغذ هست هم باید در رودخانه همان جایی که خیارها را پرت میکردید ماهیگیری کنید. بعد از این کار ماهیگیر به مزرعه شما میاد و به شما لقب پادشاه ماهیگیری میده.در مورد اون اتاق هم باید بگم منظورم همون anna بود.نقل قول:
رفیق باز هم ادامه بده عکسهات عالیند.
کیسه ی برنج چطور به دست میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان خواهشا تاپیک رو کامل بخونن تا حالا 4 بار توضیح داده شده که کیسه برنج چطور بدست میاد.
263 صفحه رو می خوای دنبالش بگردم
دوستان دور هم جمع شدن که به هم کمک کنن نه این که بگن برو بگن کل تاپیک رو بخون
گزاشتن شماره صفحه برای همین وقتاس .
سلام . من چطور میتونم از کد تقلبی ترینری چیزی برای این بازی استفاده کنم . با کامپیوتر هم دارم بازی میکنم
ali metal عزیز ناراحت نشو ، من همه تاپیکو خوندم کلی بحث تکراری داره .در مسابقه Harvest Festival به بالاي نردبان رفته با تير كمان ماهيگيري كنيد تا يك كيسه برنج بدست آوريد. سپس اين كيسه برنج را در مزرعه تان بكاريد تا بعد از 19 روز سبز شود. سپس در يكي از روزها Gormet قاضي مسابقه آشپزي پيش شما مي آيد، به او يك كيسه برنج هديه بدهيد تا او به شما 9 نمونه از بهترين غذاها را ياد بدهد.(از این به بعدشو امتحان نکردم)اين غذاها را درست كنيد و همراه خود داشته باشيد. آنها را پشت آبشار بيندازيد تا الهه بدي ظاهر گردد. نوشته دوم را انتخاب كنيد تا Gotz پيش شما بيايد. با او صحبت كنيد تا الهه بدي نابود گردد و Gotz به شما يك تبر جديد بدهد.
آقاي[snake08] ببين اين نشون ميده كه شما خوب توجه نكردي ايشون گفت كيسه ي برنج نه چاي
asextor 1 میتونی از کدهای گیم شارک استفاده کنی . 1 سرچ تو تاپیک بزنی پیدا می کنی.
این تیر کمان ماهی گیری رو چه طور می شه گیر اورد ! :((
برای بدست آوردن اولین کمان ماهیگیری در روزهای جمعه ، شنبه یا یکشنبه به اسکله بروید(ساعت 6 تا 7 صبح یا 7 تا 11 شب) و در ضمن یک جای خالی در کوله پشتی خود داشته باشید ، با ماهیگیر صحبت کنید تا آنرا به شما بدهد.
نقل قول:
نه عزیز جان ناراحتی کجا بود شما رو سر ما جا داری
من مسابقه رو به انداختن یک کیک کشمشی اغاز کردم و بعد از تمام شدن مراسم شروع به ماهیگیری کردم ولی هیچی تا الان به دستم نرسیده ؟؟؟؟
آقا جون من صفحه کدهای گیم شارم رو سیو کردم . توی تاپیک گشتم ولی طریقه استفادش رو نمیدونم . با یکی از برنامه ها که بازی رو میارم یه منو داره به اسم Cheat که توی اون کد چوب بی نهایت و یک دو تای دیگه رو وارد کردم ولی تاثیری نداشت . لطفا راهنمایی بفرمایید . ممنون . یا حق
منظوره من چوب ماهی گیری کث بعدا باید بگیریم اونو می گم نه این چوب معمولی !
میتونی از برنامه pec استفاده کنی
اقای ایترتیمنت تو صفحه هات قبلی گذاشته بود.
یک نفر یک سیو برای من میزاره که
نهایتا سال 2 باشه
کسی منو راهنمایی می کنه برای دیدنه الهه ها و گرفتن چوب ماهی گیری دوم !
با سلام به همه ی دوستان من برگشتم تا دوباره براتون اطلاعات بذارم چه برای اونهایی که در این بازی حرفه ایند و همه چیزو دیدند و هم برای مبتدی ها و هم ....
منظورت من هستم دیگه؟:11:نقل قول:
نقل قول:برای بدست آوردن چوب ماهی گیری دوم شما باید 50 تا ماهی در حوضچه داشته باشید وبعد Grayصبح زود میاد بیش حوضچه و به شما 1 چوب ماهیگری دیگه یا همان (تیر کمان ماهیگری) رو می ده.:11:نقل قول:
ببخشید؟:40:نقل قول:
برای آزاد کردن این طبقه ی بالا باید به anna گل گربه صورتی بدی تا می توانی همینطور در روز تولدش که 23 پاییزه و به marry و پدرش تا می توانی انواع علفهای آبی و قرمز و سبز رو بده.:11:نقل قول:
تا سال سوم 68 تا غذا هست که شما می توانید 64 تاش رو به راحتی درست کنید؟
نقل قول:خیلی ممنوننقل قول:
بازم براتو می ذارم:11:
خونه ی anna .نقل قول:
توی خانه ی Zack به هیچ عنوان نمیشه رفت.:10:نقل قول:
نه دوست عزیز آقای snake08 درست گفتن:10:نقل قول:
ببخشید میشه یکی این تراینری که آقای Harvest_moon_iman درست کرده رو واسه ما آپش کنه . ممنون . یا حق