شارژ میشه ، ولی واسه چی جلوشو بگیرین؟؟؟
Printable View
شارژ میشه ، ولی واسه چی جلوشو بگیرین؟؟؟
آره ميشه جلوش گرفت..
اين برنامه هم هست
usb charging commander
[HTML]http://android.modaco.com/topic/333406-usb-charging-commander/[/HTML]
این لینکی که گذاشتید با این که عضو سایتش شدم برا من قابل مشاهده نیست اگه میشه یه لینک دیگه بدید ممنوننقل قول:
فکر کنم مخصوصا یوزرهای ویژه(پولی) باشهنقل قول:
مال منم باز نکرد ظاهرا vip منم تموم شده
با آرک اس خودم یه تعداد ویدئو کلیپ تست کردم
ویدئو های 720 به راحتی با پلیر خود گوشی اجرا می شن ( حتی سریال The Walking Dead ) راستی از زیرنویس ها تو برنامه Mobo چه جور می شه استفاده کرد ؟
اما 1080 باید پلیر نصب کرد تازه با لگ اجرا می شن !
در مورد شارژ نشدن گوشی با یو اس بی هم شما اگه تو تنظیمات بری یه قسمت هست که این قابلیت رو غر فعال می کنه و نیازی به برنامه هم نیست
1.میشه بگی کجای تنظیمات هست که شارز کردنو غیر فعال میکنه؟
2.منم الان 2.3.4 دارم میخواهم روت کنم لطفا راهنمایی کنید...............
ممنون
دوستان من تازه arcs خریدم آیا از شارژ اولیه استفاده کنم تا تموم شه؟ و چند ساعت بذارم شارژ شه؟ واسه شارژ اولیه؟
از شارژ استفاده کن تا تموم شه ، بعد بزن به شارژ تا پر شه ، بعد همین دیگه :دی
پس از این قسمت وارد شو:نقل قول:
بازم نشدکد:http://forum.mobilestan.net/forumdisplay.php?f=1161
سايت تخصصي موبايل > Android > بخش تخصصی > Sony Ericsson >
experia arc
یعنی بدون نصب نرم افزار نمیشه جلوشو گرفت؟نقل قول:
تنظیماتی نداره؟
(خواهشا کمکم کنید، خیلی واسم مهمه)
واسه چی میخواین قطع بشه
و شارژ نشه؟؟؟
واسه اینکه ولتاژ پورت یو اس بی استاندارد نیست و ممکنه در طولانی مدت به باطری آسیب بزنهنقل قول:
یک بازی جدید آپلود کردم یک سری بزنید حتماً
در مورد شارژ از طریق usb باید گفت درسته شاید نوسان داشته باشه اما اینکه هر جا میشه شارژ کرد حتی با ظبط usb خور داخل ماشین به نظر من خیلی راحت میکنه کارو !کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=526853
البته برق شهری ایران هم بی نوسان نیست :46:
یعنی لازم نیست بعد از اینکه شارژش فول شد بذارم چند ساعت بمونه؟؟ درباره شارژ اولیه میگم... اینکه معمولا 6-12 ساعت میذارن پس چی میشه؟نقل قول:
میگن نیازی نیست.توی دفترچه هم نوشته نشده.
ولی محض احتیاط بزار که بعد پشیمون نشی.چیز خاصی نیست که!
با اجازه حامد عزیز :20:
شارژ که فول میشه اتوماتیک جریان برق قطع میشه .. شما تا قیامتم بذاری تو شارژ تاثیری نداره :46:
ای بابا چه گیری دادین!نقل قول:
خب دوستمون گفتن واسه چی:
واسه اینکه ولتاژ پورت یو اس بی استاندارد نیست و ممکنه در طولانی مدت به باطری آسیب بزنه
من کامپیوترم مشکل داره و دوتا گوشی بهمین دلیل از دست دادم
حالا اگه میشه لطف کنید منو راهنمایی کنید.
خودتو کنترل کن:دینقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6601944&postcount=2544
دقیقا:دی....من گفتم که بعد اگه باتری خدای نکرده مشکل پیدا کرد ، نگن واسه اون بوده:دینقل قول:
با اجازه حامد عزیز
شارژ که فول میشه اتوماتیک جریان برق قطع میشه .. شما تا قیامتم بذاری تو شارژ تاثیری نداره
سرعت Arc S چطوره؟
کف قیمتش تا چقدر رسیده؟
بین اینو Nexus S 9020 موندم!
سرعت قابل قبولی داره و اصلا لگ تو کارش نیستنقل قول:
قیمت هم چند صفحه قبل یکی از دوستان خریده 523
مگه آی 9020 نوش هست؟ بعید می دونم
اگرم باشه بین آرک اس و نکسوز اس آرک اس توصیه میشه به دلایل زیر:
1. دوربین 8 مگاپیکسل و فیلمبرداری اچ دی آرک اس
2.درگاه کارت حافظه
3.پورت اچ دی ام آی
نکسوز اس فقط برتریش تو رام بیشتر و ال سی دی سوپر آمولد و سی پی یو و جی پی یو قویتر هست(البته نه زیاد)
از لحاظ قیمتی آرک به صرفه تر هست:46:
دوستان ميشه از arc s خودشون عكس بزارن
تفاوتوشون چقدره ؟
چه جالب...نمیدونستم....متشکرمنقل قول:
---------- Post added at 08:56 PM ---------- Previous post was at 08:56 PM ----------
نقل قول:
من 518 خریدم...شیراز
من کوچیک شمامنقل قول:
راستی میگم چرا من اکثر بازی هارو که نصب میکنم قبل از ورود به بازی 1پیام میده که باید به اینترنت وصل شه و یه چیزیو دانلود کنه؟
(شرمنده اگه سوالم خیلی مبتدیانه اس)
بعضی از بازی ها یه فایل دارن که نصب میکنید و یه فایل دیتا هم داره که باید دانلود بشه .بیشتر بازی هایی که توی این فروم و فرومهای دیگه معرفی میشن لینک دانلود دیتا هم کنارش میزارن.
یک مشکل رو مخخخخخ :18:
این جریان چیه هر چیزی نصب میکنی دیگه دائم ران میشه ؟! علل خصوص مارکت ها که دیگه مسواک کردند ! الان مصرف باتری دو برابر شده به خاطر هیچی ! هر چی کیل میکنی 2 مین دیگه همه بازه ! هیچ راهی برای نابود کردن این start up کوفتی نیست؟ با روت کردن درست میشه ؟ :41:
من برای حل این مشکل از یه برنامه استفاده میکنم به نام Gemini که توی تنظیماتش یه قسمت داره که میشه برنامه رو block کرد.اینجوری برنامه نصب هست و هر موقع میخوام استفاده کنم ازشون از حالت بلاک درشون میارم.
اول هفته پیش 515 خریدمنقل قول:
شما با کابل HDMI و کیف خریدی ؟
از معایب دیگه این گوشی اسپیکرش هست که پشت گوشی قرار داره و موقع زنگ خوردن صداش درنمیاد !
مموری کارت هم که حرفشو نزن ! یه اپلیکشن می خوای بریزی رو گوشی باید دو ساعت گوشی رو خاموش کنی قاب پشت گوشی رو باز کنی باتری رو در بیاری تازه می رسی به مموری که اینم با هزار بد بختی در میاد !!! چون مموری مثل گوشی های دیگه فنری نیست که فشارش بدی بیاد بیرون ! باید خودت مموری رو بگیری بکشی بیرون ! مسخرست !
دوستان اینجا همه روی آرک غیرتی هستن این معایب به چشمشون نمیاد !
مساله اینه که خیلی ها از این روش که شما استفاده میکنی برای ریختن برنامه روی مموری استفاده نمیکنن!
از طریق بلوتوث میشه.از طریق وای فای هم میشه.
به همین خاطر این قضیه از دید همه ایراد محسوب نمیشه.
با سلام
دوستان تعداد صفحات اين تاپيک بسيار بالاست و وقت ديدن اين همه صفحات را ندارم.
1-اگه دوستان تفاوت اين 2 مدل را بيان کنند ممنون ميشم.
2-کدام يک از اين 2 مدل بهترين کمرا فون 2011 شد. وبه چه علت؟؟؟آيا آدرس اون سايتي که بهترين ها رو انتخاب ميکنه مي دانيد؟
3-آيا لنز اين 2 گوشي متفاوت مي باشد يا خير؟؟
4-رده بندي بهترين کيفيت در موبايل هاي دوربين دار بعد از اين گوشي به کدام مدل تعلق گرفت؟
5-آيا از لنزي که بهترين کمرافون شده در مدل هاي ديگر سوني اريکسون استفاده شده يا خير؟؟؟
1- تفاوت فقط در سی پی یو هست و رنگ بندینقل قول:
3-2- دوربین هر دو گوشی یکی هستن
4- دوربین شاخی نداره ! شما در حد 3 مگاپیکسل روش حساب کن ! اینکه بقیه می گن سلیقه ای هست کاملا اشتباه هست ! یه چیز استاندارد که حد واسش تعریف شده مگه سلیقه ای هم میشه ؟؟؟
مثل این میمونه که بگی 2 کیلو واسه من وزنش انقدر ولی 2 کیلو واسه تو وزنش بیشتره !!! شما دوربین های نوکیا فکر کنم ندیدید که چه کیفیت هایی دارن ! همون N73 ! الان آرک دوربینش در حد N73 هست
دوربین 5 مگاپیکسل N95 رو ببینید که چه کیفیتی داره ! خلاصه این 8 مگاپیکسل آرک اسمی هست .
5- بله از لحاظ لنز خوب هست ( مثله اینکه توی شب عکس های خوبی میگره ) البته هنوز با گوشی های دیگه مقایسش نکردم
نقل قول:
نه بدون کابل و کیف
به نظر من مشکلاتی که گفتید آنچنان تو ذوق نمیزنه ...راضی هستم
دوستان صدای گوشی آرک چطوره نثبت به x10 و میشه باش موزیک گوش داد گاهی و آیا x10 بخرم یا آرک رو و کسی عکس می گیره باش اینجا بزاره ؟
در کل کدام رو پیشنهاد می کنید یا هیچ کدام رو ؟
بررسی تخصصی گوشی از سایت gsm.ir
که البته برگرفته از سایت gsmarena هستش
شاید بتونه به دوستانی که میخوان بخرن این گوشی رو کمک کنه
[HTML]http://gsm.ir/review.php?phoneid=2426[/HTML]
دوستان آرک امکان چرخش صفحه نمایش ویدیو و صفحه وب و عکس رو داره ؟
و درسته کاورش یا جلدش خش برمیداره لک برمی داره ؟ خراش
درووود بر دوستان
من سال پیش یا سامسونگ wave و بعدش گلکسی اس داشتم ،هفته ی پیش برای خواهرم یه اکسپریا neo گرفتم و میدونستم که lcd with led backlight بدون شک brightی که super amoled ها دارن رو نداره ولی خب تصویر زنده تری میبینیم ، اما وقتی گوشی رو توی دست گرفتم شدیدا اذیتم میکرد زد توی ذوقم وقعا حیفه این گوشی نیست که...
حتی از برایت wave در مقدار کم ( 4 از 10 هم کم نور تر بود صفحه انگار که اخطار باطری اومده و نور رو کم کردن )
خلاصه بکنم حرف رو ، توقع اختلاف رو داشتم ولی کم نه اینقدر شدید و فاحش ، ایا آرک اس هم همین جوره ؟
مرسی
من خودم s8500 بردم با arc S از نظر صفحه مقایسه کردم بازم به پای super amoled نرسید .
ولی کیفیت arc S از neo بالاتره....................
دوستان چرا گوشی های سونی اریکسون برچسب روی ال سی دی هاشون پر از حباب است ؟
x10
arc و آیا این ها تقلبی شده اند چون دیگر فکر نکنم سونی تولید بشه با جدا شدن سونی از اریکسون .
---------- Post added at 10:50 PM ---------- Previous post was at 10:47 PM ----------
x10 اینجا شده 480 تا 510 هزار و آرک هم میده 370 چی بگیرم .
همه این کارا رو میکنی واسه نصب برنامه?!?!?!?!نقل قول:
والا من خیلی راحت گوشی رو با کابل وصل میکنم به کامپیوتر. به عنوان یه mass storage جدید میشناسه.
حالا هر چی بخوام میریزم تو مموری.
برنامه ها رو هم با pc suite از همون کامپیوتر نصبشون میکنم.
نیازی به در آوردن مموری نداره.
Sent from my LT15i using Tapatalk
وقتی میخرید 2 تا پلاستیک روی شیشه هست.یکی همونه که حباب زیرش هست و اصلا شفاف هم نیست.نقل قول:
دوستان چرا گوشی های سونی اریکسون برچسب روی ال سی دی هاشون پر از حباب است ؟
x10
arc و آیا این ها تقلبی شده اند چون دیگر فکر نکنم سونی تولید بشه با جدا شدن سونی از اریکسون .
---------- Post added at 10:50 PM ---------- Previous post was at 10:47 PM ----------
x10 اینجا شده 480 تا 510 هزار و آرک هم میده 370 چی بگیرم .
یکی دیگه همه خیلی ظریف و به شکل خیلی دقیقی روی صفحه نمایش نصب شده که به سختی قابل تشخیصه.خیلی باید دقت کنید که اون رو ببینید.خیالتون راحت.
قیمت ایکس 10 هم کاذب هست و به زودی با اتمام تولیدش دیگه از توی بازار حذف میشه.