این هم ادامه سوالات بنده :
20. یه تیکه از اشعاری که داریوش میخونه رو بنویس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
21.در مقابل هر کدام از این کلمات ذیل اولین کلمه ای که به ذهنت میرسه رو بنویس : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خــــدا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Banned [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جورابی که در ناحیه شست پا سوراخه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
USA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ThanX4EveryThing [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شهر سخت افزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
22. نظرت در مورد اشعار زیر که داریوش ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) خونده :
الف - من آن موجم که آرامش ندارم به آسانی سر سازش ندارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ب - شقایق در من یکی دو تا نیست آخه درد من از بیگانه ها نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ج - همدرد و یار من نیست کسی که یار من نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
د - اگر خاموش بشینیم روا نیست دل از دریا بریدن کار من نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
23. ویندوز XP چرا به این نام ، نامگذاری شده است ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
24. نظرت در مورد اسمایلهای ذیل :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -
25. نظرت در مورد محصولات GIGABYTE ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
26. نظرت در مورد جملات ذیل :
!!! استفاده از اين امضاء بدون هماهنگي غير مجاز ميباشد !!!
مخلص تك تك # # # # # هم هستم
نسل اين دايناسور هاي قرن 21 هم يه روزي منقرض مي شه
a Time to make friends
27.به نظرت تا پایان امسال پستهات چند تا میشه؟
29. مشخصات کارت گرافیکت ؟
30. نظرت در مورد اتفاقات ذیل رو بگو :
انجمن گرافیک کلا بر اساس مشکلات فنی 10 روز بسته میشه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میثم از مدیریت کناره گیری میکنه و مونیکا میره جای میثم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علی Ali مجددا به پی سی برمیگرده و مشغول به فعالیت میشه شدیدا ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت پی سی ورلد جمیعا " ف ی ل ت ر " می شود ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جناب مافیا (مد ظله العالی ) این تاپیک رو قفل میکنه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون - مهراد
ضمنا :
فرمت 3GP با همون نرم افزار کوئیک تایم باز میشه ...
تلفظ مهراد ، Mahraad هستش ... اسم مـــنـــه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]