من از نمایندگی پرسیدم ، مثل اینکه تحویل مهر هنوز دعوتنامه هاشون نیومده ، ولی شهریور رو به قیمت 17.540 دادننقل قول:
Printable View
من از نمایندگی پرسیدم ، مثل اینکه تحویل مهر هنوز دعوتنامه هاشون نیومده ، ولی شهریور رو به قیمت 17.540 دادننقل قول:
دوستان ترمز ماشین شما هم تو عکس العمل های خیلی سریع که فاصله با مانع کمه سرعت عملش کنده؟ بحث ABS رو میدونم کلی دارم صحبت میکنم.
چند وقت پیش هم توی رادیو یه برنامه ای داشت پیام های مردم رو در این باره و مشکلات و تصادف هایی که براشون به خاطر این فضیه پیش اومده بود رو میگفت و ماشینای زیر 20 میلیون همشونو نام برد که این مشکل و دارن و اون برنامه هم از تولید کننده ها جواب خواسته بود که جوابیه داده بودند که: ((ترمز ناگهانی نکنید و در هوای بارانی ترمز نگیرید!!!!!))
من خودمم این تجربه رو داشتم. روز اولی که ماشین و گرفتیم بر حسب عادت ماشین قبلی وقتی پشت چراغ قرمز رسیدم ترمز گرفتم و نزدیک بود بخورم به ماشین جلویی. دیروز اول صبح هم تو خیابون بودم و با سرعت حدودا 30 داشتم میرفتم که یکدفعه ماشین سمت راستم که رانندش هم خواب آلود بود بدون اینکه بغلو نیگا کنه یه دفه پیچید به چپ که بریدگی رو دور بزنه من هم سریع ترمز کردم ولی ماشین خوب نایستاد و خوردم بهش و سپرم به مقدار خیلی کمی رنگش رفت(یک پنجم اندازه یک سکه). مقصر هم اون بود افسر اومد. ما قبلا یه پیکان داشتیم بر حسب تجربه 5 سال رانندگی با اون به نظرم اگه با پیکان بودم به اون ماشین برخورد نمیکردم.ببخشید زیاد حرف زدم. حالا نظر و تجربه شما در مورد این ترمز ها چیه؟شاید من اشتباه فکر میکنم
نباید اینجوری باشه .الان من هم پراید دارم هم النود .پرایده ترمز معمولی هم هست .از لحاظ کیفیت و قدرت ترمز گیری اصلا قابل قیاس نیستندنقل قول:
منم موافقم تا حالا با ترمزش مشکل نداشتمنقل قول:
خداییش ترمز ال نود نسبت به ماشین های هم سطحش خیلی خوبه
حتی تو بارونم واقعا abs خوب کار میکنه
جز اینکه جدیدا دوباره یه چیزی ازش کش رفته باشن!
دوستان امروز تلوزیون اعلام کرد تولید تندر نود اتوماتیک توسط ایران خودرو به زودی شروع می شه و تولید آزمایشیش انجام شده. کسی اطلاعات تکمیلی در مورد این خودرو داره؟
خبر و اطلاعات در مورد ال90 اتوماتیک در صفحه زیر هستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سبز باشید
حق با شماستنقل قول:
منم کلی با این ترمز به اصطلاح ABS تندر مشکل دارم.البته اگر ABS فعال نباشه قدرت ترمز کردنش محشره.ولی ABS واقعا در بعضی مواقع رنگ از رخسار آدم میپرونه.حس ترمز بریدن به آدم دست میده.
ایراد دیگر تندر که خیلی اذیتم میکنه سر خورردن و عدم تعادل بسیار شدید در روزهای برفی میباشد.توصیه من به شما ،روزهای برفی حدالامکان تندر سوار نشوید واقعا افتضاحه.کنترل ماشین دست سرنوشته نه شما
من همچین مشکلی رو تا بحال باهاش نداشتم.شاید ترمز ماشینتون ایراد داره وگرنه النود ماشینی نیست که ترمزش خالی کنه.نقل قول:
من تا حالا 22000 کیلومتر رفتم و میخوام شمعها رو عوض کنم
1- شمعهای فعلی که روی ماشین هست چه مارکیه ؟ ( چون هنوز بازش نکردم ببینم چی روش گذاشته بودن)
2- بهترین شمع چه مارکیه بخرم؟
البته دوستان کم لطفی میکنند .من خودم به جرات بگم ترمزهای تندر زیر 20 میلیون رو دست نداره و با هیچکدام از خانواده های سمند و 405 پرشیا قابل قیاس نیست
ولی در مورد اینکه گاهی اوقات ای بی اس سریعا فعال میشه و ماشین دیر تر وایمیسه توصیه میکنم یه دفعه با تمام قدرت پاتون رو رو پدال نذارین. چون نیروی زیادی وارد میشه و ای بی اس هم برای جلوگیری از قفل شدن چرخها سریعا وارد عمل میشه.
همین حساسیتش وقتی به درد میخوره که تو یه جاده سر پیچ خطرناک یه دفعه ترمز میزنی.
خوب به سلامتی قیمت جدید مشخص شد فعلا پار خودرو اعلام کرده
حدود 22 با مالیات در میاد
ایران خودرو هم فعلا بخشی از دعوتنامه مهر رو با قیمت قبلی صادر کرده
پراید که شده 14 ملیون این تندر خیلی قیمتش خوبه در برابر اون
ما ماشینمون رو مستقیم از محل خود کارخونه ایران خودرو تحویل گرفتیم و من بعد از تحویل وقتی ماشینای توی خیابون رو دیدم متوجه شدم که ماشین ما روی شیشه جلو برچسب کنترل کیفی و کنترل نهایی رو نداره!!! البته هیچ گونه مشکلی نداره ماشین فقط تعجب کردم و گفتم بپرسم که چرا همچین شده؟؟؟ اصلا ماشین بدون کنترل نهایی رو تحویل میدن؟ یا مثلا برچسباشون تموم شده بوده؟ :31:
لطف می کنید با منبع صحبت کنید؟ گران ترین پراید الان 11 میلیون هستش. این هم چند تا لینک که قیمت خودرو رو بروز توش نوشته:نقل قول:
البته منظور من قیمت کارخونس نه بازار دلالی. که اونم گرون ترینش 12900000 هستش. لطف کنید منبع این صحبتی که میگید پراید شده 14 میلیون رو مشخص کنید. ممنون
من تصویرو نتونستم ببینم. ولی تا اونجایی که فهمیدم اینطور نیست:نقل قول:
این قیمتهای پارس خودرو هستش:
تندر L90 لوگان E2 فول 17,540,000
تندر L90 لوگان E1 CPی 15,350,000
تندر L90 لوگان E2 دوگانه سوز لوکس 18,800,000
برای ایران خودرو:
E2 :س 17,087,000
منبع:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] #
قیمتاش درست نیست ! الان E2 تو بازار بالای 20 تومنه !نقل قول:
اولا این که منبعتون؟نقل قول:
دوما اینکه اگه دارن بالای 20 ملیون میدن دارن سرتون کلاه میذارن. قیمتی که کارخونه اعلام کرده برای خودرو اینه. حالا دلال تو بازار کلاه برداری می کنه ربطی به قیمت خودرو نداره. این قیمتا رو دیروز (16 مهر) بصورت رسمی اعلام کردن. و الا دلال که هرچقدر بتونه می کشه رو قیمت ماشین میندازه به یه خریدار بدبختی مثل من و شما
یه سوال !
من میخوام ببرم روغن ماشین رو عوض کنم ! توتال 7000 بگیرم بهتره یا الف ! الف در میاد 41.000 و توتال 38.000 ! کدوم بهتره !؟
معلومه دیگه: الف. اصلا الف برای محصولات رنو هستش. توصیه که می کنن اینه که اصلا به جز الف هیچ روغن موتور دیگه ای تو ال نود و مگان ریخته نشهنقل قول:
قیمت های جدید:نقل قول:
کد:http://www.pedal.ir/%D8%A7%DB%8C%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87/%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%A8-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%B1%D9%88/
دیگه واقعا این ماشین ارزش خرید نداره با این قیمت....نقل قول:
سلامنقل قول:
در مقایسه با قیمت قبل حرف شما درسته ولی با توجه به قیمت بقیه ماشین ها باید بسنجیم وببینیم کدوم بهتره.
هیچ کدوم ارزش خرید نداره. قیمتا فضاییه. واقعا ارزش ندارهنقل قول:
هیچی فقط وفقط تاسف داره
اخه خداییش بی انصافی نیست به پراید 12 میلیون پول دادن ؟یا به تندر 22 میلیون پول دادن؟؟
اگه الان قیمت کارخونه ایش شده 22 صد درصد تو بازار ازاد هم میشه 25 تومن
اخه ادم به کی بگه خدا...
عزیزم قیمت ها فضایی نیست اصلا!نقل قول:
این ارزش پول ماست که روز به روز داره کم میشه و دیگه مثل سابق قدرت خرید نداریم
ارزش پول ما طی یکسال گذشته کمتر از نصف شده
الآن شما سیب زمینی و برنج و سیگار هم بخوای بخری قیمتاش رفته بالا
تازه به نظر من با توجه به نرخ فعلی ارز این قیمت ها مناسبه!
من شنیدم قیمتش در بازار آزاد امروز به 27 تومن رسیده.کارخونه ای هم 22 البته اگر بتونید گیر بیارید
نخیر قربان. به نظر بنده این جور بالا رفتن قیمت ربطی به ارزش پول ما نداره. این شرکتهای خودرو سازی ایران هستند که فضا رو مناسب دیدن و دارن ملت رو به این بهونه ها می چاپن. خبرها رو هم بخونی هر جا یه چیزی گفتن. بهشون میگی چرا قیمتها بالا رفته می گن قیمت ارز نوسان داره. میگی مگه اینقدر نوسان داره؟ میگن نه ولی ما باید به فکر موقعیت بین المللی مون باشیم. پولشو مردم باید بدن. میگی مگه خیلی از این خودرو ها بالای 90 درصد اعلام نکردین بومی شدن؟ دیگه چرا 20 درصد افزایش قیمت دارن؟ میگن کم تولید کردیم تو تولید کم قیمت واحد میره بالا پولشو مردم باید بدن. میگی آخه این چه استدلالیه؟ میگن چی میگی بابا ما مجوز داریم برای افزایش قیمت دیگه هم جواب سوال نمیدیم....نقل قول:
نون و سیگار و .... هم به اون اندازه که میگی بالا نرفته که خودرو بومی شده تو کشور بالا رفته. ماشینی که 9 میلیون هم نمیارزه دست ملت میدن 27 میلیون اونوقت میگی حق دارن قیمتو ببرن بالا؟ برید ببینید همین خودروهای ایرانی تو کشورهایی مثل عراق و سوریه و روسیه و.... چقدر فروش میره بعد بگین حق دارن ببرن بالا قیمتو....
جنسی که بومی شده باشه نباید 20 درصد به خاطر نوسانات ارز (که تازه خودشون میگن کار یه سری آدم خرابکاره و قیمت ارز اونقدر هم بالا نیست) افزوده بشه. تازه مطمئن باشید کیفیت هم باز میاد پایین. یا بگین دروغ گفتیم بومی کردم کاملا وابسته به بازار جهانی هستیم یا بگین داریم ملتو می چاپیم. یه موقعی که خیلی دور هم نیست با 8 میلیون می شد یه پراید خوب خرید الان پراید خوب زیر 10 میلیون گیر نمیاری. سمند و رانا و.... قرار بود خودروهای ارزون بازار ایران باشن و ارزان سازی شده باشن ولی الان این قیمتها رو نگاه کنید؟ ارزون شدن؟ یا شرکتهای خودرو سازی رو خصوصی کنن اونوقت این حرف شما مقداری قابل قبوله ولی حالا که دولتی هستش سوال اینجاست که مشتری بدبخت بایت هزینه بی اعتباری جهانی شرکتهای خودروسازی داخلی رو بده؟ مشتری بدبخت باید چوب تولید پایین شرکتهای خودروسازی داخلی رو بده؟ فقط چند ماه تعرفه واردات خودرو رو بردارن ببینیم هیچ کدوم از این شرکتهای خودروسازی یک ماه دووم میارن با این قیمتهای نجومی و کیفیت پایینشون؟ اگه دووم اوردن حرف شما رو می پذیرم
این افزایش قیمتی که صورت گرفته مرحله اول گرون شدن ماشینه
با جلسه ای که بین نمایندگان خودرو ساز ایرانی با سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنندگان برگذار شده نمایندگان ایران خودرو و سایپا به علت افزایش 60 درصدی قیمت فولاد خواهان افزایش همین مقدار (یعنی همون 60 درصد) به قیمت محصولاتشون شدن
که این مقدار افزایش قیمت اون هم در یک مرحله برای مشتری بسیار رقم سنگینی خواهد بود از این رو سازمان حمایت این افزایش رو چند مرحله ای کرده تا هم به مصرف کننده فشار نیاد(!!!!) هم تولید کننده ضرر نکنه
خب
با این تفاسیر تنها کاری که میتونیم بکنیم اینه که به همین قیمت راضی بشیم و اگه قصد خرید داریم دلمونو به اینکه این قیمتها حبابین صابون نزنیم و ماشین دلخواهمون و بخریم
من خودم نظرم اینه که اگه هم پول کافی واسه خرید ندارید لیزینگی خرید کنید دلیلش هم اینه که درسته یه مقدار میکشن رو قیمت ولی وقتی 2 ماه دیگه دوباره ماشین گرون شد خواهید دید که ضرر نکردید
یا حق
دوست مننقل قول:
من قبول دارم عمرا این خودرو بالای حتی 10 میلیون تومن بیارزه! اما من فقط میگم با پذیرفتن این سیاست های قیمت گذاری که 30 ساله در کشور روی خودرو بوده و با توجه به وضع فعلی کشور قیمت خوبه!
باز هم میگم ارزش پول ما طی یکسال گذشته کمتر از نصف شده و این حقیقتیه. روزنامه ای که 100 تومن بوده شده 200 تومن. خودرویی که 15 تومن باشه با این تغییرات باید بشه حداقل 25 تومن
اما این تغییر قیمت فاحش رو انجام نمیدن چرا؟ چون کسی دیگه نمی خره! پس از سودهای کلانشون میزنند و کمتر روش میکشند. پس در این شرایط برای ما مطلوب میشه
صنعت خودروسازی جزو صنایع 5 به بعد کل صنایعه به این معنی که دیر از موج افزایش قیمت ارز اثر می پذیره و این اثرات افزایش قیمت ارز رو حتی ما باید ماه های بعدتر ببینیم
اینکه شما می فرمایید میگن بومی سازی و یا اینکه قیمت ارز حباب هست کاملا حرف های دولت مردانه که بگند اینطوری هم که تو جامعه هست نیست و همیشه منکر هستند تا بگند ما خوبیم! ولی واقعیت چیز دیگه ایه متاسفانه!
دولت میگه تغییرات نرخ ارز به خاطر رفتار بد اقتصادی دولت نیست. حالا آیا واقعا اینطوریه؟؟ (جدای از سیاست های کلان حکومت)
باز هم میگم اگه من میگم قیمت خوبه متناسب با وضع فعلیه و اینکه این سیاست های قیمت گذاری رو بپذیریم
دولت ماه ها بود منکر قیمت ارز بیش از 1226 تومن بود! ولی پذیرفت و دقت دارید که الآن ارز دولتی رو فقط به دو صنعت داره میده (غذا + دارو) این یعنی چه؟
و خدمتت بگم که در این شرایط اقتصادی فعلی اگه این کارخانه ها وابسته به دولت نبودند خیلی قبل تر از این باید درشون تخته می شد (کمااینکه الآن هم تقریبا به این سمت هست)
دوست عزیز دولت هنوز هم منکره قیمت ارز بالاتر از اون قیمتی هست که میگید. برید بازار ارز ببینید افرادی که قیمتو بالاتر می فروشن چطوری میگیرن!! در هر حال بحث سیاسی نمی کنم می خوام بگم یک این افزایش قیمت با توجه به قیمت تمام شده خودروهای مثلا بومی اصلا منطقی نیست. یه موقع گوشت مرغ گرون می شه میگیم هزار و یک فاکتور داره بعد یه مدت دوباره مقداری می کشه پایین و یا هر جنس دیگه ای. یه موقع رو کاغذ سوبسید بود ورش داشتن روزنامه و کتاب گرون شد. اما خودرویی که همون قیمت قبلش هم 2 الی 3 برابر قیمت واقعیش دست مردم میرسه تو هر شرایط اقتصادی نمی تونه 20 درصد گرون بشه. تازه خود شرکتها که می خوان 60 درصد گرون کنن. خودرویی که صنعت و تولیدش کاملا بومی شده نمی تونه اینقدر قرون بشه یک شبه.... من چند نفر رو میشناسم از مدیر عامل های بعضی شرکتهای خودروسازی هستند که غیر از این دو شرکت دولتی هستند. طرف می گفت به خدا ما قیمت خودرو رو موقعی که می خواستیم بدیم دست مشتری خیلی کم اعلام کردیم. برای ما اخطاریه اومد که یا مثلا برای فلان خودرو 16 میلیون می کشید رو قیمت خودرو یا اینکه اجازه تولید ندارید... خوب این یعنی چی؟ اون شرکت خودروسازی با 16 میلیون زیر اون قیمت هم سود متعادل خودشو داشت می برد.!!!نقل قول:
یه نکته دیگه اینکه خودتون گفته بودید سیاست خودروسازها تا همین الان همین بوده ولی ببینید تو 30 ساله گذشته کی و چه زمانی یک شبه 20 درصد بیاد روی قیمت خودرو بعدشم دلیل بیارن کم تولید کردیم هزینشو مشتری باید بده؟؟؟؟
قیمت ارز در طول یکسال بیش از 3 برابر شده (مثلا دلار پارسال 1226 امسال 3600)(البته در اصل ارزش ریال 1/3 شده) حالا چطور شما انتظار دارید که قیمت خودرو ثابت بمونه ؟
چون این خودرو ها تولید داخل هستند. بومی شدن . خوشبختانه تو بحث مواد اولیه مثل فولاد، پتروشیمی و آلمینیوم هم که خیلی وقته خودکفا شدیم و داریم صادر می کنیم. پس خودرویی که تولید داخله نباید گرون بشه. یا این موضوع رو انکار کنن بگن نمی تونیم تو صنعت خودرو یک ذره هم خودکفا بشیم. خوب عیبی نداره بیان با همون قیمت ارز روز خودرو رو بفروشن که مطمعنا خیلی کمتر از این قیمتا در میاد (همون طور که همین الان دارن تو عراق ، روسیه و ... می فروشن) یا بگن داریم سر مردم کلاه میذاریم...نقل قول:
قضیه همون ارزش پول می شه که الآن هم اگه بازم از اون کشورها (به قول شما عراق ، روسیه و ...) دو سه برابر قیمت قبل باید بدید پس همه چی همین طوری گرون می شه! (اگه قبلا تو اون کشورها با پول ایران مثلا با 8 میلیون می تونستی بخری الان با 16 میلیون هم شاید نتونی بخری!)نقل قول:
از پست 2621 تا آخرین پست تمام مباحث در مورد مباحث اقتصادی - نرخ ارز - قیمت مرغ و انتقادات های تکراری به شرکت های خودروسازی بوده و هیچ گونه بار فنی و مفیدی دیده نمیشه.
دوستان عزیز دقت بیشتری کنید.
تاپیک در مورد تندر 90 هست و مباحث فنی و مفید نیازه
درسته محمد جاننقل قول:
اما یه چیزی هست الآن آدم تو خریدش دیگه میمونه و ناخودآگاه این مسائل پیش میاد
الآن بحث سر موجودیت خودرو شده دیگه مسائل فنیش بماند!
یه سوال:
اون مورد نشون دادن میزان مصرف سوخت در 100 کیلومتر که روی نمایشگر تندر هست چجوریه؟ لحظه ای نیست انگار
دقیقا محاسبه اون چیه؟ برای من روی 8.0 هست غالبا و زیرش نمیاد و گاهی هم 8.1 هست. مال یکی از دوستان 9.6 بود!
پ.ن: در حواب دوستمون shadow هم فقط همینو بگم که بهتره بیشتر بررسی کنند که بومی سازی صنعت خودروی ایران چقدره...
و هم اینکه شک نکنید وقتی ارز میره بالا همه چیز (موکدا همه چیز) از برنج و سیب زمینی و سیگار گرفته تا خودرو میره بالا
سلام . دوستان ما یک e 2 lp ثبت نام کردیم که تحویل نیمه دوم مهر ماه بوده ! خواستم ببینم برای کسی دعوت نامه اومده ؟؟؟؟
از یک جا شنیدم که دوباره خودروساز ها قراره قیمت ماشین های که براشون صرف اقتصادی نداره ( 206 , L90 , ... ) رو دوباره افزایش بدن !!!! :41:
سئوال ما تو بازار ارز گم شدنقل قول:
یه جواب دندون شکن لطفا
شمع اصلی l90 هست که روش زده dachiaنقل قول:
قیمت 4 عددش در میاد 22 تا 25 تومن
ولی فکر میکنم قیمتش بالاتر رفته باشه
درباره ایتم مصرف سوخت در لوگلن ایرانی فقط مصرف متوسط در بازه 100 کیلومتر نشون داده می شهنقل قول:
آیتم مصرف لحظه ای برای ایرن حذف شده !!!!!
مصرف توی شهر هم حدود 9 باید باشه (طبق اعلام کارخونه)