سلام. یادمه یه تفاوتی کرده بود پنجره alert.نقل قول:
یبار دیگه نصبش می کنم مطمئن شم.
حالا چیزی نیستا اصلا خودتو درگیر نکن(بابا اتی):31:
Printable View
سلام. یادمه یه تفاوتی کرده بود پنجره alert.نقل قول:
یبار دیگه نصبش می کنم مطمئن شم.
حالا چیزی نیستا اصلا خودتو درگیر نکن(بابا اتی):31:
اونقدر زبان بلدم که فرق بین وصل نشدن و راهنمایی کردن رو بلد باشم:دینقل قول:
.... منظورشون این بوده که ما نمیتونیم به سیستم شما وصل بشیم و برات حذفش نمیکنیم؛ وگرنه شما با نرم افزار کمودو راحت میتونستید حذفش کنید.
الان آنتی ویروسهای دیگه وقتی ویروس پیدا میکنند چیکار میکنند؟؟ به شما پیغام میدن و شما دکمه دیلیت را میزنید و پاکش میکنید، کمودو هم مثل اونها ... ؛ شما میتونستید با کمودو حذفش کنید و نیازی به MBAM نبود.
دکمه دلیت رو هم زدم ولی گفت واسه حذفش ریستارت کنید.ریستارتش که کردم و دوباره لاگین شدم پیغام داد که متخصصینمون راهنماییتون بکنن؟!
منم گفتم بله و با یه نفر به اسم Michael وارد چت شدم و اونم CIS Complete رو تنها راه حل دونست!
سلام مجددنقل قول:
خب شما مگه نپرسیده بودید که :
منم دیدم کسی چیزی نگفته، گفتم نظرم را بنویسم ؛ توی پستم هم میبینید که شکل فکر کردن گذاشتم که ببینم چیزی یادم میاد، شاید بشه درستش کرد. . . هرچند مهم هم نیست، حالا چرا ناراحت شدید نمیدونم.....نقل قول:
سوال: کجای پستم مشکل داشت، طعنه ای حرف بدی چیزی توش بود. میخوام بدونم؟؟:11:
========
سلام جناب Kurdistan 2008نقل قول:
کاملاً حق با شماست:
ولله ما قبلاً گفته بودیم الان هم میگیم> ما چون داریم از نسخه رایگان استفاده میکنیم اگر سیستم الوده بشه، همون مستر مایکل که شما باهاش حرف زدید کاری واسمون نمیکنه(هر چند نیازی هم به کمکش نداریم)بنابراین وقتی آنتی ویروس پیغام داد میتونید ویروس را حذف کنید یا بفرستینش توی بخش قرنطینه . . . .:11:
ممنون ولی بعد از انجام این کار آیا از پورتهای 445 و امثال این خیالم راحت باشه؟بابت -- و این جور چیزا آخه قبلا بعضی سایتها ip منو مسدود می کردن و تازه فهمیدم بخاطر بعضی پورتهاست که هکرها روی اونا اسکن و یا کارای دیگه میکنن!نقل قول:
من نگفتم قطعی اینترنت مربوط به کومودو میشه!بنظر خودم ip و کلا کامپیوترم مورد حمله هکرهاست شاید بخاطر باز بود همون پورتهای بی در و پیکر!
ممنونم از شما استاد عزیز امیدوارم یه بخش فقط مخصوص تنظیمات کومودو با توضیحات کامل ایجاد کنین,واقعا داشتن فایروال کومودو از یه آنتی ویروس خیلی مهمتره
با سلام و تشکرنقل قول:
در این مسیر فقط یک فایل به این اسم هست ایا کپی همین فایل به تنهایی کافیه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای ابدیت هم قاعدتا باید مثل تایپیک اشاره شده قبلی عمل کنم و از طریق safemode وارد و فایلها رو کپی کنم درسته ؟
با تشکر
دوستان سلام
من میخواستم نسخه 64 بیتی رو واسه سون 64 بیتی دانلود کنم ولی پیدا نکردم
همش نسخه های 32 بیتی بود دوستان میشه راهنمایی کنند.
بله همون فایل bases.cav رو کپی کنین کافیهنقل قول:
لازم هم نیست از طریف Safe Mode وارد بشین.میتونین فایل bases.cav خودش رو که حدود 10مگابایته به bases1.cav تغییر نام بدین،بعد فایل آپدیت رو که حدودای 100-110 مگابایت باید باشه رو توی این پوشه کپی کنین.بعد از ریستارت سیستم،خودش درست میشه و میتونین bases1.cav رو حذف کنین
من همیشه این کارو میکنم
با سلام و تشکرنقل قول:
منظورتون فیال bases.cav سیستم بدون ابدیت من است ؟ یعنی در سیستمی که کومود نصب هست و ابدیت نیست این فایل رو تغییر نام بدم و فایل bases.cav سیستم ابدیت رو توی همون مسیر کپی کنم ؟ در واقع این تغییر نام برای پاک نشدن اون فایل اولی است ؟
این تغییر نام برای همیشه باید به همین صورت بمونه ؟
با تشکر
در قسمت اکتیو کانکشن برنامه های زیر وجود دارن میخواستم بدونم مورد خاص و غیر عادی وجود داره یا نه؟
ccsvchst و lsass و svchost
خواهش میکنمنقل قول:
بله دقیقا!
اگه تغییر نام ندیدن و بخواین جایگزین bases.cav سیستم آپدیت نشده بکنین ارور میده و جایگزین نمیکنه.به همین خاطر گفتم تغییر نام بدین(فایل آپدیت نشده رو)
بعد که فایل آپدیت رو کپی کردین میتونین bases1.cav رو حذف کنین
دوستان سلام من کمودو اینترنت سکیوریتی رو سیستمم نصبه حالا می خوام چند تا از پورتهای سیستمم رو ببندم چجوری باید اینکارو بکنم در ضمن تنضیمات اقا مهران در پست دوم را انجام دادم ممنون میشم کمک کنید
سلام.من ناراحت نشدم.فقط خواستم یکم شوخی کنم(در قسمت حالا خودتو درگیر نکن)شکلک خنده هم برای همین گذاشتم.یه تیکه از سریال قهوه تلخ بود که البته اینجا جای صحبت دربارش نیست.نقل قول:
به هر حال عذر می خوام.
سلام.
اطلاعاتی در مورد عملکرد Sandbox کومودو در سطوح مختلفِ ایجاد محدودیت برای فرایند ایزوله شده میخواستم. همچنین وضعیتش در ویندوزهای 64 بیتی.
با تشکر.
سلامنقل قول:
Untrusted - The application is not allowed to access any of the Operating system resources. The application is not allowed to execute more than 10 processes at a time and is run with very limited access rights.
Note: Some of the applications that require user interaction may not work properly under this setting.
Restricted - The application is allowed to access very few operating system resources. The application is not allowed to execute more than 10 processes at a time and is run with very limited access rights.
Note: Some of the applications like computer games may not work properly under this setting.
Limited - Only selected operating system resources can be accessed by the application. The application is not allowed to execute more than 10 processes at a time and is run with out Administrator account privileges.
Partially Limited - The application is allowed to access all the Operating system files and resources like clipboard. Modification of protected files/registry keys is not allowed. Privileged operations like loading drivers or debugging other applications are also not allowed.
=
توجه: البته توضیحات داده شده بیشتر بر مبنای سطح محدودیت فایل اجرا شده در سندباکس با سطح محدودیت های مختلف است در> دسترسی و استفاده از منابع و فایلهای سیستمی و تعداد پروسه ها و فایلهای که میتونه فایل همراه خودش اجرا کنه.
.... ضمناً موردی که بین سطوح مختلف یکسان است و مهم هم هست اینه> در هر کدام از سطوح مختلف فایلهای سندباکس شده اجازه هیچگونه تغییر و دستکاری در فایلها و کلید رجیستریهایی که توسط کمودو محافظت میشه را ندارند. مثل دستکاری در پوشه ای که کمودو نصبه یا ویندوز و سیستم 32 یا استارت آپ ویندوز و ...
* با وضعیت و عملکرد یکسان در ویندوزهای 64 بیتی و 32 بیتی.(من چیزی در مورد اختلاف عملکرد ندیدم)
سلام عزیزنقل قول:
فقط همین برام مهمه..... نمیخوام باعث ناراحتی کسی بشم :11:
با سلام خدمت دوستان
چند تا سئوال
یکی اینکه با این همه مزیتی که در در پستهای اول تایپیک کومودو بیان شده چرا این انتی ویروسش رتبه ای در میان انتی ویروسهای دیگه نداره و در رتبه بندی های اعلام شده من اصلا اسمش رو نمی بینم :41:
در مورد حذف ویروسها ببینید برای من ویروس اتوران رو دو بار زده ناموفق . یعنی الان توی سیستم این ویروس رو دارم ؟
در مورد ابدیت افلاین . برای من سیستم بدون اینترنت ابدیت میشه اما هنوز پیام ابدیت نبودن رو دارم این که مشکلی نداره
با تشکر
دوستان کسی از نسخه64 بیتی استفاده نمیکنه ما رو هم راهنمایینقل قول:
کنه چطور دانلود کنیم.
دوست عزیز سلام ،نقل قول:
در مورد سوال اولتون باید بگم که من مدت 1.5 سال از این انتی ویروس عالی استفاده کردم و متوسط روزانه
10-15 فلش آلوده به سیستم زده ام ولی حتی یک مورد آلودگی از طریق اتوران هم نداشتم و حتی اتوران خیلی از cd ها رو هم جلوشو میگرفت و اجازه اجرا نمیداد .
البته اگر شنیدید که comodo با دیتا بیس بعضی از ویروسها رو نمیشناسه نباید متعجب بشید چون این مطلب درباره
اکثر انتی ویروسها صادق است پس حتی اگر ویروسی رو نشناسه جلوی اجرای اتوماتیک اون همراه اتو ران رو میگیره و سیستم آلوده نمیشه حتی در حالت بدون سند بوکس ،مگر اینکه خودتون ویروس رو اجرا کنید که اون هم باز با لایههای دفاعی متعدد جلوش رو میگیره ، اما در مورد اون عکسی که شما گذاشتید باید بررسی بشه
که مشکل از کجاست احتمالا تغییراتی در تنظیمات دادید یا چند گارد فعال دارید یا حتی گارد ویندوز رو خاموش نکردید
همه اینها میتونند تاثیرات منفی روی comodo بذارند.
اما در مورد سوال دوم ، این جابه جای فایل اپدیت برای جلوگیری از حجم بالای آپدیت دیتا بیس میباشد
ولی برای نصب fix ها و سایر اپدیتهای خود نرمافزار باید حتما به اینترنت وصل باشید ولی در کل حجم بالای
رو طلب نمیکنه و میتونید یا دایل اپ هم ظرف مدت کوتاهی اپدیتش کنید
با سلام و تشکر
راستش فایروال ویندوز که خاموش هستنقل قول:
جلوش رو میگیره ، اما در مورد اون عکسی که شما گذاشتید باید بررسی بشه
که مشکل از کجاست احتمالا تغییراتی در تنظیمات دادید یا چند گارد فعال دارید یا حتی گارد ویندوز رو خاموش نکردید
در مورد سایر تنظیمات . من تنظیمات رو از روی این پست که در تایپیک کمودو هست انجام دادم
منظور از چند گارد فعال ؟ یعنی تداخلی با انتی ویروس دیگه ای . مثلاکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5447675&postcount=27
راستش من panda cloud antivirus free رو هم روی سیتم دارم که اون هم اتوران رو در همون زمان شناخته ولی پاک نکرده انگار
و اما در مورد
با خوندن قسمتهای زیادی از این تایپیک به این نتیجه رسیدم که باید محصول امنیتی خوبی باشد اما برای من جای سئوال هست که چرا اصلا توی این رتبه بندی های نیست الان سایتنقل قول:
در مورد سوال اولتون باید بگم که من مدت 1.5 سال از این انتی ویروس عالی استفاده کردم و متوسط روزانه
10-15 فلش آلوده به سیستم زده ام ولی حتی یک مورد آلودگی از طریق اتوران هم نداشتم و حتی اتوران خیلی از cd ها رو هم جلوشو میگرفت و اجازه اجرا نمیداد .
رو چک می کنم اصلا اسم کومودو توی این سایت نیست انگار نه انگار که یک محصول امنیتی است .کد:http://www.av-comparatives.org
حالا چرا به این صورت است نمی دونم و برام جای سئوال است
با تشکر
سلامنقل قول:
لینک دانلود:
کد:http://download.comodo.com/cis/download/installs/1000/standalone/cispremium_installer.exe
دوستان لطفا به سوال ما هم توجه کنید
من کمودو اینترنت سکیوریتی رو سیستمم نصبه حالا می خوام چند تا از پورتهای سیستمم رو ببندم چجوری باید اینکارو بکنم در ضمن تنضیمات اقا مهران در پست دوم را انجام دادم ممنون میشم کمک کنید
سلامنقل قول:
نمیدونم چرا اینقدر تاکید دارید بر بستن دستی پورتها؛ ذکر شد که کمودو پورتها را Stealth میکنه و همه درخواستهای ورودی و Inbound را Block میکنه . . .
====
ولی برای نمونه من Incoming را برای پورت 22 میبندم ( توضیح نمیدم فقط ببینید):
من ويندوز 2003 دارم.
ميخوام با آنتي ويروس كمودو پورتهاي تورنت و پورتهاي اسپم رو ببندم.
براي اينكار بايستي چه تنظيماتي در كمودو انجام بدم؟
شاد باشيد:40:
سلام دوست عزیز.نقل قول:
شما باید شماره پورت را بدانید تا بتوانید آن را به روشی که جناب Jadda هم توضیح دادند ببندید.
سلامنقل قول:
اینکه میفرمایید میخوام پورتهای تورنت را ببندم، به نظرم شدنی نیست، آخه چه پورتی را میخواهید ببندید؟؟ شما شماره پورت را اعلام کن یه جایزه داری. . .
ولی فکر کنم اینجوری بشه> شما میتونید چند پورت را باز بگذارید و الباقی را ببندید. . .
این پورتها را باز بزار:
21
80
110
443
8080
بقیه پورتها را ببند
====
در مورد اسپم> پورت 25 را ببندید.
آقا من comodo internet security premium دارم الان رو سیستمم . از قبل اون فوادر scanner که حاوی فایل آپدیته رو داشتم الان که ویندوز رو عوض کردم به هیچ وجه نمیشه که اون فولدر رو با فولدر جدید عوض کنم تا آپدیت بشه !!!!! جالبه این فولدر اسکنر جدیده که تو دیتا بیسه ویندوزه Delete هم نمیشه !!!!!!!!!!!!!! و ارور میده !! حتی همه چی رو Disable کردم و آنتی ویروس رو یه بار Exit کردم ، نشد که نشد !!!
قبلا یه بار ویندوز رو که عوض کردم این کار رو کردم جواب داد ولی الان ...
کمک کنید بیشتر از 100 مگه آپدیتش . زور داره دوباره آپدیت کنم !!
نیاز به کپی کردن کل فولدر نیستنقل قول:
وارد safe mode شوید فایل bases.cav را از فولدر کپی کنید و در فولدر جدید( C:\Program files\comodo\comodo internet security\scanners
) جایگزین کنید
بعد از رفتن به مسیر بالا دیتابیس قدیمی را که در همین مسیر وجود داره پیدا کنید و اسم اون رو از bases.cav به bases.old تغییر بدید و یا اینکه کلا میتونید آنرا پاک کنید و یا از داخل این فولدر به جایی دیگه منتقلش کنید.
حالا bases.cav را که کپی کردید در در همین فولدر کپی کنید و کامپیوتر خودتون را بصورت معمولی ریستارت کنید.
سلام
با تشکر از جناب jolan57،
یک نکته: برای بکاب گرفتن از دیتابیس کمودو شما میتوانید در همان محیط ویندوز از فایل bases.cav کپی بگیرید. همانطور که دوستمون اشاره کرد فقط هم از همین فایل کپی بگیرید. ولی برای انجام آپدیت آفلاین باید وارد محیط Safe mode بشید.
عکس را ببینید( اون فایلی که با فلش سبز نشون دادم):
من قبلا نورتون +فایروال کومودو داشتم,ویندوز جدید نصب کردم و این بار فقط کومودو نصب کردم ولی بعد از اتصال به اینترنت فقط یک صفحه جلو میره و بعدش اینترنتم قطع میشه!البته برای مرورگرم که فایرفاکسه ولی در نماشگر فایروال سند و رسیو به میزان زیادی مشاهده میشه و نامهایی مثل فایرفاکس!svchost وcmdagent در حال رد و بدل کردن اطلاعات هستند!البته این مشکل قبلا که کومودو نداشتم هم سابقه داشته.
خواهش می کنم یکی منو راهنمایی کنه:اگه اشتباهی یک پروسه رو end و یا یک کانکشن رو بلاک کردم چجوری باید برش گردوند!
سلام دوست عزیز.نقل قول:
اگر با COMODO Active Proccess فقط پروسه رو End کردین که مشکلی نیست دوباره اجراش کنین.
اگر End & Block کنین باید برین Computer Security Policy و تب Blocked Files اون فایل رو از لیست حذف کنید.
سلام یه سوال داشتم
وقتی یه ویروسی رو اجرا میکنیم و کمودو اون رو نمیشناسه و به ما میگه که اون فایل رو اجرا کنیم یا نه و ما اون فایل رو اجرا کنیم آیا اون ویروس وارد سیستم میشه و سیستم ما ویروسی میشه یا کمودو برای این مشکل هم راه چاره ای داره ؟
اگر از سندباکس خارج نکنید مشکلی ایجاد نمیکنه.نقل قول:
تنظیمات رو طوری کرده باشید که اتوماتیک داخل سندباکس اجرا بشه و درجه ی سندباکس هم از limited به بعد انتخاب کنید مشکلی ایجاد نمیشه.
اما اگه نه از سندباکس بیرون آوردید بستگی به میزان تخریب و فعالیت اون ویروس داره که چه اتفاقی می افته.
سلام
COMODO Internet Security 5.8.199581.2037 BETA
کمودو ورژن جدید اینترنت سکیوریتی خودش را برای بتا تسترها عرضه کرده. نکته مورد اشاره اینکه نصب این ورژن تحت وب است و شما برای نصب باید به اینترنت متصل باشید. ضمن اینکه بعد از نصب تغییراتی در GUI(ظاهر) نرم افزار مشاهده میکنید. البته میتوانید در صورت تمایل از همان پوسته های قدیمی نیز استفاده کنید.
چند عکس:
پیغام اتوسندباکس:
ویژگی و پیغام جدید کمودو(هر چند فقط کمی با این ورژن کار کردم ولی به نظرم نیازی به این ویژگی نبود...):
.... دوز رنگ قرمز در پیغامهای خطرناک افزایش پیدا کرده:
* چون این ورژن فعلاً بتاست و اصطلاحاً برای تست بتاتسترهااست، بنابراین لینک دانلودی فعلاً اینجا قرار نمیگیره.
ورژن جدید رو از کجا میشه دانلود کرد؟
سلام
نقل قول:..... خواستید در پیغام خصوصی براتون میفرستمنقل قول:
نقل قول:کد:http://downloads.comodo.com/cis/download/installs/1000_beta/installer_data/binaries/cispremium_installer.exe
متاسفانه پارس آنلاین سایت کومودو رو برام از کار انداخته و حتما باید با vpn برنامه رو آپدیت کنم ..
من از سایت comodo آخرین دیتابیس رو الان دانلود کردم و از اونجایی که کومودو رو دوباره نصب کردم رو لپتاپم میخواستم آپدیت آفلاین کنم ..
یکی از دوستان توضیح میدند آپدیت آفلاین دقیقا چجوریه ؟
میتونی یک سر به صفحه اول این تاپیک بزنی دقیقا توضیح داده چطور میشه آپدیت کرد
فعلا پارس انلاین مشکل داره اگر با پشتیبانی تماس بگیری خودشون هم تایید میکنند
این مشکل رو و میگن در حال کار برای رفع مشکل هستند و خیلی سایتهای دیگه رو
هم باز نمیکنه فکر نمیکنم این سایت فیلتر بشه .
خوب من هرچی میگردم توی سایت کومودو چیزی به اسم icomodo is 64 بیت پیدا نمیکنم
قبلا یادم مینوشت که 32 میخواید یا64 حالا اگر دوستان راهنمایی کنند که چطور میشه نسخه64
bit رو دانلود کرد ممنون میشم خیلی فوری ،( رو سیستمم انتی ویروس ندارن )
بازم ممنونم.
سلامنقل قول:
دانلود:
Size: 60M با قابلیت نصب روی ویندوز 32 و 64 بیتی.کد:http://download.comodo.com/cis/download/installs/1000/standalone/cispremium_installer.exe