مودمم Asus am602 هستش.داخل مودم این تنظیمات ppoe رو ساختم ولی بازم باید کانکشن بسازم.میخوام بدون ساختن کانکشن مستقیم وصل بشه به اینترنت.نقل قول:
ممنون.
Printable View
مودمم Asus am602 هستش.داخل مودم این تنظیمات ppoe رو ساختم ولی بازم باید کانکشن بسازم.میخوام بدون ساختن کانکشن مستقیم وصل بشه به اینترنت.نقل قول:
ممنون.
برای من همین مارک ومدله .نقل قول:
1-ابتدا ای پی 192.168.1.1
2-پسور و یوزر نیم admin(هردو)
3- تیک زدن گزینه dsl auto connect
4- دکمه next بعد تیک زدن گزینه های ( ساپورت adsl+2 و...)
5- دکمه next بعد وارد کردن پسورد ویوزرنیم adsl خود و در اخر سیو کردن.
اینم اموزش pdf
[PHP]www.parandit.com/files/cms/adsl/adsl/am602.pdf[/PHP]
یه کاره معمولی که هر چند وقت یه بار این کار رو میکنند، چیزه خاصی نیستنقل قول:
نه ما از این شانسا نداریم
من دارم داداش . نمیدونم الان اوضاع پورت دادنشون چطوری اون موقع که من گرفتم تازه شروع کرده بود بده . خوب بدک نیست نسبت به قیمت. سرعت دانلود 18 ایناست .نقل قول:
سلام دوستان مخابرات زاهدان که نامحدود تو این صفحه نزدنکد:http://217.219.94.2/تعرفه-های-سرویس-adsl2.aspx
داره یا نداره؟
قیمت هاش با بقیه شهر ها فرق می کنه یا نه؟
128به بالا نمیدن؟
128نا محدود بخرم سرعت دانلود در ثانیه چنده؟
شبانه رایگان داره یا نه؟
لطفا جواب بدید اخه اینطوری حیفه پولامو بدم به پارس و مخابرات ترافیک و قیمتش کمتره و بصرفه تر
QUOTE=mehrdad38;5141859]به نام خدا
با سلام به تمام دوستان و کاربران P30World
همانطور که مستحضر هستید چندی وقتیه که مخابرات اقدام به ارائه مستقیم سرویس ADSL در پهنای باند های 64 کیلوبیت بر ثانیه تا 2 مگابیت بر ثانیه کرده.
از مزایای این سرویس می توان به قیمت مناسب ( 128 کیلوبیت معادل 9920 تومان در ماه) و نامحدود بودن آنها اشاره کرد.
در جدول زیر تعرفه سرویس ADSL مخابرات به تفکیک پهنای باند با ضریب اشتراک حداکثر 10 را مشاهده می کنید:
ویدئویی از تست سرعت اینترنت مخابرات تهران با پهنای 128 کیلوبیت بر ثانیه ، مرکز مخابرات بهشتی ( گرفته شده در تاریخ 6 ام مي 2011):
کد:http://up.--------.com/download.php?file=tjes90074ybtgkauygoi.wmv
ویدئویی از تست سرعت اینترنت مخابرات تهران با پهنای 256 کیلوبیت بر ثانیه ، مرکز مخابرات نبوت ( گرفته شده در تاریخ 8 ام مي 2011):
کد:http://npshare.de/files/9a7d1823/1231.avi
از معایب این سرویس می توان به عدم ارائه سرویس ADSL با پهنای باند بالاتر از 128 کیلوبیت بر ثانیه و همینطور عدم پشتیبانی خوب و منسجم اشاره کرد.
اما گویا اخیرا بحث هایی در ارتباط با برداشته شدن محدودیت های استفاده کاربران از اینترنت با پهنای باند بالاتر از 128 کیلوبیت بر ثانیه شنیده می شه.
بنابر این از تمام دوستانی که جدیدا سرویس های ADSL مخابرات رو ثبت نام کردن خواهش می کنم با ذکر نام مرکز مخابرات خودشون بگن که چه سرویسی رو ثبت نام کردن.
دیگه حرف رو کوتاه می کنم؛ امید من رسیدن روزی که تمام کاربران داخل کشور به اینترنت پر سرعت به معنای واقعی و همینطور ارزان دسترسی پیدا کنند.[/QUOTE]
سلام دوستان من ساکن ارومیه هستم.باید بگم adsl مخابرات حرف نداره.من -30( gig ( 256- خریدم سالانه 106000 تومان باید بگم سرعتش که حرف نداره به 512 خصوصی میرسه.ضمنا به راحتی با سرعت 50 kb داونلود میکنم.فقط احساس میکنم مال مخابرات یه کم زیادتر حجم میندازه نمیدونم چرا
سلام دوستان الان که اینو مینویسم 10 خرداد 90 است .مخابرات الان براحتی 512 هم میده بدون کارت دانشجویی و اینا.....مطمین باشید isp خصوصی ها هیچ موقع نمیتونن با غولی مثه مخابرات رقابت کنند.من خودم قبلا از خصوصی میگرفتم افتزاح بود واقعا مال مخابرات محشره......خیلی هم مفتتتتتتتتتتت من با 256 به راحتی با 50 داونلود میکنم....
سلام
الان 3 روزه که من مشکل دارم و 99% مواقع ارور 651 میگیرم
میخواستم بدونم کس دیگه ای هم با این مشکل روبرو هست؟
با مخابرات منطقه هم که تماس میگیرم جواب درست حسابی نمیدن
سلامنقل قول:
من هم از مخابرات اروميه 256 دارم. راستش خيلي وقت بود دنبال كسي ميگشتم كه از مخابرات اروميه256 داشته باشه
ميشه خواهش كنم از وضعيت سرعت دانلود و پينگ هم در روز و هم در شب بگيد
در صورت امكان در تاپيك اروميه مطرح كنيد
با تشكر
تاپيك اروميه
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=222290&page=78
امروزم از ساعت 1 تا 4.15 adsl من قطع بود...
نمی دونم چطوریه...فقط چراغ act خاموش میشه ولی بقیه چیزای مودمم مثل همیشه هستش.ممکنه ایراد از مودمم باشه؟؟ مودمم tenda هستش...این جوری که نمیشه آخه...دیروز و پریروزم کلا قطع بود !
اگر کس دیگه ای هم مشکل منو داشته بگه که حداقل آروم شم ! ممنون
نه من فول دارم دانلود میکنم.امروز صبح دختر سحابی کشته شده شاید بخاطر اون باشه
بچه من سرویس ای دی اس ال از مخابرات دارم و دانشجو هستم
قرار داد خونه ام داره تموم میشه و چون به امتحانات داریم نزدیک میشیم و این اینترنت نمذاره به درسا برسم :31:
میخوام درخواست جمع اوری بدم
می خواستم ببینم باید چیکار کنم ؟
چجوری باید درخواست جمع اوری بدم ؟
از همون لحظه دادن درخواست دیگه اون هزینه ای دی اس ال هم نمیاد رو قبض دیگه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
شما کدوم منطقه هستین؟!نقل قول:
من تازه با پارتی بازی و اشنا داشتن تونستم 256 بگیرم !!
شما چجوری 512 گرفتین؟!
من تا حالا فکر می کردم که اون نصابی که اومد مودم رو تنظیم و نصب کرد روی وایرلس پسورد گذاشته...یعنی از من خواست چه پسوردی بهش بده و گفت دیگه الان پسورد داره ! منم خیالم راحت ...نگو نذاشته (15 هزار تومن بهش پول دادم که چی،نمی دونم !)
حالا خواستم بپرسم چطوری باید روی وایرلس پسورد گذاشت؟؟
وارد یه قسمت شدم چندجا به نظر میاد که میشه پسورد داد...کدومشه؟؟
اینم عکس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فکر کنم با همون مدارکی که ثبت نام کردی (کارت ملی و قبض تلفن) برو به مرکز مخابراتی محل سکونتت و درخواست جمع اوری بده.نقل قول:
در مورد نحوه محاسبه هم فکر کنم هزینه تا اخر ماه و کامل روی قبض میاد.
برید تایپیک مخابرات خراسان رو ببینید چقدر تنوع سرویس داره.از مخابرات تهران هم سر تره.کابر خونگی و غیر خونگی هم نداره.
[PHP]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=491728[/PHP]
یکم گیچ شدم!! شما یه WEP داری یه WPA!!نقل قول:
اگه اشتباه نکنم:
توی select security option، احتمالا گزینه ای مثل "open - encryptred" یا همچین چیزی داره، اونو انتخاب کن؛
بخش select key format رو روی آخرین گزینه بزارین که احتمالا "WPA2/WPA...." خواهد بود؛ بعدش توی WEP KEY، رمزتون رو که وارد کنید که مجاز به استفاده از حروف و اعداد هستید. در انتها confirm کنید.
دوستان این مرکز مخابراتی ما داره اذیت میکنه
چه جوری میتونم به مراکز بالاتر دسترسی داشته باشم و بببینم آیا واقعاً پورت خالی تو مرکز ما وجود نداره یا اینکه دارن منو سر کار میزارن
داستانی شده این گرفتن اینترنت از مخابرات واسه من
مخابرات که خودش میخواد اینترنت بده و همه چی دست خودشه این بازی در آواردناشون چیه من نمیدونم
جداً مملکت گل و بلبی داریم
این درسته ؟نقل قول:
الان من همینجوری پاشم برم مخابرات میتونم 512 بگیرم ؟:D
512 مخابرات حدودا سرعت دانلود و پینگش چطوره ؟!
من بعید میدونم پورت خالی باشه و ندهند.مساله اینه که چون مخابرات ارزانتر از جاهای دیگه میده کسایی که میگیرن خیلی سخت منصرف میشن.دولت هم که پورت اضافه نمیکنه برای همین سرویسهای مخابرات شده تخم طلا.نقل قول:
سمت ما (مرکز صالح طبری) از روز درخواست 2 روزه وصل شد.توی برنامه ریزیهاشون واسه اختصاص پورت به مراکز یه خورده بی تدبیری کردن
---------- Post added at 11:25 PM ---------- Previous post was at 11:21 PM ----------
نه بابا.اینی که دوستمون میگه ماله تهران و شهرهای بزرگ نیست.من الان 256 نامحدود از مخابرات دارم خودم رو بکشم توی یکساعت 87 مگابایت میتونم دانلود کنم که میشه 24 کیلوبایت در ثانیه.تازه ام واسه 256 باید کارت فوق لیسانس داشته باشینقل قول:
اولا افتضاح نه افتزاح ثانیا کدوم مخابرات 10 خرداد 90 بدون کارت ضد اجنه 512 هم میده تهران یا ارومیه؟نقل قول:
اگه منظورت ارومیه هست که بیخیال چون محدودیت داره.
آقا یکی ما رو روشن کنه
الان تو تهران به خونگی بدون مدرک و کوفت و زهر مار 256 نامحدود می دن یا نه؟
بدون مدرک 128.با کارت فوق لیسانس 256.با کارت جونبازی 512.احتمالا لباست شخصی باشه تا 10 مگ میدن:31:نقل قول:
ب....ش توشنقل قول:
من الان با مدرک اکابر از آسیاتک 512 گرفتم.. چه خبره 256 فوق لیسانس؟؟؟:18:
با لباسی که شما گفتی چیزای دیگه هم میدننقل قول:
میدونی معنی این فوق لیسانس داشتن واسه 256 چیه؟؟؟ یعنی اون شخص محترمی که این تصمیمات رو میگیره خودش سواد آکادمیک نداره و تو دهنش اینه که اووووههه !!! فوق لیسانس خیلی مهمه و لابد سرعت اینترنت بیشتری میخواد!!نقل قول:
یه سوال من هر وقت کانکت می شم ویندوز اون گوشه یه ارور میده ومیگه
there is an ip address conflict with another system on the net work
همیشه هم هست حتی وقتی ویندوز عوض می کنم با اولین کانکت . می خوام ببینم ماله همه اینطوریه ؟
مال همه اینطور نیست:31: مال شما مشکل داره:46:نقل قول:
ip دو تا دستگاه تون توی مودم یکسانه، اگر دو تا pc یا دو تا دستگاه هستن که به مودم وصلن، ipهاشون رو تغییر بده.
اگر هم فقط با یه pc کار میکنی و از ip خود pcت مطمئنی مشکلی نداره، چون سرویس ت از مخابرات هستش این مشکل رو داری، پس ip کامپیوترت رو تغییر بده، مثلا اون عدد آخرش رو بزن 22 یا...
نه فقط یه سیستمهنقل قول:
ولی این جمله رو متوجه نشدم "اگر هم فقط با یه pc کار میکنی و از ip خود pcت مطمئنی مشکلی نداره، "
و اینکه اون عدد آخرش بزن 22 یعنی چی چی رو باید عوض کنم
ویندوزتون چیه؟ برفرق ویندوز7 بودن میگم:نقل قول:
Control Panel/Networks and Sharing Center
از بالا سمت چپ Change Adaptor Settings رو کلیک کن، روی Local Area Connection کلیک راست، Properties
توی پنجره ای که باز میشه، وسط پنجره، توی اون کادر، روی Internet Protocol Version 4(TCP/IPv4)l برو و از پایین کادر Properties رو بزن. (اگه مشکلت حل نشد از این پنجره ای که باز میشه یه عکس اینجا بزار تا دقیق تر بهت بگم) بعدش توی این پنجره گزینه اول Obtain an IP Address Automatically رو بزن.
نقل قول:
دمت گرم وقت می زاری جواب می دی ولی ویندوزم xp :13:هست وهیچ کدوم از مواردی که گفتی نیافتیم
به من بود XP رو میگفتم:31: اما دیدم الان اکثرا 7 دارن گفتم اونو بگم:31:نقل قول:
شما مسیر زیر رو برو:
Start/Control Panel/Network Connections
از اینجا به بعد دیگه یکسانه:20: روی Local Area Connection کلیک راست و Properties، بعدش Internet Protocol (TCP/IP) رو انتخاب کن و از پایین کادر Properties رو بزن. حالا گزینه اول (Obtain an IP Address Automatically ) رو بزن و OK کن.
اگه مشکلت حل نشد یه عکس از این پنجره آخرت بزار تا دقیق بگم چیکار کنی و IPت رو اگه لازم بود چی بزاری.
برای اپلود عکس میتونی از سایت زیر استفاده کنی:
[HTML]http://up.--------.com/[/HTML]
مسیرو رفتم ولی جالبه اصلا اون تیکه خودش هست حالا عکس هارو میزارم
خب، پس تیک دوم رو بزنید و مقادیر زیر رو به ترتیب وارد کنید: (شما اون Prefered DNS رو نیازی نیست وارد کنید)نقل قول:
اگر هنوز مشکل برقرار بود، IP رو به 192.168.1.10 یا بیشتر تغییر بدید.
دوستان وضعیت پینگ مخابرات چجوریاست ؟ خوب هست ؟ برا گیم مشکل نداره؟
ممنون
بعضی جاها خوبه بعضی جاها بد.نقل قول:
خوب من اون تیک زدم عدد ها رو وارد کردم ولی اصلا اینترنت قطع می شه وپینگ نمی ده دور اون عددی هم که دایره کشیدم هم 10-30 قراردادم بازم جواب ندادنقل قول:
اون IP 192.168.1.1 نمی خاد اینجا وارد کنی . اولی رو 192.168.1.2 دومی روش کلیک کنی اتوماتیک255.255.255.0 مینویسه OK کن بعد close . چند دقیقه صبر کن تا تنضیمات انجام بشه . بعدش که.....نقل قول:
مهرداد عزیز خواهشا از این خبر ها اینجا نذار جز اعصاب خوردی ملت هیچ فایده ای نداره...
می خواستم بدونم مخابرت سرویس 512 میده یا نه
دوستان مثل اينكه مخابرات تعرفه هاشو حدود 2 تا 3 تومني افزايش داده درسته؟