بچه ها هر کی خواست من 800 هزار تووووووومان واسش Apple 4 میارم
Printable View
بچه ها هر کی خواست من 800 هزار تووووووومان واسش Apple 4 میارم
دوستان من میخواستم ایفون بخرم به نظرتون مدل 4 را بگیرم یا 4s رو یا اینکه فعلا دست نگه دارم ؟ کمک کنید.اگه کسی هم تو اصفهان قیمت مناسب داره بگه .ممنون
---------- Post added at 12:41 PM ---------- Previous post was at 12:39 PM ----------
نقل قول:
16 یا 32 ؟
با سلامنقل قول:
به نظرم آیفون 4 رو بگیرید و اگه خواستید عوضش کنید با سری بعدی آیفون عوضش کنید.
موفق باشید.
جیلبریک دایمی نیومدهنقل قول:
صبر کن یه چند وقت دیگخ نصب کن
اما پیشنهاد میکنم حتما نصب کنی واقعا عالیییه!
هنوز جیلبریک ورژن 4.3.5 نیومده؟
به صورت تتر موجود حتی برای 5 هم به صورت تتر هستنقل قول:
بهم نخندینا من اینی که نوشتید رو نمیدونم یعنی چی؟نقل قول:
بهم گفتن اگه جیلبریک کنیم چون هنوز ورژن خودش نیومده اونوقت باید با هر روشن و خاموش شدن گوشی رو وصل کنیم به کامپیوتر تا بیاد بالا.
چیکارکنم؟
با سلامنقل قول:
منظور دوستمون هم از تتر و آنتتر همین مطلبی هست که شما فرمودید.
تتر یعنی اینکه باید زمانی که خاموش شد به کامپیوتر وصل کنید و آنتتر اینطوری نیست.
موفق باشید.
[QUOTE=joe_satriani;6587871]با سلام
منظور دوستمون هم از تتر و آنتتر همین مطلبی هست که شما فرمودید.
تتر یعنی اینکه باید زمانی که خاموش شد به کامپیوتر وصل کنید و آنتتر اینطوری نیست.
موفق باشید
ممنونم از راهنماییتون. اونجوری به نظرم بدردنمیخوره آخه که. یه جایی ادم تو دردسر میفته. پس مجبورم یا بدم روش برنامه بریزن یا صبرکنم تا جیلبریک خودش بیاد
سلام دوستان
یه سوالی دارم
من میخواستم بگم واسم یه گوشی از امریکا بیارند دقیقا باید بگم چه مدلش رو بگم اگه میشه مدلش و مشخصاتش منظورم مثل لاک و انلاک بودنه رو به انگلیسی بگید اخه طرف امریکاییه فارسی زیاد نمیدونه میخوام دقیقا همونو بیاره
ممنون
[QUOTE=nima4444;6589093]با سلامنقل قول:
درسته . دردسر این روش جیلبریک خیلی زیاده.
واسه همین توصیه میشه که صبر کنید تا جیلبریک نهایی بیاد.
موفق باشید.
با سلامنقل قول:
مدل iPhone 4 Unlock Factory ، حافظه هم به میل خودتون میتونه 16 یا 32 گیگ باشه.
موفق باشید.
[QUOTE=joe_satriani;6590148]نقل قول:
حدودا چقدر اختلاف قیمت داره؟
ایفون 4s بگم بیاره ؟
احتمالش هست كه siri واسه بقيه دستگاههاي اپل هم بياد:
[HTML]http://www.gsmarena.com/siri_successfully_ported_over_to_other_ios_devices-news-3330.php[/HTML]
دوستان به نظر من سیری برای ایران زیاد فایده ای نداره و مطمئنم که حداقلش برای من حالش تا یک ماهه چون اول که اینترنت میخواد دوم که باید با لحجه انگلیسی باهاش صحبت کنی که فکر میکنم تو ایران عده قلیلی میتونند با لحجه صحبت کنند حالا بقیه دوستان هم میتونند فکر کنند که ایا اونها همین مشکل رو هم دارند که اگه داشته باشند به نظر من نمیصرفه به خاطر یه سیری بخای حدود یک میلیون زیادتر بدی البته دوربین 8 مگاپیکسل و سیپییوش هم که حساب کنی خداییش اینقدرها نمیصرفه که ما بخاییم براش یک میلیون زیادتر بدیم این در حالیه که قیمتش با 4 در امریکا تفاوت چندانی نداره
سیری نیازی به اینترنت نداره ، فقط برای کارهایی که باید به اینترنت متصل بود نیاز به اینترنت داره ، مثلا شما وقتی می خواهید یک چیزی رو در اینترنت سرچ کنید یا آب و هوا رو بفهمید مثلما دستگاه هواشناسی که نیست ، باید دیتابیسش آپدیت بشه پس باید به اینترنت متصل بشه ولی برای کارهای معمول نیازی به اینترنت ندارهنقل قول:
سیری نیازی به لهجه غلیظ نداره.به راحتی می شه ازش استفاده کرد
نقل قول:
پس من هرجا خوندم نوشته بود لحجه میخواد
نقل قول:درسته Siri برای هر کاری نیاز به اینترنت داره. کل پروسه Speech Recognition و AI در سرورهای اپل انجام میشه.نقل قول:
باید بتونید انگلیسی رو درست صحبت کنید، نیاز به لحجه خاصی نیست فقط لازمه خوب صحبت بشه.نقل قول:
پس بگو اونی که ما باهاش کار کردیم اج داشت.نقل قول:
درسته Siri برای هر کاری نیاز به اینترنت داره. کل پروسه Speech Recognition و AI در سرورهای اپل انجام میشه.
نمیشه یه دیتابیس درست کرد که آپدیت بشه ؟
دیتابیس درست کرد که آپدیت بشه؟ کلا صدای شما به سرورهای اپل فرستاده میشه تا بفهمه شما چی می گید، حتی اگه بخواید آلارم هم ست کنید نیازه اول بفهمه شما چی می گید.نقل قول:
طبق تست هایی که کردن حدودا هر بار استفاده از Siri حدود 60 تا 80 کیلوبایت (فقط!) دیتا لازم داره.
سلام دوستان
من 20 روزی میشه که 4 گرفتم .ورژنش 4.3.5 هست.جیل بریک که نمیشه.من یه سری برنامه فری نصب کردم روش تا این ios5 جیل بریک بشه به اون آپدیت کنم
حالا اگه من الان به ios 5 آپدیت کنم بازم میتونم روش برنامه فری کنم؟یعنی واسه ios 5 هم برنامه فری هست؟
واسه آپدیت هم تو آیتونز یه گزینه هست آپدیت اونو میزینیم تموم؟؟؟
یعنی stream جان این iphone خودش نمیتونه عملیات speech recognition رو انجام بده؟ بعید میدونم اینطور باشه.نقل قول:
اصلن شما بیا یک امتحانی بکن، 3g و wifi رو کلا قطع کن، طوری که اصلا به اینترنت متصل نباشی بعد دوباره امتحان کن ببین به چه صورت هست.
اگر اینطور که میگید باشه، پس چرا برای مدل های دیگه ی iPhone این امکان رو قرار ندادن؟ اینکار که نیاز به پردازش آنچنانی نداشت و در خود iPhone که پردازش نمیشد که بگن اونها ضعیفن... البته اگر اونطور که گفتید این عملیات (speech recognition) در سرورهای اپل انجام بگیره.
ولی من هنوز یک خرده شک دارم، حداقل می تونه برای اینکارها از سیستمی شبیه به Voice Control استفاده کنه.
در کل نظر من اینه که تمامی عملیات از جمله Speech Recognition در خود آیفون صورت میگیره و عملیات مربوط AI در سرور های Apple.
البته بازم نمیدونم، ولی اصولی ترش اینه که به اینصورت باشه:31:
خیر Speech Recognition هم در سرورها صورت می گیره، اگه ارتباط با شبکه هم قطع باشه شما هرچی بگید میگه I have problems connecting to the network. فقط Siri نیست، Speech Recognition که به عنوان روش وارد کردن تکست وارد iOS 5 شده هم نیاز به اینترنت داره و شما بدون اینترنت نمی تونید استفاده کنید.نقل قول:
دلیل اینکه برای بقیه نگذاشتن هرچیزی می تونه باشه به جز ضعف سخت افزاری، مهمترین و اصلی ترینشون مارکتینگ 4S و فشار نیاوردن یکدفعه حجوم همه به سرورهای اپل می تونه باشه.
نظر من و شما نداره :دی همش در سرور های اپل انجام میشه.نقل قول:
ولی من هنوز یک خرده شک دارم، حداقل می تونه برای اینکارها از سیستمی شبیه به Voice Control استفاده کنه.
در کل نظر من اینه که تمامی عملیات از جمله Speech Recognition در خود آیفون صورت میگیره و عملیات مربوط AI در سرور های Apple.
البته بازم نمیدونم، ولی اصولی ترش اینه که به اینصورت باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کلا Siri به سرورای اپل وصله ، با تست و اینا هم معلوم نمیشه که نت نمیخواد :دی دلیل اصلی اینکه Siri واس 4 هنوز پورتش کامل نشده اینه که فعلا نمیشه با 4 به سرور وصل شد... یعنی این کاری هم که کردن ، کنارش یه 4اس میخواد که دیتا رو بفرسته و بگیره و به 4 منتقل کنه :دی حالا باید صبر کنیم ببینیم میتونن یه فرمویری واسه 4 بدن که بتونه به سرور Siri هم متصل بشه یا نه...
نقل قول:
ببخشید میشه بگید برنامه فری رو چطور و از کجا میریزید و چجوری؟؟؟
مال منم عین شماس و مشکل شمارو دارم.
سلامنقل قول:
پ خ دادم بهتون
درووووود
یه توصیه ی دوستانه که زیاد خودم ازش ضرر کردم
تا ماهه اینده که تب 4s بخوابه باید 4 هم قیمتش بشکنه و بره روی 650 البته واسه 8 یا 16 ، اونموقع خریدش بسیار منطقی تر هست ، الان خرید 4 اصلا کار عاقلانه ای نیست
ولی من فکر نکنم 4 بیاد 650 برسه الان خود 3gs 610 تومنهنقل قول:
سلام دوستان
من 20 روزی میشه که 4 گرفتم .ورژنش 4.3.5 هست.جیل بریک که نمیشه.من یه سری برنامه فری نصب کردم روش تا این ios5 جیل بریک بشه به اون آپدیت کنم
حالا اگه من الان به ios 5 آپدیت کنم بازم میتونم روش برنامه فری کنم؟یعنی واسه ios 5 هم برنامه فری هست؟
واسه آپدیت هم تو آیتونز یه گزینه هست آپدیت اونو میزینیم تموم؟؟؟
نقل قول:
شاید هم نیاد ولی من با نظر دوستمون موافقم یکی دو ماه صبر ارزششو داره
من این هفته دارم میرم هنگ کنگ به نظرتون از اونحا 4s بخرم یا بیام ایران یک ماهه دیگه بخرم؟
چطوري ميشه MMS رو روي Iphone 4 فعال کرد؟ من با گوشيم نمي تونم MMS بفرستم....
با سلام به همه دوستان من تازه این گوشی رو گرفتم ممنون میشم به سوالام جواب بدید
1-ایا برنامه سیدیا رو میشه اپدیت کرد و اگر اپدیت شد که مشکلی بوجود نمیاره؟
2-سورس های خوب و پرمحتوا رو از کجا میشه پیدا کرد؟
3-دکمهhomeچه قابلیتهایی داره مثلا دوبار فشار بدی یا نگه داری یا ....چه کارایی انجام میده؟
4-من ازgps این گوشی چطور میتونم استفاده کنم؟
5-من چندتا فایل با مرورگر گوشی دانلود کردم اینها کجا میرن و ایا میشه اونا رو تو pcانتقال بدم؟
اگر همراه اول هست از این طریق اقدام کنید :نقل قول:
کد:http://www.mci.ir/web/guest/gprs-and-mms-settings
1-اگر نیاز به آپدیت برنامه یا سورس ها باشه بهتون اطلاع میده ، خیر مشکلی ایجاد نمی کنهنقل قول:
با سلام به همه دوستان من تازه این گوشی رو گرفتم ممنون میشم به سوالام جواب بدید
1-ایا برنامه سیدیا رو میشه اپدیت کرد و اگر اپدیت شد که مشکلی بوجود نمیاره؟
2-سورس های خوب و پرمحتوا رو از کجا میشه پیدا کرد؟
3-دکمهhomeچه قابلیتهایی داره مثلا دوبار فشار بدی یا نگه داری یا ....چه کارایی انجام میده؟
4-من ازgps این گوشی چطور میتونم استفاده کنم؟
5-من چندتا فایل با مرورگر گوشی دانلود کردم اینها کجا میرن و ایا میشه اونا رو تو pcانتقال بدم؟
2-سورس ها به صورت پراکنده در سایت های مختلف معرفی شدند ولی در کل شما نیاز به چند سورس اصلی دارید که در انجمن ذکر شده از ریختن سورس های بیهوده و اضافی اکیدا خودداری کنید چون برای دستگاهتون مشکل ایجاد می کنه
3- اگر نگه دارید کنترل صدا فعال میشه ، با یکبار زدن به صفحه اول میروید ، با دوبار زدن برنامه های در حال اجرا را مشاهده خواهید کرد - در صورت نگه داشتن دکمه هوم + پاور به صورت همزمان از صفحه نمایش شما عکس گرفته خواهد شد.
4- بسته به نوع سیم کارت مربوطه به سایت مرجعه مراجعه کرده درخواست فعال سازی و ارسال تنظیمات GPRS رو بدید.
5- با توجه به سوالاتی که پرسیدید احتمالا گوشی شما جیل شده هست. قبل از دانلود فایل از شما در مورد محل ذخیره اون سوال می کنه ، از داخل پی سی هم به واسطه نرم افزار 91 pc suit for iphone می تونید به فایل ها دسترسی داشته باشید یا بوسیله نرم افزار iFile که در گوشی نصب می کنید.
موفق باشید.
سلام
من ipod را اول به restor mode بردم و بعد با برنامه redsn0w_win_0.9.6rc13b طبق دستورات خود برنامه به dfu mod r رفت و دستگاهم خاموش شدو یک سخت افزار جدید به نامه Apple Mobile Device (DFU Mode)
شناخت البته تو قسمت other device ودرایورش رو از اینترنت ویندوز گرفت ولی نتونست نصبش کنه و دستگاه رو نه ituns می شناسه و نه redsn0w حالا باید چی کار کنم
iopd touch 4g ios v4.1
window 8 هم سیستم عامله من هست
دوست عزیز میشه خودتون چندتا سورس خوب و مطمئن معرفی کنی ممنوننقل قول:
سلام یه سوال آیا آیفون 4 16گیگ با 32گیگ تفاوتی به غیر از حافضشون وجود داره و وآیفون سفید با سیاه؟
سلام
من میخواستم ایفون بگیرم به نظر دوستان ایفون 4 بگیرم یا وایسم تا ایفون 5 بیاد ؟؟؟
ممنون اگه منو راهنمایی کنید؟؟
با سلامنقل قول:
بله فقط در حافظه باهم تفاوت دارن.
موفق باشید.
چرت نگو من یکیشو دارم خیلی خوبم انتن میده ومشکلی نداره در ضمن باید بگم که بهترین گوشی از بین همه ی گوشی هاست همه جا دارن اینو میگن برین تحقیق کنین شرکت سازنده نوکیا ازش عقب مونده و رتبه ایفون بیشتره:19:
نقل قول:
دوست عزیز ایفون 4 کمی مشکل انتن داشته البته در 4 اس رفع کرده و نکته دوم اینکه من چرا نمیدونم تو بعضی از سایت ها این طرفداران اپل اینگونه صحبت میکنند به خدا اگه شرکت اپل هم اینطوری فکر میکرد هیچ وقت اپل نمیشد من خودم از طرفداران اپل هستم و این کمپانی رو بهتر از هر کمپانی سازنده موبایل میدونم ولی نکته اینکه هر کالایی علاوه بر خاصت ها مشکلاتی هم داره که البته شرکت اپل به نظر من استاد برطرف کردن مشکلات هستش چون سالی یه گوشی میده و وقتی میده دیگه مشکلات قبلی خبری نیست یا اگه باشه به چشم نمیخوره پس بهتر از هر کمپانیه دیگه ایه که روزی یه گوشی درست میکنند و فرق فقط در ظاهرشه و دوسه تا فرق کوچیک که اصلا به مدل نمیخوره که بخوای بگی مدل بالاتر ولی خداییش بیاییم این روحییه انتقاد پذیر رو تو ایران بالا ببریم چون اصلا فکر نمیکنم خود استیو جابز اگه میگفتند گوشی که دادید بیرون مشل داره اینگونه جواب میداد