کوتینیو هم بازیکنه جوان و سریعی هست اون نمبخواد تو ترکیب بزاری؟نیازی نیست؟منظورم ذخیره هاستنقل قول:
Printable View
کوتینیو هم بازیکنه جوان و سریعی هست اون نمبخواد تو ترکیب بزاری؟نیازی نیست؟منظورم ذخیره هاستنقل قول:
والا این ترکیبم بر اساس اسکواد آپدیت نشده هست فکر کنم ندارمش... فعلا دارم یه بار دیگه رو اکامپلیشمنت ها کار می کنم متاسفانه سیو های قبلیم به پروفایل جدید انتقال پیدا نکرد نمی دونم راهی هست یا نه ولی من نتونستم سیو های بازی یک گیمر تگ رو به گیمر تگ دیگه منتقل کنم... اگه تموم بشه اسکواد رو آپ می کنم احتمالا تا یکی دو هفته دیگه اسکواد جدیدتر و اعمال شده پنجره ترانسفر زمستانی بیاد
من اصلا با سیستم های دو مهاجمه اصلا حال نمیکنم...نقل قول:
سیستم : 2-4-4 عادی (1)
یک مهاجم با دوتا هافبک تهاجمی خیلی بهتره به نظر من... اینطوری هم تو حمله میشه سه تا مهاجم داشت و دو دفاع 5 تا هافبک که وسط زمین کلی شلوغا میشه و حریف نمیتونه نفس بکشه... مخصوصا اگه دو هافبک وسط قوی هم داشته باشی که دیگه حرف نداره.
کلا من خودم با سیستم هایی بازی میکنم که هافبک زیاد دارن... اینطوری میشه بازی رو کنترل کرد.
در واقع يه چيز تو مايه هاي تركيب ليورپول.نقل قول:
5 تا هافبک
منتها من اصلا نميتونم اينجوري بازي كنم.چون تو حمله تعداد خيلي كم هست.مهاجم كه تنها باشه فرصت يك-دو و پاسكاري خيلي كم پيش مياد.
مسعود جان براي اين حالتي كه شما گفتي من طرح بهتري بلدم.شيوه اي كه هم به قول شما مركز زمين كنترل ميشه و هم تو حمله كم تعداد نيستي.
2-4-4 به اين صورت كه 2 تا هافبك دفاعي داشته باشي و 2 تا هافبك كنار نفوذي.اينطوري وسط زمين رو تصاحب شدي در حالي كه هم از كنار حمله مي كني و هم از عمق(با 2 مهاجم).
اون سیستمی که میگی رو حمید جان امتحان کردم... ولی نبود هافبک وسط یکم آزار دهنده هست.نقل قول:
در واقع يه چيز تو مايه هاي تركيب ليورپول.
منتها من اصلا نميتونم اينجوري بازي كنم.چون تو حمله تعداد خيلي كم هست.مهاجم كه تنها باشه فرصت يك-دو و پاسكاري خيلي كم پيش مياد.
مسعود جان براي اين حالتي كه شما گفتي من طرح بهتري بلدم.شيوه اي كه هم به قول شما مركز زمين كنترل ميشه و هم تو حمله كم تعداد نيستي.
2-4-4 به اين صورت كه 2 تا هافبك دفاعي داشته باشي و 2 تا هافبك كنار نفوذي.اينطوري وسط زمين رو تصاحب شدي در حالي كه هم از كنار حمله مي كني و هم از عمق(با 2 مهاجم).
تو سیستم 5 هافبکه که تو AM هستن شما میتونی باز زدن دکمه LB ( تو نسخه کنسولی) به بازیکن جلویی دستور بدی که فرار کنه. مثلا وقتی این کار رو که توپ دست هافبک وسطت یا دفاعی هست انجام بدی میبینی که حداقل سه تا مهاجم داری یه جورایی میشه 4-3-3 و تو دفاع هم میشه 4-5-1
اون تک مهاجم خیلی مهمه که قدرتی باشه... چون با حفظ توپش میتونه باعث بشه دو بازیکن دیگه فضای خوبی بدست بیارند. این سیستم یکم احتیاج به حوصله داره ولی تو ضده حمله ها خیلی خوبه... میتونی با انتقال سریع توپ و پاس های بلند خیلی خطرناک کار کنی. کلا اگه بتونی توانایی هات رو تو دادن پاس های قطری و بلند افزایش بدی خیلی میتونی موفق تر باشی تو بازی و همچنین بلد بشی با این دکمه LB کار کنی دیگه عالی میشه.
موافقم مسعود یعنی این سیستم خیلی خوبه..
من خودم به هیچ وجه هجومی کار نمی کنم و حتی دوستام هم از ترکیب های من اعتراض دارن
این ترکیبی که گفتی میشه گفت تو همچین مایه های خواهد بود که خب من اکثرا اگر لیوپول رو بردارم با این ترکیب هستم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی این ترکیب باید مهاجم خیلی آس باشه یه چیزی تو مایه های تورس - اتوئو - زلاتان قدرت بدنی بالایی لازمه که بخوای تک مهاجم وسط بازی کنی به این شکل
آره همچی چیزی حامد فقط با این تفاوت که من با یک هفابک دفاعی بازی میکنم و دو تا CM و دو AM . و اون دوتای کناری هم زیاد نقش بال گوش رو بازی نمیکنن.نقل قول:
موافقم مسعود یعنی این سیستم خیلی خوبه..
من خودم به هیچ وجه هجومی کار نمی کنم و حتی دوستام هم از ترکیب های من اعتراض دارن
این ترکیبی که گفتی میشه گفت تو همچین مایه های خواهد بود که خب من اکثرا اگر لیوپول رو بردارم با این ترکیب هستم.
یه چیزی تو این مایه ها:
خیلی هم تراز اول نباشه مهم نیست.نقل قول:
توی این ترکیب باید مهاجم خیلی آس باشه یه چیزی تو مایه های تورس - اتوئو - زلاتان قدرت بدنی بالایی لازمه که بخوای تک مهاجم وسط بازی کنی به این شکل
من چون بایرن رو بر می دارم ماریو گومز با فیزیک و قدرت بدنی ای که داره خیلی خوب می تونه اونجا بازی کنه. پشت سرش هم ریبری و روبن و دوتا هفابک وسط هم تونی کروس و شواینی . اون هافبک دفاعی هم فن بومل هست.
اما وقتی آلمان رو بر می دارم همون ترکیب حامد رو بازی میکنم... بالاک و خدیرا تو هافبک دفاعی خیلی عالی بازی میکنن کنار هم
ولي جدا نميدونم مسعود چطور با اين شيوه بازي ميكنه:دي
من كه با سيستم تك مهاجم اگه مهاجمي مثل Patrick Mboma هم با اون قدرت بدني(تو فوتبال 99:دي) داشته باشم اصلا شوت هم نميتونم بزنم.البته تو لجندري اينطوريه.اصلا امان نميدن به اون تك مهاجم.تا توپ رو ميگيري 2 دور دور خودت ميزنيو مدافع حريف...بله.
حالا مسعود جان شما بيا راجب تاكتيك هات و طرفندات براي گل زدن و حمله كردن تو اين سيستم صحبت كن.
چجوري كار ميكني؟ از عمق... با سنتر از جناحين ... با يك-دو ...با پاسهاي پي در پي ...
ممنون:11:
این 1-3-2-4 حال نمیده خیلی دفاعیه
من که 3-3-4 رو بیشتر دوس دارم اونم به صورتی که بارسا بازی می کنه
الان یه نفر بارسا رو برداره و با بایرن با اون سیستم مسعود بازی کنه شک نکنید که بارسا می بره :31:
خدا از دهنت بشنوه.به اين ميگن سيستم:دينقل قول:
حالا اگه 3 تا هم نبود حداقل 2 تا مهاجم كه باشه.
من تو لجندري با 2 مهاجم با تيم اساسونا كه مهاجماش والتر پاندياني و آراندا هستند راحت 3 تا به رئال ميزنم.اما اگه رو همين لجندري با ليورپول با 1-5-4 بازي كنم با رئال.اصلا شوت هم نميتونم بزنم:31:
وقتی تو حمله از این دکمه LB استفاده میکنی میتونی چنتا بازیکن دیگه هم به مهاجم اضافه کنی.. اینطوری دیگه اون طرف هم تنها نیست.نقل قول:
من كه با سيستم تك مهاجم اگه مهاجمي مثل Patrick Mboma هم با اون قدرت بدني(تو فوتبال 99:دي) داشته باشم اصلا شوت هم نميتونم بزنم.البته تو لجندري اينطوريه.اصلا امان نميدن به اون تك مهاجم.تا توپ رو ميگيري 2 دور دور خودت ميزنيو مدافع حريف...بله.
من خودم بیشتر از حرکت تو عمق و پاس پشت دفاع و سانتر از گوشه ها استفاده میکنم. مخصوصا بیشتر از گوشه ها کار میکنم و همیشه اگه تیمی بتونه گوشه ها رو ببنده خیلی برام سخت میشه و نمیتونم اصلا بازی کنم .
معمولا توپ رو میدم به مهاجمم و از اون به بازیکنای گوش و آخر سر هم دوباره میرسه به مهاجم.. یعنی معمولا این مسیر رو همیشه طی می کنم.
کلا از من بهت توصیه اگه می خوای حمله کردنت خوب بشه برو با این دکمه LB خیلی تمرین کن تا بتونی قشنگ ازش استفاده کنی. واقعا مزیت خیلی عالی ای هست. هر وقت اراده کنی میتونی با زدن این دکمه به بازیکن جلو دستور بدی که تو عمق فرار کنه.
تو دفاع هم حرکت جوکی خیلی موثر هست. یعنی گرفتن دکمه LT ... با این کار مدافع به راحتی دریبل نمی خوره.
PES بازا اکثر وقتی میان سمت فیفا همین سیستم رو بر میدارن... چون تو PES اکثرا همین سیستم استفاده میشهنقل قول:
وحید تو برو همون PES ت رو بازی کن : دی
خداييش درست گفتي مسعود جان.ماها عادت به PES داريم.نقل قول:
وحید تو برو همون PES ت رو بازی کن
اما من ديگه فقط فيفا بازي ميكنم.ديگه سراغ اون يكي نميرم خيلي سطحيه
مسعود اون ترکیبت که خیلی یه جوریه چطوری دفاع میکنی...
من اگه لیورپول رو بردارم و تو بایرن با اون ترکیبت میبرمت..
یعنی 442 بکنم بردمت...جلوی دفات خالیه..اون بازیکن وسطی هم که هم عقب رو داره هم جلو به قول ارمین خیلی باید اس باشه
تا زود خسته نشه.
وحید من هم حرف مسعود رو تایید میکنم. :31:نقل قول:
وحید تو برو همون PES ت رو بازی کن : دی
تو محله ما پیدات بشه...خودت میدونی.
ون شواینی هست.. هافبک باکس تو باکس هست... خسته نمیشه... خیلی تستش کردم.نقل قول:
من اگه لیورپول رو بردارم و تو بایرن با اون ترکیبت میبرمت..
یعنی 442 بکنم بردمت...جلوی دفات خالیه..اون بازیکن وسطی هم که هم عقب رو داره هم جلو به قول ارمین خیلی باید اس باشه
تا زود خسته نشه.
این هافبک بیشتر دفاعی هست تا تهاجمی.
برو این سیستم رو تست کن ببین خیلی خوب جواب میده.
امروز با یکی از دوستان عزیز رفتیم گیم سنتر تا فیفا بازی کنیم
این سیستم رو جلوش پیاده کردم و واقعا از خودم خوشم اومد : دی
حامد تو دفاع حرف نداشتنقل قول:
مخصوصا اگه طرف توپ رو از دروازه خودش شروع میکرد به آوردن تو زمین من میدیدم که خط هافبک خیلی قشنگ همه فضا ها رو میبستن و طرف میموند چکار کنه.
مخصوصا تو بازی آخر که آلمان رو برداشتم تو کل بازی تونست فقط یه شوت بزنه سمت دروازم
تنها مشکلم بعضی وقتا تو انتقال توپ از دفاع به حمله بود
اما در کل اگه دنبال سیستم های دفاعی هستی اینی که گذاشتم رو یه تستی بکن ..
منم از ترکیب ارمین استفاده کردم خیلی خوبه خیلی کم توپ در دست مهاج میمونه.
منظورت مراد خودمونه.....:31:نقل قول:
مراد تو دفاع حرف نداشت
نه می خواستم بگم حامد گفتم مراد : دینقل قول:
منظورت مراد خودمونه.....
واستا این نت لعنتی رو درست کنم میام live رو همتون رو کم میکنم :دی
چند بار save کری یر مودم crash شد که مجبور شدم پاکشون کنم..... مثلا تو ترکیب جای بازیکنا جابجا میشد و بازی هنگ میکرد..
مشکل کجاست ؟ برای شما هم اتفاق افتاده؟
آره ولی راه نجاتش اینه که بعد لود کردن سیو اولین بازی رو اسکیپ کنی یا همون سیمولیشن بزنی... این تنها راه نجات سیو هستنقل قول:
آرمین چرا زودتر نگفتی؟ (-:نقل قول:
حالا دلیلش چیه؟
من فکر کنم هر وقت میرم خارج از کری یر مود ترنسفر انجام میدم اینطوری بازی قاطی میکنه.....
.
.
.
یه بار با یکی از بچه داشتیم بازی میکردیم اون رئال رو برداشته بود ، دقیقه 15-16 بازی بودیم گفت من رونالدوم کجاست؟ هرچی گشتیم و ریپلی زدیم تو زمین پیداش نکردیم در حالی که توی ترکیب اصلی تیم بود ما هم کلی خندیدیم و البته مجبور شدم هر چی سیو داشتم پاک کنم چون بازی هنگ میکرد !
خوب تو زود تر نپرسیدی آخه فدات شم دی:نقل قول:
آره دلیلش همونه حدست درسته برای همون من موقع کریر دستکاری نمی کنم اسکواد رو
سیستم فقط 2-3-1-4 :31:، من هم تو PES و هم تو فیفا از این استفاده میکنم!نقل قول:
تو رو خدا جواب بدين
اگه ميشه rating يا همون overall بازيكنان تيم هاي Man.utd _barcelona_chelsea_R.madrid_ac ac.milan_inter milan_arsenal رو بديد
ممنون
اخه هرچي تو گوگل سرچ كردم كير نياوردم
این همه تیم اورال می خوای چه کارکنی..؟
بابا بگيد ديگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
اگه سخته واستون . از كليد print screen از squad تيم عكس بگيريد (لطفا از كل تيم .يعني هم صفحه اول تيم هم صفحه دوم ......)
و روي همين forum يا 4shared اپ كنيد
تو رو خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااا ديگه سوال نكنيد . عمل كنيييييييييييييييد
بابا چند تا عكس واسه اونايكه adsl دارن كه كاري نداره اپ كردنش
! My God
چلسی روز آخر نقل و انتقالات تورس و داوید لوئیز رو خرید....
لیورپول هم کارول و سوارز رو گرفت !
پس این نقل و انتقالات فیفا نیومد ؟
پارسال کسی یادش نیست که آپدیت ترنسفر ها کی منتشر شد ؟
یک سوال داشتم:
تاپیک های نسخه های PC و کنسول فیفا 11 ادغام شده؟!
من هر چی میگردم تاپیک نسخه PC رو پیدا نمیکنم!!!
ایول این عکسو خیلی خوب اومدی :31:نقل قول:
! My God
از این به بعد در مقابل چلسی به جز دروگبا مواظب تورس هم خیلی باشید! :31:
نه ادغام نشده. این آدرس تاپیکه:نقل قول:
یک سوال داشتم:
تاپیک های نسخه های PC و کنسول فیفا 11 ادغام شده؟!
من هر چی میگردم تاپیک نسخه PC رو پیدا نمیکنم!!!
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=443329&page=182
عجب پس لیورپول موند بدون مهاجم....نقل قول:
! My God
آره دیگه نمیتونی برش داری :27:نقل قول:
عجب پس لیورپول موند بدون مهاجم....
ولی دروگبا و تورس چه خط حمله وحشتناکیه
+
علی کریمی هم رفت شالکه : دی
بابا کجا بدون مهاجم موندش! پس این سوارز و کارول که با قیمت های نجومی به لیورپول اومدن الکین؟! :31:نقل قول:
عجب پس لیورپول موند بدون مهاجم....
کارول رو فکر نکنم توی فیفا قوی باشه ولی سوارز قویه
آره دیگه به هیچ تیمی دیگه رحم نمی کنیم :31:نقل قول:
ولی دروگبا و تورس چه خط حمله وحشتناکیه
توی فیفا این چند ساله همیشه این دو تا بازیکن خیلی خوب درست شدن. یعنی در کنار هم باشن دیگه واقعا ترسناک میشن!
تو رو خدا جواب بدين
اگه ميشه rating يا همون overall بازيكنان تيم هاي Man.utd _barcelona_chelsea_R.madrid_ac ac.milan_inter milan_arsenal رو بديد
ممنون
اخه هرچي تو گوگل سرچ كردم كير نياوردم
اگه سخته واستون . از كليد print screen از squad تيم عكس بگيريد (لطفا از كل تيم .يعني هم صفحه اول تيم هم صفحه دوم ......)
و روي همين forum يا 4shared اپ كنيد
تو رو خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااا ديگه سوال نكنيد . عمل كنيييييييييييييييد
بابا چند تا عكس واسه اونايكه adsl دارن كه كاري نداره اپ كردنش
توی تاپیک نسخه PC درخواست بشه واسه کنسول که پرینت اسکرین معنی نداره!
درود
امروز داشتم توی مود کرییر بازی می کردم، هر چی زور می زدم یه حمله هم نمی تونستم بکنم، بعد از چند دقیقه متوجه شدم تعداد بازیکن هام انگار کمه، توی instant replay بازیکن ها مو شمردم دیدم دو نفر (مهاجم ها ) توی زمین نیستن ولی توی اسکواد که می رفتم اسمشون بود، اومدم اون دو نفری که نبودن رو تعویض کنم، توی انیمشن تعویض شدن هم بازیکن رو نشون داد ولی یهو کنسول هنگ کرد
توی بازی های بعد متوجه شدم که اخرای بازی (تقریبا از دقیقه ۸۰ به بعد) اون دو تا بازیکن یهویی ظاهر میشن و دوباره تیمم یازده نفره میشه
الان اخرای فصل هستم و واقعا واسه این تیم زحمت کشیدم تا تونستم به اینجا برسونمش ولی تمام بازی هام رو باید ۹ نفره بازی کنم که به همین خاطر بیشتر بازی هامو واگذار کردم
به نظرتون ایراد از چیه ؟
من اصلا اسکواد ها رو دستکاری نکردم و دی وی دیم هم سالمه، چند تا بازی رو هم سیمولیت کردم ولی مشکل همچنان پا برجاست
یعنی این می تونه یه باگ باشه ؟ (اگه این جوری باشه که واقعا از فیفا حالم به هم می خوره)
نقل قول:
سلام اقاي ناظر بازي!
يعني واقعا نمي توني چيزي كه خواستم رو انجام بدي!!!
لطفا ادرس نسخه pc رو بنويس ممنون
شايد اونجا جواب بدن
ابن هم ادرس نسخه pc
[SPOILER="http://forum.p30world.com/showthread.php?t=443329&page=183"][/SPOILER
سلام. یکی لطف میکنه بگه بهترین ترکیب و فورم رئال مادرید چیه . چند وقته نتیجه نمی گیرم . (Fabregas ، Elia ، Chielini ، Fellaini رو دارم ، M.Diarra ، Di Maria ، Canales و همه ی بازیکن جوونا جز Morata رو ندارم !)
ممنون .
به نظر من که این خوبه...
دیشب تو لایو با یه ایرانی بازی کردم نیمه اول 3 تا زد و چندتا نزد.سیستم 2-4-4 بود.دیدم نمیشه اینجوری آبکش میشم با فرمیشن زیر بازی کردم گل که نخوردم 2 تا هم زدم حیف که وقت تموم شد
بنده خدا نمی دونست دیگه چطور از این همه بازیکن بگذره
1-4-5 بود که کمی دستکاریش کردم
راستی من منچستر بودم اونم اینتر بود