World at War پنجمین بازیه که 2008 منتشر شد.نقل قول:
Printable View
World at War پنجمین بازیه که 2008 منتشر شد.نقل قول:
خب بعد از اين چن تا ديگه بازي اومده الان چندومي هستش آخرين بازي پس من خودمو كشتم بازي رو تموم كردم قديمي بود اين جديده كه ميگي چه سيستمي ميخواد؟
دوستان. روی سیستم من که ویندوز7 x64 باشه چندین نسخه ی مختلف از CoD نصبه از جمله MW1 و MW2 و CoD1 که همگی رو هم قبلاً تموم کردم. امروز هم بالای 7 گیگ دانلود black ops بصورت فایل یکپارچه ی iso تموم شد و خلاصه از روی cd مجازی نصبش کردم در هیچ مرحله ای چه ساخت مجازی سازی با daemon tools که خدا خیرش بده کارم رو راه انداخت و چه نصب بازی اروری نبود و توی درایو ویندوز نزدیک 8 گیگ پوشه اش و شورتکاتهاشم در دسکتاپ ساخته شده ولی چند تا مشکل اساسی دارم:
1-ضمن نصب بازی رم بسیار بالایی میخورد طوریکه از 6 گیگ رم 96 درصد رو پر میکرد و حالام که نصب تمومه در پس زمینه هم فعال نیست بازم 85 درصد از رم پره!
2-بازی اصلاً اجرا نمیشه!! یعنی هیج اتفاقی نیمفته نه پنجره ای نه اروری هیچی!
یه بار نصب کردم و ریستارت کردم تا رم خالی شه و اجرا کردم اینجوری بود پاک کردم و دوباره نصب کردم فرقی نکرده.
خواهشاً اونایی که با این نسخه واردن راهنمایی اساسی کنن کارم لنگه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی میدونه که چه جوری میشه بخش زامبی رو آفلاین بازی کرد؟
نقل قول:
زامبیش برنامه خاصی نمی خواهد .
همین طوری میتونی بری بازی کنی
وقتی زامبی رو میزنم نمیاد و میگه باید به اینترنت وصل شی.
کسی نمیدونه بابا؟نقل قول:
لطفا آموزش آفلاین بایزی کردن مولتی پلیر رو بزارید هرکی داره .
به صورت تک نفره روی یک سیستم
ممنون
سلام اگر كسي مولتي پلير آفلاين اين بازي رو ميخواد اون هم بصورت تك نفره اين دو فايل رو دانلود كنيد و بريزيد تو بازي
BlackOpsLoader V6
و
COD.Black Ops.Update 2.3-SKIDROW
دانلود كنيد و بازي كنيد
نميدونم اينجا لينك دانلود آزاده يا نه اگر آزاد بود حتما ميزارم باي تا بعد.
روی پی سی نمی دونم میشه یا نه... ولی روی xbox و ps3 امتحان کردم راحت میشد...
کافیه بری قسمت split screen توی بخش Multiplayer ... اونوقت از توی آپشن قبل بازی تعداد bot هارو هر چقدر می خوای بکن... حداکثرش 9 هست... توجه داشته باش فقط مود های team death match و free for all میشه با بوت بازی کرد...
بعدشم start کن بازی رو... همین...
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جون بخش زامبي فقط يه كرك ميخواد مثل Bolder
من هرچی گشتم پیداش نکردم.ممنون میشم اگه دانلودش رو بزارید.نقل قول:
زامبي رو ميشه با چند نفره بازي كرد يعني BOT :27:
فکر نکنم!:20:نقل قول:
نقل قول:كسي ديگه اطلاع نداره ؟ :21:نقل قول:
نقل قول:
برای استفاده از کدهای این بازی ابتدا باید از روی صندلی شکنجه بلند بشین !
برای این کار وقتی حواس کسی به شما نبود و همه روشون به سمت دیگه بود ، یعنی وقتی اونقدر شکنجتون کرده بودن که دلشون براتون سوخته بود و شما هم نفستون در نمیآمد و حتی نمیتونستین به راحتی و بدون درد پلک بزنین ( خیلی نامردن راس میگی دستو باز کن تا بهت بگم باکی طرفی ، میزنم نصفت می کنم نه بذار .... )
قبل از اینکه هیچ کدوم از منو های Campaign و Multiplayer و Zombie و Option رو انتخاب کنید سر مبارک رو به سمت پائین بگیرید تا دستاتون رو ببینید . حالا با فشار دادن پدال نشونه ( LT ) یا پدال شلیک ( RT ) میتونید خودتون رو هلاک کنین تا دستاتون باز بشه ( خیلی کیف کردین نه ؟!!؟ نه ؟؟؟؟؟ حالا به مناسبت این حرکت انقلابی یک 15G میزنید به پروفایل ، زیاد خوشحال نشین هنوز جاهای خوبترش مونده . یه دوری تو اطاق بزنید تا یه کامپیوتر پیدا کنید . مراقب باشین که یه موقع نشینین چون باید دوباره برای بلند شدن بال بال بزنین . جلوی کامپیوتر که رسیدین X رو فشار بدید تا وارد سیستم بشید . حالا کلمات زیر رو وارد کنید .
ِDead ops arcade game :
برای باز کردن این مود فوق العاده داخل کامپیوتر DOA رو وارد کنید و Enter بزنید .
نشون دادن محل تمام Intel های بازی :
برای باز کردن این Cheat باید درون کامپیوتر عبارت 3ARC Intel رو وارد کنین . حواستون باشه که باید بین دو کلمه یک فاصله بدین . نکته ی جالبتر اینکه این کد
Closer Analysis Trophy/Achievement رو غیر فعال میکنه .
باز کردن تمام نقشه های Zombie :
برای باز کردن نقشه ها باید داخل کامپیوتر عبارت 3ARC Unlock رو وارد کنید .
باز کردن بازی آرکید Zork 1 :
برای باز کردن این بازی بسیار زیبا هم باید داخل کامپیوتر عبارت Zork رو تایپ کنید .
باز کردن تمام فایلهای صوتی و عکس ها :
برای این کار داخل سیستم عبارت DIR رو تایپ کنید . وقتی لیست تمامی فایل ها رو دیدید می تونید با استفاده از فرمان Cat هر کدوم رو که خواستید باز کنید . ( درست مثل ویندوز 98 خودمون ) مثلا : cat notx.txt
نمایش لیست کاربرای کامپیوتر :
برای این کار داخل سیستم عبارت Who رو تایپ کنید . لیست تمام کاربرا براتون باز میشه البته برای اینکه بتونید با اون اسامی وارد بشید به پسورد احتیاج دارید . ( در حال حاضر یک تیم کار کشته از طرف M.b دارن کامپیوتر رو -- میکنن ، به زودی همه ی پسورد ها رو پیدا میکنیم )
Help :
با تایپ کردن این کد هم داخل کامپیوتر میتونید کاربردای دیگه ی اون رو ببینید . حتی میتونید ایمیلتون رو هم چک کنید ، جدا ، باور نمی کنی ؟ خوب امتحان کن دیگه !
ببخشید منبعشو یادم نمیاد:41:
ولی یادمه یکی از همین امجمنا بود:31::21:
سلام اگر از من ميخواهين از Multyplayer استفاده كنيد اين هم لينك دانلود
اين بولدره بايد از پوشه خارج كنيد و بريزيد به پوشه بازيکد:http://download1348.mediafire.com/4jx5at47rl6g/tkw6tx9cnxd7nth/BlackOpsLoaderV06.rar
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اين هم لينك آپديت كه بايد فايل هاي توي پوشه را داخل پوشه بازي برزيد
و يادتون باشه هميشه كه بازي رو باز ميكنيد گزينه YES و اگر گزينه YES نيومد بريد Setting /Game Enable Console بزنيدکد:http://www.fileden.com/files/2010/11/12/3014197/COD.Black.Ops.Update.4.rar
و در آخر F10 را بزنيد تا بازي استارت بشه
اگر مشكلي بود خبرم كنيد باييييييييييييييييييييييي ييييييييييييييييييييييي
من هنوز توي دوره امتحان هستم چون تازه به اين جا جوين شدم واقهن حصاب آدم خورد ميشه پوست آدم دو روز بعد ميرسه
منظور منو متوجه شدي؟ :21:نقل قول:
ميگم بخوام قسمت ZOMBIE رو چند نفره بازي كنم يعني يار داشته باشم BOT ميشه ؟:27:
حالا نمي دونم شما چي توضيح دادين رمزه چيته؟ :21:
اين براي زامبيه؟ كامپيوتر بهم يار ميده كه بتونم بازي كنم يعني BOT :21:نقل قول:
نه اين زامبي نيست اين بخش Multyplayer و بااين ميتوني Multyplayer بازي كني
Multyplayer كه بهتره از زامبي يه دفه بازي كن ديگه زامبي رو ياد نمي كني
نه دوست عزیز، با بات لودر فقط میشه با هوش مصنوعی های کامپیوتر بصورت آفلاین بازی کرد، بخش زامبی از منوی اصلی (Main Menu) فقط در دسترسه که توسط بات لودر اجرا نمیشه!نقل قول:
پیش فروش سریال نامبر اورجینال Call of duty modern warfare 3
کد:http://original-games.ir
زامبي چند نفره بزن اون موقع مي بيني :21:نقل قول:
من خودم Multyplayer بازي مي كنم :31:
اين بازي كه اينهمه تعريفش رو ميدادن همين بود؟ توي اين سريهايي كه به جنگ جهاني دوم مربوط نبود cod4 از همه بهتر بود اين يكي كه همش يا وراجيه يا توي اطاق عمله يك ساعت هم طول ميكشه تا وراجيها تموم بشه تا وارد مراحل بشي يه ملغمه اي بود از ويتنام و جنگ جهاني دوم و غيره كه داستانش هم عمدتا غير واقعيه خيلي اعصابم رو خورد كرد:13:
ای ی ی ی ی ی ی ی ی ی قربونت برم اما راستش cod6 از همشون بهتر بود!:40:نقل قول:
میشه انیمیشن های که توی بازی نشون میده به صورت جدا و خارج از بازی ببینیم !؟
یکی ی کرک بزاره تا ما بتونیم زامبی رو آفلاین بازی کنیم.
چی میگی تو؟!! :18:نقل قول:
بهترین داستان رو تو کل سری داشته!!غیر واقعی؟ لول تمامش از رو اسناد و مدارک جنگ سرد بوده :27:
برو داستان بازی رو یا ترجمه اش به فارسی رو ! :دی بخون اونموقع متوجه داستان میشی.
نه اصلا اينطور نيست واقعي و غير واقعي قاطيه تو به من بگو مثلا اون مرحله كه اون موشك رو با بازوكا ميزني كي و كجا اتفاق افتاده؟نقل قول:
---------- Post added at 09:22 PM ---------- Previous post was at 09:18 PM ----------
من ميترسم زامبي ها رو بازي كنم:31: توي cod5 هم هر كار كردم نتونستم بازيش كنم به نظر من زامبيها خيلي سخته مخصوصا وقتي چند نفري حمله ميكنن تفنگ درست و حسابي هم نداري ديگه هيچي نميدونم چرا دلم نمياد زامبي ها رو بازي كنم
يه چيز ديگه ما آخرش نفهميديم داريم وسط فيلم سينمايي بازي ميكنيم يا وسط بازي فيلم سينمايي نگاه ميكنيم جالبه نميشه فيلمها و حرفها رو كه يا تو اتاق عمله يا توي اتاق شكنجه اسكيپ كرد بايد تا آخرش رو نگاه كني اين افتضاح ترين سري cod بودنقل قول:
یعنی شما دوس نداری داستان این نسخه که بهترین داستان این سری بود رو بفهمی:18:نقل قول:
اون موشک مشابهش اتفاق افتاده اما نه دقیقا این جوری اگه credit آخربازی رو نگا کنی اسم افرادی از cia رو میبینی که الان بازنشسته شدننقل قول:
زامبی هم که خیلی راحته شاتگان رو بگیر همه رو بفرست جهنم:31:
حالا کسی شما رو مجبور نکرده اینو بازی کنی:)نقل قول:
در ضمن فکر کنم شما اصلا اون دیالوگ هارو نخوندی...;)
این یکی از بهترین بازی های این سبک هستش .
چطورمیتونین بگید که خوب نبوده .
من 3 بار تا انتهاش رفتم
1.اون وراجی نیست اگه یکم انگلیسی بلد باشی میفهمی که اگه اونا نباشه بازی داستان نداره.نقل قول:
2.اون اتاق عمل نیست اتاق شکنجه ست.
3.برای کسایی که به بازی اهمیت نمیدن فقط می خوان بگن ما هم بازی کردیم بایدم اینطور باشه.
البته توهین نشه ها
حالا يه چيزي گفت ول كنين بابا CALL OF فقط Zombie اونم Multi :31:
آخه تعادل عصبی آدم رو بهم میزنن
اه
تا ماجرای بازی رو ندونی بازی کردن که حال نمی ده
راستی جدید ترین پچ هارو از کجا دان کنیم؟
من یه مشکلی دارم
توی همون مرحله ی اول صفحه سیاه میشه و وقتی میام تو ویندوز و دوباره برمیگردم هیچ فرقی نمیکنه و بعد از چند ثانیه سیستم خود به خود ریست میشه !
مشکل از بازیه یا از سیستم من؟؟ با لپ تاپ بازی میکنم
بازی مسخره ای بود چون مراحلش خیلی کم بود!