بچه ها كسي هست كه كلا بازي رو تمام كرده باشه؟
Printable View
بچه ها كسي هست كه كلا بازي رو تمام كرده باشه؟
فكر مي كنم ديگه دارم خسته ميشم همينطور كامپيوترم و همينطور اتزيو بيچاره تمام شهر ها را دنبال پر مي گردم همه ي مجسمه هارو گرفتم فيلم حقيقت رو تا دو تاش مونده اما فقط 82.96 تمام كردم:41: خب كسي تا حالا كلا بازي رو تمام كرده ؟
اگه تموم كرده لينك سيو شو بذاره لطفا فقط اگه صد در صد تمام كرده !
نقل قول:
بازی من که سالم اجرا میشد و تا مرحله ای که اون زنه رو با قایق میاوردم بازی کرده بودم و حالا با این فایل چرت هم سیوهام حذف شد و هم بازی خراب شد:angry::sad::grrr:
کرک کردن این بازی هم که با اون لینک که دادی آدم رو باردار میکنه ، من سی دیش رو فروختم و امیدوارم دیگه نیاز به نصب مجدد نداشته باشه:41::41::41:
دوست عزیز سیو هات پاک نشدهنقل قول:
آموزش سیوها:
آموزش نگه داشتن سیو ها برای انتقال به کامپیوتر دیگر یا تجدید ویندوز (دقت کنید بعد از ریختن کرک SKIDROW سیو شما شناسایی نمیشود زیرا پوشه ای که سیو ها بازخوانی میشوند تغییر پیدا میکنه)
برو اینجا
C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\storage\ZXNsYW15X2l1dA==\4
هست و ZXNsYW15X2l1dA== میتواند در هر کامپیوتر اسم متفاوتی داشته باشد
به این پوشه برید و محتویات پوشه ی 4 رو کپی و در آدرس زیر بریزید
C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\storage\SKIDROW\4
اروری که بازی میده عکسشو بذار ورژن بازی رو ارتقا دادی؟
به نظرم بهتر بود قبل فروش یه image میگرفتی البته این به من ربطی نداره در ضمن تنها کسی که با کرک مشکل داشته شما بودی اگرم بخوای 5 ساعت بهم وقت بده سیو اونجا رو برات میفرستم دوم اینکه نیازی به نصب نیست
خوب هم من هم بقیه گفته بودند که سیو ها رو باید از پوشه قبلی در این مسیر کپی کنید
C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\storage\SKIDROW
خوب من یکم دیر جواب دادم :11:
خب سيو ها اصلا اذيت نكردن اما بچه ها من بازي رو تمام كردم اما اصلا كرك نداشت فقط وليوز 1902 رو ريختم
من تهران-نارمک هستمنقل قول:
داداش سلام شما بازی رو تمام کردی من یه جاییش گیر کردم اونجا هست که یه مردی رو پل ایستاده همون مردی که میخاستن بکشنش بعد تو نجاتش میدی و قاتلش رو رو همون ساختمون دار میزنن میدونی کدوم رو میگم که .نقل قول:
همون مرده به من یه ماموریت میده میرم ماموریتش هم یه جایی هست که باید 3 تا انگشتات رو بزاری توی جمجمه یه ادم بعد یه در زیر پات باز میشه میرم تو بعد زیر پات چند تا موش هست فرار میکنه که زیر پات ابه که یه درب هم اونور اب بالا هست میرم پیش درب ولی درب باز نمیشه هیچ ماموریت دیگه ای هم نمونده خیلی گیر کردم اگه میشه کمک کنید خیلی اعصابم رو خورد کرده///
ببخشید که توضیح زیاد شد اخه میخاستم بدونید کجا رو میگم /عکس هم بلد نیستم بگیرم از صفحه نمیدونم کدوم دکمه لب تاب رو باید زد :41:
این اشکال از value هست اگه شما نمیخواین بد و بیرا بگین من میگم کرکتون رو عوض کنید تا از اینطور چیزا خلاص بشیننقل قول:
برای عکس گرفتن باید تم ویندوز رو رو حالت basic بذارید بعد کلید Prt Sc Sys Rq رو بزنید و بیاین تو paint و Ctrl+v رو بزنیدکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4807103&postcount=278
اون قسمتاییش که میره تو این عمارتهای مخفی زیر زمینی نامرد عین Prince of Persiaست آدم یه لحظه فکر میکنه داره POP بازی میکنه.
سلام
ابتدا دیوار رو مستقیم برو بالا با هموت راست کلیک و فلش بالا بعد که بالارفت درحین اینکه می خواد دوباره به سمت پایین بیاد فلش چپ یا راست که احتیاج داری رو بگیر وپرش space رو بزن
سلام دوستان من بعد از چیدن codex page ها میرم اون پیر مردرو بکشم
اون سیب رو ازم گرفت و رفت حالا باید چیکار کنم
خب بازي رو ادامه بده...هنوز مونده...رو نقشه نگاه كن ببين كجا ماموريت هست...نقل قول:
انقدر حمله کن تا به هلاکت برسهنقل قول:
سلام من اونجا که از دوستش اون خنجرو می گیره یه مامور دولتی می آد در خونه دوستشو می زنه بعد می برش تو حیاط شروع به زدن دوستش می کنه می رم جلو بزنمش دوباره از اول می آره
اون دوستش منظورت لئوناردو داوینچیه دیگه.نقل قول:
باید با استفاده از سلاح چاقوی مخفی اونو بکشی.
اول 2 رو بزن.بعد برو پشت یارو f رو بزن.کلیک راستو نگه داره و بو به طرفش و کلیک چپ رو بزن تا بکشش.
بعد جنازش رو با شیفت بزن بلند کن ببر بذار تو خونه ی دوستت.
نقل قول:
آره - من هم با تو موافقم.
منم تو صفحات قبلی گفتم ممکنه پروژه ی بعدی ubi همون pop assassin باشه:27::31::18:نقل قول:
به هر حال این دو تا شباهت های خیلی زیادی دارن
من بازی رو تموم کردم و بشقاب ها رو هم گرفتم اما هنوز زره الطایر رو پیدا نکردم....میشه راهنمایی کنید؟ در ضمن میخواستم بدونم تو حیاط ویلا چند تا میز جای بشقاب هست ... باید چیکارشون کنم؟
- از 6 مقبره متعلق به آدمکشها, 6 تا پلاک رو باید جمع کنین و تو زیر زمین محل سکونت عموتون (ویلا) رو پایه هر مجسمه بزارین تا به زره الطائر دست پیدا کنین.نقل قول:
- اون جای بشقاب نیست. بلکه جای مجسمه ست. می تونین 8 تا مجسمه رو از تو محوطه اون شهر جمع کنین و سر جاشون قرار بدین. نتیجش اینه که در کل 8000 فیورینی بدست میارین.
6 تا سمبل یا همون بشقاب باید پیدا کنی تو اتاق عموت کنار قفسه کتاب یه راه مرمری هست میره زیرزمین اونجا کنار هر مجسمه shift رو بزن سمبل رو میزاره 6 تا رو که گذاشتی زره آزاد میشهنقل قول:
عزیزم شما دقت نکردی ، من بازی رو کرک نکردم و فقط VALUES جدید توی صفحه 188 رو نصب کردم که این بدبختی برام پیش اومد و پدرم در اومده بود تا اونجا رفته بودم و کلی از قلعه عمو رو ساخته بودم و تمام لباسها و آپدیتها و اصلحه ها و غیره و کلی ماموریت فرعی:41:نقل قول:
میگم سیبو بر داشت رفت !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
انقدر حمله کن تا به هلاکت برسه
کیو بکشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
0/2 دوتا چیز مخفی فکر کنم باید پیدا کنم
شما e بعد دو تا چیز هست که باید فشارش بدی تا در باز بشه کاملا معلومه
ممنون رفیقنقل قول:
شما e بعد دو تا چیز هست که باید فشارش بدی تا در باز بشه کاملا معلومه
خیلی خوب جواب میدی.....دقیق دقیق
کنایه میزنی؟ اگه نتونستی رد کنی بم بگو
یه عکس بیگر تا دقیقا روش بت نشون بدم
اقا کسی مپ چیزی داره این تمام پر ها رو بگیریم.همچنین چیزی هست بتونیم جای تمام این قسمت The Truth رو باز کنیم
من فقط تونستم چهارتاش را بگذارم رو اون 2 تا ستوننقل قول:
4 تای دیگه هم جای مخصوصی دارند؟
نه به خدانقل قول:
کنایه میزنی؟ اگه نتونستی رد کنی بم بگو
یه عکس بیگر تا دقیقا روش بت نشون بدم
دمت گرم رد کردم:40::10::40::10::40::10::40::10::40::10::4 0::10:
اعضا یک مجموعه ای از ترینر ها را قرار بدن
اینجا تمام چیزهایی که نیاز داری را پیدا میکنی:نقل قول:
کد:http://mycheats.1up.com/view/superguide/3170850/assassin_s_creed_2/pc
---------- Post added at 11:35 PM ---------- Previous post was at 11:32 PM ----------
اینجا پیدا میکنی رفیق:نقل قول:
نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4825673&postcount=931
آقا شرمنده من این ماموریتو 1 بار رفتم عکس میذاشتی میفهمیدم در ضمن ما 2 سال دیگه هم به پای هومان جان نمیرسیمنقل قول:
6 تا واسه زره بسه برو شهر های دیگه assassin tomb ها رو پیدا کن 2 تای دیگه حالت achievment دارهنقل قول:
the truth مشکله ولی پر جمع کردن کار یه روزه من یه سیو دارم کامله یعنی the truth باز شده ولی پرها نهنقل قول:
به هر حال اگه جای معما های the truth و پر ها رو میخوای
سیوم خواستی بگو تو این سیو مدل الطیر هم آزاد شده مدل با زره فرق میکنه مدل رو باید آنلاین بخریکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4825673&postcount=931
خوب نه من تو صفحه 188 پست دادم نه تو لینک کرک اسمی از value آوردم پس اگه میخواین بازی کرک بشه همون لینکو استفاده کن نیازی هم به value یا سرور نداره فقط باید پچ 1.01 بریزی بعدم فایل کرکو بریزی تو ubisoftgamelauncher این که سخت نیست سیو هم دارم بهت بدمنقل قول:
در مورد این مدل بیشتر توضیح بده یعنی لباسش با لباسی که خودت آزاد کردی فرق می کنه.؟
منظور من تمب ها نبودنقل قول:
مجسمه های سیاره های مختلف که تو محیط ویلا هستند و 4 تاشون را پشت ویلا استفاده کرد گفتم
سلام
دوستان ممنون میشم کمی در مورد راهنمای حرکت ها و اینکه کدوم کنترل چه کاری رو در مبارزات انجام میده کمی راهنمائی بفرمائین
خوب بالاخره دیروز امتحان های میان ترم منم تموم شد و این بازی رو تا آخر رفتم................آخراش خیلی باحال و البته گیج کننده بود.............من معنی مرحله های آخر رو نفهمیدم........... مخصوصا اون 9 شخصیتی که باید می کشتم تا به اون کشیش 9 انگشتیه برسم که آتیشش زدن !!!!!!!
و در آخر بازی که زن زرده چی می گفت...... .صداش اگو داشت و نامفهوم بود........
من فقط تونستم بفهمم که می گفت :
ما اونو ساختیم و به این جا اوردیم برای صلح ولی شما اون رو گرفتید و از اون برای قدرت استفاده کردید...... ما مقبره ها را ساختیم برای پرستش و شما برای قدرت استفاده کردید.ما بر می گردیم.من با تو صحبت نمی کنم با همه شماها هستند ...دزموند تو ماموریت و سرنوشت بزرگی داری ....این ماموریت به تو رسیده و تو برای این کار انتخاب شده ای .......
( بعدش این جا اتزیو میگه دزموند دیگه کیه و بعدش زنه دوباره یه سری چیز میز میگه ...بعد عکس هایی از معابد فراعنه رو نشون می ده که در حال پرستش سیب بهشتی هستند ...........و خیلی چیزای دیگه که من نفهمیدم ...........)
کلا آخرش خیلی نامفهوم بود ..............کسی فهمید اون آخرش چی میشه به ما هم بگه .........
آخرش دقیقا ملت رو برای AC3 آماده کرد.
با كليك راست دفاع كن...نقل قول:
با چپ حمله...
همونجوري كه دفاع رو گرفتي با اسپيس و دكمه ها جا خالي بده
اگه دستت خالي بود دفاع رو بگير و همين كه حريف حمله كرد شما هم حمله كن..اينجوري اسلحه اش رو ميگيره...
سلام به همگی...
آقا من تو این بازی گیر کردم...
این عکس رو ببینید:
این مال همان قسمتی است که کاراکتر بازی ظاهرا فکر میکنه (( الطایر )) هست و دنبال شخصی میفته که آخر سر از اون در ورودی برج وارد میشه و من هم هرکاری میکنم نه میتونم بالای برج برم نه وارد برج بشم...کد:http://upload.--------.com/7/1272422260.gif
چیکار باید بکنم...؟؟
سلام...نقل قول:
يه كم نگاه كنيد و يه جايي سمت چپ در هست ... از اونجا بريد بالا و به جايي ميرسيد كه بايد تير چوبي رو بگيريد ...يه كم سخته و اعصاب خورد كن...سعي كنيد حتما...