واسه منم همینطور بودنقل قول:
Printable View
واسه منم همینطور بودنقل قول:
می تونید بعد از خرید ترافیک هم شبانه رایگان دانلود کنید.نقل قول:
از بچه ها کسی هست که مثل من شبهاش مشکل داشته باشه شاتل؟
رایگانش؟
البته یه نکته ای که باید بهش توجه کنیم اینه که اکثر ماها(اولیش خودم) تقریبا به صورت عقده ای می خواهیم از اینترنت شبانه برای دانلود استفاده کنیم(البته قصد توهین به دوستان رو ندارم. کسی به خودش نگیره لطفا!!!). یعنی مثلا عین هر شب میخوایم یه گیگ رو دی ال کنیم. خوب خداییش هم بخواین حساب کنید خیلی به ضرر پارس (و هر ISP دیگه ای) میشه دیگه.
خیلی از اقوام و دوستان که به صورت معمولی از نت استفاده میکنن (نه فقط برای دانلود های حجیم) چه از صبانت و چه از پارس و چه از شاتل خیلی هم راضی وخوشحالند.
تازه حداقل پینگ صبانت و شاتل (که دوستان اینقدر بهشون لطف دارن) بهتر از پارسه و برای کسانی که فقط در روز دارن از نت استفاده میکنن خیلی هم عالیه.(هر چند خودم به خاطر مشکل دانلود شبانه از صبا به پارس کوچ کردم)
این رو که راست میگی
من خودمم همینطورم الان هم میخوام از مخابرات سرویس بگیرم چون محدودیت نداره
راستی شما هم مثل من توی دانلود شبانه از شاتل مشکل دارید؟
سرعتتون افت میکنه؟
من شاتل ندارم. ولی اقوام که دارن و دایم دی ال نمیکنن یعنی بعضی شبا فقط ، مشکلی ندارن و سرعتشون خوبه.نقل قول:
همشون برن بمیرن... با این همه دزدی و گرون فروشی... خبر مرگشون باید سرویس خوب بدننقل قول:
چه کار میشه کرد دادا فقط تحمل و سوختن ساختن حسرت خوردن سرعتهای اون وریانقل قول:
30 مگ 24 دلار
کی میخواد وضعیت ISP ها توی این مملکت درست بشه خدااااااااااا:19:
اگه به سرعت پیشرفت این مملکت به نسبت پیشرفت کشورهای دیگه نگاه کنید میبیند که وضع همیشه بدتر میشه نه بهترنقل قول:
دوست عزیز شما اگه حرفهای خنده دار وزیر ارتباطات رو درباره اینترنت اونوریها و قیمتها میشنیدی این حرفو نمیزدینقل قول:
یعنی جک سال بود .:31::46:
مثل اینکه کلا سرویس کرج مشکل داشت منم اصلا نتونستم استفاده کنمنقل قول:
مگه چی گفتهنقل قول:
البته اینا سر از هیچی در نمیارن
به ک..ن مرغ میگن کامپیوتر
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
همیشه آن تغییری باش که دوست داری در دنیا ببینی ...
امروز دیگه محشره هی قطعی و پشت سر هم اقت شدید سرعت
من که امروز رفتم شاتل درخواست کنسلی اوکی کردم از اونطرف هم رفتم مخابرات
تا چند روز دیگه ایشالا اوکه میشه مخابرات بدون محدودیتتتتت:31:
سلامنقل قول:
دوست عزیز اینجا تاپیک پارس است شما میتونستید تو تاپیک شاتل مطرح فرمایید :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=258700
:11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این هم یه نمونه متعلق به رفیق ناباب بنده که حتی 1 بایت هم غیر مجانی استفاده نمیکنه مگه این که وقتش بخواد تموم بشه.
آقا احیانا این دوست شما از اون روشهای خاص برای افزایش سرعت بلد نیست که مارو هم مستفیض کنه؟؟؟:10:نقل قول:
سلام دوستان میشه چند نفر از شما IPآدرس سرور خودتونو بنویسین می خوام بدونم مال من با شما یکی هست یا نه درضمن می خواستم بدونم این Server Ip Addressکه توی Detalisکانکشن می نویسه راسته یا نه اخه توی دستورipconfig /allنمی نویسه
Server ip adressدرضمن Server Ip Adress من91.99.176.1هست مال کسی دیگه هم همین آدرسه یا نه؟
نقل قول:
عذر میخوام پویا جان
مرسی از لطفت که لینک تاپیک شاتل رو بهم دادی:46:
ما خواستیم ولی مارو زدن :دینقل قول:
کلا پارس آنلاین اسمش خوب در رفته وگرنه چیزی از بقیه کم نداره...
سرعت و پینگ من رو ساعت 6 صبح امروز ببینین::31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
سرعت چطوریاست برای شما؟! من که دیگه دانلود ندارم ولی دیشب ساعت 5 گذاشتم تا 7 حدودا 900 مگ گرفت!
داغونه...نقل قول:
فکر کنم همینم دارن ازمون میگیرن.. امنیت ملی به خطر افتاه..
سلام بچه ها / می خوام Adsl سفارش بدم .به نظرتون الان کدوم شرکت بهتره .می خوام سرعت دانلودش رو 40 تا 60 باشه و شبا رایگان. پارس خوبه یا یکی دیگه ؟ اگه میشه نوع سرویس و سرعتو هزینه پیشنهادیتونم بگید ممنون میشم !
:11:
آقا این رفیق شما از چه سرویسی استفاده می کنه که تو یک ساعت 4.5GB دانلود کرده ؟ :18::18::18:نقل قول:
يك ساعت نيست يه 360 يه 309 دقيقه ميشه حدود 11 ساعت.نقل قول:
با ضرب و تقسيم ميانگين سرعت ايشون حدود 130 كيلوبايت بر ثانيه بود كه ميشه نتيجه گرفت سرويسشون يه 2 مگي بوده!
البته توي يك ساعت هم ميشه 4.5 گيگ گرفت ولي بايد يك سرويس 10mbps فعال كنيد!
سلام دوستان چند روزی هست سرعت دانلود من بالا رفته بود بعد توی اکانتم که رفتم دیدم نوشته سرعت دریافت تا1024اما توی قرار داد نوشته بودن512قبلا هم توی سایت نوشته بود تا512میخواستم بدونم چی شی که یهو اینا بخشنده شدن وسرعت منو 2برابر کردند؟:31:
نقل قول:نقل قول:
من هم دقیقا" همین مشکل رو دارم:41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اون یکساعتی که دیدی و حال کردی این 10 دقیقه رو هم ببین باحاله :31:
دوستان چند وقته این پارس انلاین اعصاب منو خورد کرده ....شب میزارم برای دانلود تا 6:50 دقیقه دانلود بشه..صبح بیدار میشم چک میکنم میبینم 250 مگابایت از من کم کرده..چند روزی بود کم نمیکرد ام دیشب باز هم 250 مگ کم کرده:37:
منی که تو روز فقط برای وبگردی از ترافیکم استفاده میکنم اینا یکدفع 250 مگ از من کم میکنن در ساعات رایگان..
من چطوری به اینها حالی کنم که از من بدون دلیل ترافیک کم میشه!!!!!!!!!
این هم برای دیشب هستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
این یکی از سیاست ISP ها هست سرعت شما را بالا ببرند تا شما بیشتر دانلود کنی و حجمت زودتر تمام بشه تا اینکه بری حجم بگیری دوباره . این بخشندگیه یا کفشندگی ؟؟ :27::27:
به پارس بگو پارس آنلاین تو جیب مارو نزن سرعت 2برابر پیش کشت :27::27:(شوخی کردم) هر شرکتی سیاست های خودش رو داره دیگه.
موفق باشید...
فقط تا ساعت 6 رایگانه و شما 50 دقیقه علاوه بر اون دانلود میکنید!نقل قول:
ولی خوب بعضی وقتا انگار از زیر دستشون در میره اون 50 دیقه هم جز ساعات رایگان حساب میکنن.
دوست عزیز فقط من نیستم که تا ساعت 7 میزارم برای دانلود...الان یکی از دوستهام تو منطقه خودمون تا 7 میزاره از اون کم نمیشه از من کم میشه!!!!!!!!!نقل قول:
واسه سرعت بالا داره ازت زکات میگیره :دینقل قول:
نخیر حضرتعالی تا 10.44 دقیقه استفاده کردی نه تا 7نقل قول:
ایضا اون عکسو ببین قبل از 7 دیسکانکت کرده یه بایت هم ازش کم نکردن.
مشكل كم شدن حجم به شكل غير طبيعي مشكل هميشه گي پارس انلاين كه هنوز رسيدگي نشده..!
ما 2000000 بار تو این تاپیک این سوالو پرسیدیم هیچ کس جوابه ما رو نداد برا باره2000001 میپرسم
سرویس های مختلف 128 پارس آنلاین از لحاظ سرعتی در شب(دانلود رایگان) با هم فرق دارند ؟بهترین سرعت دانلود از توی 128ها رو کدوم سرویش داره ؟کلا کدوم سری بهترینه از لحاظ شبانه ؟؟؟؟؟
نقل قول:
بابا من خودم تو چند صفحه پیش سرعتا رو نوشتم!!! (ماکزیمم سرعتها توی شب ):
128 fو e : بین 30 تا 100 متغیره.(که بیشتر اوقات 30 هست)
G : بین 50 تا 150 (بیشتر اوقات 50 تا 70)
256: مثل 128 نوع G
512: بین 70 تا 120 (بیشتر اوقات 70 تا 80)
1 مگ : بین 120 تا 140