نامردا چرا واسه من درست نشد:n27:
نکنه کلید تو قفل بشکنه؟:n02:
Printable View
نامردا چرا واسه من درست نشد:n27:
نکنه کلید تو قفل بشکنه؟:n02:
چقد قطعی داره این لعنتی
می دونم با نرم افزار مثل Du meter می شه محدودیت حجمی گذاشت ولی پهنای باند نمی دونم. البته با توجه به مودمتون می توانید محدودیت هایی برای پهنای باند اعمال کنید "QoS". بهتره توی تاپیک مربوط به مودم مطرح کنید سریع تر به جواب می رسیدنقل قول:
شما اون کارایی که من گفتم را کردی (یه بار مودم را خاموش روشن کن یا لاینش را قطع و وصل کن) کدوم منطقه هستی؟ (من پاگلی)نقل قول:
خونمون اوحدی هستش (کنار پارک امیرکبیر) میشه چه منطقه ای؟
+
شروع دانلود از 280 شروع میشه و میاد و میاد تا میرسه به 30 ! دقیقا معلومه که محدود شدس:n27:
30 تا 36 :n29:نقل قول:
نمی دونم! (اراک این مراکز را داره با توجه به شماره تلفن: پاگلی، باهنر، علیزاده، رضایی، مالک اشتر)نقل قول:
دان استریم مودمت چنده؟
این فایل را از ساتیا ببین با چه سرعتی می گیری:
کد:http://www.satiaisp.com/Portals/0/Document/wmp11-windowsxp-x64-enu.zip
اینم تست سرعت من:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فیکس با 173 تا دان میکنه!!!
عجب سرعتی داره این فایله :دی با نیم مگابایت دانلود میکنه :n04:نقل قول:
شما که داری از سرور آی اس پیت می گیری. تعجب نداره یعنی داره ولی اینقد نداره :دینقل قول:
512 محدود 70-80 تا بیشتر سرعت نمیده اونوقت 256 نامحدود 170 تا دانلود میده؟ :ohno: عجب احمقایی هستن اینا دیگه :)
کسی میدونه مخابرات هنوز نامحدود میده یا نه؟
الان بالاترین سرعت رو تو اراک کی ارائه میده ؟ من دانلود زیاد میکنم
256 نامحدود:n19::n02:
داخل:
خارج:
(البته دقیق نیست چون تورنتم را قطع نکردم هر دفعه قطع می کنم این تورنت بد وصل می شه!)
سرعته من به حالته قبلیش در اومده به این تاپیک که سر زدم هنوز سرعتم همون 32 بود مودمو خاموش روشن کردم الآن شده 170 فوقش تا 165 پایین بیاد دیگه پایین نمیاد :n02:
داخل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خارج [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداکنه شب هم همینطور بمونه!آمین!
راستی یادم رفت جیمیل باز نمیشه
احتمالا کلیدو چرخوندن!!!!
نقل قول:
و شبهای آتی هم!
نامحدود که نمیده فعلا . شاید تو مناسبتهای خاص بده . (مثلا جشنی ، ولادتی ، عید نوروزی و ... ، )نقل قول:
ای جونم 512 محدود
230 سرعت دانلوده خدا کنه بمونه همین :n02:
خوشبختانه شبانه سرعت زیاد تغییری نکرده میانگینش الان 150 هست. از منم 512 محدوده ولی بعدازظهری تا 170 بیشتر نمیرفت.با این حال بازم خوبه.ولی خیلی حال میده 230 تا بشه
درست شد .... درست شد ............. ایول ............. :n19:..............:n20:................
ای جون پا قدم روحانی................:n16:
ما که مخابرات رو تخلیه کردیم
بچه ها مواظب باشید عجیب دزد تشریف دارند
دوسه روز پیش رفتم واسه این 30-40 روزی که اینترنت من از 5 کیلو بایت بالاتر نرفته نزدیک 30 گیگ دانلود لیست کرده بود نت و تلفنو با هم قط کردم
دانلود نکرده بودی؟ ولی بهت نشون دادن 30 گیگ دانلود کردی؟نقل قول:
بچه ها واسه منم درست شد.با 150-200 از داخل و با 130 از خارج دانلود می کنم.
اگه 512 نامحدود 60 باشه خوبه.
سرعت چقدره واسه 512 نامحدود؟
512Kbps = 64KBps (در واقع سرعت های بیان شده به بیت هستند که اگر بر8 تقسیم کنی می شه سرعت واقعی.) معمولا سرویس های نامحدود را آی اس پی ها روی سرعت واقعی (و حتی کمتر) محدود می کنند.نقل قول:
بیشتر توضیح میدید دوست عزیز؟!نقل قول:
په نه په ،اگه دانلود کرده بودم که نمی سوختمنقل قول:
از دوستانو نمی دونم اما نتم من نزدیک 40 روز تقریبا قطع بود یعنی سرعت از 10 کیلو بالاتر نمی رفت چجوری میخواسته دانلود کنم با نتی که هر دو دقیقه یه بار دیسکانکت میشه
من کلا خطو تخلیه کردم خط تلفنشم جمع کردم
جالب ترش اینجاست از یکم تا نهم همین مرداد واسم 10 گیگ مصرف زده
مواظب باشید خلاصه
وقتی بری اونجا پای حساب کتاب یک نفرم نیست اصلا چیزی حالیش باشه
رفتم اونجا اعتراض این پنلشو طرف باز کرده اعداد و ارقامو نشون میده میگه با سرعت دیال اپ 40 گیگ دانلود داشتی
الان چکش کردم یه 20 گیگی هم واسم تو ساعات رایگان لیست کرده بود
برگشتم به طرف میگم حاجی ما خودمون پدر اینترنتو دراوردیم ماههایی که سرعت از 170 پایین تر نمی امد من صورت حسابم 50 تومن نمی شد الان چطور یه دفه تو این قطعی دوبرابر شده هیچی برگشته باز پنل سایتو نشون میده میگه این نرم افزار واسه همه است
اقا ماهم شاکی شدیم برگشتم گفتم این پنلتون دزدی تو روز روشنه
دزد سره گردنه هم شما رو سفید کردید
از من قطع و وصل میشد بگیر نگیر داشت سرعتم کم شد ولی کلا قطع نشدنقل قول:
اکانت ای دی اس اِلت را ه-ک نکرده باشن یه وقت.درحال ممنون بابت اطلاع رسانیت
توضیح در چه زمینه ای؟نقل قول:
سرعت 512 که گفتید سرعت اصلش 64 هست که مخابرات فعلا حدود 200ه
کسی 128 نداره؟ سرعت دانلودش چجوریه الان؟
مخابرات امشب واسه من گند زده .. از ساعت 10 شب قطع بودم .. الان كه 2 و خورده اي صبحه سرعت ميده در حد 2-3 كيلوبايت .. گند گند
هزارتا كار داشتم امشب گند ميزنن به زندگي ادم .
سرعت دوباره او کی شده.سرعت دانلود 256 شده 150 به بالا ^_^
سرعت دوباره کم شده انگار ...
البته انگار هوشمند خودش لیمیت میکنه ، زمانی که مودم رو خاموش ، روشن میکنم حدود 10 الی 20 ثانیه سرعت همون 170 هست ، بعدش میشه 40 تا 50 ...
مشکل با قسمت اینترنت، اینترانت (داخلی) مشکلی نداره!نقل قول:
بچه ها سایت خوب واسه دانلود فیلم میشناسید که هم سرعت دانلود هاش زیاد باشه هم خودتون ازش راضی باشید؟
فقط ببخشید این سوال اینجا کردم جای بهتری پیدا نکردم....
در پوست خود نمیگنجم الان :دی ساتیا یک گیگ ترافیک رایگان به مناسبت عید فطر به همه داده :n02:
واسه دانلود از تورنت استفاده کننقل قول:
نه دوستان متوجه سوالم نشدید!میگم الان 512 نامحدود سرعتش چنده؟!!!همین.
شرکتای خصوصی الان وضعشون بهتره!حیف که پیش شماره من 4 داره!هیچ شرکت خصوصی نمی گیره واسه منو!!!نقل قول:
شما الان سرعتت چنده؟!روز و شب و سرور داخلی و خارجی رو بگو.
512 دارید؟!
512 دارم ، این روزها یکم سرعتم پایین اومده نمیدونم چرا ، ولی الان سرعت روزانم اینه (حدود 360 کیلوبایت) :
سرعت شبانه هم دقیقن 110 کیلوبایت ثابت.
قبلن سرعت روزانه حدود 460 کیلوبایت بود ، اینروزا اومده پایین نمیدونم چرا :n15:
مخابرات همون طور که گفتم همه سرعتهاش تقریبا یکیه و بیش از 170. مخابرات فقط نامحدود پیشنهاد می کنم چون فعلا محاسبه حجم درست انجام نمی شه (که فعلا نامحدود نمی دن). البته سرعت بالا هم موقتیه همونطور که ماه پیش سرعت همه کاهش داده شده بود.نقل قول:
یادش به خیر یه زمانی شاتل بودم (اوایل که تازه اومده بود اراک) من با 512 سرعتم 64 بود دوستم با 128 هم 64.
خوب بودن وضع هیچ جا تا به حال دائم دائم نبوده. چندین ماه خوبن چند ماهی هم بد