ببین برادر ! حتی اون چی چی ان هم زیر نظر خودشونه، یعنی هر وقت بخوان میتونن راحت ببندنش......نقل قول:
Printable View
ببین برادر ! حتی اون چی چی ان هم زیر نظر خودشونه، یعنی هر وقت بخوان میتونن راحت ببندنش......نقل قول:
تازه این ها هم دیده شده:نقل قول:
کشتی ها هم با کابل های فیبر نوری شوخی دارند و هر چند وقت یک بار یک تنه ی نسبتاً محکم بهشون میزنند. تازه جدیداً جلبک های دریایی هم به کابل ها حسودی کردن و ...
پس فکر کردید چطوریه که همه جا دارن میفروشنش. از کارت شارژ هم فراوون تره، سوپری سر محل هم داره می فروشه !!!!! :18::18:نقل قول:
بله در کمال تعجب..:18:نقل قول:
ارتش سایبری ترکونده...:2:
این مرورگر aol چه جوری کار میکنه؟ میگن مثل چیز چی ان هست ولی من نصب کردم و هیچ تغییری نکردنقل قول:
منم نتونستم با aol توي فيس برم پيام The web address you entered could not be found ميده .
با اپـــــرا میــــنـــی 5.1.22 برید حالشو ببرید..:20:
البته متاسفانه فقط روی موبایل میشه نصب کرد..:13:
با بروزر گوشیتون برید به
m.opera.com
و متناسب با سیستم عامل گوشیتون دانلود کنید..
البته پیشنهادم اینه که با WIFI کانکت شید چون با EDGE و GPRS اصلا نمیصرفه..
یه راه حل موقت تا دوباره روال عادی شه..
بله opera هم 5.1 و هم 4.2 رو دارم ولی تو موبایل که نمیشه درست حسابی دیدنقل قول:
نقل قول:
البته من يك نرم افزار دارم كه Opera mini رو تو ويندوز اجرا مي كنه .
تست هم كردم خوب كار مي كنه
اگه خواستيد بگيد بزارم.
نيکي و پرسش !!!!نقل قول:
آره داداش بزارنقل قول:
از T O R استفاده كنيد.خوب جواب ميده
خوب اين هم از opera mini تحت ويندوز
ابتدا Java Runtime رو بايد رو سيستم نصب كنيد.
براي تغيير سايز صفحه view>option>custom>custom properties بريد و در اون فيلدها سايز مورد نظرتون رو وارد كنيد.
+ نرم افزار Opera mini در همين لينك هست.
[PHP]http://www.up.--------.com/images/xjm4k1oilgbklp51meky.zip[/PHP]
سوالي بود در خدمتم
ابتدا من هم شك كردم و گفتم چرا بعد از يك دقيقه كه كانكت ميشم سرعت مي خوابه ،الان كه تاپيك رو ديدم فهميدم مشكل از چي چي ان است و وقتي باهاش كانكت بشيم سرعت شديدا مي خوابه ،جاي تعجبه !
چند تا سوال از آقاي farzin 1986 گل و كلا حرفه اي هاي وايمكس داشتم :
1-اين مودم واي فاي قديمي من مشكل ريست شدن داره ؟ چون شما تو صحفه قبلي گفتيد كه اينا ريست مي شوند و اينا ... من شنيده بودن اين مودم هاي كله قندي قديمي زياد ريست مي شوند ، واي فاي ها هم ريست مي شوند ؟
2-من چطوري تعويضش كنم ؟ زنگ بزنم بگم از اين جديدا مي خوام ؟ ميدند؟
3-مادربرد من به تازگي عوض شد و كلا پارتيشن بندي جديد كردم و ... ، ترسيدم دوباره بايد كانفيگ مودم رو انجام بدم و با خودم گفتم حتما دوباره بايد تنظيمات رو انجام بدم و ... و گفتم از بچه هاي اينجا كمك مي گيرم ولي وقتي ويندوز بالا اومد و مودم رو روشن كردم و كابل شبكه رو زدم در كمال تعجب هيچ چيزي لازم نبود و مودم در حالت Route داشت كار مي كرد و به اينترنت دسترسي داشتم ، مثل اينكه تنظيمات در مودم ذخيره شده بود و من فكر كردم در ويندوز ذخيره ميشه ، الان هيچ كاري لازم نيست بكنم ؟ تنظيم خاصي ؟
4-اون شب نصاب اومد نصب كرد يك رمز براي جلوگيري از سو استفاده واي فاي داد و من دقيقا يادم نيست ، اون رمز رو از كجا ميتونم تغيير بدم ؟ اين رمز هم در خود مودم ذخيره شده يا بايد دوباره ست كنم؟
5-از كجا مي تونم مك رو پيلتر كنم ؟ فقط مك خودم قابل استفاده باشه ،چون الان لپ تاپ ندارم فقط مي خوام از سيستم خودم قابل استفاده باشه و همسايه ها هم ماشالله لپ تاپ دارند ،همين روزها مي افتند به جان اينترنت ما !
خيلي خيلي ممنونم.
1-آره مشکل ریست شدن دارن همشوننقل قول:
2-اگر ریست نمیشه نیازی به تعویض نیست ولی به هر حال خود دانی
3-هیچ تنظیماتی لازم نیست تمام تنظیمات تو مودم سیو میشه
4-تو قسمت Basic-WLAN جا نوشته wpa preshared key یا نوشته wep preshared key اون جا رمز هست و میتونی عوض کنی
5-از همون قسمت Basic---WLAN----WLAN Filter
خيلي ممنونم از پاسختون.
ريست كه نميشه يعني فعلا كه چنين مشكلي نداره تا بعد ببينم چي ميشه ، آخه مبين نت هنوز داره از اين مودم ها ميده و اگر مشكل داشته باشه كه نصف مشتركين مبين نت و ايرانسل ها و ... بايد مودم رو تعويض كنند ، با زنگ ميزنم ببينم چي ميگند!
مرسی.........فقط این اپرا مینی با فونت فارسی مشکل داره؟چون اصلا نمیشه خوند......نقل قول:
ظاهرا مودم های جدید bm635 مشکل ریست شدن داره و مودم های قدیمی مشکل نداره چون تو تاپیک مبین نت هم دو سه نفر بودن که مشکل داشتننقل قول:
سلامنقل قول:
مودم کله قندی زرد رنگ (BM632) اصلا مشکل ReSet شدن نداره. من از خرداد ماه دارم استفاده می کنم.
مودم WiFi ای که 2 آنتن داره (BM635)، مشکل ReSet شدن داره. من از آذر ماه دارم استفاده می کنم.
مودم WiFi ای که جدیده! و آنتن نداره (BM632W)، به گفته ی دوستان مشکل ReSet شدن نداره.
خوش باشین،
©م.م.©
بچه ها یک مودم bm338 هست که بعد از وارد کردن یوزر پس در حالت ip-cs در حالت connecting و scaning می مونه و وصل نمیشه.
البته در حالت eth-cs سایت irancell.ir رو میاره ..
در مورد مودم ها بستگي به شانس داره ، هر كسي يك تجربه اي داره ،يكي ميگه واي فاي ريست ميشه ، يكي ميگه كله قندي ريست ميشه و الي آخر ...
اقا یکبار ریستارت کردیم درست شد خیلی ممنوننقل قول:
اين مودم هاي واي فاي دكمه خاموش نداره هميشه بايد آداپتور رو از برق بعد از خاموش كردن سيستم در بياريم كه البته بهتره چون بعد از دو روز منفجر ميشه ! :)
يك سوال : اگر بسته ما اعتباري پايه باشه ميشه قبل از تاريخ سررسيد حساب رو شارژ كرد؟ يعني اگر ترافيك 4 گيگ است و بعد از 20 رز تموم شد ما 10 تومن ديگه بديم و 2 گيگ بگيريم تا آخره ماه ، ميشه؟
با تشكر
---------- Post added at 02:50 AM ---------- Previous post was at 02:47 AM ----------
دوستاني كه وايمكس با حجم پايه مي گيرند حواسشون به آپديت ويندوز باشه چون خود به خود تا 200 مگ خودش رو آپديت مي كنه و باعث ميشه حجم تون از بين بره !
دوستان وایمکس ایرانسل چطوریاس؟ راضی هستین؟ ارزش داره؟
1- خیر دکمه ی خاموش ندارهنقل قول:
2- میشه ولی برای 2 گیگ باید حدود 14 تومن پول بدی
راضی که نیستم، ولی تقریبا بهترین گزینه است، اگر adsl نمیتونید بگیرید.نقل قول:
دوستم یک 512 گرفته بود (با نامه) و اورده بود که راهش بندازیم. حدود 40 کیلوبایت دانلود میداد. برای وبگردی خیلی خوب بود.نقل قول:
بستگي به پوشش داره ، منقطه ما كه مي گفتند منطقه زرد هست ،بنده همون مودم داخلي گرفتم با سرعت 512 كيلوبايت الان سرعت دانلودم كمتر از 60 نيست و آنتن ها پر است ، من كه خيلي راضي هستم.نقل قول:
دوستان وایمکس ایرانسل چطوریاس؟ راضی هستین؟ ارزش داره؟
بقیه دوستان هم مشکل کندی سرعت دارن؟
با تشکر
آقا این ایرانسل چرا اینجوریه؟الان دو روزه دارم به 707 زنگ میزنم کسی گوشیو بر نمیداره.فقط میگه لطفا منتظر باشید!!!
الان 11 روزه ثبت نام کردم و پول ریختم ولی هنوز زنگ نزدن برای نصب!!!!
وقتي به 707 زنگ مي زنيد بايد 15 الي 20 دقيقه پشت خط باشيد و به صداي دلنشين لطفا منتظر باشيد گوش فرا دهيد.نقل قول:
آقا این ایرانسل چرا اینجوریه؟الان دو روزه دارم به 707 زنگ میزنم کسی گوشیو بر نمیداره.فقط میگه لطفا منتظر باشید!!!
الان 11 روزه ثبت نام کردم و پول ریختم ولی هنوز زنگ نزدن برای نصب!!!!
اين تاخير عادي است ، در حال حاضر مودم كم دارند (به خاطر تخفيف ها)و اكثر سفارش بعد از يك هفته مودم تهيه ميشه و براي خودم 8 روز طول كشيد.
دوستان بالاخره پریروز مال ما رو آوردن نصب کردن، با این ریست شدن چکار کنم؟! هر 10 دقیقه ریست میشه!نقل قول:
زنگ بزنم مودم عوض کنم؟ چاره که نباید داشته باشه؟!
مشکل کندی سرعت رفع شد.نقل قول:
با تشکر
براي كسي كه از واي فاي استفاده نمي كنه براي غير فعال كردن واي فاي در محيط براي جلوگيري از سوء استفاده بايد چه كرد؟
يك قسمت در تنظيمات Basic --->wlan ---> Enable wirless بايد تيك اين گزينه رو برداريم ؟
بله همون تيك رو بر داريدنقل قول:
روی خود مودم که دکمه خاموش و روشن wifi رو داره ! خوب اون رو بزنید و wifi خاموش میشه !نقل قول:
دوستان سلام، یکی به من کمک کنه...
دیروز دیگه از ریست شدنها کلافه شدم، زنگ زدم 707 و بعد از 40 دقیقه پشت خط بودن آقایی که بی خیال دنیا بود جواب داد و جدا زیر بار نرفت که مودم ریست میشه! بعد وقتی اصرار من رو دید گفت برو تو صفحه مودم و مودم رو روی حالت IPCS بزار و میتونی از راهنمای داخل سایت ایرانسل هم استفاده کنی...
من چنین چیزی تو صفحه مودم پیدا نکردم فقط متوجه شدم که مودم شش دانگ روت نشده و به خاطر همینه که هر بار ریست میشه باز باید تو صفحه پورتال یوزر و پسورد بزنم! رفتم با کمک راهنمای خود ایرانسل روت رو کامل کنم که دیگه وایمکس بر نمیگرده که نمیگرده!
من تجربه راه اندازی ADSL زیاد داشتم خیلی فرق نمیکردو لی هر طور تنظیم میکنم مودم رو هیچ اتفاقی نمیفته!
لطفا کمکم کنید، آیا تاپیکی هست که تنظیمات مودم ها رو شرح داده باشه یا کسی از دوستان میدونه برام بنویسه یا کسی که BM635 داره بره تو صفحه مودم و تنظیمات رو ببینه و بنویسه...
ممنون میشم، خدا خیرتون بده...
بالاخره آنقدر خیرگی کردم تا درستش کردم با کمک همون تجربیات ADSL، الان بطور جدی دارم روی ریست شدن این نوع مودم کار میکنم.
اگر میتونید کمک کنید:
1- بطور کلی همه این مودمها این مشکل رو ندارن، این میتونه یک سر نخ باشه. مثلا یکی از دوستان همزمان با من گرفته و تا حالا یک بار هم ریست نشده!
2- وقتی با کابل وصل باشه اصلا ریست نمیشه، پس میتونه یه ربطی به 2 تا آنتن داشته باشه، فردا با یک آنتن سیم دار امتحانش میکنم.
3- با توجه به بند 2 تو دفترچه مودم نوشته نباید در معرض تشعشعات مغناطیسی دستگاه های برقی مثل یخچال، دیش ماهواره، ماروویو قرار بگیره حال اینکه کیس کامپیوتر (مال من وای فای داره و من مودم رو دقیقا میذارم روی کیس) و حتی اسپیکر هم تشعشعات مغناطیسی قوی تولید میکنند
شمایی که از BM635 استفاده میکنید کمک کنید...
سلامنقل قول:
سه مورد رو بنابر تجربیات خودم می گم:
1.وقتی WiFi روشن ه، نرخ ReSet شدن، بیشتره.
2. وقتی از این دستگاه به عنوان یه Switch استفاده می شه (فقط برای شبکه کردن کامپیوتر ها) و در WiMAX لاگ این نیستم، اصلا ReSet نمی شه!
3.وقتی این دستگاه در حالت Idle هست و کاری نمی کنه، تمایلی به ReSet کردن نداره.
خوش باشین،
©م.م.©
اين مدل هاي جديد داره ، روي اين مدل هاي قديمي كه دو تا آنتن داره من چنين دكمه اي نديدم ،اگر شما ديد به ما هم بگيد !:)نقل قول:
روی خود مودم که دکمه خاموش و روشن wifi رو داره ! خوب اون رو بزنید و wifi خاموش میشه !
دوستان زيادي در مورد ريست شدن صحبت مي كنند ، تجربه به من ثابت كرده كه فقط و فقط به شانس شما بستگي داره ،الان خود من از اين واي فاي هاي قديمي دارم ولي يك بار هم توي اين هفته ريست نشده ، پس ربط به اين چيزها نداره .
نقل قول:
سلام،
دوست خوبمون آقای farzin1986 می گه که 4 بار مودم رو عوض کرده و هر 5 مودم این مشکل رو داشتن.
حال با توجه به قانون استقرا و اصل لانه کبوتری! یا آقای farzin1986 بد شانس ترین آدم ِ روی زمین اند، یا تمام BM635 ها مورد دارند!
خوش باشین،
©م.م.©