پس چرا من هر کاری میکنم نمیشه !
ببینید من توی بازی اینو تایپ کردم اما جواب نمیگیرم !
اشتباه زدم آیا ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون ;)
Printable View
پس چرا من هر کاری میکنم نمیشه !
ببینید من توی بازی اینو تایپ کردم اما جواب نمیگیرم !
اشتباه زدم آیا ؟
ممنون ;)
باید به جای * از دکمه x استفاده کنی.منظورم دکمه بالای Alt هستش.نقل قول:
ببخشید اینقدر ساده گفتم.آخه آدم ممکنه سمبل ها رو اشتباه بگیره.خود من هم همین اشتباه شما رو انجام داده بودم.
راستی فکر کنم توی ادیتور نمیتونی full screen بازی کنی ها! باید play level on PC رو بزنی(البته مطمئن نیستم، امتحان کن)
آره شما درست میگی
من به جای ضربدر ایکس هم گزاشته بودم اما نشده بود ، اما حالا که توی خارج موتور بازیو اجرا کردم فول اسکرین شد
ممنونم :X
[QUOTE=anti-military;5941611]من تا جایی که میدونم همچین چیزی نمیشه . البته نیازی هم نیست که همچین چیزی بشه ! قبلا تو گوئست میشد اینکارو کرد اما UDK سیستمش فرق میکنه ...
چرا نمیشه میشه مدل رو بع علاوه تمام تکسچر ها مثل ریال تایم مکس اجرا کرد و عینا مدل رو با تکسچر و متریال وارد کرد.
سلام
من اگه بخوام یه کیلومتر شمار درست کنم باید چیکار کنم؟(لطفا توضیح دهید)
با تشکر
سلام داشتم همینطوری توی اینترنت چرخ میزدم، یه آموزش کوتاه جالب یابیدم(!) که آموزش میده چطوری یه نور رو (مثلا به عنوان چراغ قوه)، به کاراکترمون وصل کنیم....
حجمش 10 مگه
اینم لینکش:
ممنون:40:کد:http://parsaspace.com/files/5192658884/UDK_Flashlight_Tutorial.rar.html
با انریل اسکریپت . ساختار و پیاده سازیش خیلی راحته شما هر وقت وارد اون قسمت شدید به راحتی می تونی انجامش بدی . مثلا یه کلید تعریف می کنی و می گی که اگه این کلید فشار داده شد جلو بره و هم زمان یه انیمیشن مثلا تکون خوردن شماره یه کیلومتر شمار و وقتی دستت رو از روی اون کلید برداشتی اون وایسته . البته هر وقت وارد اون مرحله اسکریپت نویسی بشی هزار رو یک راه مختلف واسه انجام این کار پیدا می کنی .نقل قول:
شما اون دوتا لینکی که گذاشته بودم رو ببین . اون موقع که بهت این رو گفتم اصلا حواسم نبود که این مدل حذف شده . اون دوتا لینک صفحه رو چک کن .نقل قول:
سلام
چطوری میتونم یه spot light رو تو matinee انیمیت کنم ؟؟ مثلا بچرخونمش ؟
سلام؛نقل قول:
از actor classes یه spot light movable ایجادکن
حالا میتونی این نور رو انیمیت کنی
سلام اپیک چند روز بعد از اینکه نسخه ی march رو release کرد نسخه ی beta 2 اون رو با قبلی عوض کرد،
دلایلش هنوز به طور کامل مشخص نیست اما میگن اون یکی، یه سری باگ برای directx 11 داشت، که توی نسخه ی beta2 حذف شد...
ای ول اپیک:31::31::31:
اینم اسنادش:
:40:کد:http://forums.epicgames.com/showthread.php?t=768753
سلام دوستان
خب بعد یه مدتی بالاخره وقت جور کردم که بیام سوالای بی جواب رو جواب بدم.
بعضیاش وال یه مدت قبله ولی خب در هرصورت این اولین فرصتم بود.
UnrealEd همون طور که دوستان گفتن اسم ادیتوری هست که باهاش کار می کنی و ادیتور های دیگه رو از داخلش باز می کنی.نقل قول:
در ضمن، ورژن UnrealEd که الان باهاش کار می کنی، برخلاف تصور عموم، UnrealEd 4 هست.
ورژن های مختلف دات نت، هم دیگه رو پوشش نمی دن. یعنی مثلا وقتی شما یه برنامه داری که دات نت 2 می خواد یکی دیگه 3.5 یکی هم دات نت 4، باید هر سه رو رو سیستمت نصب کنی.نقل قول:
اگه برات مهمه که کرک شده نباشه، ویندوز لایسنس دارت رو نصب کن و دات نت 3.5 سرویس پک یک رو نصبب کن که تو همین تاپیک لینکشو پیدا می کنی. توی سی دی بعضی از برنامه ها هم هست، مثلا یکی از بیلد های 3Ds Max کنارش داشت.
این اینستالری که توی UDK هست، فقط برای سادگی کار اضافه شده. اگر نه شما از هر اینستالری که دوست داشتی می تونی استفاده کنی.نقل قول:
برو تو این شاخه:
C:\UDK\UDK-xxxx-xx\Binaries\InstallData
یه فایل به نام Manifest.xml پیدا می کنی که از محتویاتش متوجه می شی چه فایلایی رو باید کجا کپی کنی برای نصب. همونا رو توی اینستالرت ست کن. البته سری اول لازمه یکم تو فایله بگردی.
بله. ولی قبلش، شما دقیقا هدفت از این کار چی هست؟نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما که به سلامتی خودت مدیر هستی. خب یه سرچ تو تاپیک بکن Scaleform GFx. لازم نیست همه صفحه ها رو دستی چک کنی که.:20:
فعلا.:8:
سلام
خب دو تا مسئله. یکی این یه دونه جا موند::31:
امکان نداره. به دلایلی که فرصتش نیست بگم.نقل قول:
کسی هم همچین چیزی لازمش نمیشه. برای مثالی که زدی هم شما اشتباهت اینجاس روی راه حل تمرکز کردی در صورتی که باید روی خود مشکل تمرکز کنی. همون قضیه مداد و خودکار فضایی.:31:
بازی های اول شخصی که می خوان همچین نتیجه ای داشته باشن، خیلی ساده یه مدل برای کاراکتر میذارن. چون عدم وجود کاراکتر فقط مربوط به سایه نیست، 3 تا مشکل بزرگ پیش میاره:
- تصویر کاراکتر توی آب یا جلوی یه آینه نمی افته. برای همینه که می بینی اکثر بازی های این سبک آینه ی قدی ندارن.
- کاراکتر سایه ی خودشو نمی بینه. (البته اکثر بازی های خیلی ساده تر میان اصلا صورت مسئله رو پاک می کنن. مثلا اینکه شما بیای دو تا دست و اسلحه رو تنظیم کنی سایه ازشون ایجاد نشه که کار 10 ثانیست. اتفاقا نتیجش هم معمولا از دید کاربر مشکلی نداره.)
- یه مورد هم که خیلی توی چشم هست، وقتی پلیر به پایین نگاه می کنه، پای خودشو نمی بینه.
همون راهی که گفتم بازی ها استفاده می کنن، هر 3 مشکل رو برات حل می کنه. لازم هم نیس مثل سوم شخص روی کاراکتر خیلی فجیع کار بشه، چون جزئیات مشخص نیست. همون یه مدل نسبتا ساده کافیه.
------
مسئله بعدی هم اینکه، دوستان با توجه به کارام حداقل تا 3-2 هفته دیگه یعنی بعد از تعطیلات، اصلا نمی رسم بیام اینجا. دوستانی هم که پ.خ می دن در جریان باشن.
پس تا بعد که معلوم نیس کی بشه بای.:8:
سلام
من وقتی که یه GFX رو میارم رو صفحه چجوری اونو میتونم محوش کنم؟
با تشکر
یه سوال دیگه هم داشتم :
اینه که چجوری با بالا اومدن یه gfx , بازی stop بشه؟
با تشکر
سلام به همه دوستان.
اولا لازم میدونم از تمامی دوستانی که تو این تاپیک بدون هیچ چشم داشتی زحمت میکشن تشکر کنم، مخصوصا :
tovamohamad
silsin
ninja
و سایر دوستان که لان اسمشون یادم نیست.
:40:
بالاخره بعد از چند روز اون هم با اینترنت دایال آپ و به روش "صفحه باز کن و dc شو":31: تونستم تمام مطالب تاپیک رو بخونم.
:15:البته تمام مطالب مهم تاپیک رو با توجه به عنوانشون جداگانه توی فایل word ذخیره کردم و اکثر لینک هایی رو هم که باز میشدن و مشکل نداشتن ذخیره کردم و خوندم و الان حدود 100 مگا بایت اطلاعات فقط از همین فروم و فقط به صورت متن توی هارد کامپیوترم ذخیره کردم که شامل :
:33:
:cool:
1.آموزش هایی که خود بچه ها به زبون فارسی گذاشتند
2. سوال و جواب هایی که بچه های کار دست و مخصوصا محمد جان جوابشون رو دادن
3.اکثر لینک هایی که فکر میکردم یه روزی به درد بخورن
4.مطالب جالب و آموزنده ای که به صورت پست توی فروم ارسال شده بودند.
5.tutorial هایی که به زبان انگلیسی هستند
6.لیست ویدئو های لازم جهت آموزش UDK ،ترتیب یادگیریشون و فروشگاه های موجود ایرانی که اینا رو دارن
اینا رو گفتم که بگم بهتره که تمام افرادی که تازه میان به این تاپیک،مثل خودم، حتما با هر زحمت و صبری هست تمام تاپیک رو بخونن.این کار به نفع خودشونه.
چون من تمام تاپیک رو 3-4 روزه خوندم متوجه شدم که توی زمانی حدود 1 سال، 4-5 مورد سوال و ایراد بوده که بار ها تکرار شده و اوایل آقا محمد جسته گریخته پاسخ دادن و کمی بعد با بیشتر شدن تعداد بچه ها یه پست جامع زدن ولی باز هم بعضی ها سوال میپرسن.
مثلا خودم همین طور که در حال خوندن تاپیک بودم به آقا محمد پیام دادم و یه چیزی پرسیدم و بعد از چند ساعت دیدم که ایشون از قبل جواب سوال من رو توی تاپیک دیده و کلی شرمنده شدم.(یعنی اگه تاپیک رو خونده بودم سوال نمیکردم)
یه تجربه شخصی :
پس به نفع خودمونه که اول تمام تاپیک رو کامل بخونیم
درسته سخته ولی : هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد
داخل پرانتز :
در ضمن از تمام دوستانی که ساکن تهران هستند و ویدئو های آموزشی رو دارن خواهش میکنم پ.خ بدن.
من دنبال این ویدئو ها هستم و چون دم عیده ممکنه این فروشگاه ها بد قولی کنن و دیر بیارن(ویرایش : همین الان به یکی از این فروشگاه ها که کاملترین مجموعه رو داره زنگ زدم، گفت 10 فروردین به دستم میرسه!خیلی دیره) و تازه همه ویدئو ها رو هم که ندارن. هزینش رو هم با کمال میل تقرم میکنم.
الان که تاپیک رو کامل خوندم و ویدئویی ندارم که ببینم اینطوری شدم : :whistle: یعنی بیکار!!
تو رو خدا کمک کنید
سلام
من یه spot light رو انیمیت کردم ، حالا میخوام بدونم به راحتی میشه کاری کرد که اگر نور spot light به بازیکن برخورد کرد بازیکن شناسایی بشه و مثلا Game over بشه ؟؟؟
راه حل شما استفاده از Kismet رجوع شود به video های 3dbuzz قسمت topdown gameنقل قول:
ر ضمن راه ساده تر اینه که یه triger بزاری یا light رو به عنوان همین trigrt در نظز بگیری و بعد توی کیسمت بهش نگی که کارکتر بهش نزدیک شد با استفاده از consol command که مثلا توش بنویسی kill player البته خودت لیستش رو نگاه کن من همینجوری گفتم . این کار رو انجام بدی
اولا متشکر. دوما این همه سایت هست که ویدئو می فروشه . شما کافیه به یکیشون که تهرانه زنگ بزنی بگی بهت بده . دیگه لازم نیست که پست کنهنقل قول:
---------- Post added at 08:28 PM ---------- Previous post was at 08:27 PM ----------
در ضمن :
:11: سال نومبارک :11:
یککم بهتر منظورمو بگم. می خوام یه بازی کوچیک طراحی کنم که کارکترش یه قایق باشه نه اینکه کارکتر پیاده باشه و بره سوار قایق شه.نقل قول:
خب راجب شما که گفتی می خوای کارکتر عوض کنی .
این در حقیقت ربطی به ساختار ut یا udk نداره .شما فقط قصدت اینه که کارکتر رو تعویض کنی . توی این حالت باید با انریل اسکریپت کار کرده باشی و حتما حتما کار با udk رو به طور کامل بلد باشی .
نگاه کن یه قایق مصداق یه شیئه نه یه انسان . اگه ماشین مپ example map توی udk رو دیده باشی متوجه حرف من میشی . توی این حالت باید یه animtree کامل تجهیز شده بسازی که اولا مشخص کنه این یه شیئه . دوما حرکات رو توی اون شبیه سازی کنه . در ضمن دوباره می گم شما باید برنامه نویسی رو بلد باشی . البته اگه بخوای بسازی داکیومت و امثال فیلم و اینا زیاده توی نت ولی واقعا بدردت نمی خوره خود من یادمه اولین باری که تعویض کارکتر رو یاد گرفتم فکر می کردم اگه مثلا به جای کارکتر اصلی همین یه شیئ ماشین یا چیز دیگه بزارم خودش درست میشه ولی عامل مهمی به نام animtree جلو دار من بود. شما باید توی اون قسمتی که گفتم کاملا حرفه ای باشی. حالا بعد از همه اینا اگه تونستی بسازی باید اسکریپت رو خودت بنویسی که تا اونجایی که من می دونم باید تمامش رو از اول خودت بنویسی اینی که دیدی توی بعضی از ویدئو ها یه شیئ جدید مثل ماشین ساخته اون از اسکریپت های اماده خود ماشین udk استفاده کرده که شما باید توی اینجا خودت بنویسی .
امیدوارم که پشیمونت نکرده باشم . گفتم که بدونی .
نقل قول:دوستان اگه زحمتی نیست به سوال های من پاسخ بدید؟نقل قول:
خیلی فوریه:31:
اولا خواهش میکنم، حقیقت رو گفتم.نقل قول:
دوما فروشنده تهرانی که میگی این همه هست رو شما چند تاش رو معرفی کن.
من یکی پیدا کردم تو شیرازه ولی خیلی از ویدئو ها رو داره.بهش زنگ زدم گفت 10 ام به دستم میرسه.
بقیه فروشگاه ها 1-2 تا بیشتر ندارن و ایران رز هم که مثلا ترکونده 7-8 تا داره که همشون eat3d هستن و ویدئو های 3dbuzz و gnomo رو که برای شروع کار هستند(سبق توصیه آقا محمد) رو ندره.
شما معرفی کن ما میخریم.
سال نو رو هم به همه بچه ها تبریک میگم.
لیست تغییرات انریل اسکریپت در نسخه جدید udk:
Actor: Add RootMotionProcessed() event
AnimTree: add AnimTreeTemplate, bEnablePooling
DynamicSMActor: replicate material slot 1 as well as 0
Engine: add FacebookIntegration, FacebookIntegrationClassName, GetFacebookIntegration()
GameInfo: add AnimTreePoolSize
GameViewportClient: NotifyConnectionError, add a Message Type parameter
ImageBasedReflectionComponent: add ReflectionColor, UpdateImageReflectionParamters(), OnUpdatePropertyReflectionColor()
LensFlareComponent: add bHasSeperateTranslucency
Material: Add ShadowDepthBias, add D3D11 vars
NavMeshGoal_At: takes into account target actor's collision area
OnlineGameInterface: add RegisterPlayers(), UnregisterPlayers()
Pawn: ModifyNavPointDest=True
PlayerController: clean up MICs in postprocess when destroyed
MobileInputZone, MobileMenuScene, MobilePlayerInput: add TouchPadIndex
GFxMoviePlayer: add: bBlurLesserMovies, bHideLesserMovies, bIsPriorityBlurred, bIsPriorityHidden, bIgnoreBlurEffect, ApplyPriorityEffect(), ApplyPriorityBlurEffect(), ApplyPriorityVisibilityEffect()
New classes:
FacebookIntegration, ImageReflectionShadowPlane, ImageReflectionShadowPlaneComponent, JsonObject, MaterialExpressionDepthOfFieldFunction, NavMeshGoal_Random, ParticleModuleLocationSkelVertSurface, ParticleModuleTypeDataSnow
درود بر شما همه ی دوستان تخیلی!!!( آنریلی):20:
امیدوارم همتون سال خوب و خوش و پر برکتی داشته باشین...
ایشالا سال دیگه؛ همه کارمند اپیک میشیم!!!:5:
ولی قبلش این سوال منو جواب بدین:
چرا توی تصویر زیر terrain من سایه نداره؟
من یه dominan directional light movable زیر مپ گذاشتم،(برای باز سازی طلوع خورشید)
ولی اینطوری شد...
چرا....!!!!؟؟؟؟:40:
با کوییست که کار میکردم محله directional light مهم نبود . مهم جهتش بود . یعنی زیره مپ هم باشه فرقی نمیکنه . شاید تو این انجینم همینجوری باشه ! :27:نقل قول:
من یه dominan directional light movable
دوستان 1 سوال :
NOD = Switch Delay
Nod = Material Param
چرا این 2 تا تویه UDK من نیست ؟! جایگزین تو نسخه جدید اومده برایه این دو تا ؟
بله، همینجوریه!!نقل قول:
اشتباه تایپی بود!!! منم جهتشو عوض کردم....
نقل قول:دوستان اگه زحمتی نیست به سوال های من پاسخ بدید؟نقل قول:
خیلی فوریه:31:
سلام به همه دوستان
سال نو هم مبارک باشه
یه سوال داشتم.جسته و گریخته قبلا تو تاپیک در موردش صحبت شده ولی فکر میکنم این موضوع با گذشت زمان و تکنولوژی مرتبط باشه و تغییر کنه :
میخواستم بدونم که مدل کاراکتر اصلی برای یک بازی PC که میخوایم تو UDK بسازیم، حدودا چند تا poly باید داشته باشه؟
در مورد اجسام داخل بازی چی؟مثلا در های مرحله؟میز و صندلی و ...؟
این رو هم از[HTML]http://forum.teamxbox.com/showthread.php?t=545446[/HTML]گرفتم.خواستم بدونم نظر بچه ها چیه؟
کسی در این مورد اطلاعاتی نداشت؟کد:I stumbled upon an interesting blog entry from Rick Stirling, a character artist, about the polycount of game character models. This post is interesting since it quotes some approximate numbers for the models.
Here are some examples that caught my eye:
Gears of War, Xbox 360, 2006
Wretch - 10,000 polygons with diffuse, specular and normal maps
Boomer - 11,000 polygons with diffuse, specular and normal maps
Marcus - 15,000 polygons with diffuse, specular and normal maps
GTA San Andreas, PS2, 2004
Characters - 2,000 polygons with 1 256×256 8bit texture
NPCs - 1,200 polygons with 1 256×128 8bit texture
Halflife 2, PC, 2004
Alyx Vance - 8323 polygons
Barney - 5922 polygons
Combine Soldier - 4682 polygons
Classic Headcrab - 1690 polygons
SMG - 2854 polygons (with arms)
Pistol - 2268 polygons (with arms)
Halo, Xbox, 2001
Masterchief - 2,000 polygons
Metal Gear Solid 3: Snake Eater, Gamecube, 2005 (Small mistake here, it's not on GC but PS2)
Snake - 4,000 polygons
Resident Evil 4, Gamecube, 2005
Leon - 10,000 polygons
Jak & Daxter, PS2, 2001
Jak - 4000 polygons
Jak II, PS2, 2003
Jak - 10,000 polygons*
Lost planet, X360/PC, 2007
Wayne - 12392 polygons (but finally 17765 polygons for compatibility with motion blur effect)
VS robot - 30-40K polygons
Background - ~500K polygons
Peak number of polygons per frame - ~ 3 million**
Dead Rising, X360, 2006
Peak number of polygons per frame - ~ 4 million**
The Legend of Zelda: The Wind Waker, GC, 2002
Link - 2800 polygons
The Legend of Zelda: Twilight Princess, GC/Wii, 2006
Link - 6900 polygons
Super Mario Sunshine, GC, 2002
Mario - 1500 polygons
Levels - ~ 60k polygons
Dead or Alive series, Xbox, 2001-2004
Character - ~10k
Vitua Fighter 5, Arcade/PS3/X360, 2006
Character - ~40k with diffuse, specular and normal maps
Background - 100K - 300K polygons
Medal of Honour: Allied Assault, PC, 2002
Character - 4096 polygons
Project Gotham Racing 3, X360, 2005
Cars - 80K-100K polygons (interior + exterior), damages add between 10K and 20K more polygons per car
Gran Turismo 5: Prologue, PS3, 2007
Cars - 200K polygons (probably interior + exterior)
Midnight Club, Xbox360/PS3, 2007
Cars - 100K polygons
Gran Turismo 3, PS2, 2001
Cars - ~2K-4K polygons
Gran Turismo 4, PS2, 2004
Cars - ~2k-5K polygons
Lair, PS3, 2007
Main dragon plus its rider - 150K polygons
16x16KM scene - 134M polygons (streamed into memory, not loaded at run time)
*Might be a cut-scene model
**No precisions whether it's actual rendered polygons or just the number of polygons sent to transform, pre Z-pass and culling.
It has always been interesting to me to see how many polygons were used on a certain game model. It's trivia, in most case, but I like these graphics related trivial tidbits.
یه سوالی یکی از دوستان داشت، که برای من هم جالب شد :
آیا bsp ها باعث میشن که فقط اشیاءی که داخلشون هستند و در دید دوربین هستند در real-time رندر بشن؟
یعنی باعث کاهش مقدار حافظه اشغالی از کارت گافیک میشن؟
پس چرا همه جا میگن که bsp ها هر چی کمتر باشن performance بهتری خواهیم داشت؟
اخه من می خوام بدونم شما اصلا گشتی توی kismet. فقط سوال مربوط به stop زدن رو جواب می دم. اون یکی رو هم بیزحمت میری مپ UDKFrontEndMap رو بررسی می کنی . اگه جواب نگرفتی اون موقع بیا بهت بگم .نقل قول:
در مورد اون سوال :
نقل قول:
واقعا سوال جالبیه. ولی به نظر خودم چون bsp ها توی خود موتور ساخته می شن پردازش رو کم می کنند چون توی اونجا اصلا خبری از Poly نیست.اما توی مدل ها تا دلت بخواد پلیگان هست.
من اینو الآن توی نت پیدا کردم :نقل قول:
قبلنا که با 3d game studio کار میکردم توی help این برنامه در این مورد توضیح داده شده بودنقل قول:
یک الگوریتم culling (گلچین کردن) برای صحنه های indoor هست. این تکنیک توی بازیهای زیادی مخصوصا بازیهای جان کارمک مثل doom و Quake استفاده شده. این الگوریتم خیلی آسونه. در حقیقت میشه گفت bsp یک شکل مدیریت صحنه هست و هدف اون به حداقل رسوندن پردازشهای گرافیکی و فیزیکی هستش به شکلی که اجسامی که داخل شاخه نباشن نه رسم میشن و نه پردازش:
البته BSP "خیلی آسون" نیست. من نمی دونم همچین چیزی رو پیاده کردین یا فقط راجع بهش خوندین.
چند سال پیش که من یک BSP + PVS کامپایلر می ساختم کار بسیار مشکلی بود. خوندن تئوری تا پیاده سازی عملی زمین تا آسمون فرق داره، این الگوریتم مشکلات بزرگی هنگام ساختن درخت BSP از جمله T-Junction ها، بالانس درست درخت، سرعت و تشخیص سوراخ ها در صحنه، خطاهای floating point precision و ...
انگار اینطوری که فهمیدم اگه تمام دیوارا از bsp باشن موتور اتاق به اتاق آبجکت ها رو لود میکنه
اینا رو خیلی وقته که برداشتن،نقل قول:
به جای اولی میتونی یه switch بزاری و قبلش یه delay
برای دومی میتونی از matinee استفاده کنی...
دوستان نگفتید چرا terrain من سایه ایجاد نمیکنه؟؟؟!!!:
Properties شیئ تراینت رو یه نگاه بنداز اونجا هست .
سلام سال نو همگی مبارک باشه.
آیا تو gfx میشه از دو fscommand استفاده کرد.یا راه دیگه ای هستش؟
مثلا یه دکمه برای play و یه دکمه برای خروج.
با تشکر.
نقل قول:
کسی در این مورد اطلاعاتی نداشت؟
راستی تا حالا کسی از pshop3d.com خرید کرده؟قابل اعتماده؟
من خودم تا به حال باهاش اساسی کار نکردم . ولی اینرو بگم که شما توی kismet کمتر از 5 درصد می تونی روی اعمال gfx کنترل داشته باشی . همش با کد نویسیه . توی کد نویسی بر عکس اینجا محدودیتی ندارینقل قول:
خب اونی که شما نوشتی چیز خاصی نبود فقط تعداد پلی گان های کارکترها رو نشون می داد . شما منظورت چه اطلاعاتیهنقل قول:
دوستان اینترنت پر سرعت دار.
یه لطفی بکنن یکی این لینک رو دانلود کنه . اگه می تونه کم حجمش کنه. من نمی تونم دانلود کنم. این یه sniper واسه udk .
کد:http://crazypirateradio.com/CPR/UDK/Weapons/Sniper_Rifle_UDK/UDK_2011_03_Sniper_Rifle.rar
---------- Post added at 01:57 PM ---------- Previous post was at 01:54 PM ----------
جایزش هم واسه کسی که این کار رو می کنه اینه که بهش یاد میدم چه جوری این رو توی بازی اجرا کنه((انگار دارم بچه گول میزنم:31:))
منظورم این قسمتش بود :
:46:نقل قول:
سلام به همه دوستان
سال نو هم مبارک باشه
یه سوال داشتم.جسته و گریخته قبلا تو تاپیک در موردش صحبت شده ولی فکر میکنم این موضوع با گذشت زمان و تکنولوژی مرتبط باشه و تغییر کنه :
میخواستم بدونم که مدل کاراکتر اصلی برای یک بازی PC که میخوایم تو UDK بسازیم، حدودا چند تا poly باید داشته باشه؟
در مورد اجسام داخل بازی چی؟مثلا در های مرحله؟میز و صندلی و ...؟
یعنی 13 مگ هم نمیتونی دانلود کنی ؟نقل قول:
میگم حالا باس چیکار کنیم که به جایزش دست پیدا کنیم ها ؟
من توی چند تا فایل کوچکتر تقسیمش میکنم ;)
البته اگه جایزه هم نمیزاشتی انجام میدادیم
اما حالا جایزمو موخوم : دی
-
کاش یه جایزه ی آموزش وارد کردن کاراکترم میزاشتین :-"
دانلود می کنم تا شب جایزه رو هم واست پ.خ می کنم . مرسی .