مگه نه اینکه صفحه کلاج تاب داشته باشه باید همیشه این لرزش اتفاق بیفته؟!نقل قول:
در ضمن گارانتی شامل صفحه کلاج نمیشه فقط کارت طلایی شامل صفحه کلاج میشه.
Printable View
مگه نه اینکه صفحه کلاج تاب داشته باشه باید همیشه این لرزش اتفاق بیفته؟!نقل قول:
در ضمن گارانتی شامل صفحه کلاج نمیشه فقط کارت طلایی شامل صفحه کلاج میشه.
كارت طلايي جهت انجام سرويس هاي دوره اي خودرو طي يكسالنقل قول:
و همچنين خدمات بيمه اي تحت شرائط تصادفات
و تامين هزينه تردد صاحب خودرو در زمان خواب خودرو در نمايندگيست
خرابي و مشكل هر قسمت خودرو در طي مدت كارانتي
اعم از تعمير و تعويض به عهده گارانتي شركت است
مشكل شما به غير از صفحه كلاج از چيز ديگه اي نميتونه باشه
اینکه گیربکس مناسب این موتور نیست رو من آماتور هم بمحض حرکت با این ماشین فهمیدم. شما که در این زمینه استادی جای خود داری :Dنقل قول:
دوستام بهم گفتن که گیربکسش رو با گیربکس زانتیا عوض کنم ولی واقعا نمیدونستم که باید این کارو بکنم یا نه؟ اصلا منطقیه؟ و گیربکس زانتیا به این موتور میخوره؟
تحقیقی که کردم متوجه شدم این گیربکس همون گیربکسیه که روی موتور XU7 هم گذاشتن و از اونجایی که موتور زانتیاهای ۱۸۰۰ موجود XU7 JP4 هست و گیربکسهاشونو من دیدم که روی همدیگه سوار شده، پس وقتی گیربکس XU7 به EF7 خورده، قاعدتا گیربکس XU7 JP4 هم باید بهش بخوره ولی خوب اینها تحلیلهای من بود و نمیدونم چقدر درسته و اینکه گیریم هم بخوره آیا تعویضش کار درست و عاقلانهایه یا خیر؟
در مورد علایم تابی صفحهکلاچ که فرمودین، خدارو شکر من چنین مشکلی ندارم.
در مورد تنظیم گپ شمعها هم من توی نت گشتم و دیدم از ابزار مخصوصی برای این کار باید استفاده بشه که من ندارم و نمیدونم از کجا باید تهیهش کنم چون هرچی گشتم نتونستم فروشگاه انلاینی هم براش تهیه کنم.
راهی نداره که با ایزارهای معمول (کاردک و ...) بشه تنظیم کرد و با کولیس اندازه گرفت؟
مورد دیگه اینکه من کلی گشتم و بعضی جاها گپ مناسب رو ۰.۷۵ و بعضی جاها ۰.۸ و بعضی جاها ۰.۹ برای موتور بنزینی اعلام کرده بودن و الآن نمیدونم اگه راهی برای تنظیمش پیدا کنم، میزان گپ رو چقدر در نظر بگیرم؟
چند سال پيش با يكي كه گيربكس موتور L4 روي ef7 أش گذاشته بود برخورد داشتم
خيلي راضي بود البته خودم تستش نكردم
كار شدنيه البته اگه گيربكس پرشياهاي موتور زانتيايي كه سال٨٣ ميدادند استوك پيدا بشه بهتره
ضرايب دنده هاش سنگينه و به هيچ وجه نميتونه موتور كم بياره
هر موقع گذرتون خورد نمايندگي بديد گپ تنظيم كنن
روي 75 بايد باشه
بنظرتون با بودن سیستم ایموبلایزر روی سمند نیازی به بستن دزدگیر یا قفل فرمان هست؟
مرسی از وقتی که برای راهنمایی میذارین و اطلاعات خوبتوننقل قول:
فکر کنم با این اوصاف باید بفکر گیربکس باشم. حدود قیمتش دستتون هست و اینکه اگه بخوامن گیربکس فعلی رو بدم و یکی از اون گیربکسها برام بجاش بذارن مابهالتفاوت حدودا چقدر میشه؟
برای تنظیم گپ هم من با نمایندگی ایران خودروی اینجا مشکل دارم و ماشینمو حتی اگه بین از کار افتادن و رفتن به این نمایندگی بخوام انتخاب کنم، مسلما از کار افتادنشو ترجیه میدم. راهی نداره که خودم بتونم تنظیم کنم؟
سمندهای مولتیپلکس بنظر من بهتره دزدگیر روشون نصب بشه ولی اگه سمند شما از این سخنگو داراست، بنظرم بهتره همون دزدگیر خودشو استفاده کنین و رمزشو هم فعال کنین.نقل قول:
از نظر قيمتي نميدونم چقدر ميشه اين كارنقل قول:
ميتونيد از اوراق فروشي ها و تعميرگاهها سراغ بگيريد
تنظيم گپ شمع كار سختي نيست
اول با آچار ٦ پر پيچ كويل را باز ميكنيد
بهد با آجار شمع را از زيرش باز ميكنيد
با اون كوليس مخصوصش فاصله را تنظيم كنيد
كوليس هم تعميرگاهها دارند ميتونيد ازشون بكبريد
یعنی کولیسش با کولیسهای معمولی که داریم فرق میکنه؟نقل قول:
اگه همین کولیس معمولیه که خودم دارم
امروز رفتم و گپ شمع هارو تغییر دادم
گپ اولیه روی ۰.۷ بود، من گذاشتم روی ۰.۷۵ بهتر شد ولی اون شتابیو که باید، نداشت. بعد گذاشتم روی ۰.۸ که تغییری نکرد
البته عایق سرامیکی داخل شمع ها قهوه ای شده و قسمت الکترود L شکل بالاش و پایه رزوه دارش هم خیلی تیره شدن
باتوجه به علایمی که گفتم بنظرتون شمع هارو لازمه که تعویض کنم یا نه؟
شمع ها مارک بوش مدل FR8DE تولید کشور هندن
اگه لازمه که تعویض کنم شما چه مارک و مدلی توصیه میکنین؟ من نظرم روی نور یا NGK هست که مکانیکی که گپهارو برام تنظیم کرد گفت جفت این مارکها دیگه اون جنسای سابق نیستند. میگفت نور کیفیتش افت کرده و NGK هم تقلبیش زیاده یهو بهت میندازن
پیش از این برای ماشینای قبلیم بوش میخریدم همیشه ولی برای این نمیدونم چی بگیرم چون هیچوقت به معضل شمع نخورده بودم
نور بهترهنقل قول:
توي سايت آپكو هم يه مدل سوزني هست ،اونم كسي استفاده كرده بود،و راضي بود
شمع اصلي اين موتور طبق چيزي كه توي موتورهاي اولي سري ٨٨ و ٨٧ ميدادند
كه خودتون بهتر ميدونيد قطعات الماني و طبق طراحيش بود
Fr7de بود
البته من أز ٩٠ به بعد همرو fr8de ديدم
با این اوصاف شما کدومو توصیه میکنین؟ FR7DE یا همین FR8DEنقل قول:
هرچند من هرچی توی نت دیدم که دوستان راضی بودن FR8DE بود
در مورد آلمانی بودن هم تا جاییکه من یادمه این موتور توسط آلمانیها فقط بعنوان گازسوز طراحی شده بود و بعدا تغییرش دادن
البته اصلا مدارک و منابعی برای اثبات حرفم ندارم چون خیلی وقت گذشته از اون زمان و من هم یادم نیست اون مطالب رو کجا خونده بودم
و صدالبته مطالبی که میگم خیلی قبل از ورود این موتور به بازار بود و مال زمانی بود که بحث خودرو با موتور ملی داغ بود و اولین نمونه رونمایی شد
گپ هم بنظر شما روی همون ۰.۷۵ بذارم بمونه؟ چون توی نت زیاد دیدم که گپهای متفاوتی رو دوستان امتحان کرده بودن و برای هرکی سایز متفاوتی نتیجه مطلوب داده بود
حتی مواردی دیدم که روی موتور بنزینی گپ ۰.۹ براشون خوب جواب داده بود (هرچند بیشتر کسایی که با گپ ۰.۹ جواب گرفته بودن ماشینشون گازسوز بود) ولی غالبا با همون گپ ۰.۷۵ بهتر از بقیه روی موتور بنزینی جواب گرفته بودند و بعضی جاها هم گپ ۰.۸ و ۰.۸۵ رو بهترین حالت برای موتور بنزینی اعلام میکردن
از مکانیک هم در مورد تعویض گیربکس با اون گیربکس باصطلاح زانتیایی پرسیدم و گفت در صورتی میشه عوض کرد که پوسته جلویی رو هم عوض کنی چون اون گیربکس توی فضای موجود نصب نمیشه
انتخاب بين fr7وfr8 بستگي به خودتون دارهنقل قول:
االبته 7توي بازار خيلي كمه و تو اون دوران ميگفتن به خاطر كمبودش fr8 ميندازند
گپ روي ٧٥ مناسبه
حق با مكانيكتونه ،بايد كل گيربكس عوض بشه
اگه جزئ إفرادي هستيد كه چند سال ماشين نگه ميداريد پيشنهادم اينه فعلا باهاش سر كنيد تا اگه به زوزه افتاد يكي أز دنده ها (يه چيز طبيعي با اين آشغالايي كه توليد ميكنند) يا كلافتون كرد عوضش كنيد
اما اگه يكي دو سال نگه ميداريد خرج اضافه نكنيد كه از جيبتون رفته و كسي بابت زحمتات پول نميده
سلام،من سمند پایه گاز سوز مولتی گرفتم امپر ابش تو بیشتر مواقع وسط وامیسته به نظر شما عادیه،فن دور کند وتند هم عادی کار میکنند.با تشکر
طبیعی استنقل قول:
عموما روی وسط کمی پایین تر درجه قرار داره
سلام.من یه سمند EF7 دوگانه دارم.400 کیلومتر کارکرده.وقتی توی ترافیک با دنده 1 راه میوفتم ماشین کپ میکنه و اصلا حرکت نمیکنه یا هرچی گاز میدم خیلی آروم حرکت میکنه .توی سربالایی خیلی بدتر میشه.با گاز و بنزین هم فرقی نمیکنه.به نظر شما ایرادش چیه؟
یه مورد دیگه اینکه وقتی روغنو چک میکنم مقدار روغن از ماکزیمم بالاتره و حتی تا تا قسمت میله ای سیخ هم میرسه باید روغنو کم کنم یا ایرادی نداره(همون روغنی که کارخونه ریخته)؟
اشکال از سیستم سوخت رسانی است و دریچه گازنقل قول:
من هم مشکل شمارو داشتم (خیلی حاد) که به کمک دوستمون hossein.az گپ شمعهارو تغییر دادم و الآن بصورت محسوسی بهتر شده و توی اولین فرصت میخوام شمعهارو عوض کنم که امیدوارم بکلی مشکل رفع بشه.نقل قول:
سمند من 10 هزار تا بیشتر کار نکرده. جدیدا مشکلی که پیدا کرده اینه که بعضی مواقع وقتی کلاچ می گیرم موقعی که می خواد کلاچ برگرده بالا انگار به چیزی چسبیده!! سفت بالا میاد و پارو یه دفه میندازه عقب و باعث میشه یهو ماشین خاموش شه. نرم نیست.
البته مشکل با جا رفتن دنده ها ندارم.
این مشکل از چی میتونه باشه؟
سیم کلاج یا بلبرینگ کلاج یا دیسک و صفحه
ضمن عرض ادب و تشکر از تمامی دوستانی که در خرید خودروی سمند ای اف هفت مالتی پلکس بنده رو راهنمایی فرمودند...
بعد از حدود یک ماه از استفاده ی خودرو یک سری مشکلات جزیی به وجود اومد که بیشترشون از طریق نمایندگی حل شد به جز این چراغ چک لعنتی...
تا به حال جمعا 3 بار سوختگیری کردم(گاز) که بار اول بلافاصله بعد از پرشدن گاز و روشن شدن خودرو چراغ چک فعال شد که بردم نمایندگی وصل کردن به کامپیوتر و گفتن مشکل حل شد(هیچ قطعه ای رو تعویض نکردن و یا اینکه تعمیر خاصی انجام ندادند و فقط با کامپیوتر ماشین رو بررسی کردن) و چراغ چک خاموش شد...تا اینکه بار دوم هم سوختگیری کردم و این بار بعد از یک روز چراغ چک روشن شد و چند ساعت بعد خود به خود خاموش شد...بعد از سوختگیری سوم (که یک مقدار کمتر از طرفیت گاز زدم) چراغ چک در ابتدا روشن نشد اما متاسفانه امروز که ماشینو روشن کردم و در حالت باتری گذاشتم تا استارت بزنم همه ی چراغ ها خاموش شدند به جز چراغ چک و وقتی استارت زدم بعد از 2 ثانیه چک خاموش شد و وقتی راه افتادم بعد از حدود 2-3 دیقه مجددا روشن شد و درهمین حالت باقی موند...خلاصه که من آخرش نفهمیدم جریان چیه؟ :n03:
سوال دوم هم مربوط میشه به دکمه ی تغییر سوخت گاز به بنزین...میخواستم بپرسم وقتی که ماشین روشن میشه خب اتوماتیک رو حالت گاز قرار گرفته...حالا اگه با فشار دادن اون کلید روی داشبرد به حالت بنزین تغییر وضعیت بدیم آیا این امکان وجود نداره که دوباره با فشار دادن همون کلید به حالت گاز برگرده؟
بسیار بسیار ممنونم
سلام دوستان
من سمند ال ایکس دارم.( از نظر دیزاین با EF7 فک کنم فرقی نداره)
موضوع اینه که من اصلا نمیتونم با این ماشین ارتباط بر قرار کنم.
قبلا 405 سوار شدم حتی پرایـــد. اما این ماشین رو وقتی داخلش میشینم اصلا حس امنیت ندارم.
حتی بعد از مدت ها استفاده به قول معرف قلق ماشین دستم نیومده و اون حس راحتی رو باهاش ندارم.
البته اینو بگم که ماشین بدی نیست .چون درصد خرابی هاش و مشکلات خیلی خیلی کمه.
اما با دیزاین داخلی ماشین شدیداً مشکل دارم!!!!
خواستم ببینم این موضوع کلی هست یا حساسیت من زیاده !؟
در رابطه با موضوع اول كه راه كاري ندارمنقل قول:
در رابطه با مسله دوم ،بله همونطور كه أز گاز شما به بنزين تغيير ميديد بالاعكسشم ميشه
ولي چند ثانيه طول ميكشه حالتش تغيير كنه
اين يه امر سليقه اي استنقل قول:
من خيلي هارو ميشناسم كه به خاطر أبعاد بزرگتر سمند ميخرند يا به خاطر خيلي مسايل
اگه منظورتون ديد كم است حق با شماست اما شكل و شمائل بستگي به خودتون داره
سلام دوستان من چند روزه سمند ef7 مولتی یلکس دوگانه تحویل گرفتم.چن تا مشکل دارم :
1. زمان تحویل خودرو رو گاز بود هر چقدر دکمه تغییر حالت رو زدم رو بنزین نرفت !!! بردم نمایندگی تخصصی که کار cng میکرد گفت زنگ زدم ایران خودرو مرکزی گفتن مشکل نرم افزاری هست و این سمندا چون جدیدن نرم افزارش نیمده که دوباره نصب شه !!!!!!!!!فعلا یک سرش کردن رو بنزین !!!!!!!!!!!!
2. بعضی وقتا توی دنده 1 وقتی می خوام برم دنده 2 ماشین خیلی گاز می خوره !!!!!
3. حس می کنم صندلی سمت راننده خیلی بالاست. با اون اهرمه هرکار می کنم ارتفاع تغییر نمیکنه ، دکوریه؟؟؟؟
4. چراغ مه شکن جلو یکیش روشن نمیشه پیغام LAMPS ERROR بخاطر اون هستش؟؟؟
قبل از اینکه استارت کنید دکمه cng را بزنیدنقل قول:
دلیل گاز خوردن به خاطر تنظیم نبودن سنسور پدال کلاجه که طریقه تنظیمش توی دو سه صفحه پیش هست با عکس
وقتی میخواید بالا پایین کنید ارتفاع رو باید روی صندلی نشسته باشید والا همینطوری بالا پایین نمیشه
لامپش سوخته و به همین خاطر توی کیلومتر اررور lamp fault میده
تا اينجا كه با راهنمايي هاي. شما كلي اطلاعات جديد كسب كردم و مشكلاتم رفع شده الآن مشكل ديگه اي دارم كه هرچي توي انجمن گشتم جواب درست و حسابي يي براش پيدا نكردم
من هميشه براي ماشين هام يه مارك و مدل روغن انتخاب ميكنم و همونو ميريزم. الآن براي اين موتور EF7 موندم كدوم روغن براش بهتر از بقيه ست؟
تابحال ٢ بار تعويض كردم. بار اول خودم رفتم و روغن خود ايساكو كه اگه اشتباه نكنم كاسترول جي تي ايكس هست ريختم ولي بار دوم ماشين دست بابام بوده و ديده پيغام تعويض روغن اومده روي صفحه، رفته توتال ريخته (هر دوبار 10w40) حالا ميخوام يه روغن انتخاب كنم و توي انبار يه مقداري ازش بذارم كه بعدا هم اگه اون مارك و مدل بصورت مقطعي توي بازار نبود مجبور نشم دنبال يه روغن مناسب ديگه بگردم.
ايراني يا خارجيش هم برام فرقي نميكنه و تهيه خارجي برام از ايرانيش راحت تره ولي هيچ اصراري هم ندارم كه حتما خارجي باشه.
دنبال روغني ميگردم كه براي اين موتور بالاترين راندمان و بهترين كارآيي رو داشته باشه (من معمولا موقعي كه هنوز به اون مسافت ذكر شده روي جعبه روغن نرسيده و هنوز چربي روغن قابل قبوله تعويض ميكنم)
مورد ديگه هم كه برام سوال شده، تعويض فيلتره كه توي راهنماي خود ماشين نوشته هربار تعويض روغن بايد ----- هم عوض بشه. آيا واقعا اينجوريه؟ من معمولا هر ٥٠٠٠تا روغن ماشينو عوض ميكنم و هر ٢بار تعويض روغن، يبار فيلترشو عوض ميكنم.
پيشاپيش ممنون از راهنمايي كه ميكنيد.
سلام
امروز توي پاركينگ ديدم زير ماشين چند قطره واسكازين چكيده ، مسيرش رو بررسي كردم روي سيني زير موتور دقيقا قسمت زير باطري است
به نظرتون از كجاي گيربكس ميتونه باشه و چرا بعد از كاركرد 3000 تا يه دفعه اينجوري شده در صورتيكه قبلا خشك خشك بود ؟
اگه تصويري باشه بسيار عالي است.
موفق باشيد
تجربه دوستان در مورد روغن خودرو با موتور EF7نقل قول:
تا اينجا كه با راهنمايي هاي. شما كلي اطلاعات جديد كسب كردم و مشكلاتم رفع شده الآن مشكل ديگه اي دارم كه هرچي توي انجمن گشتم جواب درست و حسابي يي براش پيدا نكردم
من هميشه براي ماشين هام يه مارك و مدل روغن انتخاب ميكنم و همونو ميريزم. الآن براي اين موتور EF7 موندم كدوم روغن براش بهتر از بقيه ست؟
تابحال ٢ بار تعويض كردم. بار اول خودم رفتم و روغن خود ايساكو كه اگه اشتباه نكنم كاسترول جي تي ايكس هست ريختم ولي بار دوم ماشين دست بابام بوده و ديده پيغام تعويض روغن اومده روي صفحه، رفته توتال ريخته (هر دوبار 10w40) حالا ميخوام يه روغن انتخاب كنم و توي انبار يه مقداري ازش بذارم كه بعدا هم اگه اون مارك و مدل بصورت مقطعي توي بازار نبود مجبور نشم دنبال يه روغن مناسب ديگه بگردم.
ايراني يا خارجيش هم برام فرقي نميكنه و تهيه خارجي برام از ايرانيش راحت تره ولي هيچ اصراري هم ندارم كه حتما خارجي باشه.
دنبال روغني ميگردم كه براي اين موتور بالاترين راندمان و بهترين كارآيي رو داشته باشه (من معمولا موقعي كه هنوز به اون مسافت ذكر شده روي جعبه روغن نرسيده و هنوز چربي روغن قابل قبوله تعويض ميكنم)
مورد ديگه هم كه برام سوال شده، تعويض فيلتره كه توي راهنماي خود ماشين نوشته هربار تعويض روغن بايد ----- هم عوض بشه. آيا واقعا اينجوريه؟ من معمولا هر ٥٠٠٠تا روغن ماشينو عوض ميكنم و هر ٢بار تعويض روغن، يبار فيلترشو عوض ميكنم.
پيشاپيش ممنون از راهنمايي كه ميكنيد.
1-الف شرکتی سفارش سایپا یا ایران خودرو مدل competition با ویسکوزیته 10w-40 و سطح کیفی SL
2-ایرانول ریسینگ با ویسکوزیته مشابه قبلی و همون سطح کیفی
3-اگر از نظر هزینه مشکلی ندارید ایرانول رویال با همون ویسکوزیته ولی سطح کیفی sm(از نظر مالی خیلی مقرون به صرفه نیست)
این سه برند روی EF7 عالی جواب دادند
در مورد تعویض هم توصیه من 10000 کیلومتر و تعویض فیلتر در هر بار تعویض روغن هست.کلا شما بیش از حد زود تعویض می کنید چون این روغن ها به راحتی 15000 کیلومتر را جوابگو هستند
برای ef7 روغن الف که برای ال 90 هم استفاده میشه رو پیشنهاد میکنمنقل قول:
تا 10000 هم احتیاج به تعویض نداره
با هر بار تعویض اگه فیلترو عوض کنید بهتره
فیلتر هوا رو هم اگه 4000تا یکبار عوض کنید هم توی مصرف تاثیر داره هم موتور سالم تر میمونه
برای شمع هماگه خواستید عوض کنید
شمع سوزنی ایریدیوم مارک autolite xp
ممنون از راهنماییهای بیدریغ و خوبتوننقل قول:
من اینجور که توی نت دیدم روغنهای الف ۵ لیتری هم دارند. حدود قیمتشو میدونین چنده؟ و اینکه اگه از بازار تهران بخرم یا نمایندگیش توی دبی تفاوتی هم داره؟ (هزینه حمل و گمرکی نمیخوره)
و اینکه شما بین ۲ مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که هردو 10w40 هستند کدومو پیشنهاد میکنین؟
در مورد شمعها هم همینیه که توی وبسایت آپکو هم بود؟ از فروشگاههای ایساکو بگیرم؟ یا اینم بگم از دبی برام بیارن؟
الآن تفاوت کارکرد شمعهارو بوضوح دارم میبینم. موتور تقریبا ۵-۶ درصد کمتر گرم میشه و مصرف سوخت هم حدود ۷-۸ درصد کمتر از قبل شده و شتاب ماشین هم نسبت به قبل خیلی بهتر شده و امیدوارم با تعویض شمعها خوب بشه چون هنوزم نسبت به سمند XU7 که داشتم شتابش کمه و یلحظه اول کوپ میکنه ماشین.
توی وبسایت آپکو قسمت پرسش و پاسخ در مورد شمعها نوشته "برای خودروهای 16 سوپاپ شمع پایه بلند باید تهیه نمایید ، شمع های پایه کوتاه برای خودروهای 8 سوپاپ می باشد." اما توی انجمن بارها شما و دیگر دوستان گفتین باید شمع پایه کوتاه بگیریم برای موتور EF7. محض اطمینان خواستم اینم مجدد کسب اطلاع کنم که آیا همون پایهکوتاه بگیریم یا این نوشته توی وبسایت آپکو درسته؟
سلام دوستان
من هم دو روزه سمند ef7 پایه گازسوز صفر گرفتم ولی اصلا راه نمیره از پراید هم بدتره بدجور زد تو ذوقم بنظر شما دلیلش چی میتونه باشه؟
خواهشا راهنمایی کنید؟
مبارك باشهنقل قول:
عرض به حضورتون كه اول بايد باپدال گازش ارتباط برقراركني به اين شكل كه موقع گازدادن پاتوميزاري روي پدال و فشار ميدي (مثل ماشيناي شهربازي كه توي محوطه فنس كشي شده با برق كارمي كنن) به هيچ عنوان با پدال گاز بازي نكن . با اين طرفند خواهي ديد كه شتاب ماشينت خيلي هم عاليه.
تابعد....
ممنونم دوست عزیز
بنظر شما دلیلش اینکه هنوز اب بندی نشده نمیتونه باشه
سلام دوستان لطفا یکی توضیح بده (علمی) تو ef7 که نسبت تراکم موتور 11 هست چطور هست که بنزین سوپر براش خوب هست و میگن بنزین معمولی براش سمه؟
سوال دوم هم اینه که حتما دوستان دیدن که وقتی بنزین معمولی اگه کیفیتش بالا هست را تو یه ظرف بیرنگ یا به رنگ روشن میریزید رنگش تغریبا شبیه شربت آلبالو هست!:n13: سوال من اینه که بنزین سوپر را که کیفیتش مناسب هست اگه توظرف بریزیم چه رنگی باید باشه؟ و اگه بیکیفیت باشه متمایل به چه رنگی میشه؟ درکل از رنگ بنزین میشه بهطور نسبی به کیفیتش پی برد؟
روغن مدل دومی را تهیه کنیدنقل قول:
شمع هم همون مدل ایساکویی را بگیرید
اگه نشد از فروشگاه معتبر و همون مدل که قبلا گفته شد
شمع هم پایه بلنده
در رابطه با سوال اولتون زیاد باید از کسی که مکانیک خودرو خونده سوال بپرسید البته دوستان در این بخش کمک خواهند کردنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنزنی معمولی باید صورتی رنگ باشه و بنزین سوپر باید کم رنگ تر باشه
اما در حال حاضر کیفیت بنزین به صورتی شده که بنزین های معمولی رنگ مایل به سیز دارند که نباید اینجوری باشند و بنزین های سوپر صورتی
رنگ هستند
درود
دوستان، این لکه های چسب مربوط به ابرهائی که ایران فرغون روی درها می چسبونه رو چطوری پاک کنم، به کیفیت رنگ بدنه آسیب وارد نشده و راحت هم پاک بشه،
و همین طور اون برچسب شماره بدنه که داخل اطاق روی شیشه جلو چسبیده؟
سپاس
برای برچسب روی شیشه از استون استفاده کنیدنقل قول:
برای برچسب روی در هم اگر کم کم از یک طرف بلندش کنید جای چسب باقی نمیمونه
و برای مابقیش کمی گازوییل بزنید به دستمال و روش بکشید و بعد از اون حتما خودرو بشورید .اگر ار گولیش به جای اینکار استفاده کنید بهتره
سلام دوستان
چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین
اول اینکه سرویس اولیه ماشین تا چه کیلومتری باید ببرم ؟
امروز ماشینمو بردم نمایندگی اخه چراغ ترمز چپش کار نمیکنه گفت این مشمول گارانتی نمیشه. ماشینم کارت طلاییم داره یعنی واقعا مشمول گارانتی نمیشه
سوال بعدی اینکه ماشینم مشکیه فک کنم یه چند ماهی توی انبارشون زیر افتاب و بارونای اسیدی تهران بوده الان جای لکه های بارون کاملا روش مونده هرچی کارواش بردمو میشورمش نمیره حتی لکه شیشه هاشم پاک نمیشه بنظرتون چیکار کنم. پیشاپیش ممنون از پاسخاتون :n16:
سرویس اولیه خودروی شما رو 5000 کیلومتر هستنقل قول:
چراغش اگه کار نمیکنه احتمالا لامپش سوخته که نیازی به گارانتی نیست خودتم میتونی عوض کنی
درمورد سوال آخر ماشین رو باید ببری یک دست واکس و پولیش کامل بزنی تا رنگش درست بشه