آدم خوب نیست الکی یه چیزو اینقدر بزرگ کنه !نقل قول:
کسایی که 5800 داشتن میدونن من چه دردی کشیدم باید با میخ میزدی تا لمسیش کار میکرد
Printable View
آدم خوب نیست الکی یه چیزو اینقدر بزرگ کنه !نقل قول:
کسایی که 5800 داشتن میدونن من چه دردی کشیدم باید با میخ میزدی تا لمسیش کار میکرد
بیاید اینم اونی که میخواستید
این عکسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لینکش
اینم یکی دیگهکد:http://narod.ru/disk/18374276000/HTCpack.rar.html
کد:http://uploading.com/files/ad271ccc/windows.rar/
اصلن نمیشناسه فایلهای با فرمت wgt رو...
این فایلها رو چجوری باید نصب کرد کسی روش نصبش رو بلده ؟
من که موق نشدم بگیرمش لطفا اگه کسی گرفتخ upکنه ماهم بگیریم طریقه نصبشم ممنون میشم
ايني كه شما گذاشتين روش نصبش چجوريه ؟نقل قول:
من حرفیو بی مورد نمیزنم گوشی 5800 لمسیش به درد نخوره و تو تمام دنیا به گوشی سرطان معروف شده مثل لپ لپ یکیش خوب در میاد یکی بد:31: اگر باور ندارید به فروم های 5800 سر بزنید تا بدونید الکی نیست:5:
این هم از دومین تمه.
نکته : روی رپید شیر آپلودش کردم، واسه همین بیشتر از 10 بار نمیشه دانلودش کرد.
کد:http://rapidshare.com/files/390914209/windows.rar.html
شما مطمعن باش گوشی که تاچ خوب و خازنی داشته باشه اگه هیچی امکانات نداشته باشه حدودا 250 هست حداقل.بشتر گوشیهای ارزون یا گرون با امکانت هم هستنا البته که تاچ ضربه ای دارن و نمیگم مزخرفه ولی واقعا تکنولوژی هست که سیستم تاچ رو زیر سوال میبره.
تاچ به معنی واقعی خازنی هست. مثل مدلهای جدی نوکیا.سامسونگ هم فکر کنم تازگیا واسه گوشیهای بدرد بخورد و حرفه ایش این سیستم رو پیاده کرده. ولی در کل سرطان نیست. تمام گوشیهای تاچ ضربه ای از یه تکنولوژی استفاده میکنن. ولی خوب دیگه باید کم کم بگذارنش کنار!
استار هم تاچش اینطوری هست و من هیچ مشکلی باهاش ندارم ولی اگه شما گوشی تاچ خازنی رو استفاده کنی واقعا تفاوت بسیار بسیار قابل توجهش رو می فهمید!
دوست عزیز اگه اشتباه نکنم یکی از مشکلاتی که تاچ خازنی داره اینه که فقط با دست میشه کار کرد و قلم روش کار نمیده و وقتی هم دستکش دستت هست نمیتونی باهاش کار کنی برای همین بعضی از گوشی های گرون قیمت هم هست که خازنی نیستنقل قول:
در مورد اینکه تمام تاچ های ضربه ای یه جور هستند اشتباست شما اگه با چندتا مدل گوشی تاچ ضربه کار کنی متوجه می شی که با هم متفاوت هستند من خودم هم استار دارم هم s8000 jet و هم با 5800 کار کردم اگه باهاشون کار کنی میبینه حساسیتشون با هم فرق داره
درسته. این بستگی به سیستم عامل گوشی هم داره. مثلا نوکیا بخاطر ظریف بودن لینک ها و علائم بیشتر مواقع مجبوری از قلم استفاده کنی برعکس استار که بخاطر بزرگی آیکن ها و کلیدها با دست هم میشه استفاده کرد. ولی در کل به نظر من ال سی دی های خازنی که با قلم هم استفاده میشه بخاطر دقت بالاشون جزو بهترین نوع تاچ هست.
من 5800 رو دیدم. یکی از دوستام داشت از بقل که نگاه میکردی جای ضربه های قلمش روی ال سی دی ( واسه اس ام اس) قشنگ معلوم بود ولی اگه این گوشی خازنی بود هرگز نیاز به فشار تا این اندازه نبود که جاش روی صفحه بمونه. بیشتر گوشیهایی که تاچ ضربه ای دارن و سیستم عاملشون اینطوری هست دچار مشکل هستن. یه خوبی که استار داره اینه که کاملا فینگر تاچ هست و نیاز به قلم نداره!!!
این باعث میشه دقت و سرعت کار بالا بره.
خازنی هم البته فقط یه مورد نیست! اینم که میگین با دستکش و اینا اثر نمیکنه درسته! چون خازنی ها با انتقال الکتریسته ساکن دستت با صفحه عملکرد خودشو نشون میده. ولی خوب خیلی هاشون با قلم مخصوص کار میکنن.
من خودم استار دارم و با گوشیهای قلمی زیاد کار نکردم (قلم اینم انداختم دور چون بدرد نمیخورد) ولی به طور کلی میشه گفت خازنی ها بهتره جواب داده به من!!:46:
اين تمها رو بعيد ميدونم نصب بشن.من حدس ميزنم كه اگه قرار باشه تغييراتي تو ظاهر محيط گوشي ايجاد بشه بايد از داخل خود فايلهاي فلش انجام بشه و بعد روي گوشي نصب بشهنقل قول:
خب منم که گفته بودم نصب نمیشه. یه بنده خدایی گفته بود یه جای دیگه آپلودش کنید که منم روی رپیدشیر آپلودش کردمنقل قول:
دوستان یه عکس جدید دیگه گرفتم با دوربین استار خودم اگه خواستین ببینین ببخشید اگه عکسام خیلی هنری هستن:31:
چند تا والپر جدید هم واستون میزارم امیدوارم خوشتون بیاد:46:کد:http://www.4shared.com/photo/E9dI9Nm7/Photo0004.html
کد:http://www.4shared.com/file/05B2pPHp/shahram_s8.html
من برای یکی از دوستام میخوام استار tv بگیرم
دوستان این گوشی تشخیص دست خط فارسی داره؟؟؟
2 تا سوال داشتم :
1- Stra فيلمهاي MP4 رو با حداكثر چه رزولوشني ميتونه پخش كنه.
2- Stra فيلمهاي MP4 رو با حداكثر چند فريم در ثانيه ميتونه پخش كنه.
آخه يكي از دوستام ميگفت ، فيلمهاي MP4 رو فقط با 15 فريم در ثانيه ميتونه پخش كنه ، آيا واقعيت داره ؟!
بله داره خيلي عالينقل قول:
این دیکشنریها رو من از سایت Mobisystems.com گرفتم و از بین همه دیکشنریهای سایت اینا رو استار نصب و به خوبی اجرا شد. گفتم بذارم اینجا تا بقیه دوستان هم استفاده کنن. ضمنا همه کرک شده هستن.
Pocket Oxford English Dictionary and Thesaurus
کد:http://www.2shared.com/file/MQp6MIHP/OxfordPocketDictionaryAndThesa.html
Concise Oxford American Dictionary
کد:http://www.2shared.com/file/_-nKmcmJ/OxfordAmericanEnglish.html
Concise Oxford American Thesaurus
کد:http://www.2shared.com/file/S97mRn2A/OxfordAmericanThesaurus.html
Cambridge Dictionary of American English
کد:http://www.2shared.com/file/0IiW1aFn/CambridgeAmerican.html
MSDict English Pro Dictionary
کد:http://www.2shared.com/file/jyAls1Lu/EnglishPro.html
روزلوشن همون 320 در 240. چون اگه بخوای فیت بکنی با گوشی خیلی واید میشه!نقل قول:
فریم هم درسته 15 هست. ولی کیفیتش فرقی نمیکنه دیگه!
ولی با 3gp مشکلی نداره!
---------- Post added at 08:21 PM ---------- Previous post was at 08:19 PM ----------
بیخیال تم بشید. اصلا امکان نداره به نظر من من که حسابی در موردش سرچ کردم اصلا امکان نداره. فقط میتونی عکس بذاری. حالا زیاد مهم نیست. چیزی نداره که تم توش قابل توجه باشه!
با سلام خدمت همه ی دوستان
چند روز نبودم .
دوستان کسی تونست رو این گوشی برنامه ، بازی لمسی پیدا کنه ؟؟؟
تم چی ؟؟؟ تونستین ؟؟ من وقت ندارم تو اینترنت بگردم . وگر نه حتما یه کاری میکردم
بازی که متاسفانه موجود نمیباشد. یعنی هست ولی انحصاری نیست. چند تا توی پیج های قبل بچه ها گذاشته بودن. جالب بود ولی در کل من بیشتر از 3 .4 تا بازی درست جسابی چیزی ندیدم!
تم هم که گفتم باید بیخیالش شد اصلا امکان اضافه کردنش وجود نداره! شاید بخاطر سیستم عاملی هست که داره!
دستت طلا چه عجب یکی یک چیز بدرد بخور تو این تاپیک گذاشتنقل قول:
فقط چرا اکسفوردش مثال نداره؟
msdic را من قبلا داشتم
خیلی عالیه نمیدونم اینا کاملتر هستن یا نه؟:21::21:
salam dostan
kasi bazie " Farm Franzy " baraye goshi star o dare ???
salam
kasi bazie " farm frenzy " baraye star o dare ??
نقل قول:
در واقع اینا ضعیفترین دیکشنریهای این سایت بودن. و نباید انتظار زیادی ازشون داشت. اما اگر همشون رو با هم نصب کنی شاید یه چیز خوبی از توشون در بیاد. اما Cambridge Advanced Learner's به تنهایی از همه اینا بهتره که متاسفانه با Star سازگار نیست.
اینا ورژن 2.72 هستن که فکر کنم ورژن آخره ولی خیلی تغییر نکردن.
نقل قول:
عزیزم با نظرت مخالفم هم شما هم بقیه
این تم ها نصب میشه اما باید بلد باشی
عرض کنم که فایلهای wgt به همراه یه فایل html هستن که جفتشو بریزی تو گوشی و اچ تی ام ال رو اجرا کنی
گوشی رستارت میشه و نصب میشه خودم امتحان نکردم اما خب ابن راه نصب فایل wgt هست
امتحان کنید و اینجا نتیجه را اعلام کنید
درمورد فایلها یا منو های فلاش باید بگم با یه برنامه باید کپی کرد تو قسمت فلاش منوی استار که بنده تست میکنم خبرشو میدم
دیگیری هم اینکه تم هم به کل عوض میشه بنده به کل عوض کردم و حالشو بردم
در آخر دوستان گرامی ناراحت نباشید چون مشکل نصب تم وجود نداره فقط باید تم رو بیابید
سلام
دوستان بهترین برنامه برای تبدیل فایل های تصویری به mp4 چیه
خود samsung برنامه ای برای تبدیل نداده؟
سلام
دوستان امروز در سایت گوشی شاپ بودم مدلی از استار به نام S5233T مقداری از خصوصیات این مدل خوندم میخواستم بدونم کسی بیشتر اطلاعات از این مدل گوشی داره یا نه مثل نصب برنامه تو فون مموری-نصب تم-ارسال اس ام اس به فون مموری و.... با تشکر
خوب شما یه زحمتی بکش و امتحان کن .نقل قول:
یعنی شما تم نصب کردی ؟؟:18:
در مورد 1 باید بگم که من برای نصب وبجت از این روش استفاده کردم، جواب نداد.نقل قول:
در مورد 2 هم بگم که با تغییر firmware میشه تم جدید داشت که من امتحان کردم و جواب داد، ولی خب باید قید زبان فارسی رو زد.
من امتحان کردم و دیدم تم نیست و نصب هم نشد که گفتم نمیشه. شما هم هروقت امتحان کردین دیدن شد بگین میشه نه بگین میگن میشه!!!!
قبلا هم سامسونگ گوشیاش اینطوری بود تم که نمیشه اسمش رو گذاشت ولی فقط رنگ قالبهاش رو میشد عوض کرد!
عزیزم من وبجت رو گفتم امتحان نکردم اما منو و تم نصب کردم شد خیلی راحتنقل قول:
سامسونگم کارش درسته کسایی که میگن رنگ منوهاش عوض میشه فقط کاربران ابتدایی هستن
من این برنامه رو تست کردم برنامه مشکل داره یبار برا من باز شد که من تو فکر فلاش منو نبودم و کاری دیگه داشتمنقل قول:
بعد از اینکه ویندوز نصب کردم متاسفانه تا الان هر کاری کردم نشده برنامه یه خورده قاطی داره
درمورد دوم بله من تم نصب کردم و چون دنبال تم قشنگتر میگردم تم رو حذف کردم وگرنه عکسشو میزاشتم
اما اگه واقعا قرار باشه به کسی ثابت کنم حتما عکسشو میزارم
در ضمن دوستان به این سایت سری بزنند راحت میفهمن که هم فلاش منو هم تم میشه روش نصب کرد
آدرس سایت:کد:www.s5230.net
سلامنقل قول:
میشه روش نصب تم را بگی چون من هر سایتی رفتم راهی پیدا شه پیدا نکردم ممنون اگه روشی که تم نصب کردی رو بهم بگی
salam khoobin?
bebakhshid finglish type mikonam systemam farsi nadare
mikhastam bedoonam kar ba messengerha ru gushihaye lamsi chetoriye?
be rahati emkane kar kardan hast?
baraye mesal narm afzare SHMessenger
من هنوزم که هنوزه نتونشتم درست حسابی به سرور ایمیل یاهو و جیمیل وصل بشم یه ارووری میده. فقط میتونم برم تو گوگل سرچ کنم.
برنامه هم زیاده مسنجر ولی نمیدونم روی این گوشی نصب میشه یا نه!! بچه ها بیان توضیح بدن!! من که گفتم کلا با اینترنتش مشکل دارم!!!:13:
من که برنامه ی NimBuzz رو نصب کردم و هیچ مشکلی هم با اینترنت ندارم .نقل قول:
ای کسانی که میگید تم و ... نصب نمی شه !! این چیه ؟؟ :41:
:11:
نقل قول:
عزیزم گارانتی پارس میکروتل تاچ گوشی رو مجانی عوض می کنه.:20::27:
من یه امنیا دارم که تا حالا پارس مایکروتل 2 دفعه مجانی تاچش رو عوض کرده( بدون هیچ قید و شرطی)(ضربات خیلی شدیدی خورده بود)
و تا حالا هم 5 دفعه ویندوزش رو عوض کرده.(یه چیزی حدود 170-180 تومن بهم خدمات دادن)
هر دفعه تعویض تاچش بدون گارانتی 65 تومن فاکتورش بوده و هر بار تعویض ویندوز بدون گارانتی 17 تومنه):5:
من همین امروز هم یه S5233T (استار TV ) خریدم و خیلی خیلی هم ازش راضیم و از داشتن دو گوشی سامسونگ (امنیا(2 ساله دارم) و استارTV ) دارم ازشون لذت می برم و از همه مهمتر با پشتیبانی پارس مایکروتل هم خیلی خیلی دارم حال می کنم.
البته من آدم گوشی بازیم و می گم در حال حاضر سامسونگ(S8003)جت بهتر از امنیاست(صرف نظر از سیستم عامل):8::5:(کلا چه ربطی داشت نمی دونم):31:
البته حواستون باشه پارس مایکروتل اصلی بخرید(جعبه پلوم شده و روی کارت طلایی هولوگرام داره):8:
کارت طلایی پارس مایکروتل تقلبی آدرس همون پارس مایکروتل اصلی روشه:18:
درود بر سامسونگ و درود بر پارس مایکروتل:40::8:
به زودی به مشکل های بسیار خفن و اعصاب خورد کنی برخورد میکنی که کلا" از سامسونگ و استار متنفر میشی ...نقل قول:
عین من :دی !
مگه چه مشکلی واسه شما پیش اومدهنقل قول: