کسی نیست جواب مارو بده:31:نقل قول:
ناپیوسته هستم
Printable View
کسی نیست جواب مارو بده:31:نقل قول:
ناپیوسته هستم
بچه ها کسی درباره حجاب تو دانشگاه آزاد اطلاعی داره ؟
من شنیدم تو بعضی شهرا دخترا باید حتما تو محیط دانشگاه چادر بپوشن ( مثل یزد )
درسته !!!؟
بستگی به شهر و رئیس دانشگاه و این عواملش داره.نقل قول:
درسته
برخی جاها باید بپوشن
---------- Post added at 07:03 PM ---------- Previous post was at 07:02 PM ----------
فکر کنم باید برهنقل قول:
مثلا مریضی بیاره
یا عمل پدر و مادر و از این چیزها تا یک ترم بهش مهلت بدن
نقل قول:
دانشگاه های آزاد اسلامی همه ی واحد ها باید خانم ها با چادر وارد بشن...
مطمئنی ؟ همه جاها !؟نقل قول:
قانون جدیده ؟
چون شهر خودمون ( کرمان ) که تا حالا این جوری نبوده
ولی یزد رو شنیدم خیلی وقته این جوریه !
فکر نکنم همه ی واحد های دانشگاه آزاد پوشش چادر اجباری باشه!!نقل قول:
این واحدهایی زیر که من رفتم مطمئنم پوشش چادر اجباری نیست!
پرند-گرمسار-تهران جنوب-تهران مرکز-علوم و تحقیقات
امکان داره به 8 ترم هم برسه؟:31:نقل قول:
برای کنکور کاردانی به کارشناسی به دردم میخوره
در کل اگه نشد چی کار میکنن،میندازن بیرون یا میشه واحد های مونده روانتقالی بخونم؟:31:
سلام دوستان میگم کسی که مکانیک آزاد میخونه و میخواد بره یه دانشگاه آزاد دیگه و همون رشته باید چه کار کنه؟؟؟ انتقالی که به زور میدن که ما حساب میکنیم رو ندادن....باید کنکور بده؟! چطوری؟ اوضاع معادل سازی واحد هایی که پاس کرده چی میشه؟!!! پایان خدمتی چیزی میخوان؟!!
باید بری دانشگاه ازاد انزلی را ببینینقل قول:
حجاب چیه
خود fashion tv هست .
.
كارت ورود به جلسه آزمون پزشكي دانشگاه آزاد از ساعت 11 صبح سه شنبه 29 تير آغاز ميشود.
کی همچین حرفی زده ؟ دانشگاه های دولتی و غیر انتفاعی هم جرات همچین کاری رو ندارن چه برسه به آزاد !نقل قول:
مشهد که اصلا اینطوری نیست و جدیدترین مدل های لباس رو میشه در دانشگاه آزاد مشهد دید :31:
فرشید جان میشه بگی این حرفو از کجا آوردی !!!؟
نقل قول:
دانشگاه های آزاد اسلامی همه ی واحد ها باید خانم ها با چادر وارد بشن...
درسته. دانشگاه های دولتی و غیر انتفاعی چادر اجبار نیست ولی دانشگاه های آزاد هست. حداقل من خودم هر دانشگاهی رفتم از جلوی در خانم های بدون چادر رو اجازه ورود نمیدادن و بهشون چادر میدادن. و آقایون هم با لباس آستین کوتاه اجازه ورود ندارن
دانشگاه ما که اینطوره. و خیلی از دانشگاه هایی که خودم دیدم.
یکی از افراد حراست میگفت مصوبه هست و برای همه واحد ها بخشنامه فرستادن
چون دانشگاه آزاد اسلامی هست
یعنی این قانون جدیده ؟نقل قول:
چون همون طوری که بچه ها هم گفتن تو خیلی از دانشگاه ها ( آزاد ) چادر اجباری نیست
آستین کوتاه رو هم که حتی یزد که که چادر اجباری هست ولی آستین کوتاه پوشیدن پسرا مشکلی نداره
نمیدونم حالا شاید این قانون جدید باشه ، شاید از ترم دیگه همه دانشگاه آزادا باید این جوری بشن !
بابا بیخیال ما تمام اجدادمون تو دانشگاه ازاد بودن نوه ندیده ها... هم هستن همچین چیزی یعنی اجبار چادر وجود نداره اصلا خودتون میدونید اکثر تیپ هایی که دانشگاه ازاد میان چجوریان اونا که عمرا چادر سرشون کنن !!
منم دانشگاه آزادی هستم ولی همیشه موهام تن تنی یا خیلی بیریخت بوده همیشه هم آستین کوتاه ! از گل پایین تر بهم نگفتن :31:
بابا بزارید ما رشته ای که دوست داریم قبول بشیم
حاضرم من خودم چادر بپوشم
ولی خارج از شوخی برمیگرده به شهرستان و رئیس دانشگاه و اون وضعیت شهر
چادر پوشیدن
آره دقیقا مربوط به همون موضوعی هست که پررنگش کردمنقل قول:
بچه ها دیگه بیخیال این بحث ... :46:
مرسی از همه
برادر ! کلا شما میتونی تو دانشگاه آزاد تا هر زمان که عشقت کشید همینطور مهمون باشی :46:نقل قول:
بعد از ترم 6 شما رو به دانشگاه مرکزی میفرستند و یه سری کاغذبازی و امضا و اثر انگشت ... و دوباره برمیگردی رو صندلی کلاس ها میشینی واسه خودت :5:
این روند تا n ترم جواب میده
اصولا دانشگاه آزاد "اخراجی" نداره چون چرخ دانشگاه از جیب دانشجوهاش می چرخه :27:
واقعا توی دانشگاه شما اینجوریه! :18: این که خسلی خوفه!نقل قول:
لابد دختر و پسر با هم نمیتونن راه برن اینجور که شما میگی!
مشکل به نظرم نظام وظیفه هست:2:نقل قول:
اره تا یک ترم فکر کنم همین جوری بهت کمک کنندنقل قول:
بعدش باید بری خدمت
بعد از خدمت باقی واحدهاتو بگذرونی
سلام
من از روی دفترچه عربشاهی درصدهام رو گرفتم با این درصدها چه ترازی میارم؟؟
ادبیات: 60
عربی: 48
دینی: 63
زبان: 80
ریاضی: حدود 6
فیزیک: حدود 70
شیمی: 80
نقل قول:
حدوداً 6200
من 5500 میخوام! به نظرتون یه تراز Maximum چقدر میتونه بالا بره؟؟
و اینکه من رشته IT قزوین زدم... امسال فکر کنم حدود 7-8 شهر جدید IT آوردن، میتونه تو کاهش تراز موثر باشه؟
من 5500 میخوام! به نظرتون یه تراز Maximum چقدر میتونه بالا بره؟؟
و اینکه من رشته IT قزوین زدم... امسال فکر کنم حدود 7-8 شهر جدید IT آوردن، میتونه تو کاهش تراز موثر باشه؟
منم تراز 5500 می خوام.(زدم IT پرند).
تراز IT قزوین چندین ساله دور و بر 5500 بوده خیلی بعیده که یه دفعه ترازش خیلی بالا یا پایین بشه.امسالم به احتمال زیاد ترازش همین حول و حوشه.
ایشالا به احتمال 99% قبولی.
صد البته وقتی جاهای دیگه یک رشته رو بیارن. تقاضا روش کم خواهد شد.نقل قول:
جاسبي:
دانشگاه آزاد بايد به نبود من عادت كند
خبرگزاري فارس: رئيس دانشگاه آزاد بيان اينكه دانشگاه آزاد بايد كم كم به نبود من عادت كند، گفت: دانشگاه آزاد بايد تحت هر شرايطي و با قدرت به حركت خود بدون حضور جاسبي ادامه داده و به عدم حضور فردي به نام جاسبي عادت كند.
به گزارش حوزه دانشگاه خبرگزاري فارس عبدالله جاسبي رئيس دانشگاه آزاد در مراسم تجليل از مدالآوران مسابقات جهاني2010 سنگاپور اظهار داشت: دانشگاه آزاد اسلامي بعد از 28 سال به جايي رسيده است كه هيچ قدرتي نميتواند آن را از اين حركت باز دارد.
وي با بيان اينكه دانشگاه آزاد به بزرگترين دانشگاه دنيا تبديل شده است، افزود: دانشگاه آزاد در آيندهاي نزديك به يكي از باكيفيتترين دانشگاههاي جهان تبديل خواهد شد.
رئيس دانشگاه آزاد در ادامه گفت: دانشگاه آزاد اسلامي در حال حاضر داراي سه و نيم ميليون فارغالتحصيل و يك و نيم ميليون دانشجو است كه اين خود نشان از توان بالاي علمي و آموزشي اين دانشگاه دارد.
جاسبي با اشاره به ساخت بيش از يك ميليون متر مربع فضاي آموزشي در واحد هاي مختلف دانشگاه آزاد در سال اضافه كرد: اگر اين دانشگاه با همين قدرت پيش برود تبديل به يك الگو براي تمامي دانشگاهها و مراكز آموزش عالي جهان خواهد شد.
وي همچنين خاطرنشان كرد: دانشگاه آزاد اسلامي در دهه چهارم فعاليت خود به راههايي كه تا امروز نرفته و آنچه كه انجام نداده فكر ميكند و تبديل به يك الگوي جهاني خواهد شد.
رئيس دانشگاه آزاد در بخش ديگري از سخنان خود تصريح كرد: انسان در هر پست و مقامي بايد به گونهاي عمل كند كه انگار مادامالعمر در اين پست خواهد بود و نبايد تلاش امروز او با روز اول تفاوتي كند.
جاسبي در ادامه با بيان اينكه دانشگاه آزاد بايد كم كم به نبود من عادت كند، خاطرنشان كرد: دانشگاه آزاد بايد تحت هر شرايطي و با قدرت به حركت خود بدون حضور جاسبي ادامه داده و به عدم حضور فردي به نام جاسبي عادت كند.
وي در خاتمه يادآور شد: انسان امروز هست و فردا نيست، بنابراين بايد در امور دنيوي خود آن چنان عمل كند كه گويي امروز و يا فردا از اين دنيا خواهد رفت.
بنابراين گزارش، برمبناي اساسنامه جديد دانشگاه آزاد كه در شوراي عالي انقلاب فرهنگي به تصويب رسيده است، رئيس دانشگاه آزاد اسلامي بايد به صورت دورهاي و هر چهار سال با تاييد شوراي عالي انقلاب فرهنگي انتخاب شود.
کسی نحوه اعمال بومی گزینی رو میدونه؟؟
موضوع وقف دانشگاه آزاد باید زود بررسی شود/ بحثهای حاشیهای پایان یابد
ساری - خبرگزاری مهر: رئیس مرکز تحقیقات فیزیک نظری با بیان اینکه موضوع وقف دانشگاه آزاد باید هرچه زودتر بررسی شود گفت: همه باید با فاصله گرفتن از بحث های حاشیه تلاش کنند تا دانشگاه آزاد اسلامی هرچه زودتر به مرکز بزرگ آموزشی علمی کشور نزدیکتر شود.
به گزارش خبرنگار مهر در محمود آباد، محمدجواد لاریجانی صبح دوشنبه در حاشیه برگزاری یازدهمین کنفرانس آموزش ریاضی ایران در مجتمع نفت محمودآباد در جمع خبرنگاران گفت: آموزش ریاضی در کشور در مقاطع کارشناسی و پایین تر در مقایسه با سایر کشورها بسیار مطلوب است و باید آموزش این دانش مهم را به یک افق بالایی سوق داد و آن را متحول کرد.
وی با بیان اینکه عمده مراکز تحقیقاتی ایران بعد از انقلاب راه اندازی شد، تصریح کرد: میزان تولیدات علم ایران در منطقه به همراه ترکیه بالاتر از سایر کشورهاست.
لاریجانی تاکید کرد: در علوم پایه عمده دانش ریاضیات و فیزیک اتمی و فیزیک هسته ای از کشور ترکیه نیز بالاتریم.
وی با اشاره به اینکه دولت سرمایه گذاری های خوبی در زمینه علوم پایه انجام داده است، ابراز امیدواری کرد: در سه سال باقیمانده از عمر دولت دهم با تلاش وزیر آموزش و پرورش تحولی در آموزش ریاضی کشور رخ دهد.
وی همچنین به مسئله کنونی دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و گفت: موضوع وقف دانشگاه آزاد باید هرچه زودتر بررسی شود.
رئیس مرکز تحقیقات فیزیک نظری کشور اضافه کرد: دانشگاه آزاد اسلامی یک پیشینه علمی بزرگ کشور است وهمه باید تلاش کنند تا بهترین تعلیم در این دانشگاه صورت گیرد.
وی تاکید کرد: همه باید در این مهم با فاصله گرفتن از بحث های حاشیه تلاش کنند تا دانشگاه آزاد اسلامی هرچه زودتر به مرکز بزرگ آموزشی علمی کشور نزدیکتر شود.
زمان ثبت نام کاردانی به کارشناسی ناپیوسته آزاد؟
دروس تخصصی برای امتحان چی میاد
منم همین درصد هارو میارم. چقدر شباهت زیادی ! :27:نقل قول:
دوستان سلام
منم زبانم خوبه
مثلا تو سراسری زدم 68 درصد
ولی تو آزاد نمی تونم بزنم از بس که مسخرس
مثلا من تو یه سوال دوتا جواب پیدا می کنم
دوتا گزینه که به سوال می خوره
دوستان تو رو خدا یه راهنمایی کنید
می خوام زبان را تو پزشکی 60 بزنم می تونم؟؟؟؟؟؟؟
باید چکار کنم؟؟؟؟
ممنون
سلام لطفا جواب منو بدین.
یکی از دوستام که کارشناسی دانشگاه ازاد میخونه وضعیتش اینجوریه:
ترم اول مشروط شد ترم دوم با معدل 13:50 قبول شد ترم سوم وچهارم هم مشروط شد حالا درمجموع 50 واحد رو پاس کرده میخوام بدونم اوضاع چه جوریه؟ اخراج میشه؟ لطفا سریع پاسخ بدید
در ضمن الان داره میره ترم 5
:دینقل قول:
به نظر تو با این درصدها چه ترازی میاریم؟
البته من فکر کنم فیزیکم درصدش کمتر بشه چون غلط های محاسباتی رو حساب نکردم... چون دقیقا یادم نمیومد
نه یک ترم دیگه تازه به آئین نامه میرسهنقل قول:
بعد شد 4 ترم مشروطی غیر متوالی
اگر معدلش بالای 10 بود بهش اجازه میدن باز
با سلامنقل قول:
اصلا نگران نباش من يكي رو ميشناسم 12 ترمه تمام كرده با وضعيت بدتر از اين.:8:
بعدش بهش بگو درس بخونه ديگه:31:
در ضمن ترم اول که مشروط شد بهش یه نامه دم خونه فرستادن.. ولی ترم سوم دیگه نفرستادننقل قول:
میگم نتایج کنکور آزاد(غیر پزشکی) قبل از نتیجه نهایی سراسری میاد یا بعدش ؟!!
خیلی واسم مهمه !:19: