نه دوست من فکر نکنم نمی شه اینکار رو کرد ، احتمال 99.5% جواب نمی ده.........نقل قول:
Printable View
نه دوست من فکر نکنم نمی شه اینکار رو کرد ، احتمال 99.5% جواب نمی ده.........نقل قول:
مشکل اینجاست که هر روز باید بگردیم ببینیم با چی باید بیایم تو :31:نقل قول:
بله میشه :46:نقل قول:
باسلام و تشـــکر :10:
یکی از بچه ها می گفت اگه با گارانتی سیتادل بگیری هم وسایلش کامله هم گوشیت آپدیته :18:
راست گفته یا خالی بسته ؟
اَههههههههنقل قول:
واقعاً ، منم اینطوری می خوام.............:19:
نقل قول:
من خودم هم از صحت این موضوع مطلع نیستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان هم منتظرم دوستان بیان شاید جواب مارو دادن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد آپدیت اگه گوشی تازه امده باشه که مطمئنا با ورژن جدیده ولی اگه از گذشته مونده باشه که فریمور قبلیه. گارانتی چی بخری ربطی به آپدیت بودن یا نبودن نداره.نقل قول:
در مورد وسایلشم میتونی قبل خرید ازش بپرسی اینا چیزایی نبود که بخای خالی ببندی یا راست بگی همش دست خودته :31:
جاداره اینجا از طرف خودم و بقیه کاربران از آقا مهدی تشــــکر کنم ایول دمت گرم این تاپیک رو داری یه نفره می چرخونی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به افتخار آقا مهدی همه باهم : هورا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خاك تو سر اين مملكت با اون آزادي نزديك به مطلقشون كه هرچي سايت بوده قيلتر كردن.نقل قول:
واقعا مسخره است واسه دانلود يك فايل 38 كيلو بايتي بايد اين همه دردسر بكشي.واقعا واسه خودم و مملكتمون و مردممون متاسفم كه هر روز داريم عقبمونده تر ميشيم
خاك تو سر خود من كه سال 84 به اين مرتيكه رواني بي عقل راي دادم كه امروز ما رو به اين فلاكت كشونده.
آقا لطفا يك جا ديگه آپ كنيد.2shared.com خوبه اگر قيلتر نشده باشه
با هر بدبختي بود دانلود شد ولي هم تروجان داشت هم فايلش قابل نصب نبودنقل قول:
این تازه اولشه :19:نقل قول:
حالا جاهای خوب خوبش مونده :2:
...
بچه ها این گوشی پایه تماشای ویدئو داره؟. مثل 5800
سلام
من ميخام برم از بازار موبايل تهران اين گوشي را بگيرم
اگه ميشه لطف كنيد يه راهنماييم كنيد كه::40::40:
1- گوشي كجاييه؟
2- محتويات اورجينال داخل جعبه چياست؟ يعني تو جعبه به جز موبايل و دفترچه راهنماشو و CD يه مربوط چي بايد داشته باشه؟
3- گارانتي بدرد ميخوره يا نه واقعا؟ چه گارانتي بهتره؟
ممنون :40::40:
راستی میگم ;
این که میگن ساتیو تشخیص صدا داره ، چیکار میکنه
کاراییش چیه(البته در صورت داشتن این قابلیت!)
1-چينينقل قول:
2-گوشي ؛هندزفري معمولي؛مموري كارت؛باتري؛كابل تي وي؛شارژر؛كيف؛مداد؛دفترچه راهنما.كابل يو اس پي.همه اينا بايد تو جعبه باشه اگر همه اينا بود به نظر من بدون گارانتي هم بگيري فرقي نميكنه من كه بدون گرفتم مشكلي هم نداشتم در ضمن سي دي نداره تو جعبه چون تمام فايل هاي مورد نياز توي مموري كارت 8 گيگ هست.
نقل قول:
ایشالا به جاهای خوبش نمیکشه :15:
پایه تماشای ویدئو داره عکسشم یکی از دوستان تو پست #2592 گذاشت:27:
نقل قول:
اگه با گارانتی بگیری 1 سال از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری گارانتی میشه که معمولا" تو یک سال مشکلی برای سخت افزار پیش نمیاد و نرم افزارم مشکلی پیش بیاد خودت با آموزش هایی که اینجا هست میتونی حلش کنی و اگه مثل خودم اهل ریسک کردن در این مورد نیستی با گارانتی بگیر من میگم کامتل بگیر چون ارزونتره ( الان یه آقااااااهههه میگه مگه تو کامتل کار میکنیییییی :31:)
نقل قول:نقل قول:از فردا با آنتی فیلـتر بیاین چون امروز دات ir هم میپره :31:نقل قول:
نقل قول:
والا به خدا این چه وضعشه دیگه؟ شاه کارشونو چند وقت پیش با فیلتر کردن گوگل تکمیل کردن دیگه دیگه کم مونده واسه دهن ما هم فیلتر بذارن :13:
امروز يه خبر خوندم كه به سايت هاي دولتي اخطار داده بودن كه اگر به دامنه ir تغيير ندن آدرسشون را اونها رو هم قيلتر ميكنن.وقتي دولت به خودش رحم نميكنه ميخواد به من و شما رحم كنه.؟من وقتي ميگم اينا مشكل رواني دارن الكي نميگم كه.خود شونم ميخوان قيلتركنن.نقل قول:
نقل قول:ول کنید بابا این حرفارو :20: یه کاری دستتون میدید ها :19:نقل قول:
خوب از ستیو چه خبر:31:
من همین الان بحث رو تموم شده اعلام میکنم :15:
...
من دنبال یه باتری خوب واسه این گوشی می گردم. واسه وقتی که توی مسافرتم اگه یدفعه باتری گوشی تموم شد از باتری اضافه استفاده کنم.
باتری K800 !!! یکی از دوستان رو امتحان کردم و به راحتی جواب داد:
1- باتری ستیو خوب چنده؟؟؟
2- باتری K800 ایراد نداره؟
غیر از K800 هر باتری ای امتحان کردم بهش نخورد.
:4:
پاساژ الا الدین طبقه زیر همکف پلاک فکر کنم 40 یا 44 قطعات موبایل فرهاد باتری 1000 میلی امپر ساتیو داره اما خودش نمیدونه مال ستیو بگین 1000 میلی میخوام باتری ۱۲ تومن قیمتشه 950 میلی امپر هم داره که مال پی 990 و چند مدل دیگس که بهش میخوره و ارزونتره اما به نظر من که کاراییش فرق نمیکنه چون هر دوتاش رو تست کردم.
تنظیمات MMS برای ستیو رو میشه بگید .
تعرفه های MMS رو هم اگر میدونید بگید . (همراه اول)
سلام دوستان من یه برنامه کرنومتر و یه برنامه دیکشنری انگلیسی به فارسی خوب که 100% روی ستیو کار کنه میخوام.
با سلام به همگی :40:نقل قول:
کروش جام من پیشنهاد میکنم این کارو نکنی چون:
1- باطری های موجود بازار 1000 میلی آمپر نیستند و گوشیرو خراب میکنن
2- حالا اگه باطری 1000 میلی آمپرم پیدا کردی مجبوری از یکیش استفاده کنی و اون یکی که ازش استفاده نمیکنی از بین میره :46:
اینجا بگرد پیداش میکنی یادمه دیده بودم اما چون زیاد اهل ورزش نیستم :31: کرنومتر هم به دردم نمیخورد دانلود نکردمنقل قول:
کد:http://forum.p30world.ir/forumdisplay.php?f=303
فقط یه باتری معمولی میخواستم که ماهی یه بار اگه گوشی موقع عکس و فیلم برداری ضروری باتریش تموم شد ازش استفاده کنم و بعد کنارش بزارم.
اونجوری که نمیخوام ازش استفاده کنم. :11:
دوستان سلام !
یکی از اقوام این گوشیو خریده . دائم هنگ میکنه .
مشکلش چیه ؟ با فلشی چیزی حل میشه ؟
خوب همون دیگه کرو ش جان اگه یه ماه باطریرو بزاری زمین ازش استفاده نکنی باطری خراب میشه دیگه :13:نقل قول:
با آپدیت مشکل شما حل میشه حتما رو گوشیتون ورژن قدیمی هست و با ورژن قدیمی cpu گوشی رو 206 کار میکنه و همین باعث هنگ گوشی میشه ولی اگه آپدیت کنید cpu گوشی رو 450 کار میکنه که باعث بالا رفتن سرعت گوشی و رفع هنگ میشه:46:نقل قول:
موفق باشید :11:
من وقتی میرم تو my applications ارور میده : memory full . End some running applications and try again در حالی که اصلا برنامه ای در حال اجرا نیست! با خاموش روشن کردن هم درست نمیشه چرا؟ چیکار کنم؟
گوشیتو خاموش کن مموری رو دربیار بعد بدون اینکه مموری رو جا بزنی روشن کن بعد یه امتحانی بکن ببین درست میشه در ضمن حافضه گوشیرو هم یه نگاهی بکن ببین پر نشده :13:نقل قول:
نقل قول:
ای خدا:19: آخه این چه وضعی ! چرا هرچی سایت com. فیلتـــــر شده :18:
کرنومتر :
کد:http://www.justupit.com/files/INX8TQE8/Quick_Stopwatch_v1.2.jar
دیکشنری :
البته این یکی پسورد داره :کد:http://arash98.net/software/ASGATech-UniDic-v3.00-fa-en-%5BArash98.com%5D.zip
کد:www.arash98.com
مرسی مشکلم حل شد :40:نقل قول:
آقا دوباره همون جوری شد ...
باید هی این کار رو تکرار کنم...:41:
فکر کنم باید مموری رو فرمت کنی :13:نقل قول:
اگرم مموری رو فرمت کنی برنامه های نصب شده داخل مموری همه میپره و گوشی قاطی میکنه. پس بهتره:
مموری رو فرمت کنی و گوشی رو هم مسترریست کنی. اینجوری مشکلت 100% حل میشه.
گوشی نفس میکشه :10:
سلام.
بچه ها من یه ویواز دارم که باهاش به مشکل برخوردم. تو تایپیک ویواز گفتم اما ظاهرا اونجا کسی جواب نمیده. گفتم شاید اینجا مطرح کنم، بچه ها جواب بدن. به خاطر نزدیکی سیستم ساتیو و ویواز. مشکل از این قراره:
یه اس ام اس اومد امروز، ولی وقتی زدم که باز کنه، باز نکرد. انگار نه انگار . فکر کردم فقط همون اس ام اسه. اما sent ها رو هم باز نکرد.
بعد رفتم رو مموری داخلی، دیدم اونجا مشکلی نداره.و اجرا میکنه. کامل. هر چی گوشی رو خاموش روشن کردم، درست نشد. یه بار هم مموری رو در آوردم و دوبار جا زدم نشد.
بالاخره تو pc suite نشون داد.
اگه کسی میتونه، راهنمایی کنه. کارم گیره.
تا حالا به این مشکل برنخوردم.نقل قول:
شما اول همه SMS ها رو پاک کنین، بعدش برین توی قسمت message و منوی Settings رو باز کنین و توی منوی Other برین. حالا Memory in use رو روی مموری کارتت تنظیم کن. احتمالاً مشکلت حل میشه.
:10:
تمام اس ام اس های مموری رو پاک کردم اما نشد.
باز هم باز نمیکنه.
تنها چاره ریست کردنه:نقل قول:
ستاره مربع 7370 مربع
مموری رو هم فرمت کن
:11:
کماکان مشکلات نمی ذارن بگیرمش :41:
راست و حسینی بیگین تاحالا که این گوشی رو داشتین به نظرتون نیومده که : گندس و تو جیب جا نمیشه ؟!
منظورم اینه که ......
الان همه شرکتا دارن گوشی 4 اینچ میزنن، شما به ستیو میگین گنده!!!:18:نقل قول:
Satio بنده خدا از N97 هم کوچکتره.
بعدش کسی گوشی 500 هزار تومانی توی جیب میزاره؟؟؟؟:41:
شما الان یه نگاهی به گوشی های جدید و اونایی که دارن تازه میان بندازین بعدش تازه میفهمین که Satio خیلی اندازه مناسبی داره.
:10:
با این کار همه اطلاعات دفترچه و اس ام اس و ... از بین میره؟؟؟نقل قول:
حتی برنامه ها هم از بین میره؟