چقد آپدیت میکنی !نقل قول:
آپدیت رو باید آف کنم ؟
بیخیال !
Printable View
چقد آپدیت میکنی !نقل قول:
آپدیت رو باید آف کنم ؟
بیخیال !
اتفاقا من اصلا آپدیت نمیکنم ...
برنامه آپدیتم همیشه آفه ...
منظورم اینه اگه برم اینترنت ولی برنامه آپدیتم آف باشه مشکلی پیش نمیاد دوباره ؟
یعنی بازم مایکروسافت نمیفهمه که من ویندوزش رو کش رفتم :31:
اگه میخوای ویندوزتو اپدیت کنی به صورت دستی اینکارو کن در واقع از حالت اتوماتیک درش بیار و کرک اجرا کن منم اکثر اوقات پا اینترنتم و مشکلیم نداشتمنقل قول:
موفق باشید
سلام،
من قبلا روی سیستم خودم ویندوز ویستا نصب کردم ولی به هیچ عنوان کرک نمیشد. 7 تا کرک مختلف رو امتحان کردم ولی جواب نداد.
امروز که ویندوز سون نصب کردم، دوباره همین مشکل پیش اومد. آیا برای دوستان چنین مشکلی پیش اومده یا نه؟
این هم مشخصات سیستم منه:
MB: ABIT AX78
CPU: AMD 7750
RAM:PATRIOT 2G
VGA: XFX GEFORCE 9400
سلامنقل قول:
مشکا ا کرک بوده.
از سریال نامبر های زیر استفاده کن:
9JBBV-7Q7P7-CTDB7-KYBKG-X8HHC
P72QK-2Y3B8-YDHDV-29DQB-QKWWM
BCGX7-P3XWP-PPPCV-Q2H7C-FCGFR
C43GM-DWWV8-V6MGY-G834Y-Y8QH3
MM7DF-G8XWM-J2VRG-4M3C4-GR27X
C43GM-DWWV8-V6MGY-G834Y-Y8QH3
GPRG6-H3WBB-WJK6G-XX2C7-QGWQ9
دقت کنید که موقع دادن سریال باید به اینترنت وصل باشید.
موفق باشید
سلامنقل قول:
یکی از اون سریال های که بهت دادم را بهش بده بعد باید توی اینترنت کاکت باشی/ میره درست میشه
خیلی طول نمیکشه 4 دقیقه.
موفق باشید
داداش من از شما عضر میخوام:11:نقل قول:
برو regional and languages settings
از كنترل پنل ميتوني پيداش كني
حالا تب كيبورد برو
از قسمت كيبوردها زبان فارسي را اضافه كن
دقت كن persian را بايد نصب كني فارسي نيست ....
تازه سي دي هم نياز نيست واسه اين كار
موفق باشید
من نرم افزار ریکاوری آن دیلت رو دانلود کردمنقل قول:
خب میشه بگین چطور فایلهای 3 روز پیشم رویه دسکتاپ رو بازگردانی کنم
البته مثلآ روی دسکتاپ در پوشه ای به نام نیوفولدر
آقا این ویندوز 7 مارو به خاک سایه نشونده هر بار که سیستم رو روشن می کنم ویندوز بالا می اد یه هو یه چیزش می شه که باید ریستارت کنم بعد از ریستارت هم مگه بالا می اد همیشه رو صفحه ی استارت ویندوز گیر م کنه نمی دونم مشکل از چی کلافم کرده 15 ور رفتم تا بالاخره ویندوز بالا اومد
قبل از بالا اومد هم یه هند بار این نوشته ی زیر هی می نوشت بعد که اینتر رو می زدی هم همینجور می موند و گیر می کرد و باز هم همون آش و همون کاسه (ریستارت و....)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا چی کار کنم تا ویندوز خوب و عالی کار کنه اگه هر با ر بخواد اینجور کنه به ناچار باید برگردم به همون xp
یک سوال دیگه این علامت پرچم که کنار ساعت ویدنوز هست (زیر صفحه سمت راست) اون امروز قرمز شده !(مال آپدیت؟؟؟)
==================
رفیق دمت گرم ولی اینو می دونستم این فقط کیبور فارسی رو می اره که خودم بعد از نصب ویندوز انجامش دادمنقل قول:
برو regional and languages settings
از كنترل پنل ميتوني پيداش كني
حالا تب كيبورد برو
از قسمت كيبوردها زبان فارسي را اضافه كن
دقت كن persian را بايد نصب كني فارسي نيست ....
تازه سي دي هم نياز نيست واسه اين كار
ولی اون زیر نویس های فیلم ها و بعضی برنامه های که فارسی ساپورت می کنه رو چرت و پرت می نویسه (توص صفحه های قبل یه عکس از طرز نوشتن رو گذاشته بودم)
یادمه توی xp وقتی اون 2 تا تیک رو که میزدیم بعد سی دی ویندوز می خواست می زاشتیم تو ویندوز و بعد خودش ی چیزاری کپ ی می کرد بعد این مشکل حل می شد و قشنگ فارسی ساپورت می کرد
اینجا چی کار کنم؟
با تشکر :11:
سلامنقل قول:
در مورد مشکا اول
شما ویندوز را توی چه دریوی نصب کردین؟
دومی هم که میتونه از آپدیت نبودن آنتی ویروس یا خاموش بودن آپدیت ویندوز باشه یا از فایر وال ویندوز که خاموش هست شما توی همون عکس turn on را بزن.
زیاد مهم نیست.
سومی هم که شرمنده اون 2 تا تیک توی 7 نیست پس نمیشه کاری کرد.
موفق باشید
من ویندوز رو توی درایو C نصب کردم .....چطور؟
این نوشته که انداختم واسه چی؟؟؟
------------
یعنی چی مگه می شه چنین چیزی من توی بعضی از عکس ها دیدم که دوستان انداختن حتی اون pm ساعت رو ب.ظ کردن (یعنی بعد از ظهر) پس یه راحی داره
واسه من مهم ساپورت برنامه ها و زیر نویس فارسی فیلم هاست
چی کار کنم؟
------------
همین الان فایر فاکس باز بود داشتم تو وب ها می چرخیدم یه هو هنگ کرد مشکل از چی؟؟؟ (قبلا هم یه بار اینجور شده تو همین 7 )
بعد از هنگ کردن فایر فامس بعد همه ی سیستم هنگ کرد و مجبور شدم ریستارت شد و بعد باز همون آش همون کاسه 10 دقیقه ور رفتم تا ویندوز بالا اومد
چی کار کنم بیخیال 7 بشم؟؟؟ (امکان داره از این 7 که من نصب کردم باشه یا از کرکش ؟؟ من از سایت دانلود ها ویندوز رو دانلود کردم و از کرک همون استفاده کردم)
دوستانی که با اجرای برنامه های قدیمیتر در Windows 7 مشکل دارند توجه کنند :
اگر نرم افزاری دارید و در 7 با اون به مشکل بر خورده اید ، کارهای زیر را انجام دهید :
1)در صورتی که نرم افزار مورد نظر نصب می شود اما به درستی کار نمی کند ، در Start برنامه
Run Programs made for previous vertion of windows
را باز کرده و نرم افزار مورد نظر خود را از لیست انتخاب نموده و تنظیمات آن را به ویندوز XP یا Vista برگردانید . احتمالا مشکلتان حل می شود.
2)در صورتی که به کمک روش بالا مشکلتان حل نشد و یا برنامه تان کلا نصب نشد ، می توانید از Windows XP Mode (ویندوز XP مجازی)استفاده نمایید که لینکهای دانلود 32 بیتی آن در پستهای قبلی موجود است . دو فایل است که یکی آپدیتی است برای ویندوز 7 با حجم حدود 10 مگ و دیگری Windows XP Mode با حجم حدود 480 مگ.
پس از نصب این دو فایل (نصب آن راحت است) ، از Start می توانید گزینه Windows Virtual PC و پس از آن Windows XP Mode را اجرا نمایید.
با این کار وارد ویندوز مجازی خواهید شد .
سی دی و یا دی وی دی برنامه مورد نظر خود را داخل درایو گذاشته و یا از هارد آن را نصب کنید . با این کار Shortcut برنامه مورد نظر بر روی دسکتاپ XP مجازی ظاهر خواهد شد.
حال برای اجرای این برنامه دو راه پیش رو دارید :
الف) وارد ویندوز XP مجازی شده و آن را اجرا نمایید.
ب) می توانید از منوی Start در ویندوز 7 و انتخاب گزینه های Windows Virtual PC و سپس Windows XP Mode Applications
برنامه مورد نظر خود را دیده و آن را در محیط 7 اجرا نمایید.(در عکسهای پایین برنامه BitTorrent را مشاهده می کنید که در ویندوز مجازی نصب شده و در محیط 7 همراه با برنامه Winrar که در خود 7 نصب شده است ، اجرا می شود).
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اگر برنامه ای در منوی یاد شده انتشار نیافت ، طبق دستور زیر عمل کنید :
1) ابتدا، باید یک shortcut از برنامه ایی را که می خواهید انتقال دهید، بسازید.
2) روی منوی Start کلیک راست کرده و سپس گزینه Open All users را انتخاب می کنید.
3) در پوشه All users گزینه Programs را باز کنید و shortcut موردنظر را به منوی Start انتقال دهید. کمی منتظر بمانید، خواهید دید که برنامه شما منتشر شده است.
برای خارج شدن کامل از محیط ویندوز XP مجازی نیز باید گزینه Ctrl+Alt+Del رو از بالای صفحه انتخاب کرده و Shut Down کنید.
امیدوارم با این روشها ، از برنامه های قدیمی خود به خوبی استفاده نمایید.
در پایان لازم به ذکره که من متاسفانه با روش ویندوز مجازی نتونستم سخت افزار مورد نظرم رو (کارت TV) در این محیط نصب کنم و از اون استفاده نمایم. در واقع موفق به نصب هیچ کدوم از سخت افزارهایی که در اون محیط شناخته شده نبود ، نشدم. مانند مودم و کارت تی وی .
امیدوارم اگر دوستان دیگری از این محیط استفاده کردند و با سخت افزارها مشکلی نداشتند ، بقیه دوستان رو هم راهنمایی نمایند.
موفق باشید.
آقا اون چرت و پرت نوشتن زبان فارسی توی بعضی ار برنامه ها و زیر نویس های فیلم رو خودم پیدا کردم از قسمت language for non-unicode programs بود
-------------------
اگه می شه بقیه رو جواب بدید
نقل قول:
من ویندوز رو توی درایو C نصب کردم .....چطور؟
این نوشته که انداختم واسه چی؟؟؟
------------
همین الان فایر فاکس باز بود داشتم تو وب ها می چرخیدم یه هو هنگ کرد مشکل از چی؟؟؟ (قبلا هم یه بار اینجور شده تو همین 7 )
بعد از هنگ کردن فایر فامس بعد همه ی سیستم هنگ کرد و مجبور شدم ریستارت شد و بعد باز همون آش همون کاسه 10 دقیقه ور رفتم تا ویندوز بالا اومد
چی کار کنم بیخیال 7 بشم؟؟؟ (امکان داره از این 7 که من نصب کردم باشه یا از کرکش ؟؟ من از سایت دانلود ها ویندوز رو دانلود کردم و از کرک همون استفاده کردم)
من اين گزينه که شما ميگی رو توی start ندارم؟نقل قول:
از طريق اون 2 تا برنامه هم که شما گفتی تست کردم ارور virtualation ميده و ميگه بايد از BIOS فعال کنی در صورتی که من همچين گزينه اي توی BIOS ندارم
ويندوز سون netmeeting نداره؟
يا يه چيزی تو همين مايه ها که بشه از وبکم استفاده کرد؟
متاسفانه هیج کدوم از شماره سریال ها جواب نداد.نقل قول:
دوستان من یک پوشه تو ویندوزم پرمیشن برای Authenticated user محدوده حالا وقتی میخوام وارد پوشم شم میگه اجازه دسترسی ندارید در حالکه نوع یوزر من ادمینه حالا دیگه نمیدونم باید چیکار کنم
راستی یک کرک خوب از 7 دارم که متاسفانه تو همین پوشست اگه بتونم واردش شم براتون میذارم
من میخوام روی سیستمم دو تا ویندوز یعنی 7 و ایکس پی رو داشته باشم. اول باید کدوم رو نصب کنم؟
یک سوال دیگه. من هنوز از Nero 6 استفاده میکنم, آیا این ورژن روی ویندوز 7 جواب میده ؟
اول اکس پی نصب کن ، بعد روی یه درایو دیگه ویندوز 7 بریز. نرو6 کار میکنه رو 7نقل قول:
دوستان چه crack میتونم آرا activate ویندوز ۷ وقتی به اینترنت وصل نیستم استفاده کنم ؟
منظورتون رو نمی فهمم
شما تو Start تایپ کن Older ، اون وقت این گزینه رو می بینی .نقل قول:
چندتا آموزش مفید:
توی Run ویندوز 7 بنویسید gpedit.msc پنجره زیر ظاهر میشه
- ظاهر کردن administrator در قسمت login ویندوز در کنار دیگر یوزرها:
از گزینه های سمت چپ مسیر زیر را بپیمایید
computer configuration/windows settings/security settings/local policies/cecurity options
حال از روی لیست سمت راست administrator account status را انتخاب کرده و آن را به Enable تغییر دهید
- برای فعال یا غیر فعال سازی گزینه یوزر میهمان یا همون Guest خودمون گزینه پایین تر همین گزینه رو به Enable یا Disable تغییر دهید
- برای تغییر دادن نام یوزر administrator از بیخ و بن گزینه rename administrator account را تغییر دهید
- و برای تغییر دادن نام یوزر Guest از بیخ و بن گزینه rename Guest account را تغییر دهید
از پوشه cecurity options فعلا همینا کافیه
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
حالا برین به این مسیر:
computer configuration/administrative templates/windows components/Autoplay policies
اگر دوست دارید از شر آتوران CD و Flash ها راحت شین این گزینه turn off autoplay رو Enable کنید
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بقیه دوستان هم اگه چیزی در مورد gpedit میدونند منو یاری کنند تا یه آموزش کامل از این قسمت حیاتی و مفید هر ویندوز برای دوستان قرار دهیم
اگر جایگاهش توی این تاپیک نیست بگید براش یک تاپیک بسازم
اینایی که تا حالا گفتم تمامش مال ویندوز 7 بود البته به احتمال بسیار زیاد XP هم همینطوره
:46:
از این کرک استفاده کنید:نقل قول:
Windows 7 Loader 1.7.5
پسورد فایلها:کد:http://www.mediafire.com/?tn2uj3gunwl
کد:www.irwindows7.com
برای استفاده از این کرک بیاد به اینترنت وصل باشم ؟نقل قول:
سلامنقل قول:
دوست عزيز شما اين فايل رو از نت دانلود كنيد و توي سيستمي كه ويندوز سون نصب هست اجرا كنيد.
:11:
ویندوز 7 برنامه پی سی سایت گوشیم رو نصب نمکنه الان مشکل از ویندوز یا برنامه گوشیم؟
میگه توانایی نصب برنامه را ندارد
سلامنقل قول:
الان مشکل از نخوردن برنامه به ویندوز هست.
موفق باشید
دوست عزیز PC Suit های فعلی با ویندوز 7 سازگار نیست, اما خبرهایی از عرضه نسخه ی مخصوص 7 وجود دارد که هنوز وقت انتشار آن معلوم نیست ولی بزودی منتظر باشید.نقل قول:
سلام
من دیروز برنامه ی PC Security 6.4 رو توی سون نصب کردم و از وقتی نصب کردم کلا ویندوز دیگه درست کار نمی کنه!
کسی این برنامه رو روی سون نصب کرده؟
ممنون
سلامنقل قول:
اگر دقت کرده باشی دوستمون صفحه قبل این مشکل رل داشته.
پی سی سوئیت برای 7 هنوز نیامده.
از روی سیستم پاکش کن.
موفق باشید
آخه پی سی سایت g705نصب میشهنقل قول:
یعنی راهی نداره (غیر از صبر کردن)آخه رم گوشیم بدون اون نمییاد:37:
چرا شما usb نصب کنید میتونید رمتونم باز کنید.
خب از برنامه هی دیگه استفاده کن.
سلامنقل قول:
دوست عزیز ولی این برنامه من با برنامه ی ایشون تفاوت داره!
پی سی سوئیت یه برنامه برای گوشی هست که توسط نوکیا عرضه می شه،
ولی این PC Security 6.4 یه برنامه ی امنیتی هست.
ممنون:11:
دوستان من سیستم رو روشن می کنم وقتی ویندوز بالا می اد خودش خود به خود کانکشنمو باز می کنه
چی کار کنم که اینجور نشده؟
و
این که اگه الان ویندوز رو آپدیت کنم ویندوز شناسای می شه و اکتیو از کار می افته یا مشکلی نداره؟؟
اگه آپ نکنیم چی مشکلی نداره؟؟؟
آخه اون پرچم کنار ساعت دیکه یه علامت ضرب در روش اومده
راستی اون virus protection (important) واسه چی؟؟؟ الان اونم وضیتش قرمز!!!!
سلام دوستان.من یه مشکل عجیب دارم.توی ویندوز سون کامپیوتر دسکتاپم نوشته های فارسی سایتها بصورت جدا از هم نمایش داده میشن.مثلا شیمی رو "ش ی می" نشون میده.ولی همون ویندوزو روی لپ تاپ نصب کردم و هیچ مشکلی نداره!!
هر کاری که بگید کردم ولی سر از کارش در نیاوردم.اگر کسی میدونه چجوری میشه این مشکلو حل کرد زودتر به داده من برسه!!
مرسی
نه نیازی نیست به اینترنت وصل بشید.فقط دانلود کنید و اجرا کنید روی install کلیک کنید و ok بزنید تمومه.نقل قول:
سلامنقل قول:
دقت کن ببین که توی منوی استارت وقتی کانکشن میاد عارم کدوم برنامه را زده؟نقل قول:
دوستان من سیستم رو روشن می کنم وقتی ویندوز بالا می اد خودش خود به خود کانکشنمو باز می کنه
نصیحت بنده آپدیت نکردن هست چون ماکروسافت بد جور داره با غیر قانونیا در رابطه با 7 برخورد میکنه.کد:این که اگه الان ویندوز رو آپدیت کنم ویندوز شناسای می شه و اکتیو از کار می افته یا مشکلی نداره؟؟
اگه آپ نکنیم چی مشکلی نداره؟؟؟
میتونه از نداشتن آنتی ویروس یا آپدیت نبودن آنتی ویروس باشه.کد:آخه اون پرچم کنار ساعت دیکه یه علامت ضرب در روش اومده
[/QUOTE]نقل قول:
راستی اون virus protection (important) واسه چی؟؟؟ الان اونم وضیتش قرمز!!!!
اینم توضیح بالایی.
موفق باشید
میتونه از نداشتن آفیس باشه.نقل قول:
موفق باشید