من چند وقت پيش با vatern بازي رو تموم كردم. حالا دوباره رفتم سراغ بازي و status بازي vatern رو 0% زده و درجه hard رو 75% زده. اين درسته؟
مطمئنم با آخرين درجه سختي رفتم چون الان دارم با hard بازي ميكنم ، مثل آنا نامانا و دودو اسكاچي شده
Printable View
من چند وقت پيش با vatern بازي رو تموم كردم. حالا دوباره رفتم سراغ بازي و status بازي vatern رو 0% زده و درجه hard رو 75% زده. اين درسته؟
مطمئنم با آخرين درجه سختي رفتم چون الان دارم با hard بازي ميكنم ، مثل آنا نامانا و دودو اسكاچي شده
من بازی در مرحله act 3 اونجا که به واشنگتون حمله شده وسط بازی بودم که Error داد و بازی بسته شد ! شما هم این مشکل رو دارید ؟
به پست اول تاپیک مراجعه کن و فایل زیر را دانلود کن و سپس نصبش کن مشکل حل خواهد شد:46:نقل قول:
پچ رفع ایراد کپی های boysteam نسخه PC
گرافیک بازی نسبت به قبلیه بیشتر شده اما اگه شما قبلی رو با هر گرافیکی که داشتی راحت بازی میکردی اینو هم میتونی راحت بازی کنی فقط لازمه که anti aliasing رو برداری یا روی حداقل بزارینقل قول:
کلا antialiasing توی همه بازیها خیلی افت فریم ایجاد میکنه
سلام
یه مرحله داره به نام NO RUSSIAN اون چه جور مرحله ای که میشه ردش کرد؟؟؟ چه جوریه؟
نقل قول:شما يه اسلحه داري:5:، نه دوتا اسلحه با كلي تير داري :21:. يه مشت انسان بي دفاع :41: هم مثل اهداف متحرك جلوتن.
تنها كاري كه ميكني انگشت اشاره دست راستت رو بر روي كليك چپ MOUSE ميفشاراني.
ولي اگر روي آخرين درجه سختي بري پليسهاي گرام از خجالتت در ميان:31:
جالبه MW2 پایه کسایی رو به تاپیک بازیهای رایانه ای باز کرده که قبلا خیلی کمتر یا به ندرت سر می زدن ...
IW تو چه کردی ؟!!
نقل قول:
من عاشق اين مرحله هم :31:
مي توني اين مرحله رو رد كني يا مي توني بري اين روس ها رو ترور كني !!
ولی آخرش خودمم میکشن :دی
اتفا قان من بازی رو روی سخت گذاشتمنقل قول:
ولي اگر روي آخرين درجه سختي بري پليسهاي گرام از خجالتت در ميان
کسی تونسته وقتی سپر ضد گلوله تو دستشه تیر بزنه؟
متاسفانه امکان پذیر نیست. اتفاقا این موردیه که بخشی از طرفدارن این بازی ازش گله داشتن چون دشمنان فقط این امکان رو دارن.نقل قول:
واسه تير اندازي با سپر راهي پيدا نشده چون حتما بايد باشه چون طرف مقابل يعني دشمنا با اون تير اندازي هم ميكنند .
قابل شمارو نداره:46:نقل قول:
این ترینر که 3 صفحه پیش معرفی شده رو حتما دانلود کنید خیلی حال میده(ولی بازی رو بدون ترینر برید که لذت بازی از بین نره)
سلام تا حالا راهی برای این کار پیدا نشده.نقل قول:
ای بابا خیلی این بازی زود تموم شد :( سری قبلیش طولانی تر بود
سلام
یه سایت معتبر میخواستک که توش امتیاز بازیها را میده.
ممنون
نقل قول:
برو به این لینک
کد:http://www.gamerankings.com/browse.html?search=Call+of+Duty%3A+Modern+Warfare+2&numrev=3&site=
انتیاز این سایت میانگین امتیازات Reviews سایت هایی مثل
Gaming Target
Playstation Official Magazine UK
Worth Playing
GamingExcellence
Play UK
Gamecell
Video Game Talk
Futuregamez
Games Xtreme
Fragland
نه تنها تیراندازی باسپر بلکه کلی کار دیگه هم هست که فقط دشمن و یارای خودی غیرقابل بازی میتونن انجام بدن یکی دیگه هم کاور گرفتننقل قول:
ignنقل قول:
gamespot
این دوتا خیلی معروف هستند
سلام
دوستان این بازی چند مرحله هست؟
من تازه NO RUSSIAN هستم/ چه قدر دیگه مونده؟
این بازی توی GAMESPOT 9 گرفته که؟!! میگفتم 10 گرفته
این مرحله تو act1 و مرحله 3 هست(بدون مرحله ی آموزشی) و کل بازی حدود18 تا مرحله داره دقیق نشمردمنقل قول:
البته وقتی مراحل رو متنوع میسازن و خلاقیت زیادی به خرج میدن نباید انتظار داشته باشیم که طولانی هم باشهنقل قول:
به نظرم توی سری modern warfare سعی شده تا سیاستهای جنگ طلبانه کشورهایی مثل انگلیس و امریکا توجیه بشه......که بگن میبینید چقدر توی کشورهای خاورمیانه مثل عراق(mw1) و افغانستان(mw2) تروریست زیاد هست؟....خوب ما واسه همین حمله کردیم دیگه!
یا اینکه چون روسیه و اطرافش تروریست زیاد داره ما با روسیه بد هستیم
نکته جالب اینجاست که روی تمام کشورهای همسایه ایران دور میزنه ولی هیچوقت روی خود ایران نمیاد! :27:
MW 1 مگه توی عربستان نبود ؟؟؟؟؟نقل قول:
..............................................
بعد مرحله فکر کنم ویسکی هتل یا قبل از اون .اونجا که اون نور های سبز رنگ رو روی یه ساختمون روشن میکنن یکی از سرباز ها به فرماندشون می گه که کی ما به مسکو حمله می کنیم و فرماندشون می گه که می ریم ولی نه خیلی زود .......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.................................................. .......................
اخه توی ایران که تروریستی نیست که بمب اتم داشته باشه!!!! یا اینکه اینقدر تروریست زیادی نداره !! که مستقیما به آمریکا حمله کنن برای همین سوژه درست و حسابی از ایران ندارن .......:27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی واقعا عالی بود مخصوصا وقتی دیدم کاپیتان پرایس زنده است
این مرحله رو هم 300 بار رفتم
کد:http://208.117.236.70/watch?v=17q7ykfbhbg
سلام
من آمدم دو باره اون مرحله برفی را تکرار کنم نمیشه؟!
اگر بخوام دوباره این مرحله را یه دفعه دیگه بازی کنم میشه؟
یعنی چی نمیشه؟ ارور میده؟ چرا نشه من خودم صدبار مرحله برف رو رفتمنقل قول:
نقل قول:
چرا نشه شما از قسمت مراحل بازی مرحله cliffhanger رو انتخاب کن:27:
برو بكس عزيز يه سوال دارم اگه مطمئن هستيد كه بازي روي سيستمم جواب ميده بگين بخر !
رم 1 گيگ
گرافيك 7100 جي فورس
سي پي يو 3.2
چيكار كنم ؟ بخرم ؟
خداییش اند بازیه و هایت گرافیک.اگه نداری10000 تومانم میارزه .فقط نسخه ی 4 دیویدیش اکت 3 ش خراب.
به حول و قوه الهی یه چند وقت دیگه که حسابی از نظر هسته ای قوت گرفتیم یه مرحله هم توی MW3 میسازن که باید بری نیروگاه هسته ای نطنز رو منهدم کنی! :31:نقل قول:
بله اگه میمرد شاید شما مجبور به تغییر یوسرت بودینقل قول:
اولا بهتر بود شما سوالتون رو توی بخش "سیستم مورد نیاز بازیها" میپرسیدینقل قول:
ولی کلا این سیستم خیلی ضعیفه برای بازیهای امروزی
من که رمم 2 گیگ بود روی ویستا حسابی گیر رمی میکرد..(یعنی اول که میخوای وارد جایی بشه و برات داره لودش میکنه کلی طول میکشه)
سی پی یوش بد نیست...جواب میده
در کل اگه تواناییش رو داری سیستم بالاتر بگیر...good luck
من كه در نظر دارم ايكس باكس 360 بگيرم ، ولي ميخوام ببينم الان ميتونم با اين سيستم بازي رو اجرا كنم يا نه ؟
با سلام من توی یکی از مراحل اولیه گیر کردم یه جاییه توی برف بعد با کاپیتانه میریم یه جایی که اون با دریل داره یه پیچو باز میکنه و منم باید برم طبقه بالای همون خونه و یه بمب هست نمیدونم چیه بردارم تا میام بیام پیشه کاپیتان یه 15 نفر جلوی در وایسادند و کاپیتانه رو میکشند من هر چه قدرم که سریع عمل کردم بازم نشدو کاپیتانه مر—باید چی کار کنم ؟؟؟؟؟
سلام
فعلا ن از مراحلش خوشم نیومد از این جنگ های توی خیابون بدم میاد!!!
میخوام بدونم که همه ی مراحلش اینجوریه؟
چه جوریه ؟
مبارزه با تروریسته دیگه خط مقدم نمیرن که :دی
یعنی مثل نسخه ی قبلی جنگ با کشورها نیست.؟؟؟!!!
نمیرن با ارتش مبارزه کنند؟!!
جنگاش مثل اون قسمت برف نیست؟
اون مرحلش خیلی قشنگ بود.
من بدبخت بعد از نجات cpitan price با diretx error روبه رو میشم اگه میشه بم یه راه حل بگین %100 مشکلشو حل کنه چون 100 بار ویندوز عوض کردم و بازی از اول رفتم
ولی مرحله یکی مونده به اخر به نظر من ضد حال بود کاشکی roch رو فقط میکشت ghost زنده میموند:41:
رفقا کی گفته با سپر نمیشه شلیک کرد؟
پس چرا توی مرحله فرودگاه میشه شلیک کرد؟
شما باید یه سلاح سبک رو انتخاب کنید تا توانایی شلیک با سپر رو داشته باشید!
این که ما دیدم همش برف راستی من special ops دارم میرم اگه میتونین برین خیلی قنگه بعضی از مراحل modern warfare به صورت پیشرفته تر توش هست مثلا او مرحله که همش snipe بود
راستی اگه میشه بم بگین چه جوری میتونم از شر directx error خلاص شم تا حالا 100 بار ویندوز عوض کردم
اقا من امتحان کردم نشده نکنه سلاح سبک خاصی مد نظره..؟
خوب تو باید قایم شی بعد کاپیتن mactavish میگه plane B بعد 5 رو میزنی بمب رو منفجر میکنینقل قول:
خوب کدوم اسلجه ؟! مسلسل های کوچیک !؟ اگه بشه که خیلی خوبه ... من Special Ops رو دارم میرم .. خیلی قشنگه .. چند تا مرحله رو موندم ...