همینطور که شما میگید منم از امیر کبیر این مشکلو دارم به مارتریکس هم که زنگ زدم قرار بود تا امروز یک شنبه مخابرات این مشکلو حل کنه اما مثل اینکه هنوز درست نشده:13:نقل قول:
Printable View
همینطور که شما میگید منم از امیر کبیر این مشکلو دارم به مارتریکس هم که زنگ زدم قرار بود تا امروز یک شنبه مخابرات این مشکلو حل کنه اما مثل اینکه هنوز درست نشده:13:نقل قول:
ممنون دوست عزیز. امیدوارم زودتر این مشکل رفع بشه. واقعاً نداشتن خط بهتر از داشتنش با این وضعیته. هر چند چشمم آب نمیخوره که به این زودیها رفع مشکل بشه. چون ظاهراً مشکلاتشون مالیه که دست به تعویض قطعات نمیزنند. پول خون ملت رو دارن ازشون میگیرن، باز هم میگن مشکل مالی داریم.نقل قول:
یادم میاد چند سال پیش یکی از کاندیدای ریاست جمهوری میگفت من برای هر خانواده 50 میلیون سهام در نظر میگیرم مجری شبکه ازش پرسید پولشو از کجا میاری گفت مخابرات ما توانایی فراهم کردن این پولو داره آخه مخابرات جهت برقراری ارتباط هزینه ای خرج نمیکنه تمام پولی که از ملت میگیره سود خالیه با این وجود وضع ما اینه :41:نقل قول:
دوستان اگه کسی یک میگ از ماتریکس گرفته یه تست بزاره ممنون میشم آخه تو فکرشم که بگیرم
سرعت شبانش چطوره؟
دوستان مخابرات شیراز اینترنت نامحدود می ده؟؟
نقل قول:
اونی که من نوشتم سرعتم پایین هست در کل این سه ماه عرض کردم وگرنه منم چند روزه که کلا سرعتم طوری شده که چیزی به اسم دانلود مفهومی دیگه نداره.
برای مثال دیشب تا ساعت 4:35 دقیقه عملا با وجودی که اتصال برقرار بود هیچگونه رسیوی نداشتم و هیچ سلیتی هم باز نمیشد. دانلود پیش کش
حتی پینگ گوگل هم مرتبا Request Time out میداد و من از سوییچ t/ هم استفاده کردم برای این که ببینم کی پینگ می کنه.
با Du meter که تست میکردم ، به طور متناوب هر 10 -15 دقیقه یکبار سرعت برای چند لحظه زیاد می شد و به حدود 50 kb/s میرسید و مجدد افت می کرد تا به 0 kb/s میرسید. ( 50 کیلو بیت بر ثانیه )
این که دیگه اسمش افت سرعت نیست. عملا اتصال قطع هست حتی اگر به ظاهر شما کانکت باشید.
کاشکی از خروجی دستور Tracert عکس گرفته بودم و اینجا می گذاشتم.
من نخواستم که بگم حرف شما غلطه و عیب از مخبرات نیست ، خواستم بگم چون این دوستمون از پارس آنلاین اشتراک گرفته ، این چند روز پارس آنلاین حسابی سرعتاش به هم ریخته ، بعضی ها افت سرعت پیدا کردن و برای بعضی ها مثل من کلا اینترنت قطعه ( من هیچ رسیوی ندارم) و ممکنه که مشکل از خود شرکت هم باشه.
نامحدود نداره ولی می تونید واسه بررسی بیشتر به تاپیک زیر مراجعه کنید:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=433345
تو که همه شرکت هارو تست زدی ، کدومشون بهنر بودن ؟(قیمت و پشتیبانی)نقل قول:
الان از کجا سرویس داری؟
من فقط با پارس آنلاین تا حالا کار کردم که برای من ( تاکید می کنم برای من ) این سری آخر افتضاح بوده. اگه کلا تو این فروم بچرخی می بینی که کاملا رضایت از شرکت ها نسبیه. برای من پارس آنلاین افتضاح و برای یه عده کاملا عالی بوده.
بهترین توصیه اینه که بگردی تو منطقه مخابراتی خودتون چند نفر را که اشتراک دارن پیدا کنی و ببینی وضعیت اونها چیه و بعد تصمیم بگیری.
من خودم بخاطر دردسرهایی که کشیدم برای آماده شدن ADSL ترجیح میدم دیگه شرکت عوض نکنم
بقول تو شانسی هست واسه یکی خوبه واسه یکی بد.
واسه من 128 شاتل اینجوری الان ( روزانه 100- 110 شبانه 45-55 )
با این وضعیت شرکت ها اینترنت درست بشو نیست.
شما که اوضاع بدی نداری اگه این سرعت ثابتت هست. چقدر حجم دانلود داری و چند میدی واسه این سرویس؟نقل قول:
دیشب زیاد احساس نکردم قطع بشه. یه جورایی درست شده؟
-----------------
تصحیح:
نه ببخشید همین الان قطع شد. اما دیشب بین 12 تا 3 که بیدار بودم خوب بود.
سلام ...
درسته ، دیشب بد نبود اما همچنان مشکل پابرجاست بدون هیچگونه تغییری !! غیرقابل تحمله !!
سرعتم همینه که نوشتم ( ثابت هست- بماند که ماه های اول سرعت شب هم مثل روز بود ولی الان 3 ماهه کهنقل قول:
سرعت شب شده نصف روز )
من 128 اکو شاتل- 6 گیگ ، سه ماهه - 29900 تومن(ولی روی مال من حساب نکن ، چون اکثر اونایی که 128 دارن میگن
سرعت روزانه ما از 60-70 بیشتر نمیره)
(دیگه مدتی هست که شب ها میگیرم میخوابم - دانلودی ندارم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما که هرجی گفتیم یکی یه تست از یک میگ ماتریکس بزاره کسی نذاشت
خودم رفتم یکی گرفتم:21:
واسه کسی که بخواد بگیره
عجیبه من از سرور بالایی که تست میگیرم نتیجه بالایی رو نشون میده اما از کویت که میگیرم اینجوریه موندم کدومش درسته
کسی هست که راهنمای کنه؟!
یک میگ ماتریکس امیر کبیر
سلام برای سرعت 512 وایرلس سرعت دان و آپ چند باید باشه !!!:5:
فاصله تا مرکز هم تاثیر داره یا نه ؟
:11:
فاصله تا مرکز (سرور تست) هم تاثیر داره .
فکر می کنم مشکل امیرکبیر حل شده باشه . دوستان تست کنند .
اینم از خط من حالا کدومش درسته ؟؟؟
اینکه کدوم درست تر هست رو خودتون بهتر می تونید تشخیص بدین چون شما با اینترنت دارین کار می کنید .
نوسان سرعت اینترنت های ما بسیار !! + اینکه سرورهای مختلف هم نتایج متفاوتی رو میدن ! حتی سایت های تست گیری مختلف ، نتایج متفاوت !
امروز وضعیت اینترنت دوستان از مرکز معالی آباد (دستغیب) چطور بود؟
کدام سرویس پارس آنلاین و در کدام مرکز مخابراتی هستید؟نقل قول:
خدارو شکر مثل اینکه مشکل مخابرات حل شده . واسه شما هم همینطوره؟!
ماتریکس امیر کبیر
در این موارد ابتدا از دکمه ویرایش استفاده کنید و گزارش پست رو بفرستید تا پاک بشه.نقل قول:
چشمش نزنیم درست شدهنقل قول:
این روباته سرو کلش پیدا بشه میاد هر دوتاش رو پاک میکنه.نقل قول:
اره برای منم از دیروز قطع نشده(صبا نت "سلمان")نقل قول:
بابا این فیبر نوری شعره همش سیم مسیه هر کسی گه خواست رو فیبر نوری سرویس بگیره یه خبری بدهنقل قول:
با سلام
ماتریکس تنها شرکتیه که زیر نظر تهران نیست و تو شیراز مستقله و طبق اطلاعاتی که من دارم مجوز pap به نام داتک ولی هیچ کاری به داتک نداره و کیفیت سرویسش هم خیلی عالیه من که گرفتم خیلی راضی هستم دوستانی که دنبال یه شرکت خوب میگردن یه سر به ماتریکس بزنند.
آدرس:خ زند روبروی هتل پارس ساختمان زند
2360680-5
:31::31::31::31:نقل قول:
به به اقای ماتریکسی بعد از تبلیغات دروغین توی پرشین تولز و ضایع کردنت حالا امدی توی پی سی ؟!نقل قول:
یک خبری دادیم ، حالا چیکاره ای؟نقل قول:
بابا این دیگه خیلی تابلو بود:39::34:نقل قول:
خوب این که کاراشو خودش میکنه و مجوز فقط از داتک هست رو ما هم میدونستیم. از نوع کاراش هم روشنه چون داتک این چند مورد که ماتریکس گیگ هدیه میداد چنین کاری نکرد. رضایت از یه شرکت باید مستدل باشه بگو فلان مرکز هستی و وضعیتت اینجوریه تا بقیه هم اگه اونجا سرویس گرفتن بگن خوب بوده یا نه. اینجوری میشه برداشت درستی از کیفیت یه شرکت داشت و پست جنابعالی هم بشه کمکی برای بقیهنقل قول:
بر و بچ شيرازي
كسي از پارس آنلاين سرويس داره ؟
كيفيت ؟ سرعت چطوره ؟
سلام به همه. من تازه میخوام adsl بگیرم ...خونمونم تو زرهی هست با پیش شماره ی 842 . بهترین سرویس دهنده واسه من چیه؟
ممنون از همه
دوستان سرعت دانلود شبانه پارس انلاین یه هفته میشه پایین امده...واسه شما هم همینطوره؟...مرسی
سلام
من سرویس یک میگ ماتریکس با 5 گیگ دانلود 29000 تومن گرفتم سرعت شبانم بین 90-110 کیلو میزنه
سرعت دانلود شبانه شما چطوره
به نظرتون گرون نگرفتم؟:13:
ماتريكس مال كدوم شركت مي شه ؟نقل قول:
چقدر رانژه گرفتن ؟
چند روزه رانژه كردن ؟
منم از شاتل یک مگ داشتم سرعت دانلود شبانم مثل شما بودنقل قول:
21 تومن با 3 گیگ ترافیک ماهیانه
نسبت به شاتل اصلا گرون نیست
علاوه بر جواب سوال های دوستمون که در بالا پرسیدن میشه بگید ماتریکس 2 مگ هم میده یا نه و اینکه شرایط و قیمتش چطوریه؟
ماتریکس در اصل نماینده انحصاری داتک تو شیراز هست. اما قبلا هم گفتم که پهنای باندش رو از فراهوش دنا(اصلی ترین ISDP جنوب کشور) تامین میکنه و سیاست های خودش رو داره که مستقل از داتک هست. به عبارت دیگه مجوز داتک حق فعالیتش به عنوان یه شرکت PAP رو فراهم کرده و به داتک تنها اجاره پورت میده به ازای مجموع پورتهای فعال و غیر فعالش در شیراز.(منبع اطلاعات از فراهوش).نقل قول:
در مورد یک مگ که گرون هست یا نه والا نمیدونم اما به نظر من قیمتش نسبتا از شرکتهایی که جستجو کردم زمان خریدن یک مگ پایینتر بود. اگه دوستان قیمت های شرکتهای دیگه رو دارند اطلاع بدن مقایسه کنیم.
2 مگ هم ارائه میده با سرعت 2مگ نه بیشتر (یعنی burst نداره) قیمتش هم یک ساله با 13 گیگ 160 تومنه.اما با توجه به اینکه یک مگش رو 190-200 کیلوبایت/ثانیه بسته شده به نظرم نمیارزه 2 مگ بخواین بگیرین...
---------- Post added at 10:04 PM ---------- Previous post was at 10:01 PM ----------
من 15 تومن واسه رانژه دادم. تقریبا همون روز رانژه کردن برام رو امیرکبیر. غلط نکنم آدم دارن تو مراکز مخابراتی:46:نقل قول: