دوست عزیز این قیمت ها قیمت کارخونه است یا بازار و اینکه با کیسه هوا و بیمه جدید استنقل قول:
Printable View
دوست عزیز این قیمت ها قیمت کارخونه است یا بازار و اینکه با کیسه هوا و بیمه جدید استنقل قول:
دوست عزیز لینک زیر فایل قیمت های جدید سایپا هست که 25 اسفند بر روی سایت سایپا قرار گرفت ولی به دلایلی دوباره فروش رو متوقف کردند ولی هنوز فایل اصلی روی سایتشون هست و 15 فروردین مشخص خواهد شد که با این قیمت ها فروش اداامه می یابد یا قیمت های قبلی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در این قیمت ها هم نه کیسه هوا لحاظ شده و نه بیمه با نرخ دیه جدید
شرمنده دوستان میخواستم بدونم قیمت لاستیک کویر تایر پرایدی چند شده امروز رفتم سوال کردم گفتن جفتی 130 هزار تومان اما من 20 رو پیش گرفتم جفتی 115 تومان اونم توی مشهد حالا در عرض این 20 اینقدر تفاوت قیمت
نقل قول:
من پرسیدم. شما ماشینی که با چک و تحت شرایط می خری. خیلی راحت میشه فروخت. دوست من اینطوری عمل کرده. مشتری که پیدا شد، ماشینو پسندید ماشینو داد تحویل طرف و از طرف پول ماشینو گرفت رفت سایپا تصفیه حساب کرد. چکهاشو پس گرفت. بعد از یک هفته مدارک جدید خودرو آمد و رو سند هم دیگه نمی نویسه در رهن سایپا. محضر و باقی کارها هم که روتینه. خیلی راحت. در عرض 1 هفته. تازه بعد از 1 ماه سایپا بخاطر خوش حسابی و اینکه زود تر از 18 ماه قسطهاشو داده 60 70 تومن بهش چک داد. پس ماشینایی که شرایط دارن و وام روشونو و رو سندشون نوشته در رهن سایپا براحتی قابل خرید و فروشه. شما هر لحظه بخوای میتونی تصفیه حساب کنی . چکهاتو پس میدن. از خداشونم هست. پول نقده کی بدش میاد که سایپا بیاد؟؟
میشه لطف کنید این رو هم بپرسید که میشه طرف اول چک های خودش رو پس بگیره و طرف دوم چک های خودش رو بده یا نه؟نقل قول:
دوست عزیز. اینو نمیونم. بهتره از خود نمایندگی یه سوال بپرسید. این موردم که توضیح دادم دقیقا اتفاق افتاده . دوستم به دلیل اینکه می خواست خونه بخره. یه مقدار پول کم داشت. ماشینشو که تازه خریده بود فروخت. و به همین صورتی که توضیح دادم عمل کرد. حالا اینکه سایپا قبول کنه چک ها رو تعویض کنه نمیدونم. بهتره بپرسید. :)نقل قول:
کسی خبر نداره کی قراره سایپا شرایط و قیمتهای جدید فروشو اعلام کنه؟ با این بیمه های شخص ثالث خدا میدونه چه شود!!! فکر کنم پراید یه 500 تومنی بیمه ثالث داشته باشه. یه سوال دیگه تو شرایط قدیم که پراید اعتباری فروخته می شد 4 تومن وام داشت. این اقساطش چطور بود؟ منظورم با در نظر گرفتن سود پول مبلغ هر چک که 6 ماهه بود چقدر میشد؟ چون یادم میاد زده بود 4 تا چک 6 ماهه، اما به مبلغ چک ها اشاره نکرده بود. بعید میدونم سایپا بیاد 4 تومن وام بده و همون 4 تومنو پس بگیره. ممنونم.
سلام
کسی از پروژه چند سال پیش وانت پراید خبر نداره که به کجا رسید
سلام دوستان. سایپا توی اطلاعیه جدیدش که بصورت پی دی اف دانلود میشه هیچ شرایطی برای خرید پراید نذاشته. فقط پیش فروش نقدی و پیش فروش دو ودیعه ای. قیمت هیچ کدوم از ماشینها هم معلوم نیست. از طرفی تو سایت خربد اینترنتیش که میری (قبلا بسته بود) پیش فروش اعتباری فقط برای 131 وجود داره. بازهم قیمت تمام شده یا حدودش مشخص نیست. برای 132 هم فقط پیش فروش نقدی داره و دیگه وام نداره. یعنی سایپا کلا دیگه رو 132 وام نمیده؟؟؟ عجب گیری کردیم خدایا تو این مملکت. اصلا صاحب نداره. معلوم نیست چیکار مکنن؟ دیگه افزایش قیمت هم که بهشون اجازه دادن. دردشون چیه دیگه؟ سازمان حمایت از مصرف کننده !!!! یک بار دیگه حقو به مصرف کننده محترم داد ااااا ببخشید نداد. و با افزایش قیمت 6 درصدی موافقت کرد. حالا این یه بحث، مالیات بر ارزش افزوده هم که شد 5 % و بیمه هم گرون شد احتمالا ایربگ هم اجباری خواهد شد. و دیگر هیچ. آقا یکی بیاد یکم به من روحیه بده. :19::sad::ohno: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون شرایط را جدی نگیرید. فردا یا نهایت شنبه با اعلام قیمت های جدید ، شرایط جدید اعلام می شود. فقط اون افزایش قیمت لحاظ شده و حدود 100 هزار تومان هم بابت بیمه اضافه شده به قیمت ها.نقل قول:
در ضمن در سایت فروش اینترنتی فقط 132 پیش فروش اعتباری نداره و باقی خودروها پیش فروش اعتباری دارند.
من یکی که سر در نمیارم. به هر نمایندگی که زنگ می زنی میگن فعلا فروش نداریم. یعنی چی؟ تا کی میخوان این دست و اون دست کنن؟ قیمت کم یا زیاد هر چی هست اعلام کنن بره. تو سایت سایپا که میری کلا لینک فروش محصولات رو برداشته. راستی یه خبر جالب. حتما شنیدین که پژو ایرانو تحریم کرده؟؟ از اونجایی که تمام محصولات ایران خودرو بالاخره چند تا قطعه از پژو عاریه دارن. پس باید گفت دیگه خرید هیچ کدوم از محصولاتش خیلی به صرفه نیست. بازار سیاه قطعات و قیمتهای بالا. باید منتظر موند نتیجه رو دید. فکر کنم بازار خودروهای چینی حسابی گرم شه. البته طفلکیا حقم دارن. خدایی کیفیت ماشیناشون به نسبت بقیه داخلیا خیلی هم بد نیست.به هر حال این سایپا دیگه داره میره رو اعصابم !!!
دارم به این فکر می کنم که ما ایرانی ها چقدر بد بختیم که برای خرید محصولات آشغال این خودرو سازها باید حرص بخوریم و خواهش و تمنا کنیم و این خودروساز ها برای ما ناز بیارن!!!:2:نقل قول:
یه سوال. اگه با همین پراید با دنده 5 با سرعت 100 یا 110 بریم، بنزین کمتر میسوزه تا با دنده 4 همین سرعن رو بریم؟
ظاهرا امروز قیمت های جدید به نمایندگی ها اعلام شده است
من نمایندگی نمونده که زنگ نزده باشم. فکر کنم کل نمایندگیهای تهرانو زنگ زدم. هیچ کدوم حتی محض رضای خدا جواب تلفنو نمیدن. حتی به دفتر فروش خود سایپا زنگ زدم هر 9 خط یا مشغول بود یا بوق میخورد کسی جواب نمیداد. باهات کاملا موافقم. چقدر بدبخیتم که اینا دارن خودشونو برای ما میگیرن. مشکلی که هست اینه که با توجه به اینکه ایران خوردو شرایط خاصی برای فروردین و اردیبهشت اعلام کرده. که مثلا بعضی ماشینا جزوش نیست. میترسم سایپا هم از سیاست ایران خودرو پیروی کنه و شرایط فروش اعتباری رو تا یه مدت مثلا تا ماه خرداد بر داره. :19:نقل قول:
من فقط تونستم قیمت 131sx رو از یه نمایندگی بگیرم. اونم با کلی خواهش !!! 9940 فروش نقدیه. فعلا هم فروش ندارن. آها یه نمایدگی دیگه هم سپرده بودم بهم زنگ بزنن. بعد از 2 روز زنگ زده میگه یه دونه 131 داریم شرایطی تحویل فوری. 5560 پیش. 4 تا چک 1400 6 ماهه:18: در وجه سایپا. خیلی گرون گفت. چه خبره. منم گفتم نمیخوام. فکر کنم از اینا بود که خودشون نقدی میخرن بعد به ملت قسطی میدن با سود بالا. فقط موندم چرا گفت چکهاش در وجه سایپا !!! البته تحویل فوری هم بود. شاید بخاطر همین اینقدر گرون گفت. نمیدونم والا. فعلا که تا به ما رسید آسمون تپید.:41:نقل قول:
سلام
من یک پراید 83 دارم که 40000 تا هم بیشتر کار نکرده رنگ هم نداشت تا حالا اما چند روز پیش تصادف کردم عکس هاش رو هم پایین گذاشتم
می خواستم بدونم گلگیر ها رو عوض کنم بهتره یا صاف کنم ؟ البته اینم بگم می خوام بعدا برای فروشش کمتر ضرر کنم
تصادف هم اینطوری بود که زدم به جلوی پارس (در حال دور زدن بود) بعد چرخید سپرش هم خورد به گلگیر عقبم (چون فاصله کم بود با همون سرعت 60-70 که می رفتم خوردم بهش جالب اینه گفت اصلا ندیدمت وقتی اومدم جلوی من 10-12 متر فقط باهاش فاصله داشتم راهی هم برای رد دادن نبود)
ممنون
یه چیزی به ذهنم میرسه که دلم میخواد همه بدونن
پراید خیلی ماشین خوبیه
پراید حرف نداره
حالا چرا بذارین درد دل کنم
اولا که قبلا پراید داشتم
خوب اولین چیزی که تو ذهنتون باید بیارین اینه چقدر دارین پول میدین
خوب حالا شروع میکنم ببینید تا در میوه فروشی هم پراید بهتون کمک میکنه حالا چطور .....
اولا که ماشین بسیار راحتیه پیشنهاد تعویض کمک های ماشین با یه کمک خوب رو میدم البته بعد از گارانتیش
خوب میرسیم سر صندلی که صندلی و جای پای بسیار راحت و بزرگی داره
تجربه بهم نشون میده که نسبت به ریو و تیبا همچین صدای موتور خیلیم توی اتاق اذیت نمیکنه
شتابش خیلی عالیه
خرج یه سری چیزای تعویضی مثل روغن و لنتش خیلی خیلی خیلی پایینه
هر جای ایران که باهاش بری تعمیرگاه و لوازمش هست تقریبا بگم تو هر روستایی:31:
مصرف بسیار پایینی داره البته اگه پدر اون موتور رو در نیارین و رعایت کنین
موتورش خیلی جون سخته خراب نمیشه تازه خرابم بشه با 100 200 300 400 سر و تهش هم میاد ماشینای الان وا کنی ببندیش 1 میلیون خرجت میشه تازه اگه لوازمشو پیدا کنی که کلی هم پول اونا میشه
اگه خدایی نکرده تصادف کنی با یه قیمت کم دوباره ماشینتو سوار میشی اما ماشینای دیگه .....:41:
حالا میریم به میوه فروشه باور کنین با پراید بری میوه بخری قیمت میوه یه چیز دیگست تا این که با ماشین دیگه بریی:31:میگی نه امتحان کن:20:
دوست عزیز شرایط فروش فوری اعتباری سایپا اعلام شده که فعلا فقط برای تیبا و 131 و 131 پایه گاز سوز هست که می تونید در لینک زیر مشاهده کنید.
دوستان این هم قیمت محصولات سایپا در سال 91 (حالا رئیس سازمان حمایت از مصرف کننده می فرمایند موضوع افزایش قیمت خودرو نداریم)
نقل قول:
قطعا دنده 4 با این سرعت بنزین بیشتری میسوزونه.
دوستان کسی دقیقا خبر داره که سایپا چکهای خرید پیش فروشو از کی میخواد؟؟ یعنی تاریخ شروع اولین چک از تاریخ ثبت نامه یا تحویل ماشین؟؟؟ منظورم وام 4 تومنیه ها. مرسی. رقم چکهارم اگه میدونید بگید. دم همتون گرم.
شما مثلا خودرو رو ثبت نام می کنید که تحویل تیرماه هست. در خرداد ماه براتون دعوت نامه میاد که تشریف می برید سایپا و در اون دعوت نامه مبلغ سودی که روی مبلغ پیش پرداخت شما اومده و قیمت روز خودرو را اعلام می کنند و شما باید مبلغی که می خواهید از تسهیلات استفاده کنید را مشخص کنید و مابقی وجه را پرداخت کنید و سپس چک ها خود را تقدیم کنید و در واقع تاریخ چک 6 ماه از این تاریخ محاسبه می گردد. یعنی اولین چک شما اگر فاصله چک ها 6 ماهه باشد 91/09/15 خواهد بود و به همین ترتیب 92/03/15 و ...نقل قول:
اگر متوجه نشدید ، شما شرایط خرید را بفرمایید تا تاریخ چک ها را بنویسم براتون.
نقل قول:
ممنون از جوابتون. فقط یه سوال دیگه؟؟؟ این دعوت نامه دقیقا یک ماه قبل از تحویل میاد؟؟؟ بعدش اگه مثلا اون موقع من مابه التفاوت پول که میخوان نداشته باشم کاری میشه کرد؟ یعنی میشه 1 ماه تحویلو عقب انداخت؟ یا باید انصراف بدی و پولتو پس بگیری؟
معمولا دعوت نامه یک ماه قبل میاد ولی بعضی مواقع هم خود سایپا سر موعد دعوتنامه صادر نمی کنه و دیرتر صادر میشه که در این صورت سود تاخیر هم برای شما محاسبه می شود.نقل قول:
اگر هم دعوتنامه اومد و شما به هر دلیلی مثل اینکه پول نداشتید نخواستید به نمایندگی می فرمایید که این ماه نمی خواهم و مشکلی نداره.(برادر من امسال یک پراید تحویل مهر داشت که خود سایپا تا آذر دعوتنامه صادر نکرد ، آذر هم که تماس گرفتن و گفتن دعوتنامه اومده گفت تا اسفندخودرو نمی خواد و بعد اسفند رفت و وجه رو واریز کرد و تحویل گرفت، جالب اینکه این 3 ماه که خودش هم تحویل نگرفته بود هم سایپا سود تاخیر داد بهش)
اصلا در این مورد نگران نباشید.
سلام یه سوال در مورد تمیز کردن سقف داخلش داشتم با چی تمیزش بکنم که خیلی کثیف شده سقف داخل پراید میخوام بفروشمش لطفا راهنمایی کنید میخوام خودم تمیزش کنم
خواهشا یکی یه پست جامع به من معرفی کنه در مورد نحوه ی خرید پراید به صورت قسطی از سایپا
ممنون
درودنقل قول:
یک ابر+شامپو فرش
شرایط فروش اقساطی سایپا کمی پیچیده هست.نقل قول:
هر خودرو هم شرایط فروش مربوط به خودش رو داره و امکان داره
یک خودرو چندتا شرایط روش با ارقام مختلف داشته باشه.
پس جامع ترین راهنمایی رو نمایندگی میتونه بکنه که راحت و مطمئن به
جواب برسید
سلام دوستان .من دنبال یه رینگ المینیومی فابریکی میگردم یه طرحی دیدم میخوام از اون پیدا کنم.من شهرستان هستم .نمایندگیا کمک نمیکنن.چطوری اون طرح خاصی که میخوام رو بخرم
فروشگاه هایی که رینگ و لاستیک میفروشن بهتر میتونن کمکت کنننقل قول:
والا من که هر نمایندگی میرم یا تماس میگیرم کلا یا ماشین ندارن!! یا فروش ندارن!! یا فروش قسطیشون فقط لیزینگیه. همین دیروز زنگ زدم یه نمایندگی میگه برای پراید 131 ، 6 تومن نقد باقی 4 تا چک 1400 6 ماهه !!! دیگه از این بیشتر جا نداشت بکشن رو قیمت ماشین. جالبه این همه تو سایتش شرایط هست اما نمایندگیها کلا زیربار نمیرن؟ من موندم این همه پراید داره در روز تولید میشه چیکارش میکنن؟؟؟ چرا هر نمایدگی زنگ میزنه آدم فقط نقدی میفروشن؟ نمیدونم چی بگم. میگن نداریم. آخه یکی نیست بگه یعنی چی نداریم؟ مگه نمایندگی نیستین؟؟ باید داشته باشید. ای بابا. تا ما خواستیم ماشین بخریم یهو دنیا به آخر رسید. ماشین گرون شد. دلار رفت بالا. خیلی شرکتها ایرانو تحریم کردن. بیمه گرون شد. مالیات بر ارزش افزوده زیاد شد. بنزین داره گرون میشه. و .....من همینجا از تمام عزیزان عذر خواهی مکینم. احساس میکنم مقصر منم که خیلیای دیگه نمیتونن ماشین بخرن. ظاهرا بدشناسیه من گریبان گیر همه شده. شرمنده همتونم. :41:نقل قول:
دوستان تو لیست محصولات فروش سایپا 131 ، 132 ، 111 معمولی داشت با ارتقا یافته ، این ارتقا یافته چیه؟
چیش ارتقا پیدا کرده؟
می خوام 132 یا 111 دست دوم بخرم ، کدام قسمت مشخص کرده که ارتقا یافته هست؟
از کجا متوجه بشیم این ماشین ارتقا یافته هست یا نه.
نقل قول:
شما وقتی درب موتور رو باز کنید رو موتور -- شده HP+
یعنی ارتقا یافته.
البته فقط 3 یا 4 اسب بخار ارتقا یافته و تغییر دیگه ای نداشته.
سلام دوستان
من میخوام پراید فرمون هیدرولیک 2گانه سوز (نو) بخرم.
به نظر شما همچین چیزی گیرم میاد ؟
میخوام 2گانه سوز کمپانی باشه
هست ولی خیلی کم گیر میادنقل قول:
سفارش بدم به نمایندگی واسم میارن ؟نقل قول:
سلام دوستان
من یه پراید صبا مدل 88 نقره ای دارای 7 ماه بیمه تمیز یک در تعویض فنی سالم پیدا کردم مشکل خاصی نداره فقط لاستیک های عقب صاف شدن یه مقدار. به نظرتون چند می ارزه؟ (در ضمن دستی 2گانه سوز شده).
ممنون:7:
نقل قول:
پراید دوگانه سوز با فرمان هیدرولیک نمونه کارخانه ایش نیست.
باید پراید رو بخرید و بیرون CNG نصب کنید
نقل قول:
حدود 7000000 تومان