به دفاتر پلیس +10 برو تا پیگیری کنننقل قول:
به دفاتر پلیس +10 برو تا پیگیری کنننقل قول:
سلام
من 12 اردیبهشت تاریخ گواهینامم تموم میشه و گواهی نامم هم هوشمنده و 12 اردیبهشت 89 هم صادر شده.
1- اینکه میگند دوره سه ساله خود به خود تمدید میشه درسته؟ یا باید برم تمدید کنم؟
2- تمدید امتحان و سوال و اینا داره؟
3- چقدر طول میکشه گواهی نامه جدید بیاد
4 - در مدتی که گواهی نامه من تاریخش تموم شده من حق رانندگی ندارم؟
امروز امتحان آیین نامه داشتم متاسفانه رد شدم واسه باره دوم
افسره که اصلا کمک نمیکنه
کسی نمونه سوال نداره ؟؟
25 از 30 گرفتم یکی بیشتر میزدم قبول:n36::n35:خواهشا اگه کسی سوالای آیین نامرو داره بزاره دانلود کنیم ثواب داره:n12:
دوستان عزیز ، یه سوال داشتم . خواهشا کمکم کنید
من 12 شهریور امسال تازه 18 ساله می شوم
دیروز به یک آموزشگاه رانندگی رفتم تا ببینم شرایط به چه صورته
گفتن طبق قانون جدید راهنمایی و رانندگی شما تا 18 سال تمام نداشته باشین ما نمی تونیم امتحان ها رو از شما بگیریم
و اگر هم من از 13 شهریور برم آموزشگاه رانندگی تا اول ماه مهر آموزش طول میکشه
و اگه اول مهر در امتحانات رانندگی قبول بشم باید گواهی اشتغال به تحصیل بیارم
ولی مشکل این جاست که گواهی اشتغال به تحصیل مدرسه تا 31 شهریور معتبره ، دانشگاه هم که می گن تا ترم اول تموم نشه گواهی اشتغال به تحصیل نمیده :n03:
به نظرتون باید چی کار کنم؟
خواهشمندم راهنمایی کنید - باتشکر
قراره طرحی تصویب بشه که دیگه برای گرفتن گواهینامه وضعیت نظام وظیفه مهم نیست،پس تا اونموقه به احتمال زیاد مشکلی ندارین
جدی؟؟؟ منبع؟نقل قول:
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
نمایندگان مجلس به طرحش رای دادن ، مونده ابلاغش به دستگاههای ذی ربطنقل قول:
اینم منبع
البته هنوز توی صحن تصویب نشده
دوستان من الان 26-27 روز میگذره از صدور فیش گواهینامه اما هنوز نیومده بنظرتون برم پیگیری کنم یا هنوز صبر کنم؟
یه مقدار باید صبر کنی.نقل قول:
ازینجا هم پیگیری کنی بد نیست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من گواهینامم فکر کنم اسمش ب 1 هست رو دارم
از لحاظ سنی هم مشکل ندارم
چند تا گواهینامه باید بگیرم تا بشه پایه یک سابق
با تشکر
سلام دوستان کسی میدونه آیا از پارسال کتاب آموزش رانندگی ویژه متقاضیان پایه سه تغیر کرده؟
لطفا جواب به ایملم بفرستید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
گواهینامهام تا چند روز دیگه یکساله میشه. توی قوانینی که خوندم اگه تجاوز از سرعت مجاز داشته باشی گواهینامه اخذ میشه و برای تبدیل شدت به موقت یکساله به واحد صدور ارسال میشه. حالا اگه تجاوز از سرعت مجاز داشته باشم و توی خلافیهای ماشین هم باشه اما اصلاً پلیس جلوم رو نگرفته باشه چه بلایی سر گواهینامهام میاد؟ توی خلافیها اصلاً اثری از عدم توجه به پلیس نیست که بگیم پلیس بهت اعلام کرده و من نفهمیده باشم!!!
داداش اون یکساله اینا چیه باو برداشته شدننقل قول:
شما ده سال گواهینامت اعتبار داره خیالت تخت والا منم خرداد سال پیش گواهیناممو گرفتم عین شما اگه این قانونا بود تا الان گواهنیامم ده بار ضبط شده بود :|
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
سلام
دوستان هنوزم گواهینامه های جدید نمیتونن تا یک سال تو جاده رانندگی کنن؟؟
سلام داداش .نقل قول:
این سایت رو نگاه کن : udriver.ir/page1%D8%A7%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86-%D8%A7%D9%86%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%A7%DB%8C%DB%8C%D9%86-%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86/
8 تا آزمون آنلاین رو کامل حفظ کن !
خودم بار اول 30 از 30 قبول شدم :دی
سلام.
دوستان یکی از دوستان که ترکیه اقامت داره میخاد بیاد ایران و گواهینامه بگیره و بین المللیش کنه.
البته قبلا همه کارای پایه دو رو انجام داده بود و لی یک سری مشکلات پیش اومد که نشد.
الان میخاد برای پایه یک اقدام کنه.
آیا پایه یکی هست که بشه باهاش علاوه بر ماشین های سنگین و سبک, موتور هم با همون گواهینامه سوار شد ؟
مدارکی که برای ثبت نام همون گواهینامه پایه یک میخان ازمون چیا هستن؟
چقدر هزینه داره سر جمع پایه یک گرفتن الان؟
در ترکیه طرف اگر بخواد پایه یک بگیره نیاز نیست حتما پایه دو رو داشته باشه.
میتونه مستقیم امتحانات ماشین های سبک+سنگین+موتور رو بده و همه رو در یک کارت داشته باشه.
هزینه ـش هم تقریبا 5 میلیونی در میاد به پول ایران.
آیا در ایران هم این چنین هستش که بدون داشتن پایه دو بتونه پایه یک بگیره؟
سلام دوستان.دقیقا کی میشه اقدام کرد برای گرفتن گواهینامه؟به مجرد 18 سالگی؟یا اینکه میتونم کارو بارشو زوتر انجام بدم فقط امتحانش بمونه واسه اون موقع.من بهمن 95 سنم قانونی میشه و میتونم اقدام کنم؟ راهی نیس که زودتر گواهینامه بگیرم؟ مثلا چند ماه زودتر؟
Sent from my GT-I9082
نه عزیز روز بعد تولد میتونید برید تازه پرونده باز کنیدنقل قول:
کسی نمونه سوال آیین نامه داره یا لینک که بزاره؟
سلام
من زمانیکه برای کلاس های رانندگی ثبت نام کردم تو این سایت هم ثبت نام کردم و از نظرات دوستان تو این پست خیلی استفاده بردم. خواستم برای کسانیکه بعدا ممکنه به این پست مراجعه کنن بگم که من آزمون نهایی شهر رو در تاریخ 21 خرداد 93 دادم. در تاریخ 14 تیر هم با شماره ی 81253573 تماس گرفتم که بعد از گرفتن شماره ی ملیم گفتن که کارت تایید شده و آماده ی چاپ هست و تا 10 روز دیگه هم میرسه دستتون. امروز هم (21 تیر 93) طرف های ظهر، کارتم رسید.
ممنون از همگی
سلام
من امروز تو امتحان نهایی ایین نامه رد شدم و موند برای هفته دیگه :n03: میخواستم بدونمم هفته دیگه اگه قبول شدم میتونم همون روز شهری رو برم یا میمونه برای هفته دیگش:n03:
قانونا نمیشه ولی دیدم ک خود اموزشگاه پیشنهاد داد هر کی میخواد برهنقل قول:
هیچ مشکلی نداره.....نقل قول:
می تونی بری ولی به شرطی که افسر شهر نره.....باید شما جزو اولین نفرات آیین نامه رو قبول بشید.
منظورتون از اولین نفرات.یعنی جز گروه اول باشم که اون روز امتحان میدن وقبول میشن؟؟؟؟ افسر حدود 11 فکرکنم میره و9 ههم ازمون ایین نامه گروه اول تموم میشه ونایج رو میدننقل قول:
سلام.ی سوال داشتم.
کارتکس مجدد باطل شده باشه بازم کارتکس صادر میشه یا اینکه باید از اول ثبت نام کرد و کلاساو اینارو از اول رفت؟
با تشکر
بله.....ولی در کل امکان داره که بخاظر استرس هر جفتش رو از دست بدین.....اگه عجله ندارید بزارید برای هفته آیندهنقل قول:
اگه کارتکس رو مثلا پاره کرده باشه افسر ،باید از اول مراحل رو بگذرونید یا اینکه 2 سال از صدورش گذشته باشه....در کل شرایط خودتون رو به اظلاع آموزشگاه برسونید بهتر جواب می گیرید.نقل قول:
باسلام
من دیروز به سن قانونی رسیدم و پارسال تونستم دیپلمم رو بگیرم اما برای کنکور ثبت نام نکردم ولی امسال ماه اردیبهشت ثبت نام کردم وقرار هست در 16 مرداد امتحان کنکور رو بدم سوال من از بزرگان انجمن این هست که باید حتما وارد دانشگاه شد تا برگه ادامه تحصیل گرفت یا میتوان کاری کرد مثلا از اموزش و پرورش نامه گرفت در صورتی که در نیمه دوم (بهمن ماه)قبول شوم باید تا ان موقع صبر کرد با تشکر ببخشید که طولانی شد منتظر جوابتان هستم
شما الان چون مدرسه یا دانشگاه نمیری برگه از پلیس +10 نمیتونی بگیری طبعا باس بری دانشگاه 1 ترم بگذره بت میدننقل قول:
ممنون از پاسختون یعنی هیچ کاری نمیشه کرد
نه عزیز اگه برگه از قبل نگرفتین راهی ندارهنقل قول:
دوستان شرط پایان خدمت رو برای گرفتن گواهینامه برداشتن؟
خیر دوست عزیزنقل قول:
اولین مدرکی که درخواست میکنن کارت پایان خدمت یا معافیت هستش.
سلام میخواستم این خبر رو به کسانی که تازه گواهینامه گرفتن بگم که دیگه اعتبار گواهینامه ها ده ساله شد ومحدودت رانندگی در بزرگراه های برون شهری برداشته شد
خبر خوبی بود نه حالا با خیال راحت همون روز اولی که گواهینامه گرفتین با شادی بزنید به بزرگراه ها و جاده چالوس و هراز و ...
عالی بود نه...
لینک میشه بدینقل قول:
ما ک یک سال از گواهینامم گذشت ولی واقعا متاسفم ک یه تصمیم واحد نمیتونن بگیرن اخه اگه میخواستین بردارین چرا میذارین اون اول!!!
البته خبر برداشته شدنش رو چند وقت پیشا خودم تو این تاپیک دادم ک بی سر صدا برداشته شده حالا فکر کنم عمومی کردنش؟