منو انداختین بیرون ؟
Printable View
منو انداختین بیرون ؟
من خواب بودم ! !!:13:
ما دیگه با این لولهای پایین نمیتونیم residence رو افزایش بدیم.چون سختی اون بعد از 15 نفر میشه 60 و هیچکدوم ما همچین اسکیلی نداریم.نقل قول:
وقتی خوابید اعلام کنید که جا برای بقیه باز بشهنقل قول:
ما الان 25 نفرین و 10 ظرفیت:10:
از همون جا هم فکر کنم بشه فهمید کیا خوابن کیا بیدار نمیشه ؟ :47:
ما مشکل خواب نداریم !!!! هر کی بره تو بخوابه بعد بندازنش بیرون اون هنوز از هتل استفاده می کنه و پول هم ازش کم نمیشه !!!!!!!!!!!!!نقل قول:
این یه باگه که ما داریم ازش اند استفاده رو می کنیم ! :27:
به بچه های پی سی ورلد میگن مغز متفکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همه چیو دور میزنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیشهنقل قول:
یعنی من شهرهای دیگه رو میفهمم اما شهر خودمون نمیشه
حالا میخوای منو بزنی ؟؟؟:23::24:
الان بیداری یا خواب ؟
مریخی که نیومد پس 1 جا داریم اگه کسی میخواد
آقا این یارو کلانتر واسه کوئست یه خر میخواد! پول ندارم خر بخرم! خر گمشده تصادفی اوراقی دزدی خریداریم:31:
نه آخه قبل خواب 40$ دادم به شهر واسه همین چیزی واسه خودم نموند 10$ بدم هتل بخوابم ...
نمیخواد منو دعوت کنید.خودم میام هتل میخوابم...جهنم ضرر فوقش 10 دلار میدیم دیگه:13:نقل قول:
اگه خوابی که پول نمیخواد دیگهنقل قول:
چی شد؟! من تو شهر خواب بودم تو هتل! پول هم داده بودم الان بیدار نشسته بغل آتیش!:31:
نه! درسته...آقا این خوابه ولی بیداره...:27:
اگه پول داری هم میتونی به شهر کمک کنی هم خر رو 250 بخرینقل قول:
اقا خر رو بخری 250$ به شهر کمک میشه ؟ اگه آره خوب به من میگفتین خر بخرم دیگه ... !!
پول خواب جور میشه ولی خر خیلی گرونه:13:نقل قول:
اقا بزنین کانال 2 مدعیا ن دروغین امام زمان رو داره نشون میده خیلی باحاله . طرف میگه من بچه امام زمانم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بابانقل قول:
پول و باید بریزی به خزانه فقط
اقا یه سوال : مثلا ما 4 تا توتون میخوایم هرچی کار میکنیم گیر نمیادش . میشه رفت از یه شهر توتون رو خریدش ؟
مرسی
Br@vo هم اسمی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خیلی خیلی باحاله . یه صحنه نشون داد زنا داشتن واستاده نماز میخوندن یعنی راه میرفتن کلی دعا معا میخوندن بعدش چندین بار حمد و سوره میخوندن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الله اکبر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید جدیده :27:نقل قول:
واقعا چرت و پرت ها میگنا .:. هم اسمی جون گوش نکن گمراه میشی منم برای اینکه گمراه نشم TV رو از پنجره پرت کردم بیرون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام برو بچ
من تنظیم کردم ۳ ساعت دیگه می رسم به پاسارگاد و امشبو اونجا می خوابم
تا فردا ببینیم شهر چطوریه و چه کار باید کرد
۲زار پول دارم اگر بشه اونارم بزارم تو بانک
سود بانک چقدره؟ لول
می خوام زیاد شه خر بخرم
برای افزایش ظرفیت حدودا 5500 $ دیگه (حدود 3500$ برای residences و حدود 2000$ برای Town hall ) لازم داریم
بچه ها سریعتر پوا برسونید
کسایی که labor point شان بر اساس
Used skill points Difficulty Labor points [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مثبت میشود سریعا به من خبر بدهند
هر کسی هم که پول داره بگه که بیاد شهر و پول بده تا ظرفیت رو افزایش بدیم
اقا این اسم logs چی بودش ؟ اسپم
یک نفر دیگه شدیم 26 نفرنقل قول:
اسم اکانتت چیه ؟ چقدر پول داری ؟ به من تلگرام بزن
اسم خودم مهرداد هستنقل قول:
تو بازی بهم GeneralM میگن:31:
logos درسته من خودم درستش کردم اینجا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چطوری داش مهرداد جون ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
امشب شهر جای خالی داره ؟
یکی داریم اما مگه تو خواب نبودی ؟؟؟؟نقل قول:
آقا اون چیزمون رو آپگرید کنید که بتونیم دوئل کنیم.
من دلم دوئل میخواد.
بازی بدون درگیری که حال نمیده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوابم 17 مین دیگه تموم میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
گفتم اگه جا هستش عضوم کنی که بزنم یه چند ساعتی کار کنم بعد دوباره از شب تا صبح بخوابم انرژیم 100% بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با هرکی دوئل میکنی با من دوئل نکن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چقدر خلوته .....
اقا عجب کمکی کردید مصطفی و هادی خیلی توپ
بعضی ها خیلی خوب کمک کردن اصلا من تعجب میکنم چجوری اینقدر پول داشتن ....
یوزرت تو بازی چیه سم؟
مهرداد جان واسه اپگریدش بیشتر از اینا میخواد ....
من زدم دو ساعت کار کنه
یوزر من Adam-Kosh هستنقل قول:
این داش مهرداد ما هم لحظه حیاتیی رفتشا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه میخوای چیکار کنی ؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منتظر YES یا NO هستم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که مارو تا ساعت 6 صبح توی شهر نگاه میدارد یا خیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]