با گارانتی 94 تومن خریدم .نقل قول:
فعلا" که ازش راضیم .
Printable View
با گارانتی 94 تومن خریدم .نقل قول:
فعلا" که ازش راضیم .
من ایکس ویژن دارم مدل DVD-XDVP-767نقل قول:
حدودا" 2 ماه پیش خریدمش 60 تومن . HDMI داره و mkv و divx رو ساپورت می کنه .
نمیدونم از این ارزونترم داریم یا نه .
مشخصات دستگاه من :
DivX, XVID,MP3
Composite video output, S-Video output, Component video output, HDMI Output
Dolby AC-3 5.1
USB Port
HDMI Cable
SD Card Reader
CD Ripping
CD Ripping همون قابلیت کپی کردن فایل های صوتی از CD یا HDCD و ذخیره کردن آنها با فرمت فایلهای صوتی دیجیتالی یعنی MP3 بر روی درایو USB است.
سلام دوستان من تازیگیا یه 140 pioneer خریدم واسه فایلهای mkv و xvid و ... که با usb اجرا میکنم مشکل عمده پخش نشدن زیرنویس فارسیه که به نشون میده اما نه زبون درست
میخواسنم کمکم کنید
چرا جواب نمیدن دوستان؟نقل قول:
فرمت زیر نویس رو عوض کن ببین جواب میده یا نه .نقل قول:
والا ما یه ال جی داشتیم خیلی هم راضی بودیم
بچه ها سامسونگ دارن و راضی ان
منظورت چیه ؟نقل قول:
یعنی sub کنم؟
دوست عزيز مدل دقيق دستگاه چيه؟؟ راضي هستي؟؟ خوبه؟؟؟؟ ممنوننقل قول:
زيرنويس srt اكثرا درست پخش نمي كنندنقل قول:
مديل پلير بخريد وقتي كارتون با فلش و زيرنويسه
مدلش XDVP-767 ایکس ویژن هست . آره لنزش قویه و خوب کار میکنه . قیمتشم با توجه به مشخصاتش خوبه . گارانتیش هم معتبره .نقل قول:
سلام
یه دستگاه که فرمتهای MKV و divx رو هم پخش کنه و مشکل خوندن دی وی دی های خشدار رو نداشته باشه و قیمتش هم زیر 100 تومن باشه به نظر شما چیه؟
میخوام از بابت کیفیتش خیالم هم راحت باشه.
دوستان خواهش می کنم راهنماییم کنید.
زير100 نداريمنقل قول:
يه مدل ال جي هست كه 140 قيمت داره و انچنان اعتباري در پخش MKV نداره.
دوستان در زمینه ی پلیر مناسب با فرمت MKV و زیرنویس SRT کدوم مدل پیشنهاد میشه؟ (در محدوده 200- 250)
از ابتدا تا به حال مباحث رو دنبال کردم
اما هنوز به نتیجه نرسیدم
دوستانی که ایکس ویژن دارن ، دستگاه با SRT فارسی و دی وی دی رایتی مشکل نداره؟(این خیلی مهمه)
از تجربیاتتون بگید
هيچ دي وي دي پليري جزء يه مدا ال جي MKV پخش نميكنه اونم فكر نكنم اچ دي پخش كنه
زيرنوريس SRT هيچ كدوم پخش نميكنند
باید یه فیلم بذاریم جیبمون ، بریم تو مغازه ها
هر جا رسیدیم بذاریم ببینیم کدوم جواب میده
خسته شدم از بس فیلم تو کامپیوتر نگاه کردم
يه مديا پلير بخر همون فايل هارو بريز رو فلش بزن به مديا پلير با تي وي ببين.نقل قول:
دوستان نظرتون در مورد دی وی دی پلیر DV-430 پایونیر چیه؟ در مقایسه با 758 سونی کدام را پیشنهاد میدین؟ کیفیت صدا و تصویر و قوی بودن لنز برام مهمه و نمیخوام باهاش فایلهای mkv و Divx نگاه کنم.غیر از این دو مدل شما چه پلیری را تا حدود 200 تومان پیشنهاد میدین؟
پايونير بهتر جواب داده و هركي خريده راضي بودهنقل قول:
نقل قول:
این مدل پایونیر DV-430 زیرنویس srt فارسی و فرمت MKV رو میخونه؟
نه نمی خونه.همونطوری که داوود عزیز چندتا پست قبل تر عرض کرد اگر دنبال فرمت MKV هستید باید برید سراغ مدل های LG که البته اونا هم فرمت MKV رو اگر HD باشه پخش نمی کنه و فرمت SD رو پخش می کنه یعنی فایل های Dvdrip.نقل قول:
زیرنویس فارسی srt هم که پایونیر ساپورت نداره.مدل های LG ساپورت داره که اونم بگیر نگیر داره.
سلام
من یه dvd player میخوام که موقعی که داری آهنگ کوش میکنی بتونه تو folder آهنگارو بصورت random پخش کنه
اگه کسی مدلیو سراغ داره بهم بگه
مرسی
نقل قول:
مرسی
پس با این اوصاف هیچ دستگاهی نیست که MKV های اچ دی رو بخونه و زیرنویس فارسی هم نشون بده
دی وی دی رام هم داشته باشه!!!!!!!
یعنی هیچ مدلی نیست!!!؟؟؟؟
عجبا:18:
نه.شما بایستی یه دستگاه HD پلیر تهیه کنی که قابلیت اتصال دی وی دی درایو هم داشته باشه.اینطوری کارت راه میفته.نقل قول:
ممنون از جوابتوننقل قول:
شما چنین دستگاهی سراغ دارید؟
حالا زیرنویس رو هم اگر پخش نکرد مهم نیست. زیرنویس رو به فیلم میچسبونم
فقط میخوام فیلمهای MKV که کیفیت بالا هستند رو با DVD و یا از USB برام پخش کنه
چیزی سراغ دارید معرفی کنین
بازم مرسی
مورد که زیاده.شما به سایت زیر برید و لینک مشخصات و قیمت رو ببینید و مناسب با سلیقتون خرید کنید.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی هم جواب مارو بده:41:
این قابلیت رو فکر کنم همه دی وی دی پلیرها دارند.نقل قول:
نه ندارننقل قول:
من چند تا تست کردم نداشتن
از چند تا فروشگاهم پرسیدم اونا هم نمیدونستن
اگه مدلی رو میشناسید لطفا راهنمایی کنید
مرسی
من تا حالا توجه نکردم ولی روی دی وی دی پلیرهای چینی دیدم.روی کنترل دکمه اش رو دیدم.نقل قول:
چینی شو نمیخوامنقل قول:
مارک دار باشه:31:
اگه سراغ دار بیزحمت معرفی کن
سونی فقط از نظر من
شما یمقدار دقیقتر خواستتونو بگیننقل قول:
یه dvd player میخوام که موقعی که موزیک میخوام گوش کنم بتونه آهنگارو بصورت random انتخاب کنهنقل قول:
مثل دکمه Shuffle تو مدیا پلیر ویندوز
مرسی
پایونیر مدل DV-610 با اپدیت فیرم ویر دارای قابلیت پخش رندم اهنگ میشه که برای اینکار کافیه کلید شماره 7 کنترل را برای چند لحظه فشار دهید.در زیر منوی Play mod هم امکان پخش رندم و برنامه ریزی شده وجود دارهنقل قول:
مرسی دوست عزیرنقل قول:
ولی چرا تو سایتش نیست و فیرم ور دستگاه رو از کجا بیارم
قیمتشم میدونی چنده و کجا برم دنبالش
الان مدل 610 تولید نمیشه بهمین دلیل در سایت پایونیر دیده نمیشه مشخصات کاملش را [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشه دید.اقای برزین در بخش نظرات وبلاگشون این پلیر ( Pioneer DV-610 AV ) و دنون 1740 را بهم معرفی نمودند.( پرسیده بودم یه دی وی دی پلیر با لنز قوی و کیفیت صدا و تصویر بالا میخوام صرفا برای پخش DVD ، نه برای پخش فایلهای DivX و mkv )نقل قول:
از طریق نظرات داده شده در همون وبلاگ با یکی از دوستانی که در همین سایت هم فعالیت دارند اشنا شدم و از ایشون بصورت پستی DV-610AV-K با قیمتی مناسب خرید کردم ،دستگاه هم سالم و اک بدستم رسید.در ضمن 610 سری S نقره ای رنگ و سری K مشکی رنگه که فقط در رنگ متفاوتند . برای دانلود فیرم ویر و مولتی کد نمودن و اشنایی بیشتر با این پلیر به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سر بزن.
این هم بگم که پلیر پایونیر از زیرنویس srt فارسی پشتیبانی نمیکنه که برای من مهم نبود و فقط کیفیت پخش دی وی دی برام اهمیت داشت،
DV-SL2400W شارپ 97000 تومنه . ژاپنی هست و لنز قوی داره واسه همین مشکلی توی اجرا نداره .نقل قول:
USB Host
DivX Playback
DVD, DVD-R/RW, JPEG, VCD, MP3, WMA, CD-R/RW
High Resolution Picture with Progressive Scan
Dolby Digital / dts digital out
DVD Component Video out
Remote Control
HDMI out-1080P
سلام دوستان قصد دارم يک پلير حالا dvd يا hd مديا بگيرم تا 150 هم ميخوام هزينه کنم، اولويتهام پخش اکثر فرمتها بخصوص mkv و divx با پسوند avi هست همچنين اگر wmv رو بتونه پخش کنه خوبه کيفيت هم بتونه تا فول hd پخش کنه بخصوص از طريق usb. اينکه چه برندي باشه برام مهم نيست فقط کيفيت نسبتا خوبي داشته باشه و قيمتش حتي الامکان از 150 بالا نزنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خريداري شد بدستم برسه ببينم چطورهنقل قول: