برادر اینجا حجمی نداریم یا اقلا 512 حجمی نداریم داشته هامون نامحدوده شما بفرمایید سرعت رو چند بستن؟نقل قول:
فعلا که 2 مگی هم مالیده چه برسه به 512 :31:
Printable View
برادر اینجا حجمی نداریم یا اقلا 512 حجمی نداریم داشته هامون نامحدوده شما بفرمایید سرعت رو چند بستن؟نقل قول:
فعلا که 2 مگی هم مالیده چه برسه به 512 :31:
down رو روي 1088 و up رو 1095نقل قول:
يعني الان اين سرعتي كه در امضاي شما هست براي سرويس نامحدود هست؟چه سرعتي؟
نه برادر از من نامحدودهنقل قول:
اونوقت سرعت شما در زمان غیر مجانی چنده؟
ماله من که مثل همیشه است:31:
بین 29 تا 32
برای من که دیروز گند زده بودن تو مرکز استقلال
8 ساعت قطع بود بعد هم دست پا شیکسته سرعتش بود
هر چی تعطیلاته این استقلال میپکه نمیدونم چه حکمتیه!
شبانه هم سرعت همينه ولي Ping خيلي ميره بالا(مثلا براي 4.2.2.4 ميشه 1200)نقل قول:
شبي 2.3 گيگ تقريبا دانلود ميكنم
بابا چند روزه این اینترنت من رو اعصابمه
بی همه چیز هیچ کاری نمیکنه
دانلود که هیچی،صفحه هم دیگه باز نمیکنه.هی سرعت بالا میره و پایین میاد
برایم ن تقریبا خوب شده ولی امروز یه بار قطع شد
دوستان دیگه چی؟
فک کنم لو رفتی:27:نقل قول:
خدایی نصفه ترافیک دانلود مرکز استقلال به داریوش ختم میشه :31:
حالا حسابش رو کنین اگه 2 تا داریوش بیفتن تو یه مرکز...:18::27:
امروز منم مشکل داشتم ولی با چیز شکن ok بود.
جالبه یه جا دیگه شورش میشه اونوقت اینا عین ... میترسن و اینترنت رو محدود میکنن.:41:
بابا خوب پول داریم میدیم برای این اینترنت مفتی که نمیدن
از طرفی به نظرم یوزر خانگی نمیدن به نفعه منم شده سرعتم ثبات داره این قد
اگه میدادن ممکن بود مشکل دار باشه
البته اذیت زیاد میکنه
دانلود هام سرعتشون صفر میشه اکثرا میمونه نمیدونم چشه
یه دم باید حواسم باشه صفر نشه نمونه
مثله قدیم نیست
نه خوب دهه ی فجره الان
حالا بعدش اینطور نمونه
الان رو میشه کنار اومد
داریوش جان
داداش چیو میشه کنار اومد
من رسما هیچ کاری با این اینترنت نمیتونم بکنم
همین فروم هم به زور فحش من باز میکنه
روانی شدم
ساعت 11.30 دقيقه ي شب،پينگ من به حالت انفجار در اومد 1300ms
ديشب هم كه سرعت دانلود روي 117 ثابت نميموند و هي ميشد 80
ماهي 20 هزار تومان پول ميديم دلمون خوشه سرويس خوب داريم ميگيريم.
به خدا صبانت داشتم 3 ماه شارژ رو 40 تومان ميدادم با 9 گيگ حجم.سرعتم هم بالا بود
كاشكي يه سرويسي درست ميكردن كه اصلا و ابدا نميگذاشتن كسي دانلود كنه.ارزون هم ميدادن به ملت و مخصوص گيمر ها بود:41:
ای بابانقل قول:
برادر اوضاع شما مسنکه زیادی خرابه
والا من که مشکله خاصی ندارم
غیر از دی سی شدن هاش همه چیش برام به نظرم خوبه
میگم بزنگ پشتیبانی شاید یه بلایی سره خطت اوردن
بهه برادر ما داریم ماهی 30 میدیم اندرخمه سرعته 16 ایم:31:نقل قول:
این همه سیستم روشن و ... به امیده روزی 1.3 گیگ
انتظاره زیادی داری ها
داریوش جاننقل قول:
منی که اینجا کمترین مشکلات رو داشتم حالا طوری شده که بیشترین مشکلات رو دارم
اینترنت من سالی یه بار اذیتم میکنه(واقعا سالی یه باره.البته غیر از مواردی که خودشون قطع میکنن) ولی همون یه بار اشکمونو در میاره
امیدوارم زودتر درست شه
---------- Post added at 12:18 AM ---------- Previous post was at 12:14 AM ----------
فقط سرعتو نیگاه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خنده داره
فقط یه ربع طول کشید سایت بیاد بالا.کلی هم طول کشید که بعد از اینکه پینگ رو تست کرد.دانلود شروع بشه
مومن مقدس ماهی 20 تومن میدی و خودت اقرار کردی که 2.3 گیگ دانلود میکنی کجا میتونی با این پول اینقده استفاده کنی؟ گیرم که روزانه هیچنقل قول:
من دهن خودم رو سرویس کردم ولی میگن تو مرکز شما محدود زیر 9 گیگ نمیدیم.
وگرنه یه 512 با 3گیگ حجم میگرفتم و تو ساعات شبانه اندازه الان دانلود داشتم شایدم بیشتر.
تازه با این وضع برق ازاد خیلی بیشتر میصرفید ولی حیف که نیمدن.
والا من که چیزی نمیبینم:31:نقل قول:
ولی میدرکمت
شانسیه دیگه
یه روز یخه ما رو میچسبه یه هفته یخه شما رو:27:
فکر کنم این دوستمون اوضاش از همه ما بهتر باشه با این اوضاعنقل قول:
بهه برادر شما الان داری میگی من 8 ساله بهم نمیدن!!!:31:نقل قول:
الان هم شرکتی گرفتم اونم 256 که بعد از 6 ماه عوض کردم
مشکل همین ندادنشونه دیگه
به فکره پوله برقه ما نیستن که:31: به هر کی بگیم 24 ساعته روشنه یه سیستم برا 1.3 گیگ نهایت میخنده
خدایی ظلم مضاعفه 24 ساعته با 30 تومن اونوقت این دوستمون 10 تومن کمتر و چند ساعت مجانی 2 برابر تو دانلود میکنه تازه شاکی هم هست:31:نقل قول:
ديگه 2 زار شانس ميخاد كه نصيب ما نشده.نقل قول:
حالا باز وضع مركز ما(شهيد مفتح) خيلي از داريوش اينا بهتره با اينكه 30 تومن بابت 128 پيزوري ميدم حداقل نه dc دارم نه افت سرعت.
براي گرفتن همينش هم 3 سال تو نوبت بودم رو همين حساب با چنگ و دندون نگهش داشتم:13:
جیگرمو اتیش زدی ای گفتی:19: این خارجکی ها یه همچین چیزی دارن که یه سرویس مخصوص گیمر هاستنقل قول:
البته یکی مثله این داریوش تو سیستم باشه کلا isp پوکیده:27:
اره داریوش جون راست میگی وسط دانلود سکته ناقص میزنه اصلا معلوم نیست چه خبره من که پشت چشم ببخشید پشت دستمو داغ کردم از این داتک دیگه سرویس بگیرم:13:
کلا من از بچگی تو ظلم و فقر و این جور چیزا ... بزرگ شدم:27:نقل قول:
چه کنیم دیگه! کاریشم نمیشه کرد! این شاتله هم که معلوم نیست چی ریختیه! الان همه راضین دوباره آخه ماه بخوام عوض کنم همه دارن فحش میدن!!!
اینم دیگه نگیرم باید قیمت جدید بدم بعد بدتر میشه تازه اگه 8 سال دیگه نگن بمون تو نوبت
بله ما هم همیطنوره وضعموننقل قول:
ولی دوباره امروز 2 ساعت داون شد استقلال:31:
زنگ زدم پشتیبانی گفتم دیگه دارید سنگه تموم میزارید ها! اگه میخواید سرویسمون رو محدود کنید این همه بازی درآوردن نداره که بگید روزی 12 ساعت وصله 12 ساعت قطع خیالمون راحت شه خاموش کنیم حداقل سیستمو
همینه که هست داداش:21:! پول میدم دانلود 24 ساعته حقه مسلم ماست! با نوشابه اضافه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کلا دیگه stable نیست!
من که نمیگم سرعت دانلودش بده.میگم پینگش داغونه،حالا چرا داغونه؟چون خیلی ها نامحدود دارن و صبح تا شب در حال دانلود و در نتیجه پهنای باند همیشه با سقف چسبیده
خداوکیلی بیاید بی خیال نامحدود بشید و حجمی بگیرید.صرف اقتصادی بیشتری داره،فن کامپیوتر هم به تر تر نمی افته(خودم 1سال نامحدود داشتم از سپنتا)
وقتی بازی میکنی یا وب گردی،نهایتش نصف سرعت دانلود شما از پهنای باند استفاده میکنید(نه اینکه 60 تا پیج رو باهم باز کنیدا).اینجوری ما گیمر ها هم lag نمیشیم
داریوش جون شما عکس تو امضاتو درست کن فعلا:27:
الان میگه مد شده:31::31:
دوستان کسی شماره تلفن یا شماره داخلی از یکی از پشتیبان های مرد داتک نداره؟
زناشون که گاوه گاون
با مرداشون حرف بزنی میشه قانعشون کرد
زنه بهم میگه برو از download دات کام دانلود کن.بهش میگم مگه من چند درصد از دانلود دات کام دانلود دارم؟
الان مال من اصلا سایت دانلود دات کام بالا نمیاد که بخوام ازش دانلود کنم.
پشتیبانی مرد و زن فرقی ندازه چون مشگل عمومیه و کاری نمیتونن بکنن تنها چاره فلفل شکن خوبه که میتونه کار رو راه بندازه.
چند روز پیش رفته بودم جایی که مخابرات سپاه صحابه داشتن دریغ از یک صفحه یعنی تعطیل تعطیل طرف میگفت 10 روز شایدم بیشتره که اینطوری شده و ممکنه یکی 2 ساعت کارکنه.
تنها نیستی....نقل قول:
بیا یک چایی بخور که اروم شی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
از این داتک دیگه سرویس بگیرم
البته هنوز---_hamed جا داره که به رکورد پینگ من برسه.:31:
یادش بخیر یک زمانی همش با دایل اپ می امدی ...الان داری جبران می کنی (جای مارو هم پر کن:31:)نقل قول:
نقل قول:نه اتفاقا بزاره باشه بهتره ....خاطرات زنده می کنه:27:نقل قول:
کاملا درکت می کنم ( چون تمام مشکلاتت رو همین الان من دارم):31:نقل قول:
مال من بعضی مواقع حتی گوگل و یاهو و حتی اینجا هم باز نمیشه .....:41:( فاجعه رو ببین.)
الان هم که کلا دانلود عادی تعطیل............. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیزنقل قول:
مال من اصلا هیچ مدله کار نمیکنه.چی بخواد به این برسه که بخوام با فل فل شکن از اینترنت استفاده کنم
برادر من من که از خدامه محدود بدن بهمنقل قول:
نمیدن!×! مشکل اینجاست
تو همه مناطق محدود نمیدن
در هر صورت هر کی اندازه پولش استفاده میکنه دیگه
از طرفی اون پینگ الان به خاطره یه مقدار نابسامانی وضع اینترنت کله کشوره
خوب میشه بعدا
فشن شدنش که بماند:31:نقل قول:
حسش نبود واقعا تو 4 تا انجمن مختلف باید عوضش میکردم ولی عوضیدم دیگه الان
:27:
بابا اونا چه زن چه مرد کاری از دستشون بر نمیادنقل قول:
میگم ولی خیلی مشکوکه اوضات
یه خراب کاری ای باید کرده باشن برات
من صفحه باز کردنم خراب شده ولی دانلودم بدک نیست
صفر میشه ولی باز میگیره به جون کندن
ای بابانقل قول:
شما هم اینطوری شد اوضات؟:31:
من برم اسفند دود بدم برای خودم پس
الان به منم سرایت میکنه
آره اون موقع ماهی 3 تومن پوله کارت اینترنت میدادم 50-60 به بالا دوره ای پوله تلفنم رو الان 30 تومن پوله اینترنت ماهی
مقادیری به نفعم شده همچین:31: ولی باز در ظلم و ستم و ... به سر میبریم ملت 15 میدن شبی 4 گیگ دانلود دارن ما وضعمون همچینه
میگم شما فعلا چند تا بازی مشتی نصب کن یا فیلمی سریالی چیزی ببین یا هاردت رو مرتب کن یا .... بی خیاله نت شونقل قول:
سکته میکنی میافتی رو دستمون ها
حق داری حرس بخوری ولی آخه کاری از دستمون بر نمیاد کهتا 22 ام بدتر نشه اوضاع بهتر نشه
حالا بعدش همینطور نمونه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از من بکمک فلفل شکن بد نیست.
این یکی دو هفته اخیر افتضاح شده. معلوم نیست چه غلطی دارند میکنند. سایتها رو با یکسری آی پیشون میاره، با یک سری دیگه نه.
خودشون میگن مشکل gateway مخابراته و داریم پیگیری می کنیم، نظر شما چیه؟
الان هم پکیده باز
زنگیدم گفتن سرتاسریه
البته الان به نظر از مخابرات میاد باشه
نزدیکه 22 بهمن داریم میشیم دیگه
مشکلات قبلی ام کم بود قطع و وصل شدن هم بهش اضافه شد.......
کف کردم از دست اینها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتما اسفند باسه خود دود کن تا چشم نخوردی.:31:نقل قول:
کوتاه بیا.....:27:نقل قول:
مقادیری به نفعم شده همچین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی باز در ظلم و ستم و
نقل قول:جواب داریوش همان جواب من است.بچه ها اگر برنامه دارین تا قبل 22 ام انجام بدین که با این وضعیت طی ان روز احتمالا کلا اینترنت تعطیل می شود.....نقل قول:
فقط خوده 22 ام بپکه باز خوبه
فک کنم با این اوضاع 2-3 روز اینور اونورش هم بپکه
چه میکنه این داتک!
امروز 3 ساعت قطع بود. هنوزم قطع و وصل میشه.
مشکل سراسری بوده چند تا isp دیگه هم همون ساعت ها با اشکلاتی روبرو بودننقل قول:
پکیده برادارن پکیده
دانلود عملا نمیشه کرد!
رپید باز فقط میگیره بینه سرورهاییک ه تست کردم اونم صفر میشه یا قطع میشه
رف تا آخرای ماه بلکه خوب شه اینترنت
دوباره امروز ساعت 7 صبح قطع بود من منزل نبودم نفهمیدم کی وصل شد
این چند وقت اخیر اونقدر قطعی داشتم که نمیدونم کلا چند ساعت شده . البته 2 ، 3 بارش هم مال مخابرات منطقمون (نبوت) بود . مسنجرها رو هم مثل اینکه به کلی بهشون دیکته شده که تعطیل کنن . ما بعد از skype از oovoo استفاده میکردیم که خیلی عالی بود ولی oovoo رو هم رو پورت هاش دستکاری کردن . معلوم نیست حالا بین 22 تا 30 بهمن چی کار میخوان بکنن .!!!
---------- Post added at 02:21 PM ---------- Previous post was at 02:18 PM ----------
اونورش که خیلی بدتره بسته به اتفاقاتی که میفته ممکنه تا 30 ام هم طول بکشه . البته امیدواریم اینترنت به کلی قطع نشه .نقل قول:
من 128 نامحدود داتک رو دارم، قطعی می تونم بگم ندارم. من بیشتر world of warcraft بازی می کنم، پینگ من تو بازی تقریباً بالاس (300+ ms).
الان تو سایت داتک که بری( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) تعرفه 128 نامحدود رو نوشته ۴۲۰,۰۰۰ :O که من دارم بابت این سرویس ماهی 22000 تومان می دم.
جدیدا تمایل دارم که سرویسمو عوض کنم 512 / 3 گیگ ، چه قدر طول می کشه ؟! و اینکه واسه این سرویس باید مدرک خاصی به داتک ارائه بدم؟ معرفی نامه از طرف بیمارستان قبول می کنن؟