فک کنم اینو ان شاالله بخرمنقل قول:
من دیگه پلیرز مارک دار زیر +Clip چهل و نه تومنی دیگه ندیدم.
اما یه سوالی
چرا این ام پی تری پلیر های سونی که می گن 22/000 تومن قیمتشونه (و با پست میارن دم خونه بعد پولشو بده :31:)رو معرفی نکردید ؟ چینی هستند ؟ ؟؟
Printable View
فک کنم اینو ان شاالله بخرمنقل قول:
من دیگه پلیرز مارک دار زیر +Clip چهل و نه تومنی دیگه ندیدم.
اما یه سوالی
چرا این ام پی تری پلیر های سونی که می گن 22/000 تومن قیمتشونه (و با پست میارن دم خونه بعد پولشو بده :31:)رو معرفی نکردید ؟ چینی هستند ؟ ؟؟
من همچین چیزی ندیدم
اپل تقلبی 20 تومنی دیده بودم ولی سونی تقلبی ندیده بودم.
سونی اصل زیر 65_85 تومن نداریم.
آره راست می گفتی ...آی پاده....ایناهاش!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استاد ببخشید میشه یه ریکوردر خوب معرفی کنید برای ضبط صدای استاد سر کلاس میخوام. خیلی گرون نباشه حدود 50
با تشکر
دوستان خواهش میکنم قبل از بیان یک سوال حداقل یکی دو پست قبل رو مطالعه کنید تا سوال های خیلی تکراری پرسیده نشه.نقل قول:
این عکس رو شما از یکی از سایتهای اسپم فارسی زبان به اشتراک گذاشتید مشخصا همچین محصولی رو بناید بهتر از همچین جایی دنباش جستجو کرد.
به هیچ وجه این پلیرها توصیه نمیشه و مشخصا سادهترین کارهایی که از یک پلیر انتظار میره هم از عهده این ها خارج هست.
تاچایی که من اطلاع دارم برند معتبر کمتر از این نداریم.نقل قول:
البته احتمال داره مدل های قدیمی تر سونی و سامسونگ رو بشه 10-15 تومن کمتر (شاید) با کلی گشتن پیدا کرد.
Sony ICD-PX312
95 تومن
ریکوردر رو که حسین عزیز گفتننقل قول:
ولی من با همین clip+ هم ضبط کردم اتفاقا کیفیتش خوب بود ولی امکانات یه ریکوردر رو نداره فکر کنم به پولت بخوره
ببخشید اسم دقیق این clip+ را میشه بگین.نقل قول:
یه سوالم داشتم این پلیر که فرمودین صدا را از 4 5 متری واضح ضبط میکنه که بعداً ببینم استاد چی گفته؟
ممنون استادنقل قول:
دوستان خواهش میکنم قبل از بیان یک سوال حداقل یکی دو پست قبل رو مطالعه کنید تا سوال های خیلی تکراری پرسیده نشه.
این عکس رو شما از یکی از سایتهای اسپم فارسی زبان به اشتراک گذاشتید مشخصا همچین محصولی رو بناید بهتر از همچین جایی دنباش جستجو کرد.
به هیچ وجه این پلیرها توصیه نمیشه و مشخصا سادهترین کارهایی که از یک پلیر انتظار میره هم از عهده این ها خارج هست.
sansa clip+نقل قول:
چند صفحه اخر همین تاپیک فکر کنم زیاد راجع بهش صحبت شده
من خودم میذارم جلو میز استاد برا من که کافیه کاملا واضح هست این رو تا حالا امتحان نکردم ولی فکر کنم شدنی باشه ولی نه مثل ریکوردر ها
اگر واقعا ریکوردر میخوای همون که peaceful عزیز گفت رو بگیر چون اینها یه امکاناتی داره که تو پلیر معمولی نیست من با توجه به بودجت گفتم پول بیشتر بدی امکاناتی مثل قطع ضبط وقتی صدایی نیست و حدف نویز داره بعد فرمت ضبط ریکوردر ها mp3 که کم حجمه و انتقالش راحت تر
موفق باشی
5-4 متر خیلی خوب بگیره همون ریکردر بهتره بگیری.نقل قول:
کم پلیرهایی هستند که به خودی خود خوب ضبط کنند. وقیمت مناسی هم داشته باشند.
من دنبال یه مدلی ام که ریکوردر بهتری باشه و mp3 player هم باشه ، منظورم اینه که ریکورد برام مهم تره. کسی میدونه سونی px 312 همچین خصوصیاتی داره یا نه؟
من دنبال یه مدلی ام که ریکوردر بهتری باشه و mp3 player هم باشه ، منظورم اینه که ریکورد برام مهم تره. کسی میدونه سونی px 312 همچین خصوصیاتی داره یا نه؟
سلام
من دنبال یه مدل هستم که رم بخوره یا حافظه زیادی داشته باشه
قیمتش هم به تنش بیارزه
مثلا آیپاد کلاسیک250 ولی خب من از اپل زیاد خوشم نمیاد و مدلش هم قدیمیه
چیز دیگه که بیارزه چی داریم؟
همه ریکردر های امروزی سوکت استاندارد هدفون دارندو اسپیکر برای پخش هم دارند مثل :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی خب تفاوتهای ظریف و کوچکی با Mp3player ها دارند مثل میزان فرمتهای پشتیبانی اندازه و کیفیت صفحه نمایش و...
من منظور شما رو از مثل اون مدل خاص که اشاره کردید رو متوجه نمیشم.
Cowon X7 رو دیدی؟نقل قول:
Cowon X7 رو دیدی؟[/QUOTE]
نه ولی cowon معمولا خیلی گرونه
میشه یه توضیحی درموردش بدید؟
و قیمت روز:5::5::5:
راستی از آیپاد شافل قدیمی هم بخاطر قیمتش خیلی خوشم اومد
ولی خب تفاوتهای ظریف و کوچکی با Mp3player ها دارند مثل میزان فرمتهای پشتیبانی اندازه و کیفیت صفحه نمایش و...
من منظور شما رو از مثل اون مدل خاص که اشاره کردید رو متوجه نمیشم.
سوالم اینه که sony icd-px 312 چیزی که من میخوام هست؟
من دنبال یه ریکوردریم که بتونم باهاش صدای استاد و تو کلاس ضبط کنم و گاهی هم باهاش آهنگ گوش کنم ، خیلی ام پی تری بودنش برام مطرح نیست.
نقل قول:نقل قول:من آخر سر متوجه نشدم شما دقیقا چی دوست داری و نه ولی خب اگه سوالی بپرسید بتونم کمک میکنم برای اطلاع از مشخصات این پلیر:نقل قول:
برای مشاهده آخرین لیست قیمت مصوب:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=484120
کد:http://www.emertat.com/sites/default/files/price_list/cowonprice.pdf
نقل قول:بله این مدل خاص فرمت MP3 رو پخش میکنه ولی توجه داشته باشید که فرمت دیگه ایی رو پخش نمیکنه حداقل فرمت های دیگه ایی تو جدول مشخصات ننوشته.کد:http://www.docs.sony.com/release/specs/ICDPX312D_mksp.pdf
خواستی باهاش صدا ضبط کنی توصیه میکنم حتما intelligent noise cut رو فعال کنی.
من هم نمی دونم چی به دردم می خوره که سوال کردمنقل قول:
من برام صفحه لمسی مهم نیست ( اصلا صفحه برام مهم نیست )
فقط آهنگ گوش میدم
میزان نگه داری شارژ بالا می خوام و هارد بالا
از آیپاد شافل هم بخاطر قیمتش خوشم اومد
خودم یه mp4 سونی اصل دارم که باطریش ضعیف شد من هم دل و رودشو ریختم بیرون باطری رو کندم و سر همش کردم
الان فقط با شارژر نوکیا قدیمی کار می کنه ( سوزنی نه)
فکر نمی کنم دیگه باطریش گیر بیاد واسه همین می خوام بندازمش دور و یه mp3 خوب بگیرم:5::5::5::5:
X7 حدود 103 ساعت شارژ نگه میدارهنقل قول:
حافظه هم 120 و 160 گیگابایت دیگه از یه پلیر چی میخوای ؟!
سلام
من قبلا یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داشتم که متاسفانه گمش کردم ! خیلی ازش راضی بودم چون هم کوچیک بود هم کیفیت صدای خوبی داشت و هم اینکه هدفونش به نظرم خیلی خوب بود هم بلند بود که راحت داخل جیبم بذارم هم اینکه تا یه حدی که ولوم رو بالا میبردی اصلا کسی که بغل دستت نشسته بود نمیفهمید چی گوش میدی که واسه منی که تو مترو از Mp3 استفاده میکنم خیلی موضوع مهمیه .
ظرفیت 2GB اش هم واسه من کافیه .
حالا دوباره میخوام یه Mp3 بخرم تو همین رنج قیمت فوقش 70 -80 تومن چی بهم پیشنهاد میدین ؟
البته میدونم تو این رنج قیمت +sandisk sansa clip و IRiver T9 و IRiver E30 و Iriver T8 و philips GoGear Raga و IRiver E150 هستن ... میتونین با توجه به اون چیزیایی که واسه من مهمن برام رتبه بندی کنید ؟
+sandisk sansa clip
IRiver T9
iRiver N15
Cowon E2
SONY B SERIES
Apple shuffle
من خودم اولی رو استفاده میکنم و میپسندم
حالا دیگه شما کدوم رو میپسندی بسته به صلیغه شما هست به دید من اولی بهتره و دومی امکانات زیادی داره و به روز تر هست.
سومی ظاهر پسندیده ای هست.و...
سلام دوستان يه ركوردر خوب مي خوام كه بتونه از فاصله 5 متري هم صداي استاد رو ضبط كنه. چه مدلهايي رو معرفي مي كنين؟ تا 150 ميتونم پول بدم. وحتي بتونه آهنگ هم پخش كنه.
ممنون ميشم راهنمايي كنين:20:
نقل قول:همه این ها تو هر محدوده ایی انتخاب کنی 5 متر رو به راحتی ضبط میکنه وعموم سونی های توی لیست فرمت MP3 رو پشتیبانی میکنند.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6317140&postcount=8
با سلام
دوستان چه تفاوتایی مهمی بین برند cowon و ipod هست؟دنبال اندروید بودم که d3 کوون زیاد خوب جواب نداده با این سیستم..الان به جز کوون دئ 3 برند دیگه ای با سیستم عامل اندروید هست؟
ipod-2 چه سیستم عاملی داره؟و حدود قیمتاشو از کجا میتونم گیر بیارم؟
تا مرز 250 از این دو برند کدوم رو پیشنهاد میکنید.
میپرسیدن چه شباهتی هست جواب دادن راهت تر میشد.نقل قول:
خوب بله باید قبول کرد که سخت افزار خیلی بی نظریری نداره حتی خیلی نرم افزار ها مثلا فایر فاکس های جدید با این ARM که قدیمی هست سازگاری ندارهنقل قول:
دنبال اندروید بودم که d3 کوون زیاد خوب جواب نداده با این سیستم..
رم پلیر به نسبت نسل سیستمش واقعا کمه و....
آرکوسنقل قول:
الان به جز کوون دئ 3 برند دیگه ای با سیستم عامل اندروید هست؟
هر چی شما داری میگی اسمش اشتباهه یا داری iPod4 میگی یا iPad2 کدوم مشخص نیست؟!نقل قول:
ipod-2 چه سیستم عاملی داره؟و حدود قیمتاشو از کجا میتونم گیر بیارم؟
شما اصلا نیازتون رو مطرح نکردید که کسی به شما پیشنهادی بده.نقل قول:
تا مرز 250 از این دو برند کدوم رو پیشنهاد میکنید.
مممنون از جواب شما دوست من
در کنار گفتن شباهت های بین این دو برند، شاید از گفتن تفاوت ها مقصودم این بوده که چرا با این همه قابلیت های و مزیت های ایپود،حالا مثل سیستم عامل مناسب وکارا،وایرلس،دوربین،نمایش متن و .... cowon که شاید مقداری از این قابلیت ها رو با قیمتی به مراتب بالاتر داشته باشه،تو انجمن بیشتر پیشنهاد میشه؟نقل قول:
میپرسیدن چه شباهتی هست جواب دادن راهت تر میشد.
اشتباه تو نوشتن بنده بودکه منظور سوال دوم هست!!!نقل قول:
هر چی شما داری میگی اسمش اشتباهه یا داری iPod4 میگی یا iPad2 کدوم مشخص نیست؟!
خب در مورد نیاز هم باید بگم که اولویت ها به ترتیب بدین صورته که:
1-کیفیت صدای مناسب(مهم ترین)(در تمامی ژانر ها)
2-میزان نگه داری شارژ
3-پوشش نرم افزاری با سخت افزار مناسب و لازمه اون
4-نمایش متن در فرمت های رایج(pdf ,word، )
5-شارژ راحت و قابلیت ارتقا هارد
6-صفحه نمایش
7-دوربین (زیاد مهم نیست.)
سلام دوستان
من یک MP3 میخوام که موقع دویدن ازش استفاده کنم. . .
اصلا به هیج عنوان نیاز به Recorder یا radio یا Video player . . . ندارم
فقط میخوام آهنگ پخش کنه و کیفیت صداش خوب باشه.2 گیگ کافیمه.
چه پیشنهادی دارید ؟ ؟ ؟
خودم یک MP4 Zen دارم ولی نمیدونم چرا عشقی روشن میشه. . .یک وقتهایی میتونم روشنش کنم ولی یک وفتهایی خودم بکشم روشن نمیشه . . .
مخاطب این دو محصول یک صنف نیستند مثلا من خودم تحت هیچ شرایطی محصولات اپل رو نمیخرم هر چند تو نسل آخر کیفیت خروجیش به مراتب بهتر شده.نقل قول:
چون کسی که اپل میخره بخاطر اپل بودنش داره میخره
کسی که کوون میخره دنبال یک وسیله با کیفیت قابل حمل بوده که بتونه بدون هیچ وسیله اضافی هدفون 300 تا 1500 دلاریش رو تا هد مطلوبی پشتیبانی کنه بحث نیازه وقتی شما خروجی صدا میخوای فقط تنظیمات پیشرفته صوتی برات مهمه دبال بازی و... معمولا نیستی
اصلا دیدگاه مخاطب این دو محصول کاملا متفاوته یکی میگه کیفت صدا میخوام حالا کنارش چیز دیگه ای هم بود چه بهتر اون یکی میگه app میخوام صداش هم خوب بود چه بهتر.
-------------------------------------------
1و2 :
کوون
3و4
iPod 4
5:
اگه متخصص سخت افزار باشی و بخوای یه کار غیر اصولی انجام بدی با دست کاری و باز کردن پلیر این کار رو با
iPod classic و cowon X7 میتونی انجام بدی.
6:
کوون
7:
یک مدل آرکوس هست
به الویت نیاز شمانقل قول:
سری W سونی
سری T ایریور
سری E کوون
سلام
من یه mp4 خوب میخوام
کیفیت ضبط اول از همه برام مهمه256kbps
و بعدشم کیفیت پخش
نمیخوام خیلی بزرگ باشه
"فقط" از بین پلیر های کاوون دنبال یه چیز خوب میگردم(فایلهای ویدئویی هم پخش کنه )
نکته: پلیر قبلیم کاوون D2 بود که متاسفانه :41: :41: :41: جا گذاشتمش سر کلاس(همین چند روز پیش ): ).عالی بود.واقعا دوسش داشتم.حالا هم وقتی دارم بعد 3 سال یکی دیگه میگیرم فکر کردم یکم بده همون پلیر قبلیمو دوباره بگیرم مضاف بر اینکه دیگه تولید نمیشه و قیافه ی D2+ هم خیلی دلچسب نیست؛ به D2 نمیرسه...
حالا خواستم از دوستانی که در این زمینه اطلاعات خوبی دارند کمک بگیرم و در واقع یه مقایسه ای بین C2 و D2 (و D2+) انجام بشه؛
یه سوال هم داشتم اینکه C2 مثل D2 دیکشنری داره؟راستش بد عادت شدم به دیکشنری D2 و اینکه خروجی صدای C2 مثل اینکه از D2 ضعیفتره؟!...
ببخشید طولانی شد
ممنون از همگی
شما خیلی به کیفیت فایلی که ضبط میکنند توجه ایی نکنید.نقل قول:
اگه با یک ریکردر با کیفیت پایین تری هم ضبط کنید باز از 256 پلیر ممکنه که بهتر باشه.
ضبط پلیرهای کوون بی نظیره به صورت خاص سخت افزار D2 و D2+ و C2 به هیچ عنوان تغییر نکرده.
فقط ورژن BBE و Jet effect تغییر کرده و کمی وزن و ضخامت و تم ظاهری پیش فرض پلیر و هم همچنین سوکت های تعبیه شده هم تغییر کردند.
کیفیت صدا همونه از تستها مشخص هست ولی خوب حجم صدای پلیرهای جدیدتر برندهای مختلف تقلیل پیدا کرده دیگه اون حجم صدای O2 و X5 و D2 رو پلیرهای جدید تر ندارند ولی خیلی کمتر نشده و با هدفونهایی که عموم استفاده میکنند اصلا قابل تشخیص نیست چون همشون امپدانس پایین هستند و مشخصاتشون طوری هست که برای وسایل دم دستی پورتابل ساخته شدند برای همین برای عموم اصلا احساس نخواهد شد.
دیکشنری هم فقط برای D2 رایگان بود بقیشون پولی هست مال C2 رو اصلا من ندیدم بیرون جایی باشه:
کد:
contents.cowon.com/dic/dic_new.asp?device=j3
دوستان یک ام پی 3 پلیر خوب با این مشخصات معرفی میکنید؟!
1.حتما بلوتوث داشته باشه
2.اگر شد سیستم عاملش آندروید باشه
3.قیمتش زیر 250 باشه..
4.لمسی باشه
البته 2 و 4 اصلا مهم نیستند.. فقط 1 و 3 حیاتی هستند!! :دی
من قبلنا حتی فرق بین کیفیت 64 و 128 رو احساس نمیکردم؛واقعا احساس نمیکردم اما بعد چند سال دوستی با" D2 مفقود شده ام "دیگه تقریبا هرجور افت کیفیتی رو کاملا حس میکنم...نقل قول:
بین پلیرهای کاوون با مشخصاتی که عرض کردم پیشنهادتون چیه؟(یکم از C2 خوشم اومده البته از نزدیک ندیدمش)
قیمتش چقدره؟میتونه جای D2 رو واسه آدم بگیره؟ایراداش چیه؟
بازم ممنون:11:
سلام بر دوستان
کسی خبر داره از سه محصول جدید کریتیو
M100 - M300 - X_fi 3
هیچکدوم تو ایران اومده و چنده
چون هم بلوتوث هم مموری میخوره خیلی حال کردم
1) بلوتوث میخواین فایل منتقل کنه؟نقل قول:
2)و3)4)
پیشنهاد:
archos32
archos34
archos35
ایراد:نقل قول:
همانطور که گفته بودم سخت افزار یکی هست همین یک ایراده چون D2 طراحی 5 سال پیش هست.
SD شده microSD
و سوکت روی دستگاه یک سوکت مخصوص کشور کره جنوبی هست که متاسفانه خیلی سوکت متعارفی نیست.
صفحه مقاومتی هست قلم هم نداره
دو تا قدیمی تر چند روز پیش دیدم ولی سومی خیلی جدیده هنوز بیرون نیمده.نقل قول:
با سلام
2- زیر 50 تومانmp3 player شارژی بگیرم بهتره یا باطری ای؟
یه مدل تو همین رنج قیمت بهم معرفی کنید.
با تشکر
باطریی دیگه منسوخ شده ایرادهایی بهش وارد بود.
+Clip تنها مدل 50 تومنی هست بقیه پلیرهای ارزون برندهای معتبر بین 60-75 تومن هستند. مثل:
Cowon E2
iRiver T9
Sony NWZ-B162
iPod shuffle
جای مطمئن که قیمتش هم خوبه رو تهران اگه امکان داره بهم معرفی کنید
اینی که شما معرفی کردی recorder هم داره؟ اونوقت این شارژی ها بعد 4-5 سال که دیگه خیلی کم باطری نگه می داره!میشه تعویض باطری کرد؟
با تشکر
نه فقط میخوام به هدست بلوتوث وصل شهنقل قول:
قیمت ام پی 3 پلیر ها رو از کدوم سایت میشه در اورد
سلام اگر میشه یک ام پی 3 پلیر زیر 100 تومن + بلوتوث جهت اتصال به هدست بلوتوث نیز معرفی کنید.. ممنون
جمع و جور باشه