[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نظرتون در مورد پونتیاک ونچورا چیه؟؟اولین بار که سالها پیش دیدم با نوا کوپه اشتباه گرفتم اما فرم زیبای دماغه اون به من نشون داد که با یه پونتیاک طرف هستم!!تعدادشون خیلی کمه..احتمالا از این تعداد کم اوراق و از رده خارج هم شدن...
حیف که عکسه..من کلیپ این فیلم را توی youtube دیدم..خیلی جالبه..البته آخرش چپ میشه..!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا این آقا این عکس را دیده و جو گیر شده سقف کامارو را برداره..اما این کار خیلی باید با دقت و محاسبه انجام شده و همراه با تقویت شاسی برای جلوگیری از تا خوردن کف ماشین انجام بشه..که البته در نهایت حتی بعد از این کارها بازهم چیز جالبی از آب در نمیاد و بنظر من اصلا زیبا نیست...
من یه کامارو 76 سراغ داشتم که کروکش کردن و چند بار هم بعدا مشاهده شده
این مدل یعنی نسل دو اف بادی هیچوقت کروک نداشت چون طرح بدنه این اجازه رو نمیداد
حتی اگه کسی با دقت سقف ر در بیاره ساختن سقف برزنی متناسب با بدنه خیلی مشکلی هستش چون یه سقف قوسی شکل لازم داره
اینم که شما عکسش رو گذاشتین یه ماکت هستش
خود من روی یه ماکت فراری انزو که خودم ساخته بودم همین کار رو انجام دادم یعنی یه اسپید استر ازش میخواستم بسازم که متاسفانه متاکت روش آب ریخت و خراب شد .
جنس ماکت مقوایی بود .
سلام
والا من ازش پرسيدم بابا ميخواد سقفشو بزنه همينطوري باز باز باشه كه نميخواد برزنتيش كنه
همانطوری که خر فهمش کردی تا با بتونه ماشین را خراب نکنه حالیش بکن که به قیمت خوبی داری میخریدش و اگر از این کارها سر ماشین بیاره دیگه همان 1.5 هم کسی نمیخره..حتی اگر اوراقی تحویل بده...
ببین دردش چیه اینقدر بچه بازی در میاره؟؟؟
سلام
آره بايد برم رو مخش به زبوني ببينم بهم ميدش يا نه حالا برا من خوبه كه اولين باره ميخوام تجربه كنم
هر چي خدا بخواد
اگه یکی از اینا رو وارد کنیم چقدر هزینهداره
توسایت واسه فروش گذاشتنش فقط20000 دلار (درست فهمیدم)
من این سایتو دیدم و کلی به خودم فهش دادم که چرا تو ایران به دنیا اومدم:41:کد:http://www.gatewayclassiccars.com/displaycar.php?stock=4437&location=STL
سلام
آقا طوري كه ميگن ماشين هاي بالاي 2000 كارت سوختشون ميسوزه و بايد ليتري 1000 تومن بنزين بزنن اگه اينطور باشه كه ديگه از 100 ا ماشين امريكايي سوار 10 تا سوار ميشن يعني 60 ليتر بزني 60 هزار تومن:18:
درسته..قیمتش در واقع 21.000$ که همان 21 میلیون خودمون میشه..البته مبلغ کمی نیست...نه برای ما و نه برای خودشون..با حساب در آمد یه کارمند یا کارگر معمولی در آمریکا و کانادا که در ماه حدود 1500 تا 2500 دلار است خودتون حساب کنین چقدر گرونه..!!اما واقعا ماشینه!!! آدم واقعا وسوسه میشه بخره..!!!نقل قول:
---------- Post added at 09:07 PM ---------- Previous post was at 09:05 PM ----------
ای جریان بنزین 1000 تومانی و حجم موتور 2000 سیسی از کجاست؟؟واقعا اینجور باشه خیلی از ماشینها باید بزنن گاراژ.آمریکایی ممکنه هفته ای یک بار..10 روزی یک بار بیاد بیرون اما بقیه چی؟؟؟مدل بالا ها؟؟هر جور حساب کنیم کلی این وسط مشکلدار میشوند..
این جریان مال قبل بوده که ماشینهای وارداتی تا 1300 سی سی و تولید داخل تا 2000 سی سی میتوانستند بنزین یارانه ای بگیرند..این قضیه حجم موتور مربوط به ماشینهایی بود که بعد از سال 80 ( یا 82 دقیق خاطرم نیست) تولید یا وارد شده باشند..
در مورد قدیمیترها مانند گذشته عمل شده..البته اینکه یه قانون جدید در بیاد بعید نیست..اما من حاضرم بنزین لیتری 5000 تومن هم بخرم اما جلوی حرکت ماشین کلاسیک را نگیرند...اینها بذارند ما راه بریم بنزین ارزون پیشکش..!!!
سلام
ولي آقا علي ليتري 1000 واقعا ظلمه من ناراحت تردد نيستم چون اگه يه ماسل داشته باشم هيچكس نميتونه جلومو بگيره ولي از جريانات بنزين خيلي ميترسم
Lpg از cng بهتره. نه؟
اگه ماشین از اونجا بخرم چقدر هزینشه که بیاد ایران؟
سلامنقل قول:
شما نميوني اينو وارد كني مگر به صورت عبور موقت قانون واردات خودرو ميگه خودرو تا 3 سال از سال توليدش بيشتر نبايد رفته باشه و 8 سيلندر نباشه 6 باشه
این ماجرای ماشین قدیمی..جدید..وارداتی ..بنزین ازاد..بنزین سهمیه ای..قیمتها..و..و..و... اونقدر در هم و پیچیده شده که خودشون هم نمیدونند چه به کیه؟؟خودتون را خسته نکنین...
بیخیال ..
امروز را دریابین که فردا معلوم نیست چی بشه..
---------- Post added at 11:36 PM ---------- Previous post was at 11:33 PM ----------
scopeجان..اگر مایه شو داری همینجا بخر..دنبال درد سر نرو...!!
سلام
چرا کسی اینو نمیخره؟
مگه مشکلی داره؟
کد:http://www.iranmashin.com/index.php?module=show&id=5334&mashin
سلامنقل قول:
scope82 عزيز ماشين هيچ ايرادي نداره و فوقالعاده تميز هست اما كسي برا مكوان 71 يا72-73 اينقدر پول نميده با اين پول ميشه يه ماشين خيلي خيلي بهتر گرفت من برا اين ماشين نظرم رو 8 تومن يا7.5 هست البته اين نظر شخصيه منه
my name is MEHRANنقل قول:
مک وان کدوم سالها بهتره؟
این مک وان کولر نداره..انو مات هم نیست..تا از نزدیک هم چک نشه نمیشه گفت ارزش داره یا نه..اما این قیمت زیاده..خیلی زیاده..احتمالا طرف کلی خرجش کرده حالا مونده توش که میبینه پول هزینه ها در نمیاد میخواد طاق بزنه....من 6 تا 7 تومن قیمت میزنم..مک وان قبل از 70 بود که اصلا این قیمتها پیدا نمیشه..ماستنگ هرچی قدیمیتر بهتر...
سلام امين لره هستم بكس قديم خرم اباد
سلام
آقا علي به زودي عكس هاي اون فايربرد 74 به دستم ميرسه يك مورد ديگه رويت شده البته توسط دوستم مكوان 71-72-73 موتور 351 بوده چون قدرت خروجيش155 اسب بخار بوده با موتور 302 عوض شده كه چيزي حدود200 اسب بخار توليد ميكنه طوري من و اين رفيقم تعريفشو شنيديم گويا فقط صافكاري و نقاشي ميخواد لوازم تزئيناتي رو داره في هم6.5 گفته عكس هاش كه به دستم رسيد حتما ميذارمشون
سلامنقل قول:
مهران جان مكوان از سال 70 به پايين ارزشش خيلي بيشتره و با ارزشترين مدل 67 فستبك هست كه يه مدل ديگه هم داره و به شلبي معروفه و اونيه كه آقا علي عكسشو گذاشته
اينم نمونه ي 67 فستبك معمولي نه النور(شلبي)
درسته..ماستنگ یه وجهه خاصی حتی برای خود آمریکاییها داره..بخصوص مدلهای دهه 60 ..
اگر فیلم GO IN 60 SECONDS را با بازی نیکولاس کیج دیده باشید میبینین که چه عشقی بین او و ماستنگ 1967 وجود داره..
سالها پیش دوتا ماستنگ مدل دهه 60 میلادی توی اهواز دیدم و دیگه هیچ..!!
اولین اون فکر کنم مدل 68 بود و به رنگ سفید..اما واقعا داغون و زهوار دررفته بود..سال 76 بود ..
فقط بگم که شیشه جلو نداشت و با چند تکه شیشه پنجره خانه و بتونه براش شیشه جلو درست کرده بود..!!
استارتش خراب شده بود و توی یک برقکاری داشت تعمیرش میکرد..
و دومین مورد بسیار تمیز بود..آبی رنگ و زیبا..گویا مال یه کارمند بانک بود..بعدها انگار فروختش و دیگه ندیدم..
کلا ماستنگ توی اهواز خیلی کم دیدم..نایابه..
سلام
آقا علي به زودي عكس هاي اون فايربرد 74 به دستم ميرسه يك مورد ديگه رويت شده البته توسط دوستم مكوان 71-72-73 موتور 351 بوده چون قدرت خروجيش155 اسب بخار بوده با موتور 302 عوض شده كه چيزي حدود200 اسب بخار توليد ميكنه طوري من و اين رفيقم تعريفشو شنيديم گويا فقط صافكاري و نقاشي ميخواد لوازم تزئيناتي رو داره في هم6.5 گفته عكس هاش كه به دستم رسيد حتما ميذارمشون
خوبه..اما این قیمت خیلی زیاده..نه؟یه تمیزش حدود 7 یا 8 ارزش داره..شاید هم کمتر..حالا اینو 6.5 بگیری که حد اقل 3 باید بریزی داخلش..و حتی بیشتر..فکر نکم مورد جالبی باشه
کوروت در کنار جنگنده F.A.18 نیروی دریای آمریکا در تیم آکروجت نیروی دریایی آمریکا به نام BLUE ANGELS
سلام
ببخشید کخه این همه سوال میکنم
میخام مضنه تمام آمریکایی ها دستم باشه
این ماشین با این قیمت می ارزه یا نه؟
9000000 خوبه واسه این؟
کد:http://www.iranmashin.com/index.php?module=show&id=11607&mashin
سلام دوستان
اين همون مكوانه كه گفتم 6.200 گذاشته چط.ره؟ اگه 4 بده خوبه؟
کد:http://www.iranmashin.ir/index.php?module=show&id=11585&mashin
سلام رفیقنقل قول:
این ماشین وضعیت بدنش خوبه ولی فکر نکنم از لحاظ موتوری رو به راه باشه و به نظر من دور و بر این جور ماشینا نری به نفعته:10:
اگر فنی واقعا سالم باشه ارزش خرید داره..اما بدنه انگار در قسمتهای کفی و رکابها مشکل داره..تودوزی هم که خرابه..فرمان و چیزهایی از این قبیل اما بازهم این قیمت زیاده..4 هم زیاده..ماشین پلاک ملی نشده..من اگر فنی سالم باشه و ببینم فقط بدنه و رنگ و تودوزی و خرده کاریهایی داره تا 3.5 قیمت میدم.
اصلا من دنبال عشق خودم ميگردم ترنس ام چهار چراغه يا فاير برد يا كامارو خيليا ميگن طرف موستانگ نرو كه خرجش خيلي بالاست
اینهم حرفیه..درسته..وسایلش کمه..اما خیلی حیفه اگر موردی باشه که بشه از نظر قیمتی خوب خریدش اما از دست بره..اما این قیمت زیاده..فکر کنم این موج دوم فروش ماشینهاست که خبر بنزین لیتری 1000 تومان راه انداخته
تا الان کسی گیربکس دستی که 5 یا 6 دنده جلو داشته باشه و بشه روی کامارو و پونتیاک دهه 70 سوار کرد دیده؟دنبالش هستم..احتمالا گیربکس دستی مدلهای دهه 80 به بالا بشه و چون بلوک سیلندر آنها هم یه جوره مشکلی نداشته باشه
سلام
يك مورد ديگه هم پيدا شد فايربرد 75 يا 76 فعلا همين عكس ها رو ازش دارم اگه شد بازم ازش عكس ميزارم گويا افتاده كنار خيابون (تهران)خبر يا آماري ازش ندارم
چطوره؟؟؟؟؟
کد:http://www.tehranpic.net/images/lsg346s9oc11ajsbzts.jpg
کد:http://www.tehranpic.net/images/ht7l5taq5qg5y1ol3704.jpg
کد:http://www.tehranpic.net/images/s24xtmtq0ypwej1smws1.jpg
کد:http://www.tehranpic.net/images/2f8vf1c27nchbqdo134i.jpg
این پونتیاک بدنه خوبی داره..حداقل تا اینجا که دیدم مشکل خاصی توی بدنه نیست...با یک خورده کاری میشه بدنه بسیار زیبا و مرتبی از توش در آورد بخصوص اینکه کاپوت و دماغه خیلی خوب و سالم مانده..اگر احتمال بدیم که آنطرف هم مثل اینطرفش باشه پس مشکلی نیست..میمونه فنی و داخل ماشین..
البته بازم مثل همیشه باید از نزدیک معاینه بشه و اونوقت میشه نظر بهتری داد و در نهایت سند داشتن ( که گویا پلاک ایران داره پس مشکلی نیست.) و از همه مهمتر فروشنده باشه و قیمت الکی نپرونه ..
به نظرم اول سراغ صاحب را بگیرید و ضمن گرفتن اطلاعات لازم قیمت نهایی و فروش را بپرسید و حتما هم تاکید کنید که ما به قصد خرید جلو آمدیم ..
اگر خدا خواست و خریدی و تمیزش کردی این شکلی میشه..
سلام به دوستان.
اول از همه در مورد اون مک وان 73 بگم که من از نزدیک دیدمش.بدنش رو دادن ورقکاری و کلا 2م میارزه اونم به خاطره سندی که داره و ممکنه بدرد یک ماشین دیگه بخوره سندش.
من چند وقت دنبال ماشین آمریکایی دهه 60 میگردم اما چیز مناسبی گیر نیوردم.ممنون میشم اگه کسی ماشین ایمپالا 64 سراغ داره و به من بگه.
لطفا من رو راهنمایی کنید که چجوری عکس میتونم upload کنم تا چند عکس که با دوربین خودم گرفتم رو بزارم براتون.با تشکر