چقدر خلونه!!
کسی اینجا ارشد برق قبول شده ؟ یا بخواد امتحان بده برای سال بعد؟
Printable View
چقدر خلونه!!
کسی اینجا ارشد برق قبول شده ؟ یا بخواد امتحان بده برای سال بعد؟
سلامنقل قول:
برین باشگاه مهندسان اونجا تاپیک دارن
اره من مجازی قبول شدم ولی نرفتم الانم تکمیل ظرفیت زدم ببینم خدا چی میخواد.نقل قول:
Sent from my G3 using Tapatalk
نقل قول:
مجازی کجا قبول شدی میشه رتبه تو بگی اشکال نداره اگه عزیز؟
چرا نرفتی؟
نتایج تکمیل ظرفیت اعلام شد!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان برای رشته مدیریت کتابهای کدوم موسسه کنکور خوبه؟
فقط کتاب، دسترسی به کلاسها ندارم
کسی از کتابهای ماهان خبر داره که چجوریه؟
منبع دیگه ای ندارم و فقط میخوام همین کتابها رو بخونم
- - - Updated - - -
سلام
دوستان برای رشته مدیریت کتابهای کدوم موسسه کنکور خوبه؟
فقط کتاب، دسترسی به کلاسها ندارم
کسی از کتابهای ماهان خبر داره که چجوریه؟
منبع دیگه ای ندارم و فقط میخوام همین کتابها رو بخونم
مهندسین عزیز سوالی دارم
الان من کاملا گیجم اصن نمیدونم چی بخونم اصن یه جوری گیجما...
دلم میخواد تجارت الکترونیک بخونم از طرفیم میگم نه همین رشته خودمو بخونم(نرم افزار)!!
مدرسان شریف بخونم یا ماهان یا مقصمی یا چی؟
خلاصه خیلی گیجم و میخوام زودتر تصمیم بگیرم.
بیاین بگین چی خوندین کتاب و جزوه؟
بعدشم اینکه فقط میخوام دروس تخصصی که ضریب بالا دارن بخونم بقیه رو نه فرصت میکنم و نه حالشو دارم:n02:
موفق باشین:n16:
سلام مجدد
من به سری منابع برای ارشد تصویر سازی نیازمندم.
لطفا اگر اطلاعاتی در این مورد دارین ممنون میشم اطلاع بدین
سلام مجدد
من به سری منابع برای ارشد تصویر سازی نیازمندم.
لطفا اگر اطلاعاتی در این مورد دارین ممنون میشم اطلاع بدین
سلام دوستان
بهمن با معدل نسبتا پایین 13.5-14 تو پیام نور فارغ التحصیل میشم
رشته ی مدیریت
سربازیم رو قبل دانشگاه معافیت گرفتم
حالا موندم ارشد بخونم یاچیکار کنم
اکه کاری باشه قصد ادامه تحصیل ندارم ولی با معدل پایین و معافیت تحصیلی و شهر کوچیک ما کاری پیدا نمیشه...
تا حد زیادی به ادامه تحصیل علاقه دارم ولی بعضی چیزها دو دلم میکنه
قبول بشم نشم
حالا اگه قبول شدم هم بعد سه سال دیگه ارشدم تموم شد همین آشه و همین کاسه یا موقعیت بهتری دارم
سلامنقل قول:
تصمیم گیری در مورد ادامه تحصیل و یا کار کردن بعد از گرفتن مدرک کارشناسی کاملا به خودتون و سنجنش شرایط بستگی داره.
معدل برای کار اگر شرکت خصوصی باشه خیلی مد نظر نیست و بیشتر به سابقه کاری و علم و تجربه بستگی داره.
اگر فکر میکنید رشته تحصیلیتون جوریه که بعد از ارشد شرایط کاری بهتری دارین و یا با خوندن ارشد چیزی یاد میگیرین و به علمتون اضافه میشه بد نیست ولی برای اقایون بنظرم مدرک تحصیلی مهم نیست و خیلی ها با مدرک دیپلم بیشتر از دکتر دارن پول در میارن.
این قضیه کاملا جوریه که خودتون باید تصمیم بگیرین و شرایط رو بسنجین!
دوستان قضیه ارشد فراگیر چیه؟مگه فراگیر کنکور داره؟فراگیر مگه بی کنکور نبود؟
الان زده تاریخ امتحان 13 اسفند
منابع امحانشو از کجا میشه فهمید
من واقعا نمیدونم 13 اسفند باید برم چی امتحان بدم؟:n02:
تو دفترچه 4 تا درس 2واحدی با منابع گذاشته یعنی امتحان از اوناس؟زده دروس دانشپذیری؟
اره همونا باید بخونی .ولی بنظرم کنکور سراسری بهتره و شانس قبولی بالاتری داره. مثلا الکترونیک فراگیر فقط 60 نفر میخواد کل کشور و کلا سخت میشه کنکورشنقل قول:
دوستان اين فراگير پيام نور ( ارشد ) بايد بريم سر كلاس ؟؟
بعد سوال ديگه
ارشد علمي كاربردي كي دانشجو ميگيره ؟؟؟
آخه یک مسئله هم اینه که کمتر کسی حاضر میشه فراگیر پیام نور شرکت کنه.. یکی از دوستان ما پارسال، بدون کمتری آمادگی و مطالعه قبلی هوش مصنوعی اصفهان قبول شد! این رشته رو فقط یک دانشگاه داره و ایشون هم سطح علمی ضعیفی داشت واقعا.نقل قول:
سلام
دانشجوی آخر کارشناسیم
من تازه مشخصات نام خانوادگیم را عوض کردم و پسوند رو حذفش کردم.
کارت ملیم رو فعلن عوض نکردم و با پسونده...
می خوام واسه ارشد ثبت نام کنم حالا موندم اطلاعاتمو با پسوند بزنم یا بدون پسوند...
به احتمال زیاد تا موقع امتحان ارشد کارت هوشنمد ملی رو با مشخصات جدید داشته باشم
زنگ زدم سنجش گفتن الان کارت ملیت به چه نامیه با اون ثبت نام کن
حالا موندم چی کنم؟؟؟؟؟؟:n03:
با پسوند بزنم موقع امتحان کارت ملی جدید بدون پسونده و مشکل پیش میاد
بدون پسوند بزنم پس کارشناس سنجش چی میگفت
سلام
دوستان تو قسمت معدل ما که دانشجو سال اخر کارشناسی ناپیوسته هستیم میانگین معدلمون رو تا پایان ترم 2 باید وارد کنیم و تو تاریخ 12.3 که باید اصلاح کنیم معدل رو معدل ترم 3 رو اون موقع باید بهش اضافه کنیم؟
اون قسمت اخر که معدلمون رو باید به تایید دانشگاه برسونیم الان باید انجام بدیم یا تو تاریخ اصلاح معدل؟
ممنون
نقل قول:
ديروز به سنجش گفتم كه من به نفر سپرده بودم واسم ارشد ثبت نام كنن
نميدونستم هر سه نفر ميان و ثبت نام ميكنن
الان سه تا كد پيگيري بهم دادن و مشخصاتم ثبت شده به درستي
تكليف چيه ؟؟؟
كدوم يكي درسته ؟؟؟
ميگه شما حماقت كرديد !!!
اينم فرهنگياي مملكت ما ...
آره خیلی نا محترمانه جواب میدننقل قول:
منم زنگ زدم شمارشون بعد یه ساعت نوبتم شد اونم یه شماره دیگه داد
بعدش اونم خیلی با لحن بعد انگار چاله میدونه جوابی بی ربط داد
مشکلتون رو از سیستم پاسخگویی سنجش هم میتونید پیگیری کنید شاید به جواب صحیح تری برسین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خرداد ماه آخرین امتحان ترم آخر رشته ی حقوق رو از دانشگاه پیام نور دادم و با این آخرین امتحان در خرداد 1394 ، 136 واحد با معدل خوب پاس کردم .
و از اون زمان دیگه دانشگاه نرفتم ! ( برای گرفتن مدرک موقت ) . و سربازی هم نرفته ام . الان میخوام بدونم وضعیت من از نظر نظام وظیفه در چه حالی قرار داره ؟ آیا میتونم امتحان کارشناسی ارشد بدم ؟ ( با توضیحات لطفن )
امیدوارم بیشتر از 22 تمدید کنن ثبت نامو .
سلام
من یم سوال دارم ممنون میشم جواب بدین
کسی که مدرک مهندسی نرم افزار داره میتونه ارشد رشته مثلا طراحی و یا معماری شرکت کنه ؟
در این صورت آیا باید واحد های پیش نیاز بگذرونه ؟ اگر آره ، چند واحد و چطوری هست شرایط
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر
یعنی تسویه حسابم نکردی؟! هرچه سریعتر برو تسویه کن .احتمالا الان دانشگاه نامه اتمام تحصیل داده به نظام وظیفه و شما از تاریخ اخرین نمره ثبت شدتون یکسال فرصت داری دفترچه خدمت پست کنینقل قول:
سلام آره میتونید شرکت کنید واحدهای پیشنیاز هم بستگی به دانشکده داره و التبته پول واحدا رو هم باید پرداخت کنیدنقل قول:
فکرکنم معماری نشه این کارو کرد! حالا دوستان بهتر میدونننقل قول:
Sent From My GLXphone
خوب من دنبال جواب قطعی میگردم. بخشنامه داره که چند واحد باید بگذرونی یا اینکه همینطوری دل بخواهیه و هر دانشگاه خودش مجزا تصمیم میگیره؟نقل قول:
نقل قول:
چرا و به چه علت ؟
بستگی به دانشگاهی داره که در اون قبول میشیدنقل قول:
بخشنامه گفته بستگی به دانشگاه داره حالا ممکنه دانشگاه بگه شما باید 6 واحد از دروس کارشناسی رو بگذرونید یا 3 واحد یا شاید هم بیشتر
سلام دوستان
يكي از بچه ها ارشد 94 تو تكميل ظرفيت پرديس دانشگاه سيستان و بلوچستان واحد چابهار قبول شده
الان تو آزمون ارشد 95 رشته هنر دانشگاه تهران رو ميخواد بره ...
آيا چون 94 قبول شده
ميتونه 95 بره دانشگاه ؟!
تبصره زير رو مشاهده كنيد :
آيا پرديس دانشگاه سيستان و بلوچستان اونم تو تكميل ظرفيت جزوش ميشه يا نه
- 6- داوطلباني كه در آزمون كارشناسي ارشد سال 1394 در دورههاي روزانه پذيرفته شدهاند، حق ثبتنام و شركت در اين آزمون را ندارند.
سلام
با تشکر از دوستان ، من یکبار دیگه سوالم رو مطرح میکنم تا دوستانی که اطلاع دقیق تری دارند راهنمایی بفرمایند
--------
من یک سوال دارم ممنون میشم جواب بدین
کسی که مدرک مهندسی نرم افزار داره میتونه ارشد رشته مثلا طراحی و یا معماری شرکت کنه ؟
در این صورت آیا باید واحد های پیش نیاز بگذرونه ؟ اگر آره ، چند واحد و چطوری هست شرایط
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر
اگر دانشگاه ازشون پول میگیره نه مشکلی نیست ولی اگر دارد از تحصیل رایگان استفاده می کند مجاز به شرکت نیستنقل قول:
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان
رشته کارشناسی من مهندسی فناوری اطلاعات it بود و برای ارشد به نظرتون از رشته های مدیریت بخونم بهتر هست یا از رشته it و شبکه؟
و کدوم گرایش های مدیریت , بازار کار بهتری دارن؟
و از این منابع که برای هر درس معرفی میشه همش رو باید خوند؟ مثلا برای درس طراحی الگوریتم توی سایتها سه تا منبع معرفی شده , چطور باید خوند؟
ان شاءالله سربلند باشید
درود
من الان دانشجوی IT هستم ( در واقع ict ) الان میتونم تو گرایشای مخابرات رشته برق شرکت کنم؟
سلامنقل قول:
اصولا قانون اینکه فقط در رشته خودت مجاز به ادامه تحصیل در ارشد یا دکترا هستید برداشته شده
من رشته دانشگاهیم مهندسی برق مخابرات بوده ولی ارشد ریاضی محض میخوام شرکت کنم فقط شما باید حتما دروس دوره لیسانس مخابراتو برای ارشد بخونید در ضمن اگر پذیرفته شدید هم دانشگاه برایتان چند درس رو دوباره مجبور میکنه بخونید البته بستگی به دانشگاه داره و همچنین پول اون دروس رو هم باید بدید
مثلا اگر مخابرات سیستم میخاین قبول بشید ممکنه براتون مخابرات 2 و مدار مخابراتیو بهتون بگه بخونید
اگر مخابرات میدان میخاین قبول شید ممکنه بهتون بگه آنتن و مایکروویو بگذرونید
اره عزیز . رشته منم ICT هست. چون رشته ما ارشد نداره نزدیکترین رشته به ما مخابراته. و نزدیکترین گرایش مخابرات امن هست.نقل قول:
اگه دقت کنی اکثر درسای کنکور ارشد برق ما خوندیم[emoji6]
Sent From My GLXphone
دوستان این رایانش امن، جریانش چیه؟
چند تا دانشگاه میگیرن؟ اصلا کدوم دانشگاهها این رو میگیرن؟ :|
من نمیدونم به عنوان شناور بردارم IT رو یا نه :(
خودم نرم افزارم و میخوام برا ارشد هوش بخونم :(
سلام دوستان ، ببخشید یه سوال داشتم .
مدیریت MBA امسال توی دفترچه ارشد نیست ظاهرا ؟
به جاش رشته ای هست به اسم مدیریت کسب و کار .
این دوتا یکی هستن ؟
با تشکر . . . . .
رایانش امن قبلا امنیت اطلاعات بود. اسمش عوض شد و قرار بود با شبکه از امسال جزو مهندسی کامپیوتر بشن که ظاهرا کلا منتقل نشد و گرایش IT موندنقل قول:
نقل قول:
سلام
MBA و مدیریت اجرایی با کد 1148 در دفترچه در قسمت علوم انسانی موجوده
مدیریت کسب یا MBA یکی هست.(اصلاح شد با یاداوری دوست عزیزمون)
موفق باشید
بله. فقط فرقش با پارسال اینه کi بعد از مدیریت کسب و کار مثل پارسال توی پرانتز ننوشته MBA.نقل قول:
مدیریت اجرایی یه گرایش دیگهست و با MBA فرق داره دوست عزیز! MBA همون مدیریت کسب و کاره.نقل قول: