نقل قول:
وضعیتت درست بشو نیست فقط کافیه رمزت رو عوض کنی تا دیگه کسی نیاد رو اکانتت
حتما رمزت رو دادی به یکی اونم برداشته بدبختت کرده
مرمزت رو عوض کن
Printable View
نقل قول:
وضعیتت درست بشو نیست فقط کافیه رمزت رو عوض کنی تا دیگه کسی نیاد رو اکانتت
حتما رمزت رو دادی به یکی اونم برداشته بدبختت کرده
مرمزت رو عوض کن
بچه ها چرا اينقدر تراوين قاطي شده كلا من فونتاش رو نمي بينم !!
چه اتفاقی افتاد که بعد از اون دیگه ندیدی؟
نقل قول:
کدوم سرور؟؟؟؟؟؟؟؟
سرور 8 قاط زده همه دکمه هاش رفته هیچ کار نمیشه کرد.
بچه ها پیشنهاد میکنید من برم .com بازی کنم؟؟مشکلی پیدا نمی کنم؟
نقل قول:
سرور 7 هم همینطوری شده
منظورت از این که مشکلی پیش نمیاد چیه؟؟؟
منظورم اینه که قوانین و کلا سیستم بازی فرقی نمیکنه؟؟
نقل قول:
نه هیچ فرقی نداره فقط همهچیش انگلیسی هست و اکثر بازی کنانش هم انگلیسی صحبت میکنن
تویه سرور 5 ناتارها اومدن
اونهم 5 ماه زودتر
من اصلا تجربه ندارم
این ناتارها به ما هم حمله می کنن؟
چی کار باید کرد؟
نقل قول:
تو سرور 5 تازه کتیبه ها اومده نه ناتار ها
نه دهکده هایی که کتیبه داخلشه به شما حمله نکینه بلکه شما باید بهشون حمله کنید
درصورتی که نیرو ی حجومیتون تعدادشون بیشتر از 15000 هست به اون ها حمله کنید چون اونا خیلی قوی هستن
ايميل هم عوض كرده حالا به يكي از دوستام گفتم اون هكره مبلغي گرفت و رمز رو فردا بهم ميده راستي الان رئيساتحاد شدم يه رمز 52 رقمي پيدا كردم ميخوام براش بزارم:27::27::27::27::27::27: راستي هم ايميل و هم رمز كامل عوض شده بود به نظر شما بعدشم كسي ميتونه هكش كنهنقل قول:
نقل قول:
آره اگر بخواد میتونه دوباره -- کنه :5:
راستی از همین الان بهت بگم بیخیال اتحاد شون اتحاد جر دردسر برای خودت چیزی نداره :10:
سعي ميكنم به حرفتون عمل كنم اما انسانه و قدرت طلب راستي تعداد پستهامو ببين چه باحال شده 123نقل قول:
راستي رمز درست بود همين الان وارد شدم
سلام
یک راه خوب می خوام برای بات ها تراوین بات درست می خوام هرکدوم روکه دانلود کردم تاحالا خراب بوده
Smallنقل قول:
دیفنس کلی دهکده (دیوار-قصر/اقامتگاه) فراموش نشهنقل قول:
جاسوسی از تعداد تله ها امکان پذیر نیستنقل قول:
اسیرها در حمله عادی و زمانی که تله های مدافع پر شد ، آزاد میشن
دوستان متاسفانه نمیتونم پیغام های خصوصی جواب بدم،
شما قبل از ارسال 10 مطلب ( گفتگو) در انجمن ،امکان ارسال پیغام خصوصی را ندارید !
دو تا تاپیک world of warcraft - travian من میرم که جفتش شمارش خاموشه lol
تو سرور 8 ثبت نام كردم
خوبه منم هستم سرور 8
virus_13
3تا سوال از جناب If I Die 2Night دارم
واقعا بازی ایشون خیلی خفنه تو سرور 6 با وجود این که دیر ثبت نام کرده بودن هر هفته 1 غارتگران هستن
1-چطور میتونهم تو سرور کام طلا بخرم
2-چطور یه دوال پیدا کنم که طلا بخره
3-من هر چی در فروم تراوین ثبت نام میکنم میگه که براتون ایمیل فرستادیم بعد میرم بازش میکنم مییگه کلیک کنین تا اکانتتون فعال سازی بشه منم فعال میکنم بعد میگه در نوبت تایید مدیریت قرار دارید و از طریق ایمیا اطلاع رسانی میشه ولی هیچ ایمیلی نمیاد اکانتم هم بعد از 2 روز نام کاربری و روزش ا بین میره و پاک میشه
JUST If I Die 2Night
نقل قول:
مرسی ار لطف شما دوست عزیز
1- در سرور دات کام برای خرید طلا از این سایتیا cashu میتونید استفاده کنید ( النته من خودم تاحالا ازکد:http://www.travianplus.ir
خرید نداشتم ولی به گفته دوستان سایت خوبیه )کد:http://www.travianplus.ir
2- در مورد پیدا کردن Dual هم بستگی به خودتون داره . dual در واقع یه دوست مورد اعتماد هست که بازیشو قبول داشته باشی
3- متاسفانه فروم تراویان ایران یک فروم کاملا انحصاری هستش که اگرم بتونید با زحمت زیاد توش یه اکانت داشته باشی حرف هایی را که مدیران سایت می پسندن فقط میتونی بزنی. خیلی راحت پست های منو که به بی دلیل بن شدن اکانتم در سرور 6 (حذف اکانت کردم) اعتراض کردم پاک کردن . به همین دلیل خیلی بهتره که از فروم های آزاد مثل همین فروم که از نظر کمی و کیفی سطح خیلی بهتری نسبت به فروم .ir داره استفاده کنیم.
نقل قول:
معمولا هر ماه چند تا طلا لازمه؟؟(خودتون چند تا میخرین)
کلوپ طلایی خوبه؟؟
واقعا سرور 6 حذف کردید؟؟
میتونید دوال من بشید؟؟:31:(بخشید یکم پر رو هستم ولی اگه میشه با من بازی کنید البته شما بازیکن خیلی بزرگی هستی جسارته)
اگه ممکنه این پست منم جدا جواب بدید که آیا استفاده از TM Bot خوبه و ارزش داره؟؟
من شب ها میخوابم ولی میخوام برام بازی کنه میشه روش حساب کرد؟؟(اسکریپت و یا بات دیگه ای هست بگین)
نکته آخر هم اینه که یه جا تو فروم تراوین خوندم(پست خود شما) که با آفلاین لانچ فایر فاکس و یه سری تغییرات تو رجیستری ویندوز میشه 15 تا موج تو یه ثانیه ارسال کرد میشه روشش رو بگین؟؟؟(اونجا گفته بودین چون بازی میکنین نمیتونین)
:11::11::11::11::11:
نمیدونم از کسایی که کار کردن باهاش بپرسنقل قول:
روش اول بهتر از روش دومه
اگه لو نری بات خوبه
نقل قول:
میشه جواب این پست منو بدین آخه میخوام بدونم میشه بدون طلا هم مثل شما قوی شد یا نه؟؟؟
خود شما ماهی چند تا طلا میگیری؟
من تراوینو شروع کردم ادامه بدم یا نه
شك نكن حتما ادامه بده:8::8::8::8::8::8::8::8: حالا تو كدوم سرور هستي كجاش هستينقل قول:
منم قبول دارم که کار If I Die 2night باحاله..
همون سرور 6 من اکانت اصلیمو فروختم و سه شنبه 3تا اکانت ساختم و که 5شنبه هر 3تاشون توی لیست مدال پیشرفت بودن و جمعه نمیدونم کی زیرابمو زدن و بازداشت شدم.. !!
---------- Post added at 03:08 AM ---------- Previous post was at 03:07 AM ----------
والا چی بگم..نقل قول:
اگه میخوای از کار و زندگی بیفتی ادامه بده..
تایید می شهنقل قول:
والا چی بگم..
اگه میخوای از کار و زندگی بیفتی ادامه بده..
من الان دو تا دهکده دارم که یکی همه منابع 8 به بالا هست و از هر کدوم یکی رو 10 کردم. و دهکده دیگه هم منابع 6 یا 7 هستند.
می خواستم بدونم الان وقتش هست که به این آباده های تسخیر نشده حمله کنم؟ کدومشون رو بگیرم گندم خالی خشت و گندم و .....؟ یا اینکه نه برم و یه دهکده دیگه بزنم؟
اینم بگم تو منطقه ای که هستم میشه گفت کسی بهم حمله نمی کنه
به نظر من ده سومت رو بگیر اگه 15 گندمی نداری حتما 15 گندمی بگیر اگرم داری که فیدر بگیر با تجه به نژادت توتن هستی چوب گل هستی خشت و روم هستی آهننقل قول:
اون سرزمین ها رو هم اگه میخوای بگیری اولبرو تو این لینک بعد لشکرتو واد کن و مدافع رو طبیعت بزن تعداد حیواناتشم بنویس ببین میصرفه یا نه معمولا خشت کمترین دفاع رو داره ولی من اگه سرباز داشتم 100000000 درصد گندم میگرفتم اونم 50 درصدشکد:http://travian.kirilloid.ru/warsim.php
اگر هم لشکر نداری سریع سرباز بساز چون فارم میشی وگرنه
رومی هستمنقل قول:
خوب آره شروع به نیرو سازی کردم. اما چقدر بده من همیشه منبع کم می آرم دیگه داره حوصلم سر میره
نقل قول:
اگه رومی هستی و 2 ده داری باید حداقل 500 شمشیرزن و 100 سزار برا هجومی و 500 محافظ برا دفاع داشته باشی و گرنه سراغ ده 3 نرو اگه میخوای فارم نشی اگر هم هدفت پاپ بازیه ده رو بگیر ولی احتمالا فارم میشی اگه سطح سرور یه خورده بالا باشه :31:
باشهنقل قول:
ممنون
اما یه چیزی چرا فقط سزار و شمشیرزن؟
شوالیه هم سرعت بالاتری داره و هم منابع بیشتری می بره
نقل قول:
منم به عنوان مثال گفتم من هم شوالیه رو ترجیح میدم و بزرگترین همری که با نژاد روم داشتم رو شوالیه به عنوان سواره نظام قرار دادم:31:
دوستان کسی نمیدونه سرور اسپید بعدی کی شروع میشه ؟
ایرانی یا خارجینقل قول:
دوستان کسی نمیدونه سرور اسپید بعدی کی شروع میشه ؟
سرور دو هم تقریبا تمام اتحاد برند تقریبا مشخص شده
بله متاسفانه تمام سرور های ایران 2 قطبی شده و W.O.W زد واندر tatashi رو از لول 60 صفرش کرد و ترکیدننقل قول:
W.O.W برنده بازی هست
کد:http://travian-reports.net/ir/report/27153eb71d9
نقل قول:
اسپید کام رو نمیدونم ولی ایران فک کنم حدود 15-16 عید یکم دیرتر و یا زودتر شروع بشه
واقعا عجیب زدنش دید بودم واندر 10 لول کم بشه اما از 60 به صفر تا حالا ندید بودم البته توی واندر اصلا نیرو دف نبود بر خلاف واندر ها wow که توی هر کدم نزدیک 1 میلیون دف ریختننقل قول:
بله متاسفانه تمام سرور های ایران 2 قطبی شده و W.O.W زد واندر tatashi رو از لول 60 صفرش کرد و ترکیدن