اپدیت کردم بازم نمیشه!
اپدیت کردم بازم نمیشه!
از این استفاده کنین . فکر کنم مشکلتون حل بشه . فقط باید بصورت دستی اون رو به مرورگر اضافه کنیننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام،
دوستان عزیز با دانلودر IDM یه مشکلی دارم، همانطور که میدونید تو سایتهایی که ویدیو یا موزیک دارن یه نوار کوچیک از آی دی ام میاد که با زدن اون میشه اون ویدیو یا فایل رو دانلود کرد، من با یکی دو سایت مخصوص تقریبا هر روز سروکار دارم و اینا هم به شکلی هستن که یه صدای کوچیک مثل تیک دارن، که همین باعث میشه نوار آی دی ام فعال بشه بعضی موقعها چندین نوار فعال میشه و گاهی هم باعث کند شدن سرعت سیستم و هنگ موقت میشه، کلا مشکل سازه برام، به کل هم نمیخوام کلوزش کنم چون بعضی موقعها همزمان دانلود هم میکنم. می خواستم ببینم راهی هست که آی دی ام رو تنظیم کنم که تو سایتهای مد نظرم فعال نشه؟
با تشکر
علیک السلام عمو...:sq_25:نقل قول:
خوب و سلامت می باشی ؟:sq_15:
بفرما تشریف ببر تو downloads - options - general -(آخرین گزینه : customize idm download panels...) رو edit کن ... - تب دوم ( for selected files ) - سه تا گزینه تو قسمت زیری هست دومی رو انتخاب کن
تو باکس زیرش سایتایی که نمی خوای رو بنویس:sq_24:
همین !:sq_9:
ساعت یک بامداد (صبح با هرچی که میگید) اینترنت قطع میشه و دو ثانیه طول میکشه وصل میشه(در اصل برای تغییر آی پی قطع و وصل میشه)
لیست دانلود ها رو تنظیم میکنم تا سر ساعت شروع به دانلود کند (ساعت 2)
مثلا من ساعت 12 می خوام برم بخوابم و سیستم رو روشن میزارم
اما دانلود شروع نمی شود سر موعد
چون ساعت 1 قطع شده و خود IDM به صورت خودکار کانکشن رو متصل نمیکند و باید دستی کانکت کنم!
باید چیکار کنم تا خودش اتوماتیک کانکت کنه؟
سلام دوستان گرامی
والا من چیز پی ان دارم ولی نمی تونم ویدوهای سایت یو.. ت یوب را دانلود کنم
از نرم افزار IDM هم استفاده می کنم که اخطار میده
میشه دوستان کمک کنن که چه جوری میشه
ممنون چون به چن تا فایل ویدیو.یی احتیاج دارم باید دانلود کنم
چه اخطاری میده ؟ پورت جیز پی ان رو در قسمت پراکسی IDM وارد کردید ؟نقل قول:
با این برنامه کانکشن بعد از قطع شدن دوباره وصل میشه:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با خود IDM هم فکر کنم بشه، با این برنامه ولی دیگه راحت تره.
ممنون برادر،نقل قول:
این مراحلی که گفتی رو طی کردم فقط قسمت آخرش یخورده درست در نیومد، اونجا که آخر گفتی دومی رو انتخاب کن، گزینه دوم اینه:
don't show download panel for selected links
وقتی اینو میزنم گزینه add فعال نمیشه، به عبارت دیگه نمیشه لینک اضافه کرد. فقط تو گزینه سوم یعنی:
show download panel for selected links for the following sites only
وقتی انتخاب میکنم گزینه add , delete فعال میشن! چیکار کنم الان؟
نمیدونم درست انجام دادم یا نه، الان سومی رو زدم لینکها رو اضافه کردم بعد گذاشتم رو دومی، فقط امتحان کردم، کار نمیکنه! من فقط آدرس اصلی سایت رو دادم یعنی به صورت x.com ولی این صفحه ای که توش صدا داره و پنل فعال میشه جزو زیرشاخه های سایته یعنی x.com/x/x، نمیدونم به خاطر اینطور لینک دادنه کار نمیکنه یا اینکه مشکل از جای دیگست!نقل قول:
پورت چیز پی ان را کجا باید بیارم
دوما اصلا فایل شروع به دانلود نمی کنه اصلا حجم اون فایلو idm نشون نمیده تا دانلود کنه
چیجوری باید تو idm وارد کنم
IDM رو باز کنین و بر روی Options کلیک کنید . توی تب هایی که می بینید گزینه P r o x y / S o c k s رو انتخاب کنید .
بعد در اون کادرها میتونین IP و Port مورد نظرتون رو وارد کنین.
سلام ممنون از پاسخگوییتون
میشه بگین اینipو port را از کجا باید بیارم من یوز و پسوورد چیز پی ان را دارم اما اونا را ندارم
من یه فایل ویدئویی دارم دانلود میکنم که حجمش 520 مگه.اواسطش یک بک آپ از پوشه اون فایل گرفتم چون احتمال این وضعیت رو می دادم.حجم دانلود شده 379 مگ بود.بعدش idm ارور داد و با دادن لینک جدید،ادامه دانلود رو از 150 مگ شروع کرد.من دانلود رو متوقف کردم و پوشه 379 مگی رو کپی میکنم و جایگزین فایلهای جدید میکنم ولی وقتی ریزوم میکنم ابتدا از 300 و بعد دوباره از 150 مگ شروع میکنه به دانلود.
چکار کنم که از همون 379 مگ ادامه بده؟
عجیبه باید ادامه بده.نقل قول:
بیشتر از روی 379 ادامه نمیده به نظرم باید از 300 یا خورده ای شروع بکنه به دان.
شما فایل ها رو پاک کن از اول شروع کنه یه چند درصد گرفت فایل هایی که داخل پوشه هست 379 مگی رو کپی کن به اون پوشه فایل log رو هم کپی نکن ببین چی میشه.
در ضمن کلک توییا با اون امضات :دی
منو یادت میاد تو یاهو...
بله.یادم هست که هی گیر میدی به امضام. :) متاسفانه اینقدر اقتصاد شتک شده!! که این اختلاس توش گمه...نقل قول:
-------
این کارهارو انجام دادم.لینک جدید دادم نشد قبل از ریزوم،برنامه رو کامل بستم نشد.کلا خیلی از این راههارو رفتم ولی وقتی ریزوم میکنم فقط با یک کانکشن ادامه میده در حالیکه باید با هشت تا ادامه بده و بقیش دیسکانکت میشه.یه ارور هم میاد روی صفحه که همینو میگه.
با تعداد کانکشن مختلف هم امتحان کردم که کلا جواب نداد چون باید کاملا مثل هم باشه.
فکر کنم مجبورم از اول ادامه بدم.چون وقتی ریزوم میشه حتی اگه از 300 هم شروع کنه قابلیت ریزومش میپره و فقط با یک کانکشن ادامه میده که در این حالت بازم امکان ارور و پریدن به قبل هست.
اگه راه دیگه ای هست بگید.
سلام به همه
من نمیتونم با idm فایلهای یوتیوب رو دانلود کنم. تنظیماتش درست هست و الان آخرین ورژنش رو سیستمم نصبه اما هنوز این ارور رو میده:
http/1.1 404 not found
ممنون میشم کمکم کنین..
اصلا رو یه سیستم دیگه چک کن! :31:نقل قول:
آخر هم مجبور شدم مستقیمش کنم.بجز مستقیم کردن،اکثر فایلهای ویدیویی در idm با مشکل روبرو میشه.برای من که اینجوری بوده.نمی دونم مشکل از idm هست یا ispنقل قول:
سلام خدمت دوستان p30 ...:sq_25:
یه سوال داشتم که شاید زیادم اینجا پرسیده باشن ولی شرمنده وقت سرچ نداشتم ...!:sq_24:
می خواستم بدونم چه طوری میشه فایلایی از idm رو که نصفه نیمه دانلود شدن رو به هم بچسبونم :
خیلی جاها این راه که باید تو منو cmd اینو تایپ کردو می گن : copy \b و ...
یه عده هم پیشنهاد دادن با نرم افزارای split !
خب اینا فقط تو idm های قدیمی کار می کرد که فایلا رو 001 002 003 ... قسمت می کردن ولی الان
idm 6 به بالا مثلا یه فایل mkv رو با این پسوند تیکه تیکه می کنه : mkv1 mkv2 mkv3 ...
حالا من چی کار کنم ؟:sq_3:
مرسی یعنی کسی نبود که بتونه مشکل منو حل کنه
یک اسکرین شات از تنظیمات قرار بدید .نقل قول:
سلامنقل قول:
فایل ها در IDM همونطور که میدونید به چند قسمت تقسیم میشند و این قسمت ها پیوسته نیستند و عملا نمیشه به هم متصلشون کرد ! در واقع اگر فایل ها رو یکی هم کنید باز هم فقط پارت اول قابلیت اجرا شدن رو داره .
ممنون میشم بگید کدوم قسمت تنظیماتو دقیقا میخواین.
general/proxy یا...
ممنون میشم بگید کدوم قسمت تنظیماتو دقیقا میخواین.
general/proxy یا...
نقل قول:محتوای مخفی: تنظیمات
تیک مرورگر مورد استفاده تون رو از تب General بردارید تا اتومات ازش دانلود نکنه بعد لینک رو مستقیم تو مرورگر وارد کنید ببینید بارگذاری میشه یا خیر ...نقل قول:
خیلی ممنون :20::20:نقل قول:
بارگذاری نمیشه....
البته این مشکلو با همه ی مرورگرهای اپ تاپم داره. با هیچ کدومشون نمی تونم دانلود کنم
سلام دوستان
idm بنده فرصت 10 روزه ای رو برای کرک کردنش داد که امروز تموم شد و دیگه نمیتونم ازش استفاده کنم
میتونم برنامه رو پاک کنم و دوباره نصبش کنم و ازش استفاده کنم ؟
اگر نسخه کرک شده دارید حذف کنید یک بار دیگه Clean install کنید سپس این آدرس ها رو به فایل Host سیستم عاملتون اضافه کنید :نقل قول:
کد:# Internet Download Manager
127.0.0.1 tonec.com
127.0.0.1 www.tonec.com
127.0.0.1 registeridm.com
127.0.0.1 www.registeridm.com
127.0.0.1 secure.registeridm.com
127.0.0.1 internetdownloadmanager.com
127.0.0.1 www.internetdownloadmanager.com
127.0.0.1 secure.internetdownloadmanager.com
127.0.0.1 mirror.internetdownloadmanager.com
127.0.0.1 mirror2.internetdownloadmanager.com
127.0.0.1 mirror3.internetdownloadmanager.com
بعد با یک از سریال های زیر idm رو فعال کنید :
احتمالا ریجستر میشه ...کد:BKJE4-6K4O4-1ID60-NDZR1
XLKCX-9E7AM-WE2OH-VOTOE
PZ1CW-E20TQ-LOFS5-VH0S0
TZEA4-J6I5X-NMJ0U-UG4WC
نقل قول:محتوای مخفی: A
میلاد جان میشه کمی درباره هاست توضیح بدی؟من آشنایی با هاست ندارم.ویندوزم 7 استنقل قول:
گر نسخه کرک شده دارید حذف کنید یک بار دیگه Clean install کنید سپس این آدرس ها رو به فایل Host سیستم عاملتون اضافه کنید :
حمید جان تو run بنویس :نقل قول:
و okay ، یک فولدر باز میشه یک فایل با اسم hosts توش هست تو یک ویرایشگر بازش کن و آدرس های فوق رو بهش اضافه کن .کد:%systemroot%\system32\drivers\etc\
موفق باشی
با سلام
دوستان چگونه می توان نسخه 7 از نرم افزار internet download manager را نصب کرد طوری که لینک های دانلود در نسخه 6 از این نرم افزار از بین نرود؟
نسخه 6 این نرم افزار هم اکنون بر روی سیستم من نصب است و چون کرک نشده است مهلت استفاده از آن رو به اتمام است ولی نگران لینک های دانلود هستم که با زحمت و صرف وقت زیادی در آن ذخیره شده. لذا از دوستان درخواست کمک دارم در ضمن ویندوز من xp sp2 می باشد.
سلام
اگه آن اینستال رو در حالت دفالت انجام بدی (هیچ گزینه ای رو تغییر ندین) لینک هاتون میمونه. من دیروز همین کارو کردم.
موقع نصب کافیه بصورت Update نصب کنی تا مشکلی پیش نیاد و نسخه قبلی رو به هیچ وجه پاک نکنی تا اتوماتیک به نسخه جدید اپدیت بشه خودشنقل قول:
سلام
نمیدونم چرا وقتی چندین فایلو برا شب میزارم تو دانلود CPU Usage میره رو 99 درصد ؟؟ قبلا اینجوری نبوده از چنتا ورژن قبل تا 6.12 بیلد 25 اینطوری شده !!
ورژن 5.18 رو هم روش نصب کردم البته Clean Install نکردم چون کلی لینک داشتم !! به نظر شما برا چی میتونه باشه ؟؟
با سلام
دوستان اگه میشه کمکم کنید
داشتم یه فیلم دانلود میکردم 4 گیگ تا آخرش دانلود شد اشتباها نرم افزار اینترنت دانلود و آپدیت کردم و برنامه بسته شد و نتونستم ریجسترش کنم و مجبور به حذفش شدم و دوباره نصب و کرکش کردم حالا فایل دانلودیم تو کپی موقت برنامه هست ولی هر کار می کنم نمی تونم وارد برنامش کنم و ادامش رو دانلود کنم راهی هست یا باید دوباره دانلود بشه؟
داداش کرکت مشکل داره برو سافت گذر کرک جدید بگیر ( کرک مخصوص برای حل این مشکل گذاشتن)