اين عكسنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توي IE هم ميشه همينطوري مثلا توي يه قسمتي از tinypic
Printable View
اين عكسنقل قول:
توي IE هم ميشه همينطوري مثلا توي يه قسمتي از tinypic
دوست عزیز این مشکل شما مربوط به سرویس Parental Control کاسپرسکی است .چون صفحات مورد نظر دارای محتوانقل قول:
یا وازه هایی است که توسط کاسپرسکی ف ی ل ت ر می شود بنابراین صفحه نمایش داده نمی شود.برای حل این مشکل یا
این سرویس را غیر فعال کنید یا هنگام نصب کاسپرسکی آن را انتخاب نکنید تا این سرویس روی سیستم شما نصب
نشود.
سلام
خسته نباشید
آیا قسمت Parental Control کاسپر با فیلترینگ ایران همخوانی دارد یا خیر ؟
ممنون:10:
یکی از اساتید این بخش جواب ما رو هم بده!نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز سلام
آنتی اسپایورها برنامه های ضد جاسوس و نرم افزازهای مخرب هست که یکی از کارهایشان انتقال اطلاعات شما به بیرون میباشد و .....
که نصب آنها به عنوان مکمل به صورت غیر فعال در کنار آنتی ویروس خالی از لطف نیست .
البته خود آنتی ویروسها این امکان را دارند ولی این برنامه ها تخصصی این کار انجام میدهند .
و این برنامه ها را در تاپیک مخصصوص خودشان در صفحه اصلی همین فرم میتونید ببینید .
موفق باشید :10:
منظورتان چیست؟نقل قول:
سلامvtn54 عزیز خسته نباشدنقل قول:
منظورم این است که من در خیلی جاها دیدم کم همان سایتی را که ایران ----- کرده کاسپر هم اجازه باز شدنش رو نمیده میخواستم ببینم با هم مربوطند یا خیر ؟
یا فقط کاسپر سایتهای آلوده را اجازه باز شدن نمیده.
ممنون:10::11:
راهی وجود داره که هر وسیله ای که به سیستم وصل میشه (فلش ،موبایل ...)به صورت خودکار توسط کاسپرسکی اسکن بشه؟
اگر شما سرویس Parental Control موجود در اینترنت سکوریتی کاسپرسکی را نصب یا فعال کرده باشید کاسپرسکی بانقل قول:
توجه به پیشفرضهای قبلی خود یا قوانینی که شما برایش تعریف می کنید از دسترسی کاربران به سایتهایی با محتوای
نامناسب یا محتوای مورد نظر شما جلوگیریس خواهد کرد ( و این ربطی به الوده بودن سایتهای مزبور ندارد ) .این سرویس
همانطور که از نامش پیدا است برای استفاده والدین یا ادمینهای سیستم جهت جلوگیری از دسترسی کودکان یا کاربران
دیگر سیستم به سایتهایی با محتوای نامناسب یا خاص طراحی شده است.
نیاز به کار خاصی نیست با نصب هر وسیله جانبی به سیستم به محض ورود به آن کاسپرسکی ( و آنتی ویروسهای دیگر )نقل قول:
مانند محتوای آن را اسکن می کند .البته اگر تنظیمات شما روی Default باشد معمولا داخل آرشیوها یا سایر فایلهای
فشرده به صورت Real Time اسکن نمی شود ولی به محض Extract کردن آنها محتوای آنها قبل از نشستن روی هارد
توسط کاسپرسکی اسکن می شود.
پس براي فشرده شده ها zip هم اينطوري اسكن ميكند راحت ديگه مشكلي ندارهنقل قول:
من پس چی شد؟ فایل درسته چه جوری کسپر در رجیستری از ریشه قطع میشه؟ که مطمئن باشم کلا پاک شده.نقل قول:
نقل قول:درسته که وقتی اون وسیله باز میشه ویروس اسکن اونو اسکن میکنه ولی حتما و به کرات و به تجربه دیدم که اگه قبل از باز کردن فلش اونو اسکن نکنم سیستمم ویروسی میشه حتی اگه ویروسها رو بشناسه.نقل قول:
الان اين عكس يعني نشان ميده يكي مخواست حمله كنه؟نتونسته؟
با سلام.
من وقتی می خوام کسپر رو آپدیت کنم ارور میده.
بار اول 52-53 درصد میره ولی دفعات بعدی 23 درصد که میشه آپدیت قطع میشه.
تا حالا چند بار برنامه رو نصب کردم.همیشه همین طوریه.
ممنون میشم راهنماییم کنید.:10:
معمولا (نه هميشه) در مواردي كه كليد در ليست سياه باشه تا يه درصدي آپديت پيش ميره و بعد آپديت نميشه.در همين حين پيغام Balck List قرار داشتن كليد هم به صورت يك هشدار قرمز رنگ نمايش داده ميشه.آيا اين پيغام براي شما نشان داده شده؟نقل قول:
آقای hamilton آره همین پیغام برای من میاد.
ولی قبل از اینکه 52 درصد آپدیت بشه با یک کلید رجیسترش کرده بودم که اون کلید تا سال 2010 وقت داشت.
بعد از 52 درصد کامپیوترم رو ریست کردم و بعدش هرچی اون کلید رو میزدم قبول نمی کرد.
یه کلید بهش دادم که تا 33 روز دیگه وقت داره ولی هر 10-15 دقیقه پیغام میده که کلیدتون مشکل داره.
ممنون میشم کمکم کنید.
با تشکر
دوست عزيز كليدهايي كه شما استفاده ميكنيد حتي اون كليدي كه تا سال 2010 اعتبار داشته به احتمال زياد همگي در ليست سياه قرار دارند.لينك دانلود جديدترين كليدها در 5-6 صفحه آخر تاپيك كرك و سريال كاسپر موجود ميباشه.شما كليد يا كليدهايي كه در حال حاضر به كاسپر داده ايد را Delete و كليدي جديد و معتبر به آن بدهيد.مطمئن باشيد مشكل آپديت و قبول نكردن كليد حل خواهد شد.از طرف ديگه ديروز يك كرك جديد براي محصولات كاسپر گذاشتم كه بيشتر به درد دوستاني ميخوره كه كليد آنها در ليست سياه قرار گرفته.شما با استفاده از اين كرك به راحتي و با همان سريالي كه در ليست سياه قرار گرفته نيز قادر به آپديت خواهيد بود.نقل قول:
آقای hamilton خیلی خیلی ممنون.:11: :40: :10:
من اون کلیدا رو دانلود کردم و کسپر رو آپدیت کردم.
همش 600 کیلو بایت آپدیت شد.:18: ولی دیگه قطع نشد و نوشت که آپدیت کامل شده.
جا داره از اون آقایی هم که کلیدا رو گذاشته بودن تشکر کنم.:40:
با تشکر
توي اين كسپرهاي جديد كدومش بهتره؟
125-132-321-325
يه سوال...
آيا هميشه لينك دانلودي كه توي صفحه اول هستش به روزه؟
و همچنين يه سوال ديگه.
اگر كسي آنتي ويروسش رو آپديت كنه، مي تونه فايل هاي آپديت رو براي كس ديگه اي بريزه؟
كجا و به چه صورت؟
نقل قول:
سلام
یله دوست عزیز آخرین ورژن از محصول آنجا معرفی میشه
ورژن 125 ماهها روی سایت کسپر وجود داشت و کسی مشکلی باهاش نداشت واقعا - نه سرعت کامپیوتر رو کم می کرد نه سرعت باز شدن صفحات اینترنتی رونقل قول:
ورژن های بعدی تا قبل از 325 مشکل دار بودن و رو بعضی سیستم ها سرعت کامپیوتر رو به شدت کم می کردند و صفحات وب دیر لود می شد خود سایت کسپر هم سیع این ورژن رو عوض کرد و مدت کوتاهی اشت که ورژن 325 رو ارائه داده و تو سایتش هم تاکید کرده که تمام ایرادات مربوط به کند شدن سیستم رو توش رفع کرده که تا حدودی هم همین طور است
راستش چون من سیستم قوی ای دارم تغییر سرعت برام محسوس نیست اما با این وجود می تونم بگم ورژن 125 نسبت به 325 سبک تر بود - یه خوبی ای که 325 داره اینه که آپدیت کمتری می خواد
به هر حال اگه سیستم چندان رو پایی نداری 125 رو نصب کن چون مطمئنیم از این نظر مشکلی نداشت و اگر نه ورژن 325 هم تا حدود زیادی تونسته کاربران رو راضی کنه - اون دو تا ورژن وسطی هم که نوشتی اصلا استفاده نکن
آقا من دیشب 2 تا از ورژن های مختلف و مدل های مختلف این نرم افزار رو دانلود کردم یکی :
Kaspersky Anti-Virus Version 7.0.1.325
و دیگری
Kaspersky Internet Security Version 7.0.1.325
در حال حاضر هم وژن 6.0.2.621 روی سیستمم نصبه و تا به حال باهاش مشکلی نداشتم به نظر شما ورژن جدید رو نصب کنم؟ حالا کدوم رو نصب کنم Kaspersky Anti-Virus Version 7.0.1.325 و یا Kaspersky Internet Security Version 7.0.1.325 رو نصب کنم بهتره ؟
کاربر خانگی هستم و تو اینترنت هم زیاد میرم و فایل هم خیلی دریافت میکنم.
سیستم هم 3200 2 مگابایت کش با 1 گیگ رم هستش.
ممنون و با تشکر :11:
بطور قطع ورژن 7 نسبت به 6 از پيشرفت و کارايی به مراتب بهتری برخوردار هست،...و همچنين شما که در اينترنت به گشت و گذار ميپردازين بهتر حتماً نسخه سکوريتی محصول کسپرسکی رو انتخاب کنيد، درضمن ورژن 3.0.1.325 محصولات کسپر اشکالات نسخه قبلی رو (3.0.1.321) رو نداره و مثل ورژن 7.0.0.125 ، قابل اطمينان و بدون دردسر و اشکال هست...(چون خودم هر دو محصول ورژن 3.0.1.325 کسپر رو نصب دارم، البته 2 Windows)نقل قول:
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2158299&postcount=599
يه سوال...
آيا هميشه لينك دانلودي كه توي صفحه اول هستش به روزه؟
و همچنين يه سوال ديگه.
اگر كسي آنتي ويروسش رو آپديت كنه، مي تونه فايل هاي آپديت رو براي كس ديگه اي بريزه؟
كجا و به چه صورت؟
یکی از دوستان میگفت ورژن کسپر مهم نیست چون موتور جستجوی مشابهای دارند مهم آپدیت بودن آن استنقل قول:
نظر شما چی؟
دوست عزیز اگه شما توجه کنید من هم نگفتم شناسایی ویروس در این ورژن ها با هم تفاوت دارهنقل قول:
مشکل اصلی که بعضی از ورژن های کسپر داشت مثل 7.0.321 در کند کردن سیستم کاربر - دیر لود شدن صفحات وب
که به فاصله کمی کسپر ورژن 325 رو ارائه کرد و تو سایتش هم تاید کرد که در این ورژن این موارد نسبت به ورژن قبلی اصلاح شده است
اینم مطلبی که تو سایت کسپر در هنگام عرضه ی ورژن 325 گذاشته شده
معمولا استفاده از ورژن های جدیدتر برنامه های امنیتی کار مناسبیه مثلا الن استفاده از ورژن 7 بسیار بهتر از ورژن 6 است چون تو این ورژن - هوش مصنوعی کسپر بسیار بهبود یافته
اما گاهی ورژن های جدید ایراداتی هم دارن که خوب معمولا به سرعت شرکت به فکر راه چاره می افته
و الان اکثرا از ورژن 325 راضی هستند - ورژن 125 هم یکی از اون ورژن های خوبی بود که می تونم بگم در زمینه موندن روی سایت کسپر رکورد دار بود و ماهها همه ازش استفاده می کردند و هیچ ایرادی نظیر موارد بالا ازش گزارش نشد
به نظر من 125 از همشون بهتره . من الان از همین ورژن استفاده میکنم.
یه چند روز بعد از نصب ویندوز این دو تا آنتی ویروس تقریبا به تمام فایل های موجود در کامپیوتر که معمولا سیستمی یا درایوری هستن ایراد می گیره می گه ویروس virus.win32.virut.av داره ! چطوو کنم ؟
سلام
من وقتی میخواهم یکی از نسخه های kaspersky را با dap دانلود کنم یه برنامه چند کیلوئی دانلود میشود و هیچ جوری نمیتونم با dap دانلود کنم و به خاط اینکه وسط کار ممکنه دیس بشم حتما میخواهم با نرم افزار مخصوص دانلود کنم
مشکل چی میتونه باشد؟
ولی من شنیدم که 125 به خوبی ویروس تشخیص نمی ده. من خودم 125 دارم ولی قبلا که 132 بود تمام مشکلات کامپیوترم حل شده بود(توی یک تاپیک دیگه همش هست) و من از 132 خیلی خوشم اومدنقل قول:
نظر شما چیه؟
به نظر ميرسه شما برای دانلود محصول لينک مستقيم رو به برنامه نميدين به خاطر همين DAPيک صفحه html برای شما دانلود ميکنه چون شما اگه لينک مستقيم دانلود محصول رو به DAP يا هر فايل منيجری بدين بايد راحت دانلود کنه، لينک مستقيم رو هم از سايت خود کسپر بگيرين:نقل قول:
لينک مستقيم آنتی ويروس 7.0.1.325
لينک مستقيم اينترنت سکوريتی 7.0.1.325کد:http://dnl-eu6.kaspersky-labs.com/products/english/homeuser/kav7.0/kav7.0.1.325en.exe
کد:http://dnl-eu6.kaspersky-labs.com/products/english/homeuser/kis7.0/kis7.0.1.325en.exe
دوست عزيز از نظر شناخت ويروس اينطور نيست که شما ميگين، چون تمام ورژن های 7 و حتی 6 از يک ليست ديتا بيس استفاده ميکنند، و در شناخت ويروس فرق ندارن بلکه فرقشون در موارد ديگه هست...نقل قول:
در مورد بهتر بودن ورژن 7.0.0.125 و 7.0.1.325 من که از دو تاش استفاده کردم راضی بودم البته شايد دوستانی که از سيستم نسبتاً پايينی استفاده ميکنند، از ورژن 7.0.0.125 راضی تر باشن درکل به غير از ورژن 7.0.1.321 که اشکال داشت 2 ورژن نامبرده خوب هستن و اشکال عمده ندارن
سلام
اول تشکر میکنم از همه دوستانی که در این انجمن زحمت میکشند و به بقیه کمک میکنند
مشکلی که من دارم اینه که هر نسخه ای از کسپر که که میخواهم اپدیت کنم عملیات با موفقیت تموم نمیشود و با خطای not all componentwere updated مواجه میشوم و از فایلی هم که خطای میگیرد krneng.avc میباشد
که پیغام میدهد این فایل پیدا نشد
این مشکل گاهی پیش می ادنقل قول:
اگه این اتفاق افتاد شما سعی کنید بعدا مجددا اقدام به آپدیت کنید اما اگه حتی در روزهای مختلف باز هم شما با همین پیغام مواجه شدید سعی کنید مطابق شکل منطقه رو عوض کنید
اگه بازم مشکل حل نشد دوباره همین جا مطرح کنید
دوست عزیز بازهم همین مشکل را دارد
در ضمن فایل اپدیت antivirus و internet security که فرقی نداردند؟درسته؟
شما از آنتی ویروس استفاده می کنید - یا اینترنت سکیوریتی؟نقل قول:
و از چه ورژنی؟
و به چه طریقی می خواین آپدیت کنید که نمی شه - از سرور های کسپر به صورت آن لاین یا به صورت دستی و اف لاین؟
اگه دستی از چه پوشه هایی برای این کار استفاده می کنید؟
اول اینکه از توجه و پیگیری شما ممنون هستم
من از اینترنت سکیوریتی ورژن 7.0.1.325 استفاده میکنم
به صورت دستی میخوام که اپدیت کنم
من پوشه av-i386-daily را از سایت کسپر دانلود کردم و اون را به قسمت update setting اضافه کردم و خلاصه طبق دستورالعمل هایی که در همین انجمن گفته شده بود پیش رفتم
در ضمن شما هم یه روشی توضیح داده بودید که باید یه پوشه درست کنیم (Update distribution) و غیره
که من این طور برداشت کردم که بعد از ساختن این پوشه باید به اینترنت وصل شویم تا اپدیت کامل شود و در این پوشه ساخته شود که البته من دیدم با سرعت خیلی کمی این کار انجام میشود که برام مقرون به صرفه نبود
خلاصه نمیدونم چرا اپدیت نمیشود