اگه منظورت ايــــــنــــــــجـــــــ ـــــــــــــــوريـــــــ ــــــــه بايد گفت كه در صفحه كليدهاي مختلف ممكنه فرق بكنهنقل قول:
من خودم با Shift+J ميزنم
Printable View
اگه منظورت ايــــــنــــــــجـــــــ ـــــــــــــــوريـــــــ ــــــــه بايد گفت كه در صفحه كليدهاي مختلف ممكنه فرق بكنهنقل قول:
من خودم با Shift+J ميزنم
سلام خیلی ممنون کارم خیلی راه افتادنقل قول:
اگر بخواهم کاری بکنم که همیشه این حالت توی ورد بمونه و نخواهد که هر دفعه این کار رو بکنم راه حلی هست
با سلام خدمت دوستان عزيز
اخيرا به يه مشكل حاد وحشتناك در office 2007 برخورد كردم كه تا حالا همچين مشكل ناجوري برام پيش نيومده بوده .
مشكل اينه كه اخيرا هر سند وردي رو كه باز و يا ايجاد ميكنم و ميخوام در اون تغييراتي رو اعمال كنم وقتني گزينه save رو ميزنم به جاي اينكه save كنه گزينه save as مياد در حاليكه همزمان بطرز عجيبي فايل در محلش ناپديد ميشه و اگر اسم براي save as دادم كه هيچ والا حتي نوشته هاي قبلي هم ناپديد ميشه و يه فايل با فرمت tmp ايجاد ميشه . اين عكس رو هم براي توضيح بيشتر ميذارم ؛ زماني كه من كليد save رو ميزنم و در عوض ميخواد فايل رو save as كنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه نميدونم چرا عكس رو كه در تگش قرار ميدم ديده نميشه اما اين آدرس عكس آپلود شده خطا هست
کد:http://upload.--------.com/1/1225621487.gif
عكسي كه مشخص نيستنقل قول:
تغيير در خط جداكننده پاورقيمطالب آدرس بالا را دیدم ولی سوال من برخورد دیگری با footnote است.فرض کنید در صفحه اول از متنی که نوشته ام ، چندfootnote یا پاورقی وجود دارد که همگی انگلیسی هستند و در صفحه دوم این متن هم یک سری footnote وجود دارد که همگی فارسی هستند.حالا می خواهم ، خط جداکننده برای پاورقی های انگلیسی ، به سمت چپ و برای پاورقی های فارسی به سمت راست باشد.من می توانم این خط را جا به جا کنم.فقط مشکل اینجاست که برای هر نوع از پاورقی ، بتوانم این خط جداکننده را به دلخواه کنترل کنم.ممنونکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=715428&postcount=8سلاممن
سلامنقل قول:
چنين كاري امكان پذير نيست
سلامممنونم که اینقدر سریع پاسخ دادیدحالا که این کار امکان پذیر نیست، در پایان نامه ام ، این خط به سمت راست باشد یا چپ؟و یا این که در تایپ کتاب و پایان نامه و یا مقاله ، این امر مهم نیست؟ممنون می شم اگه راهنمایی بفرمایید
سلامنقل قول:
ايني كه مهم هست يا نيست رو من نميتونم نظر بدم
فقط ميتونم بگم به نظر مياد اگر كتاب يا پاياننامه اي بصورت فارسي باشه ولي پاورقي هاي انگيلسي هم داشته باشه خط پاورقي سمت را ست باشه به استاندارد نزديكتره تااينكه سمت چپ
فونت متن زير چيه ؟
آيا اين متن رو ميشه با ورد زد ؟
فونتش چيه ؟
هرچند كه معمولا فونتهايي كه براي متون كتابها بكار مي رود مشابه همديگر مي باشد و از لحاظ ظاهري ، كاراكترهاشون خيلي به هم شبيه هستننقل قول:
ولي به نظر مياد اون فونت ZAR باشه
یه سوال دارم
اینکه وقتی توی Word دارم تایپ میکنم میشه اگه قبلا اون کلمه رو تایپ کرده بودم خودش کلمه رو نشون بده یعنی یه جورایی AutoComplete میخوام داشته باشم
اخه توی یه لیست طولانی نمیخوام اسامی تکراری داشته باشم
يه فونتي ديده بودم به نام ELM كه اينطوري مي نوشت ولي الان دم دست ندارمش كه كامل تطبيق بدمنقل قول:
البته اين فونت بيشتر به فونتهاي تحت داس ميخوره تا ويندوز
سلامنقل قول:
چيزي كه شما اشاره كردي در اكسل هست و در ورد نيست
ولي ميشه كاري كرد كه جمله هاي تكراري با تعريف اوليه دفعات بعد اتوماتيك كامل بشه
يعني يه بار تعريف كني و برا هميشه باقي بمونه و با زدن چند كاراكتر اوليه اش كامل بشه
فکر نمي کنم که ZAR باشه . چون تو فونت زر بر روي حرف ک يک همزه وجود داره ولي در متن مذکور حرف ک بدون همزه نوشته شده نظر شما چيه ؟نقل قول:
اون ربطي به ZAR بودن فونت ندارهنقل قول:
به كد پيج تعريف شده در ويندوز براي حرف ك ربط داره
در صفحه كليدها معمولا از حرف ي و ك دو نوع وجود داره: يكي فارسي و يكي عربي
با توجه به اينكه DLL مربوط به زبان فارسي در ويندوز شما كدوم يكي رو در بر داره اين دو حرف ميتونن با صورتهاي فارسي يا عربي نوشته بشن
مثل ي و ك كه الان من نوشتم كه عربي هست
و در حالت فارسي براي ي دو نقطه وجود نداره و براي ك اون همزه كوچك وجود نداره
اين مشكلو ميشه با نصب نرم افزارهايي مثل Tray Layout يا جايگزيني kbdfa.dll اصلاح شده فارسي در ويندوز حل كرد
فايل kbdfa.dll رو هم نصب کرده بودم .نقل قول:
اين مشكلو ميشه با نصب نرم افزارهايي مثل Tray Layout يا جايگزيني kbdfa.dll اصلاح شده فارسي در ويندوز حل كرد
توي فونتهاي فارسي که تو کامپيوترم نصبه فقط فونت زر هستش که ک رو با همزه مينويسه مثلاً با فونت لوتوس يا نازنين بدون همزه نوشته ميشه .
راستي به نظرت فونتش لوتوس نيست ؟
معمولا فونتهايي مثل زر ، لوتوس ، نازنين ، رويا از دسته فونتهايي هستن كه شباهت زيادي از لحاظ كاراكترهاي فارسي با هم دارننقل قول:
و البته همون فونت زر كه گفتي مثلا يه تفاوت جزئيش همينه كه ك همزه دار داره
ممكنه لوتوس باشه يا نازينين و البته من حس ميكنم به نازنين بيشتر نزديك باشه
سلام
دوتا سوال دارم
1- من قبلا با کلیدهای( Shift +T ) ویرگول میذاشتم ولی الان نمیشه . مشکل چیه؟
2- همچنین قبلا با کلیدها (Shift + _ ) یه کلمه رو کشیده تر میکردم ولی الان نمیتونم .
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
لطفا اگر كسي در مورد تغيير نام اجباري فايل هاي آفيس در هنگام سيو كردن ميدونه راه حلي بده
سلامنقل قول:
شما نرم افزار جديدي نصب نكردي كه در فايل مربوط به صفحه كليد فارسي تاثير بذاره ؟؟
شما قرار بود عكس از خطايي كه دريافت ميكني بذارينقل قول:
چي شد ؟
نقل قول:
نرم افزار که زیاد نصب کردم ولی نمیدونم که تاثیر داشته یا نه
چطوری میشه فهمید؟
با تشکر
ليستي از اونايي كه تازگي نصب كردي رو بذارنقل قول:
ببخشید نمی دونم چرا موقع چاپ وقتی بوردر می دم اندازه صفحه رو هم درست میکنم یه خورده از بوردر جابجا می شه
ایراد از کجاست؟ (ورد 2007)
خوب من سیستم رو ریستارت کردم و اون قضیه (shift+ _ ) که حروف رو کشیده میکرد حل شد.نقل قول:
ولی ویرگول نمیتونم بذارم . با ( shift + t ) قبلا این کار رو میکردم البته نه روی این ویندوز رو یه ویندوزو دیگه
نرم افزارهایی هم که تازه نصب کردم ایناست
Firefox
VMware workstation
IDM
Passmark
Crysis
منظورت از اينكه جابجا ميشه چيه ؟؟نقل قول:
يعني پرينت گرفته نميشه !!!
يا ...
شما از ابتدا نرم افزاري براي تغيير برخي دكمه هاي صفحه كليد (مثل پ يا ژ يا ....) استفاده ميكردي و ديگه اينكه ويندوزت فارسي هست ( مثل ويندوز MRT ) يا انگليسي؟نقل قول:
بله ویندوز ام MRT هست و از نرم افزار Tray layout استفاده میکنمنقل قول:
حالا کلید ویرگول هم همینه ؟ ( برا بقیه دوستان) ؟
بچه ها 2 سوال ... پلیز اگه میشه زود جواب بدید !
1- چطور میشه تو ورد عددها رو فارسی نوشت !
2- چطور تو ورد علائم ریاضی نوشت !
پلیز ... کمک !:11:
خي عزيز من اينو زودتر بگونقل قول:
در همون نرم افزار Tray Layout ميتوني تنظيمات مربوط به هر دكمه دلخواه در صفحه كليد رو خودت انجام بدي
كافيه پس ار باز كردن نرم افزار روي دكمه مورد نظر كليك كرده و كاراكتر موردنظر رو بهش اعمال كني
با سلام
یه کی نمی دونه چطور میشه توی ورد (2003) footnote رو دو ستونه کرد؟ :41::41::41:
چون استادمون 5 نمره به هرکه جواب بده میده. (فقط اگه میشه سریع):31: :8::8:
ممنون دوست عزیز از راهنمایی های شمانقل قول:
یه سوال دیگه هم داشتم :
میخواستم بدونم که کلا چند راه برای فارسی کردن صفحه کلید وجود داره ؟
یکیش همین نرم افزار tray layout هست که من استفاده میکنم
یکی دیگه هم هست که اسمش رو نمیدونم . کلا میخواستم بدونم چند راه وجود داره یه راهنمایی کنید
با تشکر
باسلام
دوستان حتماتاكنون درنامه هاي اداري ديده ايدكه درمتن نامه نوشته شده باشد مثلاطي نامه شماره فلان بعدزيرآن يك خط كسري است وزيرخط كسري تاريخ نامه رابنويسندلطفا اگركسي ميداند كمي دقيق بگويدكه بايدچكاركنم.ميدانم كه بايدازEquation Editor استفاده كنم ولي نميدانم باكدام قسمت اين امكان ميشود چيزي مثل شكل زيررانوشت واقعا كلافه شدم ممنون ميشوم كسي يك راهنمايي كامل كند.
متشكرم
من فكر ميكنم استادتون خودش بلد نبوده مطلب رو و اصلا نميدونسته كه اين كار امكان پذير هست يا نهنقل قول:
براي همين هم ....
فكر كنم باز هم اين مطلب در اين تاپيك بحث شده بود
نتيجه اينكه اين كار شدني در ورد شدني نيست
سلامنقل قول:
همه راه هايي كه براي فارسي كردن صفحه كليد بكار ميرود در نهايت به تغيير فايل Kbdfa.dll ختم ميشود
حالا اينكار يا بصورت دستي (جايگزيني اين فايل) يا بصورت نصب نرم افزار (مانند همون Tray layout يا مشابه هاي آن) انجام ميگردد
موفق باشي عزيز
سلامنقل قول:
همونطور كه خودت هم اشاره كردي اينكار فقط از طريق Microsoft equation 3.0 در ورد امكان پذير هست
شما بايد از دكمه مربوط به ايجاد خط كسري استفاده كني كه در دكمه هاي اين اديتور موجود هست
نمیشه فاصله خطوط رو کم کنیم بعد خط بالا رو به صورت زیر خط دار و خط پایین رو معمولی بنویسیم؟!:20:نقل قول:
با اينكار غير استاندارد شما ميخواي يه خط كامل رو براي اينكار مصرف كني !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
چرا بايد لقمه رو دور سر پيچوند وقتي راه حل طبيعي براش حل هست !!؟؟؟؟
خب فقط پرسیدم!نقل قول:
این microsoft equal چیه؟!