مزدا من شنیدم 106 اسب قدرت داره و 145 نیوتون بر متر گشتاور و زانتیای 1800 هم 112 اسب قدرتنقل قول:
چند تا مقایسه بین زانتیا و مزدا 323 دیدم که همه مزدا 323 رو ترجیح داده بودن (چون گفته بودن به روز تره)
ولی زانتیای 2000 بحثش جداست :دی
مزدا من شنیدم 106 اسب قدرت داره و 145 نیوتون بر متر گشتاور و زانتیای 1800 هم 112 اسب قدرتنقل قول:
چند تا مقایسه بین زانتیا و مزدا 323 دیدم که همه مزدا 323 رو ترجیح داده بودن (چون گفته بودن به روز تره)
ولی زانتیای 2000 بحثش جداست :دی
با ماشین کاری نکردیم. وقتی خواستیم بفروشیمش 175000 تا کار کرده بود. فقط خواستم بهت بگم که اگه به خرج بیفته هر روز یه چیزیش خراب میشه و پدر آدمو در میاره.نقل قول:
در مورد مقایسه ی موتوری نمیتونم نظر بدم. من از یکی از بچه ها که نشسته بود پشتش شنیدم که پرایدو به زور گرفت!
ولی اگه اهل گاز دادن نباشی و برای رانندگی شهری میخوای خوبه.
اگه من جاتون باشم احتمالا پارس elx ورمیداشتم. مزدا 323 fl هم تیپ 5 اگه گیرت بیاد با این قیمت خوبه.نقل قول:
نقل قول:
میشه تقویتش کرد ولی هزینه و مشکلات تقویتش از تقویت 405 و پارس بیشتره.
موتور خودش چي(323تقويت نشده) از 405 & pars بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
میشه تقویتش کرد ولی هزینه و مشکلات تقویتش از تقویت 405 و پارس بیشتره.
323 تيپ 5 تو اين قيمت نيست.حالا تيپ 5 با بقيه چه تفاوتي داره؟؟؟؟؟نقل قول:
اگه من جاتون باشم احتمالا پارس elx ورمیداشتم. مزدا 323 fl هم تیپ 5 اگه گیرت بیاد با این قیمت خوبه
به نظر من مهمتر از این که موتورش چه شتابی داره کیفیت ماشینه که کلا هر چیزی اسمش 405 باشه و یا در باطن 405 باشه کیفیت نداره.نقل قول:
موتورش فکر نکنم بهتر باشه.
من تندر 90 دارم ماشین خوبیه ولی از قیافش خوشم نمیاد حالا میخوام اینو بدم بخ داداشم به جاش یه ماشینه دیگه بگیرم تو رنج 13-14 به نظرتون چی بگیرم؟
1)همینو نگه دارم
2)ریو
3)405
4)206
همینو نگه دار. اگر نه ریو بگیر.
به نظر من مشکل اصلی تندر قیافه ش نیست. مشکلش قیمت قطعات یدکی شه که خیلی بالاست.
من ميگم اگه ساكن تهراني 1 سر برو خيابون سورنا اونا خوب بلدن قيافه ماشينو عوض كنن.من با اين كه حالم از قيافۀ ال90 بهم ميخوره(منو ياد مينيبوس ايوكو ميندازه) جديدن كاراي قشنگي رو ال 90 ميكنن كه خوشكل ميشه.نقل قول:
فكر نكنم خيلي هم خرج كرده باشن.
برو اونجا مغازه ها البوم عكس بهت ميدن نمونه كاراشونو نگا كني.
بنظر منم برو يك ارتفاع خفن بزن خيلي خوشكل ميشه
مشکل من اینه که من دخترم! بابام نمیزاره دست به ترکیبش بزنم!اصلا هم تحمل قیافشو ندارم،جدی لوازمش بالاس؟من هنوز کارم به اونجاها نکشیده،قبل اینکه بگیرم میگفتن مصرفش کمه 100 ای 5 هست ولی الان که گرفتم میبینم مثل خرس بنزین میخوره!نقل قول:
ببین ما هم ال 90 داریم هم پرایدنقل قول:
ال90 کمتر از پراید بنزین میخوره
نظر منو بخوای تو که داخل میشینی بیرونش رو نمیبینی که قیافه ی مزخرفش بخواد آزارت بده
بیچاره اونایی که از بیرون ماشین رو میبینن
تو داخل ماشین میخوای راحت باشی به نظر من راحت ترین ماشین تو این قیمتها همین ال90 هست
مطمئنيد ماشينتون ال90 هست؟؟؟نقل قول:
قبل اینکه بگیرم میگفتن مصرفش کمه 100 ای 5 هست ولی الان که گرفتم میبینم *مثل خرس بنزین میخوره*!
*(خرس ها بنزين نميخورن. يا گوشت ميخورن يا اگه گوشت پيدا نكنن تهش ميوه و برگه)
چه ربطي داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
مشکل من اینه که من دخترم!
من كه نگفتم بده ماشينو تيونينگ كنن.نقل قول:
بابام نمیزاره دست به ترکیبش بزنم!اصلا هم تحمل قیافشو ندارم،
1 تعويض چراغ - جلو پنجره - آيينه بقل - دسكاريه جزئي شكل سپر و .... از اين جور چيزا هم خيلي تاثير داره.
نه فكر نكنم اگه بخواي از بهترين مارك ها بهترين مدل ها و جنس هارو بگيري بيشنر از 700-800 تومن بشه(تمام لوازم)نقل قول:
جدي لوازمش بالاس
يعني دقيقا كجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
من هنوز کارم به اونجاها نکشیده،
همين خوبه....نقل قول:
شما مي توانيد با رينگ و عوض كردن چراغ ها و تودوزي اتومبيل خود را زيباتر كنيد.ضمنا لوازم تندر نسبت به ماشيني مثل 206 پايين تر است.ضمنا شما در تهران با تهيه لوازم مشكلي نداريد حتي اگر خواستيد مي توانم ليست قيمت هاي لوازم تندر را هم بدهم.اين را هم بگويم كه ماشين صفر در صورت عدم تصادف و ذانندگي صحيح تا دو سال اول خرج خاصي ندارد جز موارد مصرفي مثل بنزين و روغن و انت ترمز....
به نظر من تندر رو با 405 و ریو که اصلا نمیشه مقایسه کرد. 206 هم کیفیتش اومده پایین هم قیمتش رفته بالا هم امکاناتش در این حد نیست. من راستش پشتش ننشستم ولی توش نشستم از حالت باز و بسته شدن در هاش معلوم بود که باکیفیته. هرگز اینو با موجودی مثل 405 مقایسه نکنید. هرگز.
والا خودمم از کارش راضیم، چشم به داداشم مگم قیافشو درست کنه
ماشینه خوبیه
من پراید داشتم قبل این،از وقتب پشت این نشستم دیگه با پراید نمیتونم:))
یعنی هنوز نه باهاش تصادف کردم نه خراب شدهنقل قول:
يعني دقيقا كجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسی از راهنماییتون
یک دنیا ممنووووووووون
206نقل قول:
چون:
از دوتای دیگه کم مصرفتره
شما نیاز به فضای زیاد ندارین پس یکی از بزرگترین مشکلای 206 برای شما حله.
کیفیتش هنوز از دوتای دیگه بهتره. (میگن جدیدا اومده پایین ولی من متاسفانه سعادت دیدار با تولید جدیداش رو نداشتم)
لذت رانندگیش خوبه.
405 مردونه تره.
و...
گزینه دوم برای شما ریو هست.
راستی تندر شما چه رنگ هست؟
حالا 1 حالي به سوال من هم بديد ممنون ميشم (پست 2598) ميخوام مطمئن ماشين بخرم.
اگه طرف یکی بوده باشه مثله من که مادرو ماشین رو هی میارم جلوی چشمش elx گزینه ی خوبی نیست(البته من فقط بهش گاز میدم که موتورشون رو من از هر جهت تضمین میکنم!نقل قول:
از یه نفر توی ایرانخودرو شنیدم که موتور و گیربکسشون وارداتیه و این دلیل بر زود خراب شدنش نیست (راست و دروغش با خودش:دی)
من رانندگی باهاش رو خیلی دوست میدارم.
شتاب بهتر نسبت به 405 و پرشیا و مزدا 3 و شایدم زانتیا 1800 (شاید) چون 2000 رو امتحان کردم روی سرعت 100 من دقیقا پشت سرش بودم :دی
صندلی های راحتی هم داره
البته 2 مدل صندلی دارن که بعضی ها از مدل قدیمی ایراد میگیرن و میگن خشکه ولی من با این جدیدا راحتم
کاملا برقی هستن +گرم کن و سرد کن صندلی
فقط باید مواظب بود که ماشین دست یه آدم درست و حسابی بوده باشه
رنگ داشتن ایراد بزرگی نیست ولی تصادف شدید چرا
راستی elx گارانتیش فکر کنم 60000 کیلومتر و 3 سال هست و کارت طلاییش هم 4 ستاره هست(این یکی آخرشه!!!)
راحت 1.5 میلیون از این کارت طلایی استفاده کردم :دی
امير پسرم :31:بيخيال اينو ديگه تو كتم نميره آخه مزدا شتابش حدود 9.خوردهاي:5: ولي elx فكر كنم حدود 10 خوردهاينقل قول:
مزدا 3
منو میگی؟؟؟نقل قول:
راستی من یه سوال دارم در مورد شتاب :دی
من لاستیکام الان 205 هست
توی شتاب گیری تاثیر منفی میذاره؟؟
آره عزيز با شما هستمنقل قول:
لاستيك فابريكه ؟؟؟(فكر نكنم )
نگا هرچي لاستيك پهنتر بشه اصتحكاك بيشتر ميشه پس فكر كنم تاثير داشته باشه ولي فكر نكنم محصوص باشه وليب فكر كنم هندلينگ به علت اصتحكاك بيشتر لاستيك با زمين بيشتر بشه
چقدر فكر ميكنم:31:
بابا دمت گرم. پرشیا رو با زانتیا و مزدا 3 مقایسه میکنی؟ مزدا 3 حدود 150 اسب قدرت داره. اگه شتابش از مزدا 3 بهتره یعنی در حد بنز c200. منظورت همین بود؟نقل قول:
نمیدونم چرا مزدا 323 رو نوشتم مزدا 3!!!نقل قول:
ببخشید که اشتباه نوشتم تصحیح میکنم
زانتیا 1800 و elx دقیقا متورشون یکی هست
وزن elx از زانتیا 1800 تقریبا فکر کنم 160 کیلو کمتره
پس باید شتاب بیشتری نسبت به 1800 داشته باشه
agha in gheymate mazda3 migan omade payin alan chande?
سلام دوستان عزیز!
من میخوام بدونم سورن که تمیز باشه ( نه با کارکرد خیلی کم بلکه متوسط) چند میشه پیدا کرد؟ آیا با 13 میلیون میشه؟ با این پول چی میشه پیدا کرد؟ ( گزینه ها: 206 sd بعد سمند lx )
با این پول میتونی یه دونه 206 sd v20 تمیز پیدا کنینقل قول:
ولی جاها دیگه گفتم اینجا هم میگم
این متور 75 اسبی برای این 206 ضعیفه
سمند lx هم میتونی پیدا کنی ولی سورن بعید میدونم
با سلام و تبريك سال نو ميخواستم از دوستان اهل فن سوال كنم بنده با هشت - نه تومن كدوم ماشينو بخرم بهتره پژو206 -405 سمند ونكته ي مهم واسم اينه كه آيا بعد از عيد خيلي تو سرش ميخوره يا؟...
آخه از طرفي ميگن 206 چون صندوق نداره وبعد عيد قرار بنزين آزاد بشه افت ميكنه ؟..
يه 206 ديدم 83 تيپ2 بي رنگ نقرهاي اما بيمه نداره يعني تا برج 1 بيشتر نداره ميگه9500 رسوندمش به 9100 البته با بيمه بازم واسم 9500 وا ميسته يكي ديگه هم هست 83 تيپ2 با رنگ 8700 گفته تا 8500 جا داره حالا كدومش گزينه ي مناسبيه با توجه به اينكه هردو رو متوريش تاييد كردن شما چي ميگيد ؟؟؟؟
اگه خودروی خانوادگی میخوایننقل قول:
فکر کنم 405 گزینه ی مناسب تری برای شما باشه
فکر کنم با 9 تومن یه دونه 83 - 84 تمیز پیدا کنین شایدم بدون رنگ
کلا اگه من بخوام ماشین بخرم ماشینی رو انتخاب میکنم که تصادف شدید نداشته باشه
ولی اگه یه خورده رنگ داشته باشه به نظرم ایراد نداره
چون باعث افت قیمت میشه
و احتمال اینکه ماشین دست خودم به جایی بخوره زیاده
و من دیگه نگران رنگ شدن ماشین نیستم زیاد
بنظر منم اگه خوانوادگی میخوایی 405 بگیر ولی اگه نه همون 206 که یکیمی رنگ داره البته تصادف شدید نداشته باشهنقل قول:
salam.mikhastam bebinam kharide 1 adad buick model 81 k tolid mahdodam bode... ba ghodrate motore 445 va 375 asbe bokhar... daraye koliyeye lavazem fube khode khodro va hamchenin shamele pelak va karte sokht.aya be ghaymate 3miliyo 500hezar miyarze ya kheyR????
bi zahmat javabe soale manam bedid mer30:11:نقل قول:
لطفا فارسی بنویسید تاره رفته بالا شده حدود 35 تیپ 3نقل قول:
اینایی که گفتید چنتا کار کرده؟؟ ( حرف امیر و جلیل در رابطه با انتخاب تایید میشه و اگه میخوایید جزیی تر پرداخته بشه انتظارات و معیارهاتون رو بگید)نقل قول:
سلام.نقل قول:
لطفا از اینجا به بعد فارسی تایپ کنید چون انگلیش و فنگلیش خلاف قوانین سایت هست.
در مورد خریدتون من مدل رو درست نفهمیدم. اگه ممکنه مدل دقیق رو بگید.
ولی در حالت کلی ماشین آمریکایی عشق میخواد وگرنه تحملش سخته...
:12:
کدوم از این ماشین ها بهتر هست؟؟؟
--------------------------------------------------------------------------------
سلام خدمت همه دوستان:
بین ماشین های زیر کدوم بهتر هستش یا در کل شما راهنمایی کنید یه ماشین کامل و خوب و سیستم صوتی خوب دارای ال سی دی و بلوتوس و تلویزیون و غیره کدوم کامل تر هست.
بین ماشین های مرسدی بنز کدوم کلاس خوب و کامل هستش البته شنیدم کلاس s البته دنده نداره میخواستم ببینم دکمه ای هستش؟
بنز= چه کلاس و مدلی از همه کامل تر و خب هست؟؟
بی ان و: کدوم مدل خوب و کامل هست
هیوندا: مدل جنسیس چجور ماشینی هست ؟؟
لکسس: کدوم مدل از همه بهتر هست؟؟؟
در آخر بین همه این مدل ها کدوم خوب و با شتاب و کامل از نظر امکانات
سایت تخصصی در مورد کل ماشین های هستش من اطلاع زیادی ندارم میخوام اطلاعاتم کامل بشه. در مورد رده بندی ماشین ها و امکاناتشون و غیره
ممنون میشم راهنمایی کنید
شما میخواین بخرین یا فقط برای اینکه بدونین میپرسین؟نقل قول:
من تازه عضو شدم چیکار باید بکنم؟
کجا می تونم پست بدم
لطف کنید من را راهنمایی کنین
چه فرقی میکنه وقتی بخوام بخرم باید بدونم دیگه. شما ممنون میشم جواب سوال هام رو بدین. پولش مشکل نیستش. :46:نقل قول:
میگم یه بنز بخر یه بی ام و بعد یکیشو بده مننقل قول:
پولش که برات مهم نیست
جدا از شوخی بین این سه تا به نظر من bmw از همه بهتره و خیلی هم دلیل براش دارم
کی گفته کلاس اس دنده نداره؟ دسته دنده اش کنار فرمونه فقط هم با یه اشاره عمل میکنه خیلی هم باحاله!نقل قول:
طبیعتا کلاس اس از همه بهتر و کاملتره ولی اگه دنبال یه تجربه باحال و هیجان انگیزی CLS توصیه میشه!
بی ام و هم که تو اون یکی تاپیک گفتم سری 7 کاملترین مدله که الان نسل جدیدش هم تو ایران داره به فروش میرسه!
هیوندای جنسیس یکی از کاملترین ماشینهای دنیاست که با سری 7 بی ام و و کلاس اس مرسدس برابری میکنه(البته ادعای هیوندای اینه!) از نظر امکانات هم که اون سیستم صوتی Lexicon Logic7 که روش نصبه به همه چی می ارزه اما نقطه قوت این ماشین قیمت پایینشه (حدود 70 هزار دلار) که تو ایران 113 اومن داره به فروش میرسه!و در نتیجه تبدیل میشه به یه نقطه ضعف!(کسی حاضره برای یه ماشین که از یه اتومبیل ساز نوپای کره ای که تازه در حال انجام آزمون و خطاست اینقدر پول بده؟)
لکسس هم که مدل LS460 تو ایران از همه بالاتره و کاملتر هستش اما اگه بودجه تون محدود(که فکر نمیکنم) GS430 توصیه میشه!
در آخر همه اینهایی که گفتم در یه رده بندی قرار دارن و سلیقه ایه! من خودم اگه بخوام اینقدر پول بدم میرم از دوبی یه آئودی A6 وارد میکنم کیف دنیا رو میکنم! حالا خود دانی!:31::31:
ممنونم پوریا جان. جنسیس فول آپشن عمان رو ایران داره به قیمت 74 میلیون فروش میره نسبتا قیمتش خوبه. تو سایتنقل قول:واردات خودرو در ایران قیمت زده با تمام هزنیه های اینقدر شده قیمت اصلی جنسیس 39 میلیون تمام شده.کد:www.piico.ir
یعنی آئودی A6 از بنز و بی ام و و لکسس بهتر هستش؟؟؟؟
لکسس LS460 یعنی با بنز کلاس S یا CLS و بی ام و سری 5 یا هفت برابری میکنه؟؟؟؟ بی ام و رو تو سری 5 چی ÷یشنهاد میکنی؟؟؟ در سری هفت چه مدلی رو ؟؟؟
سیستم صوتی Lexicon Logic7 چه سیستمی هست که برتری داره؟؟؟
ممنونم ازت ببخشید زیاد سوال میپرسما :10: