ســلامنقل قول:
لینکی که در تاپیک آپدیت آفلاین معرفی شده از سایت رسمی Avira هستش و تایید شده است.
ابتدا یک برنامه کم حجم دانلود میشه که پس از اجرا بسته آپدیت را دریافت میکنه.
Printable View
ســلامنقل قول:
لینکی که در تاپیک آپدیت آفلاین معرفی شده از سایت رسمی Avira هستش و تایید شده است.
ابتدا یک برنامه کم حجم دانلود میشه که پس از اجرا بسته آپدیت را دریافت میکنه.
طبق عکس پایین عمل کنید فقط تو قسمت آخر که شماره 3 میشه وقتی که برنامه رو add کردین باید گزینه deny رو بزنید تا برنامه مسدود بشه:20:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسینقل قول:
ولی این که اد اپلیکیشن هست
من میخوام پورت باز کنم
صبر کنید مشکل اصلی رو بگم
ما یک سرور مجازی داریم که چند نفری ازش استفاده میکنیم
دوستم ازش ساکس استفاده میکنه
برنامه ------ فیر رو نصب میکنه
برنامه هم درست کار میکنه
ولی فقط ترافیک برنامه هایی مثل مسنجر و تیم ویوور از پروکســی سرور عبور میکنه و مرورگرها هیچکدوم نمیتونند از پروکــسی سرور استفاده کنند
اکانت و سرویس ساکس که مشکلی ندارند و رو یه سیستم دیگه جواب میده
پس میمونه فقط آویرا
نقل قول:
منم خودم proxyfire دارم آنتی ویروس خودم آویرا این مشکل ندارم تو سایت آویرا به این مورد اشاره شده که فایروال خودتون بهمراه Avira's Guard باید disable کنید بعدش تست کنید یا یک قسمت دیگش به این مورد اشاره کرده که به این مسیر پایین برین
Configure Antivir > tick "Expert Mode" > General > Security > Uncheck "Protect processes from unwanted termination" and "Protect files and registry entries from manipulation" > Apply > OK. Reboot
بعد از اتمام کار همونطور که نوشته سیستم ریستارت کنید بعد از اینکه دو تا تیک مورد نظر حذف کردین
یک قسمت دیگه هم از یک راه دیگه گفته طبق لینک پایین پست آخرش ببینید مسیرش مشخص کرده
مرسی
مشکل با این تنظیمات حل شد
سلام بچه ها خسته نباشید
من امروز اویرا نصب کردم نسخه ی free
خواستم ببینم با نسخه ی پولی چه فرقی دارن ؟ ایا خوب حفاظت میکنه از کامپیوتر ؟
اینترنت سیکیورتیم نصب کنم؟
تو عکس پایین فرق بین نسخه پریمیوم با سکیوریتی معلومه همینطور که میبینید عکس دوم که مال نسخه سکیوریتی چند تا گزینه بیشتر داخل خودش داره من خودم استفاده میکنم تابحال به موردی نخوردم:20:نقل قول:
احساس میکنم آویرا روی سرعت نتم تاثیر گذاشته.من اشتباه میکنم یا واقعا اینطوریه؟
خیلی کم تاثیر میزاره برای وبگردی میتونید روی آیکن برنامه پایین تسکبار کلیک راست کنید طبق شکل تیک گزینه مورد نظر بردارین:20:نقل قول:
سلام دوستان
من این انتی ویروس اویرا را دارم خیلی هم ازش راضی هستم
اما دو تا سوال دارم 1- من این انتی ویروس رو تا به امروز اپدیت کردم میخواستم بدونم ویندوز میخواهم عوض بکنم میخواهم از این اپدیت ها رو یه جار ذخیره کنم و بعد به همون مسیر انتقال بدم ایا میشه؟ یعنی از سر نشینم اپدیت کنم با این وضع نت.
بله این پست رو بخونیدنقل قول:
و اما دومین سوال ...؟ :دی
سلام
من از 14 مارس یعنی از 4 روز پیش نمی تونم آویرا رو آپدیت کنم
پیغام خطایی که میده در تصویر مشخص کردم :
چطوری میتونم مشکل رو برطرف کنم ؟
سلامنقل قول:
بعضی اوقات این مشکل پیش می اید
که خودش رفع میشه / نهایتا تا یک هفته
کسی key جدیدتر نداره؟
آقا ممنون . برنامه رو گرفتم . ظاهرا هم آپديتها رو به صورت rar جمع كرده . حالا ميخوام بعد از نصب مجدد ، آنتي ويروس رو اپديت كنم . بايد به چه آدرسي برم تو برنامه ؟؟؟؟نقل قول:
سلام ..
قبلا یه راه حلی بود که مثلا ادرس سایتی وارد میکردی و لایسنس 6 . 3 ماهه بهت میداد...الان هم خبری از این اوضاع هست؟
یه کلید خوب میخواستم .... الان بیشتر کلید ها 20 روزه هستن و دائما موقع اسکن پیام بهت میده و وقتی که Ok کردی Full scan میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مشاهده کنید
سلام و تبریک سال نو به همگی دوستان
میخواستم در مورد گزینه Execute backup توضیح بدهید و اینکه چه امکاناتی ذر اختیار کاربر قرار میده و در مورد طرز کارش هم راهنمایی کنید
اگر برای ورژن سکیوریتی میخواین از کی پایین استفاده کنید:20:نقل قول:
آقای جفریان ممنون واقعآ گل کاشتی بابت کلید جدید
نقل قول:
بنده از ورژن اینترنت سکوریتی 2012 استفاده مینکم اما key که شما زحمت کشیده بودین گذاشته بودین رو زدم باز هم تا همون 14 آپریل 2012 بیشتر اعتبار نداره درسته؟یا اینکه آویرای من کی جدید قبول نمیکنه؟
نه دوست عزیزشما وارد کنید اون کی بصورت دستی تا 2013 اعتبار داره الان خودم اپدیت استفاده میکنم شما روی کی دبل کلیک کنید ببنید نصب میشه قبول میکنه آنتی ویروستون اگر نشد از خود آویرا کی به برنامه تعریف کنید :20:نقل قول:
ممنون از راهنمایی شما ولی وقتی روش دو بار کلیک میکنم این ارور رو میده و از طریق خود آویرا هم آپدیت میشه ولی تاریخش عوض نمیشه متاسفانه.این هم عکسی از ارورش وقتی روش کلیک میکنم:نقل قول:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلام دوستان
من این انتیویروس رو البته نسخه رایگانش رو بصورت غیر فعال در کنار نورتون استفاده
میکردم در نسخه جدید 2012 باهاش مشکل دارم چون وقتی تیک Real time protection رو بر میدارم
با دو تا تیک یکی rootkit protect و دیگری Shell Extension میمونه حالا من با برداشتن تیک اولی
بقیه رو نصب کردم کنار نورتون ولی با صفحه مرگ ابی رنگ روبرو شدم و کلی دردسر کشیدم
تو سیف مد تا پاکش کردم و مشکل حل شد حالامیخوام بدونم دوستان هم با این مشکل روبرو شدن
یانه توی ویندوز سون64 بیتی ،
ممنونم
باسلام خدمت دوستان
من Avira Premium Security Suite رو بدون فایر وال نصب کردم حلا میخواستم بدونم راهی برای اضافه کردن فایر والش هست؟
روی pc من 2012 avira internet security قانونی هست -میتونم از همین key برای نوت بوک هم استفاده کنم ؟
اخه میبینم دوستان از یک key چندین نفر استفاده میکنن
سلام.نقل قول:
قبلا که از نسخه 8 استفاده میکردم تو بخش Schedule آپدیت اتوماتیک فعال بود.
همه رو غیر فعال کید.
بچه ها من دارم از avira free antivirus استفاده میکنم خواستم ببینم امنیتش از نسخه های دیگشن کمتر هستش یا نه ؟ بهتره چه نسخه ای از اویرا رو نصب کنم ؟
بهترین کاملترین نسخه سری avira internet security 2012 که از لینک پایین مشخصاتی که داره رو میتونید مشاهده کنید:20:نقل قول:
ببخشید دیر جواب دادم نتم خراب بودنقل قول:
دومین سوال اینکه اخرین ورژن رایگان خود اویرا رو میشه لینک بدید؟
اخرین ورژن اپدیت افلاینشو هم لینک بدید ممنون میشم!
اموزش اپدیت افلاینشو هم بگید که دیگه شرمنده کردید:31::11:
سلام به تازگی با ارور زیز مواجه میشم لطفا کمک کنید
فقط فایروالم فعاله در ضمن اصلا به تنظیمات آبدیت دست نزدم حتی برای اطمینان تنظیمات آبدیت رو ریست کردم
لطفا راهنمایی کنید
دوستان تمامی key ها expire شدند کسی key جدید سراغ نداره؟
سلام
من از نرم افزار پـ.روکسی فایر برای سـ.اکاس(فـ.یلترشکن) استفاده می کنم . برای این که نرم افزار درست کار کنه مجبورم فایروال اویرا رو غیرفعال کنم . می تونین بهم بگین چه جوری می تونم فایروال رو غیرفعال نکنم و فقط به اویرا بگم پورت هایی رو که می خوام باز بذاره ؟
ممنون
کلید جدید لطفا؟
اره اگه key جدید کسی داشت بزاره،قدیمی ها کار نمی کنن رفته رو trial
جدیدترین کلیدهای Avira Internet Security 2012
جدیدترین کلیدهای Avira Antivirus Premium 2012
اول از همه برنامه Microsoft Visual C++ 2010 SP1 Redistributable Package از لینک پایین دانلود کنید بعدشم روش کلیک راست گزینه run as administrator انتخاب کنید بعدشم این برنامه رو نصب کنید سیستم ریستارت کنید در مرحله بعد که سیستم بالا اومد روی دسکتاپ کلیک راست طبق شکل اول عمل کنید ابتدا گزینه New بعدم از زیرمنوش گزینه Shortcut انتخاب کنید تو کادر اول طبق شکل دوم این دستور پایین کپی بگیرین وارد کنید بعد روی next کلیک کنیدنقل قول:
C:\Program Files\Avira\AntiVir Desktop\update.exe" /DM="0" /NOMESSAGEBOX /RECEIVETIMEOUT=120"
بعدم تو کادر آخر دستور Avira Update وارد کنید روی دکمه finish کلیک کنید بعد از فایل ساخته شده روی دسکتاپ برای آپدیت استفاده کنید این مورد تو سایت دوم پست 4 اشاره شده که از خود آویرا:20:
یکی هم به ما جواب میداد خوب بود:31:نقل قول: