واسه نمایندگی ها برو به سایت خود شرکت ها
در مورد سرعت رپید و هاست های معروف باید بدونید خود صبا سرعت رو مخصوصا کم می کنه . بعد اینقدر هنوز نفهمیدین .
Printable View
واسه نمایندگی ها برو به سایت خود شرکت ها
در مورد سرعت رپید و هاست های معروف باید بدونید خود صبا سرعت رو مخصوصا کم می کنه . بعد اینقدر هنوز نفهمیدین .
سلام
صبا نت براي تمام لينك هاي غير مستقيم محدوديت خفني گذاشته انگار...
ديگه رسما نمي شه دانلود كرد
من رفتم اكانت رپيد بار گرفتم قيمتش خيلي ارزونه سرعتشم شبانه 150 كيلو بايت حداقله. پيشنهاد مي كنم شمام اينك ها رو مستقيم كنيد
دم شما گرم اوستا. خب حالا بگو ببینم پس از کجا adsl بگیرم که هم شبانه داشته باشه و هم سرعتش بالا باشه(مثل صبانت) ؟ بعد میشه بگی شما از کدوم شرکت adsl گرفتی؟نقل قول:
من 10 روز میشه که adsl از شاتل گرفتم
اکو 512 گرفتم یک ساله با 52 گیگ در اومد 180 تومان
سرعت روزانه زیر 250 نمیاد شبانه هم بین 180 و 243 هست ولی بجاش از 1 شروع میشه که من شبی 4 گیگ دانلود دارم در مرکز پیروزی مشهد هم هستم فکر کنم بهترین گزینه است چون قلش صبا داشتم 2-3 سالی و واقعا افتضاح شده بود
راستی رپیدشیر و ... رو کلا پایین آوردن و ربطی به ISP ها نداره تو همه ISP ها همینطوره
من از رپیدباز استفاده میکردم ولی الان ازاستفاده میکنم هر گیگابایت 250 میفروشه این هم از رپیدباز بهتره هم خوبی ای که داره اینه که لینک رو که میدی مقل رپیدباز رو سرور خودشون آپلود نمیکنن که سرعت پایین بیاد لینک رو تقریبا مستقیم میگیرینکد:http://www.multishareplus.com/
بهتره امتحانش کنین
اینکه شما میگی برای شبانه درسته ولی برای من روزها هم همینطوره سرعتش کمه در ضمن فقط صبا نیست من از مخابرات هم اینترنت پر سرعت دارم اونم ههمین طوری شده با رپیدشیر مشکل پیدا کرده سرعتش کم شدهنقل قول:
منم همينطور!! با رپيد شير مشكل پيدا كردم!!! اصلا دانلود نميتونم كنم ازش.
مشكل سراسريه
صبح جمعه * ساعت 8:30 * 30 بهمن 88 * 19 فوریه 2010 * فن آوا گستر توس * مشهد * مرکز تلفن قدس * اشتراک 512/512 * اکانت روزانه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
میخوام adsl بگیرم.نظر خودم روی صبانت هست.به جز اون دیگه چی سرویس دهنده هایی رو پیشنهاد میکنین؟ منتظر جوابتون هستم.
سلام.
2 تا سوال داشتم.
1-من وقتی می خوام به اینترنت وصل بشم ارور 691 میده.در حالی که چند بار user و pass ام رو چک کردم،درست بود.مشکل از چیه؟؟؟(ممکنه از خود مرکز صبانت باشه؟؟؟)
شماره 7283800 رو هم گرفتم اصلا جواب نمیدن.
2-اگه بخوام پسوردم رو عوض کنم باید چه کار کنم؟؟؟؟
(اینترنتم هم صبانته. )
براي تغير پس بايد به شركتي كه DSL
ميگيري يگي تا عوض كنن
شما تو چه حالتی وصل میشی ؟ pp یا bridge ؟نقل قول:
از کدوم نماینده ی صبا سرویس گرفتی ؟
مودمت چیه ؟
مشکلم حل شد.بعد از 3 ساعت زنگ زدن به پشتیبانی بالاخره یک بار جواب دادن.
راستی این pp و bridge چی هستن؟؟
سلام
اقا نرم افزاری هست بشه سرعت نت رو بیاره پایین.
مثلا صفحات رو کند باز کنه طوری که طرف رو بیزار کنه.
من لازمش دارم چون یه نفر هست نمیخوام زیادی بشینه پای نت.
:27:نقل قول:
سلام
اره راه زیاده.
ولی باز خودت بخوای استفاده کنی باید همشو به حالت اول برگردونی.
میتونی از نرم افزار Tuneup استفاده کنی و تنظیمات مرورگر رو سیخ بزنی.
یه راه بهتر هم هست.
اسپلیتر رو اشتباه وصل کن. مثلا تلفن رو بزن به لاین DSL و مودم رو بزن به Phone.
نمیدونم دیگه. بقیه هم نظر بدن. فکر جالبیه ها. همه میخوان سرعت بالا بره تو میخوای پایین بیاد.
خیلی قشنگ به طرف بگو حال نمیکنم پهنای باند منو مفتی درو کنی. میخوای ماهی 10000 تومن بده برات 1 گیگ اضافه بگیرم.
سلام.
کسی با صبانت شبانه مشکل نداره؟ من دیشب اصلا نتونستم وصل بشم، چه برسه که بخوام ببینم سرعتش کمه یا زیاد! در همون حال، 24 ساعته اش هم وصل نمیشد! کلا وصل نمیشد از 3 تا 7 ! اینا ما رو سر کار گزاشتن یعنی؟
شاتل امروز از 6 تا 11 شب قطع بود برای همه بود یا فقط من بودم :دی
سلام
این سوال رو قبلا هم پرسیدم ولی جواب ندادین.به جز صبانت کدوم سرویس دهنده از همه بهتره؟ افتاب هم سرویس adsl میده؟چون یکی بهم گفت از آفتاب گرفتم.
رو فایر فاکس فکر کنم بشه یه کارهای کرد تا صفحات دیر باز بشه.نقل قول:
هر کی بلده بگه:27:
چند تا راه خوب تر:نقل قول:
تو مرورگرت تنظیم کن عکسها رو نشون نده.
Firewall رو طوری تنظیم کن Yahoo Messenger رو بلوک کنه.
اصلا راحتت کنم.
برو یه IE ورژن 1 پیدا کن نصب کن.
فکر کنم اصلا اون زمان ADSL اختراع نشده بوده.
ددوست عزیز به نظر من صبانت از همه .شرکتهای دیگه بهتره،شرکتهای دیگه شاید یه دوره کوتاه خوب باشن یا برای بعضی از مناطق ولی من خودم صبا داشتم و تقریبا تمام دوستام توی سطح شهر صبا دارن.بجز سرعت شبانش که این روزا پایین اومده هیچ شکایتی ندارن ولی بعد از صبا شاتل هم خوبه.نقل قول:
یه مودم Adsl +2 میخوام بخرم، چه مدلی بگیرم؟
قیمتش هم بیشتر از 40 تومن نشه.:31:
SMS یا Datasheenنقل قول:
یه مودم Adsl +2 میخوام بخرم، چه مدلی بگیرم؟
قیمتش هم بیشتر از 40 تومن نشه.:31:
من خودم Datasheen دارم هم تنظیمش راحته و هم مودم خوبیه.
قیمت SMC 40 تومنه و Datasheen هم 30 تومنه.
شبانه صبانت چرا اینقدر سرعتش پایین اومده؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی دلیل این شلکن سفتکنایه صبا نت و نمیدونه
اینام دیگه شورشو در آوردن
من دو سه شب گذشته نتونستم بیشتر از 500 مگ از شبانه صبانت دانلود کنم بقیه دوستان صبانت دار اوضاع شبانشون چطوره؟
میخواستم ببینم که کدوم شرکتا غرب مشهد(قاسم آباد) رو ساپورت میکنن؟ (به جز شاتل و صبا نت)
متاسفانه سرعت شبانه برای یک کانکشن خیلی پائینه . یعنی وبگردی و دانلود از سایتهایی مثل رپیدشیر که امکان استفاده از دانلود منیجر و ادامه ی دانلود رو نمیدن واقعا عذاب آوره . ولی دوستان اگه بخوان از لینکهای مستقیم دانلود کنند و از نرم افزارهایی مثل " آی دی ام " استفاده کنند ، سرعتشون تا دو مگابیت هم بالا میره . چون اصولا پهنای باند فری هست و هر کی توان نرم افزاری بیشتری داشته باشه یا به قول معروف هر کی زورش بیشتر باشه ، پهنای باند بیشتری مصرف میکنه . البته توی آخرین جلسه ای که بین نمایندگیهای صبانت در شرکت بیتاسیستم برگزار شد باز هم برای چندمین بار این موضوع رو مطرح کردیم و باز هم جواب درست و حسابی نگرفتیم . ظاهرا کسی اهمیتی به این موضوع نمیده . مطلبی که من شخصا گفتم این بود که حداقل شخص بتواند با همان اکانت روزانه در ساعت 3 به بعد با سرعت معمول خودش کار کند و اگر کسی خواست با اکانت شبانه کار کند و با مشکلات سرعتش هم دست و پنجه نرم کند ولی باز هم آقای کریم پور که مسئول فنی سرور صبانت در مشهد هستند جوابی ندادند و فقط به این جمله اکتفا کردند که " من که خودم اون ساعت شب بیدار نیستم و چیز خاصی هم گزارش نشده " !!! خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل . به هر حال بنده با اینکه خودم توی مجموعه صبا کار میکنم ولی به همه ی دوستان صبانتی عرض کنم که این شرکت سرعتی که برای اکانتهای روزانه میدهد بسیار عالیست و حداقل 512 و حداکثر 2 مگابیت در اختیار شما میگذارد ولی در مواردی مثل افت سرعت در ساعات اکانت شبانه هیچ تعهدی برای جواب دادن به مشترکین ندارد و به قول معروف : همینه که هست ، هر کی میخواد بگیره و هر کی هم نمیخواد نگیره . و این یعنی غرور بیجا بخاطر تعداد یوزر زیاد در مشهد . والسلام
چرا صيا نمي گيري؟نقل قول:
دمت گرم بالاخره یکی پیدا شد مارو هم تحویل گرفت.ولی با اجازتون از پارس انلاین(از طریق افتاب)گرفتم فقط یه سوال یوزر و پسورد شبانه با روزانه فرق داره یا نه؟نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
من از صبانت سابین خراسان اکانت دارم 2 مگ امروز صبح از توی تنظیمات مودم چک کردم Line Rate - Downstream (Kbps رو 256 زده بود نکنه می خوان همه رو حتی دو مگی ها رو هم بهشون این پهنای باند رو بدن:41::41::41: امشب من فقط 500 مگ دانلود داشتم در حالی که شبهای قبل 2.5 گیگ دانلودم بود
اينو نميدونم :31:نقل قول:
شايد فرق داشته باشه
نه ببین شبانه به پهنای باندی که برات باز گذاشتن ربط نداره حتی اگه تا 10 مگ هم باز بذارن نمیتونی بیشتر دانلود کنینقل قول:
اقا این adsl مخابرات مشهد منطقه کلاهدوز رو ساپورت میکنه؟ چون شنیدم 256 رو بدون محدود یت میده 13500
برو مرکز مخابراتیتون. بپرس خططون فیبر نوریه یا مسی.نقل قول:
اقا این adsl مخابرات مشهد منطقه کلاهدوز رو ساپورت میکنه؟ چون شنیدم 256 رو بدون محدود یت میده 13500
اگر فیبر نوری باشه مخابرات بهت سرویس میده.
برای 256 هم مخابرات سخت گیره. به خونه نمیده. ولی اگر مسی باشه شرکتا به خونه 2 مگ هم میدن.
در ضمن اینترنت مخابرات افتضاهه. من خونه ی کسی دیدم. وحشتناک بود.
از صبا بگیر.
ببین من 128 دارم. اینو ببین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا بیشتر هم شده بود. ولی اینو الان گرفتم.
از صبا بگیر واقعا سرعتشون عالیه.
میتونی سه ماهه با 15 گیگ پهنای باند بگیری حدود 50 تومن.
یعنی برای دانلود شبانه محدودیت داره یعنی بیشتر از حد معینی نمیتونی دانلود کنی؟ اگه هت برای همه سرویس دهنده ها یا فقط صبانت؟نقل قول:
گوش شیطون کر اینترنت مخابرات یه چند روزیه قطع نمیشه.
خدا کنه همینجوری پیش بره:27:
با سلام :46:
من تازه عضو سایت شدم اونم بخاطر سوالهایی که برام پیش اومد در مورد adsl
گفتگو های این سایتو دنبال کردم و یه چیزایی دستگیرم شد
قصد داشتم مودم از حود شرکت بگیرم که دوستان گفتن به درد نمیخوره ما هم بیخیال شدیم :19:
البته یکی از دوستامم که شبکه کار هست گفت نگبر :31:
خلاصه با کمک دوستم یه مودم smc 7901BRA4 خریدم :10:
در مورد شرکت هم اونجوری که دوستان گفتن یا صبا یا شاتل !!!:19:
حالا من چند تا سوال دارم :
1.مودمی که گرفتم چطوره ؟ خوبه ؟ بده ؟ :13:
2.با توجه به اینکه گویا الان هم صبا هم شاتل افتضاح شدن من چیکار کنم ؟ از کدومشون بگیرم ؟ :19:
من ساکن آزادشهر هستم و احتمالا از مرکز تلفن شهید فرشچی باید استفاده کنم
لطفا راهنمایی کنین :20:
با تشکر :31:
قصد داشتم مودم از حود شرکت بگیرم که دوستان گفتن به درد نمیخوره ما هم بیخیال شدیم :19:
2.با توجه به اینکه گویا الان هم صبا هم شاتل افتضاح شدن من چیکار کنم ؟ از کدومشون بگیرم ؟ :19:
سلام.نقل قول:
عضویتت رو تبریک میگم.
ببین مودمت خوبه. یعنی هر مودمی بخری که ADSL+2 باشه خوبه.
SMC هم خوبه.
ولی صبا یا شاتلش بستگی به خودت داره.
اگر اهل دانلودهای طولانی شبانه هستی به نظرم شاتل بهتره.
ولی اگر نه فقط کیفیت و سرعت توپ میخوای صبا بگیر.
اگر اهل بازی و دیدن کلیپ و دانلود موزیک هستی 15 گیگ صبا رو بگیر واقعا عالیه.
در کل همه از صبا راضی هستند.
قطعی و فیلم و سیانس هم نداره.