مشکلی نداره:31:نقل قول:
اینم یه لینک دیگه:10:
کد:http://sharedzilla.com/en/get?id=161097
Maggy_P
نگتفم بخاطر Pets هست.گفتم من ندارم که گرگ رو امتحان کنم
Bon Voyage هم ندارم!
Printable View
مشکلی نداره:31:نقل قول:
اینم یه لینک دیگه:10:
کد:http://sharedzilla.com/en/get?id=161097
Maggy_P
نگتفم بخاطر Pets هست.گفتم من ندارم که گرگ رو امتحان کنم
Bon Voyage هم ندارم!
خوب من كلي ماشين دارم و دارم يكي يكي براتون آپلود ميكنم و ميزارم توي تاپيك! فقط شماها بگيد كه ماشين هاي مدل قديمي رو ميپسنديد يا جديد.
اين يك نمونه از ماشين هاي جديد با 10 رنگ متفاوت :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2008 Toyota Prius Hybrid
Manufacture: Toyota
Name: Prius Hybrid
Requires: Nightlifeحجم : MB 2.352
لينك دانلود:
کد:http://www.2shared.com/file/3449942/8caa1141/F-P_2008_Toyota_Prius_Hybrid.html
نمیدونم چجوریه ماشین های خود ea خیلی طبیعی ترن ؟!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه اینا هم هست؟ میشه تقلب بدی؟ و اینکه مال کدوم پک هستن:31:نقل قول:
ممنون. الان میرم چکش میکنم:31:نقل قول:
شما هم هنوز طرفای گرگ میچرخین؟ منم در همین راستا در تلاشم. (چقدر کتابی شد:31: !!)
درود بر شما!!!
اون فایله نمیدونم چرا وسطش fail میشه. میگه could not download . چیکار کنم؟
نه بابا به نظر من اينا طبيعي ترننقل قول:
به !نقل قول:
دست شما درد نكنه ديگه!
سيمز پر از رمز و رازه و براي اونا هم بايد سيمز Bon رو داشته باشي اگه داري بگو تا برات توضيح بدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شايد دايل آپي نه؟ سرعتش اون وسطا كم نشده احيانا؟:31:نقل قول:
نه گفتم که Pets ندارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من نمیتونم سیم رو گیاهی کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما هم برای گرگ شدن تلاش کن! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ندارمش.:19: توی پکهای دیگه چی؟ بازم راز و رمز هست؟ من اونجا که در مورد بازی توضیح داده چیزی به نام زامبی ندیدم. اما مثلا گیاهی و گرگ و خونآشام رو یه چیزایی نوشته. پس حتما هست یه چیزایه دیگه.نقل قول:
میشه بگید که شما کدوم پکها رو دارید؟ آخه چطور میشه pet رو نداشته باشین اما در جست و جوی گرگ باشین؟:18::18::18:نقل قول:
گیاهی هم که مال seasons هست. اگه داریدش خیلی کار آسونیه. همونطور که مگی جون گفت فقط گیاه بکارید. :31:
نه ديگه نيست! زامبي هم كه ديگه كاري نداره فقط بايد يكم كوچولو جونت در بره! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها پك جديد سيمز به نام زندگي آپارتماني رسيد :
The Sims™ 2 Apartment Life
اينم از عكساش:
من در جستجوی گرگ نیستم.شما بد گرفتین:31:نقل قول:
من گیاه می کارم.همشو می خورم!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی نمیشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به !! به به !!! :27::31::8::21::5:نقل قول:
یکی نبود به سؤال ما جواب بده ؟؟؟ ( کدوم شغل هست که با هلی کوپتر می آیند دنبال سیم ؟ لطفا اسم انگلیسیش رو )
---
ببخشید اگه کسی پک Freetime یا Apartment Life رو داره می تونه با نرم افزار KGB Archiver اونو تا آخرین حد فشرده کنه و برای دانلود بذاره تا کسانی که با دایل آپ هم وصل می شن بتونن دانلود کنن ؟ اگه این نرم افزار رو ندارید ( KGB Archiver - فشرده سازی فایل ها به صورت عجیب !!! مثلا آفیس 2007 رو که 400 مگه رو می کنه 2 الی 3 مگ ) می تونید اون رو با حجم 1 الی 2 مگ از صفحه ی زیر دانلود کنه. این یک درخواسته !!!
( البته آدرس رو بدون فاصله بزنید )کد:http://ww w. kamyabonline.com/modules.php?name=News&new_topic=34&pagenum=2
چطوری گیاه میخوری؟ harvest? میشه؟نقل قول:
چند تا شغل هستن که اینطوری ان البته اگه به آخرین درجشون برسی. من اسماشونو نمیدونم اما فقط میدونم که هر شغلی رو که به آخرش برسی هلیگوپتر داره.نقل قول:
راستی مگی جون یادم رفت جوابتو بدم. آره من با دیالآپ میام.
شغل Military هست.اگه درست نوشته باشم.باید آخرین درجه بشی یعنی General
خوب تو بشقاب میزارم می خورم دیگه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه همون گل و گیاه توی Build Mod نیستن؟
بله ولي يك شغل ديگه هم هست ( همون كه يك مثلثه وسطش يك چشم داره ) ولي اسمشو نميدونم! :دينقل قول:
من معمولا به اسمهاي شغلها اهميت نميدم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرنوش جان اگه ميخواي گياه ها رو بخوري بايد جمعشون كني و بزاريشون توي يخچال تا باهاشون غذا درست كنه يا ميتوني اونا رو توي آبميوه گيري بريزي تا معجون ازش بدست بياد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما هم اگر ميخواي گياهي بشي نبايد گياهات رو توي گلخونه بكاري [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي بچه ها من يك نظر دارم براي اين كه تاپيك از سوت و كوري دربياد هر كس عكسهايي از خانواده هايي كه داره بزاره ببينيم!:31:
منم موافقمنقل قول:
بهتره این کارو بکنیم
خیلی وقته زندگی آپارتمانی اومدهنقل قول:
چیز جدیدی نیست!
بله خيلي وقته اومده ولي گفتم بزارمش توي تاپيك چون جديد ترين پك سيمزه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شغله هم هست که آخرش میشی star نمیدونم اسمش چیه اما اونه که یه در کشیده یه ستاره توش.نقل قول:
من بلدم که غذا رو بیارم توی یخچالم اما نمیدونم چطوری بخورمش.
یعنی توی غذا معلوم میشه؟ نمیشه یه غذای جدا باهاشون درست کرد؟ چطوری توی آبمیوه گیری بذارم؟:31:نقل قول:
آره خوبه. اما فقط یه سایت خوب برای آپلود معرفی کنین:31: که اصلا قفل نکنه.
فقط باید از اینترنت دنلودش کرد؟ نمیشه خرید؟ من پکهای دیگه رو از یه آشنا گرفتم. شماها که جدیدها رو دارید از نت دنلود کردین؟نقل قول:
بيا اينم سايت آپلود :نقل قول:
توي غذا معلوم نميشه فقط غذات برق ميزنه! انگار كه توش ستاره گذاشتن! درجه ي گشنگيش هم زودتر پر ميشه:46:کد:http://www.tinypic.com/
بايد بشه! من كه پك هاي قبلي رو خودم خريدم از بيرون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب آبميوه گيري بگير و روش كليك كن يك گزينه مياد اونو بزن بعد وسايل كوله پشتيت رو نشون ميده كه هر چقدر كه ميخواي ميتوني بريزي توي آبميوه گيريت:10:
هیچ کس نمیتونه پک های سیمز رو به صورت فوق فشرده بفرسته تو نت تا بقیه دانلود کنن ؟نقل قول:
من اين نرم افزاره رو دانلود كردم ولي نميدونم چطوري كار ميكنه! همون زيپه يا چيز ديگه ايه؟:13:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مثل شکل بالا عمل کن.
فقط فرمت رو KGB انتخاب کن.
البته فشرده کردن در حالت MAXIMUM یکی ، دو ، سه ساعتی طول می کشه ( بستگی به اندازه ی فایل داره و هرشی درجه ی فشردگی کمتر باشه ، زمان کمتری طول می کشه )
فقط مواظب کپی رایت باش !!!
خیلی طول میکشه
من 500 مگ رو تو 8 ساعت فشرده کردم!
نقل قول:
راستي بچه ها من يك نظر دارم براي اين كه تاپيك از سوت و كوري دربياد هر كس عكسهايي از خانواده هايي كه داره بزاره ببينيم!
خانواده من 1 نفره! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يعني همش يدونه خانواده داريد؟!نقل قول:
خوب مشكلي نيست همونو بزاريد:31:
سلامنقل قول:
کجای خونوادمو نشون بدم؟ خونشونو؟ قیافشونو؟ کجا رو؟
منم 2 تا خونواده دارم که یه بار با یکی یه بارم با اون یکی بازی میکنم. یکیش تنهام. یکیشم اونه که شنبه یک شنبن. فقط بگید که از کجاشون عکس بدم.
اینجا که پکها رو غیر قانونی کردن نامردا.
اینو بلدم که توی آبمیوه گیری بذارمشون. فقط نمیدونم که چطوری از آبمیوه گیری درشون بیارم و بخورم.
توی غذا هم بلد شدم. ممنون:31:
منم موافقم. کسی هست؟نقل قول:
همش 2 تا؟ اينجوري كه فايده نداره! من 13 تا خانواده دارم:5:نقل قول:
البته فكر كنم انقدر باشن شايد يكي دو تا كمتر يا بيشتر
منظورم اينه كه قيافشونو نشون بده خواستي خونشونو هم نشون بده نظاره كنيم:31:
خوب روي آبميوه گيري كليك كن و بزن كه آب هر ميوه اي رو كه ميخواي برات بگيره ديگه كار از اين آسون تر هم مگه هست؟
من که اولین بار که روی آب میوه گیری کلیک میکنم 1 گزینه داره: stok و اگه درست نوشته باشم. بعد هم که چیزای توی کیفم رو بهش اضافه میکنم میشه 2 تا گزینه: stok و remove stok اگه باز درست نوشته باشم. :)
نقل قول:
هر کسی داره فشرده کنه بزاره چون من هم دایل اپ هستم و این دو پک رو هم ندارم بقیشو دارم ارشیوم همین جوری مونده بلاتکلیف ممنون میشم یکی این کار بکنه .
خوب چون كم ميوه ميزاري توي آبميوه گيري چون بايد 3 يا بيشتر گزينه داشته باشه ( بستگي به تعداد ميوه هات بيشتر ميشه ):10:نقل قول:
سلام.
میشه دختر عمو و پسر عمو توی سیمز با هم ازدواج کنن ؟
______
هیچ کس پک های سیمز رو به صورت فشرده نداشت ؟؟؟؟
نه متاسفانه من امتحان كردم ولي نشد:19:نقل قول:
باید از سه نوع بیشتر باشه؟ من آبمیوه رو از یه نوع (سیب) پر پر کردم که دیگه جا نداشت. اما نشد. باشه میرم مختلفش میکنم.نقل قول:
يه سؤال ديگه:
وقتي كه پك هاي مختلف رو نصب كنيم براي اجراشون بايد روي يكي كليك كنيم.
يعني وقتي من روي university كليك كنم night life هم اجرا ميشه همراش؟؟؟؟
ممنون.
وای که چقدر هوس sims کردم راستی شما با چه نسخه هایی بازی می کنید؟
تمام نسخه هانقل قول:
ولی من سیمز زندگی آپارتمانی رو خیلی دوست دارم
من كه هنوز شروع نكردم دارم ياد ميگيرم كه راحتتر بازي كنم.
ميخوام .... university,nightlife,buesiness رو با يكي ديگه كه يادم نيست رو بگيرم(فعلآ)
وقتي آخرين پك رو اجرا كني بقيه هم اجرا ميشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ايولللللنقل قول:
حالا ديگه فكر كنم همه چيو گرفتم.پس زمان عمل كردن و خريدن فرا رسيده.
دوستان به زودي جزو بازي كننده ها ميشم.:31::31::31:
:10::11::40::10:
یعنینقل قول:
تمام نسخه ها
ولی من سیمز زندگی آپارتمانی رو خیلی دوست دارم
night life
university
pets
و...
روو با هم نصب کردید؟!؟
تا اونجايي كه من اطلاعات به دست اوردم مشكلي نيست.نقل قول:
شما از چه نظر تعجب كرديد؟؟؟(نكنه قيمتش؟؟!!!:21:)
:31:
نه این فقط یه سوال بود
من pets و life stuff دارم ولی هرچی گشتم night life رو پیدا نکردم!